Last news in Fakti

19 Февруари, 2023 10:18 8 041 53

Александър Дунчев: Ще продължим промяната, може и да е без „Промяната“. Общините в София-област са феодализирани

  • александър дунчев-
  • промяна-
  • софия- област-
  • общини

Ако не си ревизират решението, ще разкажа за всички усилия, които се правят за промяна на Промяната, подчерта Дунчев. Когато някой краде и лъже защо не получи сърцетуп тогава, а получава сърцетуп, когато Дунчев говори по телевизията, заяви още политикът

Александър Дунчев: Ще продължим промяната, може и да е без „Промяната“. Общините в София-област са феодализирани - 1
Снимка: bTV

Екипът на ПП в София област не се отказва, ние протестираме срещу налагането на безпринципни решения в областта. Никакъв отговор нямам от Кирил Петков, само опити за шикалкавене, което виждаме всеки ден, очаквам ПП да си ревизира решението.

Общините в София-област са феодализирани, каза Александър Дунчев от ПП пред bTV.
Това не е борба за място, а борба за принципи, добави Дунчев. Искаме водач на листата в София област да е от ПП. Младите хора от ПП ни подкрепят. Част от проблемите са възрастните, по-зрелите в Промяната. В София област са само млади хора и в момента това се саботира и бойкотира. Христо Даскалов е възрастен човек, например взе битката за Капитан Андреево, обаче беше избутан настрани, каза Дунчев.

Ще продължим промяната, може и да е без „Промяната“, но ще продължим промяната. На Кирил му казах, че съм започнал да губя доверие вчера. Единственият шанс да не си загубят доверието, е да си ревизират решението за София област, посочи Дунчев. Ако не си ревизират решението, ще разкажа за всички усилия, които се правят за промяна на Промяната, подчерта Дунчев. Когато някой краде и лъже защо не получи сърцетуп тогава, а получава сърцетуп, когато Дунчев говори по телевизията, заяви още Дунчев, цитиран от БГНЕС

Какъв шанс имаме да променим България, ако не можем да променим едно смешно решение. В София област от ПП, няма възрастни хора, всички са млади, принципни. София област е областта, където доказваме как да стане промяната в България, там има само млади хора от Промяната.

Трябва да се направи компромис, са мотивите на Кирил Петков. Компромисът с БСП доведе, че хората се отдръпнаха от ПП. Трябва да спрем да правим безпринципни компромиси. Трябва да започнем да правим принципни. Искам да си ревизират решенето. Предлагаха ми пост в София. Водещо място в друга област ми предлагаха, тестваха ме дали ще клъвна, но аз не съм за постове, а за каузата за промяната в София област. Тези, които налагат тези решения явно имат друга кауза. Имаме в ПП хора, които си гонят други каузи. Един си тръгна, друг скоро ще си тръгне.

Имаме задкулисие при нас, защото някои държат на това място в София област, аз не държа. Някои смятат, че трябва да се наложи моделът на ГЕРБ в ПП, за да задържат властта, коментира още Дунчев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    79 40 Отговор
    Промяната изтече в канала ще го разберат по трудния начин.

    Коментиран от #21

  • 2 Предозиране Дунчев

    50 30 Отговор
    Почваш се се оливаш а сам не знаеш какво искаш
  • 3 Тоя

    52 28 Отговор
    все наопъки ! Опък човек !
  • 4 ТаУмВзе

    42 21 Отговор
    Сметай кви ядове има козяк с тия същества! То не може да Говори, камо ли заповеди да изпълнява. На парапето ви си чаропогащник, та се вее по телевистан!
  • 5 Дунчев

    37 25 Отговор
    Ще си прави нова партия с един член и сам ще си гласува за нея, ще си я управлява и ще си я спасява от задкулисие
  • 6 Този човечец

    63 43 Отговор
    ми се издигна в очите! Честен,н о оказал се на грешното място в партиите на мафията ПП и ДБ и сега разочарован! Чест ти прави, че имаш смелостта да се изправиш срещу измамата ПП, вместо да се снишиш и да туражирап лъжи, като останалият отпадък там!
  • 7 Българка

    36 18 Отговор
    Лично аз очаквам лидерите на ДБ и ПП да се разберат така, че Дунчев да е водач на листата в София област, където той и екипът около него наистина се борят за промяна и срещу феодалите на ГЕРБ и ДПС. Той винаги е показвал доблест, кураж и гръбнак. Не е от послушковците и кариеристите. От интервюто му разбирам, че е по-скоро морално обиден от неглежирането му. Присъствието му в НС показва последователна политика и допринася за цвят/ различни позиции на удобни решения

    Коментиран от #10, #12

  • 8 Кака Лена Натъкмена

    17 29 Отговор
    Сега Просто Кирчо като спечели изборите ще видите кон боб яде ли, дето ме бъзикахте с парапета!
  • 9 Силите на Добротооо

    39 16 Отговор
    А, ама как така има задкулисие в ПП? Нали там са събрани Силите на Доброто? Демек едните искат, ама много искат да са добри, а задкулисието отива още по-надалеч. И иска да са още много много по-добри. Ам то толкова Добро събрано на едно място.... Маммма Мия

    Коментиран от #11

  • 10 Стойчев

    28 16 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Дунчев е на избираемо място. А избирателите на ПП и дб гласуват с преференции. Като толкова се има за добър кое го притеснява?
  • 11 Цола Драгойчева

    20 13 Отговор

    До коментар #9 от "Силите на Добротооо":

    Саше, пак ли ще сте първа политическа сила с 10%? Да те питам ли къде отиде Елена Гунчева дето ви извади кирливите ризи? С Пламен Пасков какво стана? Злорадства на чужд гръб ама неговата корумпирана крадлива партия, дето си построиха къщи със субсидиите не в гледа. 10%. Толкоз. Следва само спад при вас.
  • 12 Бенчев

    37 20 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Това, че Дунчев е тъпо парче е ясно, лошото е че повечето в Промяната са като него, а и по-зле.
  • 13 Голям скандал

    16 8 Отговор
    Буря в чаша вода. Дунчев ще в депутат от ПП и ДБ или няма да е депутат. Сам избира.
  • 14 ДРТ ПРЧ

    21 4 Отговор
    КАКВА ПРОМЯНА, КАТО В НС ВЛИЗАТ ВСЕ СЪЩИТЕ ИГРАЧИ. БЕЗ ИЗЦЯЛО НОВИ ХОРА ПРИ СЕГА ДЕЙСТВАЩИЯ ИЗБОРЕН КОДЕКС НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НИЩО ПО РАЗЛИЧНО ОТ ПРЕДИШНИТЕ ПЕТ ИЗБОРА. НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА СЕ ОСМЕЛИ И ДА ПОИСКА РЕАЛНИ ЗАКОНОВИ И КОНСТИТУЦИОННИ ПРОМЕНИ
  • 15 Мдааммм

    28 3 Отговор
    То ясно кого имаше предвид този млад човек,а именно т.нар. ген.Атанасов от ДБ(чиляк на Иван Костов).Тоя Атанасов е като Данчо Ментата,"професионални нар.представители",методите им сталинистки...А аз направо се чудя как има още живи гласоподаватели,които да гласуват за тея "набори",уж преживяемостта у нас била ниска
  • 16 Мнение

    16 10 Отговор
    Заради ей такива кариеристи, които драпат за постове и обвиняват всички други, не правят компромиси, страната ни е в този хаос.
  • 17 Народа

    24 6 Отговор
    Те всичките там са или идиоти или гейове.Да не забравяме,че имат мустакати развратници!
  • 18 Истината

    15 19 Отговор
    Да обвиняваш публично лидера на партията си не е етично и значи, че си в друг лагер и си къртица.

    Коментиран от #27

  • 19 Ачо бившият Пепар

    28 12 Отговор
    Абсолютно прав е Дунчев както винаги. Заради това, че бях клъвнал и аз, че Кирчо и Асен ще направят бг нормална държава, гласувах първият път за тях. Това беше втората най-голяма грешка в живота ми след като гласувах за царчока.
  • 20 дуню от посмяната

    24 7 Отговор
    целта е да сменим феодалите на герб и дпс с наши - от лгдбпп+
  • 21 Предозиране

    10 23 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    У канала изтичат ГЕРБ като НДСВ-ту.Все руски матрьошки.Те затова и се опитват да го преродят!
  • 22 Нагли са

    24 7 Отговор
    Софиянци да не грешим, шарлатаните ще опоскат София
  • 23 Народа

    27 6 Отговор
    Къде се изгуби напушения културен министър.Не го забравяйте,това ви очаква,ако гласувате за тези идиоти и гейове.И този път 100% инфлация
  • 24 БЪЛГАРИН

    24 8 Отговор
    Г-Н ДУНЧЕВ ЧАК СЕГА РАЗБРА,ЧЕ В ПП И ДБ ИМА ЗАДКУЛИСИЕ А ТОВА БЕШЕ ВИДНО И ИМА МНОГО ФАКТИ МНОГО ОТДАВА. НАЙ-ОЧЕВИДНО БЕШЕ КОГАТО НАРУШИХА КОАЛИЦИОННОТО СПОРАЗУМЕНИЕ И ЗАЕДНО С ГЕРБ ГЛАСУВАХА ЗА ДОПУСКАНЕ НА МАКЕДОНИЯ ДО ПРЕГОВОРИ С ЕС,СЬЩО ТАКА СЕДНАХА С ГЕРБ НА ЕДНА МАСА ДА ПРЕГОВАРЯТ. ХРИСТО ИВАНОВ Е БИЛ МИНИСТЬР НА ГЕРБ И СЕ ОПИТА ДА ВКАРА ТЕХЕН АНТИКОРУПЦИОННЕН ЗАКОН,СЬЩИЯ ГО ЧУ ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ КАК БЬРЗАШЕ ДА ПРЕДУПРЕДИ ДИМИТЬР ЛАМБОВСКИ КОГАТО МУ ЗАГОВОРИ ЗА МАДЖО
  • 25 Гумената лодка от Росенец се претовари

    21 4 Отговор
    и потъва, а плъшоците ще си прегриузат гърлата за вече крайно ограничените избираеми депутатски мяста, че някои може би ги чака един каскет.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 В голема грешка си

    12 8 Отговор

    До коментар #18 от "Истината":

    Киро не е никакъв лидер.Ако се е помислил за такъв,то голема грешка.И именно това е твоето старовремско мислене,което ние младите искаме да променим,а именно КРАЙ на лидерските партии,които ни управляват от 1945-та насам!!!"Лидерът" просто трябва да е формален,лице на организацията,но НЕ и той да кадрува.Инак пак стигаме до познатото старо-ГЕРБ,БСП,ДПС,Възраждане,НФСБ,Воля,ВМРО,Атака,НДСВ,ОДС,СДС,БКП,БКП(тесни социалисти)....
  • 28 Наблюдател

    24 6 Отговор
    Искате ли да получите повиквателна за фронта?Тогава гласувайте за ПеПето и ДеБето!Искате ли да плащате цял живот 5-звездни хотели без да сте стъпвали в тях?Тогава гласувайте за партиите на войната!Искате ли да ядете мyxи и заплатите ви да ги дават за война?Тогава гласувайте за Кирчо,Кокорчо и Наско жабата!Народе,гласувай!Гласувай и гладувай!

    Коментиран от #33, #34

  • 29 Евгения ЖИВКОва ФЕН

    6 5 Отговор
    Хора твърде старателно лъгали други хора , че аз съм кофти човек, за да бъда аз зле ама за цял живот!
    Става въпрос за лоши и отмъстителни хора!
    Дяволи са!
    Заради такива хора аз съм ЗЛЕ, а не ДОБРЕ !
  • 30 Тодор ЖИВКОв ФЕН

    4 3 Отговор
    Оправия може ли?
  • 31 Людмила ЖИВКОва ФЕН

    5 1 Отговор
    Не знам какво да правя!
    Живота ми не е такъв какъвто трябва да бъде!
  • 32 Мдаа

    7 2 Отговор
    Прекален светец и Богу не е драг !
  • 33 Тъй ли?

    7 6 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Че той народа 30 години НЕ е гласувал за упоменатите от тебе и си е "най-гладния" европейски народ.А за да плашиш с глад,първо се разходи до Африка и средна Азия...,за да видиш що е глад!
  • 34 Абе мухьл

    11 1 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Ако не бяха войните,България още щеше да е под османски бутуш,бре!!!
  • 35 Гоуст

    23 0 Отговор
    Този Дунчев ко чувам за първи път, ама интересни неща говори за себе си и съответно за ПП. Знаел за задкулисни и корупционни схеми в ПП, ама си трае. Ще ги каже само ако не стане това, което той иска.Първи в листата за София-област да е от ПП, ама не кой да е а Дунчев. Иначе не бил за постове.Не разбирам каква е разликата дали ще стане депутат от Долно Уйново или от София област.Просто още един ц@рвул драпащ за място на хранилката, ама обясняващ как бил "сълза, вода ненапита " и "голям светец, борец за правда и бъднини"
  • 36 Дама Пика!

    12 5 Отговор
    Дунчев,от теб депутат не става.Вземи си направи една дърводобивна фирма(нали според теб е добър бизнес).И започвай да печаташ.Омръзна ми да Ви слушам глупостите.Не искал постове,ама знаел много неща.Ама само търсиш държавната хранилка.Тез като тебе само в часния сектор.
  • 37 един

    3 1 Отговор
    Искрено препоръчвам коментара на Любомир Аламанов написан само преди ден на фейсбук стената му точно за подобни казуси!
  • 38 Мнение

    10 2 Отговор
    Просто Киро и Асен незабавно трябва да се оттеглят. Те са вредни за партията и хората вече го разбраха. Ако продължават да се запъват "като магаре на мост" и да не се махнат, никой няма да спечели и шайката на толупа отново ще се мислят за победители.
  • 39 Козела

    14 6 Отговор
    Дунчев беше единственият човек от ПП, когото уважавам. Познавам го и зная че говори истината, много е честен и принципен. Просто влезе в едно гнездо на мошеници.
  • 40 Дядо

    8 1 Отговор
    ДБ ще се скарат с ПП и ще ги прецакат. ПП от своя страна са лъжци, никой не ги търпи. Сега ще им го върнат - ще изпаднат в изолация. Евентуално ще има ГЕРП, ДБ, Янев и ДПС под натиск на господарите отвън (ако им стигнат гласовете). ДБ ще пострада, ако управлява с ДПС. Или поредни нови избори и пак реване как президентът се вкопчил и окупирал властта. Тежко и горко ни.
  • 41 Роко

    7 2 Отговор
    Добре де как може скапани гнусни либерали да говорите за промяна
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Чегърчо

    3 8 Отговор
    ПП/ДБ ще разнебити останалите тръстики и
    нискочели,през живота си нищо не прочели !
  • 44 Казвай си и да ги изгоним

    7 1 Отговор
    Кажи си истината? За да се отървем от тия шарлатани и да заживеем нормално.
  • 45 Трябва да се мачка ушанка като сламка

    3 2 Отговор
    Само здрав кютек ще управи нещата !!!
  • 46 🇧🇬🇪🇺💯

    6 1 Отговор
    🇧🇬💯Напраоо излизайте Ве, че да има За Кой да гласуваме❗️
    Ония, от нео нацистка украйна, продължаваме промяната не са българи а канадски нео нацисти и международна мафия, простия Кирил и леля му Асена Василева, пфу…❓
    🇧🇬Александър и хората му да излизат от това международно свърталище на интернационални престъпници и Да Направят Българска Партия Срещу Корупцията❗️
    🇧🇬Трябват ни Български Патриоти Срещу Корупцията а не международни шмекери и пунта мари кат Кирил и Асенна Василева❗️

    Коментиран от #52

  • 47 багерчо

    11 0 Отговор
    Жалко е, но хората в ПП така и не разбраха какво точно трябва да представлява промяната. Тази лична вендета която демонстрират от самото начало вече се е разразила и в тях самите, в техните партньори. Това не е пътя за справяне с проблемите налегнали българския народ. Така не се гради стабилност. Българите искаме промяна към по-добро, но за съжаление все още не сме открили хората, които да ни поведат. Затова не се учудвайте на ниската избирателна активност.
  • 48 🇧🇬🇪🇺💯

    7 1 Отговор
    🇧🇬Евала, за тва “сърцетуп”, ноо точно, на тия двамата Кирил и Асен требва сърцата да им тупкат некъде м/у лявата ключица и от лявата страна на челюста❗️, за всичките простотии които сътвориха, давай Дунчев❗️🇧🇬
  • 49 Гост

    7 1 Отговор
    Много странно изказваме. Ако не сме първи в списъка ще разкажем за лъжи и кражби. Ако сме първи в списъка - траем си. Как се нарича това? Службогонство или липса на морал? Вие се определете сам. Аз ви определих за себе си!
  • 50 Коко

    0 0 Отговор
    Бъдете искрен българин и докажете че не се борите че не се борите за власт
  • 51 гост

    0 1 Отговор
    Ако беше останал първи нямаше да говори,че има задкулисие а сега понеже не е първи говори.Поредния смешник алчен за власт.Всички са маскари.
  • 52 Патриот

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    Друго си е "руский мир", където крадат външни тоалетни за огрев и живота на сина ти струва снимка с палто, крадено от Херсон. Мечтан строй. Само че всички измекяри български, които го пропагандирате и 2 месеца няма да изкарате в него и ще плачете за "прогнилия запад и неговата демокрация".
  • 53 Ох, дано

    2 0 Отговор
    Дано се изпоядат всички тези простаци, неолиберални комуняги и хамерикански подлоги. Марш от властта в БГ, всички до един на бунището, некадърници... те щели да променят, те само искат да подменят към все по лошо и все по лошо като всички левичари и комуняги.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол