7 Март, 2023 12:56 2 053 19

След 39 дни все още няма следа от Емил Боев, майка му с призив

  • емил боев-
  • изчезнал-
  • перник

По думите ѝ полицията не е разпитала и нито един перничанин. Показания са дали само семейството и хората, с които Емил е бил във вечерта на изчезването

След 39 дни все още няма следа от Емил Боев, майка му с призив - 1

Повече от месец няма и следа от изчезналия в Перник Емил Боев. 25-годишният мъж последно е забелязан на фестивала “Сурва” на 28 януари.

По думите на майката Иванка Стоянова полицията не съдейства на семейството, не провежда разпити, нито пък дава информация на близките.

“Не изглежда, както по снимките, може би е много по-слаб, с къса коса. Притеснени сме. Обмисляме всякакви варианти. Може да е паднал и да е изгубил паметта си. Може да не знае кой е. Той има документи, но може да са изгубени. Никой няма информация за него, дори и полицията. Казват, че нямат следа”, разказа Стоянова в ефира на “Здравей, България”.

Семейството не е получило и записи от камери. Полицията им казала, че са прегледани, но не е открито нищо. На 39-ия ден от изчезването на момчето обаче се оказва, че има къща, записите от охранителни камери на която не са били изискани от полицията, твърди майката. С близките на изчезналия Емил се свързва жена - собственичка на имота, която е запазила записите и е категорична, че полицията не ги е преглеждала. Затова ги изпраща на бащата на Емил. За съжаление, те също не помогнали на близките на изчезналото момче да хванат следите му.

“След като не са прегледани записите от тази къща, ние не можем да сме сигурни, че са прегледани останалите”, казва майката.

По думите ѝ полицията не е разпитала и нито един перничанин. Показания са дали само семейството и хората, с които Емил е бил във вечерта на изчезването.

Майката призова, ако синът ѝ е отвлечен, да бъде върнат. Семейството обяви и парична награда от 100 000 лв. “Ако някой го е взел, нека не се страхува да го върне. Ние ще си поемем детето в каквото и здравословно състояние да е. Само да е жив”, апелира Стоянова.

Заради липсата на следи близките на Емил настояват да бъдат проведени повече разпити и водолази да претърсят язовирите в района. От МВР казаха за NOVA, че не са спирали издирвателните действия.

Междувременно съботно-неделните обходи, които организира по-големият брат на изчезналия Емил, също продължават.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неизвестността

    30 2 Отговор
    е най - страшното нещо ! Дано скоро близките имат някаква вест....

    Коментиран от #2, #19

  • 2 Така е

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "Неизвестността":

    В началото не вярвах на тия приказки за донорската мафия, но вече започвам да се замислям!
  • 3 ТаУмВзе

    21 3 Отговор
    Канала за Бежанци е и Канал за Търговия с органи! Да се закрие ОПГ МВР И ПРОИЗВОДНИТЕ ХРАНТУНИЦИ!
  • 4 Европейси Концентрационен Лагер !

    7 5 Отговор
    Кога ще се СЪБУДИМ ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Деница с дебелата гъ.....ца

    14 4 Отговор
    Не очаквайте много от паразитите хрантутници. България е с най-много полицаи на глава от населението, но за сметка на това не ефективни !

    Коментиран от #11

  • 7 Минго

    22 7 Отговор
    Имал е трансплантационна съвместимост с богат клиент. Отвличането на хора за органи е отвратително престъпление, организирано на много високо ниво със замесени много влиятелни хора и за това не се говори.

    Коментиран от #8, #10

  • 8 а са де

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Минго":

    А ти как така говориш?
  • 9 Aлфа Bълкът

    2 5 Отговор
    След 15г ще изскочи отнякъде – живял щастливо и работил на Запад далеч и свободен от настоящето си семейство.
  • 10 Aлфа Bълкът

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Минго":

    Ива Николова ти ли си?
  • 11 Айде стига

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Деница с дебелата гъ.....ца":

    България не е с най много полицаи на глава от населението.В изборите участват 14000 толкова са полицаите добави още 10 000 ще получиш цифрата за 6 милиона население.През 1943 са били 27000 по време на война.Сега пак е война очевидно граничарите не стигат ЕС не дава почти нищо ама искат. А човек за орган да се отвлича е много тъпо . Който разбира от медицина е наясно. И защо ще отвличат някой от България като такива операции се правят в източните държави където материал колкото искаш. А да не забравяме ,че все пак могат да се правят възможно неща Този е бил във видимо нетрезВо състояние .Търсиха го не го намират може и друго да се окаже като оня дето търсеше жена си а пък я беше убил.Рано или късно нещата излизат.
  • 12 Раданч Татлъту

    2 3 Отговор
    Емил отиде в Норвегия,за да си смени пола!💋🐵🥳🤡👍

    Коментиран от #13

  • 13 гьотлак

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Раданч Татлъту":

    тебе нале оджата тъ напраи мамиченци 😆
  • 14 Анонимен

    2 1 Отговор
    Айде бре сашковци организирайте мащабно търсене, викнете хеликоптери групи, екстрасенси! Или сега не е важно да се създава паника и шок?
  • 15 Церн

    4 1 Отговор
    Някой полицай го е убил и сега до прикриват
  • 16 Чингел

    3 2 Отговор
    Друсан е бил, както и всички изнезнали са наркомани, нема причина да го търсим
  • 17 Роза

    4 0 Отговор
    Горката майка!Много я съжалявам,но след толкова време едва ли ще се намери жив!Каквато ни е държавата,такава ни е и полицията!
  • 18 Алиса

    5 0 Отговор
    Нали за последно е бил с някакъв приятел, неможе приятелят му да е бил чак толкова пиян да не си спомня какво са правили, според мен него трябва да го притиснат и защо това момче Емил Боев се скита в някакви Пернишки гори без да ги познава какво е търсил там. Има много въпроси без отговор.
  • 19 Само

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Неизвестността":

    Богомил Райнов знае къде е Емил Боев !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове