Last news in Fakti

2 Март, 2023 15:38 1 277 36

Станимир Илчев: Има скрит вот за НДСВ, защото хората са притискани и са предпазливи

  • станимир илчев-
  • скрит вот-
  • ндсв-
  • предпазливи

Не гледаме на тези избори като на къс спринт, който може да ни зарадва или да ни обезкуражи със своя краен резултат. Времето и усилието до 2-ри април са една отсечка от много дълъг маратон, който сме решили да проведем, коментира лидерът на НДСВ

Станимир Илчев: Има скрит вот за НДСВ, защото хората са притискани и са предпазливи - 1
Снимка: БГНЕС

"Не гледаме на тези избори като на къс спринт, който може да ни зарадва или да ни обезкуражи със своя краен резултат. Времето и усилието до 2-ри април са една отсечка от много дълъг маратон, който сме решили да проведем. Това включва участие в местните избори и в изборите за Европейски парламент, както и във всички предстоящи избори в страната. Нашето решение е категорично". Това каза пред БНР лидерът на НДСВ Станимир Илчев.

"НДСВ е системна партия, тя не е проект", изтъкна той и подчерта, че в партията са силно разочаровани от събитията през последните години и силно обезпокоени от "парламентарните кризи, които прераснаха в обща политическа криза":

"Чувстваме се силно предизвикани от невероятните равнища на демагогия в парламента и от елементите на феодализъм в провинцията. Всичко това ни кара да участваме много активно в политическата борба".
"В листите на НДСВ са хора, дълбоко свързани със своите родни места, със своите градове, със своите общини. Повечето от тях имат опит от участие в обществени процеси. Някои от тях са бивши депутати от НДСВ, заемали са ключови, високоотговорни позиции", заяви Илчев и даде примери с водачите на листи - Наско Рафайлов във Варна и проф. Огнян Герджиков в 25-и МИР София.

По думите му социологическите данни подхранват оптимизма на НДСВ.

"НДСВ не разчита единствено на Царя (Симеон Сакскобургготски - б.р.), не разчита единствено на историческото наследство и в никакъв случай само на носталгията на хората. Разчитаме на новите хора с модерни, съвременни професии. Хората, които са издържали проверката на времето и не са се уморили", обясни лидерът на формацията и добави, че нямат зависимости и затова са оптимисти.

Той обяви, че има хора, които се притесняват да кажат на анкетьорите, че ще гласуват за НДСВ:

"Те са гласували с "Не подкрепям никого" на последните избори и сега виждат в НДСВ алтернатива на собственото си нежелание. Това са част от хората, които доскоро казваха, че няма да гласуват. Ние ще формираме достатъчно количество електорални гласове в наша подкрепа".

"Има скрит вот за НДСВ, защото хората са притискани и са предпазливи", заяви Станимир Илчев и добави:

"Има опити чрез телефонен натиск да бъдат отказвани хора да участват в листите ни".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не пасем трева

    25 1 Отговор
    Няма скрит вот.

    Коментиран от #4

  • 2 пешо

    24 1 Отговор
    1 % няма да мините палячовци
  • 3 Псевдоним

    23 2 Отговор
    Толкова е скрит че никой не го вижда.
  • 4 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "не пасем трева":

    За тия кога беше вълната ме прецакаха мои хора та тогава гласувах за тях, сега още не мога да си го проста!
    Никога не съм гласувал за СДС кога беше модерно, никога също за гербавите не съм гласувал и за ДПС.
    Даже и за БСП не съм откак смениха знамето си с розата и се прекръстиха.

    Коментиран от #22

  • 5 така така

    17 1 Отговор
    Мишки, никакъв вот няма да има за вас!!! Тази нагла пасмина не трябваше да управлява без 2000-ните. Хората се излъгаха жестоко веднъж, но не са чка толкова прости да го направят пак!
  • 6 мадридския мошеник знаеш ли го

    18 2 Отговор
    Тоя майтапи ли се с тия " скрити вотове " , толкова скрити , че 800 дни нема да му стигнат да ги търси ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 прокопи

    17 0 Отговор
    Йоло Денев ще събере повече гласове. И що за име на партия имат тия?
  • 9 Ходи

    18 2 Отговор
    Да се прегледаш.Никой не се притеснява да оплюе НДСВ големите крадци,които си напълниха яко банките.Разхождахс се с яхти с големите мафиоти като Иван Тодоров.Стаеа въпрос за Велчев и Севлиевски.И като ИТН отекоха лъжците в канала.Плужека Герджиков е един безхарактерен лизач и НАГАЖДАЧ.Партия на боклуци.Дишайте си нафталина това ви отреди суверена.
  • 10 Безпристрастен

    17 1 Отговор
    Я у лево! Имало " скрит вот" защото били притискани.Не виждаш ли бе,мазно говорещия,не усещаш ли,че народа ви ненавижда еднакво с црън ванчовото седесе.И те ни" оправяха",за няколко години.За разлика от вашите юпита и цар- дедо" за 800 дни"! Така ни оправихте,че 15 години ви изплащахме ние,не вие- Царедворците,по 560 милиона зелено.Заради врътката на милиенчо с външния дълг.Я у лево, н,глеци.И вероятно някой ваш под, г, з, ник кръсти българския клуб при макетата на Борисчо трети.Жива провокация!
  • 11 Гошо

    13 1 Отговор
    Имаш едвам прикривани мечти ,скритият вот е за Възраждане и отчасти за БСП
  • 12 един

    9 1 Отговор
    Вероятно има скрит вот,само дето ще трябва да го платите този вот,а предполагам знаете че това е престъпление!
  • 13 мол

    10 0 Отговор
    Вие разчитате на късните гласове на дпс. Но те които разчитат на тях станаха много. Като се почне от български възход, итн, заедно, та се стигне до вас
  • 14 ...

    11 0 Отговор
    Костов, ндсв, тройната абв, герб... Никъде не мижеше да започнете работа, уреждаха си техните хора и след герб до днес същото бе. Разбираемо е, друго си е да ядеш салам от 2 лева, а за тях от 40 лева бабек хихихи
  • 15 Глупак

    12 1 Отговор
    Нямате избиратели!
    Симо черепа да върне заграбеното и с цялото си стадо добитък да ни остави на мира!
    България не иска маймуни!
  • 16 Хахаха

    8 6 Отговор
    Време е за Възраждане

    Коментиран от #18

  • 17 Тоя го знам

    8 1 Отговор
    Кой Ви помни ? Никой .Рафайлов освен да юрка състава по нощите и да търси откраднатата кола на приятелят на Костов друго нямаше.А успя да ги ядоса СДС и да го сменят за 1ден по бързата процедура Ама той е бил само кадровик и син на такъв .Действащ полицай не е бил.А вече на 70 години ще правим ново начало.
  • 18 Така е

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Хахаха":

    НАИСТИНА !!!
  • 19 Оги

    11 1 Отговор
    Да гласуваш за тия е диагноза. Тоя не е добре.
  • 20 Хххх

    7 0 Отговор
    Гладни ни оставиха от костово до днес цели семейства. Бе извършен геноцид спрямо християните. Гладна мечка хоро не играе. Простите и неуките си живеят. Пенсиите ниски, малки, оплакват се учители и кой ли не. Частника си наема негови хора. Бойко си назначаваше нехгови хора 15,20 г. Качамак качамак днеска ядох утре пак. Кина правим сега. Не гласувай, народе, ако са ви ударили от костово, семейството ви, деца.
  • 21 Стойчев

    5 0 Отговор
    Има. Скрили са го в мазето…
  • 22 Троцки

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★":

    Само Левицата и да се преборим. С фашистите от Възраждане! Спрете фашизма в зародиш!!!
  • 23 Кр. Тодоров

    8 0 Отговор
    Илчев , кажи нещо за синчето...
  • 24 Тъщата

    11 0 Отговор
    Със стари чанти нов бардак? айде стига
  • 25 А БЕ,

    9 0 Отговор
    Я СИ............
  • 26 Гражданин

    5 0 Отговор
    1998,да каже костов, уволни всички над 35 годишните и назначи 20,25 годишни чиновнички, 2023 - 1998, 25 г, днес са на 50 г., но мъжете им бизнесмени, децата им големи, женени с внуци, 50 годишните им баби, жив геноцид бе извърлен от костов и другите до днес. Връзки между тях. Къде са правата ни. В леглото и тоаlеtната.
  • 27 хаха

    9 0 Отговор
    Наистина ще има скрит вот за НДСВ. Толкова скрит, че даже и в крайните резултати никой няма да го открие. Т.е. някъде около 0,0001
  • 28 Минева

    6 0 Отговор
    Едва ли хора "със модерни съвременни професии" ще гласуват за партии от политически архив
  • 29 г-н

    9 0 Отговор
    Ша ва оправим за 800 дни Илчев ама са оправи Симеон с имения в БЪЛГАРИЯ и Мутрата с къща в Барселона така,че вървете на ------

    Коментиран от #31

  • 30 Гост

    4 1 Отговор
    Какво ндсв, бе? Чакайте, хора! Нали няма още едни 800 дни да се надяваме на оправия? Това е като още една Виденова зима.

    Коментиран от #32

  • 31 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "г-н":

    Още помня интервюто при К.К. и неговият въпрос: - Материални претенции, към България, имате ли? - Помня и отговорът. Беше категоричен, а какъв се оказа - сами разбрахме.
  • 32 хммм

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    Не знам за виденовата зима, но радевата зима е най-тежката зима в историята ни!
  • 33 Павел пенев

    4 0 Отговор
    Кой притиска хората Ваше Царско Нищожество?
  • 34 илчовият

    3 0 Отговор
    бахур е копой на Симо-секирата!Измамници....
  • 35 ганев

    1 0 Отговор
    ОООХ ТЕЗИ ТЕЗИ УСЕТИХА ДАЛАВЕРАТА И ВЕДНАГА ИЗПЪЛЗЯХА ТЕЗИ НАЙ МНОГО РАЗБИХА БЪЛГАРИЯ И ЛАПНАХА ГОЛЕМИ КИНТИ ОТ САЩ ЗА ДА СТРОШАТ АЕЦ И ГО НАПРАВИХА МАКАР И ОСАКАТЕНА ТЯ РАБОТИ НАПУК НА ВСИЧКИ ТИХООКЕОНЦИ ЛОШИТЕ РУСНАЦИ СТРОЯХАЗА НАС САЩ КРАДЯХА
  • 36 ганев

    1 0 Отговор
    ИНФОРМАТИВНО САМО СИНА НА ТОЗИ БЕШЕ ВОДЕШ АВТОКРАДЕЦ В ИСПАНИЯ НО ГО ЗАЛОВИХА НО ГО ОСВОБОДИХА ЗАЩОТО Е СИН НА ТОЗИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол