18 Февруари, 2023 09:45 2 627 51

Кирил Добрев: Нечии приватизационни ръчички мислят, че могат да трият историята на БСП

  • кирил добрев-
  • бсп-
  • история-
  • триене

"БСП съществува като абревиатура. Останаха само носталгици - хора над 70 години. Ядрото се разпадна, периферията си отиде, младежите ги изгонихме. Повечето си тръгват, защото търсят друга възможност. Краят на БСП е след местните избори. БСП ще има двама или трима кмета, както и 300 общински съветници. Всичко ще приключи“, каза още Кирил Добрев

Кирил Добрев: Нечии приватизационни ръчички мислят, че могат да трият историята на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

„Микрофоните бяха изключени, предложенията не се приемаха. Групата, които се качиха на трибуната, искаха да се даде гласност на една подписка. Нечии приватизационни ръчички мислят, че могат да трият историята на БСП. Ние сме партия с минало. Някои иска да изтрие историята и в партията да останат еднодневките и анонимните“.

Това заяви в предаването „Тази събота“ Кирил Добрев. Той коментира последния Конгрес на БСП, на който бяха изключени 13 социалисти.
Беше съобщено, че 490 от делегатите са подкрепили изключването, но от преброяването става ясно, че гласовете „за“ изключване са 452. Общият брой на делегатите на Конгреса е 976.

„Нито един от тези членове на БСП не са изключени. За да бъде изключен един социалист, трябва да се съберат 50% плюс 1 от членовете“, уточни Добрев и определи случилото се като „измама“.

„За БСП законите в страната не важат. Бях изключен на Коледа 2021 година. Една година наказание мога отново да стана член. Подадох надлежните документи на Коледа 2022 година. На 26 януари организацията се събра, проведе своя конференция и ме избра за делегат. Снабден с всички документи, тръгнах към Конгреса. Бях спрян от охраната и не бях допуснат“, подчерта той.

БСП и изборите

През последните пет парламентарни вота резултатите на БСП губи около 700 хиляди гласоподаватели.
„Когато сме разделени – резултатите са такива. БСП съществува като абревиатура. Останаха само носталгици - хора над 70 години. Ядрото се разпадна, периферията си отиде, младежите ги изгонихме. Повечето си тръгват, защото търсят друга възможност. Краят на БСП е след местните избори. БСП ще има двама или трима кмета, както и 300 общински съветници. Всичко ще приключи“, каза още Кирил Добрев.

Санкциите „Магнитски“

Добрев коментира и думите на Румен Овчаров в предаването „Тази неделя“, че именно Кирил Добрев е „подхвърлил“ изказване за офшорни сметки, което е било използвано за списъка по санкциите „Магнитски“.
„Дали аз съм натопил Румен Овчаров? През годините много пъти се е говорило за афери и скандали около неговото име. През 2009 година Мария Капон, която е председател на комисия в Народното събрание, която го разследва, казва – „Румен Овчаров има парични сметки в офшорни фирми“. Това е истината за този човек – той не се е родил пенсионер“, коментира Добрев.
„Преди да съм партньор с Еленко Божков, съпругата на Овчаров е партньор с Еленко. Аз бих казал, че не аз, а Иванка Овчарова е командвала ядрената енергетика“, посочи той.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефектът

    31 1 Отговор
    ТИ....кратък отговор,или твоите мили...они не са от приватиза...ция,ами от други дала...вери.....Левс.ки,Левс.ки,ела си виж наследст...вото...
  • 2 лют пипер

    35 1 Отговор
    Този с мазните приватизационни ръчички се опитва да си гушне Пловдивския панаир.
  • 3 Бай Данчо

    21 27 Отговор
    БСП е нещо което трябваше отдавна да е закрито. Тази партия е срам за България, тя е наследник на БКП която вкара страната ни в отвратителна социалистическа утопия за цели 45 години.

    Коментиран от #11, #32

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Край

    44 3 Отговор
    Киро кара мерцедес GLS за 250 хил лева за да може бързо да помага на най-бедните. Той е потомствен социалист.
    Нагъл е физиономията му е на граблива птица - гарван. Това е за да граби от богатите и да го раздава на бедните. Като види бездомник слиза от джипа и му купува баничка .

    Коментиран от #14

  • 6 И този е

    36 2 Отговор
    оборски тор

    Коментиран от #47

  • 7 Българка

    28 5 Отговор
    Този от снимката си е по-скоро герберска мутра и олигарх, отколкото социалист, но за съжаление с позорния конгрес , с изключването на инаквомислещи от БСП и то с лъжа и измама нагласувалите за този акт, Нинова и КО го препират
  • 8 иди ми дойди ми

    25 3 Отговор
    Твърде много излишни мазнини има в тая партия. Добре е,че бай Тошо си отиде,иначе щеше да имат доста затворници в Белене.
  • 9 Токмакти Джун

    20 3 Отговор
    Малко по малко ще почнете да се дамоизяждате в партията майка до края на годината е БСП ученичката на Костов пълно унищожение както ОДС това всъщност не е лошо като приключи може да почне и в БКП 2 ОПГ Шайка за Дпс се съмнявам а Пп+Дай България сами се унищожават абе може би идва добро време за България. А тоя на снимката индивид е толкова корумпиран и крадлив като дългия инкасатор.
  • 10 50-60 лв от бюджета на всеки гласувал

    29 3 Отговор
    Някой с мазни ръчички като Кирил Добрев се опитва да трие ролята на БСП и да руши лявото превръщайки го прокси ляво в посока дясно и социалдемокрация. Добрев и Станишев нямат и представа какво е Ляво. Точно те го унищожиха в България и направиха БСП неразпознаваема от пролетариата от който те не са били никога част.
  • 11 Реалист

    6 16 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Данчо":

    Първото нещо което требваше да се срине и всички настоящи и бивши членове требваше да търкат нара доживот.ама къде акъл у булгара колкото румънеца:)

    Коментиран от #19

  • 12 Сбогом

    6 17 Отговор
    БСП
    Столетницата се спомина
  • 13 Забрана

    11 13 Отговор
    Със закон да се забранят :
    БСП, ДПС и ГЕРБ и техните лидери и ръководния елит да бъдат вкарани до живот в затвора , защото това са крадци и народни изедници .

    Коментиран от #28

  • 14 истина

    26 1 Отговор

    До коментар #5 от "Край":

    Това е само една от колите му, а хотели, горива и хиляди други неща , ей тъй от въздуха дойдоха , властта гони и той. Сития на гладния не вярва.
  • 15 Червен пенционер

    12 1 Отговор
    Другари,това не е по другарски!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 кукорчу и божанко спецови

    13 2 Отговор
    ние обичаме ценностите на геейропата и стамбулските подписки
  • 18 Боклуци

    11 0 Отговор
    “ИЗИСКВАНИЯТА ЗА КМЕТОВЕ И ОБЩИНАРИ ОТ 1890г."
    "Препоручения за бъдеща деятелност към онези мераклии-поданици на княжеството, които веч са кандисали или все още се назландисват да се надпреварват за кметове и общинари", от 1890г :
    1. Откъм Финансиалност.
    Лицето-поданик требва да бъде задължително финансиално състоятелен. Туй ще рече, че отнапреж требва да е струпал и заделил парици, имот и добитък, та га седне на кметский или чиновнический стол, да не посегва скрито и тайно в общинската хазна, орезилявайки по тоз начин себе си, челядта си, родата и достлука си (приятелите) пред гражданството и своите душмани.
  • 19 РЕАЛИСТ

    14 0 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    През 1989 г в България имаше 1 милион членове на БКП. Всички ли щеше да затвориш?
  • 20 пиф

    18 2 Отговор
    твоята история е доста дълга, от югославското ембарго до сега.
  • 21 Дааааа

    23 1 Отговор
    Никога този индивид не е предложил нито една лява политика. Нито в програма, нито по медиите. Никога.
  • 22 Иван

    7 13 Отговор
    Каква история на Белене или на всички тези които бяха по затворите съсипахте България с комунистически фантасмагории трябва тази партия да се забрани с закон
  • 23 мазньо

    17 0 Отговор
    А какво стана с онези мазни куфарчета с които те хванаха в самолета да ги разхождаш и последствия никакви.
  • 24 Дааааа

    18 0 Отговор
    Хора изповядващи Неолиберализъм нямат работа в БСП ! Хора с фирми с над 5 човека служители също нямат работа в БСП. Олигарси съвсем пък нямат работа в БСП ........
  • 25 Тома

    19 0 Отговор
    Този другар бяха го хванали навремето с чанта пари на границата и нищо.Много е честен в носа
  • 26 ЦарВул

    13 1 Отговор
    не/УВАЖЕМИ ДУРУГАРЮ ДОБРЕВ!!тИ СИ "НИКОЙ"ПОГЛЕДНАТО РЕАЛНО ОТ ТОВА,ЧЕ ЛЕЖИШ НА ГЪРБА НА БАЩА СИ!!!АКО СИ ЧЕЛ "МОРСКИЯТ ВЪЛК "НА ДЖЕК ЛЪНДОН ЩЕ РАЗБАРЕШ К,ВО ИМАМ ПРЕД ВИД!!!АКО ЛИ НЕ Т,ВА СИ Е ЗА ТВОЯ СМЕТКА!!ГОВОРИШ ЗА МИНАЛОТО НА ТАЗИ ПАРТИЯ/АЗ НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА БКП ИЛИ БСП,А САМО НА БЗНС"НИКОЛА ПЕТКОВ"С БАЩА КОНЦЛАГЕРИСТ СЛЕД ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ,НО ТАЗИ ПАРТИЯ СЛЕДВА ДА ИМА И БЪДЕЩЕ,А ТИ ДУРУГАРЮ НЕ СИ ОТ ТОВА БЪДЕЩЕ!!ТИ СИ ЕДНО МИНАЛО!!И ЗАМИНАЛО!!!ХАЙДЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИНТРИГАНТСВАТЕ СРЕЩУ БСП ЗАЩОТО...НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ НИЩО!!"И БЕЗ ПЕТЛИ СЕ СЪМВА""!!Т.Е.И БЕЗ ВАС БСП ЩЕ Я ИМА!!НАЙ ДОБРЕ ТОВА СИ ЛИЧИ ОТ ТОВА КЪДЕ И ПРИ КОГО ОТИДЕ АВЕРЧЕТО ТИ ЖАБЛЯНОВ?ТОЧНО ПРИ ТЕЗИ ,КОИТО ИСКАТ БСП ДА ИЗЧЕЗНЕ!!ДА Я НЯМА!!Е АКО И ТОВА НЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ БАЩА ТИ НЕ ЗНАМ КОЕ ЩЕ Е!!ТОЙ БЕШЕ ДОСТОЕН МЪЖ С ГЛАВНО "М",А ТИ ТИ СИ ЕДНО МИНАЛО И ТО ЗАБРАВИМО"!!!!!ТОЛКОЗ!!КАЗАХ!!!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Агата Кристи

    11 5 Отговор

    До коментар #13 от "Забрана":

    И да останат - Кирчо лъжеца, Кокорчо крадеца и онова чифутче с жена си.
    Те ще "измъкнат" България от настоящото блато и ще я вкарат в още по-дълбоко блато.
  • 29 Павел пенев

    17 0 Отговор
    Попитайте Кирил Добрев какви са неговите фотоволтаични ръчички? Скатина.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ядрото на пилота в БСП не можа да

    8 4 Отговор
    победи. Сега на дневен ред е такива нищожества като този да оплюят Нинова за да вземе БСП минимален процент. След това цялата русофилска .... кочина ще се опита да направи нова партия или да превземе старата. Като допълните и отрепките от старите комуняги от пишман Левицата циркът ще стане уникален !
    Какво ли не правят рублите, ама много евтино се продавате, бе !
  • 32 Павел пенев

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Данчо":

    В грешка си бай Данчо. БКП вкара страната в социалистическата общност, достигнахме 27 място по икономическо развитие с 9 милиона население. БСП ни натика в ЕС и вече години на ред бял ден не видяхме и останахме 5 милиона. БСП няма нищо общо с БКП освен активите които прибра от нея и лъжите с които заблуждава старите хора да гласуват за Нинова.
  • 33 Йеронимус БОШ

    14 2 Отговор
    Ще кажа една ЕРЕТИЧНА мисъл ! Че БСП е една от най-демократичните партии ! Там има караници , различни мнения , противоположни виждания , различни крила и течения , разнопосочни интереси . Само си представете в едноличната партия ГЕРБ , някой да каже , че не е съгласен с Бойко и , че има мнение различно от неговото ! Абсурд , нали ?
  • 34 007 /агент/

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Кое правило се нарушава че да се трие ?":

    Върни се!
    Забрави да пуснеш водата.!
    Много се размириса !!!
  • 35 дедя

    12 0 Отговор
    Киро заминавай при Първанката и другите отцепници бок---- и крадци
  • 36 Дааааа

    14 1 Отговор
    Лявото е борба за мир. Лявото е премахване на плоският данък. Лявото са протести и стачки. Лявото е поне 20% от печалбата на фирмите преди облагане по закон да се разпределят задължително като 13,14,15,16 заплата между служителите. Лявото е достъпно здравеопазване и образование за всички. Лявото е актуален праг линия на бедност, гарантирана от държавата....... Лявото е това от което нито Станишев , нито този нелеп индивид разбират нещо....... Даааа.....
  • 37 Макробиолог

    10 0 Отговор
    Хибридното на татко му разбира най вече от куфари с кеш.
  • 38 Е.С.

    9 1 Отговор
    Глобалистко-джендърският опит за преврат в БСП не успя!
  • 39 Обикновен

    10 0 Отговор
    Когато тази партия се освободи от всички паразити като този и всички нарциси ще стане истинска. Пречистването още не е приключило. Много от паразитите се преселиха в други партии, но такива като Кирил Добрев са се запънали защото искат да бъдат от "първите" а в друга партия не може да се получи, там трябва да мълчат. В БСП могат да си лаят и да сриват броя на избирателите. Само, че всичко се вижда, злобата им и нищо ляво в идеите им.
  • 40 Смешен плач

    6 0 Отговор
    Веселке, не се излагай, отивай си на Халкидики в собствеността и си гледай живота, нямаш нищо общо с лявото пространство.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Матей преображенски

    1 1 Отговор
    Втасахте ли е най накрая,завършекът беше логичен.На какви идеи отгоре,с какви водачи отпреде,че да има прогрес!?БСП отдавна се превърна в дясна партия с популистки идеи и лозунги,и нищо реално в помощ за народа.Бяха в сговор с дпс и ндсв,въведоха плоския данък,не възразиха за ДДС върху потребителските стоки,дори от първа необходимост и нанесоха страховит ущърб на бедстващото население.Изобщо бсп си стана дясна партия отвсякъде,усвои всички техни табиети и стана неразличима от тях.Корнела,като утвърдена олигархиня довърши начинанието,и потвърди правилото ,че една лъжица катран разваля цяла каца мед.Появиха се и алтернативни соц-партии,нещо като АСО НАВРЕМЕТО,алтернативно социалистическо обединение,недоносче.Стари муцуни се опитват да яхнат вълната,да прихванат осиротял електорат.
  • 43 орвил

    4 0 Отговор
    Не им знам нещата в БСП , а и Нинова трябваше да излезе от правителството на Кирил Петков веднага след като той спря руския газ и започна да бръщолеви като тинейджър за бензиностанции и Русия . Но фактът , че джендърите от Брюксел правят всичко възможно за да я махнат от БСП , значи , че тя трябва да остане. Ако власта в партипта вземат хората на Станишев , БСП вече по нищо няма да се различава от ГЕРБ и ПП .
  • 44 Наглец!

    4 2 Отговор
    Историята на бесепето между Жан и Нинова е срамна! За каква модерна и нова левица бълнуват, като капитализмът, особено в българския му див вариант, си е със същата античовешка същност? Несправедливост, неравенство, ограбване на труда, корупция, фалшиви битки за опазване на природата, войни...И ЛЪЖА, всеобхватна, тотална измама.
  • 45 Наблюдател

    6 0 Отговор
    Кирил Добрев е срам за БСП - арогантен, безпардонен, самовлюбен фукльо. Нито той, нито родата му са началото и същността на БСП.
  • 46 Тоя

    4 0 Отговор
    Не само физически е мн грозен, а и ментално.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 И ТОЯ ГАД Е КАТО БАЩА СИ

    2 0 Отговор
    ДОЖИВОТЕН КЪРЛЕЖ И КРАДЕЦ ! Я ДА ХОДИ В ПП ТАМ ЩЕ ГО ВЗЕМАТ ! И В ГЕРБ СТАВА ТА ДРЪНКА !
  • 51 ГЛУПАК В БСП НЕ ВИРЕЕ , ФАНАХА ГО ОЩЕ

    1 0 Отговор
    КАТО БЕШЕ МЛАД И ЗЕЛЕН - СЕГА И КУРНЕЛА ГО ФАНА ПРЕД КОНГРЕСА ДА ПЛЕЩИ БЕЗ ДА МИСЛИ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол