Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 13:26 914 15

Таско Ерменков: Държавата е разграден двор

  • таско ерменков-
  • бсп-
  • коалиция

БСП няма да се коалира с нито една партия за общо управление, но ще търси общи действия с всички, с “които може да намери общи сечения в полза на държавата“

Таско Ерменков: Държавата е разграден двор - 1

БСП няма да се коалира с нито една партия за общо управление, но ще търси общи действия с всички, с “които може да намери общи сечения в полза на държавата“. Това обяви в ефира на Euronews Bulgaria Таско Ерменков, бивш депутат от БСП. Според него общите действия, които партията ще търси, ще бъдат с онези формации, които подкрепят левите политики.

„Държавата, за съжаление, е разграден двор и трябва да има управление, което си поставя общонационални цели“, смята Ерменков.

По отношение на започналите на конгреса в началото на месеца разцепления, особено в пловдивската организация, той коментира, че „в Пловдив се случва това, че партията като всеки организъм се прочиства. Като при всяка болест има време, през което организмът се съвзема. Ще има кой да работи, създаде се нова организация, ще се работи активно за лявата идея в България“, каза Ерменков.

Според него БСП е единствената партия, която „реализира това, което обещава“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Пердах

    9 2 Отговор
    Таско Ерменков: Държавата ни е разграден двор. ТАСКО,ДОБЪР ТИ ДЕНЪ! ТИ СЕГА ЛИ СЕ УСЕТИ?! ТАКА Е ВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ. СЛЕД РАЗБИВАНЕТО Й ОТ ОНЯ КОСТОВ И КОМПАНИЯ,ТЪЙ СТАНА.
  • 2 Сталин

    3 8 Отговор
    България е в свободно падане ,всички министерства са окупирани от американски чиновници които нареждат на министрите какво да правят,западната агентура управляват в България и всичко което не е заковано за пода бива влачено от западните мародери,а българина си цоца ракия и после пита защо са му високи цените

    Коментиран от #9, #12

  • 3 Сталин

    4 8 Отговор
    Българина не заслужава да бъде свободен,дори не заслужава да бъде човек,защото дори африканците имат повече чест и достойнство,българина никога не е чувал тези думи и не знае какво означават,защото е неблагодарно куче,няма герой който да е умрял за тази държава и еврейските медии да не са оплюли и българския шабес гои да не приглася на тези ционистки кучета.Вместо да носят цветя на паметника на червената армия ,българина руши,ако не беше Сталин навремето да спре турците ,сега турската граница щеше да бъде някъде покрай Пловдив.Затова никой по света не ни уважава затова и се отнасят към нас като кучета ,защото знаят че сме мастии.Така че надежда всякаква вие оставете,българина вечно ще бъде нещастен роб .
  • 4 Слава на Евроатлантическа България

    5 5 Отговор
    Нормално - при Отворено общество се получава Разградена Отворена държава.
  • 5 ппфУ

    7 4 Отговор
    Хартиената коалиция! БСП вече се съюзи с ГЕРБ/ДПС, пък лъжат, че нямало да се коалират с никого. Аман от лицемери!
  • 6 УРА,, УРА

    9 0 Отговор
    Как така е разграден двор държавата, бе Таско. Нали вие от БСП сте 30 и кусур години в парламента! Значи вие сте допринесли за състоянието и. Вие сте учасници в разрухата. Сега имате наглоста да продължите тези процеси и се опитвате да бъдете дори в управленито.
  • 7 ппфУ

    9 3 Отговор
    Много агресивни русофили застъпили на обед на втора смяна. Пак Европа им е виновна.
  • 8 Голям зор

    9 0 Отговор
    В нищото сме,управляващите всичко объркахте.
  • 9 Абе тавариш стоманен

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    При 2,2 милиона пенсионери, още към милион подрастващи и над милион "малцинства" и над 600000 хрантутници администрация, останалите неизбягали по чужбина от общо 5,5 милиона какво очаваш да направим? Да обявим война на САЩ ли?! Че нали само това чакат презокеанските "братя", че да ни спретнат и югославски/украински сценарий! А и Ердоган се точи на някогашните имперски територии. Отдавна изтървахме момента, да се спре разрухата и вече няма връщане назад. Който седи тука просто ще стане свидетел как всичко бавно и сугурно до десетилетие ще приключи.
  • 10 Таско ми прилича на :

    5 0 Отговор
    Щраус забил си главата в пясъка.
  • 11 Гост

    7 0 Отговор
    Какви общонационални цели бе, чичак?!! Всички вие сте продажници от класа, за шепа стинки, ще продадете де що има
  • 12 Молодец ! Так держать !

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    В коя американска фирма слугуваш?!
    На кого плащаш скъпото парно заради скъпия руски газ?!
    Къде ти отиват паричките, когато зареждаш гориво в колата и то с най-висока надценка в Европа?!
    На кого плати 1,2 милиард за два реактора?! А 3 милиарда за Турски поток?
    Знаеш ли, че КТБ, от която източиха 4 милиарда лева, е руска банка, в която наливаха парите на българските държавни предприятия?!
    Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли?!
    Защо в България има 50 000 руски фирми, и почти нито една от тях не плаща данък!?!
    Защо имат вече над 400 000 имота тук?!
    Знаеш ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба?
    Знаеш ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце?! Колко американски има?!
    Има такива примати, които си вярват, че живеят в колония, защото са примати и роби по душа.

    Коментиран от #14

  • 13 ръъъй

    6 0 Отговор
    Таско ти си един пробит леген.
  • 14 Сталин

    3 3 Отговор

    До коментар #12 от "Молодец ! Так держать !":

    Само някои с половин мозък може да вярва че България се управлява от Москва ,Лукойл е на Ротшилд и затова те инсталираха техния агент Тулупа за да не ги пипа за данъци и акцизи ,България както каза Скот Ритер -висш военен от сАщ "България е колония на САЩ"

    Коментиран от #15

  • 15 Психиатър

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Сталин":

    Мдааа,Лукойл е на Ротшилд,Росатом и той…абе пийте ги тези хапчета бе другари!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове