Last news in Fakti

23 Януари, 2023 08:11 2 140 21

Полицаите, отказали подкуп от 10 хил. евро: Свършихме си работата по закон

  • 10 хил. евро-
  • подкуп-
  • полицаи

Инспектор Симова каза, че предложеният подкуп е „колосална сума в цялата история на МВР“. Тя смята, че не е добре родителите да плашат децата с полицаите, а обратното

Полицаите, отказали подкуп от 10 хил. евро: Свършихме си работата по закон - 1

Те са полицаите, които станаха популярни тази седмица, след като отказаха подкуп от 10 хил евро. Какви истории на пътя са им се случвали и как се реагира, когато парите са на задната седалка разказаха ст. инспектор Любомир Апостолов, мл. инспектор Елена Симова и мл. инспектор Алек Каленски в студиото на "На фокус" по NOVA.

Инспектор Алек Каленски каза, че почти 6 години е полицай. Той споделя, че се случва да бъде предлаган подкуп, защото водачите се опитват да се измъкнат от наказания. Полицаят сподели, че са приятели с инспектор Симова и това е важно за работата им. Почти всеки ден имаме задържани лица, каза Каленски. Той сподели, че и съпругата му също е полицай.

Инспектор Симова каза, че предложеният подкуп е „колосална сума в цялата история на МВР“. Тя смята, че не е добре родителите да плашат децата с полицаите, а обратното.

Инспектор Любомир Апостолов заяви, че с действието си са показали, че в МВР работят достойни служители. “Свършихме си работата по закон“, каза той. Апостолов сподели, че е полицай от 25 години и никога не е съжалявал, че е избрал тази професия. „Обичам си професията, върша я с удоволствие и се опитвам да давам това, което мога“, допълни той. Апостолов сподели, че и неговата съпруга е полицай.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    16 1 Отговор
    Ако беше уназ фурия-гаджито на Семерджиев, спряла тоз сириец, за тез паре дет той ги е предлагал...ни ми са мисли ко щеши да му напрай! Туй-пална пруграма, утпреди, изотзади....и мед дажи можиши да му донесе.
  • 2 Оптимист

    9 6 Отговор
    Отказали 10 , прибрали 500
  • 3 666

    15 2 Отговор
    Дей, голямо събитие, отказали подкуп, рядко се случва.
  • 4 Още са зайчета и са мислели че е

    14 2 Отговор
    постановка за това са отказали!Другият път ще вземат.Споко😁😁😁
  • 5 Механик

    13 2 Отговор
    Това не може да бъде! Не бих повярвал на такова нещо, независимо кой ми го твърди.
    Не са взели, щото нещо се е объркало или са заподозрели, че им правят капан.
    Няма друго обяснение.
    п.п.
    В същност се сещам за още едно обяснение, защо не са взели 10000. Не са ги взели, защото са имали предид друго место от където да вземата ПО 10000 и са страхували да не се обърка нещо.

    Коментиран от #8

  • 6 Лост

    10 1 Отговор
    А този с 25 години стаж може и да се пенсионира и да остане в системата.И това е по закон.
  • 7 Жан Клод ( с двата ножа)

    11 1 Отговор
    Не са ги взели защото са много и е прекалено рисково!Ако бяха предложили 700 примерно ,ситуацията щеше да е друга...
  • 8 гост

    18 1 Отговор

    До коментар #5 от "Механик":

    Напълно си прав,не са ги взели защото е имало много хора,освен тези тримата е имало и още една патрулка,кола на сот и хора от другата кола,някой от тези всичките е можело да пропее,та това е се е объркало
  • 9 учуден

    13 0 Отговор
    Похвално е че са отказали подкуп,но се сещам за вица с кмета в началото на демокрацията.Та, отказал
    кмета 20000 лв. подкуп и се похвалил на приятел.И какво стана после попитал го приятеля му?
    Ами три нощи не можах да спя-все тия 20000 лв.ми бяха в главата. А после? Ааа вече спокойно спя-на четвъртия ден
    вземах парите.
  • 10 Патардия

    9 0 Отговор
    до небесата !
  • 11 Перо

    16 0 Отговор
    Доживяхме и до момента, когато ако се изпълни рутинно служебно задължение и не се наруши закона и моралните норми, това да се счита за героизъм и да се дават награди! Срам и резил за БГ “държавността”!!!
  • 12 Адвокат

    15 0 Отговор
    Разследващият полицаи или Прокурора ще ги вземе 😂
  • 13 България

    7 8 Отговор
    Е пълна с идиоти ! Когато полицаите вземат парите , ги плюете ! Когато не ги вземат , пак ги плюете ! Какво искате бе , идиоти ?!
  • 14 До колкото знам

    8 2 Отговор
    Униформа се носи по време на работа. В студиото на ТВ на работс ли са били “героите”? Освен това тази история мирише. Задържания попитал ли го е някой нещо?
  • 15 Семеен бизнес

    9 1 Отговор
    И на тримата съпругите и съпруга са също служители на МВР!Нека да им е ...,,зле".
  • 16 ....

    11 0 Отговор
    Полиграф и тест за наркотици на цялото МВР, агенция митници, НАП и др.п. За да разберем всички как със заплата 1600лв. може да се живее в къща за 400000Е и да се кара кола за 50000Е.
  • 17 Около 20%

    7 2 Отговор
    Има и достойни хора в МВР.
  • 18 Пламен

    2 0 Отговор
    Като е сириец на Какъв език са водени разговорите......?
  • 19 Лойко

    4 0 Отговор
    Предполагам,полицейски фейк.
    Няма полицай,със възпитанието
    на соца.10хил€ ,айде ,моля.Те,дори
    и да се дебнат,за тази сума,ще се
    прегърнат.Абе,да взема да пробвам!
  • 20 Бойко

    1 0 Отговор
    Глупави...........глупави са тея полицаи
  • 21 Борчо

    1 0 Отговор
    Тия са най големите тъпанари
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове