Last news in Fakti

25 Май, 2023 16:49 1 388 13

От КЕВР започват проверка в "Топлофикация София" заради високите априлски сметки

  • кевр-
  • проверка-
  • топлофикация софия-
  • високи сметки

Регулаторът е изискал от ръководството на дружеството в тридневен срок да предостави изчерпателна информация за качеството на топлофикационните услуги, както и дали в издадените фактури на клиентите за април е приложена утвърдената цена на топлоенергията.

От КЕВР започват проверка в "Топлофикация София" заради високите априлски сметки  - 1
Снимка: БГНЕС

Проверка на "Топлофикация София" заради оплакванията на клиенти от високите априлски сметки започват от Комисията за енергийно и водно регулиране, съобщават от БНР.

Регулаторът е изискал от ръководството на дружеството в тридневен срок да предостави изчерпателна информация за качеството на топлофикационните услуги, както и дали в издадените фактури на клиентите за април е приложена утвърдената цена на топлоенергията.

След получаване на исканата информация от "Топлофикация София" Комисията ще изготви анализ на възникналата ситуация и ще оповести публично резултатите от проверката.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянеца

    10 0 Отговор
    Няма високи априлските сметки, това е това ще бъде за напред,, демократичния " втечнен газ дойде и във вашия джоб българи.
  • 2 Стайков

    8 3 Отговор
    Чао Газпром добре дошла инфлация

    Коментиран от #5, #8

  • 3 да де

    10 1 Отговор
    Поредната пунта мара на КЕВР топлофикациите ще си вземе всичко, ако не сега после с изравнителните сметки.
  • 4 Какви са тези,

    6 0 Отговор
    От кевър ,кевр ? Държавни нали,. Е, нали държавата е всяко и вся и ни пази ?
  • 5 Какво е инфлация,

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Стайков":

    А какво е цена на газа и нефта, при Брежнев !
  • 6 1-20

    4 1 Отговор
    Така ще бъде след като върнаха новият стар смръдльо начело на КЕВР
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Инфлация какво е?

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стайков":

    Измислена цена, от сържявата, за да се обере народът! Но какво се получи? По малко ДДС и рецесия, криза, поради коя власт? А на ви ДДС на ресторантите ! Лакомии, а другите да мизерстват…

    Коментиран от #11

  • 9 Властта

    4 0 Отговор
    Въобще не мисли за поносимост на пряки коствените и други данъци такси и високи осигуровки ! Па после изкат инвестиция ? Абсурд ! Само такса смет и данък сгради и?…. Фалит! И кой ще дойде, да не е глупав? Ех, управници
  • 10 В съдружие с мутрите с бели яки, ЧСИ

    6 0 Отговор
    пак искат да кльопнат апартаментите на бабичките!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ИЗХОДЪТ

    2 0 Отговор
    Е да станем всички депутати с по 9000лв за да не ни пука какви са сметките че и държавата ще си оправим а депутатите с 1000лв за да не се карат кой по голем го вади и мир, здраве и щастие ще закипи че даже и швейцария ще ни наричат....! Да ама не чух глас в тъмното ,отидох да се изпикая и разбрах че за рая се пее само в химна комунистически тъй като само те си живеят от 78г. в него а ние оцеляваме в стил ,,живота е прекрасен,, но не за нас ! Да живее международното положение казваха по Тошово и бих казал че и сега е така само че те още си лапкат яко а ние просто имаме право да го констатираме и да им плащаме вечно вдигащите се сметки ... до кога обаче ... вие решавате!
  • 13 ЛЕЛЯ

    3 0 Отговор
    В м 03 имах сметка от 220 лв от Топлофикация, в която отоплението беше 0.45 лв, 100 лв за сградна инсталация и 97 за топла вода . Сега в м 04 ми идва пак сметка за 220 лв???? Държа да 6ага, че м 03 и 04 крановете на радиаторите бяха на 0, защото беше топло времето и само от тръбите беше приятно вкъщи, апартамента е южен. Явно сметките са не реални!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове