Last news in Fakti

19 Февруари, 2023 10:44 1 960 71

Делян Добрев: Ако ПП си сменят ръководството, може да станат нормална центристка или центристко дясна партия

  • делян добрев-
  • пп-
  • смяна-
  • ръководство-
  • центристка партия

Говори се за великия български лев. Ами, българския лев го нямаме от 1997. Ние нямаме български лев от първия ден на Валутния борд. Имаме една хартия, която се казва лев. Като влезем в еврозоната ще имаме едни монети, на които пак ще има български символи, тоест пак ще го има лева. Иначе няма никаква разлика, коментира Добрев

Делян Добрев: Ако ПП си сменят ръководството, може да станат нормална центристка или центристко дясна партия - 1
Снимка: БНТ

Санкциите по американския закон "Магнитски" не са насочени срещу партии, а срещу отделни личности. Това коментира в "Денят започва с Георги Любенов" Делян Добрев от ГЕРБ във връзка с попадането на бившия финансов министър Владислав Горанов в списъка със санкционираните лица. Добрев цитира интервю на ръководителя на комитета по санкциите към Държавният департамент на САЩ Джеймс О`Браян.

"Джеймс О`Браян казва, че санкциите нямат за цел на атакуват никоя политическа партия. Те се отнасят до отделни лица и сега е време да се продължи по по-добър начин. Тоест, след като явно от Държавния департамент са слушали цяла седмица политическия оттенък на санкциите у нас, са решили да заявят ясно, че те не са насочени към никоя партия", коментира той.

Делян Добрев декларира, че след изборите на 2 април ГЕРБ ще положи всички усилия за съставяне на правителство и ще предложи кабинет. Коментира, че трудно си представя управление на ГЕРБ с "Продължаваме промяната", тъй като според него тя се позиционира като лява партия.

"Те са лява партия, не защото хората вътре са леви икономисти, а защото лидерите - Кирил Петков и Асен Василев, са леви икономисти. Тоест, ако си сменят ръководството и решат, примерно Даниел Лорер да оглави партията, може да станат нормална центристка или центристко дясна партия", каза Добрев.

Той призова останалите политически сили към разум в името на запазването на евроатлантическо мнозинство.

"Говори се за великия български лев. Ами, българския лев го нямаме от 1997. Ние нямаме български лев от първия ден на Валутния борд. Имаме една хартия, която се казва лев. Като влезем в еврозоната ще имаме едни монети, на които пак ще има български символи, тоест пак ще го има лева. Иначе няма никаква разлика. Ние от 1997 не можем да печатаме пари и добре, че не можем. Курсът на лева към еврото е фиксиран със закон и 100% не може да се промени, така че тези страхове са прекалени.

Имам опасения, че евроатлантическата ориентация ще бъде по-малко застъпена в следващото Народно събрание. Смятам, че с тази акция против еврото и за българския лев, който ви казах, че вече го няма, подкрепата за "Възраждане" и БСП ще се увеличи, а те са си чисто проруски партии. Те не го и крият. Тоест, мнозинството, което имахме от 170 човека в 48-ото НС, ще намалее. И се надявам да се вразумим, защото в противен случай в 50-ото ще сме още по-малко", каза той.

Делян Добрев обвини "Продължаваме промяната" за високата инфлация у нас и подчерта, че това е основната пречка за влизането ни в еврозоната.

"Ако имаш 1000 лв. и ги изтеглиш от банката, реално с тях може да си купиш неща, които преди си купувал за 700 лв. Това е най-важното в момента и е провал на управлението на ПП. Половината инфлация е вносна, но другата си е чисто българска и се дължи на начина, по който се управляваха публичните финанси. Когато хвърляш пари от вертолет, тоест - харчиш безразборно, помпаш инфлацията. Бяхме заедно с Хърватия, сега тя влезе в еврозоната, ние не. Говори се за инфлация там. Инфлацията там за януари в сравнение с декември е 0,3%. Знаете ли колко е при нас - 4 пъти по-висока инфлация. Значи ние не сме в еврозоната, не влязохме в еврозоната и пак сме с 4 пъти по-висока инфлация от Хърватия.", изтъкна той.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От куха

    92 2 Отговор
    кратуна - семе ? А трябваше да е зад решетките !
  • 2 Доктора

    78 2 Отговор
    Издул се от пиене тоя Тулуп !

    Коментиран от #5

  • 3 Тоя

    81 1 Отговор
    селчо нагъл , и той е за списъка на Магнитски !
  • 4 Стойчев

    63 3 Отговор
    Господата от залязваща партия се обаждат… ГЕРБ на умирачка. Даже комунистите от Възраждане ще ви бият с мизерните им 10%…
  • 5 ОМБРЕ

    39 0 Отговор

    До коментар #2 от "Доктора":

    ОТ ЯДЕНЕ НА ПИЕНЕ НЕ НОСИ БОКО ГО ОПИВА С СУТРИНТА ТО БОЛИ АУСПУХА --ЩОТО ПАДАЛ НА НЕГО
  • 6 Руснаков

    30 1 Отговор
    Добрев,...още един път го повтори за...ачкьопеците...кофти било та кофти било....не са пипали евро ама държат на опорките...

    Коментиран от #28

  • 7 Гошо

    59 2 Отговор
    На калпавия ГЕРБ , все ПП им пречи
  • 8 Българка

    62 1 Отговор
    Поредната гербава мутра от всички налазили ефира и медиите да обясняват колко "невинна" е грабливата шайка ГЕРБ. Владислав Горанов не е просто отделна личност, а кадър на ДПС- Пеевски, който се вля в ГЕРБ о беше два пъти финансов министър. Той не е грабил и нанасял щети еднолично, а в ОПГ с Борисов Менда, Севда и вся паплач крадци. И всички те станаха милионери. Някой разследва ли откъде върхушката на ОПГ ГЕРБ са се сдсобили с милионите? И защо Добрев и ортаците му са на свобода, а не в затвор, след конфискация на имуществото им
  • 9 Верно ли

    5 26 Отговор
    Е КАК ШИ СТАНИ ТУЙ БЕ МАМА КАК СЕ СМЕНЯ РЪКОВОДСТВО ДЕТ Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ОКЕАНА АМА ГЛЕДАМ ЧЕ И ВИЕ МАЙ СЕ ПРИСЛАМЧВАТЕ КЪМ КОЗЯК ГОЛЯМО ВИСЕНЕ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ПРЕДИ ВРЕМЕ ВИ ПОДКРЕПЯХ КОГАТО ПРАВЕХТЕ РАЗУМНИ НЕЩА В ПОЛЗА НА СТРАНАТА. МАГИСТРАЛИ БАЛКАНСКИ ПОТОК БЕЛЕНЕ АМА ЯВНО ВИ НАТИСНАХА ГЛАВИТЕ А ЗА НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА ПОЛИТИКА СЕ ИСКА СМЕЛОСТ ТА ТЪЙ ПП НЯМА ДА СТАНЕ КАТО ГЕРБ ЩОТ СА НЕКАДЪРНИ АМА ВИЕ ЗАПРИЛИЧВАТЕ НА ПП
  • 10 Даниел

    43 0 Отговор
    Ако се вгледаме във вашето ръководство (герб),и го сравним с тяхното (пп),то определено второто изглежда като току що изкъпано бебе,сравнено с 250 кг свиня!
    Ако има скала по която се мери морала,деляне,никога няма да отлепиш от 0!
  • 11 Българка

    36 1 Отговор
    Инфлацията у нас е следствие на престъпления, търгашество и най-вече корупционни практики. Корупцията убива и в преносен, и в буквален смисъл
  • 12 пери

    37 1 Отговор
    Ако пп си сменяли ръководството - ами че това същото се отнася и за вас. Въпреки че при вас и да махнете тулупа, ще си останате също толкова непривлекателни за избор.
  • 13 СКАЛАТА

    37 0 Отговор
    герб сте ИСТОРИЯ мутри ВЪН
  • 14 Добрев, ти ли

    29 1 Отговор
    стана "гласовитата" птичка на Тиквата ? Този списък "Мангнитски" ви издуха всички мозъчни клетки, само той ви е в тиквите прости герберски, нали сте "невинни" и "честни" какво ви засяга той, нали този крадец Горанов сте го "отлъчили" каза Тиквуний, защо все ви е в устата ? Разберете се най- после какво да лъжете в ефир, че да изглежда поне еднакво, един казва, че Тиквата знаел за кражбите на Горанов, Тиквата казва, че вярвал, че е честен Горанов, ти говориш съвсем различни неща, че този списък не се отнасял за партии, което означава, че всички сте знаели че краде Горанов и всички сте се "облажили" от кражбите, но Гешевтурата отквзва да ви разследва, явно и тя е "захапвала" от милиардите откраднати ? Колкото повече "пеете" пред медиите толкова повече се оплитате в лъжите и натъкмистиките си ! За затвор сте, но в България това не се случва с политици, затова трябва цивилизован народ, не пещерен !
  • 15 Мнение

    24 0 Отговор
    Делян Добрев повтаря като папагал това, което ПП искат от ГЕРБ.
  • 16 ГЕРБ махайте се!

    31 2 Отговор
    Гласувайте, българи, изметете шайката ГЕРБ от властта! Никога повече ГЕРБ!
  • 17 Мутри вън!

    23 0 Отговор
    ГЕРБ станаха милионери за 12 години във властта.
  • 18 Както винаги невинни

    23 0 Отговор
    А една от тези личности на коя партия беше финансов министър две години, и с мнозинството на коя партия са гласувани въпросните решения, а е и още член на ГЕРБ ??!!! Извинете ГРАБИ !!!!!
  • 19 Абе нещастник,

    20 1 Отговор
    защо не обясниш на тъпите си симпатизанти защо най-накрая Пожарникарят ти щял да става депутат ? Как така изведнъж след като започнаха да излизат списък след списък този "борец" с огъня реши да депутатства, да не би да е заради ИМУНИТЕТА от който ще се нуждае ? Далиюсе сещат за това герберугите затъпели ?
  • 20 Вашето Мнение

    5 11 Отговор
    герб=ппдб=дпс. Измекяри,майцепродавци, козяшки слуги.
  • 21 Казуар

    23 0 Отговор
    Делянчо, защо ГЕРБ след като се съюзи с ДПС за свалянето на правителството на Петков сега не иска да управлява с тях. Борисов е евроатлантик колкото магарето е кон. Като е ходил няколко пъти в американското посолства да не би да се е молил да не бъде включен в Магнитски. А при приятеля на Борисов Орбан, инфлацията е 25 процента.
  • 22 МАНАФЯН

    21 1 Отговор
    АБЕ КЪДЕ Е ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА“-ла ☭, КОЙТО НА ТОЗИ ТРАГИЧЕН ЗА НАЦИЯТА ДЕН ПОЗДРАВЯВЯШЕ МИНУВАЧИТЕ С "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК"...... МУ-ХА-ХА
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Наблюдател

    3 23 Отговор
    Искате ли да получите повиквателна за фронта?Тогава гласувайте за ПеПето и ДеБето!Искате ли да плащате цял живот 5-звездни хотели без да сте стъпвали в тях?Тогава гласувайте за партиите на войната!Искате ли да ядете мyxи и заплатите ви да ги дават за война?Тогава гласувайте за Кирчо,Кокорчо и Наско жабата!Народе,гласувай!Гласувай и гладувай!

    Коментиран от #39, #58

  • 25 Санкт Петербург Z 🇷🇺

    5 13 Отговор
    Победата ни над Бандера, над нацизма е неизбежна. Нашето дело е право. Врагът ще бъде победен. Победата ще бъде наша!

    Коментиран от #32

  • 26 Делян Добрев! Б. О. К. Л. У. К!

    22 0 Отговор
    Този вместо дае в Затвора ни дава Акъл!!
  • 27 Хасковлия

    19 0 Отговор
    Деляне ти си в следващата серия на Магнитни.Последната ти кражба 4 млн.лева за изкопаването на кладенци в Хасковско уж че водата била радиоактивни.
  • 28 СКАЛАТА

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Руснаков":

    мафията и ТАКИ и ПОДОБНИ са убийци а РУЖА ИГНАТОВА тъй наречената КРИПТО КРАЛИЦА е убита по нареждане на ТАКИ през 2018 ГОДИНА била е нарязана и хвърлена в ОКЕАНА инфото е от ИНТЕРНЕТ и БИРД БГ
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 стоян георгиев

    14 0 Отговор
    Делянчо как ще ти отива раирания костюм и килия до борисов.само като си го представя и ми се оправя настроението.та а дано...ама...
  • 31 хасковския

    2 0 Отговор
    Изобщо не съм го дръстил сма никак
  • 32 Санкт Петербург Z 🇷🇺

    1 8 Отговор

    До коментар #25 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    Над цяла Европа ще свети буквата Z!

    Коментиран от #38

  • 33 Анонимен

    11 1 Отговор
    ГЕРБ+ДПС+ВЪЗРАЖДАНЕ=ИЗМЕТ ! Сега с това "уравнение" ще ви преброя файтонджии копейкови тотално зависещи от малоумните болшевишки путинки !
  • 34 Име

    10 0 Отговор
    В концлагерите няма никаква инфлация и всички са десно-центристки, няма затлъстяване, всички са спортисти, трудят се с песни и танци.

    Всичко е добре - но като нямаш работа е тъпо да ти говорят, че си мързелив. ГЕРБ са си намерили схеми да печелят и ни дават акъл - колко сме били прости.

    Навсякъде е така - по вторият начин.
  • 35 От Министерството на глада

    12 1 Отговор
    Делян "Хасковски " иска "ПП", да си смени ръководството, и можело , да стане" ПП" ,
    дясна центриска партия!!!
    Делян замислил ли си е , каква партия е била "ГЕРБ" до момента, и каква ще бъдат
    ако си сменят ръководството???Което е задължително ако трябва да претендират за Европейска партия!
    Вече знаем, че преди избори , ГЕРБ ,раздаваше парите , като "Робин Худ ,на калпак , без ограничение!
    Което никога не е правило" ГЕРБ" , в ролята на дясна партия!
    Като изходим от факта, че "ГЕРБ " е личната фирма " Е.Т. " Чекмеджето" ,дори и по устав ,
    то при смяна на ръководството, ще трябва да се трансформира в ,нова форма на управление ,
    Бойко Борисов, трябва да бъде заличен от имената на лидери завинаги!

    Чисто и просто "прасенцата" на купанята "Чекмеджето " ООД ,ще бъдат значително повече и по розови! !
    А такива, като Делян" Хасковски" ,може да стане шеф на" кочината", в дясно!
  • 36 Васил

    10 0 Отговор
    И кой го казва мафиотите от Герб смешници.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 от кръчмата

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    Свети , като фас на слънце !

    Коментиран от #52

  • 39 До трола

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Наблюдател":

    Кой ти е промил мозъка така , че говориш за изпращане
    на фронта в Украйна . Това няма как да стане!

    Коментиран от #54

  • 40 Стоян

    13 0 Отговор
    Дилянчо,гледай си във вашата кочинка,не давай акъл,щото го нямаш!
  • 41 голям Х каун

    12 0 Отговор
    Ей,коромпирания хаскавски каун ще казва в друга партия какво да се прави.!Ами, то от теб трябва да се започне.
  • 42 Няма такава държава

    9 1 Отговор
    КОЛКО ЖАЛЪК ИЗГЛЕЖДА ТОЗИ ШИЗОФРЕНИК !ХАХАХААХ КАКВО ЩЕ ГОВОРИ КОГАТО СКОРО ТИКВОЧА КАЖЕ ЧЕ ГО СРЕЩАЛ САМО ДВА ТРИ ПЪТИ ?
  • 43 Тате, тате,

    7 0 Отговор
    къде е дуловската прост@кес@ ?!
  • 44 Вълк единак

    6 0 Отговор
    Тая пиянка защо не е в затвора.
  • 45 Анализатор

    10 0 Отговор
    Ако ГЕРБ си сменят ръководството, могат да се превърнат от престъпна банда за рекет, в обикновена мутренска групировка.
    Разбира се главатарят трябва да бъде тикнат в затвора!!!
  • 46 Смешник

    6 0 Отговор
    И той като шефа се държи главата си на страницата. Като Дон Корлеоне
  • 47 Гергана

    12 2 Отговор
    Ако ГЕРБ си сменят ръководството ще си останат пак същата група от корумпирани, амбициозни безпросветни наглеци.
  • 48 бббббеее

    10 0 Отговор
    Я бре каунь, я кажи как за една година министерстване, майка ти се сдоби с апартамент в София в който ти живееш под наем и този наем ти го плащаме всички? Я кажи от къде кинти баща ти да се сдобие с фабрика за пелети! Да не би тези пари да са дошли от сергията за корнишони? Лелееее що си нагъл!
  • 49 Смешник

    8 0 Отговор
    И той като шефа си, си държи главата на страни, като Дон Корлеоне!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ежко

    11 0 Отговор
    Добрев, що вие не си смените ръководството?Или поне натирите Боко,а?Щото ГЕРБ от създаването си не е партия ,а Боко ЕООД!
  • 52 Санкт Петербург Z 🇷🇺

    0 7 Отговор

    До коментар #38 от "от кръчмата":

    Ще доведем Зеленски в клетка в старата столица на Руската империя - Санкт-Петербург. Ще го поставим в Ермитажа и ще го покажем на посетителите на Ермитажа за пари.

    Коментиран от #64, #69

  • 53 От Свобода към Демократична диктатура

    1 3 Отговор
    За мен ПП са като навсякъде в ЕС парашутисти всички знаем откъде и защо. Имах съмнения за себе си (даже отначало им повярвах и дори щях да гласувам), но вече нямам... Лошото е, че не се вижда капацитет в нито един от предлаганите за избор.Целта е да се създадът нови роли и модели нужни на някой друг, със пом. на социалното инжинерство. За мен всечките предлагани ни са ненужни на Майка България.Пример Украйна особено с новите цифрови пари- без право на избор!
  • 54 Еха

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "До трола":

    Малък ви е жизненият опит, а и познавателните ви възможности очевидно са ограничени! Дори лъжите са ви нескопосани и прозрачни. Колкото повече хора разберат, че сте преди всичко слуги на чужди и лични интереси, толкова по-бързо ще спрете да вредите на България и българите! Едно е сигурно - всичките ви вредителства не са от невинна наивност.
  • 55 Това нагло джудже,

    8 1 Отговор
    заедно с тулупа ,са директно за затвора.
  • 56 Без ГЕРБ

    5 1 Отговор
    Наред сте вие да си смените вожда и всички които му слугувате АУТ от политиката или казано без ГЕРБ и по пътя на царистката партия .Само така в България ще се нормализират нещата .Истинската Демокрация значи спазване на закони и правила и всички трябва да се стремим към това а не да чакаме наказания по Магнитски от други държави. Надеждата ние в Промяната и ДБ
  • 57 вие сте бедствие

    7 0 Отговор
    Делянчо , кое ви е на вас дясното и кое лявото бе , дясното е с програма проамериканско , лявото е проруско . Аджеба това ли са ви десните и левите политики ? Та това са си чисто и просто продажнически политики , нищо повече , въпросът е на кого ще се подлагате , иначе излазите една партия , партия на продажността .
  • 58 Болшевиките на

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Наблюдател":

    Копейкин типично по ленински плашат с война, с мобилизация, с фронт, закоравели тъпи чугунени глави, толкова са им се изпразнили тиквите от към съдържание, че не разбират колко са зависими от болшевизмът и Копейкин, но видите ли внушават небивалици, че свободните хора биле зависими от САЩ или ЕС, но зависимостта си от Русия и болшевизмът не я "броят" ! Какви чудати същества населяват България ????

    Коментиран от #62

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Истина

    3 0 Отговор
    Това се отнася и за ГЕРБ в пълна сила.
  • 61 Гражданин

    4 0 Отговор
    Герб няма никога да стане европейска партия, ако ще да смени всички мутри там
  • 62 Гражданин

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "Болшевиките на":

    Няма по-чугунени глави от болшевиците! Лекуват се само с олово, като Чаушеску.
  • 63 Анонимен

    3 0 Отговор
    Ограниченото и зависимо мислене от кохортата на Копейкин си проличава от всеки изказ тук ! Много е лошо това като цяло за българинът, затова и му се носи "славата" на овца !
  • 64 Гражданин

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    Руската империя ще последва съдбата на ссср
  • 65 хммм

    1 0 Отговор
    То пък вие за десни ли се имате??
  • 66 Да съгласем

    0 0 Отговор
    Но Спонсори От къде за партията ако те финансират партията ???
  • 67 тйхт

    1 1 Отговор
    ДОВИЖДАНЕ!! ДОВИЖДАНЕ!!! ДОВИЖДАНЕ!!
  • 68 Как е възможно

    4 0 Отговор
    в Америка да знаят кой е корумпиран в България, крал е милиарди и му забраняват влизане в държавата им с цел опазване от кражби и корупция, а в България Гешев и не знаят, а и не искат да разберат, което означава, че не искат суверена да живее добре и цивилизовано. ГЕРБ+ДПС+Гешев=терористи провеждащи геноцид над цял народ !
  • 69 Анализатор

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "Санкт Петербург Z 🇷🇺":

    По-добре Путин до Ленин в мавзолея, а до тях обществена тоалетна....
    В нея пис,уарите ще са с лика на Путин и Ленин...

    Коментиран от #71

  • 70 Мурчо

    0 0 Отговор
    Добрев е добре - инсталацията за пелети бачка яко. Цената и тя добра. Май неговата партия подари пелетни печки на старци по села и паланки сега да се чудят как да се оправят. Царят на пелетите в югоизточна България - така го наричат колегите му защото им осигурява суровина на ниски цени а пазара е залят със скъпи пелети. Нека бе, щом може...
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол