Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 09:44 2 359 77

Иван Демерджиев: Да, има корупция в съдебната система

  • избори-
  • купуване на вот-
  • ам хемус-
  • съдебна система

Връзката между дружествата, чиито ръководители бяха обвинени по АМ "Хемус" и определени политически сили и тяхното ръководство, са изключително видни и явни, казва министърът

Иван Демерджиев: Да, има корупция в съдебната система - 1

Хартиената бюлетина ще създаде предпоставки за много повече манипулиран вот. Купувачите на гласове ще бъдат по-активни, но това ще ни даде шанс да заловим по-голяма част от тях. Това коментира в интервю за БТА служебният вицепремиер и вътрешен министър Иван Демерджиев по повод подготовката на МВР за предстоящите парламентарни избори на 2 април.

Много внимателен анализ сме провели къде и в кои райони има данни за вот, който често се променя в компактни маси от населението. Примерно 80% от гласоподавателите гласуват за една партия, на следващите избори за друга и така нататък, каза още Демерджиев. По думите му МВР се опитва да проследи пътя на парите, както и хората, които ги дават на лицата от криминалния контингент, които ги разнасят на гласоподавателите.

Темата „Магнитски“

„Моето вътрешно убеждение е, че това няма да е последният списък. Ние искаме да изпреварим следващите списъци, ако има такива, и тези хора да бъдат герои в досъдебни производства, преди някой да ги е посочил с пръст“, коментира Иван Демерджиев. Той посочи, че структурите на МВР вече събират цялата налична информация за санкционираните преди дни българи, която ще се анализира, като са дадени задачи и насоки за допълнителна работа, а скоро ще има и резултати. Министърът допълни, че „се опитваме да разширим кръга на хората, с които се работи и да не се ограничаваме до този списък“.

Корупцията в съдебната система

Да, има корупция в съдебната система, заяви Иван Демерджиев. Той отбеляза, че в момента единствените, които могат да разследват магистрати, са следователите, а те са в системата на прокуратурата. Министърът призова да се дадат правомощия на ГДБОП да се бори с корупцията, включително и по отношение на магистрати. „Гарантирам ви, че резултатите ще бъдат много бързи и различни“, добави той.

„Оказа се, че в системата на МВР полицаи могат да задържат и да разследват полицаи, обаче в системата на прокуратурата и съда не съм видял такъв случай. Там цари една омерта, ако мога така да се изразя.“, каза още Демерджиев.

Разследванията, свързани със „сериозни политически играчи“ и автомагистралите

Ние сме изработили голяма част от тях. Аз ще подготвя една справка с тези, които сме внесли в прокуратурата. Информацията, която имаме е, че държавното обвинение работи по тези случаи, коментира Иван Демерджиев по повод очакванията му отпреди месеци за скорошни резултати по досъдебни производства, свързани със „сериозни политически играчи“.

По отношение на разследванията за злоупотреби при строежа на части от АМ „Хемус“, министърът коментира, че МВР е свършило своята работа и в прокуратурата извършва действия. „Мисля, че връзката между дружествата, чиито ръководители бяха обвинени, и определени политически сили и тяхното ръководство, са изключително видни и явни.“, допълни той.

Вътрешният министър отбеляза, че полицията работи и по други пътни обекти, като посочи, че „навсякъде, стремежът да се бърза, за да се усвояват пари е видим“. Той посочи, че в момента се взимат ядки и от „Марица“, и от „Тракия“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шишарка нашишкана

    20 2 Отговор
    Иван Демерджиев: Да, има корупция в съдебната система! ИМА,РАЗБИРА СЕ,УБИЕЦЪТ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ ОЩЕ НЕ Е ОСЪДЕН. ДРУГ УБИЕЦ БЕШЕ ПУСНАТ ДА СИ ХОДИ В РОДИНАТА СИ НЯКЪДЕ В НОРВЕГИЯ МАЙ БЕШЕ?! ТАТУИРАНИЯТ УБИЕЦ НА ДВЕТЕ МЛАДИ ЖЕНИЧКИ СЪЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ. ЗАЩОТО В "ДЕМОКРАТИЧНАТА"БЪЛГАРИЯ НЯМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ,НЯМА ЕВРОПЕЙСКИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА.
  • 2 Откритието на века

    12 2 Отговор
    Имало корупция в съдебната система, получи прзрение министъра на вътрешните далавери!
    Щом има почва върху която да расте, корупцията прцъфтява!

    « е толкоз посто и логично» е казал поета?

    Коментиран от #37

  • 3 Даниел

    17 4 Отговор
    Лошото е,че никой не обръща внимание на думите на министъра,а за съдебната система и корупцията в нея ,има доста опции кой да ги разследва ,но човека с каскета не разрешава
  • 4 УРА,, Ура

    14 3 Отговор
    Имало корупция в съдебната система!!! Добро утро стрино Пено. Ние за първи път го чуваме това!!! Браво на МВР!
  • 5 хммм

    14 0 Отговор
    Да ,има корупция в мвр!
  • 6 🇧🇬🇪🇺💯

    7 14 Отговор
    Ами трябва да се гласува яко за ПП, ДБ и още с тези които са с тях, политически партии за Изборите на 2 Април❗️
    За да се сложи край на Радевуглу Шайката на Власта, и колоборацията с Унгарския Конекрадец на Стари Стари Коли - Бойко Методиев Борисов, ГЕРБ, ДПС, БСП❗️
    Comprende Compradore ❓
    Елате в Столицата да видите на Румен Радев, Демерджиев “копоите” как правят Хайки в Градският Транспорт, Бият Българските Граждани/Столичани щот нямат два лева да си купят Билет за Градския Транспорт❓
    България, Нацистка Германия ли е❓

    Коментиран от #19

  • 7 Министъра

    18 3 Отговор
    предлага полицаи да разследват магистрати. Все едно селския пъдарин да разследва кмета. На обществото му липсва правна грамотност и това е резултат и от такива изказвания.

    Коментиран от #46

  • 8 Тоя

    11 5 Отговор
    се огъва според интереса си и се чуди кога каква песен да пее ! Сетил се сега , че има корупция ?!

    Коментиран от #11

  • 9 Има корупция в съдебната система!

    14 0 Отговор
    Има корупция в съдебната система и навсякъде във властта. Проблемът е, че няма кой да се бори срущу тази корупция у нас!
  • 10 ПСР

    14 0 Отговор
    "Да,има корупция в Съдебната система"-и като цяло,в Правосъдната такава.Нивата са различни.От корупцията на уличния милиционер,през тази на РПУ шеф,та чак до по-високите етажи на МВР,през следователите,прокурорите и накрая-топ ъф дъ топ,самите съдии.Различни са числата.Едни забогатяват системно и бавно,други рязко и изведнаж.Страховита работа!
  • 11 По-точно

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "Тоя":

    Той не се е сетил сега, а има смелостта сега да го каже!
  • 12 Истината

    9 7 Отговор
    Списъкът Магнитски показа на българите една малка част от тази корупция в България. Но никой не смее да покаже корумпиран прокурор и съдия!
  • 13 🇧🇬🇪🇺💯

    6 7 Отговор
    Какво са виновни Българските Граждани че нямат пари за Градския Транспорт❓
    Демерджиев върви реви в Кабинета на Президента Ве, ей алоуу❓
    Айе, там има и кушетка❗️
  • 14 Анонимен

    8 0 Отговор
    Корупция имало е и ще има. Преди беше скрита и се даваха една фитка, за да ти даде кмета жилище. И това ви го казвам аз, защото чрез цк на бкп калеко ми нашите хора от другата страна им дадоха в ивград жилище, и детето им живее там, в него с родителите си. А след 1989 без подробности, а по същество, се наложи юрист изселяни след 70 г на м. в, да даде в плик пари, за започване на работа, чрез депутат отгоре, кмета и на директора. И то достоверни неща. Така ще продължава, който и да е на власт, докато ние хората не се променим никой не би ни променил. Проблема е в чипа ни. Защо отиват българи на запад и коренно се променят, а тук виждаме и сравняваме нещата от шеф Манчев, да темата е друга, но вижте шеф Манчев в Германия и вижте в Оловдив ресторантите. Ще трябва да се въоръжите с търпение. Не виждам лично аз в близките години, как биха се променили нещата в по добро, с тия ковид земетресения войни. Търпението му е майката, а не друг да дойде той да седне на неговия стол

    Коментиран от #31

  • 15 АЛФА КЕНТАВЪР

    5 1 Отговор
    ОТКРИХТЕ топлата ВОДА
  • 16 Дааа,открихме топлата вода

    10 0 Отговор
    Имало корупция в съдебната система!Най голямата корупция е в съдебната система,и най лесно доказуема,ако имахме Държава!Съдии и прокурори станаха мулти милионери от подкупи!Но според държавните агенции,"няма такова нещо"!
  • 17 мол

    10 0 Отговор
    Още никой не повдига въпроса за съдиите е България, но рано или късно и там трябва да се бръкне . Всички съдии от висшия елалон са милионери в евро и никой не смее да ги пита как и откъде. Но и това ще стане.
  • 18 Геш оф

    3 3 Отговор
    Дремеминджиев, .......!
  • 19 За кого за ППДБ

    4 7 Отговор

    До коментар #6 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    Никога няма да гласувам,тези доведоха България до състояние на невиждана инфлация и хаос в нестроителството и поддържката на пътища. Пари за всичко секнаха. Объркаха и плана за възстановяване и развитие,губиме милиони. Ще затворим и енергетиката. Долу Шарлатаните и криптоизмамниците.

    Коментиран от #20, #22

  • 20 Истината

    7 4 Отговор

    До коментар #19 от "За кого за ППДБ":

    Не те доведоха България до състояние на невиждана инфлация, а ковид-кризата и войната в Украйна, добре, че бяха ПП-ДБ на власт, за да вдигнат навреме пенсиите и минималната заплата на българите. А хаосът е благодарение на ГЕРБ-СДС и некадърното им 12-годишно корумпирано управление, което дава отражение сега. Всичко е прогнило от корупция във властта.

    Коментиран от #30

  • 21 Ало, ако имаш данни

    5 3 Отговор
    давайки, с конкретни имена, иначе е клевата и ще ни носи последствия

    Коментиран от #24

  • 22 По-точно

    9 3 Отговор

    До коментар #19 от "За кого за ППДБ":

    Губим пари от ЕС заради ГЕРБ - СДС, ДПС и БСП, които продължават вече 16 години да саботират дълбоките реформи в съдебната ни система!

    Коментиран от #27

  • 23 Комуновирус

    5 2 Отговор
    И в парламента на Европейския съюз се вихри корупция и лобизъм . Но те не си плюят в лицето като у нас. Как да приемем ,че Елена Йончева е евродепутат след като отмъкна 2,5 млн. От КТБ, или държавен служител с 19 имота и резиденция под Витоша арестува незаконно Бойко Борисов за да го разследва за корупция. Цирк, нещо да кажете за грандовете на ДБ или Джемкорп,или газовите комисионни и т.н. Нексо основен техен дарител.Шарлатани.

    Коментиран от #28

  • 24 Аре бегай

    1 3 Отговор

    До коментар #21 от "Ало, ако имаш данни":

    Клевета е ако посочиш име и нямаш данни!
  • 25 Даамм

    5 1 Отговор
    Корупцията убива. Вгледайте се в Турция. Жертвите можеха да бъдат по-малко, ако лакомията беше под контрол. Тук е същата работа, всичи са продажни. Всяко обучение срещу корупцията, завършва с разширена и обогатена корупционна дейност.
  • 26 🇧🇬🇪🇺💯

    5 3 Отговор
    Не слизайте от Автобусите, кат нямате билет, а отидете под прозорците на Власта, да отидем тази Събота и Неделя под прозорците на Румен Радев, Демерджиев, Гълъб Донев и Йорданка Фандъкова и да ги попитаме колко пари получават на месец (от българските Данакоплатци) и защо не изполват Градският Транспорт а ги разкарват Държавни Автомобили със Сини Лампи от място до място❓
    Колко получава Йорданка Фандъкова, Заплата всеки месец 6 000 лв и нагоре❓
    Демерджиев 6 000 лв. и нагоре❓
    Румен Радев 12 000 лв. и нагоре❓
    Защо не пътуват с Градският Транспорт а пращат Контрольори и Полиция да бият българските Граждани и Данакоплатци❓
    Да попитаме оялият се от власт президент Румен Радев и неговите пешки като толкова им скъп Градският Транспорт и малтретират българските данакоплатци защо не пътуват в него❓
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Алооо

    3 4 Отговор

    До коментар #23 от "Комуновирус":

    В ЕС преследват, съдят и наказват корумпираните политици, за разлика от нашите тук! И Елена Йончева нищо не е "отвъкнала", съдът го доказа още
    преди няколко години осъди Бойко Борисов и ГЕРБ за 5000 лв. за клеветата, опресни си информацията!

    Коментиран от #33

  • 29 дайте списъка

    7 0 Отговор
    с имотите в чужбина и сметки на магистрати. Нека народа да види какви хора раздават правосъдие у нс
  • 30 Биволъ

    5 5 Отговор

    До коментар #20 от "Истината":

    Некадърното управление на ГЕРБ строеше пътища, мостове,пречиствателни станции, детски градини, спортни зали. Вдигна два пъти заплатите на учителите,които станаха двойни 100 % при инфлация 9%.Сега инфлацията е над 30%,а те се тупат ,че са им увеличили с 12 %. Оня Кокорчо с дупките на чорапогащника си.

    Коментиран от #39, #41

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Затова

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "По-точно от точния":

    А Дончев защо сам не си внесе яловия план в ЕС? Защото не ставаше за нищо и му го връщаха сто пъти! На Дончев плана беше просто харчене на парите, а липсваха иновации и сериозни стимули за икономически растеж! Просто ГЕРБ се надяваха да продължат да управляват и да си консумират поредните милиарди, но ... не би! Сгромолясаха се като пирамида от тикви!!!

    Коментиран от #36

  • 33 Комуновирус

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "Алооо":

    Елена Йончева взе заем за фирмата си за журналистически разследвания от 2,5млн. комунистче, и провери за какво е осъдила Бойко, за пари отпуснати преди това от любовника й Станишев.

    Коментиран от #45

  • 34 !!!?

    5 3 Отговор
    Ами Щатите ви посочиха мутрите, а вие надигнахте вой, че ви заплашена "независимостта" !!!?
  • 35 🇧🇬🇪🇺💯

    7 2 Отговор
    Фандъкова и Столичният Общински Съвет сътвориха невероятна Кочина с решенията за Градският Транспорт, направиха Билет за Транспорта Два Лева за бъде на шофьорите по лесно да връщат Ресто❗️
    Инвалидириха Месечните Карти За Градският Транспорт за Метро и Автобуси, за да закупят Софиянци Годишни Карти за Градският Транспорт на стойност 400 лв. на година❗️❓
    Същият Румен Радев който Софиянци защитаваха с Хиляди излезли на Улицата през лятото на 2020 година, сега е изпратил това недуразумение Министъра На МВР Демерджиев и неговите Копои да малтретират Софиянци и български данакоплатци в градският транспорт в Столицата❓
    Колко Президента Румен Радев се е оял с Власт която по Закон и Конституция не принадлежи на Президента❓

    Коментиран от #38

  • 36 Заонова

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "Затова":

    Планът на Дончев беше минал обществено обсъждане. В него имаше доста пари и за саниране,но Кокорчовците ги отрязаха . Отрязаха парите за метролъч през Слатина и Арена "Армеец" до Младост-1 и The Mall. Сега отново го вписаха след премахване на милиарда за батерии на Прокопиев.
  • 37 Лечение

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Откритието на века":

    Иван прозрение ли е получил, видение ли??? Та там започва и там свършва далаворорупцията! Ако я нямаше в съдебната система, нямаше да я има никъде, защото щяха да ги осъждат както трябва, а сега ги съдят според плащането! За всяка болка има лек!
  • 38 Фандъкова

    3 3 Отговор

    До коментар #35 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    Билетите за градския транспорт беше решение на общинския съвет. Поскъпването на тока за промишлеността над 100% процента доведе до това решение. С трици не лови маймуни ,чегъртач.
  • 39 Ядосан

    4 3 Отговор

    До коментар #30 от "Биволъ":

    Нищо не са строяли ГЕРБ! Малки отсечки от некачествени пътища без план и разрешителни. Това не са магистрали, което строяха ГЕРБ! Ти магистрала виждал ли си в живота си? Иди на Запад и виж! За милиардите, които изляха от ЕС, това което построиха при управлението на ГЕРБ е минимално. Парите се изляха по инхаус поръчки без конкурси в джобовете на приближени до ГЕРБ фирми! ГЕРБ бяха замразили заплатите! За 12 години ГЕРБ залагаха на пестенето на пари, замразяване на заплати, постни пици и българския народ изгладува това ГЕРБ да стъкмяват едни цифри, за да сме имали нулев дефицит!

    Коментиран от #51

  • 40 Суха съчка

    4 0 Отговор
    ГДБОП се справи с организирания нарко трафик че иска още от баницата ............
    чудеса.
  • 41 Чест и почитания на Асен и Кирил!

    4 3 Отговор

    До коментар #30 от "Биволъ":

    Не сравнявай вдигането на заплати за 12 години, с тези за едва 8 месеца, периодите са различни и нямат база за сравнение! ПП за 8 месеца вдигнаха рязко и запрати и пинсии така както ГЕРБ никога не са го правили! Така спасиха стотици хиляди българи от инфлацията породена от войната в Украйна и Ковид кризата!

    Коментиран от #48

  • 42 !!!?

    10 1 Отговор
    Докато България не се емаципира от Кремъл Братушкането ще е слънцето и въздуха на Корупцията !!!?

  • 43 Михаил

    3 1 Отговор
    Е голям .....
    Погледнете първо в своята градинка.
    МВР= трафиканти,нарко-пласиори,пазачи на бандити,

    Коментиран от #49

  • 44 Лилипутин

    4 2 Отговор
    Имахте 7 месеца власт да приемете измененията в съдебната система. Скарахте се с ИТН за далаверата с Директора на Централната Банка. Преди това незаконно подменихте шефовете на КЕВР и Булгаргаз все с цел КОРУПЦИЯ драги ШАРЛАТАНИ .

    Коментиран от #47

  • 45 Поредната герберска лъжа!

    2 3 Отговор

    До коментар #33 от "Комуновирус":

    Не заслужаваш отговор на клеветите си и лъжите си! Когато някой покаже на ГЕРБ мръсните схеми, моментално бива наклеветен в отговор! Кого защитаваш, оня дето спинкаше с пачките и кюлчетата ли?
  • 46 безпартиен

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Министъра":

    Явно не сте разбрали!Човека се надява получената по оперативен път информация за корупция в правосъдната система,да бъде извадена и реализирана!Как и от кого ще се извърши това?Ами много е просто и до сега липсваше политическа воля/не,че сега ще стане/!В оперативни разработки и на ГДБОП и на Криминална полиция и ДАНС има информация за почти всеки прокурор и съдия за последните 34 години какви ги е вършил!Същото е и за прокурори и следователи умишлено или поради не знание спрели или прекратили дело,събрали такива доказателства с които нито едно обвинение не би издържало в съдебна фаза!Информация има и трябва да се извади "на светло"!За никого не е тайна как следователи,прокурори,съдии със стаж над 15-20 години водят начин на живот не съвместим със заплащането им,придобиват множество имоти у нас и зад граница,обучават деца и внуци в престижни ПЛАТЕНИ западни учебни заведения!Този"фокус" трябва да бъде обяснен-как става с една заплата!
  • 47 6нтщ5ж

    2 2 Отговор

    До коментар #44 от "Лилипутин":

    Кандидатурата на ИТН за директор на БНБ беше компрометирана фигура! Саботьорите на съдебната реформа от 16 години са комунистическото статукво и пребоядисаните ГЕРБ, ДПС и БСП!

    Коментиран от #53

  • 48 Долу Шарлатанията

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "Чест и почитания на Асен и Кирил!":

    За 7 месеца вдигнаха заплати и пенсии с 10% , а инфлацията с 30%. Направиха така,че цената на газа и тока за промишлеността достигна цената на златото. Затова и ръководният служител на МЕТ стана шеф на Булгаргаз и го фалира за седем месеца.

    Коментиран от #52, #55

  • 49 Възмутен

    4 2 Отговор

    До коментар #43 от "Михаил":

    Това, че има корумпирани в МВР, означава ли, че можем да си затворим очите за корупцията в съдебната система? НЕ!!! България трябва да се ЧИСТИ от корупцията на всяко ниво, като се започне отгоре надолу! За 12 години управление на ГЕРБ това ни е наследството - пропита от корупция държава! За да се изчистим, трябва ГЕРБ да се държат далеч от власт!
  • 50 Иван Демерджиев?? Съдебната система е

    2 0 Отговор
    Най Прогнилата институция в Държавата, в нея са Съд, Прокуратура и Следствие! Заради тези"независими" Власти сме първенци по Корупция в ЕС!! Тези власти позволяват на Политиците 32 год да Крадът безнаказано!! Тези Окопали се чиновници са основните виновници за Дереджето на Народ и Държава!? От тука тръгва Престъпността и Корупцията!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Лъжеш!

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "Долу Шарлатанията":

    Продължаваме Промяната вдигна на майка ми пенсията с 50%, ако инфлацията е 30%! От 220 лв. стана 450 лв.!

    Коментиран от #56

  • 53 Лилипутин

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "6нтщ5ж":

    Саботьори на България са червените олигарси, криптоизмамници, чегъртачи и пРезиденти на Русия.
  • 54 Ядосан

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "Спокоен":

    За милиардите, които изля ЕС в България за 12 години, вече трябваше всички магистрали и пътища да са перфектни! Ако други бяха на власт, а не крадливите ГЕРБ и щяха да бъдат построени и перфектни! България е ограбена държава!

    Коментиран от #59

  • 55 Така е!

    1 2 Отговор

    До коментар #48 от "Долу Шарлатанията":

    Долу шарлатоните от ГЕРБ!
  • 56 Лъжеш наистина

    2 2 Отговор

    До коментар #52 от "Лъжеш!":

    Пенсии не са се вдигнали никога 50% за времето на кокорчевците. Ковид добавката я даде Бойко, Парламента я вдигна два пъти и я остави в пенсиите. Не приписвай заслуга на Кокорчо,най-големия манипулатор на статистическите данни. Вие съсипахте България. НЕ ВИ ИСКАМЕ ОТНОВП ВЪВ ВЛАСТТА!

    Коментиран от #58, #60

  • 57 Размисли

    2 2 Отговор
    Защо Прокуратурата крие и упорито мълчи за разследванията за злоупотреби при строежа на части от АМ „Хемус“??? Това разследване е от жизнено важно значение и интерес на българския народ и трябва да се знае работи ли се по него, до къде са стигнали, или е поредното замразено престъпление!
  • 58 Помним, не лъжи!

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "Лъжеш наистина":

    Бойко нищо не даваше, а подхвърляше по 5 лв. от джипката, за да залъже наивниците да гласуват за него! Бойко даваше "постна пица" и все лъжеше народа, че нямало пари за увеличаване на заплати и пенсии!

    Коментиран от #61, #67

  • 59 Спокоен

    2 1 Отговор

    До коментар #54 от "Ядосан":

    При ГЕРБ идваха и се усвояваха с проекти милиарди от ЕС. След ГЕРБ даже не можете да изготвите такива. Хванахте се за опорката,че КОРУПЦИЯТА изяжда всичко,че правосъдната реформа не се извършва. И всичко замря. НАРОДЪТ мизерства,жълтопаветнико. Виж колко скочиха дървата за огрев на село и тогава говори за " благополучието на некорумпирсните".

    Коментиран от #62

  • 60 Я слез на земята малко

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "Лъжеш наистина":

    Няма как някой да съсипе България за 8 месица, като разкрие престъпните схеми от управлението на ГЕРБ например на границата Капитан Андреево. Виж за 12 години управление на ГЕРБ може да се съсипе България, това е достатъчно дълъг период!

    Коментиран от #64, #72

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Напротив

    2 2 Отговор

    До коментар #59 от "Спокоен":

    Напротив, само за 8 мисеца бизнесът в България се съживи, като ПП осигуриха добър бизнес-климат за ниго без корупция! Само за 8 месеца пенсии и заплати скчиха за един изключително кратък период от време, което никога не е било при ГЕРБ за такъв кратък период. Само за 8 месеца се разкриха няколко крупни пристъпни схеми от времито на управление на ГЕРБ, за които се подозираше, но никой не смееше да назове.

    Коментиран от #66

  • 63 Ха ха ха

    0 0 Отговор
    НЕК...сооо пак са събрали излишъци от служителите си и са ги дали за скъпи писатели!!!! Каквото и да пишете за кирчо-кода и асенчо няма значение!!!! Пари на вятъра.....
  • 64 Капитан Андреево

    3 1 Отговор

    До коментар #60 от "Я слез на земята малко":

    е поредният спукан балон на шарлатанията. Лаборатории за проверка на пестициди в зеленчуците може да бъдат и частни фирми спечелили обществени поръчки когато държавата няма средства за такива. "Техноимпекс" защо стана частна фирма? Държавни дружества в металургия, химически предприятия,фармацевтика, защо? Костов създателя на ДБ защо продаде Нефтохим на руската "Лукойл", кой хариза "Балкан" на евреи.Аз само питам,ДБейците.

    Коментиран от #68

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Спокоен напротив

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Напротив":

    Престъпните схеми на ПП са в ДАНС и ГДБОП. Прокуратурата ги чака за повдигане на обвинения. Магнитски ще се разширява с кадри на ПП.

    Коментиран от #70, #71

  • 67 Прокопиев

    0 2 Отговор

    До коментар #58 от "Помним, не лъжи!":

    Аз съм по щедър от Бойко и ти подхвърлям 5 рубли от редколегията.

    Коментиран от #69

  • 68 Напротив!!!

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Капитан Андреево":

    Частни фирми НЯМАТ място на границата! Това го няма в никоя цивилизовона държава! Това застрашава националната сигурност! Защото не се знае вместо плодове и зеленчуци какво се прекарва от там!!!!!!!! Освен това "по време на акцията на НАП бе съобщено, че данъчните са открили в "Златния гьол" огромна кешова наличност и стари касови апарати, които не са свързани с НАП."!!!

    Коментиран от #73

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 По-точно

    1 1 Отговор

    До коментар #66 от "Спокоен напротив":

    Магнитски ще се разширява с кадри на ГЕРБ.
  • 72 Слизам на земята и

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "Я слез на земята малко":

    Какво виждам . За две години след ГЕРБ България е съсипана до неузнаваемост, а 7-те месеца на ПП,ДБ,ИТН и БСП бяха шарлатания и съсипия. Осмукахте и милиарда заделен от Бойко за "Хемус". Една година правите проект на насип пред тунел"Железница" само и само да загубим още милиард от Европейските фондове.
  • 73 Слизам

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Напротив!!!":

    за да си взема вересиите оставени от комунистите на земята. Частни фирми има при капитализма,а при социализма нямаше или бяха незначителни.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Магнитски

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "ГЕРБ махайте се!":

    е последната ви опорка,след глупостите за" Капитан Андреево" и тези за фотошопа на шкафчета и чекмеджета.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Да попитам

    2 0 Отговор
    А за корупцията в МВР кога ще говорим?
    И какво ще правим с нея?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове