Last news in Fakti

6 Май, 2023 13:56 18 867 104

Иво Инджев: Как израелският експерт е довтасал с такава космическа скорост на мястото на взрива и защо не го покажат?

  • иво инджев-
  • израелски експерт-
  • атентат-
  • скорост-
  • име

"Изброявам четири неща, но те са достатъчни, за да започне човек да си задава въпроса – Що за атентат, а при това и неуспешен? Какъв е този абсолютен професионалист, който не задейства бомбата си както трябва, и на време", каза още журналистът

Иво Инджев: Как израелският експерт е довтасал с такава космическа скорост на мястото на взрива и защо не го покажат? - 1
Снимка: Euronews Bulgaria

"Когато ти говорят, че израелски експерт на място е оценил и се е възхитил от уменията на българските разследващи, човек се пита две неща – Кога той е успял да "довтаса“ с такава космическа скорост на мястото на престъплението и защо не ни го назоват поименно, защо не ни го покажат". Това коментира по повод опита за атентата срещу Иван Гешев журналистът Иво Инджев в предаването Newsroom на Радио "Фокус".
Според него в интерес на главния прокурор е да бъде доказано, че е бил със семейството си, но след като това не се прави, очевидно то не е било там.
Когато ти кажат, че се е образувал еди-какъв си кратер, а след това видиш, ден-два по-късно, видиш снимките със собствените си очи и установиш, че пораженията никак не приличат на кратер, също започваш да се съмняваш.

Когато видиш, че става дума, че метър и половина под пътя е поставено взривно устройство, разбираш, че то няма как да е насочило ударната вълна спрямо кортежа", каза той.

Журналистът смята, че анализирайки фактите, хората могат да се усъмнят в правдоподобността на атентата.

"Изброявам четири неща, но те са достатъчни, за да започне човек да си задава въпроса – Що за атентат, а при това и неуспешен? Какъв е този абсолютен професионалист, който не задейства бомбата си както трябва, и на време", каза още той.

Според него полза от цялата ситуация има единствено Иван Гешев, защото така си създава репутация на човек, който бива преследван от убийци, докато се опитва да раздава правосъдие.

"Полза от това има обекта на неуспешния атентат, защото той застава в позата на човека с ореол, преследван от някакви убийци. Това много прилича на продължение на негови дългогодишни усилия да се докаже като такъв, без обаче да е разкрил голямо престъпление, свързано с престъпността в България", каза Инджев.

Журналистът смята, че всички обстоятелства около случая трябва да бъдат публично представени на обществеността, защото така единствено биха се разсеяли всякакви съмнения, свързани с това дали опита за покушение не е инсцениран.

"Това, че децата са се изплашили, не означава, че те са били непременно в колата. Това е твърде мъгляво твърдение и не случайно, един след друг, спряха да говорят по тази тема, най-напред самият Сарафов, а след това Сийка Милева. Те отказват да отговорят на този въпрос.

До ден-днешен, под предлог, че това е някаква секретна информация, тази изключително важна подробност не се съобщава. Не било в интерес на обществото, напротив, в интерес е. Ако се докаже, че главният прокурор е бил със семейството си, то тогава отпадат съмненията, че е инсценировка, защото кой нормален би взел семейството и децата си в автомобил и да инсценира атентат срещу себе си", заяви той.

Той смята, че случаят може да е всъщност опит да бъде спряна съдебната реформа, с която да бъде създаден механизъм за разследване на обвинител номер 1.

"Като гледам колко спирачки се слагат през годините пред самата съдебна реформа, разбира се, че е възможно", смята той.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 178 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българка

    244 15 Отговор
    Самозабравилият се "божи инструмент" удари дъното с тази нискобюджетна холивудска и некадърно изпълнена по български постановка. В момента това е гнус, която осмърдява душата на всеки трезвомислещ човек

    Коментиран от #5

  • 3 Разглезено богаташче от БСП

    58 191 Отговор
    Алкохола не прощава. В главата на Иво е каша.

    Коментиран от #65

  • 4 Аз съм Боко Джентълмена

    109 13 Отговор
    И джентълменски прецаках ПП с 200.
  • 5 Лена,

    28 57 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    почини си малко.
  • 6 Вероятно

    184 16 Отговор
    Защото няма никакъв израелски експерт! Прокуратурата разчита на тайната на следствието, за да си фабрикува всякакви манипулации като досегашните!
  • 7 Хап

    177 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Той експерта е дошъл специално, но май е подранил без да иска.

    Коментиран от #11, #30

  • 8 Сталин

    35 71 Отговор
    Аз ви казах че са замесени евреите Мосад са най добри за убийства и терористични актове,изглежда Гешефта не е изпълнил нещо ,и сега инсценираха бомбен атентат да го сплашат, кой мислите беше отговорен за бомбата в Сарафово

    Коментиран от #37

  • 9 Откриха ли руският черен джип,

    68 24 Отговор
    с руски регистрационни номера в Бистрица?

    Коментиран от #25

  • 10 Бегай !

    90 27 Отговор
    На всеки на му е ясно,че това е постановка .Късно се пусна по пързалката Инджев (двойния агент).Реве срещу него ,че пуснал жалба за разрушаването на МОЧА и няма отговор.Жалък клоун.
  • 11 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    100 14 Отговор

    До коментар #7 от "Хап":

    Това беше Цирк
  • 12 Мим33

    123 16 Отговор
    Абсолютно тук съм съгласен с Инджов и аз също ги задавам тези въпроси и човек умствено сам може да си отговори,що за номера и постановка е това....
  • 13 Ммм...да

    37 6 Отговор
    Всъщност жида е дошъл на поклонение на майка си в Ц.С.Гробища.Нашите служби ги охраняват такива "гости".За това е отишъл да си каже мнението.
  • 14 За пари е довтасал бързо

    48 11 Отговор
    За експертизата.
  • 15 Какво значи,

    46 61 Отговор
    Индже, на турски? Малък, нежен, Лукав и подъл. Всяка прилика с някаква прилика е случайна..

    Коментиран от #39

  • 16 Гешев продължава да обслужва

    55 34 Отговор
    Руско-турски интереси в България...за това трябва да си ходи час по-скоро
  • 17 ганев

    25 32 Отговор
    ЕЕХ ИВО ИВО ТОЙ ДА НЕ Е ТОЛКОВА ДЪРТ И ЕДВАМ ДА МЪРДА КАТО ТЕБ
  • 18 Попов

    146 17 Отговор
    Отбелязвам лъжите: Семейството било в колата. Количеството взрив - как го изчислиха веднага на око? Скоростта на осколките била 10 пъти по-висока от скоростта на куршум от АК47 - пак веднага, без каквито и да е експертизи. И т.н. Оставка и на Гешев, и на Сарафов! Не сме детска градина, все пак.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 И това преживяхме

    59 6 Отговор
    Цялата работа отсрани прилича на конспирация която не се развива по план
    Въпроса е само оня човек дали е намесен защото много ме съмнява че е..просто случката отговаря на профила му..селска излагация..тия бандити имат и мотива и парите и връзките за да го осъществят това е безспорен факт
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Перо

    27 9 Отговор
    Тоя откри топлата вода!

    Коментиран от #26, #27

  • 23 Нашийник

    87 10 Отговор
    Въпросната прокуратура е организирана престъпна група, работеща за интересите на мафията и против народа. Оттук нататък всичките ти въпроси, които те глождят стават абсолютно излишни. Пък ако наистина не знаеш, излез и питай първия срещнат човек. Гарантирано ще ти даде верен отговор. Което е ясно и на цяла България, изключая подлогите.
  • 24 Тия ме трият

    84 11 Отговор
    Ама няма значение!
    Хващам се на бас, че сега ще тиражират, че тоя експерт е бил пристигнал по друг повод и случайно са го помолили за експертиза на случая Гешев.
    Инак всичко е ясно- актьори, декори, каскадьори..... и журналисти!
  • 25 оня

    47 9 Отговор

    До коментар #9 от "Откриха ли руският черен джип,":

    Той ако беше руски гешефт-каскетов нямаше да е жив:))
  • 26 мдда

    45 8 Отговор

    До коментар #22 от "Перо":

    той, като е открил топлата вода, тогава какво са открили всички тези пишман политици (като ББ. Косстадинов, Гешев, ДПС... и тнт и тн) които повярваха на "атентата" срещу Гешев?
  • 27 мдда

    36 8 Отговор

    До коментар #22 от "Перо":

    Излиза, че румен радев още не е открил топлата вода след като и той се хвана на кукичката..
    Всички неадекватни!
  • 28 Механик

    58 10 Отговор
    За първи и предполагам последн път се съгласявам с този инак, много мазен жендър. Но в случая е съвсем прав.
    Да, написаното от него е самата истина и предполагам ,повечето интелигентни хора са си задали същите въпроси.
    По-интерсното за мен е какви игри се играят в момента? Какви сили си мерят "пищовите", щом тоя соросняк се обявява против Гешев, който е проект пак на тия същите сороски НПО-та, които назначават и уволняват в БГ?
    Нещо яко се мъти, ми се види на мене.
  • 29 Аааайде

    25 72 Отговор
    Стига мътихте водата бе Инджев ! 1. Гешев не е твърдял, че семейството му е било в колата - оказа се, че това е просто неправилно изтълкуван негов израз ! 2. Никой не е говорил за "кратер" - още отначало се съобщи за дупка с 20-30см дълбочина, и няколко метра диаметър ! 3. Това не може да го направи някой непрофесионалист, или без поне достатъчно специални познания, умения и възможности ! 4. Откъде знаете каква точно е била целта на атентата, за да твърдите, че е неуспешен ??! 5. Относно израелския специалист, също не знаем с каква точно цел е пристигнал в България, за да правим някакви конкретни изводи ! Така че, най-добре е да се престане с разпространението на внушения, базирани на хипотези !

    Коментиран от #31

  • 30 Роки

    41 9 Отговор

    До коментар #7 от "Хап":

    Експерта,ако въобще е такъв де,е подранил ,за да сложи взрива,или какъвто и там филмов фишек е сложил до пътя,за да пробва стадото, това е просто част от една семпла игра,дали от Израел е дошъл или от къде да е другаде няма значение,нас ни играят ниско, като аматьорски отбор от окръжна група.
  • 31 Кофти а?

    36 5 Отговор

    До коментар #29 от "Аааайде":

    Такива грешки се опровергават на ден 1 не една седмица след инцидента от вътрешния министър..щот ме съмнява че Сарафов и Сийка още щяха да мълчат ако не беше излязло от друго място
  • 32 Наченки на Разум

    29 13 Отговор
    Някога в час по Биология , се използваше такъв термин "Наченки на разум" . С който се охарактеризираха някои по-низши животински видове . Браво на гн. Инджев , че този път прояви наченки на разум . Нещо нехарактерно за неговият подвид .
  • 33 Боби

    41 17 Отговор
    Иво Инджев не само е досаден русофоб а на всичко отгоре прилича на бабичка.
  • 34 Аайде до Кофти

    16 3 Отговор
    За това донякъде съм съгласен с теб, но то също е относително. В такива случаи е най-добре да се изчака появата на подробна и достоверна информация, а не да се прокарват внушения !
  • 35 ТОЯ ИЗРАЕЛСКИ ЕКСПЕРТ ТИ ПЛАЩА БЕ БОКЛУК

    11 5 Отговор
    СЕГА ЩИ СРЪТ ГРАНТИТЕ !
  • 36 1234

    31 7 Отговор
    Как бе г-н Инджев,вие не сте ли чували за БАТМАН,те и децата го знаят...само Вие,ама замислете се малко,не се излагайте така да не знаете за БАТМАН,вижте на какво е способен,идва преди атентата и изненадва даже атентаторите,като ги наблюдава колко НЕграмотно поставят ПИРАТКАТА за атентата.
  • 37 Пешо

    22 23 Отговор

    До коментар #8 от "Сталин":

    Взриа в Сарафово беше инсценировка. Кой би се самовзривил само за 6 убити, като има 41 души? Това долу-горе като коментара на спиртясалия мозък на масона Инджев и болните мозъци на феновете на ПП и ДБ. Такива инсценировки съществуват само в тези глави.

    Коментиран от #99

  • 38 БПФ

    30 5 Отговор
    Каква космическа скорост, бе: той се е движил с надсветлинна скорост, щом е дошъл час и половина преди "атентата", хахах...
  • 39 Насо

    18 5 Отговор

    До коментар #15 от "Какво значи,":

    Горе долу същото като миндже ,само че той си е голяма гнусна инджа
  • 40 пенко

    18 3 Отговор
    ИВО ---" АЗ НЕ СЕ ЗАКЛЮЧИХ САМ В КАБИНЕТА СИ В БТА ---ДРУГ МЕ ЗАКЛЮЧИ ---ИЗВАДИХА МЕ НАСИЛА " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 41 пасик

    28 11 Отговор
    Минджеееев,защо не си с пушкало на рамо и на фронта в любимата ти уфралина да защитаваш володим зьольонъй
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Павел пенев

    28 6 Отговор
    МОСАД работи с изпреварваща информация. Един ден по-рано израелския експерт е знаел че се подготвя терористичен акт против Гешев,купил си е самолетен билет за следващия ден и е пристигнал у нас час и половина преди взрива. Малко по късно е бил на местопроизшествието и се е включил като експерт без да е назначен от разследващия орган. Така неговата експертна оценка може да се ползва само тоалетната.
  • 45 Еее пак" умуват" на глас

    20 28 Отговор
    Експерти е дошъл по друг повод,но заради атентата е заведен от следовател на мястото на взрива.Аз не разбирам какви са тези спекулации,след като всички олигарси, мутри,ъндърграунд,бегълци са скочили срещу Гешев и помпат политици,медии,марионетки и т.н.На е такава изненада!Те наясно ли са,че без Гешев ставаме джунгла борба между клановете,и оттам в обществото,както започна при кирчовците и рашковците и сега сме както с финансови дефицити,разграден двор,наркошофьори плюс пияните и пълен хаос!Елате на себе си драги зрители!

    Коментиран от #48, #58

  • 46 Джордже Балашевич

    15 7 Отговор
    Ако допуснем за момент, че изрелският специалист, не е разледващ, а е сценарист.......
    Всеки сам да си разсъждава по темата!

    Коментиран от #91

  • 47 60699

    24 5 Отговор
    Аз пък питам как Рашков милионера забогатя с 22 имота през прехода без да залови нето един мутрафон,а по днешно негово време кат министър станахме както си бяхме през 90- те?Началничка на кабинета спусната от Божков,за да знае ,директор на НАП Спецов Дубайки корупме с 1 млн завлакъл агенцията която ръководи,каналите с Турция отворени за всички ,не само мигранти ,а и мафиоти.Цецо Белградски помпа лобисти в САЩ,е то какво остава?Продажни,продажни за личното благо,е сигурни ли сте че се работи за обществото.
  • 48 Ожэффж

    17 2 Отговор

    До коментар #45 от "Еее пак" умуват" на глас":

    Радвам се, че в България все още има хора, които могат да мислят. Но за съжаление са малцина.
  • 49 Ай сега

    16 10 Отговор
    И защо трябва всеки Ганьо да знае защо е бил тук израелския експерт и защо без разрешение Демерджиев си позволи да споменава имена.В чия полза?Как е допуснато да се случи за пръв път в българската история е по важно?Демерджиев на кои " другари" е бил адвокат, по какви дела и защо точно на криминални лица?Каква е тази държава?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Иво, пиленце

    18 7 Отговор
    И ти коментари раздаваш щедро. Откъде такъв експерт се пръкна, а ние те мислехме за журналист.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Сашо

    22 7 Отговор
    Толкова са некадърни и тъпи, че една нормална и с тренировка не могат да направят. Като капак на всичко сега чакам след няколко дни да кажат, че това е направено от руснаците. Абсолютни прокурор- дебили.

    Коментиран от #55

  • 55 Сашо

    10 6 Отговор

    До коментар #54 от "Сашо":

    Инсценировка
  • 56 Един от морето

    29 11 Отговор
    Абе другарю Инджев, аз никога ме съм бил нито комунист, нито комсомолец щото дядо ми са го нарекли за кулак а чичо ми е бил браник и затова са го преърепали във народната милиция. Ти си от червено семейсъво, завършил елитно училище във България, изпратен да следваш във белокамена Москва, вербуван за шпионин на ДС, обикалящ на запад по соца докато ние не можехме да отидем до Малко Търново без открит лис. И как стана тъка бе другарю Инд ев че ти стана най върл русофоб, най отявлен соросоид и отявлено американско мекере. А аз който трябваше да мразя всичко от соца и всичко руско съм уметен човек и гледам само истината. Знам че ти виеш за Украйна а аз казвам жалко за украи ските момчета загинали във впйна която Украйна префизвика и започна още през 2014г. Ти мразиш Бойко и боготвориж хатвардските пуцаджии, аз казвам Бойко не ми харесва много но той за момента е този гойто мо е да поведе държавата счупена от твоите шарлатани. Бива ли такава омраза бе др Инджев, та то си бол галеник на социализма, по е си трай
  • 57 Гробаря

    22 8 Отговор
    Едно краставо магаре да се овъргаля на същото място ще направи по- голяма яма отколкото пиратката която Гешо е изхвърлил от бронираната кола да си прави реклама
  • 58 незнайко

    25 10 Отговор

    До коментар #45 от "Еее пак" умуват" на глас":

    С какво Гешев е допринесъл за осъждането поне на един изявен и известен на всички МАФИОТ ? С абсолютно нищо ! Още се чудят как да спасят от доживотен затвор джигитът убиец Георги Семерджиев ! Къде е Гешев в случая ?

    Коментиран от #61

  • 59 Павлов,

    23 5 Отговор
    Иво Инджев да каже какво е правил в Москва и след това да плюе по главния прокурор. Такива комунета ги знаем какво представляват
  • 60 Аноним

    13 8 Отговор
    Най големият тъпанар и неблагодарник не може да дава оценки и да прави анализи. ПЕДЕРУНГЕР ,
  • 61 Нищо случайно

    13 2 Отговор

    До коментар #58 от "незнайко":

    Семерджиев е свързан с някои полицаи,затова е по тънко.Разследване от колеги полицаи на колеги,но ще бъде осъден.Има инстанции и ред!Иначе въпроса е уместен,но следи хронологията.Защо избраниците закриха бюрото за защита на свидетели,е преместига го формално и после ликвидираха,като няколко свидетели на едрите риби паднаха в боя от раз.После закриха специализирания и върнаха комунистическия ред на местно ниво пак в полза на кои?Т.е.умишлено.Няма нищо случайно,както и кои имаха дела в специализирания,тук няма догадки.
  • 62 Шоп

    10 9 Отговор
    Ако взривът беше PR, нямаще да има осколки! Стига с тези глупости
  • 63 ГОЧО БУЛГУРА

    8 11 Отговор
    ЦЯЛАТА. РАБОТА. Е. ЕДНА
    ГОЛЯМА. ДАЛАВЕРА.КАЗВАЛ. СЪМ. ГО. МНОГО. ПЪТИ. ЧЕ.
    ПОЛИТИЧЕСКАТА. МАФИЯ В
    ЛИЦЕТО. НА БКП- БСП-ДС И
    НЕЙНИТЕ ПРОИЗВОДНИ; ГЕРБ
    ДПС , ИТН, ПОСЛЕДНАТА. ИМ
    РОЖБА. ВЪЗРАЖДАНЕ СЪЩО
    ЗАЧЕНАТА. В. МАЗЕТАТА НА
    КРЕМЪЛ. ПИЯТ. КРЪВЧИЦАТА
    НА НАРОДА. ЗАТВОР. И. ПАК
    ЗАТВОР. ЗА. ВАС. МОШЕННИЦИ.

    Коментиран от #67

  • 64 Жоро

    13 9 Отговор
    Тиквата Гешев си организира атентат за да се пише жертва. Жалък палячо :D :D
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Читател

    11 6 Отговор
    Американска подлога, израелския експерт е довтасал толкова бързо колкото и ти си довтасал бързо да даваш поръчкови мнени. Остави разследващи те да си свършат работата и като излязат с окончателно становище тогава се изказва.
  • 67 Читател

    19 8 Отговор

    До коментар #63 от "ГОЧО БУЛГУРА":

    За последните години най-голямата разсипия на България я направиха Харвардските ШАРЛАТАНИ ПП, ДБ И ДСБ. Това е неоспорим факт.
  • 68 ФИНЦИ

    6 6 Отговор
    ДА ВИ КАЖА В ТОА САИТ НЕ ИСКАТ МНЕНИЯ ТУКА СА МИСИРКИТЕ НА БОИКО СИЧКО КОЕТО НЕ ИМ ОТТЪРВА ГО ТРИЯТ И СЛАГАТ ЗАБРАНИ НЕ КОМЕНТИРАИТЕ ДА НЕ ИМ ЧУКАТЕ ПАРИ ДА ФАЛИРАТ ТОВА СА ТРОЛОВЕ ДА ЗНАИТЕ
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Жададык

    12 6 Отговор
    Този конкретно не го понасям. Но в случая е прав на 100%.
  • 71 Гостът

    7 3 Отговор
    Сега разбрахте ли Костов какво е имал предвид когато произнесе фразата писна ми от ченгасарски номера. Тези неща вървят от край време затова не можем да се оправим 35години.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Спецов

    1 0 Отговор
    Да това е лешояд но малко победил
    На негова място бих се . ...
    Позор това е Българи Позор
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Сети

    9 1 Отговор
    Иво Инджев е продажник и българомразец. Ама в случая е прав. Случая много ми прилича на "покушението" срещу Доган преди години. Фарс. Както и уж отровените с нещо си там

    Коментиран от #104

  • 90 300 гр. Тротил

    6 2 Отговор
    Децата ревът. Тротил е не повече от70 грама. Обаче ние имаме органи но дамски полови. Пълни неграмотни и но силно зависими
  • 91 Прав си

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "Джордже Балашевич":

    Сега му дърпат ушите в посолството за зле свършеното театро.
  • 92 уфффф

    3 3 Отговор
    Аре улево,бе селски ! На теб ли ще ти показват каквото и да било !
  • 93 Иво беров

    4 0 Отговор
    ти кажи нали си доносник и знаеш как стават тези работи с постановките, ако не питай този дето си назначи гешевът.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 1234

    1 0 Отговор
    Към №45.Сега като не сме джунгла,...овощна градина ли сме,или сме разграден двор,и който иска влиза и излиза ,и взема каквото му трябва...май,май сме това последното.
  • 98 Любопитен

    5 0 Отговор
    Защо определени лица с неизвестна или непотвърдена компетентност твърдят открита, че Каскетчето е пътувал със семейството си, след като той е ерген, вместо да кажат, че е бил със своята любовница???
  • 99 Обективен

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "Пешо":

    Взривът в Сарафово бе дело на МОСАД, които по онова време натискаха да признаем палестинската организация, бореща се за свободата на своя народ за терористична!
  • 100 Сивата котка

    1 2 Отговор
    Е, па тоя път, Инджев, правилните въпроси задаваш.

    Коментиран от #103

  • 101 ванчо црния

    2 0 Отговор
    Баба Ивка,савецката възпитаничка и тя се е издрусала по въпроса..
  • 102 Бай той Толстой

    1 0 Отговор
    А тозикретен пак ли го показвате?Маймуна стипендиантска.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Бай той Толстой

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "Сети":

    Помияречовека.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол