Last news in Fakti

2 Февруари, 2023 12:23 1 422 28

Стефан Янев: Търпението ни свърши. Изгубихме безценно време в караници за власт

  • стефан янев-
  • търпение-
  • време-
  • караници-
  • власт

"Представяте ли си, ако в една болница лекарите откажат да работят заедно. България е в криза и трябва да намерим отговорни решения. Всяка партия ще се чуди как да увеличи електората си. Избирателите си остават у дома в изборния ден, защото са разочаровани от цялата политическа класа, която се е отдалечила от тях. Ситуацията е трудна, но знам, че има решения", посочи лидерът на "Български възход"

Стефан Янев: Търпението ни свърши. Изгубихме безценно време в караници за власт - 1
Снимка: БГНЕС

Рядко взимах думата, но искам да изкажа разочарованието си от безценно време, изгубено в караници за власт. Това каза председателят на “Български възход" Стефан Янев от трибуната на Народното събрание, предаде репортер на Агенция "Фокус“.

"Все повече се разраства военният конфликт. Мнозина пропуснаха, че все повече българи тънат в мизерия и в мирно време сме изгубили повече животи, отколкото други страни по време на война. Повече от всякога ни е нужно да си спомним думите на Стамболов", допълни Янев.

Търпението ни свърши, бе категоричен Янев. "Представяте ли си, ако в една болница лекарите откажат да работят заедно. България е в криза и трябва да намерим отговорни решения. Всяка партия ще се чуди как да увеличи електората си. Избирателите си остават у дома в изборния ден, защото са разочаровани от цялата политическа класа, която се е отдалечила от тях. Ситуацията е трудна, но знам, че има решения", посочи Янев.

Той апелира да пресечем всички опити за накърняване на достойнството на българския народ.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    31 2 Отговор
    Янкито губи търпение, сърбят го ръцете да ви мобилизира и набоца наред.
  • 2 Сталин

    34 3 Отговор
    Българина е тъпо парче ако мисли че като гласува до припадък за хора които са предварително избрани и одобрени от американското посолство че ще работят за интереса на българите в колониална система прикрита като фалшива демокрация.Трябва да си кръгъл глупак да се спъваш 100 пъти в един и същи камък последните 30 години.
    България е нация от социални инвалиди
  • 3 Пак са го инструктирали

    16 11 Отговор
    Тоя още ли не праеи разлика между война и "спвциалная путинская срамная операция"

    Коментиран от #23

  • 4 Прочете

    30 3 Отговор
    една написана реч в комунистически стил и нищо не казваща , не докосва никой , само буди лоши спомени !
  • 5 Последния Софиянец

    35 1 Отговор
    Янев излъга избирателите си и няма да помирише парламент.Освен ако не му прехвърлят гласове от ДПС.
  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    25 1 Отговор
    Мухата , която тропна с крак ❗
  • 7 Гледай

    27 2 Отговор
    си пенсията и съветски военни филми !
  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    26 1 Отговор
    Този ВЕНТИЛАТОР ,
    член на БСП,
    клел се във вярност да громи НАТО,
    сега пръв антикомунист ,
    по-натовец от натовците,
    обеща да НЕ дава оръжие за Украйна,
    после искаше още оръжие и веднага ,
  • 9 Минева

    23 1 Отговор
    Чие търпение свърши? Всяка партия в парламента отстояваше визия за политики за разлика от дванадесетте абсурдници. Коалиция, с която и да е партия за правителство и самопредлагане за министър председател искаше само един бастун. Нямаше караници за власт. Впрочем защо сте само 12. В следващия парламент е добре да ви няма.
  • 10 Загрижен

    21 1 Отговор
    Тоя е подлога на дпс и ГРОБ.
  • 11 Сандо

    22 0 Отговор
    Тоя пък за какво се тръшка?Не знаеше ли, че е последната резерва в отбор "Козяк"?
  • 12 Анонимен

    22 0 Отговор
    И нашето търпение спрямо безличния евроатлантик свърши! Не му е мястото в парламента!

    Коментиран от #21

  • 13 Гост

    13 0 Отговор
    Баце, аре со кротко и со благо, Аут! Вие, бай дъ уей, кои бяхте, нещо не помня! То не че трябва…
  • 14 ЕСТЕТ

    23 0 Отговор
    ДОВИЖДАНЕ....надявам се да не те видим повече в парламента...
  • 15 Ива

    9 2 Отговор
    Гроб , ДПС , БКП , Израждане , чалгаджията и този индивид провалиха съдебната реформа и бранят с нокти и зъби престъпниците от шайката и прокурора мафиот ! Мислете и гласувайте българи !
  • 16 За протокола

    6 0 Отговор
    Наскоро чух, че едно избираемо депутатско място в някои партии гонело 80 000 лв.
    Навремето при Жорж Ганчев мизата започваше от 10 000 лв само за да се озовеш в някоя листа, а за избираемо място - нагоре. Но инфлацията удря и "народните избраници".
    Нямам думи с които да изразя благодарността си към тези алтруисти и безкористни души, които дават такива пари от джобовете си за да служат на народа.
    Респект и поклон.
  • 17 Мунчо

    3 2 Отговор
    Гаварит мацква
  • 18 Гост

    4 0 Отговор
    Е то нали това е основното, което искате да притежавате! Власт и пари! Затова са всички тия еквилибристики, продажници! И народа го знае! Всички, до един, искате да се докопате да евро милиардите, това и деца на по 6 год го знаят вече...
  • 19 Радев и БПС създадоха този предател и

    1 5 Отговор
    Партиата му комунист и русофил взима пари от Русия за да защитава интересите на чужда държава

    Коментиран от #22

  • 20 Артилерист

    5 0 Отговор
    Заради АРТИЛЕРИЯТА няма да те коря сложно, колега Янев. Просто ще ти кажа, че не се справи или направо даде осечка...

    Коментиран от #27

  • 21 жалка работа

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Анонимен":

    Докато като служебен премиер ВСЕ ПАК стоеше добре, след това ЛЪСНА отвсякъде. Безличен и слагащ се на всички, без идеи, без визия.
    И...вземи, че си купи костюм с по-малък размер. Никакво естетика нямаш!
  • 22 Кога бе?

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Радев и БПС създадоха този предател и":

    Къде бяхме ние, хората и Радев и БСП дружно създават партията на Стефан Янев.
    Тю бре, пропуснали сме. Питай тия от Козяк, дето го толерират на принципа колкото повече, толкова повече.
  • 23 славянин

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пак са го инструктирали":

    Е не може всички операции да са по атлантически народоосвободителни и носещи живот и демокрация, има и други видове операции!
  • 24 НЯКОЙ

    3 0 Отговор
    И какво като ви е свършило търпението - нещо да предлагаш освен празни приказки ???
  • 25 Селянин

    3 0 Отговор
    Да гласуват за Янев се оказа, че все едно гласуваш за мафията и статуквото. Просто беше много добър ход, защото дръпнаха гласове от разочарованите от Промяната и после ги наляха в Гробарите. Няма да влезе в следващият парламент. Хубав проект. Изкараха по някой лев, но каквото беше, беше.
  • 26 Моряка

    1 0 Отговор
    И аз мисля,че няма повече да влезе в Парламента.Привлече известен електорат от БСП,точно заради предполагаемата си позиция за оръжията за Украйна.Които се бяха отвратили от "нито един патрон за Украйна" на Корнела.Извъртя се за една вечер и гласува заедно с военнолюбците.Явно ,че нашите военни аташета ги вербуват,когато са на запад.Не всички,разбира се.Съжалявам,защото и аз съм бил офицер доста преди Янев.Някакси не сме свикнали офицери да изменят,по болезнено е в бранша.
  • 27 Моряка

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Артилерист":

    Колега,за пръв път не съм съгласен с тебе.Точно защото е артилерист,стигнал до командир на дивизион,не заслужава снизхождение.Макар че цял живот съм бил моряк, военен и цивилен,но една година съм бил в НШЗО артилерист,122мм. и никога няма да забравя чудесните ни командири,с високия им личен пример.Такива е невъзмжжно да се извърят.За разлика от този,към когото си снизходителен
  • 28 Артилерист

    0 0 Отговор
    До коментар 27 от "Моряка"
    Благодаря ти за коментара, морски. Винаги съм приветствал принципно несъгласните, особено морски, които, макар и малко, но все пак са били в АРТИЛЕРИЯТА. Янев като слушател не беше такъв. С тези западни колежи много криволичещ станал. Похвално е, че си попаднал на принципни командири в ШЗО-то, но много школници бяха уредени за редовни офицери, после издигани на високи командиски и щабни позиции и са се държали с истинските офицери-възпитаници на Артилерийското училище- като стари войници. Например Руси-Чама в Търговище. Имах слушатели, служили под неговото командирство на полка там, които ми завиждаха на службата при полк. Панов-Бачо Пано. Ако си чувал, Бачо Пано се беше прочул със строгостта си, но той беше много принципен Командир, държеше здраво за службата и само калпазаните не го одобряваха. Бъди здрав!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол