Last news in Fakti

11 Февруари, 2023 20:40 5 999 168

Рашидов: Моите уважения към САЩ, но преди избори да хвърлиш бомба, без доказателства е притеснително

  • вежди рашидов-
  • магнитски-
  • сащ-
  • земетресение-
  • турция

Аман от помощта на великите сили. На нас когато великите ни помагат, после ни трябват години да се оправим

Рашидов: Моите уважения към САЩ, но преди избори да хвърлиш бомба, без доказателства е притеснително - 1

Българската държава винаги е реагирала и винаги е помагала. В тази ситуация нито бързането е полезно нито бавенето. Това каза пред БНТ бившият председател на Народното събрание Вежди Рашидов по повод реакцията на страната ни след опустошителното земетресение в Турция и Сирия.

„Жертвите вече са над 20 000. Това е повече от двете кули в Америка. Това са човешки жертви, съдби. Тези детски лица, които се вадят всеки ден, няма как да се забравят“, каза той.

„Аз сега ще се чуя с Айлин Секизкьок посланичката на Турция. Аз искам да направя мое човешко лично дарение“, обяви той.

„Нека да се обединим, в момента имат нужда от газови печки, храни, одеала, палатки. След това сигурно ще продължим да помагаме, защото бедствието е много голямо. Нечовешко“, каза още той.

По отношение на Сирия, той каза, че човешкият живот не се дели на сириец, на турчин или на българин. Това е човешка съдба и в нея трябва да се реагира равнопоставено, както към живота на едни, така и към живота на други.

Рашидов коментира срещата си с Реджеп Ердоган в Турция в качеството му на председател на Народното събрание. „Между България и Турция няма нищо нерешено. Аз съм бил на много срещи“, обяви той и даде за пример решаването на въпроса с Желязната църква, екзархийските имоти и миграцията.

„Важна беше срещата“, посочи Рашидов. По думите му, с Ердоган е била обсъдена темата за миграцията. „Хубаво би било България да е посредникът, за да седнат Турция и Европа на една маса. Без да се седне на една маса с турския президент, това няма да се реши. Аз го предложих“, уточни той.

По отношение на новите санкционирани по списъка „Магнитски“ той каза: „Моите уважения към братята американци. Точно преди избори да хвърлиш една бомба, без да посочиш от конкретно доказателство, малко ме притеснява. Аман от помощта на великите сили. На нас когато великите ни помагат, после ни трябват години да се оправим“.

„Много моля да спрат вече да ни помагат“, призова Рашидов.

„Европа гърми от корупционен скандал. Те нямат ли нужда от помощ? Каква е тази фиксация на България? И Холандия, дето са против да влизаме в Шенген, и те имат трески за дялане. Като искаме да сме в едно семейство, не е нужно да си вадим кирливите ризи“, смята той.

„Защо не покажат грешките на едни грантаджии от „Америка за България. Ами те от „Каолин“ забогатяха и от Прокопиев", допълни той.

Бившият министър на култура коментира гневно и изказването на режисьора Александър Морфов, който поиска да махне актьора Евгени Будинов от постановка на Народния театър. „Това не е негова работа. Какъв е той? Той е на работа в Народния театър. Има директор, който морално, материално, всякак отговаря за този театър“, каза Рашидов.

„Режисьорът, ако не му харесва, си прави частен театър“, допълни той.

„Дай да спрем с тази истерия на гениите, защото иначе нямаме държава. Има си директор, ако нещо не е редно, той се уволнява, има конкурс“, разгневи се Рашидов.

„А на мен Морфов да ми каже къде ще ходя, не е негова работа. На мен пък ми писна 40 години от тия „Хъшове“. Когато си артист и си на сцена, за да викаш „Свобода или смърт“, ти получаваш букет. А тези думи са ги изричали едни други хора, които са получавали кръв“, каза още той.

„Морфов обижда вече хората. Нито е най-големия гений, нито целият ни живот ще мине в „Хъшове“. Затова моля да се усмирят“, допълни Рашидов и посочи, че всеки в Народния театър трябва да си знае мястото.

Попитан дали отново би се кандидатирал за депутат, той отговори: „На тоя въпрос на никой не отговарям. Да оставим отворена вратата. Никога не съм искал да съм председател на парламента“.

„Човек трябва да си знае мястото. Но трябваше да се спаси ситуацията“, допълни той и благодари на Корнелия Нинова, че го е предложила за председател на 49-ия парламент и е проявила „мъжество“.

„Оставям една много малка врата, въпреки че много искам да е отдам на риболов, на скулптура, на галерията, по една малка чаша с приятели. Вече не пия заради рака, не мога да зарадвам и Слави Трифонов да ме имитира - вече и пура не пуша“, сподели той.

„Не оставям да бъда гонен. Аз един път напуснах, говорихме върнах се“, каза той по отношение на участието си в ГЕРБ.

По думите му, „ако ГЕРБ имат нужда от един по-стар човек“, той би могъл отново да участва в политиката.

„Ще помисля. Дайте ми тази възможност“, завърши Рашидов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    211 23 Отговор
    абе ти я кажи как си прибра паричките от КТБ

    Коментиран от #11, #156

  • 2 Тиква

    150 11 Отговор
    Удри баце една двойна с Яйрян, че ще се пресъхнеш.
  • 3 Бамбука

    165 20 Отговор
    Не е лошо понякога да замъчиш, вместо да плещиш простотии. Кога е времето да се каже че "царя е гол" ?

    Коментиран от #71

  • 4 ИСТИНАТА

    167 26 Отговор
    След изборите се подготвя коалиция "Магнитски" - ГЕРБ -ДПС- БСП ! Въпроса е ще го позволим ли? Доказа се че тези грабителски клики са ограбили страната и обикновения Български гражданин с милиарди! Само Владислав Горанов е ощетил всички нас с над 300 милиона долара или около 600 милиона лева!!!! Обикновения човек има ли представа каква огромна сума е това?!? Според държавния департамент и министерството на финансите на САЩ, заради корупцията в страната именно на тези бедността в България е зловеща! Борисов днес реве като карпатска мечка и се кръсти целия пребледнял че една стотинка не е получил от Божков и Горанов може би е действал самостоятелно! Айде бе Буда ...В 2 твои правителства бе финансов министър и ти не си знаел ли? Закона "Магнитски" се състои в това че всички влогове и техни активи се конфискуват в САЩ, в техни партньорски страни , и във фирми в които участие имат и Американски граждани! Нека не позволим тези престъпни клики ГЕРБ- ДПС-БСП да продължават да ни грабят!

    Коментиран от #13

  • 5 ТаУмВзе

    131 15 Отговор
    Мултака гербераст, се изрезва на краварите ли! Добре е.
  • 6 Гочо

    127 15 Отговор
    Ха...точно Вие от ГЕРБ ли го казвате...преди избори....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сталин

    42 105 Отговор
    Абе вие не разбрахте те ли че тези които са в списъка магнитски са единствените които не са корумпирани и не са продали България на западните мародери и тези хора трябва да управляват България а другите продажници Тулупи и Киртаци на въжето

    Коментиран от #50, #165

  • 9 фес

    137 20 Отговор
    Моето уважение към рашидов, но да ходиш пиян на работа и да служиш на престъпник и крадец е още по-науважително.
  • 10 Сталин

    37 88 Отговор
    Само някой с половин мозък и IQ колкото стайна температура би повярвал на тези западни чакали
  • 11 Ахмет дет викаш

    20 80 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Ами прибрал си ги е,ти като не можа кой ти е крив? И от къде знаеш че има пари в ктб...аман от завистливи д,еб.или

    Коментиран от #157

  • 12 джаба

    95 19 Отговор
    мислех си - ще е пиян или ще ни изненада - не ни изненада - ПИЯН БЕШЕ
  • 13 Яаож

    86 8 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНАТА":

    И кюлчетата са бутафорни- от стиропор...
  • 14 Антигрантаджия

    49 83 Отговор
    Не съм му фен нито на него нито на герб,но коментара му е точен.
  • 15 Бай Кал

    51 55 Отговор
    САЩ, но преди избори да хвърлиш бомба, без доказателства е притеснително======За САЩ не е притеснително хич ! хвърлят бомби, без доказателства от столетие поне...... Гадове са...
  • 16 Да бе да

    75 15 Отговор
    "рашидов: Моите уважения към САЩ, но преди избори да хвърлиш бомба, без доказателства е притеснително"

    " моите уважения " и към тебе мултак!😝
    Но 2020 , беше установено че липсват 700 милиона в такси 🤮
    Ако искаш плати ги и да ходим на избори за боко и доган спокойно🤗
  • 17 Коментар

    50 47 Отговор
    За всичко е прав.
    Този новия гамерикански посланик още не е ориентиран,не знае къде се намира и се изказва против ядрените ни централи,които са строени преди 89-та година.Направили са някакъв списък с хора от преди 20 г.,а защо досега нищо не са казвали?Сега предизборно правят интриги...остава Майдан да ни спретнат по укро сценарий.Добре,че сме бедна държава.Нямаме ни петрол,ни газ.Слава Богу.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 така така

    55 9 Отговор
    Дори и за очевадни неща в комунистическия свинарник доказателства няма. Ние за това сме я докарали до тук.
  • 21 Тоя

    51 16 Отговор
    наистина ли се мисли за капацитет , че и той зяпнал ? Има - няма заслугите му са поне 20 години зад решетките !
  • 22 пппоо

    15 34 Отговор
    Беаз мойте уважения! Към сащ българи и турци не само в Българрия никакво уважение към евреискте сатани! Никога не съм вярвал, че ще застана страната на мюсюснаните, но от както стана войната в Украйна вече не съм християнин, не варвам в измисления им еврейски бог!!!!
  • 23 Кръчмаръ

    59 12 Отговор
    Наздраве! Нали вече има хартиено-магнитна коалиция - герб, дпс и бсп? Нямаше нужда от коментар. Всъщност Влади бушона го гепи магнита, да се сеща магарето. От вчера герб са в паника и ръсят едно и също по опорки. Жалка картинка, начело с вожда им, дето не бил спал...
  • 24 Детска–болница–нанайси

    83 8 Отговор
    Горанов се кипри с часовник за 30 бона. На мен това доказателство ми стига.
  • 25 ДЯДУ РОГЛЮ

    9 68 Отговор
    САМО ГЕРБ УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ
  • 26 Веждичка

    34 6 Отговор
    Ни съ вълнувай излишно,мути-култи течението в културата си остава,за теб тиранти с магнити винаги ще се намерят.
  • 27 ....

    36 54 Отговор
    Не ви ли прави впечатление ,че този списък идва само дни след като Киро и Коко рчо бяха там! И кой са в списъка: хората на Радев който ги отлюспи и нарече шарлатани,Р.Овч. който ги накисна за далаверата им с газа още ,като източиха Чирен,а Горанов е за да плюят по Герб!

    Коментиран от #32, #34

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бай Вежди

    34 0 Отговор
    То всичко на този свят се прави с цел.Не
    с половин.
  • 30 Красимир Петров

    44 8 Отговор
    Мутрата биеха полицаи говори за уважение
  • 31 Гост

    50 8 Отговор
    Ебре, веждичкаааа!!! Не мислиш ли, че има много по-притеснителни неща в последните 15на години, особено във вашето управление....
  • 32 Ами и Гешо

    47 4 Отговор

    До коментар #27 от "....":

    Беше в САЩ преди дни....
  • 33 един

    37 14 Отговор
    Тоз отвори ли си устата и бълва само простотии и постоянно вика,"няма ли кой да ма удря през устата"!ДПС нали реваха за още доказателства за Пеевски!И кво стана с доказателствата,едно голямо нищо!Освен САЩ и Англия му наложиха санкции!Сега остана и от Англия да искат доказателства!
  • 34 Детска–болница–къде–ти

    34 3 Отговор

    До коментар #27 от "....":

    Не, не ми прави впечатление. рави ми впечатление, че ни управляват крадци, бандити.
  • 35 Ако не знаеш

    34 6 Отговор
    Избори така се правят.Демократично.Не да си водите слугинажите под строй.Ма ти добре го знаеш.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Абе

    41 5 Отговор
    КТБ!КТБ!Ти си знаеш защо.Ние помним всичко.
  • 38 хххх

    31 17 Отговор
    Този турко-руснак и той ще се прехвърли в лагера на копейките като му задрънчат!! ПРОДАЖДНА мечка.
  • 39 Сашко

    29 7 Отговор
    Този Дембеле много уважава САЩ да не повярва човек на мултака Рашидов
  • 40 Квадрат 500

    29 3 Отговор
    Вежди, наздраве
  • 41 Читател

    24 7 Отговор
    Смешен плач за дъбнишкия корифей. Един театър може без Pr,такъв по времето на майка му и плеадата други велики артисти след нея нямаше,но винаги е имало и ще има режисьори!
  • 42 ДО ВСИЧКИ ПОЧИТАТЕЛИ НА ЛИЛИ ИВАНОВА

    29 4 Отговор
    МОЛЯ ВИ🙏
    НАЛИ СТЕ ХИЛЯДИ
    НАПРАВЕТЕ ПРОШЕНИЕ ПОДПИСКА
    Л.ИВАНОВА КАТО
    НАЙ ВЪЗРАСТЕН ДА СЕ КАНДИДАТИРА
    ЗА НЕЗАВИСИМ ДЕПУТАТ
    ЧЕ АКО ТОЯ КАМИК ПАК СЕ КАНДИДАТИРА
    ЩЕ ТРЯБВА ТРИ ДЕНА И ТРИ НОЩИ
    ДА ГО СЛУШАМЕ КАК(.......😤.......)
    ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛСКИЯ СТОЛ....
  • 43 Стоян

    24 5 Отговор
    Аз също направих мое лично дарение.
    Идиот
  • 44 Управление на шайка крадци

    45 5 Отговор
    Кажи за КТБ, Мултак!
  • 45 Въпрос

    43 6 Отговор
    Кога ще ни информират за действията на Прокоратурата за катастрофата, предизвикана от този индивид на булевард България? Нали затова беше помолил Нинова да го предложи за Председател на НС! За да има ИМУНИТЕТ! Затова е толкова нагъл! Очевидно, че отново не е трезвен!
  • 46 мдда

    41 6 Отговор
    Това го каза човек който беше избран за председател на НС в чисто нарушение на Конституцията, 3 дена след крайния срок. Този със измама седна на най-високото място в българския Парламент.
  • 47 Пенсионер

    39 5 Отговор
    Андре, и Веждито го пратиха на барикадата. Нещата в ГЕРБ явно загрубяват!
  • 48 Магнитни

    20 2 Отговор
    Тирантииии....,безаналоговиии.....
  • 49 Нали щеше

    41 4 Отговор
    да се бесиш бе смешник. Чак в USA ви видяха, какви сте крадци и мафиоти. Изпихте кръвчицата на този мизерен народ.

    Коментиран от #60

  • 50 Не са

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Сталин":

    Не са бе,не са.....
  • 51 Виктор Черноземски

    32 5 Отговор
    Гербб признават само доказателства приети от бълг прокууууратура щото са патриоти
  • 52 Чупка

    39 4 Отговор
    Мултак мутрак.Американците не са като българската профанска прокуратура първо да вменява вина, а после да събира доказателства.Вие ли ОПГГЕРБ не знаете колко сте оакания.Гршефтурата ви пази,но няма да е вечно,поне на жизнения път на края си се покаете.Оставихте българите най-бедни в Европа.Но важно е,че вие мутрите сте милионери,Боко Тиквата милиардер и шайката му е елита от бандити в политиката.
  • 53 Танас

    6 11 Отговор
    Тези бомби нямат никакво значение - електоратът си знае за кой да гласува.
  • 54 А1А1А1

    35 3 Отговор
    Трябваше да дойдеш в БНТ, за да кажеш, че ще направиш дарение! Тъпо и срамно! По принцип, си голЕм срам!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Аз не мога да разбера

    37 3 Отговор
    Как все още има умници, които гласуват за ГЕРБ.

    Коментиран от #58, #66

  • 57 шишо

    9 26 Отговор
    не искам да мисля какво ще излезе за дб за сорос и пп за нек со преди изборите май ка им жалн а .а на кирчо баща му като какъв е пътувал до Турция зада договяря газ???? от минестерсво на енергетика или от името на фалимия лор ер абе тези българи ли са ?
  • 58 Аз не мога да разбера

    7 18 Отговор

    До коментар #56 от "Аз не мога да разбера":

    аз не мога да разбера как гласувам за дб сорос и пп за нексо но го правя ,хммм заради пари всичко правя
  • 59 вседвес

    35 4 Отговор
    Веждичка и ти ли се метна да защитаваш крадеца с магнолията бре? Какви доказателства искаш още освен дето Божков ги даде? Искаш да те извикат и да ти покажат как крадците си делят парите ли бре? Тиквата, Влади и Менда със съдействието на Шехерезада са рекетирали Божков и са забравили да съберат 7-800 милиона лева за хазната. Искаш да те извикат да ги гледаш като си делят парите ли бре?И това е само от Божков. За 12 г ГЕРБ крадците милиарди са окрали. Мислиш ли че им нямат сметките и движението на парите? Имат си досиета и каквото им поискат ще правят по поръчка. Ако не слушат ще им извадят досиетата. Ти тъп ли си бре?
  • 60 Кочо

    15 4 Отговор

    До коментар #49 от "Нали щеше":

    Бил е пиян.
  • 61 Пацо

    21 4 Отговор
    Казал ортакът на Мултигруп.....

    Коментиран от #68

  • 62 Бегай !

    21 2 Отговор
    Е,този е радетала 3 Март да не се отбелязва,така му пречи,както и Хъшовете! Този лежи на лаврите на майка му и никога не е бил хъш,черен хляб и само вода не е ял и пил.Мултак !
  • 63 оня

    22 1 Отговор
    А на нашите какво даде бре мaн,гал:))
  • 64 Хахаха

    5 11 Отговор
    Вежди е деди на Кирето.
    Поздрави от Бекиьой.
    Наздраве от мааалата с ром на тос!
  • 65 Тони

    26 3 Отговор
    Тюркието с незавършен трети клас, Тиквата го направи милионер за вярно ли за не.
  • 66 оня

    14 0 Отговор

    До коментар #56 от "Аз не мога да разбера":

    Калинки на хранилка гласуват:))
  • 67 Чупка

    21 3 Отговор
    Мултак мутрак.Американците не са като българската профанска прокуратура първо да вменява вина, а после да събира доказателства.Вие ли ОПГГЕРБ не знаете колко сте оакания.Гршефтурата ви пази,но няма да е вечно,поне на жизнения път на края си се покаете.Оставихте българите най-бедни в Европа.Но важно е,че вие мутрите сте милионери,Боко Тиквата милиардер и шайката му е елита от бандити в политиката.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Кам го меси

    19 1 Отговор
    Веждито допуска, че САЩ нямат доказателства и лъжат?! Значи те и по други поводи лъжат, а той изпитва уважение към тях?!
    Аз на шиши ли да вярвам, на каскета ли, или на САЩ?
  • 70 Рашидов, какъв Евроатлантик си ти

    24 3 Отговор
    та си позволяваш да питаш САЩ, кога и какво ще правят?? Пунта Мара си!!
  • 71 ха ха

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бамбука":

    Що пък да плещи глупости? Притеснително казва човекът. Вероятно има от какво да се притеснява... ;)
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Рашид ал мултьо

    24 0 Отговор
    Рашидов чак повдигна вежди от учудване, че и Влади е в списъка!
  • 74 слуга и господар

    8 11 Отговор
    Що бе Рашидка , да не мислиш , че тия настоящите в САЩ со по-умни от вас , времената на Кисинджъровци мина , сега са нещо подабно на маймуна с автомат .
  • 75 Те вече не

    21 0 Отговор
    се познават и се отричат един от друг. Напълно непознати. Само спомените, как делеха парите ги свързват. Чак в Америка видяха тулупа и личните му шутове, какви боклуци са. Видяха колко струва българина и каква тъпа овца е.
  • 76 Да бе

    18 3 Отговор
    Вежди каза за САЩ, че преди избори да хвърлиш бомба, без доказателства е притеснително. Но за съжаление Вежди е незапознат, че и Великобритания и общността (Канада, Австралия, Нова Зеландия и пр.) са вече заедно със САЩ по темата с магнитите. Съвсем спокойно в предизборните обещания на герб може да се включи точка: да се скъсат всякакви отношения със САЩ/ Великобритания заради намсиквоси...
  • 77 Минева

    12 1 Отговор
    Теб какво те засяга, гледай си старините
  • 78 Я Я Я Я ДА

    12 4 Отговор
    ФАЛШИВА ДЪРЖАВА - ФАЛШИВИ УПРАВНИЦИ - ФАЛШИВ ПРЕЗИДЕНТ - ВСИЧКО Е НЕКАЧЕСТВЕННО И ГОЛЯМА СКЪПОТИЯ Е ............................................................................................
  • 79 Без уважение

    24 2 Отговор
    мултако ,ти не трябваше да си в народното събрание! Държавата няма нужда от такива пияндурници във властта! Целувай ръка на импексова за поста си!
  • 80 Закривай

    21 0 Отговор
    Единствения каменоделец в света дето е милионер в евро,и председател на парламент
  • 81 Али Ботуш

    5 18 Отговор
    Докато играем по тяхната свирка и плуем Русия сме добре, но почнем ли да гледаме нашите интереси сме престъпници. Америка заслужава да се повтори Бопал и Токийското метро на нейна територия и ще млъкнат поне за малко. Ки чо и Ко рчо са обещали да приемат Истамбулската Конвеция и да признаят Г й браковете и затова хамеримка ще направи всичко да ги върне на власт.

    Коментиран от #152

  • 82 Стефан

    28 3 Отговор
    Що за глупости??!! Кой си ти, Рашидов, че правителството на САЩ на тебе да ти се отчита, че и доказателства да ти предоставя?! Американската администрация е направила за себе си разследването, и е констатирала, че за тези има достатъчно доказателства за това, че те са престъпници, които са опасни за американската държава, и са решили да им забранят да стъпват в тяхната, американската държава и заявяват че те, американското правителство ще считат за свои врагове тези хора и компании, които извършват каквато и да било дейност с хората от списъка. Ако не ти харесва заведи дело по домификация. Питай Дебелия, той вече се пробва.
  • 83 овчи мозъко

    30 1 Отговор
    Рашидов ли си, мултак ли си, неграммотен каменар ли си ,може нито едното нито другото ,просто си един лош материал на ГЕРБ и ДС.Бомбата не е хвърлена преди изборите или по време на изборите и затова трябва да благодариш, да благодарите на американците .Бомбата ще падне след изборите като твоя главатар на ОПГ бъде първи в списъка магнитски .Така че малко свали гарда , американците не са толкова дебили и нфантили и
    калинки като герберите А що се отнася за доказателствата , те са подробно са описани за всеки по отделно причините и мотивите за престъпленията им.Погледни се в огледалото и може би огледалцето ще ти каже да се изметеш от държавната хранилка и да върнеш незаконните пари които ги взе от фалиралата КТБ от каскета и от ББ и Пеевски
  • 84 Без докозателства

    23 2 Отговор
    Там се говори с факти г-н Рашидов.
  • 85 Анонимен

    23 0 Отговор
    Перде гербаджийско, от две години всички знаят, само ти не.
  • 86 петко

    3 13 Отговор
    Веждичката е пич не го закачайте, човека е естет!
  • 87 Платен ром избирател

    20 0 Отговор
    "Като искаме да сме в едно семейство, не е нужно да си вадим кирливите ризи“, смята той." То бива да си пр...т, ама това надхвърля и границите и на нашата географска ширина.
  • 88 Без докозателства

    24 1 Отговор
    Там се говори с факти г-н Рашидов.
  • 89 Аз съм от ссср

    8 21 Отговор
    Не го харесвам но донякъде е прав.Преди избори американците започват със руските служби,агенти,хакери и кгбто.абе не може ли да измислите нещо ново,всеки път едно и също.Няма как образован човек да ви се върже.

    Коментиран от #100

  • 90 Звучи като виц

    20 2 Отговор
    ,,председател на Народното събрание Вежди Рашидов"
  • 91 Ицо

    16 2 Отговор
    Кой си ти бе фес
  • 92 Нане Вутев

    8 1 Отговор
    Ако аз направя проучване и разбера, че комшията ми, който измоли да си слага колелото в моя гараж вместо това краде и трупа там краденото, че отгоре на всичко това задиря жената, а мен зад гърба ми ме псува на майка, изгонвам го от гаража като мръсно псе и му забранявам да ми стъпва в двора. И няма да доказвам никому нищо!
  • 93 Иван

    13 2 Отговор
    Да.

    Те ако чакат мафията да остави доказателства - надявай се - прикриват се следи, убиват дори. Смачкват хората - уволняват те - ако си от друга партия, ако не участваш.

    Неслучайно Клинтън върна на Дарина Павлова - едно дарение направила за кампанията на Клинтън, а те върнаха чека от Америка и казаха, не работим с мутри.

    Какви доказателства, нали в Прокуратурата ще кажат - делото го изядоха мишките, принтера не работи и т.н.

    Знаем ги номерцата, САЩ може да са всякакви - ама и ние прекалихме.

    Сега, все трябва някой да ни казва какво да правим, смотана работа, ще търпим хитреците, щото - така трябвало.
  • 94 Aa Веждичка

    15 1 Отговор
    Влади не е мутра, крадец или мошеник - другите са. Тъй ли да разбираме?
  • 95 До Рашидов

    8 3 Отговор
    Айде наздраве!
  • 96 Айзенауер

    9 2 Отговор
    Вежди, и техните уважения към теб, ама след толкова много избори пак същите мутрагени ще гледаме - не бомба, ами ще ви изтребя като кучета, ако съм на тях!
  • 97 Aлфа Bълкът

    7 0 Отговор
    Овчаров беше министър преди 15г, а миналия месец му върнали делото на първа инстанция.
    Не чакайте Шенген.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Токсик

    8 17 Отговор
    Някакви си кравари, които грабят от целия свят и живеят на кредит на гърба на целия свят се правят на полицаи в България и налагат някакви си техни санкции, с които трябвало да се съобразяваме. Що за краварска наглост??? Да не говорим , че въпросният закон магнитски по никакъв начин не касае България. Прочетете да разберете кой , всъщност е магнитски. Американски юрист живял и лобирал за американските фирми на Брандауер в Русия!!! С помощта на този същия краварите изнасят за жълти стотинки милиарди несметни богатства от Русия, докато не се появява Путин.

    Коментиран от #101, #104, #105

  • 100 История

    10 0 Отговор

    До коментар #89 от "Аз съм от ссср":

    Ми с ко да започнат бе, аланкоолу? Ние едно и също повтаряме - те едно и също ни натякват! ама не е у тях проблемът май, а?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 ЧонКов

    4 13 Отговор
    „Защо не покажат грешките на едни грантаджии от „Америка за България. Ами те от „Каолин“ забогатяха и от Прокопиев", допълни той.======== Щото са класни нищожества, а в САЩ такива се ценят ! Прости, с безпределно безпочвено самочувствие и да продажни! Но за стотинки да е, ако са скъпи пак не става......
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Дааааа

    3 14 Отговор

    До коментар #99 от "Токсик":

    """""""кравари, които грабят от целия свят и живеят на кредит на гърба на целия свят се правят на полицаи в България и налагат някакви си техни санкции, .......""""""" ++++++ Скапаняци крадливи сааааа.......и корумпирани N1 в света.....
  • 105 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 7 Отговор

    До коментар #99 от "Токсик":

    Не може така, службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на Министерството на финансите на САЩ ще срине из основи цялата държавна структура на България! Какво дремят в МВнР, спрете ги. Ха-ха-ха!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Вагарец

    16 1 Отговор
    Мисленето на Вежди Рашидов е като на афганистанско-сирийски мигрант на беларуско-полската граница - "Искам да мина, и ще хвърлям камъни! А вие доказвайте че нямам право! А доокато доказвате ще ме храните, щете не щете!".
  • 108 Ъхъ виц....

    3 15 Отговор
    Точно преди седмица Швейцария им теглиха на САЩ, една по темата !!!!! ама Яко ! .....
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Марис

    12 0 Отговор
    Ами питайте ги бе Рашидов, нали сте най-големите евроантлатици !!

    Коментиран от #113

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 хххх

    13 5 Отговор

    До коментар #111 от "Марис":

    Всеки знае, че ГЕРБ са руски мажоретки точно както ВГъзраждане, ДПС и БСП. От тази логика не е чудно, защо по "Магнитски" са попаднали точно лица от БСП и ГЕРБ. Този също е от съмнителните, но явно не го закачат, защото е източил българска банка.
  • 114 Мнение

    16 3 Отговор
    Едва ли САЩ хвърлят бомба без доказателства! Това звучи несериозно! Едва ли такава голяма държава ще санкционира по Магнитски по слухове. Най-вероятно имат паричния поток на санкционираните към офшорки. Българската прокуратура може да събере доказателствата, но не й стиска!
  • 115 Гневен

    17 0 Отговор
    По - нагли и безсрамни същества от кликата в ГЕРБ няма. Дано нормалните им членове и симпатизанти сега се осъзнаят.
  • 116 ха ха хааа

    0 14 Отговор
    Коментиращите тука се капацитети и разбирачи ...🤭😁
  • 117 Не плещи глупости,прост си,прочети

    10 3 Отговор
    След изборите се подготвя коалиция "Магнитски" - ГЕРБ -ДПС- БСП ! Въпроса е ще го позволим ли? Доказа се че тези грабителски клики са ограбили страната и обикновения Български гражданин с милиарди! Само Владислав Горанов е ощетил всички нас с над 300 милиона долара или около 600 милиона лева!!!! Обикновения човек има ли представа каква огромна сума е това?!? Според държавния департамент и министерството на финансите на САЩ, заради корупцията в страната именно на тези бедността в България е зловеща! Борисов днес реве като карпатска мечка и се кръсти целия пребледнял че една стотинка не е получил от Божков и Горанов може би е действал самостоятелно! Айде бе Буда ...В 2 твои правителства бе финансов министър и ти не си знаел ли? Закона "Магнитски" се състои в това че всички влогове и техни активи се конфискуват в САЩ, в техни партньорски страни , и във фирми в които участие имат и Американски граждани! Нека не позволим тези престъпни клики ГЕРБ- ДПС-БСП да продължават да ни грабят
  • 118 Рашидов,

    14 1 Отговор
    Там е проблемът, че тези санкции по закона Магнитски да не само с доказателства, а и много добре аргументирани. И ние, целият български народ, го усещаме толкова години през сметките си за ток. Доказателствата, както се казва, са надценките ни за ток.
  • 119 Монк

    12 0 Отговор
    Мултака и той е за включване в списъка. Покрай Ларгото и Квадрат 500 се изкрадоха десетки милиони с неговото любезно съдействие
  • 120 Ехо

    12 0 Отговор
    Не му е по годините на Рашидов да се прави на паднал от луната! Но, щом е от Герб, може!
  • 121 Като във вица

    0 8 Отговор
    Изкарат сестра ти,че е ку ,а ти после ходи и доказвай,че нямаш сестра.Като гледам "осъдените"колко им пука,се сещам за поговорката"Кучетата си лаят,керванът си върви".
  • 122 Петрова

    1 12 Отговор
    Един мъж да се намери в България! Респект г-н Рашидов!!!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 КАКЪВ СМЕШНИК Е РАШИДОВ И НЕ ЗНАЕ

    1 4 Отговор
    че СМЕ ПОД ТУРСКО РОБСТВО , ПАРДОН ПОД АМЕРИКАНСКО

    Коментиран от #126

  • 125 Ма бягай за медицинска помощ при ...

    6 3 Отговор
    ... дегенерата Вл. Вл. Путин, задник Вежди!!! Животно. Прасе с прасе.
  • 126 СТАРА БЪЛГАРИЯ АКО СЕ ВЪРНЕ И ЩЕ ПОБЕДИ

    1 6 Отговор

    До коментар #124 от "КАКЪВ СМЕШНИК Е РАШИДОВ И НЕ ЗНАЕ":

    ЮЖНА И СЕВЕРНА АМЕРИКА НА НОЖ

    Коментиран от #128

  • 127 Иван

    7 3 Отговор
    С цялото уважение, живеем в крайна бедност, това, че имаме жилища е нищо, втора ръка автомобили.

    САЩ искат да ни помогнат, още преди 100 години са се застъпили за нас, това, че сега се карат с Русия, не означава, че трябва да сме само с единия.

    Никой не ни иска нищо - просто сме смешни - сами се крадем, при това доста сериозно.

    Като хората имат някакви съмнения, не може насила да се натрапва нещо.

    Имайки предвид доходите, става ясно, че сме най-бедни в Евро-съюза, което е един вид - като реклама за ГЕРБ, а сме били на 29-то място в целият свят и други подобни.

    Никой не иска отмъщение, просто то няма и какво.
  • 128 БЪЛГАРИТЕ СМЕ ИНТЕЛЕКТА НА ЗЕМЯТА

    0 8 Отговор

    До коментар #126 от "СТАРА БЪЛГАРИЯ АКО СЕ ВЪРНЕ И ЩЕ ПОБЕДИ":

    А АМЕРИКА СА ИЗКУСТВЕННИЯТ ИНТЕЛЕКТ И БОЯ ДА ПОЧНЕ И ДА ВИДИМ КОЙ Е ПО УМЕН ЧОВЕК БЪЛГАРИН или АМЕРИКАНЕЦ

    Коментиран от #130

  • 129 Мръсното прасе Веждито Рашидов...

    13 4 Отговор
    ... черпеше престъпния свят в нашата България с печени прасенца на центъра на София. Гнусен извратеняк.
  • 130 БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДРАКУЛА И СМЕ ГОЛЕМИ ДЯВО

    2 6 Отговор

    До коментар #128 от "БЪЛГАРИТЕ СМЕ ИНТЕЛЕКТА НА ЗЕМЯТА":

    ЛИ -ПОБЕДИХМЕ КОВИДАРИТЕ С ГМО то и не можаха ДА НИ МОДИФИЦИРАТ
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Тиквата турчин Коалицията Магнитски

    13 3 Отговор
    Тиквата толуп,гроб/дпс интриганти, крадци, и лъжци хапнаха хапнаха яко бананите . А пък мултака освен че е слуга крадец и лъжец ходи на работа и управлява автомобил в нетрезво състояние .
  • 134 Кой си ти, че САЩ

    13 2 Отговор
    трябва да ти показват доказателства ? Хората имат закони с които предпазват народът си от измамници и КРАДЦИ които не трябва да влизат в държавата им, "гузни негонени ли ще бягате" ? Главатарят ти категорично заяви в ефир, че нямате нищо общо с Горанов, от какво се страхувате от имената по законът "Магнитски" ? Кой се намесва в случаят - САЩ в делата на България или България чрез измамните си политици се меси в законите на САЩ, като им търси доказателства които не им е работа да иска след като не ви е работа това ?
  • 135 Ел Коменданте

    5 13 Отговор
    НЕ НА ЕВРОТО ! ВЪН ВСИЧКИ ЕВРОЛИБЕРАСТИ И АТЛАНТИЧЕСКИ ЕНИЧАРИ !
    ЗА СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА ! ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА !

    Коментиран от #139, #140

  • 136 Човек

    16 3 Отговор
    Американците се усетиха, че ГЕРБ са руски троянски кон и ги запукаха. Мутрата беше седнал на два стола, но поговорката я знаем. Гейм овър.

    Коментиран от #143

  • 137 БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДЕТО СПИ ЗИМЕН СЪН

    5 10 Отговор
    ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ПОМАГА НА ПУТИН ДА ПОБЕДИ EU РЕПТИЛИТЕ ЗАЕДО С НОВСКИТЕ К1РАВЕШКИ А1ЙНА

    Коментиран от #138

  • 138 АКО ПОМАГАМЕ НА ДРУГАРЯ ПУТИН

    3 7 Отговор

    До коментар #137 от "БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДЕТО СПИ ЗИМЕН СЪН":

    БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ЯДЕМ ПУТИНСКАТА ЯДРЕНА ТОЯГА А ДРУГАТА ЧАСТ ОТ ЕВРОПА - ДАНО И ПО СКОРО ЧЕ ОТ КОСМОСЪТ ИДВА ГОЛЕМИЯТ ГЛАД
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 ъ оооу

    5 0 Отговор

    До коментар #135 от "Ел Коменданте":

    КОФАТА, ВОДА, ЛЕД И ГЛАВЪТА ВЪТРЕ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИШ ИНСУЛТ.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 алчен мултак

    13 1 Отговор
    Мултак отиди си в хотелчето в Елмау никой не те пита, как го имаш върти си броеничката и се радвай на старините, не се наяде ей.
  • 143 така така

    11 0 Отговор

    До коментар #136 от "Човек":

    Само като чуеш Деска-простакеска да говори с руската дума "тупик" и ти става ясно. Както и употребеното "професорче" на ГЕРБ.
  • 144 Уса

    5 1 Отговор
    Не сте живяли в Америка затова нищо не разбирате и от факти не отбирате.С американците се действа внимателно а с руснаците открито.Ако не спазвате тези две условия губите,като всички които за загубили
  • 145 Иванова

    8 1 Отговор
    Ама, наистина ли си го мислите, че нямат доказателства?! Наистина ли?! В ущърб Ви е да побързате да се изказвате през медиите. Защото имената, всички, без изключение са познати сред българската общественост не като " чисти кристали" на заемали или заемащи високи постове. Ще има и доказателства, ще има....бъдете рахат! Тепърва... Защото тази малка красива България можеше да бъде желано място за живеене, а не едни, надвили на масрафа си вече тук, да си кътат парите извън България, за по- сигурно. А други, точно хората от народа да си брои стотинките.
  • 146 Инж

    8 2 Отговор
    Доказателствата всички ги знаем. Въпросът е кога тези лица ще бъдат вкарани в затвора?!
  • 147 Мишо Бирата

    4 0 Отговор
    Незнаюм какво да ви кажа.Ще се обърна в гроба
  • 148 Име

    6 1 Отговор
    Кога ще намерят доказателства - всичко се прави толкова хитро, че не може да го хванеш, Просто се наблюдава какво става всъщност, ако разчитащ българска Прокуратура да се хване на работа, считай или български съдия, чакай си.

    Всичко е розово, не се съмнявай - невинни са.

    То така - в лъжи - ще се пенсионираме.

    Вика - ние Влади Горанов - не го познаваме.
  • 149 Наивник на средна възраст

    4 3 Отговор
    От как понамали алкохола стана голям разбирач.Я си гледай бизнеса с антики.Ко ти трябва лозе на баир.....Ма нали сите умрете за "слава",вместо да си тежите на мястото....
  • 150 Помнещ

    8 3 Отговор
    Защо,бе натеб Веждито ти е симпатичен ли,този алкохолик,който едно време се чудехме как да го изгоним вечер от дома си,така не помнете къде е замръкнал.Отблъскваш,гнусен циганин.
  • 151 Ст.Хл.

    7 3 Отговор
    Това,което казва Рашидов е бомба без доказателства! РАШИДОВ,ОТКЪДЕ ЗНАЕШ,ЧЕ САЩ НЯМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА!? ДОГАН ЛИ ТИ ГО КАЗА?? СКРИЙ СЕ БЕ,ИЗКОПАЕМО.....
  • 152 Чел ли

    1 5 Отговор

    До коментар #81 от "Али Ботуш":

    си я тая Истамбулска конвенция? Не, най- вероятно. Герб отдавна я подписаха чрез Екатерина Захариева, не е ратифицирана. Но ние българите, не спазваме законите, и затова има толкова насилие и убийства.
  • 153 Ганьо

    5 3 Отговор
    Ей нагъл до безочие! Ще ви чакат вас хамериканците да минели избори... след това не му е времето... после имаме по- важни неща за решаване. Не великите не трябва да спират да ни помагат а трябва да продължават да показват вашите картички да ви видим колко сте УБАВИ. Абе то на запад може да гърми от корупционни скандали ама по- големи ГЪРМЕЛИ от нашите НЕМА никъде по света и нашите трески за дялане са повече, направо цели дъскорезници. Защо не покажели грешките на другите на запад? 1-во гледайте в собствената си чиния, какво сте надробили! Недейте да гледате и да лаете само по чуждите! И на западняците може да има грешки но едва ли са такива "Грешници на дявола", колкото вас?
  • 154 Анонимен

    3 1 Отговор
    Този американски списък "Магнитски" не е създаден прости хора извън САЩ да вземат отношение по него, това е списък действащ на територията на тази североамериканска държава ! Във връзка с този списък има и други политици и бизнесмени и от други държави, в него са и наркотрафиканти свързани с политици и другите ли така надават вой срещу борбата на американците срещу корупцията и престъпността ? Никой не се съмнява, че корупция има навсякъде, но чудното е ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЕДИНСТВЕНИ РЕВНАХА СРЕЩУ БОРБАТА С КОРУМПИРАНИТЕ ???? Журналята български като "осветляват" простака е желателно и да му обяснят подробно какво е значението на дадено нещо и кого ангажира, на коя територия и кого от какво опазва....и т.н.! Сега нека простите да се опитат да помислят защо политиците им се разгневиха на чужди опазващи мерки срещу корупцията и не САЩ се месят, а българските крадливи политици се намесиха срещу мерките на чужда държава !
  • 155 1520

    2 4 Отговор
    в списъка са тези които не са се продали на краварите
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Не псувай

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ахмет дет викаш":

    Как откъде знаем, че тоя пияница орева студията да обяснява колко честно и с какъв труд ги е изкарал!
    Ако беше така, нямаше да подгъзува на Борисов.
  • 158 Еленко

    3 0 Отговор
    Факта, че те сложиха за председател на събранието ви, е достатъчен и ти да влезеш в списъка. Ти след изборите ли искаше да се разгласи това?
  • 159 Отвес

    2 0 Отговор
    В управлението на една държава не трябва да има крадци и отявлени пияници.

    Коментиран от #168

  • 160 Анонимен

    1 0 Отговор
    Бреей дървен философ да не нещо и той да е в играта че рита
  • 161 Анонимен

    1 0 Отговор
    Пази боже сляпо да прогледа издигнаха го и голямста работа
  • 162 Анинимен

    1 0 Отговор
    Дърт козел
  • 163 Диамантената ръка

    1 0 Отговор
    Това, че не си видял доказателствата не означава, че няма такива, а наздраве...!
  • 164 Единственото

    0 0 Отговор
    Притеснитерно нещо е особата на Веждито! Глашатай на айдуци.
  • 165 Ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Сталин":

    Бърже казвай от коя лудница избЕга
  • 166 Тома

    0 0 Отговор
    Веждито и той иска доказателства като всеки гербераст като знае че каскета не спира да се прави на луд
  • 167 Вежда

    0 0 Отговор
    То за вашите извращения все няма доказателства, не сме забравили, че посягаше на полицайчето мултак
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове