Last news in Fakti

19 Март, 2023 13:34 3 648 123

Борисов от Търново: Ако сега не победим и не направим правителство, за следващите избори не трябва изобщо да излизаме

  • бойко борисов-
  • велико търново-
  • победа-
  • правителство-
  • избори

Кое ни спасява в момента? Спасява ни оръжейната промишленост, която изнася за 5-6 милиарда оръжие за Украйна, спасява ни скъпият ток и преработката на руски петрол, който изнасяме за Европа", обяви лидерът на ГЕРБ

Борисов от Търново: Ако сега не победим и не направим правителство, за следващите избори не трябва изобщо да излизаме - 1
Снимка: Фейсбук

Ако сега не победим и не направим правителство, за следващите избори не трябва изобщо да излизаме и правим агитация. Към всичко, което сме направили за Търново, аз мога да добавя и църкви, библиотеки, и обещанията към семинарията. "Хемус" щеше да е на 20 км. оттук, да е стигнала до Възела. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново пред близо 1000 граждани.

„Всичко това беше спряно. Ние им оставихме по сметка 1,2 млрд., за да може да го продължат - с нас, без нас, няма значение. В момента международният трафик ви минава през центъра на града. Какъв въздух дишате, да ви питам? Тука на баира ТИР-те как пушат и всичко ви влиза в блоковете и две години си мълчите. И слушате Рашков, Шишков с глупостите им“, обърна се той към множеството в залата, цитиран от novini.bg.

Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.
"Тази година нямаме една стотинка по еврофондовете. Срамота! Когато е управлявал ГЕРБ, са работили абсолютно всички еврофондове. Нямахме нито едно наказание, а сега се води една популистка лява политика, която ни обрича на фалит. Кое ни спасява в момента? Спасява ни оръжейната промишленост, която изнася за 5-6 милиарда оръжие за Украйна, спасява ни скъпият ток и преработката на руски петрол, който изнасяме за Европа", обяви Борисов.

"Една госпожа, явно много ме мрази, ми вика - искам пак да станеш премиер. Ама парите са похарчени, няма ги. А вие искате сутринта да си измиете очите и зъбите и този сън, който сте сънували две години, да изчезне. Все пак ние не сме богове. Ние сме хора и всичко това сме постигали с много работа, време и вашата подкрепа. И затова сме се старали да правим всичко, което да ви е добро", подчерта лидерът на ГЕРБ.

"ПП и ДБ искали да правят "правителство на малцинство". Ще им направя елементарната сметка - не могат да направят правителство с ГЕРБ, с ДПС (освен ако не са направили вече нова коалиция след изявлението на белгийския премиер). Който пожелал успех, както на ПП, така и на ДПС", заяви Борисов.
"Така че всичко зависи този път от вас и колко хора ще убедите да гласуват. В случая се наемам с колегите да направим нещо по-добро от сегашното, само ако имаме мощна подкрепа. Ще има и саниране, и строителство на магистрали, и на ВиК сектора", увери той.

В началото кметът на Велико Търново д-р Даниел Панов приветства събралите се и отбеляза, че събитието на Неделя Кръстопоклонна има своя символичен смисъл.

"Последната година ни изчегъртваха, говореха какво ли не, отидоха и по-далеч - арестуваха председателя на нашата партия господин Борисов. Ако погледнем философски, събитията през последните две години, бяха нашето страдание. Днес ние излизаме по-силни и заедно ще извикаме: "Победа!", отбеляза Панов.

"Скъпи приятели, вашата роля днес е да убедите вашите близки, приятели, които не са решили да поемат към урните на 2-ри април, да гласуват с правилната бюлетина - с номер 2 за ГЕРБ. Така ние ще докажем, че партия ГЕРБ е най-силата политическа сила в България, защото е партия на хората и партия, която винаги е мислила за хората".

Водачът на листата във Велико Търново проф. Костадин Ангелов покани на сцената всички кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС.

"От два дни си мисля какво да ви кажа, скъпи приятели. Дали да покажа касови бележки от преди две години или лекарства, които преди бяха с 50% по-ниски. Но вие всичко това го знаете. И се отказах", отбеляза проф. Ангелов.
"Боли ме, защото България е болна. България е потънала в тъмнина. Време е да запретнем ръкави и да излекуваме България от вируса на Промяната", заяви проф. Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиква

    135 8 Отговор
    В затвора! Нищо няма да правиш ти!

    Коментиран от #100

  • 2 Васил

    128 7 Отговор
    За какво ми е правителство от мафиоти като Герб по добре да няма.

    Коментиран от #73

  • 3 Последния Софиянец

    117 7 Отговор
    Не трябва да излизате от затвора!Там доживот!
  • 4 Питам:

    85 3 Отговор
    КЪДЕ Е ТОЗИ КЪСМЕТ ? ДАЙ БОЖЕ !!! ХА ДАНА, АМА ВЛАСТТА Е СЛАДКА ЗАЩОТО ВЛАСТТА Е ПАРИ, ПАРИ, И ПАК ПАРИ!
  • 5 Некой си

    100 4 Отговор
    Даже и сега не излизайте, долни същества!
  • 6 Българка

    109 2 Отговор
    И тъй като ГЕРБ няма как да победят, то очаквам Борисов поне веднъж, поне този път да спази обещанието си и на следващите избори да не се регистрират като участник.

    Коментиран от #28

  • 7 Лорда

    47 3 Отговор
    Рижкото до Тулупа ще го изпапкам.От мойта черга е !
  • 8 комунистче

    30 23 Отговор
    този ще направи номера на Краля Слънце, няма да излиза, ще се скрие за два месеца, и тогава отчаяния народ, разреван, уплашен и ужасен, сам ще се събира на тумби по улиците, и ще вика Бойко върни се, къде си, на кой ни остави, ще плаче и ще целува снимката на вожда
  • 9 Роберто

    69 3 Отговор
    България няма нужда от такива комплексари!Предизборно Борисов хули и лъже наред,вместо да има съгласие между първите двама,за да излезем от тази ситуация,която не е по вкуса на българите!
  • 10 Мда

    64 3 Отговор
    Toeст герб сега няма да победи и няма да направи правителство. А за следващите избори - Магнитът знае.
  • 11 Българка

    75 1 Отговор
    Божкеееееееее, луд с картечница. Тоя пак говори за саниране и пътища. Явно има още доста празни чекмеджета!
    Българи, масово гласувайте против шайката ГЕРБ- ДПС, която ограби десетки/ стотици милиарди наши пари, живеят разгулно, разточително и напоително лъжат и грабят

    Коментиран от #14, #27

  • 12 Свобода за Тръмп

    28 8 Отговор
    Свобода за Тръмп 🇺🇸🗽

    ДемоНкрати, долу ръцете от Тръмп! 😡
  • 13 Чекмеджето

    37 2 Отговор
    стяга дървенията си!
  • 14 Москвича

    20 43 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Съгласен съм с теб, гласувам против ГЕРБ, като гласувам с бюлетина номер 3 - Възраждане 🇧🇬

    ППДБ+ ще се коалират с ГЕРБ!
  • 15 11111

    12 32 Отговор
    Да е жив и здрав Господин Румен Радев. Хората го казват.

    Коментиран от #76

  • 16 Г образен соросоид

    27 8 Отговор
    Ами не излизайте и на тези избори бре крадци ! Ако вие и Измам@та не се явите в България 100% ще има правителство и поне една идея по народно .... Но вие с Измамата не можете да поделите кокала от алчност (присъща за тези географски ширини )
  • 17 Няма да

    14 24 Отговор
    Гласувам за ппдб шарлатаните
  • 18 дон

    43 2 Отговор
    Всичко, което крадецът от Банкя каже извън затвора, е лъжа.
  • 19 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★ ҢҎꡥ

    31 2 Отговор
    Тиквата видя когато си на власт и всички те слушат, как лесно и бързо се пълнят чекмеджетата с пачки и злато, сега няма търпение пак да залъже Ганю да го вкара във властта и да почне да пълни нови чекмеджета с пачки и злато!
  • 20 Българин

    13 25 Отговор
    На 2 Април, не трябва да оставяме
    партиите на войната да направят правителство.

    Коментиран от #34

  • 21 Ром Бакарди

    25 2 Отговор
    Пи но ки о, Пи но ки о........май-май ша са крийти вав миши дупки, ша надзъртати уттам и ша църкате само! Ай стига ва-аман от твойти гръмки убещания, ако сичку казано от теб бе истина, дусега балгариата щеши да е бетер от швецерланд на балканите!
  • 22 Само герб

    2 41 Отговор
    Аз ще гласувам за Баце
  • 23 Така е

    34 4 Отговор
    Не трябва да излизате на избори изобщо. От вас няма полза, само крадене. Пък ако си приберете и яловото творение Израждане, всички ще си отдъхнем.
  • 24 Теле

    22 2 Отговор
    ДАЙ БОЖЕ
  • 25 обективен

    26 1 Отговор
    Затворете го в Блдуиновата кила. И никога да не излиза от там защото това ще ми е наградата.
  • 26 Ха ха ха ха ха ха ха

    23 1 Отговор
    Лебедова песен. Направо да скача в Джулюница
  • 27 кюмюря от Драгалевци

    13 21 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Да ще гласуваме против Герб но още по силно ще гласувам против ПП И ДБ защото ако първите бяха крадци то тия се оказаха МАРОДЕРИ (справка в тълковния речник какво е мародер ) !!!!
  • 28 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★ ҢҎꡥ

    27 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    То цялата партия е като Тиквата. Не е само Тиквата проблема, а и партията и тия кои гласуват за тая партия.
  • 29 Бивола от Банкя!! Какво Правителство

    33 0 Отговор
    Ще правиш Крадецо, Мафиот от СИК? Цял народ чака да бъдеш съден и да връщаш Милиардите!
  • 30 Иван

    23 0 Отговор
    Тоя пак ще побеждава иска още магистрали да строи ,Плевнелиев строеше магистралите по времето на мутрите сега да видим кон боб яде ли ослушва се кат мишка
  • 31 343416

    20 5 Отговор
    Белгия застава зад ПП Дпс, а защо не подкрепя Герб. Турчина и пп са либерали, а борисов от комунистически род партизански отряд Лиляна Павлова. Приюти ги всички маргини маджовите алексей петков

    Коментиран от #50, #77

  • 32 Гутьо

    5 13 Отговор
    Ще гласувам с бюлетина номер 6. Генерал Румен Радев президент генерал Шивиков премиер. Казах.
  • 33 един

    18 1 Отговор
    Пак уйдурми,изнасяли сме били руски петрол за Европа!Ако е вярно твърдението му,Прокуратурата веднага трябва да го привика на разпит!
  • 34 ПЕТКО ЛИЛОВ от ОССЕ българска тиква

    9 9 Отговор

    До коментар #20 от "Българин":

    А ако го направят това правителство , заедно с оръжието което изпращат в Украйна трябва да ги опаковаме и тях и еднопосочен билет за Киев ! Пазете се от тоя в моето заглавие , може да е ваш съсед !
  • 35 Хи хи

    8 23 Отговор
    Айде стига показвахте Борисов, покажете ПП-ДБ как водят предизборната кампания !Вчера на Кокорчо дантелени бикини подарили , днес Кирчо тича в парка за здраве и хората го заобикалят като чумав. Има снимка на Кирчо пред симпатизанти в тъмна зала, а като светнат лампите и залата полупразна.
  • 36 Смях в залата

    21 4 Отговор
    Абе Банго-Чекмеджан ефенди, да те питам: Защо допуснахте ти и твоите дружки за отрицателен период от време повече социално-демографски кризи и бели в държавата от турците и комунягите взети заедно? Изобщо не оправдавам нито едните, нито другите.Как допуснахте за 30 + години милиони българи да ,,излязат,, в чужбина, междувременно разселвайки бангладешко население из страната, превръщайки я в треторазрядна територия със затихващи функции?!

    Коментиран от #103

  • 37 Тома

    17 2 Отговор
    Ако сега не победим бай Ставри ще ме изяде каза бате бойко на 80% българи
  • 38 Бамбука

    20 1 Отговор
    Все по-дълги и напоителни лакардии в една ръка в джоба. Ако си вкара и двете ръце , какво ли ще намери ?
  • 39 Аз съм от ссср

    19 1 Отговор
    Ти и сега не трябваше да ходиш на избори нямаше да плачем Наи добре закрии Герб и да не те виждаме
  • 40 ¹19008е

    5 24 Отговор
    Всички Демократи Българи ще гласуваме масово за коалиция ГЕРБ и СДС с БЮЛЕТИНА номер 2,сбогом болшевики русофили патриоти и етнически състав
  • 41 Истината

    15 1 Отговор
    Не бъдат ли приведени сикаджията , шайката , прокурора мафиот и ортаците им от ДПС и БКП в ЦСЗ жална ви майка българи за поколения напред ! Мислете и гласувайте !
  • 42 ОЩЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА СИ В ЗАТВОР

    20 2 Отговор
    ПАРАЗИТ ПРЕСТЪПЕН !
  • 43 Истината е, че

    3 16 Отговор
    Радев е най умният и свестен от всички ви.
  • 44 Гутьо

    20 1 Отговор
    Защо се разочаровах от Възраждане..защото Коцето си би ваксините спестява в евро и долари и на всичкото отгоре жена му взима пари от соросоидни платформи. Благодаря от такива възрожденци.

    Коментиран от #74

  • 45 Разбойко

    18 1 Отговор
    Ето го отново противния човек. Скрий се бе нагъл! Престани да дразниш хората с присъствието си! Време е да починеш вече!!!
  • 46 СССР

    15 3 Отговор
    Нямаме нужда от прости съвеЦки милиционери, бивши членове на БКП, пичитатели на правешкият копанар с татуирани сърп и чук под фуражката! Господарите ти от ДС или ще те фиткат, или ще лежиш дълго при бай Ставри!
  • 47 Баце НЕУПРАВЛЯВАЩИЯ

    16 1 Отговор
    Чекмеджетата чакат да бъдат натъпкани !
  • 48 Мда

    19 3 Отговор
    Медиите отразяват без пропуск как Борисов обикаля феодалните герб владения. Всеки път едни и същи думи с разменен словоред...

    Коментиран от #57

  • 49 Хараламби

    15 0 Отговор
    Е, а дано! Още сега не излизайте - ясно е, че губите! Губите, защото не ви е грижа за народеца! А и ще трябва да се носи отговорност за откраднатото!
  • 50 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★ ҢҎꡥ

    5 6 Отговор

    До коментар #31 от "343416":

    Много лесно използвате думата комунизъм и давате определения на някои, че били комунисти! В България и никъде по света не е имало комунизъм, като изключим периода на пещерните хора когато всички са имали едни и същи дрехи, едни и същи пръчки и са яли едно и също от това което са уловили.
    Самият Велик Вожд Владимир Илич Улянов - ЛЕНИН прави Великата Социалистическа революция.
  • 51 Нищо

    19 0 Отговор
    няма да ти помогне , ни Велико Търново както много пъти с взаимни услуги и далавери , нито лъжите и опити за манипулации , нито злословенето и мушенгиите ! В третата доза Магнитски - в пълен блясък с целия позор !
  • 52 Юлиян Борисов Георгиев - Чикатило

    19 0 Отговор
    Ако този п.римитив направи правителство ще назначи навсякъде Психопати като Гешев и Каракачанов това е гарантирано, е тогава ни очаква неизбежна с. мърт!
  • 53 Хахахаха

    15 1 Отговор
    Ще ,,победиш", както в борбата на ПРАСЕ с...ТИКВА....
    Жалкото е ,че ТИКВАТА е ясна,но ,,ПРАСЕТАТА" не са дори прасета,а....ОВЦЕ заспали...т.е. ТИЯ ДЕ ТЕ ПОДКРЕПЯТ И ТЪРПЕНИЕТО НА ТОЯ ЗАСПАЛ...Н А Р О Д !
  • 54 Общество

    17 0 Отговор
    Да говорим с факти? Един горски в момента си докарва 1000 лв. на ден. Как няма да искат герб.. ДА не говорим на високо ниво как се краде.Номер 12 е спасението.
  • 55 Буда

    17 0 Отговор
    Господи,Господи,Тоз и Тези срам нямат!Окрадоха и опоскаха България и още искат и искат да крадат и лапат!
    ГРОБ - повече никога начело на държавата! Чекмеджета,шкафчета,каси и гардероби всичко изпокрадахте!
  • 56 Реалист

    9 0 Отговор
    Бойко ела вдигнали сме народната мъдрост, заповядай седни върху й :)
  • 57 Да бе

    8 0 Отговор

    До коментар #48 от "Мда":

    Ама на пачата с капелата за това и плащат....Ефремовата Ана...
    ФаТки бе...пари да падат...
  • 58 НЯКОЙ

    13 0 Отговор
    Не знам какво още не са казали хората за този НАХАЛНИК ?!? Дави се в собственото си блато и пак крещи АЗ, АЗ, АЗ !!! Да, ТИ си виновен за жалкия хал на българите - ТИ !!!

    Коментиран от #65

  • 59 Болярче

    15 0 Отговор
    Няма да се явяваш защото те чака Магнитски и трибунала.А Търново е красив град със затихващи функции и кмет дребен тарикат.
  • 60 Премини на Дегазин

    20 0 Отговор
    Разбира се, че няма да победите. За вас гласуват местните феодали и някой друг продажник. Вие сте шайка крадци без никаква друга цел
  • 61 Болярите са се нагледали на царе..

    9 3 Отговор
    ..,а вие сте вредни за обществото,
    а и не само вие.
    НЕ ГЛАСУВАЙТЕ,губите си времето,
    за когото и да гласувате ,,маскарите си остават същите,,
  • 62 българин

    12 0 Отговор
    Може още сега да не излизате, а за следващите дума и лаф да не става, с вас е свършено и да не се отметне тиквата отново. Време е не да излизате, а да влизате, да влизате при бай Ставри.
  • 63 3.14К

    11 0 Отговор
    И какво вика толупа? Спасяват ни руските лицензи за оръжие, енергийните ни мощности по руски технологии и руският петрол! Е къде е евроатлантическата ни икономика от последните 33 години? А Вили Лилков ни обяснява, че социалистическата икономика била фалирала! Как тогава построеното тогава, ни спасява сега?
  • 64 Ха ха ха ха ха ха ха

    18 0 Отговор
    Лебедова песен. Направо да скача в Джулюница
  • 65 ДеПеСарско библиотекарската мафия

    18 1 Отговор

    До коментар #58 от "НЯКОЙ":

    Борисов е бесен, защото водеща партия за победа на предстоящите избори се очертава Продължаваме Промяната - с номер 12!
  • 66 Мис гащи

    19 0 Отговор
    Песоглавецо,докога ще плещиш глупости? Бързо към бай Ставри,рецидивист!
  • 67 Гост

    13 4 Отговор
    бацоооо, споко бе, ще победите, нали има хартия! Рязко с дъпъсъ ще победите
  • 68 Ха ха ха ха ха ха

    9 0 Отговор
    Ха ха ха
  • 69 Винаги съм се

    18 1 Отговор
    чудел как може да има все още лумпени и загубеняци да симпатизират и да се кланят на една най обикновенна и проста тиква.
  • 70 След седмица

    18 0 Отговор
    Магнитски 3
  • 71 Димо

    13 0 Отговор
    А дано късмет да не излезете на избори, ама надали! Борисов,нали политиката ви пази от затвора!
  • 72 Румен

    18 0 Отговор
    Крадеца желае пак да краде. Само прост човек може да гласува за мафиота Борисов
  • 73 мммда

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "Васил":

    Бате то такова на никой не трябва, но преди около месец в швабско издание написаха, че такова ще има в Бг и то ще е коалицаия между ГЕРБ-СДС, ДБ- ПП и ДПС(евентуално). Може само да се надяваме, че няма да съберат 50% подкрепа.
  • 74 до гюрлюка

    3 9 Отговор

    До коментар #44 от "Гутьо":

    Разочаровал си с е от Възраждане защото още не си достигнал нужното ниво на еволюцията . Дай факти - дай номера на банковата му сметка и за жена му че взема пари от Сорос . Дай факти !

    Коментиран от #80, #83

  • 75 Бай Ставри

    11 0 Отговор
    Целият
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 честито булка

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "343416":

    Нали знаеш когато някой застане зад гърба на някой друг (при ВАС вече няма значение пола ) какво го прави след това ! Та въобще не ми е интересно кой е зад гъ.а ви какво ви прави , това са си ваши любовни отношения !
  • 78 Онзи

    15 0 Отговор
    Отишъл в един от най-разбитите градове с най-лоша инфраструктура,един от бай-корумпираните градове и тръгнал да говори това....
  • 79 вбннм

    15 1 Отговор
    Пак си точи зъбите Боко за голямо крадене. ДПС-то и те са изпълзяли от дупките си с големите кошници. Славьо-чалгарьо като развален грамофон повтаря "суверенът, та суверенът" и за мерудия добавя песента за кака Лена. Ми каква кака ти е на теб Ленчето бе, чалгарино ?! Ти си и чичо на нея! Позитанова-Импексова дори няма да я коментирам. На тези избори би трябвало да се провали тотално след всички гона, които е омазала..
    Народе, опичай си акъла, че сички ненужни, сички за измитане пак са се нахъсали да се наредят на държавната трапеза за голямото лапане!

    Коментиран от #82

  • 80 мммда

    7 4 Отговор

    До коментар #74 от "до гюрлюка":

    Елена Костова- съпруга на седесара Костов, официално е била подкрепяна финансово от Сорос още от времето когато фалираха държавата.
    Нищо никога не е случайно!!!
  • 81 Милото

    18 0 Отговор
    Препълнена зала с калинки ! Ако не бяхте окрали парите магистралата щеше да подмине Търново.
    Приказки от Хиляда и една нощ....,само публиката ти вярва !
  • 82 Дпс

    15 0 Отговор

    До коментар #79 от "вбннм":

    Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие, държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина. Народа е обезверен-не гласува което точно иска престъпната власт
  • 83 Еволюция????

    8 2 Отговор

    До коментар #74 от "до гюрлюка":

    Да се очароваш от Изхождане си е чист регрес - от човек към маймуна с петолъчка на челото.
  • 84 Катинара

    15 0 Отговор
    Много народ погуби, много души изгори, само заради едно его, но две трети от Българите все още вярваме! Хареса му да се изживява като строител, но в крайна сметка си остана един прост айдук-така ще го запомнят хората.
  • 85 Ко рече?

    15 0 Отговор
    Кво беше за куковичката от часовника, която периодично се появява да изкука нещо? Най-странното е, че все още има немалко изкукали индивиди, които ще гласуват за това недоразумение!
  • 86 Разкарай се

    9 0 Отговор
    С 200 км/с. Толкова много сьм пострадал от твойте антураж, чё Ако не изчезнеш...
  • 87 великия агитатор

    9 0 Отговор
    И тоя ли иска челвени прашки ?
  • 88 Нашийник

    14 0 Отговор
    Егати ненормалното изчадие! Марш, бе, ПРЕСТЪПНИК!
  • 89 Разкарай се

    11 0 Отговор
    С 200 км/с. Толкова много сьм пострадал от твойте антураж, чё Ако не изчезнеш...
  • 90 Международний сьд в Хага

    7 4 Отговор
    Трябва да издаде заповед за арест на тоя изрод заедно с кокорчовците!
  • 91 оня с коня

    2 15 Отговор
    Бат бойко ГАРАНТИРАНО ще спечели Изборите.А Защо?Ами защото НИЕ ФЕНОВЕТЕ МУ СМЕ много и дисциплинирани,докато ВИЕ- ДРУГИТЕ сте малко и Неориентирани за кого да гласувате!Естествено след Изборния ден пак ще викате че изборите са фалшифицирани,а както винаги никой няма да ви обърне внимание.И да е ясно:Ако ГЕРБ като Най-многобройна Група в НС не успее да състави Правителство,то чрез Гласовете на Депутатите си няма да позволи на НИКОЙ ДРУГ ДА УПРАВЛЯВА!

    Коментиран от #93

  • 92 Минева

    9 0 Отговор
    Самите гербаджии е добре да те разкарат от полетиката ама нали сте си еднакво умни
  • 93 Дъртак

    9 0 Отговор

    До коментар #91 от "оня с коня":

    Ами нормално е, най -ниско образованите избиратели да са най-дисциплинирани. Такъв е вашият електорат и този на ДПС, това го доказвате като сте написали името на Вожда си с малка буква! И отсега да сме наясно, по-добре без правителство, от колкото правителство на ГЕРБ.

    Коментиран от #104

  • 94 Бойко

    10 0 Отговор
    Моля ви, дайте ми власт, парите сам ще си ги взема. Изпразни ми се чекмеджето с толкова чести избори!
  • 95 Чалгар

    12 0 Отговор
    Бат ти бойко няма почти никакви шансове да спечели. И троен аксел и троен тулуп да направи пред американското посолство, с две икони под мишниците да ходи, магнитски му е сигурен. Няма да му простят турски поток. Ще го сготвят бавно.
  • 96 Именно

    12 0 Отговор
    То и сега е по-добре да не се явявате!
  • 97 Казуар

    11 0 Отговор
    Бойко, правиш предизборна агитация подходяща за Факултето.
  • 98 ясевд

    9 0 Отговор
    Банкянския пръдльо, едно и също лъже хората където види микрофон или камера. Шубе го е че ако няма достатъчно балъци да го подкрепят, ще му се наложи да ходи в затвора. Ще лъже и маже та да може повече прости балъци да гласуват за бандата му, иначе са в канала. А иначе добре знае че повече няма да може да краде като през предишните 12 г. Сега му трябва да не го разследват, та да може да харчи от чекмеджето. Внимавайте да не му се хванете пак в лъжите.
  • 99 Защо

    10 0 Отговор
    Не разбра,че ти никога повече никого няма да победиш крадец.Ти отдавна не си потребен на никого,освен на гербавата шайка,която 12години хрантути ,но и те ти пълнеха чекмеджетата.На тебе и на Гешо,който те държи още над водата никой не ви вярва мафиоти.
  • 100 Само два дни мислил

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тиква":

    И нищо не измислил...
  • 101 Шменти-капели

    9 1 Отговор
    Ако и след изборите Гешев не разследва КОЙ е политическият лидер (според "Магнитски"), на който Божков е давал пари - сигурно ще има нов "Магнитски"!!!

    Коментиран от #122

  • 102 Гербар

    1 9 Отговор
    Гласувайте за баштата на бедния българин апостола бойко
  • 103 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 5 Отговор

    До коментар #36 от "Смях в залата":

    Трудно е от рибена чорба да се направи аквариум. С обратното комунистите за 45 г. се справиха успешно.
  • 104 лечение

    1 7 Отговор

    До коментар #93 от "Дъртак":

    ……aвтoритeтнa и прocпeрирaщa Бългaрия, e вeрният път КОЙТО СЛЕДВА БОЙКО именно чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. Другoтo e връщaнe към 50 гoдишнитe бeзплoдни уcилия нa Бългaрия.
  • 105 Тикво

    5 0 Отговор
    Жалка всичко,което правиш е само да си спасиш кожата крадец от класа.Със сметки на Сейшелите,в Кипър, в Дубай.Досега американците трябваше директно да те цитират в Магнитски,а не в два списъка да те цитират индиректно и да си спасиш крадените пари,с Шиши г.последно с правителствения Фалкон ги отнесохте в Дубай и после някакви фурми обратно донесохме за прах в
  • 106 Съчувстващ

    4 0 Отговор
    Бочко нямаш никакъв шанс да си първи, ами вземай самолета за Дубай докато е време .Кюлчетата и евраците вече ги изпра така че пей сърце. Ще си спомняме за теб като един строител на пътища в съвременна България положил огромни усилия за калпаво и корумпирано строителство доказано от ЕС .Ако имаш затруднения и претиснения относно смяната на Дубайската обстановка обади се на Черепа той е твой човек ще те уреди
  • 107 Като

    5 0 Отговор
    Гласуваш за ОПГГЕРБ получаваш бонус ОПГ ДПС и Шиши на първи ред в НС.Никога повече сикаджията крадец фактор в политиката.Как е Мис Бикини и детето грешнико безбожен.?Зло банкянско говедо директно при бай Ставри.
  • 108 Токайто

    6 1 Отговор
    Искам да гласувам за Цецка Цачева. Къде е Цецка Цачева?
  • 109 Герб са партия на войната

    1 5 Отговор
    Не на партиите на войната!Ще вкарат България във войната директно,по нареждане на нато!Само Възраждане! Единствената партия за Независима България!Пълен Неутралитет!
  • 110 111

    1 2 Отговор
    Премиерът на Белгия подкрепя ДПС и ПП в лупа. Бг и тъй като сме луди и под запрещение трябва да не подкрепяме.., а да се лекуване от бедност и студ
  • 111 Анонимен

    0 0 Отговор
    Бате Бойко, от Царевец, доктор кожен от град х женен за племенницата ни бе избран от герб за главен лекар и то само за 2 месеца, дойде бсп на власт и го премахнаха, казва се Др АнМ, на 55 г, няма сигурност за нищо в България, а е много възпитан, лазват го много лекари и алерголожката, но вече не са заедно, а жена му доктор е на квартира в Бс бани. Милата ни... Стари граждани, макар и дошли от Беломорието, село на капитан петко войвода е бабата тонка на докторката. Много крадете от 1970 до днес. Много умни юристи, лекари, но вие ги закопахте... Живи и здрави бъдете, гласувайте си за вас и семействата си.
  • 112 Веселяк

    0 3 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 113 Мдаа

    5 0 Отговор
    Затвор за крадливите Кремълски ГЕРБери, както и техните съдружници от ДПС,БСП,Възраждане,Радев и Гешев
  • 114 Цветанов

    5 0 Отговор
    Герб е мафия ограбила държавата за 12 години управление къде са еврофондовете защо не стигнаха до бедния българин а ги разпределяхте на Паламара!
  • 115 дидо тира

    0 1 Отговор
    аз ще гласувам за лява партия!
  • 116 преса

    1 2 Отговор
    искам да гласувам за ПКП
  • 117 гроб = дпс

    5 0 Отговор
    Поредната доза простотия на тиквата лъжи и интриги то друго няма . Затвор за буци и прислугата му няма такива нагли крадци и лъжци .
  • 118 Този

    5 0 Отговор
    Уличен бандюга освен да краде и рекетира друго незнае.Скрий се в зайчарника просто .Сега не сме 90-те. Години .Твойта ера мина.12 години нищо не свърши за хората лъжеца.Но твоите неграмотни ипончета,охранители и тенис и футбол партньори и баджанаци станаха индустриалци и олигарси.И ти пълнеха чекмеджето за световно.Ако малко имаше срам страхливеца ще оттеглиш и никой да те незнаещ къде си що си .Но ти си от простак нагоре ,е ще те издухаме говедо ние гражданите.Революция след изборите ако ти видиш власт.
  • 119 Толупе не мога се запра

    3 0 Отговор
    Тоз като го видя и повръщам, много противен интригант . тиквата, члгаджията славка, костя копейкин, карадайъ, радев, каскета и прислугата им са истинските шарлатани крадци и лъжци .
  • 120 Започнах

    3 0 Отговор
    да се досещам защо тоя си държи лявата ръка се у джоба! Ми там държи ключетата от чекмеджето и го е шубе да не ги загуби... Да не си мислите, че ръката му е там за да си крепи мандрахулките? Не, не е! Мата Хари рече, че вече не струват...
  • 121 гН0с

    3 1 Отговор
    ГЕРБ трябва да бъдат отстранени от Парламента завинаги! Това е смъртоносният тумор за Бг.
  • 122 гН0с

    3 0 Отговор

    До коментар #101 от "Шменти-капели":

    Чакаме Магнитски 3.
  • 123 Буци скоро ще има поздрави от Магнитски

    1 0 Отговор
    Буци чекмеджето лъже маже като за последно, поредните глупости и лъжи . Пак с едната ръка в джоба пълен гангстер го раздава, обарвали се, джобен тенис ли играй не се знае. но това е пълна подигравка и неуважение към хората . Да си бараш фара докато лъжеш хората и фантазираш това е някакъв майтап, доста извратен индивид .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове