Last news in Fakti

30 Март, 2023 18:40 4 364 78

Христо Иванов направи прогноза за бъдещето в политиката на Бойко Борисов

  • бойко борисов-
  • христо иванов

Твърдо сме решени и разбираме, че България трябва да има правителство, заяви лидерът на "Да, България"

Христо Иванов направи прогноза за бъдещето в политиката на Бойко Борисов - 1
Снимка: бТВ

Твърдо сме решени и разбираме, че България трябва да има правителство. Би трябвало да се върнем към конституционно установения ред на страната. Ще направим всичко възможно да има правителство, отчитайки изискванията на своите избиратели. Това каза в предаването "Лице в лице" по бТВ съпредседателят на "Демократична България" и кандидат за депутат от "Продължаваме промяната - Демократична България" Христо Иванов.

Нивата на недоверие и на разделение в обществото и на ниво лидери между нас и ГЕРБ са такива, че никой не предвижда коалиция, която да изисква високо ниво на доверие. Така че остава да се търси обединение около някакви големи национални задачи и такъв формат на правителство, което би направило възможно неговото гласуване и функциониране. Към момента е рано да се говори какви ще са параметрите на това предложение, но ще направим всичко възможно да направим правителство, което да отговаря на изискванията на нашите избиратели и то няма как да бъде коалиционно, а трябва да е фокусирано не към разпределение на порции и постове, а към определени задачи, заяви Иванов.

За страната е рисково да продължи тази форма на президентска република, в която президентството се превръща в някакъв самостоятелен центъра на власт. Рисково е да има и правителство на хартиената коалиция. Хартиената коалиция е рецепта за връщане назад. В кампанията на ГЕРБ няма нито едно позитивно послание, насочено към бъдещето. Това ще бъде коалиция назад. Българските граждани сами могат да преценят искат ли да се връщат назад, посочи той.

Ние ще търсим обединение по големите национални приоритети, без това да е коалиция. Приоритетите ще бъдат определени в зависимост от това какви ще са резултатите от изборите. Това ще зададе условията, по които ще заседаваме по параметрите на обединението. Такива формати са използвани не само у нас при големи разделения в обществото, отбеляза съпредседателят на "Демократична България".

Сигурно това е и наивно, и опасно, но всички други варианти ми се виждат още по-опасни, добави той.

Ако предложим на правителство, което е ясна алтернатива на безпътицата в момента, тук вече преминаваме от подкрепа към ПП-ДБ към подкрепа за ангажиментите, които са поели към своите избиратели. Това ще бъде изпитание към всеки. Това няма да бъде подкрепа тип "ти мен уважаваш ли ме", а ще покаже отговорност. Всеки един от политическите играчи ще оценява, че ако направи така, ще има правителство, а ако не, отиваме на избори. Въпросът е дали след това ще могат да обясняват на избирателите си, че са евроатлантици, искат да влизаме в еврозоната, но не са подкрепили такова правителство, отбеляза Христо Иванов.

Ние заложихме на една позитивна кампания, защото разбираме, че безкрай можем да се замеряме с епитети, но страната трябва да тръгне напред. Разбирахме, че трябваше да възприемем доста по-умерен тон. А от друга страна Борисов от сутрин до вечер сипе ругатни срещу нас. Това не ме навежда на мисълта, че се готви да работи с ПП-ДБ. ГЕРБ не дадоха нито един знак към нашите избиратели за това, че през тези 12 г. има някакъв проблем в тях, за да бъде в момента България така разделена, коментира Иванов.

Той потвърди, че един от основните приоритети на ПП-ДБ ще е съдебната реформа.

Законът на Крум Зарков е важна част от съдебната реформа, но не е съдебната реформа. Без конституционна реформа не можем да влезем в Шенген и да отключим еврофондовете. Докато това не се случи, няма да има движение напред. Борисов и ГЕРБ всячески се опитват да заобикалят тази тема, каза съпредседателят на ДБ.

Борисов казва, че ГЕРБ са излезли от изолация, а ние сме в изолация. Говори така, защото намеква, че за него е опция да направи управление евентуално с ДПС, а "Възраждане" да маскира това. Следващият парламент може да се окаже последният кръстопът на Бойко Борисов - дали заявките на ГЕРБ на думи, че са евроатлантическа партия, че искат в Шенген или в еврозоната, ще бъдат изпълнени, или ще тръгнат в друга посока, заяви той.

Ако има управление, то няма да бъде базирано на коалиция, ще бъде по-тясна пътечка. Пред страната има много рискове, но и много възможности, затова трябва да поемем по трудния път, допълни Христо Иванов.

Той посочи, че ПП-ДБ ще работят за сериозно ограничаване на правата на главния прокурор. Не искаме да се стига до момент един Гешев да бъде заменен от друга "бухалка", а всеки да отговаря за действията си. Нека да има правосъдие за всеки, иначе играта не е истинска и не можем да постигнем истинските цели пред страната ни, подчерта той.

По думите му служебното правителство превишава правомощията си. То не е политическо правителство, за да изземва все повече и повече инициатива. Задачата му е само да организира предсрочните избори. Президентът и отделни министри се включиха доста активно в предизборната кампания, което не им е работа и би трябвало да се въздържат от такива действия, коментира Иванов.

Съпредседателят на ДБ призова за масово гласуване на изборите в неделя. Нашето обединение показа, че можем да бъдем не част от проблемите, а решението им, завърши Христо Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 АУУУУУ

    33 104 Отговор
    ДБ И ПП СА ЕДИНСТВЕНИЯТ ШАНС НА БЪЛГАРИЯ ДА НАСТИГНЕ РУМЪНИЯ.......А ЗА ПОЛША .....ТАМ МОЖЕМ ДА ПОМЕЧТАЕМ 🇧🇬🇪🇺🇧🇬🇪🇺🇧🇬🇪🇺🇧🇬🇪🇺🇧🇬🇪🇺

    Коментиран от #6, #28, #36, #53, #71, #75, #76

  • 3 ЕС фен

    20 76 Отговор
    Вече всичко е позволено: всички срещу руснаците. Спри руснака - иначе Сибир те чака.

    Коментиран от #4, #9

  • 4 Есджендер

    50 8 Отговор

    До коментар #3 от "ЕС фен":

    Вас има ли кой да ве оправя в Европата?
  • 5 Фибата

    51 5 Отговор
    И каква е прогнозата, че нещо не се разбира? Сигурно като тая на Алена!

    Коментиран от #51

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Да България

    7 76 Отговор
    Само Генерал Атанасов го признавам за лидер!!!!!
  • 8 снайпериста

    54 10 Отговор
    След изборите ще има две показни екзекуции на двама осъдени политика като този на снимката, а след това ще има още пет от партиите на войната.
  • 9 Русофил

    12 47 Отговор

    До коментар #3 от "ЕС фен":

    Супер лозунг: Спри руснака - иначе Сибир те чака. Поздравления

    Коментиран от #12

  • 10 Спри

    12 40 Отговор
    руснака - иначе Сибир те чака.
  • 11 Българин

    44 12 Отговор
    Ице обратното на умното и Кире обратното на умното ще се коалират с баце обратното на умното. Ех какъв рай ще настане за бякой хора, ще се строят прескъпи магистралу, асфалт ще се лее в несвяст, чекмеджетата ще пращят от злато и кинти
  • 12 Готино

    12 36 Отговор

    До коментар #9 от "Русофил":

    Спри руснака - иначе Сибир те чака.
  • 13 към Конституцията ще ми се връщал тоя из

    53 6 Отговор
    В Конституцията пише ли , че български политик , а от време на време и депутат може да се финансира от чуждо НПО , беее Ристьо ?
  • 14 Мнение

    9 54 Отговор
    ДБ са най-големият враг на кремълската мафия в БГ. Затова постоянно ченгетата им измислят отровни двойници като "гражданите за европейско развитие" по евроатлантическа линия или атака и възраждане по патриотична линия и така постоянно провалят развитието на държавата.
  • 15 Опа

    29 21 Отговор
    Христо да не си прави иллюзии за обединяване с ГЕРБ, Ако го направи един глас няма да види повече. ПП са против такива компромиси, а този иска да докопа властта на всяка цена, явно. Много приказки изприказва за последните две години и ето дойде на думата.

    Коментиран от #22

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Име

    32 5 Отговор
    Спасението е повече ПАРАПЕТИ .
    А който е цицал от МАТУШКА РУС, пак ще цица, другарю,... как ти беше името по МАЙЧИНА ЛИНИЯ ???
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 НАБЛЮДАТЕЛ

    24 14 Отговор
    Цялата посткомунистическа паплач се изреди да плюе ГЕРБ и Б. Борисов. Добре платена от КГБ-ейските пари на Маджо / Лукойл/ и бонусите получени от милиардните изтеглени кредити, се готвят да ни осигурят щастливо бъдеще / или поне на малка част от българите/ , напр. червените милионери и поповете. все пак не е лошо да се оттървеш от пенсионерите. Наздраве ! мислещи българи и после да не плачете / вече няма да има пред кого/
  • 21 Гласувай!

    33 9 Отговор
    Днес ще ви разкажа за една страна.
    Нея я наричат България.
    Бизнесът загива,а народа мре.
    Всеки кой я хване иска да краде.
    Ако ви харесва я карайте така
    и шарлатани ще ни управляват още 100 лета.
    Заблуждават ни с приказаки за прокурори,
    а искат да си вкарат хора свои.
    По-добре излезте и гласувайте
    иначе заради укри ще гладувате.
    Кажете "Не" на партиите на войната!
    Не си слагайте в торбата главата!
  • 22 Хоп троп

    26 6 Отговор

    До коментар #15 от "Опа":

    Козяк повелява!
  • 23 Ице

    19 4 Отговор
    Обръщам се към теб така защото те познавам от малък
    Около големи приоритети ще се съберете и без да сте коалиция ще работите за българия до тук добре
    Но в народното събрание има и много задачи които не са от големите приоритети и тогава какво? Вот на недоверие и довиждане. Че колко време ще изкара такова правителство може и един месец да не изкара
  • 24 Тоя защо не спрете да го каните

    39 8 Отговор
    Един жалък, гнусен продажник, лъжец и слуга на мафията!
  • 25 АУУУУУ

    10 13 Отговор

    До коментар #6 от "Момчил":

    НЕ БЕ ....ПРОСТО НЕ СЪМ РУСКА ПОДЛОГА 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 26 Ние избирателите🇧🇬

    38 5 Отговор
    Кой е другият съпредседател на ДБ освен Христо Иванов?!
    Това е Атанас Атанасов,който непрекъснато се крие от журналистите.
    Днешният „велик борец“ с ченгетата и комунистите е бил в края на 80-те години номенклатура на Областния и Общинския комитети на БКП в Разград – първо като младши прокурор в Окръжна прокуратура-Разград, а след това като единствен районен прокурор в Районната прокуратура на града. За да бъдеш удостоен с тази чест и да заслужиш похвалите, които откриваме в отчетните доклади от онова време, се е искало да си много ангажиран с партийната политика в този извънредно специфичен район на България, свързан с провеждания „Възродителен процес“. Атанасов е бил толкова доверено лице на висшите партийни функционери от областен и общински мащаб, че му е поверено лично да се занимава с обвинения срещу комунистически номенклатурчици. Някой има ли съмнения за статута му в онази комунистическа номенклатура и специфичната му роля там!
    Мислете на 2 април! Да не кажете после, че не сте знаели кой-кой е и какви ги е вършил.
  • 27 ДоАУУУУУ

    17 3 Отговор
    Виж си минусите и прецени до колко версията ти е осъществима

    Коментиран от #30

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Козаек

    31 6 Отговор
    Троянски кон . Бивш министър на правосъдието в правителство на ГЕРБ.
  • 30 Русофил

    7 16 Отговор

    До коментар #27 от "ДоАУУУУУ":

    Приятно е да видиш колко руски подлоги си ядосал. Минусите са за копейките.
    По тях ги оценяват.

    Коментиран от #65

  • 31 ПТР

    25 6 Отговор
    Тая руска марионетка под прикритие не разбрах какво е работил през живота си. откъде е папкал и кой му е плащал костюмите / всички имат чупки в кръста/. та какви ги приказва - кухи дрънкала в тая държава - дал Господ. Сега когато КГБ се бори за отделяне печелившите бизнеси от руската държава / санкции са все пак/, то ролята на такива като тоя и господарите му мнооого порасна, опери гребена, че и охрана си назначи. Щото БатБойко като го изгони от правителството бая беше му овесено нослето /че и се забелязва/. Ама случило на спонсори /господари/ момчето. Вземайте пример, иначе трябва да бачкате.
  • 32 БЪЛГАРИН

    28 4 Отговор
    Христо , нищо нямаш юридически потенциал , пълна липса на политическа култура , наследник на стария комунистически елит заедно с К.Петков и А.Василев , К.Зарков! Искате промяна , а правите ПЪЛНА ПОДМЯНА в заедно с ДАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ! Сипете ОМРАЗА , ОМРАЗА , пълна шуробаджанащина и назначение на калинки и пеперуди . За нищо не ставате !
  • 33 Веселяк

    9 6 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 34 Минева

    7 23 Отговор
    Декември, 2015 г. Хр. Иванов, министър на правосъдието от РБ в кабинета Борисов подава оставка, поради това че ГЕРБ бламира предложената от него правосъдна реформа. ББ дори не е в парламентарната зала, а рита мачле.
    Поздравяваме Ви за Вашата категорична позиция за съдебна реформа, господин Иванов. Пожелаваме успех на втори април!

    Коментиран от #37

  • 35 Кокоркиро

    14 8 Отговор
    Вашата кампания се плаща от една къдрава улица.Утре ще ни вкарате във война.И е добре да се замислиш за собственото си бъдеще.По добре Радев,отколкото чужди агенти.
  • 36 Демек

    13 6 Отговор

    До коментар #2 от "АУУУУУ":

    искаш да кажеш, че Румъния е собственост на мафия като България и там са дръпнали с жалки проекти на мафията като ПП и ДБ с лъжи, кражби и лицемерие! Не бах се сетил! :))
  • 37 Аха

    14 2 Отговор

    До коментар #34 от "Минева":

    Така мафията гради образ! Де българите да бяха по умни хора и да не блеят по лъжите на такива отпадъци и слуги на мафията, не биха живяли 33 години бедни и последни по всичко! А за съжаление, това ще продължи!
  • 38 Томи

    21 4 Отговор
    Такъв антипатичен празнодумец
    не е имало от времето на Орешарски
    Наглец от класа не му трепва окото
    Просто Пинокио
  • 39 ВРЕДНИ СТЕ

    23 5 Отговор
    ТОЗИ И ГНОМА СА ВРЕДНИ. НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА ТЯХ!
  • 40 Доктор

    21 5 Отговор
    Гнусна американска подлога.
  • 41 Тва американското комунде Бойкикeв

    15 6 Отговор
    от тъмночервения партизански род още ли ви замаява с "демокрация" и "съдебни реформи"?
  • 42 лили

    13 6 Отговор
    Ако бяхте умни и знаещи, щеше да вкарате тулупа в затвора но се уплаши те.
  • 43 Иванов е против всичко което..

    12 6 Отговор
    ..му пречи да управлява.
    Първо е Гешев,
    след него беше Трифонов,
    след това добави и БСП,
    след това се обяви срещу служебните правителства,
    сега добави и президента Радев.
    Убеждавани че трябва да управлява той,
    ама ние по добре да си върнем Бойко,ако ще е диктатура.
  • 44 Паулито Куельо

    15 3 Отговор
    Стари муцуни
    с нови локуми.
  • 45 Рамзито

    12 4 Отговор
    Я аресвам Ристю Шекер пезевенк повече
    от Радка длибоката. Ама шъ ги лупам и двете
  • 46 Ангеларий

    11 7 Отговор
    Докато мутрата не влезе в затвора нищо няма да тръгне.
  • 47 НИКОГА ВЕЧЕ КИКИ ГРЕЙНДЪРА

    19 4 Отговор
    РИСТЮ БОЙКИКЕВ-ПЕДЕРАСО, АСАНЧО МИНЕТА, ЛЕсНА ПАРАПЕТО, ИМПЕКСОВИЯ ТРАВЕСТИТ, РАДКА ДЛИБОКАТА, ТАНАС ПЕЕРАС, СОРОСПИИТЕ И НАРКО-ПЕДЕРУГИТЕ.......НИКОГА !!!!
  • 48 Гнусен мравояд

    13 3 Отговор
    Е тоя тип

    Коментиран от #49, #50

  • 49 ристьо е долен представител на човешкия

    12 3 Отговор

    До коментар #48 от "Гнусен мравояд":

    Какво ти е направило животинчето , защо го обиждаш с това сравнени , или просто ползваш външната прилика ?
  • 50 Грантояд е

    16 2 Отговор

    До коментар #48 от "Гнусен мравояд":

    поне от 25 години опъва грантове от американските подривни фондации и (не)правителствени огранизации
  • 51 Лоптата

    7 9 Отговор

    До коментар #5 от "Фибата":

    Истинската прогноза е: по заповед отвъд голямата локва след май месец ще се мре в окраинските окопи за xамериканcките интереси
  • 52 Иво Ангелов - Петрич

    6 1 Отговор
    Ристьо, На страната не и трябва каквото и да било правителство, а такова, което ще се контролира от четвъртата власт. Нея като я няма, няма да има нито правителство, нито управляващи, нито опозиция. Ще има селски тарикати- крадци на всички етажи на безвластието.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Занзибар

    5 4 Отговор
    Тоя тарикат от Банкя- Боко, че го вкарате ли в пандиза, та да гласувам. за Вас. Да не забравя и Циганорът от Дръндар.
  • 55 Хасковски каунь

    12 2 Отговор
    Ристю курфаща - работа не! Той е на КОЗЯК галено дете
  • 56 Ццццц

    12 2 Отговор
    Противна свиня
  • 57 Куку

    12 2 Отговор
    Ицко,твоята роля е да да се въртиш около няколко богати прест..и и да ги обслужваш.Това е!
  • 58 хммм

    3 14 Отговор
    Браво на ДБ! В тези русофилски времена да отстояващ позицията на Христо се иска смелост. Борисов може само да се извърта като лопата. Всеки ден с различни тези.

    Коментиран от #60

  • 59 гнусни

    10 0 Отговор
    келеши измекяри.....
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 бай Вангелий

    11 2 Отговор
    И аз виждам - обесен мравояд пред централна баня.
  • 62 Пловдив 1912

    8 1 Отговор
    Господине , като цяло не би трябвало да избираме от по-малкото зло , не би трябвало да ви познаваме в детайли , не би трябвало по цял ден разни като теб да са по студията и да се плюнчат, а дефакто да разпределят баницата още преди да е изпечена , би трябвало всеки да гласува за собствените си виждания и разбирания и до там ....всички вие трябва да сте слуги на народа , а вие имате народа за слуга и го смазвате от крадене...как да гласуват хората , след като им писна от всичко и всички...Вие , повечето сте с професия депутат и политик , трябва да ви се забрани да сте депутати повече от 2 пъти , даже и 1 път ви стига ...какво е това нещо доживотна ясла....само схеми и кражби ви са в главата...
  • 63 ¹19008е

    6 6 Отговор
    Единствените Демократи в България са ГЕРБ и СДС и в неделя ще победим окончателно а ти брадати Юдо ще си останеш с пръст в г... сещаш се предателите никой не ги иска дори тези на които служат ,и Бойко Борисов ще е Премиер и никой друг
  • 64 Тото

    4 1 Отговор
    Ако се върне Бойчо ще има да метеш арестите във София и околностите 😂😂😂
  • 65 а защо

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Русофил":

    трябва хората да са русофили за да не ви харесват лишените от разум коментари? или казвате имате си русофилски комолекс и да не ви преча да му се радвате ? приятна вечер
  • 66 Баща му бе най отявления кумунист.

    5 1 Отговор
    Тоз червен ЕвроАтлантик!Какъв Лицемер!
  • 67 ГЕРБ ПЪРВИ над 30%

    6 2 Отговор
    Пинокио подлогата на Прокопиев, джейнкорп и нексо , на Маджо лакея, отича в канала.
  • 68 ГЛАС НАРОДЕН

    5 1 Отговор
    На ПП иДБ и флашките с кодовете няма да им помогне.
  • 69 Герб мачка

    9 1 Отговор
    Продължаваме Простотията си занимават.
  • 70 Време е Гешев

    6 1 Отговор
    Да ви привиква в прокуратурата
  • 71 САМО НАПОМНЯМ

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "АУУУУУ":



    Да не забравяме, че ПП-ДБ са комунистически синчета и дъщерички.



  • 72 Бойко идва

    5 1 Отговор
    Ще има ревизия на управлението на промяната, МЕРИШЕ на затвор.
  • 73 Калин

    5 0 Отговор
    Дано политиката ни в бъдеще да няма провалени политици като Иванов, Мирчев, Атанасов!
  • 74 народа

    4 0 Отговор
    От къде на къде този пинокио иска подкрепа.Кой му е казал,че е най-кадърния и само той може да управлява.Тази коалиция е от 100 партии и едвам събират 10 процента от гласуподавателите и най-нагло заявяват,че само те могат да управляват и искат подкрепа от ДПС и ГЕРБ.Няма такава наглост от човек,които освен протестър и министър при Бойко не е пипнал цял живот никаква работа!
  • 75 САМО КОМЕНТИРАМ

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "АУУУУУ":



    Комунистическите синчета и дъщерички в партии с имена за "Промяна" и "Демокрация" - колко трябва да си наивен, че да не видиш очевидната лъжа?







  • 76 САМО КОМЕНТИРАМ

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "АУУУУУ":




    На този "демократ" - Ристьо Иванов (Бойкикиев), майка му (Мария Бойкикева) е родена в Москва, СССР, и е била активен член на БКП и след падането на комунизма - на БСП. А дядо му - Недялко Бойкикев, е бил член на комунистическата партия в СССР и журналист там.




    Коментиран от #78

  • 77 Монтьор на немски коли

    1 0 Отговор
    Причината не е в хартията , с която гласуват навсякъде по света . Причината е в такива като теб . Докога ще четем и слушаме брътвежите на този ......... и на подобните му ........ .
  • 78 Монтьор на немски коли

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "САМО КОМЕНТИРАМ":

    Дааааа , трябва да се напомня на КЪСОПАМЕТНИТЕ . Защото благодарение на тази КЪСА ПАМЕТ , такива като БОЙКИКЕВ си разиграват коня . А те много ...... за съжаление .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове