Last news in Fakti

10 Март, 2023 16:51 1 758 85

Нинова: Българският народ да каже съгласен ли е да се проповядва джендър идеология в училищата

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • джендър идеология-
  • училища

Днес се учреди Инициативният комитет и започва подписка за референдума в цялата страна

Нинова: Българският народ да каже съгласен ли е да се проповядва джендър идеология в училищата - 1
Снимка: БСП

„Днес учредяваме Инициативния комитет и стартираме подписка за провеждане на референдум. С уважение към волята на народа, бихме искаме той да се произнесе дали е съгласен да се допуска популяризиране на друг пол, освен мъжки и женски, и промяна на пола на непълнолетни лица в училищата и детските градини, т.е. да се проповядва джендър идеологията.” Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция при учредяването на ИК на инициирания от левицата референдум.

За председатели на Инициативния комитет бяха избрани адвокат Владимир Шейтанов и Ирена Анастасова – заместник-председател на БСП и дългогодишен директор на училище.

На първото заседание на Инициативния комитет се взе решение въпросът на референдума да е следния: “Подкрепяте ли обучение и възпитание на непълнолетни лица, свързани с промяна на пола и друг пол, освен мъжки и женски, в образователната система на България?“.

От утре започва събирането на подписи в цялата страна.

Нинова благодари на всички общественици, спортисти, адвокати, лекари, психолози, родителски организации, професори и учители, които са се включили в този процес и посочи, че това са хора с авторитет в обществото и с обща кауза - защитата на българското семейство, децата и традиционните български ценности.

„Ние уважаваме хората с различна сексуална ориентация. Българската конституция и законите гарантират техните права, в наше лице също имат защита, но не бихме искали джендър идеологията да се проповядва сред малолетни и непълнолетни лица”, каза тя, като подчерта, че всеки пълнолетен човек е свободен да решава съдбата си, но децата трябва да бъдат защитени от посегателство върху тяхната психика и разбиране за живота.

„Искаме да защитим биологичния пол на мъж и жена, да не допускаме да сме „родител 1” и „родител 2”. Искаме да сме майки и бащи, искаме децата ни да са момче и момиче, а не нещо трето”, обясни тя за целите на референдума.

Корнелия Нинова каза и защо точно сега се предприема тази стъпка с референдума: „Само преди няколко седмици Съдът по правата на човека в Страсбург се произнесе, че може да се преподава ЛГБТ идеология в училищата. Точно сега Европейският парламент и Съвета на Европа взеха решение Истанбулската конвенция да бъде ратифицирана от името на целия Европейски съюз, дори без съгласието на тези 6 държави, които не я подкрепяме.”

„Ако има нещо, което да ни обединява всички, това са децата. Ако има смисъл този живот, на първо място това е поколението и децата”, категоричен бе проф. Светослав Иванов от Инициативния комитет, който е бивш ректор на Националната спортна академия.

„Ние третираме децата като обект на националната сигурност и като такива те са бъдещето на държавата ни и трябва да подходим изключително отговорно за тяхното израстване, възпитаване и моралните ценности, на които да бъдат учени в училищата и от нас, родителите. Тази инициатива, на която днес полагаме основите, е обект на националната сигурност на държавата ни.“ Това заяви Лилия Божкова, председател на Национално сдружение за защита на българските деца и семейства.

„Смятам, че съм длъжна да употребя цялата си енергия и сили, за да обясним на хората, че Истанбулската конвенция не цели да защити правата на децата или защита от насилие – това е фалш. Една част от прокарването на джендър идеологията вече е постигната - посредством ниското образование, заличаването на традициите, на семейството. Тази идеология се налага и се нагнетява по всякакъв начин, тя търси и ще намери път да се прокара и в училищата. Ние се противопоставяме на това, защото става въпрос не само за хомосексуалност, а за бъдещето – не само на България, а на човечеството“, каза Нешка Робева.

„Българската нация в момента е под агресия, която е основно насочена към малолетните българи. Това е не само проблем на националната сигурност, а е много силен взрив вътре – в същността на българската нация. Без деца, българската нация се заличава.” Това заяви адвокат Владимир Шейтанов.

Той посочи, че по силата на своите професионални задължения е запознат с много фрапиращи казуси с български деца в чужбина. „Само преди месец спасихме едно българско дете в Палма де Майорка и го взехме от социален институт – отнето без правни основания, по признания на испанския съд, от майка му в продължение на 10 месеца. Днес получих сигнал за отнети две деца в Англия. Тази картина е постоянна”, разказа адв. Шейтанов и предупреди: „Това законодателство, което ни се подготвя и ще ни достигне само след няколко месеца и този ад, който е обхванал българските деца в чужбина, ще се пренесе в България.”


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер Нинова

    25 31 Отговор
    Едно време Рейгън беше оснвен враг на Тутраканската селищна система.Сега Емили Тротинетката

    Коментиран от #6, #18

  • 2 Емили

    41 13 Отговор
    Еми нали в новото време е гордост да се наричаш то и да караш тротинетка
  • 3 Емили вече без тротинетката

    34 8 Отговор
    И с третото краче гласувам ЗА!
  • 4 ИСТИНА Е

    31 37 Отговор
    Тази ще се бори вече за субсидии. Отдавна е паднала в канала.
  • 5 нено

    55 15 Отговор
    Браво на Нинова! Да започне незабавно подписка срещу джендарството и премахването на Паметниците на руските освободители

    Коментиран от #15

  • 6 Аде стига

    27 32 Отговор

    До коментар #1 от "Супер Нинова":

    Аз истински джендър не съм виждал в България.Ама виж по тънки асфалти карам всеки ден.Мафиотски партии купуват гласове с хартиена бюлетина но това явно е маловажно за Другарката Нинова

    Коментиран от #11

  • 7 Мнение

    35 15 Отговор
    Кака Нина сега е много пробългарски настроена, но си свирукаше, когато България изнасяше оръжия за Украйна (чрез посредници) по времето на канадските антибългари?!

    Както е казал народът:
    Не рева га яде кифтетата, нали?!

    Статуквените партии докараха страната ни до това дередже!
    Редно е да бъдат разследвани до 9то коляно!!!
  • 8 Голем смех

    28 34 Отговор
    Българският народ първо не е съгласен да гледа телешките физиономии на разни дърти комунета. А и едва ли някой го интересуват разни измислени идеологии. Нинова е против всички идеологии, с изключение на марксистко-ленинските...
  • 9 Красимир Петров

    16 30 Отговор
    А коя беше тази Нинова??

    Коментиран от #20

  • 10 НЯКОЙ

    19 40 Отговор
    От толкова безумни приказки, хората започнаха да си представят т.н."джендъри" като митични сатанински чудовища от филмите на ужасите ! По-опасни от т.н. "джендъри" са комунистите с чугунени глави, които ни теглят назад към путинска диктатура !

    Коментиран от #22

  • 11 няма да те питам

    21 5 Отговор

    До коментар #6 от "Аде стига":

    огледало виждала ли си, щот явно не си

    Коментиран от #51

  • 12 Никой

    14 28 Отговор
    Руските подлоги веещи чужди знамена на държава агресор и до днес изпитват благодарност ,че онзи с вдигнатия шпагин над цяла София ги брани и поставил незаслужено да властват над окупираната ни Родина с цялото им бездарие, тъпота и подлост.
  • 13 по-голям жендър

    13 25 Отговор
    от комунистите има ли ?

    Коментиран от #14, #28

  • 14 има има

    26 5 Отговор

    До коментар #13 от "по-голям жендър":

    ШОРОСИТЕ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Супер шоу всъщност Закривай

    14 17 Отговор
    Таз смешната изпадна във надпревара със коцето за сърцето на руските бабички и сега ще се пръсне от зор..разни лоши хора искат да им събарят нещата тия се юркат на стари години напред назад голяма драма голям сеир
  • 17 Бай Онуй нещо

    10 17 Отговор
    Има два начина да успееш в живота. Единият е с ъкъл другия е с лапане и поемане на разни неща. Нинова определено не е успяла с ъкъл, Бойко Тиквата също.

    Коментиран от #37

  • 18 Подпикова демокрация !

    15 6 Отговор

    До коментар #1 от "Супер Нинова":

    По естествен начин е на път да се роди новата форма на управление на БГ - Подпискова република - народът се подписва по всеки казус .
  • 19 и кво от това?

    10 19 Отговор
    КАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРЯТ В УЧИЛИЩЕ АКО СЕ ЗАГЛЕЖДАШ ПО СЪУЧЕНИЧКИТЕ , НЯМА ДА ТИ ПРОМЕНЯТ МАНТАЛИТЕТА!КОЙТО СИ Е ГЕЙ ТОЙ ЩЕ СЕ ЗАГЛЕЖДА ПО СЪУЧЕНИЦИТЕ И НИКАКВИ ПРОПОВЕДИ НЯМА ДА ИМ ПОВЛИАЯТ!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кмето

    8 12 Отговор
    Лично мене не ми дреме ,какво ще става в кочината.За мене такава държава България не съществува ! Предпочитам да сме турска провинция.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Върни сина си в Москва

    10 17 Отговор
    Дръжка едно и също! Каква джендър идеология? Първо щяха да ни крадът децата. Хайде Кремъл, спри с пропагандата!
  • 24 аз съм готова а вие

    10 8 Отговор
    Нито училището нито казармата ще направят джендъра по малко джендър.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Пожелавам на Нинова

    8 21 Отговор
    и на Костадинов по отделно по 3,80 процента. Трябва да се отървем от тези слуги на Путин и на тъпотиите, които сътворяват. Спирачки са за бг прогреса.

    Коментиран от #43

  • 27 Леля Гошо

    25 3 Отговор
    По конституция, отглеждането и възпитанието на децата е право и задължение на родителите, което се ПОДПОМАГА от държавата. Ако с референдум родителите отхвърлят джендерастията, държавата няма право да я налага, независимо какво заповядват нашите господари от Брюксел
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Уса

    20 5 Отговор
    Не го допускайте дори с цената на война.Побъркаха американските деца ще побъркат и вашите и вие ще се побъркате от ядове няма да останете здрави и нормални
  • 30 Учат децата ни русофилия

    7 19 Отговор
    Преподаватели във ВУЗ-овете като Дарина Григорова, Вацев и други профисори - русофили, учат децата ни на русофилия!
    Със подкрепатта на руското посолство се организират концерти в цяла България и на тях малките ни деца пеят руски военни песни!
    Оставка на министъра на МОН!
  • 31 Гост

    5 13 Отговор
    Това ли само успя да измисли предизборно столетната партия .....
  • 32 коко Варна

    8 11 Отговор
    Стига с тия глупости бе Како,захванете се с нещо по сериозно да почувства народа и белкам се хване да гласуват за вас.Ставате за смях вече и тоя Гуцанов мече като котенце край фустата ти ,малко по сериозно че сте на извън борда вече.
  • 33 Нинова

    6 14 Отговор
    Какво пък е това "джендър идеология"? Що за понятие!!! Нинова взе да се конкурира по тъпоъгълност с Qпейкин.
  • 34 Студопор

    13 3 Отговор
    Значи можете да говорите и истината, когато опре до избори... Така излиза. Не е от вчера и днес тази практика, ама точно за по-малко от месец предиизборите ви се отвориха очите. Странно как. И къде ли ще остане този референдум и всичките тия гръмки слова след 2ри април?
  • 35 Бам Бам

    23 3 Отговор
    Що бе какво му е лошото, ще станем послушни джендъри , ще ни ваксинарат на всеки 4-ри години да не би случайно да станем повече от 4 000 000, ще разчитаме на уницеф да ни подкрепят, ще станем насекомоядни, водичката ще си я купуваме по скъпо и от петрола! Храната ще ни е само гмо, пълнители и консерванти, ще почитаме сатаната и "любовта" към дечицата! Какво лошо има в това, телефонна ни да ни подслушва и да ни предлага реклами и други сладки изкушения! Нали все пак сме само консуматори! Ще развяваме флага на дъгата на фонна гръмките шумове на умиращи хора някъде там, война за поредните ресурси и минерали, какво лошо има?
  • 36 Майка

    6 14 Отговор
    И в кой клас преподават джендърство?
    Имам двама ученика и до сега не съм попадала на такъв материал.

    Коментиран от #84

  • 37 Лена от парапета

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Онуй нещо":

    ШШШШШШШШШШШШШШШШШТ! Тихо!
  • 38 ХА ХА ХА

    15 3 Отговор
    АБЕ НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА БСП , АМА ЗА ДЖЕНДЪРИТЕ СА ПРАВИ ......ПОЧТИ ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ ПОДКРЕПЯТ ДЖЕНДЪРЛЪКА ! ДАЛИ НЕ СА ПОВЕЧЕТО ЧЛЕНОВЕ НА ТИЯ ПАРТИИ ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ ?
  • 39 единен

    12 1 Отговор
    Пълна забрана на тази простотия.
  • 40 Нинова, Каква Джендър Идеология в

    6 8 Отговор
    Училищата!! Само идиоти ли Управляват тази държава!! Ще влезат Родителите със Сопите и ще,! има, натрошен глави, Дали щее в Парламент, Дали в М С или нечии Партиен офис, но докато това не се случи, Идиотите няма да мирясат!!
  • 41 Същият

    4 10 Отговор
    Жалка партия.
  • 42 Ами сега?

    3 12 Отговор
    Нинова да каже защо не пита за внесения от Възраждане закон за чуждите агенти, същия който грузинския парламент току що отмени под натиска от народни протести, а ни занимава с разни джендърски простотии които дори не са на дневен ред.

    Коментиран от #55

  • 43 Е той и народът ,

    10 1 Отговор

    До коментар #26 от "Пожелавам на Нинова":

    ако е срещу джендър прогреса , и от него ли ще се отървеш?
  • 44 Чичак

    13 2 Отговор
    Нинова: Българският народ да каже съгласен ли е да се проповядва джендър идеология в училищата ========НЕееееееее !
  • 45 КСХ

    4 12 Отговор
    "Всичката Мара Фтасала", та опряхте до т.н. "джендърса идеология"! Това ли е най-големия проблем в България? Човек се ражда, расте и определя да живее както намери за добре, стига да не пречи на останалите ! Това е природа и срещу нея не може да се борим!

    Коментиран от #52

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Чичак

    3 10 Отговор
    А щом съм НЕеееее, значи съм от БСПееееере
  • 48 Гост

    2 11 Отговор
    Лелче, не яхвай тая вълна, естествено че никой не иска джендър в училище, ама не щото ти си подела инициатива. Стига евтини номерца, лельо!
  • 49 Един друг

    4 11 Отговор
    В Бг няма заплаха но тяда прави референдум.Също като т.Живков -никой не го е преследвал от властта но той се крил.Онзи пък се изцепи че ще има повиквателни ако не гласуваме за В-не.За толкова ли тросто имат населението тия продажници.
  • 50 Пенционер

    13 2 Отговор
    Другари Пенсионери, достатъчно търпяхме млади атлантически олигофрени !......Много сме, силни сме !!!!....Курнела олигарсите разчиства, дясното във БСП прочиства.......Масова национализация, вместо дива приватизация. .....НЕ на Крипто олигофрени, на власт от Козяк качени .... НЕ на стартъпи, от младежи тъпи !.....Пенсии заплати, а не млади тарикати ! Венсеремус!.....Комунистите родината изграждат,
    Атлантиците на ред рушат.
    Атлантици, Евролиберасти!
    "Славен" път ви чака и народен съд.

    Припев:
    Комунисти, комсомолци, пионери
    сме в.......

    Коментиран от #53, #56, #64, #76, #78, #82

  • 51 Констатирал

    3 11 Отговор

    До коментар #11 от "няма да те питам":

    Толкова подъл и долен политик България никога не е имала!!!!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Браво !

    10 0 Отговор

    До коментар #50 от "Пенционер":

    Браво.....
  • 54 Занимават народа с глупости

    2 11 Отговор
    Нинова..джендърите ловят 100 килограмови риби в морето сами..ти колко бг юнаци познаваш такива
  • 55 абе

    8 1 Отговор

    До коментар #42 от "Ами сега?":

    я по добре питай господарите си защо са го приели го прилагат от 1935та година
  • 56 Даааа

    7 1 Отговор

    До коментар #50 от "Пенционер":

    Атлантиците на ред рушат. Терористи !
    Атлантици, Евролиберасти НЕ щем.

    Коментиран от #60

  • 57 Бам Бам

    5 3 Отговор
    БСП са бита карта , в момента ако искате да се противопоставите на джендъро-консуматорската-военолюбска идеология има само един законен начин! "Възраждане"
  • 58 123456

    8 0 Отговор
    никакви джендъри ! училището трябва да е чисто за учене !
  • 59 БСП на Бунището

    3 8 Отговор
    Бях чувал за Комунистическа Идеология...Обаче за Джендърска,не бях чувал...Първо- самия термин не е преведим на български език...Второ - това е Чуждица,която не би трябва ли да употребявате,щом няма превод и смисъл,. И не на последно място,това за което говорите не е Идеология,а Биология..Това е реалното съотношение на хромозомите в клетките,които определят Пола на Индивида.Биология,другарки ....Биология!!!Не Идеология!!

    Коментиран от #62

  • 60  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    8 0 Отговор

    До коментар #56 от "Даааа":

    RE : +++++++ ...... Атлантиците на ред рушат. Терористи ! Атлантици, Евролиберасти НЕ щем. И рушители не щем ! И джендър идеология в училищата не щем !
  • 61 Чичак

    3 1 Отговор
    Още не е късно БСП да го заяви !!!!......избори !!!! .......и има един единствен начин да се "надградят гаранциите за качеството на изборния процес и това е да се плати по 50-60 лв от бюджета на всеки гласувал на територията на страната ! Така ще има масовост на изборите, представителност на бъдещият парламент и демокрация на практика. Ще бъде решен въпроса с ниската избирателна активност и дори може да мине за социална мярка във време на криза......Ще бъдат редуцирани партийните ядра !!!! Масовост ще има и представителност.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Искаме си

    5 0 Отговор
    1989 година !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 БСП на Бунището

    1 6 Отговор

    До коментар #62 от "Ду Ду":

    Заплаха за Националната сигурност са обявените за Престъпни комунистически партии и техните Наследници точно заради Комунистическата Идеология ,която насаждат,както и Русофилските им дезинформация...А това ,че в училище децата учат Биология,а не Джендърска Идеология ,няма как да го обясниш на драпащите към Парламента Комунисти..Те и паметника си счупиха за Предизборен ПиАр..1990 та година и Партийния си дом подпалиха...И всяка година преди избори с едни и същи Номера...Ми на Бунишето на Историята сте ,таварищи...На Бунишето!!
  • 66 Пенционер

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Малиииии":

    Безплатни права давам, ползвайте ги имам още 72
  • 67 Как

    0 1 Отговор
    На курварири ще преподават джендър идеология.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 джендър идеология

    5 2 Отговор
    ДБ,ПП, ДБ и Станишко с гей компания. Чиба !
  • 70 БСП е N1

    5 1 Отговор
    С бастуни , без бастуни сега ще видите кон боб яде ли !
  • 71 Пенсионерите

    5 3 Отговор
    Са сила номер 1 !!!!! Само трябва масово да гласуват и с младите атлантически помияри е свършено ! Това е истината и за това не искат да гласувате

    Коментиран от #73

  • 72 Пенсионерите

    4 0 Отговор
    На предишните избори гласуваха само 21% от тях...... А сега? Търпението свърши !!!
  • 73 Майтап ама

    3 0 Отговор

    До коментар #71 от "Пенсионерите":

    Всъщност е точно така. Най-голямо мнозинство в колонията вече и официално са точно пенсионерите.

    Коментиран от #75

  • 74 Пенционер

    3 1 Отговор
    Сега ще видите как се рушат паметници и как се руши икономиката на страната която ние сме създавали с кръв и пот.... Даааа......
  • 75 И кое ти е

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Майтап ама":

    Майтап ? Партия Бастун е категорично N1 ако масово гласува.
  • 76 Лично съм агитирал

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "Пенционер":

    В нашето село Царева Ливада 350 души които не са гласували на предишните избори сега за БСП да гласуват ! Всички са ЗА
  • 77 1111

    1 1 Отговор
    Разбира се, че не е съгласен.
  • 78 Баце

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "Пенционер":

    Как ще се изненадат атлантическите подлоги, още не го осъзнават. После ще ги гонят с лопати и бастуни и какъв вой ще има.........
  • 79 мдда

    1 4 Отговор
    БСП ще проповядва джендър идеология в училищата?!?
  • 80 Мумии

    0 1 Отговор
    Да, разбира се, че е съгласен
  • 81 БСП е N1

    4 0 Отговор
    Точка.
  • 82 Спокойно

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Пенционер":

    Ще ги приключим
  • 83 дядо поп

    6 0 Отговор
    Българския народ трябва да каже още и дали е съгласен за замяната на лева , за доставките на оръжие за Украйна , за събаряне и местене на паметници , а също и за оставането ни в НАТО и ЕС , само че българския народ никой не го бръсне за слива и на политиците им е нужен само преди и по време на избори!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ХИХИ хи

    0 0 Отговор
    Какво тва джендър. Нали сме свободни хора. Защо трябва да се крият в други държави, ако това са те. Имат си приятели. Събират се на сбирки. Идват от София, знаещи чужди езици, по 3 висше обр имали, кво ни засягат те. Важното е да не вредят на другите. Наемат си квартири за няколко дни, има ги всякакви, и заразени млади момичета, но си казват, заразени сме, други са наркомани, трети пияни, четвърти не си гледат децата от българите, оставят ги в стая и не им обръщат вни ание, защото тя е забременяла от друг, а се е обвързала с втори, разврат, който си е дисциплиниран си гледа работата, ходи на една, две и не им остава време, за клюки и който иска да е гей, това е болестно заболяване. Свобода това искат много хора, а не вие да ги наставлавате, както е в България диктатура и клюкарене. С какъвто се съберете такъв и вие ставате в Бг, клюклюклю и понякога изпуълнено с лъжи и злоба по заповед на някои си, гледайте да ги ударите. Нищо против Нинова, но ако се роди жена мъж, с два члена мъжки и женски, детето ли е виновно. В София и да казвате една баба... В 2 клас две момченца си говорят.. Става ли ти.. И да забранявате в София било голям разврат, стари и млади хойкащи и мислещи само за голо, инженер е жената, има деца айтиспециалисти от комунистически били софиянци родове. Оправяйте се, все ни е тая, кой е заразен и кой гей, лично тяхно си е, животът е техен, не мой. Всеки да се определя, кой както иска или пак сте решили диктатура над народа ви
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове