Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 08:07 6 160 33

Кметът на Пловдив отговаря на Борисов за исканата му оставка

  • кмет-
  • пловдив-
  • бойко борисов-
  • оставка

В края на миналата година стана ясно, че Здравко Димитров няма да е кандидат на ГЕРБ за втори мандат

Кметът на Пловдив отговаря на Борисов за исканата му оставка  - 1
Снимка: БГНЕС

Кметът на Пловдив Здравко Димитров ще отговори на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по повод поисканата му оставка. В събота Борисов призова Димитров "незабавно" да освободи поста с мотив, че не се справя с работата. Още в края на миналата година стана ясно, че той няма да е кандидат на ГЕРБ за втори мандат.

Във Фейсбук Димитров вече коментира исканата му оставка. Той написа, че е безотговорно градът да бъде оставен на автопилот в този момент, информират от Нова телевизия. В последните месеци Пловдив стана арена на серия скандали като проблемите със строителството на футболните стадиони и собствеността на Пловдивския панаир.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тулупа си направи

    42 5 Отговор
    Курбан от собсвения ди кмет.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 провинциалист

    48 3 Отговор
    Здравко е от партията "кръв повръщам, пари не връщам", каква оставка да дава?
  • 4 Умен

    58 10 Отговор
    ББ отово прехвърля от болната на здравата глава..Повече от ясно е,че Кмета е действал по указания на Тиквата.Сега обаче тиквота се усети,че може да загуби Пловдив и прави отчаяни опити да се хареса на електората.
  • 5 Запознат

    33 13 Отговор
    Не пропускайте и гигантското строителство, тип съвременни общежития, което се разраства навътре към центъра!!!

    Попитайте как се дават разрешителни за строеж буквално в междублоковите пространства?!
    Кой им продава публична общинска собственост, на разни "избранници"?!
    Колко паркоместа има за нова сграда и какво се случва, когато живущите не намерят място къде да паркират до прескъпите си кутиики, тип общежитие?!

    Когато държавата е абдикирала от отговорностите си, се получава това което наблюдаваме в големите градове!!!

    Естествено няма как да има контрол и политиките да са в интерес на хората, защото високите етажи на властта са облагодетелствани от меко казано мафиотското строителство в България!!!
    За близо 12 г тиквено управление, България вместо да се изправи на крака, тя потъна и затъна още повече в блатото!!!
    А новите тиквички на Мустафата не бяха по-различни!

    Сега ще дам шанс на ВЪЗРАЖДАНЕ!!!
    ДАНО СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА ЗАПОЧНЕ НАЙ-СЕТНЕ ДА РАЗСЛЕДВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ВЛАСТ ИМАЩИТЕ!!!

    Коментиран от #29

  • 6 УРА,, УРА

    24 7 Отговор
    Най добре е мутрата да бъде оставен да прави глупостите си на воля и той сам ще си причини купища бели и негативи. Неговата партия полека лека ще го отстрани. Видно е, този процес набира скорост.
  • 7 Този от както е кмет

    18 7 Отговор
    нищо не сме видяли и си бачка за негова изгода.Само като му видиш мутрата и тя казва всичко.Хайде вещите в кашон и дим да те няма 200.

    Коментиран от #26

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тони Минев

    19 2 Отговор
    По-добре кме..та на Карловска община да махне Боката,....че Кабакра.дев показа на цяла Бъл...гария,как маже да се кра.дат милиони,с които трябваше да се възстановят наводнените села.....
  • 10 Закривай

    27 4 Отговор
    Крадци и мошеници на всички нива. От местно ниво до най-високите етажи на властта. Тотална анархия. Пловдив е заприличал на Плевен. Разруха, мърсотия и мизерия, подигравка с данъкоплатците.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Кабами..лионе..ров

    10 2 Отговор
    Здра...вко,учи се аг мен......поне отделяй 50 процента за ГЕПИ и Д.П.Сто и нямаш проб..леми.
  • 13 Брюкселската зелка

    16 1 Отговор
    Зико с теб и без теб все тая, неук си, ментално неспособен, имаш 15зам кмета да ти вършат работата и не си ходил на работа от месеци. Марсианци да те отвлекат никой няма да разбере бе
  • 14 Боко -Чекмеджето!

    24 4 Отговор
    Вече източих от теб каквото можах...!Не си ми нужен повече...!
  • 15 Ел. Техник!

    25 2 Отговор
    Поредният бушон изгърмя,за да се запази ГЕРБ-ерската инсталация...!
  • 16 ГЕРБ жени

    22 4 Отговор
    Бойко при бай Ставри
  • 17 Мухаа,хаа!

    14 1 Отговор
    С това изказване..Ще остане градът на автопилот, направо изби рибата.Знае,че е Последен валс" и ще пълни каруцата до максимум. Витиевато казва ни на Борисов.. пътувай с 200! Пука ми на костюма,за твоето " призоваване"!
  • 18 Леля Гошо

    14 4 Отговор
    Бойко Методиев отдавна си призна че е прост. Време е да признае че е дебел, тлъст. Но дали ще се разбира и с тези които също са тлъсти?
  • 19 Бабугер

    12 1 Отговор
    ПР- лакардии и безсмислени спорове. Бойко е обещал но само Господ разполага както се знае. Едно нещо е видно- Здравко не слуша Бойко.
  • 20 Анонимен

    7 4 Отговор
    Много хора не харесват този който иска оставката
  • 21 Анонимен

    5 3 Отговор
    Няма оставка това е изборна длъжност не е кметски наместник
  • 22 Антикомунист

    6 12 Отговор
    ГЕРБ, ГЕРБ И САМО ГЕРБ, са способни да ни извадят от поредната национална катастрофа. Умнокрасивите некадърници от пп и дб в помийния канал. Днес гледам цените в Кауфланд по високи от Кауфланд в Германия. Докога ще ви водят за носа като мечка с измишльотините за лошите от ГЕРБ.

    Коментиран от #25

  • 23 Боли ме шнура

    5 2 Отговор
    През годините колко скандала имаше с,, тиквата,,, а и повечето сочат към затвора. Пък,, мутрата,, не си би шута, все иска другите да носят отговорност.
  • 24 Антикомунист

    4 6 Отговор
    И още , това че президента ги нарича шарлатани не оправя нещата, той ни ги натресе и сега ни лук ял ни лук мирисал, ако е пич да подава оставка.
  • 25 ГЕРБОФОБ

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Антикомунист":

    Най крадливата пасмина от мутри няма как да изведе България където и да било. НайгнуснияБайганю от Банкя може да търка само наровете в цсз за дълги години. И това че ПП, Дб са също такива национални предатели не отменя факта че герб са най голямото зло от 100г. Насам, коетоаРАЗВРАТИ и ограбиБългарияКато мародериТруп

    Коментиран от #31

  • 26 Ха-ха-ха...

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Този от както е кмет":

    Кмета си говори с апапите на чашка домашна ракия: Тази сутрин, майна, ми се обажда колегата банкянец да ми иска оставката... На мене!?!... А аз, майна, му казвам - "ти, шефе, са прайш на луд, ама аз са прайм по-добре..." и тъй съм му го набутал с 200, че чак у Филибето го чувам как реве като хималайска мечка.
  • 27 Селянин

    6 2 Отговор
    Във Велико Търново ситуацията е сходна. Презастрояване, липса на паркоместа,порутена инфраструктура, никаква местна икономика но цени едни от най-високите е страната. Феодализмът още не си е отишъл. Това е наследството от Герб
  • 28 Анонимен

    1 1 Отговор
    Ама не така бойко е най подготвения
  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Запознат":

    Да-а-а, явно , че "ЧЕРЕПА", Баневи, Цветан Василев и ко са развързали отново кесиите!
    Хайде на промяната! Насам народе!!!!
    Промяна, промяна, УРА-А-А!
  • 30 Климбо

    2 2 Отговор
    Мдаааа....загубят ли местната власт,тиквениците да аут.А то като спряха кранчето....
  • 31 Антикомунист

    2 5 Отговор

    До коментар #25 от "ГЕРБОФОБ":

    Ако имаше и малко истина в злобния ти коментар ГЕРБ нямаше да са първи при последните социологически допитвания с 10% пред пп идб. Тая злоба я насочи срещу себе си защото за положението в което си както се вижда сам си си виновен. Без умения, който и да управлява си аутсайдер!!!!!
  • 32 киро

    1 0 Отговор
    така става като раз4итате на Бой4ето,изсипа предизборно едни милиони и сега двата стадиона на никъде,пълен некадърник и иска да управлява,пълен абсурт,пак някой друг му е виновен сега е кмета Здравков
  • 33 Пловдив

    1 0 Отговор
    Кой е този Бойко та ще казва кога ще тръгва влака само началник гарата ще казва кога ще тръгва локомотива.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове