Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 09:37 2 079 90

Кирил Петков: Не е нормално да разчитаме само на европрокуратурата за схемите в енергетиката

  • европрокуратура-
  • енергетика

САЩ ни казват, че 8 от най-корумпираните хора в Европа са у нас, а българската  прокуратура стои там като мълчалив свидетел, каза бившият премиер

Кирил Петков: Не е нормално да разчитаме само на европрокуратурата за схемите в енергетиката  - 1

Коалицията ПП-ДБ ще е първа политическа сила и ще състави правителство. Това заяви Кирил Петков в студиото на Нова телевизия.

“Имаме нова политическа сила с претенции да получи първото място, да прекрати политическата криза и служебната злоупотреба с власт”, каза и Атанас Атанасов от ДБ.

Двамата коментираха и разследването на европрокуратурата в няколко ТЕЦ-а у нас. “ТЕЦ “Брикел” ни показа отново, че имаме голям проблем с правосъдната система. Не е нормално само да разчитаме на европрокуратурата за схемите в енергетиката и на американското правителство да ни показва, че 8 от най-корумпираните хора в Европа са у нас, а българската прокуратура само да стои там като мълчалив свидетел. Не може да разчитаме само на външните сили. Време е да сменим този модел”, категоричен бе Петков.

Приоритети на новата коалиция са Шенген, влизане в еврозоната и здравна реформа. “С тази позитивна програма, вярвам, че ще сме първи. Ще бъде много скъпо за всеки, който не я подкрепи”, каза експремиерът. Той посочи, че вече 100 организации са подписали тяхната “Книга на каузата”, а към коалицията им са се присъединили още 6 формации.

“Имаме амбицията да убедим хората да ни подкрепят”, каза и ген. Атанасов.

Относно партньорство с ГЕРБ, Петков отрече да има такъв възможен сценарии.

“Мисля, че няма сценарий, в който да има равновесие. Ние ще бъдем първа политическа сила. Ние сме единствените, които се обединяваме”, каза той.

А ген. Атанасов обеща да подходят “отговорно, ще бъдем диалогични, ще водим преговори, но без корупционерите”. И заяви: “Този, който иска изтощаване на противника и последователни избори, е Борисов. Ако ГЕРБ са първа политическа сила - тогава ще има нови избори наесен”.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йоцо

    81 29 Отговор
    Къде са комисионните от далаверката с газа, Киро?
  • 2 Опааа

    83 30 Отговор
    Киро-дебило-лъжецо-кривата уста никога повече на власт! Вън от РБългария!

    Коментиран от #20

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Раданч Татлъту

    53 23 Отговор
    Разбира се!Киро и Лена също требе да проведат разследване!💋👧🐵🥳🤡👍
  • 5 Абсолютно

    26 57 Отговор
    вярно ! Труден път , но верен и има ли цел , трябва да се следва до края , до пълен успех !

    Коментиран от #21

  • 6 ТаУмВзе

    52 18 Отговор
    БЕЛЕНЕ С ЧОРАПОГАЩНИК НА ПАРАПЕТА!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Боклук

    67 24 Отговор
    Тоя не мога да го гледам .
  • 9 Сталин

    56 26 Отговор
    Не може чужда прокуратура да се намесват в делата и бизнеса в България тая еврейска свиня кьовеши изпълняват поръчка за унищожаване на българската енергетика с помощта на нашите чужди агенти като ДАНС
  • 10 Олигофрен

    59 20 Отговор
    Готов е да продаде и Майка си !!!

    Коментиран от #61

  • 11 Е как

    23 23 Отговор
    Че Баце си е избрал ррокурор за да го пази.Всичко е нормално.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хехе

    32 19 Отговор
    Руските троляци са особено възбудени по темата..надали е случайно
  • 14 Миризлив пор

    30 1 Отговор
    Ех, ако не скачаха да изкарат всички олигарси като репресирани за да им паднат обвиненията нещата можеше и да се случат.
  • 15 Тролове мазни

    19 14 Отговор
    Бързат платените тролове да блъскат коментари.Това са двама души стоящи бюро срещу бюро.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 кико кристала

    38 13 Отговор
    Кико днеска пак се беше издрусал като животно .... поо изцъклени очи има и от Кокорчо .... ба.ти гадилежа е тоя гелосан типаж
  • 18 Хаха

    30 1 Отговор
    Политологът Иван Кръстев е в гражданския съвет на Реформаторския блог. Той е сред учредителите на фондацията "Типинг пойнт" през 2005 г. заедно с банкерката Цветелина Бориславова, Светослав Божилов и покойния Александър Божков, пишат от сдружението „Природата за хората и регионите".

    След като Божков се разболява, неговото място заема мажоритарният собственик на "Алфа финанс холдинг" Иво Прокопиев. Фондацията има сериозна подкрепа от институтите на Джордж Сорос у нас, основно от "Отворено общество".

    Днес тя се явява дъщерна на друга фондация, „Комунитас" (от лат. - общност), на която управител е Светослав Божилов. И „Типинг пойнт", както и останалите фондации на триото Бориславова-Кръстев-Божилов, например „Комунитас", „Кредо Бонум" и пр., се занимава с политическо и социално инженерство чрез медиите, които спонсорира и чрез собствените си издания. А те не са малко, като се има пред вид, медиите на Прокопиев, отбелязват от сдружението.

    Именно чрез лобирането на "Типинг пойнт" в кабинета Борисов през 2009 г. попадат четирима министри - Росен Плевнелиев, Николай Младенов, Трайчо Трайков и Симеон Дянков.Всички сте навързани като черва.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 без имена

    40 10 Отговор

    До коментар #2 от "Опааа":

    почне ли да криви устата- значи лъже.
  • 21 прост шоп

    37 13 Отговор

    До коментар #5 от "Абсолютно":

    Съгласен!
    Като начало трябва да се разследва кой разреши купуването на газ чрез посредници и къде отиде комисионната.
    За сега всичко сочи про100то и компания, айде да покажат, че наистина са принципни- докато са уличени в корупция вън от политиката, дай Боже и вън от държавицата ни!

    Коментиран от #29

  • 22 Вълк единак

    15 24 Отговор
    Успех! Да си върнем държавата обратно от мафията.
  • 23 Токсик

    29 15 Отговор
    Щом и този отпадък си отвори кривата уста всичко вече се изяснява, очевидно е, че еврофашистите искат да ни оставят без всякаква енергетика. Първо ни оставиха без евтина газ , в момента унищожават вече АЕЦ, а ето че искат и тецовете да ликвидират. По магнитски също удариха умишлено неудобни хора от енергетиката. Българинът блее е се радва, докато онези включиха котлона на жабетата на двойка. Като го включат на 3 , жабетата вече ще са сварени щастливи. Радвайте се и скачайте по площадите и подкрепяйте още простокирчовците, докато те подмолно ви работят по всички възможни начини. Утре, вместо да имаме наша независима българска енергетика ще бъдем подчинени до край! Въвеждането на еврото е също част от сценария по завладяването ни
  • 24 007

    28 12 Отговор
    Некачествени се оказахте, некачествени, много, ама много. Каквото пипнахте с Василев все раждяса. Вярвате си и двамата, нямате право на повече поправинелни. ПППП МОЖЕ и без вас, дори за да просъществува трябва да се очисти от вас.

    Коментиран от #90

  • 25 Киро от Канада

    31 9 Отговор
    Киро простото с неясна диплома от Харвард; със скритото двойно гражданство; с петролните далавери; с аморалното си поведение; със скъпите по въздух екскурзии и лукс ресторанти....... да замълчи завинаги!
    Ти, на тате момчето, дори и Оппълченците на Шипка не знаеш кой му е автора, нямаш думата!
    Отнемам ти я!
  • 26 Спецофф

    24 11 Отговор
    Киро истината пак е смъркал кристали на гладно и е забравил на апне от пицата...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 аспарух

    26 13 Отговор
    Този агент на Сащ Петков и аверите му, ще ни ... ...майката.
    Цитирам:
    Да си враг на Сащ е опасно, да си приятел на Сащ е фатално!
    - Хенри Кисинджър
  • 29 Енергетик

    11 23 Отговор

    До коментар #21 от "прост шоп":

    В момента катамарана на резиЛдента радев, купува през същия посредник МЕТ. Разликата е, че при ПП-ДБ цената беше под тази на борса, а сега е с 25-30% , като вземаме пълното количество евтин азърски газ.
    Въпроса ви е към слугите на кремъл - бойко, радев и делян.

    Коментиран от #45

  • 30 Психиатъра

    12 17 Отговор
    ОПГ ППДБ са същите като ОПГ ГЕРБ слуги на Козяк

    Коментиран от #39

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Мунчо юмручето

    16 4 Отговор
    Много е лесно за САЩ които не им харесва и не им играе по свирката е корумпиран и взима рушвети така си решават проблемите те или си със тях или си им враг
  • 35 не е нормално кире да е нормално

    18 7 Отговор
    Прочетох до " не е нормално " и аха да си помисля , че Кирето се е заел да прави самопризнания , а то пак с държавата ни захванало да се занимава .
  • 36 Гай Турий

    21 7 Отговор
    Жалкото е че каскетурата мълчи и си трае и за твоите престъпления - далавери с газа и националното предателство в услуга на файкинистан: решенията за Украйна, за Македония, за изгонването на руски дипломатичесик персонал без всякакваи причини, когато си в оставка, нарушаването на конституцията и много др. Ти си изпята песен. Човек скаран със собствената си физика, (сбъркана походка) и менталност (едно вярно изречение не може да построи) не може да управлява цяла държава. На изборите рязко надолу в процентите.

    Коментиран от #40

  • 37 123456

    10 6 Отговор
    Като го видя и само си представям как мушвам ръка под полата на жена (чужда по възможност), на две-три стъпала пред мен ( за по-удобно ) и леко намествам .... Но съм спокоен защото има парапет ..... и камери .....
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Така ще да е

    6 9 Отговор

    До коментар #30 от "Психиатъра":

    Те от козяк му наредиха на бойче да построи руско-турски поток, да плати реакторите, да не закача Лукойл, да не иска 1,5 млрд. компенсации от Газпром ... лош козяк.
  • 40 Гост

    17 6 Отговор

    До коментар #36 от "Гай Турий":

    Момченцето се дърви да са първа полит.сила,били 8 формаций в коалиция,земеделци и не знам още какви папагали,дето бяха отдавна изпаднали от политиката.Всичкото боклук на Прехода се сбира под знамената. Лошото е че и насреща им пак подобни на тях.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Скрий се!

    17 5 Отговор
    "Спасителят Кирчо" е парапетна комедия, която някои от актьорите се опитват да направят трагичен сериал. Няма данни, това да може да се случи въпреки тежкият, клизматичен напън на продуцентите.

    Коментиран от #50

  • 44 ококориния Жебок

    12 6 Отговор
    с Кирчо-ПУЦ.ка дрънкат като хаймани....Ицо мига около файтона на кирия с мозерите,симо -секирата на ги разходи ....
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Руска преса

    13 6 Отговор
    През пролетта на 2022 г. България отказа да използва новата схема за плащане чрез рублова сметка в Газпромбанк. Всичко това беше придружено с шумни коментари колко добре ще живеят без "синьо гориво" от Русия. Особено нахално прозвучаха изявленията на бившия им премиер Кирил Петков (който между другото има канадско гражданство). Разбира се, те промениха решението си. И още през август започнаха да искат да се върнат.
    И това въпреки факта, че България активно (в любимия стил на някои особено надарени страни) преследваше, като неофициално вземаше руски газ, който минава по тръбопровода за Сърбия през така наречения виртуален реверс, разплащайки се с тях чрез компенсиране. Така те продължиха да купуват "синьо гориво" от Русия, само че не по директни договори с "Газпром", а за сметка на описаната схема. И, разбира се, на по-висока цена. Между другото, не толкова отдавна Русия поиска България да плати неустойка за това.
  • 47 Киряк ненормалното

    14 6 Отговор
    Така е Киряк, така е. Всичко при тебе е ненормално и неморално. Игрите по парапети с разни мустакати ма сти и. Пиците на кристали. Заговорническите решения, като изнасянето на оръжия за укристан, зад гърба на народа. Не знам дали помните, но като бяха на власт, все се събраха посред нощ да умуват и решават. Точно като заговорници. После партийните им сбирки са се превръщали сигурно в дивашки о рг ии

    Коментиран от #60

  • 48 Алабализ

    10 6 Отговор
    Не САЩ вие пишете доноси ама на изборите ще видите има ли инфлация в България.Този хиперактивния показа ,че не е добре с висшата нервна дейност.По добре един 16годишен да управлява .
  • 49 Българин

    8 3 Отговор
    Това положение в България вече е нетърпимо ! ЗАЩО сме бедни българите ???? ЗАЩОТО много пари се изкрадоха от нас българите ! ЗАЩОТО много пари от Европа за България и българите са отклонени и откраднати от нашите политици !! И НЯМА виновни и осъдени ! А България е богата страна, но всичко е в ръцете на българските олигарси !
  • 50 Мирослав Илич

    10 7 Отговор

    До коментар #43 от "Скрий се!":

    Ленче пак я бутат у властта То бива цинизъм ама Кирчовия е безграничен
  • 51 ПулеФ

    8 6 Отговор
    Ти самият си една схема!
  • 52 Нечленоразделният Петков

    6 8 Отговор
    заедно с ГЕРБ СДС ДПС ДБ играе авангард на американската фашизация на България. ЦРУ Козяк си намериха тук още едно Бясно куче, подобие на украинското. Не е далеч момента, когато му наложат да попълва запасите от намаляващото пушечно месо...
  • 53 0001

    12 6 Отговор
    Киро когато идват умни хора гледай и се учи ка се прави :А не говори че ще изръсиш някой глупав лаф
  • 54 Тодоров

    14 6 Отговор
    Кирчо, много си нахален да говориш за схеми в енергетиката, като ти последен направи най-бързата и скъпа схема - ДЖЕМКОРП. Но да оставим енергетиката. Кое ти дава самочуствието да твърдиш, че ТИ, Василев, оня измислен генерал и сие демократи от ПП/ДБ ще сте първа политическа сила. Христо Иванов е като бито ду...е след унищожително-смразяващият ковентар на Нешка Робева. КОМЕНТИРАЙ НЕЩО по този повод, ама мълчите. Въпреки, че коментара на Нешка Робева беше моментално преханат от мрежата или сменени настройките, в момента се радва на огромна популярност сред НАРОДА-ИЗБИРАТЕЛ и всъщност нейните думи са ИСТИНАТА ЗА ВАШАТА ИЗМИСЛЕНА в нарушение на конституцията партия и коалиционните ви партньори. НАРОДА втори път трудно се лъже. Ако предстоящите избори найстина бъдат честни и неподправени, ВИЕ ще гледате Народното събрание през крив макарон.
  • 55 Въпрос?

    11 1 Отговор
    Защо българската Прокуратура мълчи за най-корумпираните хора у нас и за крадците на евросредства?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Филм

    9 7 Отговор
    Не е нормално макс и мориц да си правят експерименти с България.
  • 59 дръж здраво бръснича

    7 4 Отговор
    Навремето Ленин беше казал: "Има такава партия!" - и после видяхме какво се случи.
    Въпроса е че винаги има хора които не са си свършили работата и е естествено обществото да иска да ги принуди. Но тези работи не стават с доноси. Обичайно доносника следва свой собствен дневен ред и той определено не е в полза на обществото.
    Затова определено ще се въздържа и няма да да покрепя този тъпир.

    Коментиран от #63

  • 60 Обидите са липса на аргументи!

    5 4 Отговор

    До коментар #47 от "Киряк ненормалното":

    Рашки опорки и клевети.
  • 61 не намесвай майка му

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "Олигофрен":

    Тя майка му се е отрекла от него.
  • 62 Така е

    7 6 Отговор
    Затова европрокурорите трябваше да започнат разследване първо на твоите сделки в енергетиката с 30% комисионни.Спокойно,едва ли ще те пропуснат.
  • 63 Ако разбираш нещо де

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "дръж здраво бръснича":

    Има разлика между донос и отговорна гражданска позиция, която не търпи престъпленията.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Милко Кавалджиев

    10 3 Отговор
    Още дълго време ще плащаме неблагоразумието да допуснем Радев до президентското кресло.
  • 66 Демократ

    5 5 Отговор
    Лошото е,че много хора отказват да приемат истината за мизерията в държавата,а тя се дължи на управлението на държавата от техните любимци. Въпреки,че мизерстват много хора искат да бъдат лъгани и крадени от Герб. Сега се протестира срещу ПП ,че казват истината и са обвинявани за това. Колкото повече разберат, че това трябва да спре, толкова по-бързо България ще се оправи.
  • 67 Коментар

    7 6 Отговор
    Кирчо обещал да ни затворят ТЕЦ-овете,но последното НС гласува да се отложи.За да заобиколи решението на депутатите е направил донос само срещу българските ТЕЦ.Уж в България бяхме първенци по намаляване на вредните емисии,а в доноса се е написало обратното.Ясно е,че търсят под вола теле,за да ни съсипят енергетиката.
    Като минем на режим на тока какво ще правим?А Кирчо ли ще ни плаща сметките за ток?!
  • 68 На простия Киро парапета схемите му са

    8 3 Отговор
    Изгорели, дали са на късо и затова говори и се държи несвързано! Ей простите кравари стига сте ни пробутвали некадърници като простия Киро парапета, леля Асена Спецова, Пинокио и чичо Наско, защото от тези неща що не става освен марионетки!
  • 69 Истината

    6 6 Отговор
    Време е да накажете Боко Чекмеджето! Неговото протеже Горанката изгоря!
  • 70 наблюдател

    5 7 Отговор
    Просто трябва да намерим сили да отхвърлим Харвардската групировка. Навремето имаше едни Мултигруп. И те паднаха в канала, но трябваше да ги търпим десет години. Той Радев издевателства над народа вече седем години.
  • 71 На простия Боко Чекмеджето се ипразни

    5 5 Отговор
    На простия Боко Чекмеджето се ипразни, защото вече 2 години не може да се докопа до властта.
  • 72 Мдаа

    6 4 Отговор
    Просто трябва да намерим сили да отхвърлим Магнитската крадлива и корумпирана групировка герб, дпс и бсп.
  • 73 ИНЖ

    3 2 Отговор
    Европрокуратурата "заобикаля" Каскета - това е мъката!!!! Какво "безобразие"!!!! Намеса във "вътрешните работи"!!!

    Коментиран от #75

  • 74 Мафията вън!

    9 4 Отговор
    Сикаджията Тиква в затвора!

    Коментиран от #84

  • 75 Мнение

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "ИНЖ":

    Европрокуратурата наказва само крадците на Евросредства! Българската прокуратура трябва да наказва крадците на български средства! Но българската се спотайва, само като реши да си прави PR се обажда.
  • 76 знам

    4 2 Отговор
    Най, най големия комисионер ти го дадоха за енергиен министър от " бореца" с корупцията Слави Учиндолки. Ал. Николов освен това е и трагично неподготвен!
  • 77 Реалност

    3 4 Отговор
    Боко Тиквоко е виновен, който 12 години трупкаше в сейфа и чекмеджето пачки и кюлчета, водеше си прости..ки, спинкаше до чифтето си гол и се кефеше, че го търпи народа, на който подхвърляше по 5 лв. от джипката
  • 78 Ти да видиш

    2 1 Отговор
    Мале, мале, мале.... внушения, включително противоречащи си.... от тия двамата - Кико и ген. Настъпана жаба.
    Що глупости избълваха..., хеле пък за ...магнитски. Кики, нали всички си спомняме, че ти го каза в НС.... че ще "ги оправиш, ОБраян е човекът".
    И..., жабо "Не дай си боже вие да спечелите" е правилната за България реплика, а не "ГЕРБ", както ти каза.
  • 79 А ПЪК АЗ РАЗЧИТАМ НА ПАРАПЕТА

    1 2 Отговор
    ЛЕНА МУСТАКА ЩЕ МЕ ЧАКА ТАМ.
  • 80 колкото и до се напъваш

    2 1 Отговор
    Киро , за мен ти си индивид сключил мръсна сделка
  • 81 пръкна се и почна да се разпорежда като

    3 1 Отговор
    На тоя авантюрист , галантерист и измамник , просто Киро , май с България му е свързана единствено рождената дата , в случай , че е истинската де .
  • 82 протестиращ

    3 1 Отговор
    господа софиянци от тъмно червената десницата гласувайте на 02 04 23 год за комунистическите ицдънки христа танасчо иваило михалчо и за синовете и дъщерите на бившата ДС от преди 10 11 89 г които бащите им бяха изпратени в сащ канада идр държави и сега се върнаха отново да управляват изстрадалата майка БЪЛГАРИЯ тежко и горко ни е от такива
  • 83 Борислав

    1 2 Отговор
    Ще се изненадам, ако ПП не паднат на 3-то място след ГЕРБ и Възраждане :) За правителство само могат да си мечтаят и сънуват.
  • 84 Тъп, по-тъп, най-тъп

    3 1 Отговор

    До коментар #74 от "Мафията вън!":

    Гласувайте отново за гумен гадев и пълен провал И окончателно за нормалните Българи терминал нагоре или катафалка
  • 85 ех, вие, новите и старите

    2 0 Отговор
    Вижте какво става. Не разбирате ли, не проумявате ли. Потънахме в престъпност. Обсебени сте едни от другии, губите си времето в разправии, постоянно разтягате едни и същи недоказуеми престъпления, а надолу, какво се случва, ама изобщо, не ви и минава през ума. Всеки ден обири, бой по улиците, нападения на невинни, изнасилвания и грабежи по селата, стрелби като в дивия запад, умишлени палежи, убийства. А вие всички, взети заедно, си знаете едно и също - няма да работим с тези, няма да подкрепим онези. Срам. И да знаете, че тези декларации, които чуваме от всички партии, за невъзможност да се сработите, ние, хората, ги разчитаме така - не работите заедно, значи работите против хората и държавата.
  • 86 Механик

    0 0 Отговор
    Ха така. Хайде сега погледнете снимката и ми кажете къде е "холивудската усмивка"?
    Последен Софиянецо, помниш ли като ти казвах ,че тоя е озъбен плъx? А, сега гледай снимката и ми кажи не бях ли прав преди 2.5 години?
  • 87 хммм

    3 1 Отговор
    Партия ПП ще ни избавят от руско робство!!! Всички заПП!!
  • 88 Българските избиратели

    3 0 Отговор
    Някой да каже на водещите от сутрешният блок на Нова телевизия, началниците и редакторите им, че бадева харчат парите на спонсорите.
    Крайният ефект от усилията им е точно обратният на желанието на спонсорите!
    Нито направиха Кирил Петков да изглежда по-адекватен, нито успяха да намачкат Делян Добрев, въпреки дружното крякане на два гласа.
    И така ПП и ДБ отиват заедно на дъното при ИТН!
  • 89 Пенчо

    1 0 Отговор
    Тези от много акъл ще ни оставят на тъмно.
  • 90 Мими

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "007":

    Колко простотия, Киро такъв, Киро онакъв а
    Банкянската тлъста свиня, каква е, миризлива
    Окраде българският народ, и нищо.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове