Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 09:26 2 311 49

Атанас Атанасов: Президентът се държи като монарх

  • атанас атанасов-
  • румен радев-
  • магнитски

Аз не искам да разчитам на списъка Магнитски, а да обясним на хората с какво ще им се промени животът след изборите, каза той. По думите му е имало данни, че по времето на Борисов се е крадяло по 10 млрд. лева

Атанас Атанасов: Президентът се държи като монарх - 1

Всичко е ясно. Доказателства по Магнитски - ами твърденията на г-н Божков за торбите с пари. Все пак една велика сила като САщ го казва, което означава, че отзад има нещо. Стандартът на живот на хората от списъка е виден. Това заяви Атанас Атанасов, съпредседател на ДБ, в ефира на Нова телевизия.

Аз не искам да разчитам на списъка Магнитски, а да обясним на хората с какво ще им се промени животът след изборите, каза той. По думите му е имало данни, че по времето на Борисов се е крадяло по 10 млрд. лева.

Не знам къде ще водя, не знам дали това ще е новина. Всички се занимават с листите на ПП и ДБ, не съм подписвал листа с името на Божанков. Важно е общото действие, всички погледи са вперени в нас като обединение, което може да промени случващото се у нас, категоричен е Атанасов.

Ние разчитаме, че на тези избори ще получим мнозинство. Към финализация е нашата програма и ще я предложим на останалите политически сили и който се разпише под нея - ще преговаряме и ще търсим подкрепа. С всички може да се разговаря с изключение на Възраждане, категоричен е съпредседателят на ДБ.

Що се отнася до импийчмънт на президента Атанасов заяви, че той има план как това да се случи. Ако преди Радев шикалкавеше, то по време на войната Русия - Украйна, то той застана на страната на Русия. Когато е в чужбина - той говори това, което НАТО-вските ни партньори искат да чуят, когато е в страната - провежда проруска пропаганда. Президентът се държи като монарх. Начинът, по който неговото служебно правителство управлява е такъв, че все едно той ще управлява до не знам кога, заяви още съпредседателят на ДБ.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 25 Отговор
    По-скоро като ратай.
  • 2 Цитат:

    45 7 Отговор
    Сто пъти се каза - "Магнитски" е политически натиск за колониални държави. Ако пратят закона "Магнитски" в Унгария, Орбан ще го хвърли в Дунава, защото държавата му е суверенна, за разлика от България, която е колония. Американците знаят, че този закон няма правно действие у нас по решение на Върховен съд, но въпреки това ни третират като аборигени.
    По политически натиск американските ни господари надминаха съветските другари. Но ние сме си виновни - 33 години стоим наведени и сме абсолютен световен шампион по РАБОЛЕПИЕ.

    Коментиран от #4, #38

  • 3 Истината

    18 7 Отговор
    Ето затова никой не трябва да се задържа дълго на власт! Властта и парите променят хората и те се самозабравят и се мислят за богоизбрани!
  • 4 Истината!!!

    13 22 Отговор

    До коментар #2 от "Цитат:":

    Списъкът Магнитски показва на българския народ КОЙ го ограбва!!!!!!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Пффффф

    42 5 Отговор
    Тоя няма ли място в някой старчески дом да си го прибират да разказва лакърдии на масата за белот, ами продължава да се навира в политиката?!
  • 6 САЩ колоса

    23 4 Отговор
    В очите на пекенеза!
    ...» отзад, има нещо.....» каза Той.
    Господине, отзад е само задника ти!
  • 7 Цитат:

    22 4 Отговор

    До коментар #4 от "Истината!!!":

    Точно така - този който държи бухалката" Магнитски" разчиства за да те ограбва

    Коментиран от #11, #14

  • 8 Съд и затвор поне 8 години ефективно!

    9 16 Отговор
    Всички включени в списъка Магнитсщи на съд, ефективни присъди и затвор за назидание на следвашете корумпирани политици у нос и крадливи олигарси укриващи милиони данъци.
  • 9 мнение

    27 5 Отговор
    ако не беше този "монарх" щяхте да сте нула.
    Но скрития вот и блесналите очи на харавара ни докараха до тук
  • 10 Пффффф

    26 4 Отговор
    Между другото, тия от Дай България са толкова бутикова коалиция, че трябва да се коалират на първо помежду си и после с пп за да влязат в управлението. Коалиция на квадрат, тръгнали с 20000 гласа да дават посока на държавата.

    Коментиран от #19

  • 11 Истината!!!

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от "Цитат:":

    Корумпираните холитици и олигарсите ограбват българския народ и списъкът Магнитсщи показва една маааалка част от тези престъпници.
  • 12 Авеее

    27 5 Отговор
    Атанас Атанасов: Президентът се държи като монарх. ТАНАСЕ,ТОЙ СИ Е МОН АРХ. ПИЙ СИ ХАПОВЕТЕ,БЕ ЧОВЕЧЕ! ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ВЪРХОВА ДЛЪЖНОСТ В ДЪРЖАВАТА. ТОЙ Е ЕДИН,А НЕ 240.РЪЙШ?!
  • 13 Има нещо вярно

    23 2 Отговор
    В това че президентът в момента е нещо като монарх
    Това му положение обаче е отредено от конституцията
    Който и да беше президент щеше да изпадне в същата ситуация
    Това не е непременно лошо
    Нима американският президент е монар
    Не е разбира се той е демократично избран макар и с манипулация на изборите
  • 14 Истината!!!

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Цитат:":

    Корумпираните политици и олигарсите ограбват българския народ и списъкът Магнитски показва една маааалка част от тези престъпници.

    Коментиран от #26

  • 15 Мъка мъка

    19 4 Отговор
    Не се държи като монарх.Монарсите режат глави на предателите с пък нашите видно от приказките които изричат все още са им на раменете.Освен ако не говорят от други телесни части .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Електра

    23 3 Отговор
    Ха ха ха, всяко появяване на гнусния опулен червен Г.ном, вдига процентите на Герба, и сваля този на шарлатаните...
  • 18 Отзад има нещо

    22 4 Отговор
    Плувай, плувай не е риба!
    Атанасов, на теб трябва да ти се отнеме званието « генерал»
    Ти не си никакъв български генерал, а едно пълзящо несекому!
  • 19 6нтщ5ж

    9 8 Отговор

    До коментар #10 от "Пффффф":

    А ГЕРБ-СДС са още по-бутикови шарлатани!
  • 20 Дън Бай

    9 4 Отговор
    Като не ви харесваше защо не избрахте пастирката?
  • 21 герап

    10 2 Отговор
    американският президент е монарХ също.малко деменционален,но си има дворец-Белия дом
  • 22 Изчезвай продажнико

    21 4 Отговор
    Гнусен си, както и останалата из.мет от ПП и ДБ. Там където е президента, вие смръдлив.ци, само може да лазите в този живот! Импийчмънт, ще искали продажниците, че им пречи на интересите на мафията на прокопиев и да продават България на САЩ!
  • 23 Веселин

    16 3 Отговор
    Краварите дръпнаха ушите на тиквоча , случи се с Влади. Казаха му , че трябва да се гушне с Кирето и ченгето от статията. Така ще имаме парламент и правителство на конци , краварски конци. Но Президента ни , е големият им проблем.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тъщата

    13 1 Отговор
    Ей маа му стара, не разбрахте, че президентът няма да ходи на избори. Аре спрете се и кажете какво ще правим, че си ееееееееееее....ма...............
  • 26 Цитат:

    15 2 Отговор

    До коментар #14 от "Истината!!!":

    Къде ги показва, къде са доказателствата ?? Я посочи?
    Хвърлиха едни имена (които се разбра, че не са коленичили пред САЩ) из медиите и айдее, те са крадците..
  • 27 Хасковски каунь

    17 2 Отговор
    Нямате право и тръндафорите на Президента да лъскате, гиди нищожества и измекяри от ДБ.
    Бегом на Козяк да си получите хонорара
  • 28 Токсик

    18 2 Отговор
    А какво стана с демократичното право, че всеки човек е невинен до доказване на противното?! Нали уж такива ценности изповядвате в ДБ - демократични".?! Или вече газим наред с краварските ботуши оцапани с кръв и оборска тор, защото вашите господари от посолството на улица Козяк така са ви наредили. Размахват ни се нагло краварски списъци с политически неудобни хора без всякакви доказателства и щом "велика" сила ( колко да е велика ) като краварите го казвала значи трябвало да се примирим. Евроатлантизмът и дебилизмът са синоними на едно и също нелечимо мозъчно заболяване.
  • 29 Гай Турий

    17 1 Отговор
    Президентът се държи като държавен глава, каквито са и монарсите. По конституция, ясно и точно. А ДБ и ДБилите в него са предатели, купени от фондация на ЦРУ. Вас изобщо трябва не да ви забранят, а да ви вкарат в затвора, най-приятно в ТПО Белене. Така в близост може да ви използват да копате и на АЕЦа.
  • 30 Българка

    19 1 Отговор
    "имало данни, че по времето на Борисов се е крадяло по 10 млрд. лева"
    Олооу, ДС агента, Боко го няма, сега къде са парите? Уж, Боко краде, а вие "честните" от заплатите си отделяте за народа. Само че, никой не е видял тия 10 милиарда , напротив, видяхме как с ортаците Кокорчовци, изтеглихте и окрадохте 9 милиарда за 9 дни. От както Боко не е на власт , жизнения ни стандарт се е СРИНАЛ!!!! Не че Боко е цвете, но излиза, че сте много по-крадливи и в пъти по-никадърни от него! Това са фактите, г-н ДС агентурчик.
  • 31 ГЕРБ

    9 3 Отговор
    Кой гласува за него или нещо забравяте
  • 32 Ричи

    11 2 Отговор
    Атанасов се е излюпил от запартък
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Пенев

    2 6 Отговор
    Когато Борисов ви каза, че си нямате представа колко двуличен е Радев вие клечахте пред президентството. Що се ежиш на някой, пред когото си пълзял?
  • 35 Българин

    8 1 Отговор
    Стига сте плюли президента.Той е демократично избран от народа.А вие от ДБ сте платени подлоги,които работят срещу националния интерес нс България.Случаят НЕКСО ще бъде разнищен,не се спотайвайте.На изборите сте АУТ.

    Коментиран от #40

  • 36 Ваньо

    9 1 Отговор
    Вие имате пръст в САЩ да скълапят списъка Магнитски.Вдичко това е предизборно.Вас народа ви разбра,че сте продажници.
  • 37 Павел пенев

    7 1 Отговор
    А ти се изказваш както винаги като психопат,но нищо в следващото НС няма да те има и заедно с Пинокио ще ходите на плажа Росенец.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Минева

    1 2 Отговор
    Велик е РР! Велик, велик велик!!!
  • 40 чичо стамат шумков

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    Стига сте плюли президента.Той е демократично избран от народа.А вие от ДБ сте платени подлоги,които работят срещу националния интерес нс България.Случаят НЕКСО ще бъде разнищен,не се спотайвайте.На изборите сте АУТ.............................................................................................................................................................. ............................................................................................................................................................................................ Нали те си го избраха президента.Сега защо не го харесват.Мнозинство едва ли ще постигнат в следващото НС и не им увряха главите ,че без ДПС или ГЕРБ не може да има редовно правителство и ако не се разберат по някакъв начин с една от двете партии ще има избори до дупка.Досега с тези извънредни избори сумата надхвърли сигурно 300 милиона.Тези пари можеха да отидат например.за пътища,за водоснабдяване за хорта в КАРЛОВСКО и много други работи,но понеже в БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА СТАНАХА МОДЕРНИ ЛИНИИТЕ МЕЖДУ ПАРТИИТЕ ЩЕ ХАРЧИМ ИЗЛИШНИ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ и ще слушаме изявленията и мненията на бившите агенти на ДС като този бивш ,,ДРУГАР,,.
  • 41 Гномът се

    6 0 Отговор
    развихри! Имал план как да се случи "импийчмънтът"! Дори и не се съмнявам в това! Злите езици говорят, че когато е бил някакъв шеф в службите (МВР и Национална служба "Сигурност"), е въртял страшни интриги. Просто си е интригант... То за това и драгалевският "лаборант" го взе под крилото си... Та сега един "импийчмънт" ли ще му се опре?
  • 42 Имам мечта да видя смелия чичо Наско

    6 1 Отговор
    Доброволец в Украйна да громи Русия, а не да се търкаля по телевизиите като паркетен лъв!
  • 43 Анализатор

    6 2 Отговор
    Бат Танасе,не споменавай президента Радев,гледай си партийка където вече си тотално отречен."Ръфаш" шлифера на човекът с най висок рейтинг в държавата.
  • 44 Баце

    2 2 Отговор
    Гномчето се нааакааа.
  • 45 Хора разни

    2 0 Отговор
    Напротив типичен български генерал от ново време (има ги на килограми с промоция).Нямат нищо общо с генералите от Балканската и войните за национално освобождение патриоти герои отдадени със всичко на българската идея Хора с достойнство и интелект ,а не като него.
  • 46 Да си кажем истината

    3 0 Отговор
    Днешният „велик борец“ с ченгетата и комунистите е бил в края на 80-те години номенклатура на Областния и Общинския комитети на БКП в Разград – първо като младши прокурор в Окръжна прокуратура-Разград, а след това като единствен районен прокурор в Районната прокуратура на града. За да бъдеш удостоен с тази чест и да заслужиш похвалите, които откриваме в отчетните доклади от онова време, се е искало да си много ангажиран с партийната политика в този извънредно специфичен район на България, свързан с провеждания „Възродителен процес“. Атанасов е бил толкова доверено лице на висшите партийни функционери от областен и общински мащаб, че му е поверено лично да се занимава с обвинения срещу комунистически номенклатурчици. Някой има ли съмнения за статута му в онази комунистическа номенклатура и специфичната му роля там!
    Мислете на 2 април! Да не кажете после, че не сте знаели кой-кой е и какви ги е вършил.
  • 47 мдда

    2 0 Отговор
    Изхвърлете го от там!!! Всички ще излязат да ви подкрепят. Ще си върнем България!
  • 48 ганев

    1 0 Отговор
    НАСТЪПЕНАТА ЖАБА РЕДНИК АТАНАСОВ КАЗА НЕ МОЖЕ ЖАБА И ОРЕЛ ДА СА ЗАЕДНО Е АЗ ОТЛИТАМ КАЗА РАДЕВ
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове