21 Март, 2023 10:09 1 783 38

Иван Гешев в Брюксел: Темите са "неправомерния политически натиск" и "зловредното чуждо влияние"

  • главен прокурор-
  • брюксел-
  • евродепутати

Главният прокурор ще информира европейските депутати и за негативните последици от закриването на органите на специализираното правосъдие у нас

Иван Гешев в Брюксел: Темите са "неправомерния политически натиск" и "зловредното чуждо влияние" - 1

Главният прокурор Иван Гешев е на работно посещение в Европейския парламент в Брюксел, съобщиха от държавното обвинение. От там уточняват, че при срещите си oбвинител №1 ще коментира предизвикателствата пред върховенството на правото в контекста на "неправомерния политически натиск срещу независимостта на органите на съдебната власт".

Главният прокурор ще информира европейските депутати и за негативните последици от закриването на органите на специализираното правосъдие у нас.

Друг акцент от разговорите на Иван Гешев в Европейския парламент ще е ангажираността на прокуратурата по противодействие на зловредното чуждестранно влияние, засягащо интересите на ЕС и НАТО, особено на фона на руската военна агресия в Украйна и преките последици за сигурността в региона, информират още от държавното обвинение.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванка Ванкаа..

    44 3 Отговор
    Чини ми се че рано или късно ще ти бръснат главата държавни фризьорки..
  • 2 Турист

    42 6 Отговор
    Тоз клоун няма ли кой да го спре да се излага..вчера блинкен каза че ще им види сметката какво още не им е ясно
  • 3 Слуга на шиши

    48 5 Отговор
    ти си зловредното влияние
  • 4 Защо не е в ЦСЗ?

    44 6 Отговор
    Ох боже, той щял в Европейския парламент ще говори за ангажираността на прокуратурата по противодействие на зловредното чуждестранно влияние, горкото прокурорче, не разбра ли че никой не го брои за стотинка и че той е защитника на кражбите в БГ и др.
  • 5 СталиН

    18 20 Отговор
    Гешефта призна за зловредното чуждо влияние на СаЩ в България и намесата им изборния процес със нелегална изборна секция в американското посолство

    Коментиран от #11

  • 6 8976597598

    39 4 Отговор
    Защитника на герберастите , дето правят магистрали със по-малко от половината материали , другото отива в чекмеджета , но още има люде които неистово искат простото баце и каскета.......
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БОЗА

    7 5 Отговор
    "Друг акцент от разговорите на Иван Гешев в Европейския парламент ще е ангажираността на прокуратурата по противодействие на зловредното чуждестранно влияние, засягащо интересите на ЕС и НАТО, особено на фона на руската военна агресия в Украйна и преките последици за сигурността в региона, информират още от държавното обвинение."


    Излиза,че ЕС и НАТО имат полезно чуждестранно влияние... ;-)))))


    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)
  • 9 Като го видя този ЯТАК

    33 2 Отговор
    на мафията в България и ме хващa срам, чв съм българин !

    Коментиран от #16

  • 10 Гост

    29 2 Отговор
    А това, че си част от мафията, тема ли е?!!!!
  • 11 Ако има влияние ...

    20 1 Отговор

    До коментар #5 от "СталиН":

    Защо само ние като другите губернии, нямаме тунели, скоростни влакове, магистрали от граница до граница и инвеститори дето бягат в Румъния ?! Как пък само ние от целия Колективен запад и бившите соц.държави останахме на дъното, яхнали черешови топчета, захапали дамаджани, развяли байраци и играещи хора в буйните води на патрЕотизъма ?!

    Коментиран от #14, #34

  • 12 дон

    33 2 Отговор
    Пазителят на чекмеджетата, другарят Гешев.
  • 13 Студопор

    9 6 Отговор
    Така като гледам заглавията във ФАКТИ и много се сещам за едни заглавия от Работническо дело, дето ни обясняваха за едно друго зловредно влияние. Уж ни разправят как сега е демокрация, как сме по-добре, ама не е и не сме по-добре. Всичко си е същото: пак ни казвате какво да мислим, кое е добро, кое зло, на кого да вярваме, кой е корумпиран... Просто вече не ви пука ако разказваме вицове или ако емигрираме.
    Всичко друго е абсолютно същото!
    Сринахте една работеща система, за да я замените със същата, но работеща за вас. Така наречената Демокрация изобщо няма нищо общо с управлението на народа. По-скоро е управляване на народа.
  • 14 Хихихи..

    10 6 Отговор

    До коментар #11 от "Ако има влияние ...":

    На умрял ... все Русията му виновна,от Стамболовите времена все един и същи плач..
  • 15 Гешев е Психопат

    19 1 Отговор
    Главният прокурор Гешев прикрива Терориста Юлиян Борисов Георгиев - ЧИКАТИЛО с над 20 убийства зад гърба си, потулват всички над 200 жалби срещу лицето Юлиян Георгиев ! Според вас този нормален ли е!?
  • 16 гост

    3 13 Отговор

    До коментар #9 от "Като го видя този ЯТАК":

    Абе затова ли мафията- Черепа, Ц.Василев, Бобокови.и др.олигарси искат да го махнат, явно той ги защитава тях?

    Коментиран от #21, #25

  • 17 Румен

    20 3 Отговор
    Какво прави тоя мафиот в Брюксел?
  • 18 И Гешев има имот в Дубай

    20 2 Отговор
    обаче НАП не иска да го установи !
  • 19 Обикновен

    14 1 Отговор
    Абе тоя човек коментатор на вътрешни събития ли е или главен прокурор който да решава проблемите вместо да ги коментира. Той какво иска, да разкаже на всички какви са ни проблемите и че той не може нищо.
  • 20 Мнение

    12 5 Отговор
    Продалите душите си бг престъпници, на фащ за много пари!

    Време ви е за народната любов!
  • 21 Ти наивник ли си

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    или ГОСТ на РАЗУМА ? И аз ако открадна милиард бих говорил същото и скрито плащал на главният обвинител за свободата си ! Овца !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ГЕШЕВ?? Специализираното "правосъдие"

    8 1 Отговор
    Няма нощо с ЕС и НАТО!! То ти Беше Бухалката, за Наказание на твойте опоненти и тея на Борисов! Чрез това Спец "правосъдие" дереше кожите на бизнесмени с Пари и имущество!! Всичко друго казоно от теб по въороса са лъжи и маниполации!! Трибунали имаше по времето на ВСВ!! НЯМА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРА!!
  • 24 Коментар

    2 6 Отговор
    И този бърка укрите с руснаците хаха.Нормално.Приличат си,а и едно време си ги знаехме,че това са бившите болшевики и руснаци.Реално укрите ни отвратиха от НАТО и ЕС.Денонощно само за тях се говори,заради тях даже историята ни изкривяват,само се пращат пари и оръжия докато всички обедняваме,а и заради тях има опасност да стане световна война и всички да умрем.Просто не ни се умира.
    А спец прокуратурата беше закрита от Продажните Пицари,за да може главния им доставчик Семерджиев да си разнася кристалните пици на спокойствие,но така се надруса,че сам се издъни.
  • 25 Казват му мафия

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Защо тези са недосегаеми заради Гешев - Найденови-Цеките, Румен Николов-Пашата, Юлиян Борисов Георгиев-Чикатило, Бойко Борисов, Цветанов, Каракачанов, Джамбазки, Маджо, всички полицаи !?

    Коментиран от #28

  • 26 Леля Гошо

    10 2 Отговор
    Скандирахме "Гешев е позор, оставка и затвор" . От милион и половина София, около 2000 се присъединиха. Тоест стадото овце няма нищо против Каскета. Боднете си го на шапката, селтаци презряни и жалки
  • 27 Колев–Босия

    7 1 Отговор
    Що си сака-оно си требе!
    Така казват шопите и са напълно прави.
    За идиот, настояващ за "специализирано" правосъдие е необходимо да се създаде "Специализирана психиатрия"!
  • 28 Гешев пази и кланът

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Казват му мафия":

    Алгафари, затова и трафикът на мигранти е достигнал 90 % успеваемост, арестуват се само някакви шофьорчета-наркомани по пътищата и никой не ги разпитва качествено, полицията отчита работа, а стотици милиони от трафик влизат в сметките на сирийският клан Алгафари ! Защо има такова невиждано голямо минаване на сирийски мигранти през България ???
  • 29 Демократ

    8 2 Отговор
    Очевидно цялата кохорта около ленинския каскет са на нивото на неговата интелектуална безпомощност, защото би трябвало да го спрат да прави България за резил.Безпомощен, глупав, необразован гл.прокурор, овластен с неограничена власт, сам да показва какво има под каскета. Направи за смях България пред света ,който ни се чуди как го търпим.
  • 30 Той

    7 1 Отговор
    и в Азербайджан се жалва от закриването на Специализираната прокуратура , сега и в Брюксел същата работа ! Само не знам как ще коментира "върховенството на правото" , като България държи първото място по корупция в ЕС ?
  • 31 бобо

    6 1 Отговор
    Крайно противен човек, досега за пет пари работа не е свършил, то и затова в държавата ни нищо положително не се случва, всичко сякаш се разпада, ама Гешев се бори със зловредни влияния! Смешник!
  • 32 Минева

    5 1 Отговор
    И в Брюксел отиде да говори глупости каскетът
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Демократ

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ако има влияние ...":

    Хората с каскетите не могат да разсъждават, в техните глави вместо мозък са наляти кремълски опорки. Те не знаят какъв живот искат да живеят и не могат да направят разлика между подредените, чисти държави,където хората имат права и задължения, закони, имат вода, канализация, тоалетни, улици, тротоари, магистрали, свобода на избор, не могат да преценят защо умните и талантливите отиват в САЩ И ЕС, а не в Русия, не различават зло от добро, главите им са чугунени и ехтят залповете на Аврора.
  • 35 ДОКО

    4 1 Отговор
    САМА КАКЪВ САМОДОВОЛЕН СМЕШНИК..И ЕТО ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА СМЕ НА ДЪНОТО НА КЛАСАЦИИТЕ..БЪЛГАРИНО НЕ ГЛЕДКАЙ УМНО..
  • 36 Румен

    5 1 Отговор
    Гледай народееее, няма често да виждате Мафиот 2 на снимка
  • 37 Запознат

    1 0 Отговор
    Гешев се е подсигурил,ако нещо се обърка,напуска страната с любовницата и го боли каскета.
  • 38 Българка

    1 0 Отговор
    Гешев, обърка дистанцията за жалване. Отивай да си поплачеш на рамото на Чайка в Москва. С Боко вече не знаете на кого да целувате ръка за да избегнете правосъдие за делата си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове