Last news in Fakti

17 Март, 2023 19:51 3 575 165

Бойко Борисов: Простих на враговете си за ареста, но няма да забравя

  • бойко борисов-
  • избори-
  • врагове-
  • арест-

Има горе кой да гледа и да наказва, но няма да забравя, заради всички, които мръзнеха отпред на студа и младежите, които плашеха със затвор. Те не се уплашиха, а се нароиха и станаха стотици

Бойко Борисов: Простих на враговете си за ареста, но няма да забравя - 1

Това отгледа и възпита една млада армия, която е гарант. И никой не може да я изчегърта. Те са по-млади, по-красиви и по-умни. Аз съм простил на враговете си. Има горе кой да гледа и да наказва, но няма да забравя, заради всички, които мръзнеха отпред на студа и младежите, които плашеха със затвор. Те не се уплашиха, а се нароиха и станаха стотици. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра над 600 симпатизанти и активисти на партията в комплекс С.И.Л.А в Пловдив.

След тези думи Борисов покани младежите на ГЕРБ от Пловдив и областта с думите: "Елате лъвове и лъвици!".

В началото бе припомнен моментът с незаконния арест на лидера на ГЕРБ преди година и последвалата мощна подкрепа за Борисов от хиляди граждани и сподвижници.

„Тоя лош сън рано или късно ще свърши. Това, което има да теглим, тепърва предстои. Успяха да успят две години българите. Сутринта по телевизиите наглеят, излизат техни представители и наглеят. Кое наложи да се вдигне инфлацията? Преди войната се вдигна. Да ви кажа ли? Това, че се договориха да вдигнат горивата. Всеки транспортен разход, всичко прогресивно се увеличи. Кой го допусна това? С много мощна медийна подкрепа това се замита, за да останат хората объркани. Българинът най-мрази да му бъркаш в джоба“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

"България в момента продължава да е най-големият нетен износител на ток в ЕС, на горива в ЕС, на оръжие в ЕС. ДДС-то се връща на фирмите, това е нашата икономика, определена като успешна, определена от Промяната. Ами утре, дай Боже, като спре войната, с какво ще се пълни хазната? Да, наричах го мазнинка, като добър стопанин знаех, че какво изкараме, да го сложим в резерв, народът да си има“, каза Борисов.

"Ние първи трябва да подадем ръка на всички. Виждам моите хора как се радват и говорят за провалите им, но това е провал за България. Ние станахме за смях на Балканите, станахме за смях по Европа! Пет пъти правим избори, не могат да се разберат двама, трима, четирима. Това е резил! Дори патрона на България Иван Костов казал, че гласува за последен път, ако дефицитът не е под 3%, той знае до какво ще доведат тези. Ние още помним как Христо Иванов на председателски съвет помоли да блокираме този пагубен бюджет. И го направихме... Сега ми е интересно как ще работят заедно седем партии. Само за две години партията на Промяната не може сама да се пребори с ГЕРБ, ДБ не може да се пребори с ГЕРБ. Петя Ставрева я гледам на плакатите, беше евродепутат от ГЕРБ с Андрей, взимаше пет години евра, тогава бяхме готини. Сега е различно. Пожелаваме им успех!“, коментира още той.

"Те не успяха да постигнат нищо, защото единствената национална партия, която не е регионална, а е партия на всички българи, не позволи консенсус да бъде нарушен. Вторият консенсус беше създаден през 1997 г. след фалита на България. Тогава се реши, че България трябва да спазва финансова дисциплина. Този консенсус беше нарушен успешно от Асен Василев. Нашата задача е да възстановим и утвърдим тези два консенсуса“, започна водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР София Тома Биков.

Бившият председател на 48-то Народно събрание Вежди Рашидов се обърна към множеството с думите: „На този ден аз стоях пред едно следствие и мръзнах, защото си обичам партията и лидера. Винаги съм се питал кои имат тази страст да унижава хората – страх. Лидерът ни е страховит за опонентите си, страховит с това, че го обичат хората и той ги обича, страховит е, че когато се обърне – има какво да покаже“.

Бойко Борисов бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

„Какво получихме за две години? Скъп ток, ами храна няма, онова, което с 50 лв. купуваше един човек, сега го купува със 100 лв. Г-н Борисов, не ги плашете много, защото онова, което те направиха, беше да ви унижат и смачкат. Докато вие сте начело на ГЕРБ и ние сме до вас, вие създадохте ГЕРБ“, обърна се Рашидов към лидера на ГЕРБ.

"Тези хора направиха едно много срамно нещо. Подложиха ви на изпитание да сте още по-силен. Управлявате една партия, която не се нарои, имате едни красиви и образовани млади хора, всичките с професии. В политиката няма и стари, има умни и можещи“, завърши речта си Вежди Рашидов.

Борисов е водач на пловдивската листа на коалиция ГЕРБ-СДС. На челните места в листата са още Радомир Чолаков, Десислава Трифонова, доц. Стефан Шилев, Спас Шуманов.

Евродепутатът Андрей Новаков заяви: "Има нещо, което ни събира - единственото място, където можем да работим, е ГЕРБ. Въпросът с кадрите е основен. Колко пъти през последните две години се събудихте с усещането, че нещо добро е на път за стане, нещо положително се е съградило? Нито веднъж, нали? Не чувстваш нищо хубаво, това беше масовото усещане и бе като за гражданска война“, заяви Новаков.

„Няма да се извиняваме за успехите си“, увери евродепутатът.

„Държавата лети към пропастта с бясна скорост. Виновникът за това е Промяната, посочи Делян Добрев и показа разчети.

"Три пъти, когато Асен Василев е докосвал бюджета, инфлацията е скачала. Имаме ясно доказателство, че тази инфлация, е чисто българска направия. Обедняваме! Три пъти, когато те правиха бюджет, нещата ставаха по-лоши и по-лоши“, заяви той.

Беше излъчено и поздравление от Манфред Вебер, записано специално за случая. Вебер пожела на ГЕРБ победа на изборите на 2 април.

"Винаги сме говорили с вас за бъдещето, днес ще направим изключение и ще поговорим за миналото и скорошната политическа история на България през последните две години. Няма да говоря за тези, които замеряха държавните институции с риба, кюфтета и яйца, за тези, които носиха ковчези, няма да говоря и за незаконния арест отпреди година. Най-грозното, което се случи, са систематичните усилия да бъде заличена една партия, което не се е случвало никога в демократичната история на България. Чували сте за изчегъртването. Нека го преведа - всеки един от вас няма право да иска това, което иска, няма право да говори това, което иска, няма право да мечтае и преследва мечтите си. Това европейско ли е, харвардско ли е? Това е урок за всеки на който може да хрумне подобно нещо. В политиката няма вакуум, няма празно пространство“, заяви Томислав Дончев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евала

    153 21 Отговор
    Тоз определено е ненормален..факта че си вярва е особено зловещ

    Коментиран от #155

  • 2 ИСТИНА Е

    131 21 Отговор
    Когато влезеш в затвора ще настъпят всенародни тържества и този ден ще стане национален празник, а до тогава все роби ще сме си.

    Коментиран от #35

  • 3 ZеЛЕвСКИ

    88 18 Отговор
    .... КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ПРИСЛУГАТА СИ..... ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА 🎵🎶
  • 4 апостол

    11 44 Отговор
    Важното е господ да им прости.
  • 5 не лъжа

    89 17 Отговор
    Само като го зърнах и обилно повър.нах.
  • 6 Гражданин за Евро Развитие на Борисов

    15 59 Отговор
    Народът му прости връщаме го, обратните съсипаха всичко. Бойкко ще ти дам да перфорираш и жена ми и дъщеря ми само се върни
  • 7 тома

    81 8 Отговор
    Бати бойко а прости ли на кмета на Симитли
  • 8 ювиги

    44 4 Отговор
    Спрех да купувам кайма и месо аз само от хондурас внос взимам
  • 9 ГРАД КАРНОБАТ

    65 16 Отговор
    Господон Борисов, Вий сте ПРЕДАТЕЛ на БЪЛГАРИЯ, откакто закачихте окраинското ЗНАМЕ! 😡

    А преди месец ви гостиваха НАЦИКИ от окраинската партия "СЛУЖУ НАРОДУ". 😡

    ГЕРБ е окраинска партия.

    Коментиран от #126

  • 10 Мда

    61 6 Отговор
    Ау, затотова ли Вежди първо тури шпаклата на Боко по медиите? А сега се изцепи самият Боко, който се кри от народната любов по калдъръмите. Леле...
  • 11 Тити

    77 10 Отговор
    В затвора ти е мястото Боййййкооо!
  • 12 Минева

    69 8 Отговор
    Правилно, не го забравяй, защото следва продължение! ББ е уникална тиква, тиква в арест.
  • 13 отвратен

    69 11 Отговор
    И това го казва индивид който уби държава и народ, и изгони над 1 мил, млади на запад.
  • 14 СталиН

    61 10 Отговор
    България е най смешната бананова република,- холивудска продукция от хляб и зрелища ,докато политическите клоуни като Тулупа и Киртака разиграват цирк за пред простолюдието ,западните мародери влачат и грабят де какво намерят .
  • 15 Човек

    54 6 Отговор
    Стига бе,човек.луд умора няма!!!
  • 16 А ще можеш ли да простиш,

    48 5 Отговор
    на Бай Ставри и приятелите му, за това, че не знаеш от кой точно си забременял, на дърти години?!?
  • 17 особен

    63 6 Отговор
    Бойко,явно само ти не разбра ,че вече си история.Примири се и си гледай внучетата докато гешата е прокурор.После стягай багажа за Белене.Чакат те.
  • 18 Гост

    60 6 Отговор
    У Ж А С.......ИМА ЛИ ТОЛКОВА ПРОСТИ ХОРА ДА МУ СЕ ВРЪЗВАТ НА ,,ТОВА,, НА ЛАКАРДИИТЕ.....
  • 19 Гост

    44 6 Отговор
    бойкоооооо, има, наистина, горе кой да гледа! Да знаеш....
  • 20 Град Симитли

    29 7 Отговор
    Ала-бала!
    Х конгрес на БКП....
    УРаааааааааа......!
  • 21 Бегай

    56 7 Отговор
    И ние ти простихме и искаме да те забравим,но ти не ни позволяваш.Остави ни,моля те, да пробваме и с други...
  • 22 Гост

    41 7 Отговор
    Ще дава дзадник на ППто само да е и той там.
  • 23 Гръч

    37 5 Отговор
    Неразрешима задача с много неизвестни,как тиквената глава е минал кандидат студентския изпит по математика в факултета по ПО "Георги Димитров"гр.София?Смятам смятам и съм до никъде
  • 24 кокорче

    18 8 Отговор
    хайде бацинко на втрои годеж, на трети сватба и вечета гуш и муш в името на еврокретенизъма
  • 25 Ангеларий

    44 6 Отговор
    Тиквата защо не е в затвора?
  • 26 12340

    28 4 Отговор
    ".... Успяха да успят две години българите. Сутринта по телевизиите наглеят, излизат техни представители и наглеят...."...
    ..... Учат се от най-добрия манипулатор--Тлъстия Бою, ама му дишат прахта!
  • 27 Боклук

    46 5 Отговор
    Тиквата е злопаметна мутра и няма да забрави вълнението ,което е изпитал при срещата си с циганинът Ачо в ареста.
  • 28 Ало Гешев

    42 5 Отговор
    Тоя на снимката защо е на свобода?
  • 29 кокора

    21 7 Отговор
    Той е простил в деня за прошка, понеже са му се обадили всички врагове да му искат прошка.
    Дори Прошенко му е звънял, ама това между нас нали...
  • 30 Борисов Ти си отмъстителен, нее тайна,

    41 6 Отговор
    Отърва те Гешев, ти и за това го държиш на тоя пост да държи Чадъра!! Народа, няма да ти прости Никога, това е пострашното за теб и ти го знаеш!! Нищо нее забравено от всичките ти Золуми и Кражби през тея 12 г на власт!! Тепърва ше излизат далаверите, ще са търсят окрадените пари къде са, и на името на кои бушони са!! КЪДЕ СА ВЛАГАНИ И КОЙ И КЪДЕ СТРОИ ПО СВЕТА С КРАДЕНИТЕ ПАРИ!! Нищо не си Простил, просто се Имъкна на тоя етап,! Стомната един ден ще се Счупи!!
  • 31 Стопанин с мазнинка бил

    11 10 Отговор
    Тиква твоя приятел Орбан докара инфлацията до 30 процента..да му пратим
    Асен Василев да им я коригира на 20..така ли да направим
  • 32 Борисов Българоубиеца

    39 4 Отговор
    Писна ми от тука, ще бягам Барселона при дъщеричката си и мис гащи, от там в Дубай.
  • 33 Тъпан!

    42 3 Отговор
    Ти това помни!

  • 34 дон

    34 6 Отговор
    Всичко което крадецът от Банкя каже извън затвора е лъжа!
  • 35 док

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНА Е":

    Абсолютно вярно.
  • 36 Минго

    27 5 Отговор
    Тулуп, аре фащай къра! Заради ОГРОМНИТЕ ти кражби дойдоха Простите Полуидиоти. Забрави кога обикаляше нивите, нелегално, от страх "партньорите" да не те свитнат, че се заиграваше руснаците. Не те свитнаха, но назначиха ПиПитата, а теб те пратиха в глух коловоз
  • 37 БОРИСОВ

    35 5 Отговор
    ЕНИЧАР И ПАЛАЧ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

    Коментиран от #45

  • 38 Младежи гебр

    27 4 Отговор
    Тенденцията в герб е да останат силно вярващите да пазят страх на лицето Борисов които ако изтърве положението
    и отива в затвора 100 процента..останалите замесени са се покрили защото ще последват съдбата на Горанов и ще има ние не го познаваме този и после палач..останаха само троляците дето с некадърни да крадат и получават салам за да лаят
  • 39 Гост

    27 5 Отговор
    Няма ли кой да го прибере тоя бе?
  • 40 Благодаря ти наглецо !

    25 4 Отговор
    И ние простия народ няма да забравим великолепието ти !
  • 41 САТЪРА НА ХАНА

    17 6 Отговор
    КЪСНО В БАЦЕ ... ОТ ОПГ КРЕМЪЛ
    КАЗАХА САТЪР ЗА ТЕБ :))
  • 42 Апостола

    4 24 Отговор
    Апостола на сводата БОЙБО да живей демокрациата
  • 43 Магнито

    7 19 Отговор
    Боци, обичам те!
  • 44 Нямам думи !

    22 4 Отговор
    Тия са ненормални ! Много умствено болни има в кочината,МНОГО !
  • 45 бухал

    5 16 Отговор

    До коментар #37 от "БОРИСОВ":

    Апостола е бойко той е башта бедниа българин

    Коментиран от #61

  • 46 Болярче

    31 6 Отговор
    Превърна държавната резиденция в Бояна в секс бардак.Привиква жени в държавната резиденция и се възползва по определен начин.След това го снимат гол под чаршафа.Ха-ха !Болен човек.

    Коментиран от #48

  • 47 Враца

    27 5 Отговор
    Радвам се че всички те виждаме ежедневно,понякога ежечасно, за да не забравяме колко си брутален и противен!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ¹19008е

    8 23 Отговор
    Не трябва да им прощаваш Боико, прощава се когато си искат искрено прошка, трябва да унищожим цялата сатанинска власт на болшевишката мафия начело с пп
  • 50 Край

    19 5 Отговор
    А ако ме накарат да плащам 33 % данък за 22 и 23 година нито ще забравя нито ще ти простя. Идвам и те вадя от бърлогата ти в Банкя и Гешев няма да може да те отърве
  • 51 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    29 8 Отговор
    За пореден път се убеждавам, че на 02.04.2023г трябва да се излезе масово да се гласува,за да се отървем веднъж за винаги от този тумор... Метастазите на организираната престъпна група на тиквата е плъзнала на всякъде...

    Коментиран от #53, #57, #123

  • 52 Име

    14 5 Отговор
    Всички искаме пари, а като второ желание - много пари.

    Но да ни лъжат ГЕРБ отново - че съм милионер, под прикритие, просто си пазя ламборджинито, да не се одраска - не става и това.

    Просто - чао и - евентуално - досвидание.

    Втори път диктатура - няма да стане, хората се събудиха.

    То пък една диктатура - то и това не могат от ГЕРБ.
  • 53 Гербар

    5 20 Отговор

    До коментар #51 от "Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО":

    Гласувам за апостола бойко
  • 54 Ти ни кажи!

    19 4 Отговор
    А какво стана с кюлчетата и пачките?
  • 55 Маймуняка

    18 7 Отговор
    Тулупа трябва да умре !
  • 56 Ко рече?

    22 5 Отговор
    Простил бил за ареста, ма той си е за затвора!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ЧехМедЖаН ПаШа

    23 5 Отговор
    Заклевам се, вече ще пълня чехмеджетата само от понеделник до петък... Събота и неделя ще почивам в резиденцията в компанията на Мата Хари....Не познавам Владислав Горанов,не съм корумпиран, заклевам се в Бойко Рашков....
  • 59 Ние

    20 6 Отговор
    също няма да забравим помним всичко. Бойко Борисов-тиквата е една проста банкянска мутра от сик, учил за пожарникар, престъпник осъждан за кражба на коли в Чехия и пак иска да ни върне в 90те за да продължава да ни изнудва, да заплашва, лъже и да краде по мутренски. нищо не е забравил от тогава и да внимаваме този път за кого гласуваме да не ни върнат 30 год назад и да съжаляваме после...Борисов със сигурност ще бутне валутния борд за да открадне всичко и това ще е краят за държавата....
  • 60 Мнение

    21 5 Отговор
    Стига си лъгал бре, Боко! Писна ни от теб! Смени си плочата, видяме колко струвате от ГЕРБ. Продажници и корупционери! Съсипахте хубавата ни България! Младите избягаха в чужбина заради вас!
  • 61 Хм Хм

    6 3 Отговор

    До коментар #45 от "бухал":

    Имам един приятелски съвет към теб: "Не пиши, Не е това твоята сила"

    Коментиран от #67

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Мдаа

    17 5 Отговор
    Няма ли да спрете да му давате трибуна на тоя невероятен лъжец и крадец дипкаджията? Съвсем изтрещя горкия!
  • 64 Пффф

    18 5 Отговор
    Простака си е простак, даже да е бил и бивш премиер.
  • 65 Дубайския 💀💀

    15 5 Отговор
    Тикви по-добре млъквай,че Тея дни ще се гледаш по-телевизията+18 порнак...С пълни чехмеджета....
  • 66 ¹19008е

    6 12 Отговор
    Израждане ще видите власт на Веждито през кривия макарон, само ГЕРБ и СДС сите други русофили болшевики болни служите на дявола Рашистан
  • 67 Гербар

    5 11 Отговор

    До коментар #61 от "Хм Хм":

    Само бойко еничар тъкъв

    Коментиран от #159

  • 68 Ефектът

    10 3 Отговор
    Няма ли детектор на лъжата........
  • 69 Гост

    13 5 Отговор
    Марш от тук бе, поклесар.
  • 70 Гербар

    10 2 Отговор
    Гербар

    Коментиран от #145

  • 71 Дансаджия

    15 6 Отговор
    Ако това е елита на България,и ако тоя боклук отново иска да управлява,не,мерси.... Мястото му е в затвора....
  • 72 Простотия без граници.

    12 4 Отговор
    Бочко, приготви ли чекмеджетата за новите кюлчетаэи пачки? Или вече гардероб си приготвил, че идат милиардите от ЕС по Плана за възстановяване и развитие! Драпаш ли, Бочко, за власт, пачки и кюлчета? Драпай, драпай!

    Коментиран от #76

  • 73 Боруна Лом

    5 3 Отговор
    ЯВНО ПАК ЩЕ ИМА ЗАВЕРА?
  • 74 Айде бе...

    8 3 Отговор
    А Путин прости ли ти и ще забрави ли за руския паметник? За Балкански поток отдавна забрави и спря газа за българия, но другото няма да забрави никога.
  • 75 Мафията вън!

    13 3 Отговор
    Тиквун прост, стига си се прави на спасител, след като не ти стискаше в предишното НС да излъчиш правителство.
  • 76 Ей ташник

    3 12 Отговор

    До коментар #72 от "Простотия без граници.":

    Гербар бойко е апостола
  • 77 МНЕНИе

    7 5 Отговор
    АЗ също ти прощама Баце и на Ахмед агата прощавам, но няма да забравя..
  • 78 6нтщ5ж

    15 3 Отговор
    Когато човек е прост, то е за дълго. Тиквите са кухи!
  • 79 Истината

    13 6 Отговор
    Ако дойде на власт герб, ББ, ще продаде странага ни, ще си вземе парите и ще отпраши към Барселона.
  • 80 Даниел

    11 3 Отговор
    Не,че някога те е интересувало за хората,но недей от тях да искаш да ти простят,и да пак ще гласуваме за “враговете ти”!
  • 81 Жалка работа

    16 4 Отговор
    Мой колега е бил там .Дали му 50 лв.да прави навалица.Не е от гробаджийте.Просто селски хитрец.Даже се хвали !
  • 82 Ирония

    15 5 Отговор
    Ако не управлява ГЕРБ ще дойде цунами на Балканите. Кой му вярва на този изпечен лъжец Боко Шкафа?
  • 83 бойко кире се това

    2 11 Отговор
    Буцка , какво си простил , какво няма да забравиш са си твои проблеми , нашият проблем е , че с Киро и Асен , що да не добавим тук и Лена , щото е много нагла , сте един и същ отпадък , обществен отпадък , по народному , боклук .
  • 84 Конспиративни Бойкови теории ;-)

    19 4 Отговор
    Ако не управлява ГЕРБ и Бойко, ще има няколко земетресения, ще избухнат 5-6 вулкана и ще дойде края на света. На Бойко измишльотините и заплахите да му имам! Как ги измисля или му ги измислят?!

    Коментиран от #100

  • 85 Конспиративни Бойкови теории ;-)

    18 5 Отговор
    Баце е изпечен мошеник, и с просто око се вижда, че след неговото дълго управление стана много по-зле.

    Коментиран от #87

  • 86 Хап

    18 5 Отговор
    Тиквата е перпетум мобиле на глупостта, посредствеността и безсрамието.
    Човек се чувства омерзен само като го види, нежели да го чуе какви простотии бръщолеви от неуката си кратута.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Искам да знам!

    20 3 Отговор
    Защо не обясни на българите г-н Борисов защо неговото правителство изтегли 16 милиарда кредит наведнъж и къде ги похарчи, защо увеличи задлъжнялоста на страната и не вдигна доходите на пенсионерите и работещите както сториха други европейски страни!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Марш!

    16 3 Отговор

    До коментар #87 от "Гербар":

    Този нагъл бандит Боко защо още не е в затвора?

    Коментиран от #93

  • 91 Ядосан

    15 3 Отговор
    Баце, ти го подари тръбопровода на руснаците за следващите 30 години. Какво ни лъжеш! С нашите пари, без да ни питаш! Мизерник такъв!
  • 92 РадеВ

    11 4 Отговор
    А на мен прости ли ми. Аз съм пррост прооостак на високи място.
  • 93 Гербар

    4 5 Отговор

    До коментар #90 от "Марш!":

    Бухал апостала направи българите бога
  • 94 Има Господ, той гледа отгоре ...

    18 3 Отговор
    Каде е Владко Горанов бе г-н Борисов, нали се возехте заедно в джипката и ни се надсмивахте! И твоя ред ще дойде да отговаряш!
  • 95 Българин

    15 4 Отговор
    Как да те нарече човек, термит, дявул,хлебарка, абе да не можеш да си харчиш крадените пари,това ти пожелавам.
  • 96 Джеръм Джеръм

    16 5 Отговор
    Празни мисли на един празен човек
  • 97 6нтщ5ж

    15 3 Отговор
    Винету е три пъти осъден за лъжи и клевети от българския съд! На такъв човек не може да се вярва! Той е компрометирана личнаст.
  • 98 Истината

    15 2 Отговор
    Разгледайте снимките и видеата от предизборните ГЕРБ събрания. Тотална липса на млади и интелигентни хора!
  • 99 Механик

    6 5 Отговор
    "Простих на враговете си за ареста, но няма да забравя"
    Демек е искал но не е имал желание.
    Типично,
    п.п.
    А селд изборите ще се гушне с ПП и ДБ и всичко ще е цветя и рози. (за тях)
  • 100 Верно бе

    8 2 Отговор

    До коментар #84 от "Конспиративни Бойкови теории ;-)":

    И кралицата беше жива по негово време
  • 101 Историк

    13 2 Отговор
    И ние няма да забравим майка ти Тиквоч.
  • 102 Хап

    15 2 Отговор
    Агент Буда, доноснико долен, пак ни правиш на будали! Нещата тръгнаха надолу когато ти взе заем от около 20 милиарда.
  • 103 Ще им прости разбира се

    4 3 Отговор
    Нали се кани да управлява с тях
  • 104 БеГемот

    12 3 Отговор
    С тоя простия народ тоя откачалник има още мизерии да сътвори...
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Прозрение

    13 3 Отговор
    Гаден престъпнико, България ще просперира, когато влезете в затвора ти и шайката герберасги около тебе.
  • 107 Като гледам

    3 12 Отговор
    Новите млади които се канят да управляват бойко започва да ми се струва по-малкото зло
  • 108 дядо поп

    12 2 Отговор
    Той нямало да забрави. Забрави ли какъв медицински талимат имаше като ученик и когато те изпитваха винаги го показваше. На него пишеше: "Пациента Бойко Борисов бавно запомня и бързо забравя , нека това се има предвид когато се налага"!
  • 109 Марис

    13 4 Отговор
    Този нито го слушам, нито го чета и гледам. А вече спирам и да го коментирам. Човек изпразнен от смисъл и съдържание. Има ли смисъл ?!!!
  • 110 Борисов, махай се, не те искаме!

    15 2 Отговор
    Борисов, а не ГЕРБ е прът в колелата на държавата. Няма ли някой близък човек до него да му го разясни.
  • 111 Хахаха ;-)))

    15 3 Отговор
    Тежка деменция го хвана Бокича. Вече не познава личния си министър Горанов, не знае и за къщата в Барселона. За Турски поток не е чувал. Не си спомня коя беше Мата Хари. И за чекмеджето с "лични неща" забрави. Но най-много иска Магнитски да забрави за него.
  • 112 Задруга

    13 3 Отговор
    Има ли човек на който да не му е ясно , че Тиквата, Славунчо и Мунчо са в един отбор?
    Не споменавам и Шиши защото там отдавна е ясно.

    Коментиран от #115

  • 113 Стих

    13 2 Отговор
    За да има мир, Баце в Сибир!
  • 114 Братя българи, гласувайте с номер 12!

    15 2 Отговор
    Изгонете простите Тикви!
  • 115 сърпи чук

    2 2 Отговор

    До коментар #112 от "Задруга":

    В зурлата на изброените.
  • 116 Прогноза

    14 2 Отговор
    Борисов е добре да не говори за публични финанси, защото Велкова не успя да фалира държавата, но той може и да успее.
  • 117 Анонимен

    4 2 Отговор
    В Панорама хепси путин. Повръща ми се и от 7 бзнс, ко каза 7 и старчето с червените, български път, отивам да повърна
  • 118 Пипи Чорапчето

    14 2 Отговор
    Аууу;)
    Баш ме брига на кого си простил... ако имахме наистина съд и прокуратура, отдавна щеше да търкаш ... нара на бай Ставри;)
  • 119 Д-р Ох Боли

    13 2 Отговор
    Толупът трябва да му забранят да плюе и да всява паника. Изтерясал е след 2 години некрадене и не се чува вече какво приказва. Редно е да се подложи на спешна психиатрична помощ. Има добри специалисти и модерни медикаменти. Хах;-)))
  • 120 Реалист

    13 2 Отговор
    Ние народа не прощаваме бойко, натопорчили сме токмака чакаме те;заповядай пак на сръбката музика:)
  • 121 Твърде нагъл глупак

    16 3 Отговор
    На кого си простил бе идиот. Трябваше да си в затвора крадец нагъл. Ти провали България, ти я продаде както Зеленски продаде Украйна. Ти си жалък страхливец, без чест и достойнство. Само лъжи, лакартии и празни приказки. Всичко друго си, но политик не.
  • 122 Браво

    11 2 Отговор
    Този бил един великодушен хипопотам. Ние бяхме останали с впечатлението, че той е злобна и елементарна мутра.
  • 123 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #51 от "Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО":

    Дядо Много Сте Прав
  • 124 Мутропоклонник

    2 4 Отговор
    Прекрасен е. Да се връща че нямаме пари за казино инфлацията ни съсипа
  • 125 единен

    6 2 Отговор
    Там ти беше мястото.
  • 126 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КАРНОБАТ":

    Зеленски е психопат Бойко е престъпник мутра
  • 127 Поздрави

    4 2 Отговор
    У всички нас е вродена глупостта да смятаме метафората за доказателство Бойко, потока от празни думи - за извор на основни истини, а себе си - за пророци." Бойко не се коси, улицата с филия мас и червен пипер, така не е изучила, че ще ги бием всички...като маче о дирек.
  • 128 Ти си

    13 3 Отговор
    за затвора мутро Борисов.
    Аз ще бъда безкрайно щастлив да лежиш дълги години на топло.
  • 129 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 2 Отговор
    Борисов в Град Пловдив Управление без Герб Не може Да Има Много Сте Нагли Герб
  • 130 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    мутра кръв повръща пари не връща
  • 131 Поздрави

    2 8 Отговор
    Най-големият глупак е оня, който не е достатъчно умен. Борисов не е виновен, че всички около него са крадци.... Слушайте! Успокойте се! - и каза старецът. ...
  • 132 ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО Е АРЕСТ МУТРО

    11 3 Отговор
    НО ЩЕ НАУЧИШ ........ ТОВА ДЕТО КИРО ТЕ АРЕСТУВА БЕШЕ ТВОЯ ИДЕЯ !
  • 133 ЗНАМ ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО МУ Е НА

    12 2 Отговор
    ТИКВАТА ДВЕ ГОДИНИ ДА НЕ ПРАВИ МАГИСТРАЛИ И ДА КРАДЕ - ТОВА СА ПОНЕ 200 МИЛИАРДА В ЧЕКМЕДЖЕТА - ЗАТОВА Е БЕСЕН ....................
  • 134 Димо

    11 3 Отговор
    00ОТГОВОР
    Руско-българска ма...фия ГЕРБ-ДПС, Възраждане,БСП и др. Докато не се активизираме като общество и не се откъснем от тези зависимости няма да се оправим.Доста милиарди народни пари са заминали и продължават да заминават в посока чекмеджето и Русия. Няма такова крадене в света, няма!
  • 135 Макс

    13 3 Отговор
    Честита годишнина от ареста ! Беше голяма радост , скоро пак ще бъде .
  • 136 Злопаметен

    9 3 Отговор
    Аааа,ти си ,,простил",ама пак говориш от ,,ПЪРВО ЛИЦЕ"....
    Питаш ли нас...милиони ограбени с мангизи дето си пълнел чекмеджета...а ???
    Падне ли ГешеФ...
    Отиваш в ...Белене....ДО ЖИВОТ!
  • 137 Истината

    11 3 Отговор
    Много ми е чудно,докога Борисов и цялата крадлива гербажийска клика ще хвърлят своята вина ,върху Промяната.!!!Те сътвориха толкова безумия за 15 години,такива могъщи ,невероятни грабежи ,че вместо да лежат по затворите, те имат смелостта,отново и отново да заблуждават бедния народец и със всички мерзости и лъжи да привличат овчето стадо ,да гласува за тях.Борисов за да оцелее,понеже усеща интуитивно,че може да влезе в другия списък "Магнитски",би пожертвал и семейството си,за да оцелее и спаси кожата си.Да,има кой да гледа отгоре и следващият път няма да му се размине.

    Коментиран от #141

  • 138 Население което гласува за мутра - бойко

    10 2 Отговор
    ...мутра - бойко борисов, за чалгар - слави трифонов, за раздавач на порции - ахмед меди доганов агент Сава, за шиши - дялан бекапеевски. Население което страстно желае еди диктатор да затрие една държава и един народ ... такова население не е народ, а мърша!

    Коментиран от #139

  • 139 Маселението...

    3 2 Отговор

    До коментар #138 от "Население което гласува за мутра - бойко":

    ...на задунайская губерния!!!
  • 140 ДА , ЩЕ СИ СПОМНЯШ С УМИЛЕНИЕ ЗА АРЕСТА

    12 2 Отговор
    КАТО ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА ЗАВИНАГИ КРАДЕЦО !
  • 141 ПРОМЯНА ИЛИ ПОДМЯНА БЕ ПРОСТАК ?

    5 2 Отговор

    До коментар #137 от "Истината":

    ............................................
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 ПОМНИШ ЛИ МУТРО , ФОЕРВЕРКИТЕ

    10 2 Отговор
    КАТО ПО НОВА ГОДИНА БЕШЕ КАТО ТЕ АРЕСТУВАХА ! МОШЕННИК !
  • 144 БОЙКО И КИРО В ЕДНА КИЛИЯ .............

    4 5 Отговор
    МЕТЪР НА МЕТЪР ...........................................
  • 145 въпрос

    1 1 Отговор

    До коментар #70 от "Гербар":

    Как си го изтипосал ако доганя му подаде вагавонтина си оня ще го земе ли?
  • 146 Ами

    12 2 Отговор
    Баце,я кажи,защо ходи 3 пъти в САЩ ,да се молиш да не те сложат в първия списък,"Магнитски" и тогава натопи Горанов.Сега трябва да се разбереш с Гешев,кой от Вас ще влезе във втория списък.Народът помни всичките ти зулуми,може да се напишат 500 страници за тях.Така,че лесно няма да спасиш кожата.Стягай се.!!!!
  • 147 Казуар

    7 2 Отговор
    Бойко, има за какво да бъдеш разпитван в полицията.
  • 148 българин

    8 2 Отговор
    Браво на тиквата, паметлив излезе простакът на републиката, добре, че не е забравил ареста, скоро иде време пак за арест да е подготвен.
  • 149 БОЙКО И КИРО В ЕДНА КИЛИЯ .............

    4 5 Отговор
    МЕТЪР НА ДВА ...........................................
  • 150 СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ НЯМА ДА ТЕ РАЗПИТВА

    5 2 Отговор
    ДЕПОЛИТИЗИРАН СЪПАРТИЕЦ КАТО ГЕШЕВ ИЛИ РАШКОВ
  • 151 Да знаеш

    9 2 Отговор
    И ние няма да забравим какъв бандит ни управлява12, години.Как само краде и даваше на чакалите олигофрени около себе си,за да му пълнят после чекмеджетата.Рекетьор на бизнеси,съсипал много животи и продължава.Интересува се само той да оцелее и да е недосегаем.12 години,ни една реформа,само яко лапане ,а народа най-беден в Европа.Само затвор за Кюлчев.
  • 152 Ако вие

    8 2 Отговор
    Гласувате за ОПГГЕРБ,получавате бонус ОПГ ДПС и Шиши на първи ред в НС.Видяхтр ли го кресльото страхлив оня ден как ни плаши.Както в една снежна нощ ни плашеше с неговите чакали.Това са мутрите нагли,зли и отмъстителни.Никой няма да те забрави,защото всеки ден те дават слугинските телевизии и всеки ден те кълнем от сърце и душа.На зло куче зъл прът.
  • 153 оня с коня

    3 10 Отговор
    Няма лошо да плюете тука по бат Бойко/знам че и Още можете/,сигурен съм че почти 100% от вас го правят ЗА ПАРИ.На изборите обаче ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО,защото както Нашето/на Феновете му/ така и Вашето Бъдеще зависят точно от това дали ТОЙ ще управлява.НЯМА ДРУГА Алгернатива - Видяхте какво се случи през тия 2 г след ГЕРБ,не е трудно да си представите какво пък ще стане око Борисов не поеме Управлението на Държавата България!
  • 154 Незабрава

    4 2 Отговор
    Ще ти го прпомнят скоро
  • 155 ГЕРБЕР

    2 10 Отговор

    До коментар #1 от "Евала":

    САМО БАЦЕ МОЖЕ ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ.
    ТОЙ Е КАТО БОТЕВ И ЛЕВСКИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО.
    НЕКА ГО ПОДКЕПИМ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕДНА ПО ДОБРА БЪЛГАРИЯ
  • 156 111

    4 0 Отговор
    А аз няма да ви простя.
  • 157 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    4 0 Отговор
    Мразя безплатно този безсрамен наглец на снимката, дето изгони 3 милиона българи от родината им и измисли 1 милион начини за крадене от държавата! Само Рашков може да го оправи, като го вкара още един път в ареста! Този път завинаги!
  • 158 Дядо ви КуРтИ От Село ПиПеРкОвО

    6 0 Отговор
    Толупа нарочно се прави на шизофреник, защото има брутални видеозаписи с негово участие..И когато дойде видов ден,адвоката му ще пледира НЕВИНЕН,ПОРАДИ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ...
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Иво

    2 0 Отговор
    Ще простиш миличък от козяк искат правителство с доностническа България и продължаваме подмяната
  • 161 Нищо ново

    2 0 Отговор
    от тиквата, разказа вица аз не съм злопаметен, но си записвам. А ние никога не трябва да забравяме какво направи той - разруши отвътре държавността в нас, промени морално мисленето и постъпките ни като вкара в управлението на държавата нискочелата мафия и направи 20% от нацията крадци и мошеници...нека се сбъдне мечтата му горе да не забравят това
  • 162 ТАКА Е

    2 0 Отговор
    Не е важно само да влезе в затвор а най напред да върне парите.Защото присъдите са им кратки а после милионите им остават.И изобщо,жалка държава сме,след като медиите все още го популизми рат,а за нашия съд да не говорим.Амин с нас,данъкоплатците…..
  • 163 Еййй

    1 0 Отговор
    МАФИОТИТЕ НАЧЕЛО С ПОЖАРНИКАРЯ довели страна до хаоса който е в момента със зъби и нокти с лъжи и всяване на страх в хората искат ВЛАСТТА отново НО НЕ - КРАДЦИТЕ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!
  • 164 Костадин

    0 0 Отговор
    Само и само да налапа кокала пак
  • 165 Буха ха

    1 0 Отговор
    Млъкни, изрод дебел и прост. Много прост!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове