19 Март, 2023 15:55 1 300 85

Антоанета Цонева: Работим за нормален европейски живот. За модерна България, в която децата ни да мечтаят да останат

  • антоанета цонева-
  • европейски живот-
  • българия-
  • деца-
  • мечта

"Това обединение е сформирано така, че да се допълваме и надграждаме в различните сектори,” каза Цонева и допълни, че двете формации са постигнали съгласие върху социалните политики и плащания, но да се спазва финансова дисциплина и бюджетният дефицит да не надхвърля 3%

Антоанета Цонева: Работим за нормален европейски живот. За модерна България, в която децата ни да мечтаят да останат  - 1
Снимка: БНТ

Обединени сме за нормален европейски живот. Всеки глас, Вашият глас има власт и ние можем да изградим съвместно едно добро бъдеще за нашите деца, това е посланието на коалиция “Продължаваме промяната - Демократична България”. Гласувайте за една модерна България, в която децата ни да мечтаят да останат, да живеят и да работят тук.” Това заяви в интервю за БНТ Антоанета Цонева.
“Това обединение е сформирано така, че да се допълваме и надграждаме в различните сектори,” каза Цонева и допълни, че двете формации са постигнали съгласие върху социалните политики и плащания, но да се спазва финансова дисциплина и бюджетният дефицит да не надхвърля 3%.

“Ние сме се споразумели върху всичко онова, което е важно по отношение на публичните финанси, което е важно по отношение на социалната политика, което е важно по отношение на вдигането на пенсиите. Всеки ден разговарям с хората за това. Защото ние се обединихме, за да бъде България нормална европейска държава с висок стандарт на живот, какъвто българските граждани заслужават”, каза още тя, цитирана от actualno.com.

Кандидатът за народен представител коментира и новите изборни правила като сподели, че за поредна година в малките населени места проблемът с подвижните секции съществува. Тя припомни, че разградският регион нашумя негативно в предишни избори при създаването на множество подвижни секции, които, според нея, са непропорционално разпределени спрямо избирателите в една или друга община.

“Поведохме битка, за да бъде решен този проблем и да могат да бъдат изискани всички преписки от кметовете на тези общини. Да се провери дали хората, които подават заявления дали заради техни заболявания, отговарят реално на изискването на Изборния кодекс, и че не могат да се придвижат до избирателната секция. Срещаме голям отпор”, каза тя като призова хората да гласуват свободно и да не се поддават на заплахи.

В програмата на коалицията ни е е залегнало изравняването на различията в развитието на регионите в България, каза Антоанета Цонева и допълни, че 50 милиарда лева инвестиции трябва бъдат разпределени поравно между Северна и Южна България.

“За да може моят избирателен район да получи онези финансови инжекции, които са необходими, например, за да се подобри транспортната инфраструктура и свързаността. За да може това от своя страна да подобри бизнес средата и създаде условия за привличане на нови инвеститори, които да разкриват качествени работни места на територията на област Разград. Всеки ден говорим за това как районът да не се обезлюдява, хората да не напускат, защото в листата в която съм аз има двама земеделци - хора, които имат големи стопанства, които произвеждат зеленчуци, семена и знаят какъв проблем има с работната сила”, коментира тя допълвайки, че ежедневно влиза в разговори с хора от района и най-вече иска да чуе какво те мислят, за да се подобри благосъстоянието на региона.

Моля за доверието на българските граждани в избирателния район, в който съм аз - Разград и цяла България. Гласувайте свободно, гласувайте за една модерна България.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормалната Европа?

    75 7 Отговор
    Ако в в Дания е узаконена "любовта" със животни,къде е "нормалността"?!

    Коментиран от #13

  • 2 ЗА СОРОСКИТЕ ОТРОЧЕТА

    91 7 Отговор
    като тая кифла НЕМОРАЛНОТО е НОРМАЛНО
  • 3 Реалист

    89 5 Отговор
    ДАпродадем България работят за джендариделогията на глобалистите и се финнсират пряко от престъпник номер 1 в Света Д. Сорос
  • 4 ТАЯ ЛИ

    91 5 Отговор
    ще говори за нормално, дето цял живот се е хранила от сороските фондове
  • 5 Тринити

    83 6 Отговор
    Тази работи за НПО финнсирано от ФАЩ получила е за 2 години 400 000 долара за колаборационизъм.
  • 6 Събота ща от отвъдното

    65 5 Отговор
    Нова порция лъжи от Ани
  • 7 АРЕ БЕГАЙ В БРЮКСЕЛ

    67 5 Отговор
    Там с радост ще те слушат как приказваш все възвишени цели. Ние тук те знаем що за стока си
  • 8 Да лъжеш и крадеш

    78 4 Отговор
    Да обслужваш кръга капитал и САЩ, не е нормална и не е модрна България! И не желая децата ми да живеят с такива отпадъци като вас ПП и ДБ!
  • 9 Сънища от отвъдното

    58 4 Отговор
    Нова порция лъжи от Ани краварката
  • 10 НЕ МОЖА ДА БУТНЕ ПАМЕТНИКА

    52 4 Отговор
    на Червената армия, друг я изпревари с чука. Тя само с боята успя да се докара пред "спонсорите"
  • 11 Българка

    10 73 Отговор
    В ДБ имат експерти и са последователни в политиката си. От ПП пък са доказали се в частния бизнес, образовани и решителни за разграждане борисово-сарайския грабителски модел. Към тях добавям активисти и борци срещу мафията от движения и граждански сдружения. Това са хората, които трябва да бъдат подкрепени и да си върнем с тях начело държавата на българите

    Коментиран от #46, #68

  • 12 хихи®

    54 5 Отговор
    Ние пък нещем да работите за нас
  • 13 колхозник

    9 42 Отговор

    До коментар #1 от "Нормалната Европа?":

    Дания е от страните с най висок стандарт в света, невежа.

    Коментиран от #16, #22

  • 14 ОДЪРТЯХА АКТИВИСТКИТЕ НА СОРОС

    52 5 Отговор
    Вече не е модерно да се хвалиш, че си от ОТРОВНО ОБЩЕСТВО. Но продължават да тровят медийното пространство
  • 15 Софиянеца

    46 5 Отговор
    Тази лесб.ийка не може да представлява българите в Парламента
  • 16 БРЕЙ И КРАЛИЦА СИ ИМАТ СЕЛЯНИНО

    43 7 Отговор

    До коментар #13 от "колхозник":

    Аре заминавай за Дания. Още Шекспир е казал: ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДАНИЯ

    Коментиран от #21

  • 17 ватник

    9 37 Отговор
    неуките , непознаващи историята и промити червени мозъци дерат гърла срещу САЩ, нищо че от 1945 година до сега сме под гнусния руски ботуш със тежки руски зависимости , олигархия и мутризация точно по руски модел.

    Коментиран от #19, #42

  • 18 Абе Цонева

    37 3 Отговор
    Трябва да се направи децата да остават, а не само да си го мечтаят, както вие предлагате !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 цербер

    10 3 Отговор
    Кандидатката за народна представителка коментира и новите изборни правила...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хихихи..

    36 6 Отговор

    До коментар #13 от "колхозник":

    Предпочитам не "висок" а "нормален" стандарт,ако стопляш за какво иде реч.И не искам да правя"любов" с домашни любимци,нито пък да Зная че това е в "рамките на закона"..
  • 23 европейче,безработно

    36 6 Отговор
    Две лекенца с имена Анисе опитват да ни пробутват лъжичка европейска надежда!16 години сме в дяволския съюз,защо сме на последно място по жизнен стандарт?Какво пречи на германци,французи,гърци,англичани,които са собственици на фирми в България да дават не по 1000 лева заплата,а по 5000 лева?Тези колонизатори идват тук да трупат печалби,а не да вдигат стандарта на слугите
  • 24 вседвас

    36 5 Отговор
    Кака Цона не спря да "работи". Тази мръсна и продажна кранта така се е назобила с грантове от Хамерика за България, че ако и каже Мустафа, кака Цона ще обяви воина на Русия. Цялата им секта на Дай България са от продажник нагоре. Чудно защо направо които ги харесва не пусне гласа си направо за Мустафата. Защо избирате слугите и направо за козяк та да се знае.

    Коментиран от #65

  • 25 МАЙ В КОЛХОЗА СИ СЕ ЧАЛНАЛ

    23 6 Отговор

    До коментар #21 от "колхозник":

    Не знеш ли, че в НРБ нямаше колхози. Имаше ТКЗС. По цял свят Кооперативите са на мода. Даже в ДАНИЯ, дето толкова бленуваш да си караш трактора. Но май в методичките от КОЗЯК са пропуснали тоя факт

    Коментиран от #26

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ПРОПАГАНДАТОРИТЕ НА КОЗЯК

    28 8 Отговор
    като ТАЯ все на Запад ни бутат. Е набутаниха ни ГО
  • 28 Павел пенев

    29 5 Отговор
    Тази флигорна отново мечтае за парламента, но зелените идеи фалираха и в Европа и тука.
  • 29 ТИ ПЪК КОГА СИ ВИЖДАЛ ЧУГУН

    13 3 Отговор

    До коментар #26 от "ватник":

    като освен клавиатурата друго не си помирисвал. А от смъркане и обоняние вече нямаш

    Коментиран от #40

  • 30 Цоньо Антонов

    5 21 Отговор
    ДБ работи да има русофилски президенти като Румен Радев.

    Коментиран от #31

  • 31 Румен радев, е

    14 8 Отговор

    До коментар #30 от "Цоньо Антонов":

    Президент на България! Не на Русия, не на САЩ, не на горно нанадолнище!

    Коментиран от #51

  • 32 Токайто

    33 5 Отговор
    Работите да няма род и родина, работите за джендър идеология, децата да сменят пола си без родителско разрешение, работите за родители с номерация, работите да няма коледа, а зимни празници, да няма възкресение, а пролетни празници. Работите всички социални услуги да са под контрол на НПО и в угода на Давоският сатанизъм.
  • 33 единен

    23 4 Отговор
    Точно със соросоиди като теб ли ще прогресира България.
  • 34 оооо

    28 4 Отговор
    Тая лесбианка няма деца и не трябва да има, какви ги плещи. Осмърдян козак, аут сте.
  • 35 гост

    24 3 Отговор
    Отвратително създание.
  • 36 Красимир Петров

    25 2 Отговор
    Работим в полза на Прокопиев,Костов и Маджо
  • 37 ЦОНА

    17 0 Отговор
    абе не можете ме накара да си сменям гащите всяка седмица....
  • 38 Фондация "Костя Копейкин"

    5 27 Отговор
    Хайде на копейкитеЕЕЕЕ !
    5 за пост, къща за гагауза проZZ !

    :)))

    Коментиран от #54

  • 39 Минева

    3 30 Отговор
    Успех, госпожо Цонева!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Читател

    24 3 Отговор
    Тази не жена не мъж е на заплата от години при Сорос чрез Америка за България фондацията, това е полужението.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 мечтата им е постигната - тука са

    3 13 Отговор
    За модерна България, в която децата ни да мечтаят да останат
  • 44 Перо

    26 3 Отговор
    Коалиция - джендърско сборище!
  • 45 Ихааа

    23 3 Отговор
    Цонева и нормално хахахахха
  • 46 Донки Хот и Сан Чопанса

    20 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Видя ли си минусите?
    Все така ще е.
  • 47 Пламен Сапунджиев

    21 3 Отговор
    Всички говорят за хубави неща, но които ще станат след като спечелят изборите. На тази другарка хич не и вярвам!
  • 48 Немо

    5 25 Отговор
    Трудно ще се преборят срещу многото пари на ГЕРБ и Копейкин.Никой по Копейкин не смее да плюе като по заповед.
    Сл.правителство на Радев плаши с фалит народа.А Копейкин от всякъде изниква и казва че знае как.И Бойко плаши хората с беднотия-участва както и навремето за избора на този президент.Лупавите държави лесно се превземат
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Читател

    24 4 Отговор
    А ГЕРБ са превзели цялата държава с любезното съдействие на фондациите които ги създадоха Конрад Аденауер и Хайнс зейтел.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Това го знаем

    20 2 Отговор

    До коментар #51 от "Цоньо Антонов":

    Ти за колко си продаваш бъдещето? Картоф, два?
  • 53 Читател

    21 2 Отговор
    Изборите са лъжа тук избори не е имало никога имало е само назначения от вън.Гога от изток кога от запад но избор няма.
  • 54 Кой ще дава копейките

    19 5 Отговор

    До коментар #38 от "Фондация "Костя Копейкин"":

    За да кажеш истината за тези лъжци и крадци от ПП и ДБ?
  • 55 стрина цона дб от циганската каруца

    25 4 Отговор
    братя ромляни юруш на грантоветееееееее! дедо шори черпи предизборнооооооо!
  • 56 Мразя боклуци

    23 4 Отговор
    С Къро ли ще я правите модерна и правова ...
  • 57 Така така

    23 9 Отговор
    Докато сме в нато и еu няма да стане
  • 58 пояснение

    25 4 Отговор
    От направеното обръщение , не разбрах . За вашите деца ли става въпрос , или за нашите. Щото , ако до сега сте работели по тези точки , за нашите деца , то сте се справили супер некадърно.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Хама

    5 20 Отговор

    До коментар #51 от "Цоньо Антонов":

    Колко са българите не се знае.Но групата за писане се издава от време на време че пишат от Русия.А има и небългари заселени доста по морето.Всички те обичат България много и не работят за интересите на Русия ?.А има и болни мозъци доста на години изперкали и свръхактивни българи.Но за щастие намаляват по биологични причини.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Народа

    23 3 Отговор
    Тази грозна овца освен да протестира не е хващала никога работа
  • 64 Веселяк

    12 4 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Факман

    7 2 Отговор
    Всички работят за светлото бъдеще и за бъдещето на нашите деца,ама на тези децата им са по чужбина,а нашите опъват тука.Що се отнася до бъдещето Ами то стои от другата страна на дунава и вече 33 години не иска да дойде . За 33 години колко пъти гласувахте? Има възможност още толкова да гласувате и да мислите ,че с гласа ви нещо се променя.Хахххахах умрял народ
  • 68 ПЕНА незадоволена

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Хората мизеруват а никой не казва, че ще оправи положението.Икономиката е прегряла,а никой не ще да я оправи.Питам аз,кой ще ни оправи?

    Коментиран от #73

  • 69 Ком

    8 0 Отговор
    Не се усещат от Джендърската коалиция, че всяко появяване на Кафявата чума по ТВ е загуба на 3000 гласа.
  • 70 Леферов

    11 0 Отговор
    Този чироз иска да управлява, демек да краде. Ужас!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 6373728281

    5 0 Отговор
    Приказки от 1001 български нощи.Няма как да стане.Просто биологичната еволюция не може да го позволи.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Вуте

    6 0 Отговор
    Да, за вашите деца е така, мили български чорбаджий с червени хастари, България е модерна държава и стандарта Ви е висок, учите в чужбина. А останалите да се оправят...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Какъв ти живот Сулканке

    6 0 Отговор
    Те всички така говорят за нормален живот, клуб на богатите и после идват извръщенията с прословутите евродирективи и ядене на гъсеници и хлебарки.
    От 30 години ставаме все Швейцария на Балканите и все сме си малка помийна яма с политически нечистоплътни управници и крадци.
    Седнала да обяснява от къде изгрява Слънцето!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Калин

    6 0 Отговор
    ДБ основно работят за съдебна рефорва в услуга на олигарсите от кръга Капитал.

    Коментиран от #82

  • 80 Не е съвместима

    1 1 Отговор
    Тази мечта с ГЕРБ, ДПС и ВЪЗРАЖДАНЕ
  • 81 баба Цона

    2 0 Отговор
    Точно заради такива като тази от РЯзград, онази пак от този край с руската външност, която бе и дори министър- Йорданова, заради Ичо, Гнома, един от Крушари, Толбухинско, няма да гласувам за тях- ПП и ДБ. Нямат кадри или, ако имат, не ги пускат като кандидат-депутати, все едни и същи-семпли, простовати, но нахални хорица.
  • 82 Гочоолу

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Калин":

    ДБ основно са гола вода- нямат интелигентен потенциал. Те просто отблъскват избирателя с политиците си.
  • 83 Контраджендър

    1 0 Отговор
    Тази е много елементарна, .....щях да напиша "жена", но не съм сигурен в пола и.
  • 84 юрист

    0 0 Отговор
    Като я гледам тази, онази от Кубрат,Иванов-Бойкикев, разни други...срам ме е ,че съм юрист.Защото тези се водят "юристи".
  • 85 ЧЕ КАКВО РАБОТИТЕ БЕ ПАРАЗИТИ ?

    2 0 Отговор
    Я СИ ПОКАЖЕТЕ РЪЦЕТЕ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол