7 Февруари, 2023 08:39 85 884 79

НОИ обяви добра новина за пенсионерите

  • нои-
  • пенсии-
  • пенсионери

Започва изплащането на пенсиите

НОИ обяви добра новина за пенсионерите - 1
Снимка: БГНЕС

От днес започва изплащането на пенсиите чрез пощенските станции, което ще се извърши по стандартния график до 20 февруари (понеделник), информират от Националния осигурителен институт (НОИ).

Преводите на сумите за февруарските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени днес.

Датите за всички видове плащания, извършвани от НОИ към осигурените лица и пенсионерите, се актуализират всеки месец и са достъпни през интернет страницата на института, рубрика "Календар на плащанията“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 169 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    139 8 Отговор
    Всеки пенсионер чака датата на която си получава пенсийката.
    Едва ли има такива които чакат факти да им каже кой ден сме.

    Коментиран от #2, #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Абе....

    177 6 Отговор
    Защо го обявяват всеки месец като голяма новина за няколкото жалки лева дето получават нашите пенсионери? В Другите държави пенсионерите си получават пенсиите без тръбене.И то истински ПЕНСИИ.

    Коментиран от #16

  • 4 шам фъстък

    143 6 Отговор
    И това каква добра новина е за пенсионерите? В предните години пенсиите се изплащаха редовно и тихомълком,никой не парадираше с това. Добра новина може да е някакво увеличение на по-малките пенсии от максималните.С пенсия от 3400 лева и без новина може да минеш,но с тия 400-500 лева няма как всеки ден да не очакваш добра новина.

    Коментиран от #75

  • 5 оценка

    96 20 Отговор
    Зла новина ще е стачки в Пощите. Или,че Бацока ще спечели изборите и увеличения няма да има. Щото той е скръндза и пари не дава.
  • 6 айде пак

    61 26 Отговор
    предизборните баламосвания за изкуаклите пенсии почнаха

    Коментиран от #10

  • 7 Пачо

    59 5 Отговор
    Трябва да се обявяват и за тези, които чакат спрените инвалидни пенсии за 4 месеца.
  • 8 оня с коня

    86 10 Отговор
    Не е коректно Медиите да обявяват Деня за Пенсиите като "Добра новина" щото това ще подлъже Пенсионерите че е Ден за празнуване т.е. за Всенародно Пенсионерско веселие,след което от Пенсиите няма да остане нищо.А следващата пенсия е далееече!

    Коментиран от #11

  • 9 урко

    134 7 Отговор
    И каква е добрата новина? Че започват да им плащат пенсиите ли? Че те от десетилетия на тая дата ги получават. Или самия факт, че все още им дават пенсии вече е добра новина, понеже може и да спрат да им ги дават?! Смешна история
  • 10 Я се

    38 5 Отговор

    До коментар #6 от "айде пак":

    Върни в училище да научиш правописа,защото ти си по" изкуаклия" от тях
  • 11 Капитализъм

    64 7 Отговор

    До коментар #8 от "оня с коня":

    ... в действие!!! Това е "добра новина" за "Лидъл" и "Кауфланд" да си коригират брошурите и да намалят малко цената на бананите!!!

    Коментиран от #26, #73

  • 12 Голям зор

    114 2 Отговор
    Горе написаното прилича че все едно пенсионерите са на подаяние от държавата.Хората са си спестили тия пари те са техни а държавата работи с тях.
  • 13 бббббеее

    44 13 Отговор
    Запрете се малко, още не съм похарчил предишната, въпреки по-високите цени!

    Коментиран от #25

  • 14 мнение

    50 18 Отговор
    светът се върти около българския пенсионер.
    За българския работник минимални заплати. че и те са големи в очите на Васил Велев

    Коментиран от #24

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост

    87 2 Отговор

    До коментар #3 от "Абе....":

    Повечето пенсионери, не е проблем да ходят на круиз и правят малка почивчица на Карибите или Бахамите например. А, на нашите пенсионери, парите дори не им стигат да си закупят лекарствата, какво остава за другото. Януари 2023г., политиците обещаха да им преизчислят пенсиите. Да, ама не нали?

    Коментиран от #31

  • 17 Енгелс

    46 10 Отговор

    До коментар #15 от "пенсионер":

    При капитализма е така.
  • 18 Новина

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Сменям си ник-а":

    От тая новина вече си готов за хонорара
  • 19 Пенсионер

    56 9 Отговор
    Само пенсионерите могат да оценят какво правят управляващите за макар и малки увеличения на пенсиите. После някои се подиграват, че "левите" са подкрепяни от пенсионери. А ГЕРБ от кои са подкрепяни, от далавераджии и корумпирани, а те са доста щом все още гласуват за тях.
  • 20 даАм

    78 3 Отговор
    Факти, защо не написахте, че е паднал таванът на заплатите в държавния сектор? Търтеите ще надуват заплатите си до небесата, обаче мълчите за това. Всеки месец натрапвате пенсиите, за да настроите обществеността срещу възрастните хора и инвалидите.
  • 21 Бамби

    68 3 Отговор
    И коя е добрата новина?! Че ще си получим пенсиите?! Егати държавата!
  • 22 Гост

    73 2 Отговор
    Не може да обявявате за добра новина нещо, което държавата е задължена да направи. Да не говорим колко са мизерни пенсиите на повечето пенсионери
  • 23 Пенсионер

    32 4 Отговор
    Ех, че разточителство на място във форума! Каква новина е нещо, което просто се случва на тези дати? Или ни намекват, че ще е скоро чакана новина, че изобщо ще се изплащат пенсии…Нали има война в Украйна, Путин може някоя подлост да извърти…не е далеч от мисълта!
  • 24 Пенсионер

    42 1 Отговор

    До коментар #14 от "мнение":

    Пишеш глупости. Нали и ти един ден ще станеш пенсия? Какво си мислиш, че вечно ще си млад? И ти ще остарееш, няма да ти се размине. Ако много хитруваш сега и не правиш социална вноска, може и пенсия да не получиш.
  • 25 Баба Гицка

    29 5 Отговор

    До коментар #13 от "бббббеее":

    Ми като не си похарчил предишната пенсия и взел сегашната, идете с дядото на един круиз бе? Кеф ти Бахамите, кеф ти Азорските острови. Може и Карибите, ако искаш.Там никак не е лошо. Ний с дядото редовно ползваме тази дестинация. Американците и германците също тъй правят. Земат пенсиите и хоп круизче на някое слънчево островче. А, ние нищо. Слушаме глупостите на Дацов и на Велев.
  • 26 И за още мошеници

    32 2 Отговор

    До коментар #11 от "Капитализъм":

    За аптекари, за енергото, за каналджиите, за топлообирджиите, за телекомите и каквото остане за ония от веригите. Днес гледам, че и пред данъчните има доста пенсионери. Заради 5% отстъпка, което за някои няма и 5 лв.

    Коментиран от #29

  • 27 Новина с подтекст

    28 2 Отговор
    Демек радвайте се, че нататък може и да няма. И когато те уведомяват, човек започва да си вкарва в главата подобни мисли до следващата "радостна новина".

    Коментиран от #30

  • 28 Пенсионерка

    32 1 Отговор
    Е, ако "добрата новина" е изобщо новина, че пенсионерите ще си получат пенсиите за които са си внасяли вноските остава да сме "благодарни и признателни"
  • 29 Маркс

    44 4 Отговор

    До коментар #26 от "И за още мошеници":

    Ами 5 лева, са си 5 лева за един пенсионер господине. КапитализЪм е. Див, експлоататорски строй , не е комунизъм нали? С 5 лева пенсионера ще си купи поне 4 кофички мляко 2% масленост на цена 1.27лв. Че даже и 20 стотинки ще даде отгоре. Не е лесно днес да си пенсионер. Влезте в аптеките на вълчите фармацевтични вериги да видите какво чудо е. Всеки ден сменят цените на лекарствата, те растат, а пенсиите стопирани. Как да оцелее пенсионерът в туй вълче общество.

    Коментиран от #34

  • 30 Пенсионер

    37 4 Отговор

    До коментар #27 от "Новина с подтекст":

    Еми таман много господа ще се зарадват. Дацов например къде мрази пенсионерите., Красен Станчев също, бизнесмена Велев от АИКБ също и т.н. За тях и подобни пенсионерите сме излишни.
  • 31 Дядо Пенчо

    25 4 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Така е, на 3 месеца АЗ лично с бабичката като вземем пенсиите правим круизче до о-в Пукет. Прекрасно е там и не случайно този малък РАЙ е любима дестинация на нашите фоторепортери и журналисти от БНТ. Повечето журналя там ще ги откриете. На този слънчев, Божествен остров.

    Коментиран от #32

  • 32 Дядо Генчо

    17 4 Отговор

    До коментар #31 от "Дядо Пенчо":

    Колега с информацията относно остров Пукеит не си в час. Ние с бабичката преди много време също ползвахме тази дестинация за почивка, обаче отдавна се отказахме. Уплашихме се и това е. Питай журналистката ИРИНА ЦОНЕВА, какъв ужас е изживяла от почивката си там. Такова наводнение станало, че маса Народ се е издавил, а нашата журналистка по чудо се спасила. Има и видеоматериал по станалото бедствие. От тогава никакъв Пукет. Ходим редовно на Карибите и това е. Там също е много хубаво.
  • 33 Лили

    29 1 Отговор
    Защо винаги трябва да се пише голяма новина за пенсионерите,че започва да се изплащат пенсиите.То едни пенсии, голямата работа,пари за една седмица.Позор за пенсионерите!

    Коментиран от #42

  • 34 Хайде да ми кажеш

    19 17 Отговор

    До коментар #29 от "Маркс":

    Как живеят "капиталистическите" пенсионери и да ги сравним с нашите. При социализЪма баба ми беше с 23 лв. пенсия/почина на 66 през 1971/. Сега ще започнеш да каканижеш, ама то тока 2 Ст., водата и тя и т.н. Ами сложи да кажем 3 лв. за сметки и остават 20 лв. за 30 дни, или по-малко от 70 стотинки на ден. Хляб 26 Ст, кисело мляко 22, прясно 24 и???..???? Сирене, кашкавал, месо? От къде. И пак добре, че поради недостиг на жилища и най-вече поради хорски срам младите ги прибираха при тях. Иначе как ще живее с тия пари. За дрехи и обувки дума да не става. А сега виж по курортите колко пенсионери има от държавите, в които никога не е имало социализъм и виж колко са нашите. Виждам тук-там по някоя баба, която са я завели на почивка децата й. Ако ще правим сравнения, то нека да са обективни, а не посткомунистически синдром.

    Коментиран от #35, #36, #38

  • 35 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    16 3 Отговор

    До коментар #34 от "Хайде да ми кажеш":

    Айде да ми кажете,защо бг-банките вземат комисион от всяка трансакция,от всяко теглене,а Германските банки не Вземат и другите банки вероятно в ЕС не Вземат???????Чакам си първата пенсия засега К...ец........Нои ме чакат и те ....да ударя камбаната,но засега......К...ЕЦ.....

    Коментиран от #37

  • 36 Маркс

    28 11 Отговор

    До коментар #34 от "Хайде да ми кажеш":

    Е, какво да ти кажа. В сравнение с капитализма СОЦИАЛИЗМА е РАЙ за масите. Несравними величини. Не случайно ЗАПАДА се уплаши от СОЦИАЛНИТЕ ПРИДОБИВКИ,който социализма дава на масите и затова заедно с НОМЕНКЛАТУРАТА 89-90-та година взеха мерки, хвърлиха милиарди долара и в крайна сметка ликвидираха социализма. Но това е временно явление и един ден ще им излезе през носа. Не може да спреш прогреса. КОМУНИЗМА рано или късно ще победи във всички държави по света. Капитализма като обществено политическа система ще бъде ликвидиран. На Земята ще настъпи РАЙ за Народите. Не е за вярване нали? Но ще стане.Такава е ДИАЛЕКТИКАТА по въпроса.

    Коментиран от #40

  • 37 Пенсионер

    24 2 Отговор

    До коментар #35 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Не знам колко дълбоко виждаш, но ще ти кажа следното. Много мои братя и сестри в момента гушват букета, удрят камбаната и поемат пътя към царството небесно. Зимните месеци е истински урожай за поповете, погребалните агенции и фирми. Не могат да смогнат от починали пенсии, изобщо много работа им се отваря. Ще ти дам следната "сламка". Позаинтересувай се за материалното положение на шефовете на погребалните агенции и фирми. МИЛИОНЕРИ са. А, служителите работещи в тези агенции и фирми ги търси зиме и лете, когато са в отпуска на почивка в най скъпите курорти по света. Бахамите, Карибите е все едно че си отиват на село където по принцип са дошли от там и днес живеят в София.Що се касае за НОИ, лятото когато правят осъвременяване на пенсиите, всъщност ПАРИТЕ се вземат от сметките на вече умрелите пенсионери. Пенсиите са в ОБЩИЯТ КЮП и не са наследствени нали? Държавата не дава и ЕДИН ЛЕВ на НОИ за пенсии. Всичко идва от умрелите зимните месеци пенсионери. Това е положението.Минке.
  • 38 Максимилиан Робеспиер

    16 3 Отговор

    До коментар #34 от "Хайде да ми кажеш":

    Ами остава да кажем, радвай се на "светлото капиталистическо бъдеще". Вижда се, че си доволен, със сигурност реститут роден и отрасъл в копринени дантели. Е, ....масите не са така.

    Коментиран от #43

  • 39 Оня с коня

    27 2 Отговор
    Това, което ще кажа е, че министър председателят Гълъб Донев трябва незабавно да вземе министъра на здравеопазването и да влезят в няколко аптеки и видят какво става с цените там. Направо чудеса. Невероятно но факт! Цените всеки ден на лекарствата и медицинските изделия растат лавинообразно нагоре и е настъпил истински ужас. Пенсиите направо са потресени. Няма спасение.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Маркс

    13 2 Отговор

    До коментар #40 от "Енгелс":

    Ти не си Енгелс, а някой тлъст реститут. Говориш глупости.
  • 42 Преминаващ

    26 2 Отговор

    До коментар #33 от "Лили":

    Ами такива са пенсиите в РБългария. Пенсионерите не са виновни за това, че животът в държавата стана много скъп и трудно се живее. Нали политиците бяха обещали на пенсионерите, че през януари 2023 година, ще се направи ново преизчисление на пенсиите със заместващ коефициент 1.35 !? Защо не се направи това преизчисление, ами излъгаха възрастните хора ....а? Дацов и Красен Станчев по СМИ постоянно реваха, как щяла да се вдигне още инфлацията, ако се направи туй преизчисление. Е.....? За какво говорим! Политиците се умълчаха за туй обещано и неосъществено увеличение и в крайна сметка кой е виновн за това. Мълчи се нали. А, идете в аптеките и вижте цените на лекарствата сега. Ще ви настръхнат косите. Министърът на здравеопазването къде е? Няма го. И той мълчи! Това е положението.
  • 43 Хайде да ми кажеш

    4 14 Отговор

    До коментар #38 от "Максимилиан Робеспиер":

    Защо масите са така, или не можеш да се сетиш. Не съм реститут, не съм и в дантели. Лъгаха ги 45 г. и им обещаваха "светлото комунистическо бъдеще" и те вярваха. До 2000 г. се пенсионираха по комунистическата система 20 г.стаж за жените и 25 за мъжете. Следващите вече 33 г. старите лъжци от комунистическата номенклатура, Пребоядисани в демократи продължиха да ги лъжат, вече по "демократичните "методи. Като видях, че едната специалност вече не се търси, следва втора. Вярно - учене, работа,ама си струваше. И да ти кажа, че нямам нищо против реститутите, които така дълбоко мразите и на които комунделите са отнели имотите, за да се настанят някакви убитаци, дето нямат акъл на две магарета слама да разделят. Ами за огромно съжаление на тия, дето чакаха да им се дава и стругар с 300 лв. се подиграваше на "докторчето", че вземал 150 лв.,за да учи 6 години - това време свърши и няма да се върне. Нямам вина, че масите са овце. Чакай пак да видиш какво ще стане на следващите избори.

    Коментиран от #47, #52

  • 44 А.П

    24 0 Отговор
    Голямата новина,изработени,заслужени,не подарени,не крадени!!!
  • 45 Злобен

    25 2 Отговор
    Вихри се брутална спекула. А държавата(ако това може да се нарече държава) се прави, че нищо ама нищичко не се случва. А може да се намеси и спре тези безумни цени.
    Това не е пазарна икономика, това е пазарна спекула.
    Явно политиците са съгласни с това безумие. Защо ли ???
    Не може в най - бедната и нещастна държава в ЕС да е по - скъпо от другите държави членки на съюза в които хората са с пъти по - високи доходи.
  • 46 Провинциалист

    24 0 Отговор
    И коя е добрата новина?Добра щеше да е ако съобщавате за повишаване на пенсиите.Тъпи журнала.

    Коментиран от #51

  • 47 Максимилиан Робеспиер

    20 6 Отговор

    До коментар #43 от "Хайде да ми кажеш":

    Не отговарям на врагове на социализма и комунизма. Със 2 висши образования съм, едното от които магистър по електроника. И се ограмотете. 1.Никога не имало комунизъм, респективно комунистическа система. 2. 45 години МОЩНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪРГАРИЯ, беше факт. 3. Хората бяха спокойни и щастливи за бъдещето си. 4. Номенклатурата с помощта на ЗАПАДА ликвидирана социализма Тях ги беше страх от този хуманен строй и своевременно взеха мерки. Това е.

    Коментиран от #48

  • 48 Максимилиан Робеспиер

    12 1 Отговор

    До коментар #47 от "Максимилиан Робеспиер":

    Поправка: БЪРГАРИЯ - БЪЛГАРИЯ; ликвидирана - ликвидирана.
  • 49 Дедо

    19 0 Отговор
    Този път ,

    Пенсията. За колко ще стигне ?
    За 5 или за 7 дена ?

    Ако я дават всяка седмица , този размер - бива.
  • 50 Дедо

    14 0 Отговор
    Този път ,

    Пенсията. За колко ще стигне ?
    За 5 или за 7 дена ?

    Ако я дават всяка седмица , този размер - бива.
  • 51 Баба Гицка

    22 0 Отговор

    До коментар #46 от "Провинциалист":

    Нали януари месец щяха да увеличат уж пенцийките. К"во стана? Май забрайха....а?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Еееее

    18 0 Отговор
    ЖИРНАЛЯ ЗАЩО РАЗПРОСТРАНЯВАТЕ ГЛУПОСТИ?
  • 54 Абе

    14 0 Отговор
    ДЯНКОВ ДАЛИ СЕ РАДВА, ЧЕ СЪС ПОСТНАТА ПИЦА?????
  • 55 Иво

    19 1 Отговор
    Каква добра новина бе чи..ий. при 30 лв. кг. кашкавал и 25 лв. кг. сирене и то произведено от боклуци, това ли е добрата нови, че хората ще си вземат мизерните пенсии от деня в който трябва! Смотана журналистика!
  • 56 Социалист

    23 5 Отговор
    Защо ревете бе? Искахте капитализъм, ето ви го. Радвайте му се. Цените биле растяли, ами ще растат? Гони се печалбата, Как иначе ще забогатяват? Яхти да си купуват, частни самолети и прочие. Така ще е. Яжте банани...., банани сега има. Нали това искахте.
  • 57 Хммм

    13 5 Отговор
    Така е. Критиците на социализма, неведнъж са изтъквали как хората на времето се редици на дълги опашки дали купят за Нова Година портокали и банани. Е, какво беше казала Мария-Антжонета? "Като няма хляб, яжте пасти". Аз ще допълня кралицата: "Като няма хляб, яжте банани". Те сега са в изобилие, нали? Има ги във всички магазини.

    Коментиран от #58, #59

  • 58 Хммм

    10 4 Отговор

    До коментар #57 от "Хммм":

    Поправка: Така е. Критиците на социализма, неведнъж са изтъквали как хората на времето се редили на дълги опашки за да си купят за Нова Година портокали и банани. Е, какво беше казала Мария-Антоанета? "Като няма хляб, яжте пасти". Аз ще допълня кралицата: "Като няма хляб, яжте банани". Те сега са в изобилие, нали? Има ги във всички магазини.
  • 59 Пенсионер

    19 0 Отговор

    До коментар #57 от "Хммм":

    Бананите са ясни. АЙко остане някой лев все за 1-2 банана може и да има някой лев.По важното е друго.Кой сега контролира аптеките, по конкретно цените на лекарствата. Тук нещата са много зле.
  • 60 интересно

    14 0 Отговор
    Ако това е добрата новина значи сме много зле.

    Коментиран от #61

  • 61 Цеца

    13 0 Отговор

    До коментар #60 от "интересно":

    Ами каква да е добрата новина, като цената на всичко расте, а доходите, пенсии и заплати са замразени. Инфлацията не знам колко стана вече. Официалната казват била 17%, ама неофициалната колко е? Сал един Господ знае. Мрак и мизерия.
  • 62 До Енгелс

    3 9 Отговор
    А при комунизма майка ми взимаше 27.34ст.

    Коментиран от #63, #64

  • 63 Максимилиан Робеспиер

    13 0 Отговор

    До коментар #62 от "До Енгелс":

    Енгелс може и да ти отговори, ама аз ще го изпреваря. Ограмотете се. Никога не е имало комунизъм. Имаше социализъм, не и комунизъм.
  • 64 Максимилиан Робеспиер

    15 1 Отговор

    До коментар #62 от "До Енгелс":

    Апропо трамвайният билет беше 2 стотинки, а билетчето в автобусният транспорт 6 стотинки. Да не изброявам другото .Всичко стотинки струваше, почти без пари. Ток, вода ,парно и т.н.Жълти стотинки. Образование и здравеопазване-БЕЗПЛАТНО. Държавата поемаше всичко. Социализма беше РАЙ за трудещите се. Спокоен живот и обозрими бъднини.

    Коментиран от #79

  • 65 До социалит

    5 9 Отговор
    Ти за какво плачеш.За яташките пенсии на тати,е няма ги вече.

    Коментиран от #66, #67

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 112

    11 1 Отговор

    До коментар #65 от "До социалит":

    Е, не знам кой за какво плаче, но ти сега може да се радваш на "светлото капиталистическо бъдеще". Яж сега банани до по...не. Татко ти най вероятно при социализма не е ял банани.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Пръц

    5 0 Отговор
    Наистина е новина.Подготвят пенсионерите за момента,когато държава спре да изплаща пенсиите.
    Тука има-тука нема.Февруари го отмятаме с имане!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 777

    5 1 Отговор

    До коментар #71 от "Добра новина от НОИ":

    И защо трябва да им намалят пенсиите, след като в пенсионното решение на НОИ е посочена точно сумата, която трябва да получава пенсионера през текущият месец.
  • 73 ДДТ

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Капитализъм":

    Те бананите в Лидл сега са на промоция :)

    Коментиран от #74

  • 74 Социалист

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "ДДТ":

    И каква им е цената? Я кажи?

    Коментиран от #76

  • 75 Джо

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "шам фъстък":

    Къде видя пенсия 3400 лв.? Заинтересувай се колко е тавана.
  • 76 Мдааа

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Социалист":

    Лидл е пуснал бананите на цена 2.29лв за килограм. Наистина добро намаление.
  • 77 Провинциалистката

    3 0 Отговор
    Каква добра новина е това?!!! Ще бъде добра новина, ако пенсиите станат европейски, както цените на стоките са европейски и дори ги надминават.
    Аз имам 35 години учителски стаж и вземам 542. 30лв. пенсия.
  • 78 Провинциалистката

    3 0 Отговор
    Каква добра новина е това?!!! Ще бъде добра новина, ако пенсиите станат европейски, както цените на стоките са европейски и дори ги надминават.
    Аз имам 35 години учителски стаж и вземам 542. 30лв. пенсия.
  • 79 Байдъни яко

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "Максимилиан Робеспиер":

    Робите в Америка да били по добре.Имат безплатен дом,ядене и медицински услуги за да работят.Социализма ряпа да яде.Затворниците също са добре.Дом,ядене,медицинско обслужване,безплатно.А защо това е така,няма да ти кажа Имаш мозък,сети се сам.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове