25 Май, 2023 20:22 5 549 184

Кирил Петков: Службите са записвали разговори на политици от ПП и ДБ с цел провал на правителството Денков-Габриел

  • служби-
  • записи на разговори-
  • правителство

Петков разкри и част от тези изрази: „Бойко Борисов е само медиен противник. Ще изперем Борисов - той е наш приятел”; „Христо Иванов е измислил начин да не се вдига имунитетът на Борисов и реално има схема за неговото пазене”; „Мария Габриел е само жена на мъжа си, няма собствена тежест и е политически пленник”

Кирил Петков: Службите са записвали разговори на политици от ПП и ДБ с цел провал на правителството Денков-Габриел - 1

Искам да споделя информация за активно мероприятие срещу коалицията ПП-ДБ и възможността за съставяне на редовно правителство. Политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи в парламента и нашите офиси, по време на Изпълнителен, Национален съвет, срещи в Народното събрание. Записи, както на хора от ПП, така и на хора от ДБ. Това обяви Кирил Петков, цитиран от Нова телевизия.

„Използвани са записващи устройства, извадки от видео разговори и телефони. Тези действия са работа на службите и дълбоката държава с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство. Службите знаят, че ако се състави правителство, ще сменим техните ръководства. Но ще направим и дълбоки реформи, които целят изкореняването на превзетите хора, служители, отдели”, добави Петков.

Като инструмент за това Петков посочи, че е използван „емоционално нестабилен политик” - Радостин Василев.

Прокуратурата също знае, че минат ли настоящите законови промени, може да бъде прочистена от дълбокото задкулисие. Службите и прокуратурата знаят, че е дошло време разделно - или ние ще успеем да сменим тях, или те ще разбият нас и България и тя ще остане една превзета държава”, добави той.

„Той е ядосан, че не беше предложен за министър на спорта в новия кабинет. И личната му амбиция да бъде министър на спорта и отказът към него в този кабинет, го доведоха до емоционална нестабилност. Който лично се е похвалил, че за тези свои действия има подкрепата на държавни центрове на власт, които не искат създаване на правителство. Похвалил се е, че има лица от тъмния сектор, които го подкрепят”, поясни Петков.

Съпредседателят на ПП обяви, че нереалистичната надежда на Радостин Василев е да започне свой политически проект, като „помогне да взриви държавата”.

Петков поясни, че записите представляват внимателен избор и сглобяване на отделни фрази, думи и изрази, извадени от контекст, които са били целенасочено сглобени, за да създадат внушение и манипулация.

„Част от внушенията, които се целят, включват изкуствено сглобени изрази в следната посока. Това ще бъде част от записите, които ще се опитва да пуска. Забелязваме части и фрази, които са верни, но са сглобени по начин, че да дадат различно значение”, допълни той.

Петков разкри и част от тези изрази: „Бойко Борисов е само медиен противник. Ще изперем Борисов - той е наш приятел”; „Христо Иванов е измислил начин да не се вдига имунитетът на Борисов и реално има схема за неговото пазене”; „Мария Габриел е само жена на мъжа си, няма собствена тежест и е политически пленник”; „Службите ще бъдат променени изцяло и новите назначения са съгласувани с посолствата”; „Няма да се борим срещу корупцията, не ни трябва Фалконе, няма да се борим срещу мафията”.

Петков говори и за внушения за политически натиск от Европа, свързани с Урсула фон дер Лайен, Шарл Мишел и международни политици с цел създаване на дипломатически скандал.

И продължи с други изрази, част от „внушенията и изкуствено направените текстове”: „Дори лични изрезки от разговор, извън контекста: „След тези две бутилки ще повръщаме”. В този разговор имаше изречение „Има ли две бутилки вино?”. Следващото „На база нещата, които се случват в България, ще повръщаме”. Съчетанието е това, такъв тип неща”.

Петков поясни, че има извадени думи от контекст и за бъдещи кандидат-кметове, както и още „много други манипулации”. „Знаем, че над десет часа записи са синтезирани в четири минути, така че да дадат грешните внушения”, категоричен е той.

„Налице е активно мероприятие на „дълбоката държава”. Публични убийства в чужди държави, записи на политици, опити за шантаж и манипулации, опити за предизвикване на международни скандали. Някой иска да спре съдебната реформа и реформата в службите. Някой иска да попречи на България да има стабилно правителство. Някой иска „дълбоката държава” да остане непоклатима. Няма да стане! Няма да се подадем на шантажа и манипулациите”, обяви Петков.

Той добави, че Радостин Василев е само един „инструмент на превзетата държава и на превзетите служби”.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    174 42 Отговор
    Страх го тресе тоя. Назубрил какво точно ще каже, и избяга от въпроси. Явно знае какви са ги говорили и какво ще излезе утре.
    Има си лаборатории, които да кажат дали записа е автентичен, или не.
  • 2 А50

    179 36 Отговор
    Въпросът е вие какво сте се наговаряли срещу народа на България, а службите са си вършили работата
  • 3 Горд Българин 🇧🇬

    151 42 Отговор
    И Киро и Боко са пълен аут!
  • 4 Гост

    146 25 Отговор
    Кирцата кво ша прай сега? Кво ли имат? Става интересно.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гепард

    108 11 Отговор
    мафия Олигархия мутри корумпета Желаят да Овладеят България
  • 7 Вашето Мнение

    126 16 Отговор
    Ако утре хората не са на улицата, нищо не става от тоя народ.

    Коментиран от #13

  • 8 Дидо Д

    140 20 Отговор
    Преди 2г този човек беше на протестите против мафията герб-дпс, а сега ги защитава?!

    Коментиран от #146

  • 9 фактите

    136 21 Отговор
    Киро Голямата Проста Крива уста ще провали и това правителство, на бас!
  • 10 Каскетя

    119 20 Отговор
    Много ти знае балалайката, киртак, ама ако извадя записите с наркоманските ви гейоргии от МС, накъде ще хващате пътя?
  • 11 А50

    110 17 Отговор
    Бил използван емоционално нестабилен политик. А Кирчо толкова овладян, че налита на всяко дете което уцели със снежна топка
  • 12 Рибар4и

    111 16 Отговор
    Утре ще им лъснат Кирливите ризи!
  • 13 Вашето Мнение

    115 14 Отговор

    До коментар #7 от "Вашето Мнение":

    Щом кирчо знае какво има в уж сглобения запис, значи са си го говорили. Утре на площада, не съм протестирал 400 и косур дни срещу борисоф, та тая измет от пп-дб да го спасява.
  • 14 Пепи

    89 18 Отговор
    КИРИЛЕ какво правите. МИСЛЕТЕ МАЛКО . С ГЕРБ никога.....Виж Къде са Атака , НФСБ, Реформаторите, Яне янев За какво гласувах за ТЕБ....ЗА ГЕРБ ЛИ.....ИМАТЕ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ МИСЛЕТЕ ОТИВАТЕ В НЕБИТИЕТО СЛЕД ЕДНА ГОДИНА
  • 15 В тази ситуация

    106 16 Отговор
    Ще е най-добре, да не правите правителство. Обстановката се промени.
  • 16 Анонимен

    102 14 Отговор
    Дано да са записали и суинг партита ви.Ще бъде интересно как си го вкарвате кои в каквато дупка намери.Ще е интересно и как ядете пици на кристали
  • 17 Жоро

    103 12 Отговор
    Киро Шприца попадна в капана на "Доносническа България" и сега да си сърба попарата!
  • 18 Град Симитли

    63 4 Отговор
    Руди Гела замени хаджи Тошко Кодошко и Станчо Балабанчо/се итънари и тримата/---и сега той вади компроматите! :))

    Коментиран от #68

  • 19 Какво стана лъжецо

    121 9 Отговор
    До вчера наричаше нещастника радостин василев достоен политик, ама това мекотело те нареди! Продажници гнусни! Пусто имате късмет, че стадото е глупаво!
  • 20 Народа

    103 9 Отговор
    Този идиот говори за емоционална стабилност.Няма такъв цирк

    Коментиран от #28

  • 21 незнайко

    78 8 Отговор
    Ако в разговорите на политиците няма нищо фрапиращо защо се наема Кирил Петков ? Явно има много подводни камъни !!!
  • 22 КЪСмек Копейкин

    21 38 Отговор
    Преди късопишещия търчеше да носи записи на Боко

    Коментиран от #51

  • 23 Българин

    90 9 Отговор
    "Службите знаят, че ако се състави правителство, ще сменим техните ръководства. Но ще направим и дълбоки реформи, които целят изкореняването на превзетите хора, служители, отдели”, добави Петков." А пак ли новата теза, че ще правиш реформа в съюз с Тиквата? Ти си напълно ненормален. Между другото, не каза нищо лошо за Борисов в словото си, защото сега ти е съдружник. С него ще правиш дълбока реформа в държавата, правосъдието, службите, а, предател? А и какво значи извадени от контекста и сглобени оттук- оттам фрази? Всеки може да се измъкне с това обяснение. Казал ли си определени изречения? Ако си ги казал, това, че после са сглобени изкуствено не означава, че сами по себе си не запазват смисъла си. Всъщност всичко, което каза е, за да отклоните вниманието от това, че се съюзявате открито с Борисов. Нещастници!
  • 24 А50

    81 6 Отговор
    Още не е съставено правителство а циркът почна. Ще стане феерични, като се включи и Гешев
  • 25 ......

    81 8 Отговор
    Дано да са записали и креватните изпълнения с Лена и един път завинаги да се установи,че тя е по-космата от теб!
  • 26 Киро Шприца

    44 9 Отговор
    Скъсаняка от Столипиново.
  • 27 Конспиратор

    73 9 Отговор
    Чух от кпетков как отделните негови изречения ще бъдат "сглобени" утре от гела, за да бъде злепоставен, (не защото сам знае какво е говорил, а защото е "надарен ясновидец"..)
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Възможно е

    34 31 Отговор
    Ооо, той може да е бшл къртица на Слави Трифонов, уж напуснал от ИТН, уж са в конфликт, а може да е бшло всичко постановка, за да може Радостин Василев да се внедри в ПП и да ги следи и записва! Радостин Василев може да е таен агинт на ИТН и задкулисието им!

    Коментиран от #34

  • 30 Ами ще ви записват ами,

    65 11 Отговор
    ти сега ли разбра в какъв капан те вкара Тиквата, язък ти за образованието и интелекта, един прост бандит те вкара в капанът за мишки ! Разваляй договорката докато е рано, след девет месеца Тиквата ще ви навре там където никой друг не може ! Срам е това бракосъчетание с престъпници ! Я виж какво става МАФИОТИ си отиват рано-рано (Къро) това е предупреждение от Тиквата много навреме за да знаете кой УПРАВЛЯВА и да ви треперят гащите ! Разумното е разваляне тази шашмалогия - РОТАЦИЯ !

    Коментиран от #44

  • 31 Вашето Мнение

    76 11 Отговор
    Ристьо и шайката му мълчаха до сега, видяхте ли защо. Изметта от дб намерила начин да изпере борисоф, хора да пълним улицата.
  • 32 ...

    74 11 Отговор
    Един депутат ми хареса днес как се изказа за този идиот.С инфантилната си усмивка иска да скрие разваления си български,аз бих казал,че иска да покаже,че татко му Петко го е изпускал често като малък
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Червен Свинчо Мирчо - ДеБееее:

    34 3 Отговор

    До коментар #29 от "Възможно е":

    Я, тая камера май работи.
  • 35 Вергина

    42 7 Отговор
    Т.е. за кого работят службите? Би трябвало да не са политически обвързани, а да работят за държавата.
  • 36 Странно

    36 19 Отговор
    ГЕРБ изиграха ПП. Всичко беше една мръсна постановка на мафията зад ГЕРБ. Христо Иванов от ДБ познава добре Бойко Борисов, защо не реагира на целия цирк?!

    Коментиран от #47

  • 37 Реалност

    23 67 Отговор
    Поредното активно мероприятие на московската мафия и еничарите и в България.
    Всички знаем, че службите са овладени от руски еничари. Там е за изкореняване.
    Знаем и за решетниковия избор за пРезидент .
    Народе !!!

    Коментиран от #40

  • 38 Конспиратор

    72 4 Отговор
    За същия Радостин ли говори, дето беше обявил за най- съвестния депутат от ИТН без каквито и да било користни предложения към него?
  • 39 Гъбарко

    56 10 Отговор
    Ти вече нищо няма да направиш, Не ставаш и за калинка
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Пха ха ха ха

    62 13 Отговор
    Кирца ти по рождение си провален
  • 42 Голям праз

    16 39 Отговор
    Мизерните ушанки и агентите им в президентство не искат да мрат

    Всичко е с цял изнудване..всички замесени ще лежат в затвора

    Коментиран от #56

  • 43 Господ си знае работата

    48 5 Отговор
    Продажник жалък, утре ще се забавляваме! И то от този който купи! Рано или късно, истината излиза наяве!
  • 44 Хахаха

    24 20 Отговор

    До коментар #30 от "Ами ще ви записват ами,":

    Интелекта няма нищо общо с мошеническите мръсни игри на Боко Шкафа. Кирил Петков не е подготвен за такива шантажи, той си мисли, че Боко е джентълмен, хахаха. Още от начало Боко ги шантажира, исща им имената на евентуално правителство, после им иска програмата, после ги разиграва, че ще прави коалиция с ДПС БСП и Итн, после ги записва, подслужва, научи всичките козове на инфантилия Кирол Патков, този човек на става за политик, много глупав и наивен!

    Коментиран от #58, #72, #112

  • 45 Пха ха ха ха

    43 6 Отговор
    Жълтопаветните чегъртажии пристанаха на герб 😜💩
  • 46 Шарлатани ООД

    70 8 Отговор
    Кирчо реши да удари пръъв и да внуши, че записите не са "истински"!?
    Кой даде на Кирчо информация, че има записи и какво точно има в тях за да твърди, че са монтаж и неистински!?!?!? КОЗЯК???
    Кирчо е доказан лъжец и шарлатанин, което веднага навежда на мисли, че записите са си баш истински!!!
    Дайте да ги чуем и ние да решим!
  • 47 кръвнина за три поколения

    11 28 Отговор

    До коментар #36 от "Странно":

    Да, вече прилича от ротация на врътка. Чудя се обаче тия служби дали се занимават с нещо друго освен с креватните изпълнения на хората? Щом като твърди, че може, Петков трябва да ги нареди подобаващо.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Срам!!!

    47 11 Отговор
    Боко им го вкара с 200!
  • 50 До кривоустия,

    55 6 Отговор
    мой човек,това са престъпления!!! За пандиза сте заедно с Банкята!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 6нтщ5ж

    15 20 Отговор

    До коментар #33 от "Ефектът":

    Радостин Василев май е къртица на Борисов?!
  • 53 Ей не спирате да лазите

    55 9 Отговор

    До коментар #33 от "Ефектът":

    Няма такава гнус като ПП и ДБ да плаща за лъжи на тинята!
  • 54 Баба Кина

    35 2 Отговор
    Пак едно малцинство от ОБЩО 35 % ще управляват и определят съдбата ни в Родината. Румънци,хървати, сърби и шиптъри пуснаха кръв но вървят напред. При нас е инерция и пародия- по този повод малцинство определя дневния ред.
  • 55 ХАХАХА

    54 5 Отговор
    Ако такива трандафори и и толупи ще управляват по добре да вървим на нови избори. Тези са срам за България.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Народа

    46 8 Отговор
    Този озъбен инфантил говори за емоционална стабилност?Това е все едно Диана Габровска да говори за моногамия
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Маката

    41 8 Отговор
    Гласувах за вас но никога повече ще ви е.. А майката и отайките

    Коментиран от #62

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Миро

    11 54 Отговор
    Най -важната задача е да се отървем от руското влияние, в службите и във всички сфери на икономиката! Радев осребрява яко от служебните кабинети и успешно продължава да прокарва руското влияние! Не е пипнал ръководителите на служби! Страх ги е много от правителство на ПП ДБ, защото ще има метла в много сектори! Реформите се саботират 30 години вече!

    Коментиран от #63, #76

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Българин

    26 4 Отговор

    До коментар #61 от "Миро":

    Куку-куку
  • 64 Софиянец

    46 11 Отговор
    На канадския глист все някой му е виновен! Хаххаха
  • 65 Вергина

    38 7 Отговор
    Не знам за емоционалната стабилност на въпросния, но се питам: ако си достатъчно безпринципен да се хванеш с тези, срещу които говориш откакто съществуваш, на какво ли още си способен. Пази, Боже! Съжалявам за доверието си, както винаги.
  • 66 Леле

    47 6 Отговор
    Тоз Киро може ли да е чак толкоз п.. ст?!

    Коментиран от #93

  • 67 Голям празъ

    13 19 Отговор
    Ако има записи от телефонни разговори ще хвърчат глави
    Иначе тоя селския които е записвал някакви неща може да си ги слага където иска защото нямат юридическа стойност и в момента капацитета на следствието и прокуратурата е такова че няма как да докажат че не са създадени с чат бот
    Ако службите са намесени те в момента са под управлението на господин президента а той би трябвало да знае какво го очаква

    Коментиран от #81

  • 68 Мда

    11 5 Отговор

    До коментар #18 от "Град Симитли":

    Знаех, че си е гарбидж, още от както беше адвокат на титаните в ЦСКА!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ДДРОнег

    36 6 Отговор
    Цццц, мани мани! Развалха му сватбата с тулупа, ама нищо бе Кир4о, сигурен съм, че баце пак ще те уноди!
  • 71 Недей така коте

    23 4 Отговор
    Недей така подддллееецо
  • 72 Няма

    34 3 Отговор

    До коментар #44 от "Хахаха":

    Борисов рано си научи урока,че е възможно да го записват и си направи изводите.Ама няма по-голяма глупост,от това да знаеш,че може да те записват и да си се толкова самозабравил се,като тези от ПП,че да плещиш глупостите си,където ти падне.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 O-краiнец

    30 4 Отговор
    А бе я кажи, че Путин те нагласил, кво се пънеш с тия сложни конспирации!
  • 75 Гандалф

    30 3 Отговор
    И кога го разбра...нали направи път и пътека..да го вкараш в твоите листи...и като си помисля колко такива има като радостин василев
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Айде

    23 4 Отговор
    Оказахте се слаба ракия! Първо направете нещо, пък тогава приказвай! Ама мутрата няма да позволи!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 123

    41 7 Отговор
    Добра новина и браво на службите ако е вярно! Киртаки милия даже не схваща, че каквото дискредитиращо е записано е излязло от неговата уста.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Това говори

    27 5 Отговор

    До коментар #67 от "Голям празъ":

    С тежест,без тежест,това говори за ЗАДКУЛИСИЕ.Нали от ППбяха от ордена на самопровъзгласилите се за почтени.Е..действията им говорят колко са почтени.През огън и вода минават,за собствена изгода.

    Коментиран от #89

  • 82 Емигрант

    27 11 Отговор
    Никой емигирирал не е очаквал от вас, че една проста банкянска тиква ще ви вкара толкова лесно в една негова обикновена примка ! Как ще борите корупцията бе наивници заедно с мошеници, измамници, МАФИОТИ и бандити, къде и в кой свят това се е случвало ? Сега вместо да се оправдаваш за бъдещето което усещаш вече, че е провалено е разумно докато е време да връщате празна папка и да се ходи на нови избори докато провалът ви все още не е пълен и шансът на ваша страна е съществуващ ! Не се оправдавай никой няма да те разпознае повече като политик, ще станеш ЧАЛГАР номер ДВЕ и ИТН -2 ! Срам е простак да измами толкова лесно харвардски ученик, скъсвай си дипломата и разваляй тази РОТАЦИЯ имаш шанс все още ! Р. Василев е пич, бяга от там от където разбира, че няма разум, а само наивност или измами ! Не ти прави чест да търсиш виновни за твоите простотии !

    Коментиран от #88

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Голяма кочина

    23 3 Отговор
    сме ей! Голяма!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ами

    34 5 Отговор
    Я си представете, че не публикуват никакви записи! ПРОСТОТО какво ще каже тогава!?
  • 87 Канев

    19 4 Отговор
    Някой май иска да продължи да управлява?
  • 88 Колко ще блеете още

    19 4 Отговор

    До коментар #82 от "Емигрант":

    Колко ще ви лъжат и вие ще продължавате да блеете?

    Коментиран от #123

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Верно ли ?

    25 4 Отговор
    Истината боли.Най-позорното е слугинажа към западните посолства и закопаването на България !
  • 91 Право на мнение

    14 9 Отговор
    А прави ли ви впечатление как изведнъж и Радостин Василев от ПП, и Делян Добрев от ГЕРБ се уплашиха от това, че Прокуратурата им иска имунитета и ги заплашва, че ще ги разследва сега изведнъж преди съставяне на Правителство???
    Изведнъж медиите пишат, че Радостин Василев напусщал ПП и правил записи сигурно да се застрахова или да шантажира с тях, а Делян Добрев щял да гласува против ротационното правителство ПП - ГЕРБ.
    Защо? Кой ги шантажира????

    Коментиран от #100, #101

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Цъфнал парапет

    30 4 Отговор
    Хубаво ми беше с Кики! Хотели в гърция, Аирбнб квартирки, хубава заплата.... Еех....
  • 95 ЧЕ КОЙ ИСКА ТАКОВА УТРЕПАНО ПРАВИТЕЛСТВО

    25 7 Отговор
    НА ДВЕТЕ МАФИИ които задължително народа иска да са в затворите - РОТАЦИОННО - ДОЖИВОТНО ИЛИ ВСИЧКИ ПРИ КЪРО !
  • 96 Анонимен

    7 18 Отговор
    Ще имат мнозинство в следващият парламент, сигурно е.

    Коментиран от #98

  • 97 Конспиратор

    23 1 Отговор
    Имаше един стар социалистически виц за корупцията във футбола: "Докато започне мача, ще използвам времето да ви кажа как ще протече мача и кой ще е голмайстор."
    Сега , докато бъде излъчен аудиозаписът, разбираме как ще бъде сглобен утре фраза по фраза. :)
  • 98 бай Ставри

    17 2 Отговор

    До коментар #96 от "Анонимен":

    Само ако следващият парламент е при мен.
  • 99 ...

    31 5 Отговор
    Този инфантил за толкова ли наивни и малоумни ли ни има?Мисли си,че изказвания като тези ще му минат.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Туй ще да е

    14 0 Отговор

    До коментар #91 от "Право на мнение":

    отмъщението на Тротила. Сега ни е паднало да работи за нас, избирателите.
  • 102 Харвард се срамува от вас

    33 9 Отговор
    Татко Петко ли те осведоми Кире?!🤣А защо най-много се интересуваш дали има записи с теб и Ленче общата?!🤣А, че гела не става за две стинки е така, ама преди него си ти и Асеня!🤣🤣Време е да палите джапанките и да мигрирате по топлите страни, както направиха спонсорите ви!🤣🤣🤣
  • 103 Нема друг смешник

    27 8 Отговор
    кат Кико. Понекога минава и Зеленьо.
  • 104 Гепард

    10 14 Отговор
    мафията Службите Желаят Овладяването на България
  • 105 дядо поп

    35 6 Отговор
    Прав си Кирчо , службите може и да са записвали разговори на политици , но на теб да не ти пука защото си много далече от политиката. Време ти е да отиваш на женка ти във фурната и да месиш тестото за "евтините"и козунаци. Вземи и Кокорчо да отговаря за чемеджето!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ах какви гоуеми

    20 4 Отговор
    Ревюлиционери искат да ни оправят и
    Службите и прокуратората и шпорта и екуномиката и штандарта ше ни вдигнат ама друг път. Целият политужспектър е пълен капут отвсякъде.
  • 108 Ученията

    13 16 Отговор
    Тоя клоун комплект с оня от Дубай и юмрука си помислиха че могат да сготвят Борисов с разни снимки и си повярваха чак !!! Сега ще видят как се прави, ще има висш пилотаж на тема записи и снимки! Да си водят записки юмрука дубаеца и тоз елементарен тип!!
  • 109 Това говори

    15 2 Отговор

    До коментар #89 от "Голям празъ":

    Идеята не и да го съдят,а да го смачкат като политик.Даже идеята явно е,сами да изтепосат себе си като шарлатани.Те си мислеха,че ръководят играта,но им е бедна фантазията,в каква игра играят.Горките ние,пак сме потърпевши.
  • 110 🇧🇬🇪🇺💯

    26 4 Отговор
    Турски Сериал със служби и Емоционално нестабилен политик, оле, ле.
    Защо Радостин Василев беше стабилен политик като напусна ИТН, днес за Кирчо е просто нестабилен политик.
    В коя серия сме и кога убавата Мара ке пристане на левент Рамадаан?
    Инстамбул Продъкшън Пикчърс.
  • 111 Алооо

    23 4 Отговор
    Много бързо Тиквата стана ваш човек, Шарлатанин
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Поредната акция пик

    4 13 Отговор
    Отчаяни акции на бг мафията..целия тоя мармалад е направен с цел шантаж и опит да ги уплашат тия и да ги поставят под контрол..само че е правен набързо и ако излезе че има пасажи на разговори при които не е присъствал така наречения "нестабилен" някой много ще загази..да не говорим за телефонни разговори..цялото това нещо обаче няма как да се разследва защото няма правно основание..пък само разследване може да установи автентичността на записа..ако е вярно че десет часа разговори са се превърнали в 4 минути скеч..могат спокойно да забравят

    Коментиран от #131

  • 114 Хехехе

    15 1 Отговор
    Егати вица. Хахахаха. Генерала само това ли можа да измисли като оправдание, за да подкрепити този, който арестувахте за корупция, която корупция сега вероятно искате на ротация?
  • 115 значи са си свършили работата

    20 3 Отговор
    Ми да , заплаха за националната сигурност сте , не е лошо и задържания под стража да има .
  • 116 То е ясно

    22 2 Отговор
    Киро тъпото и Боко тиквата са дружки и играят заедно
  • 117 1984

    21 1 Отговор
    Бойко е велик, а Кирчо е добър ученик, даже отличник. Всичко се повтаря по шаблон. Крадците се съюзиха с шарлатаните. Ако правителството мине, ще ни клатят 4 тодини...
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 до къде я докарахме

    21 2 Отговор
    Кирето да говори за „емоционално нестабилен политик”
  • 120 това е пример

    18 3 Отговор
    Как за лудото не питай,то само се обажда.
  • 121 Обаче

    17 2 Отговор
    ✔️Публични убийства в чужди държави,✔️
    Тия думи на Петков са озадачаващи на фона на зеленчуковата борса къро.
  • 122 анонимен

    23 4 Отговор
    Слушах изявлението на Петков, доколкото може да се нарече така сричането от листче, но едно ми направи впечатление. Нито дума срещу управлението на Бойко Борисов. Вече са против неперсонализираната гнила система. Честито управление на ББ за тези които го пожелаха.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Хххх

    5 9 Отговор
    На запад никога не биха постъпили. Идват и ви питат най учтиво, може ми да ви снимаме за рвклама, ако кажете,,, да,,, се започва със снимките, дори вие им казвате, ще може ли с шапка да съм,,, ок,,, нищо старо в бг не е забравяно, удрят и ви смазват, ако решат данс и разни обиждащи ченгета от бкп дс, бащите и децата им, там не е за чувствителни хора, нищо, че отричат, като им кажа хохо ти ще ми кажеш, казвах. Полет над кукувиче гнездо от Кен Киси я превърнахте Бълфария
  • 125 Момчил

    22 6 Отговор
    Дано най-после гласувалите за ПП/ДБ прозрат, че вотът им беше подменен и ГЕРБ ще управляват благодарение и на техните гласове. Нагла подмяна на вота.
  • 126 Сега ще видите какво става

    7 22 Отговор
    Тия запис ако е компилация се явява демо на опит за изнудване..и Радостин може да полежи в затвора..пък така както чета пасажите там явно е компилация..поредното левашко изпълнение на някой..най-вероятно руски агенти в бг службите които не искат да има правителство..ДАНС ако не искат да лежат по затворите да почват да разследват защото много лошо им се пише ако има намесени техни хора там

    Коментиран от #127

  • 127 ГЕРБ = ППДБ

    10 2 Отговор

    До коментар #126 от "Сега ще видите какво става":

    Да тя и оная снимка на спящия Толуп до шкафчето беше съчетание от няколко.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 ненормалник

    6 4 Отговор
    Кире , силно си ми разклатил " везната " , за лудница ли си , или за затвора .

  • 130 Румен Американеца

    15 3 Отговор
    Вече сте до гуша в кафява гъста течност, много миризлива и нивото се покачва взеки ден. Ха сега да видим кой ви е виновен, и докога ще чакате някой да дойде отнякъде за да ви спаси.
  • 131 Ами

    18 2 Отговор

    До коментар #113 от "Поредната акция пик":

    Излиза,че гузен негонен бяга.Защо Кирил Петков излиза да опровергава нещо,което не се е случило.

    Коментиран от #136

  • 132 Страх ги е

    5 9 Отговор
    Льотчика Радев и червените партенки.
  • 133 анонимен

    14 0 Отговор
    Иииии , голям сеир ни предлагат нашите политици. Напоследък почти спрях да гледам филми. Друго си е реалитито. Биг брадър и разни там оцеляващи сигурно се пукат от завист.
  • 134 Момчил

    15 4 Отговор

    До коментар #123 от "Емигрант":

    Емигранте, виждам,че смяташ Кирил Петков,А.Василев за нещо различно от Тиквуний. А знаеш ли ,че ПП също купиха 8 самолета Ф16 и ги предплатихме всички ние ? Плаща се нещо на хартия и повтарят престъплението на Тиквунчо. Не ги защитавай,моля ти се ,защото и те продължиха с далаверите. Взеха също 15 млрд.лв външни заеми само за 8 месеца и хич не стана ясно за какво са изразходвани парите. Моля,коментирай действията им и ни обясни по какво се различават от предишните п.естъпници?
  • 135 Факт

    15 3 Отговор
    Гледах Киро,има му нещо обаче.

    Коментиран от #177

  • 136 Леля Гошо

    14 1 Отговор

    До коментар #131 от "Ами":

    Защото е гледал клипчето. Гела е изнудвал с него Кики и е искал да е министър на спорта, но Тулупа не е разрешил
  • 137 бай Иван

    16 3 Отговор
    Истината е,че сте едни големи политически бок.луци както го каза и Гешев. Народното събрание за Вас е просто бизнес. Съюза между ПП-ДБ и ГЕРБ е далавера прикрита зад уж желанието на народа да има стабилно евроатлантическо правителство. Сглобявани били части от изречения и изрази. Еми айде поснете ги да видим откъде са сглобяване. Гела е свръхамбициозен ама све пак е адвокат и знае какво ще последва ако е манипулирал записи. Чак до там да стигне не вярнам щото си цени главата.
  • 138 ганев

    14 3 Отговор
    ВСЕКИ ТРЯБВА ДА РАБОТИ....И СЛУЖБИТЕ БРАВО РАБОТЯТ ЗА ДА НИ ПОКАЖАТ КАКВИ ГЯВОЛИ И ШАРЛАТАНИ СМЕ СИ ИЗБРАЛИ......ВСЕ ПАК ХУБАВО Е ЧЕ ГИ ИМА СЛУЖБИТЕ....... В САЩ РУСИЯ ИЗРАЕЛ ИМАТ НАЙ ДОБРИТЕ СЛУЖБИ И ТЕ ДЪРЖАТ ЮЗДИТЕ НА РАЗВИЛНЕЛИТЕ ПОЛИТИЦИ БИЗНЕСМЕНИ И ПРЕСТЪПНИЦИ
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Артилерист

    19 2 Отговор
    Просто Киро като обвинява сега службите, той от кого взе данни за изконване на руските дипломати?

    Коментиран от #142

  • 141 Бай Иван

    12 2 Отговор
    Каква стана тя? Да не би Кирето да е по-добра врачка от баба Ванга? Утре ще имаме възможност да проверим!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Ани

    7 6 Отговор
    Тъй като на Тъпира му е най-лесно да се самозаписва, аз възприемам това изказване като активно мероприятие. Все пак нека си спомним че той и преди искаше да назначи "наши хора" навъзлови позиции.
    Ние няма да се поддадем на манипулациите. Все пак нека си спомним че Харвардската Групировка беше инсталирана от Румен Радев, а неговите изяви са общоизвестни.

    Коментиран от #148

  • 144 играеш много мръсна игра

    13 3 Отговор
    Смотан , това с " ротационен кабинет " дето го съчинихте с мафията на Буци за да узурпирате властта е престъпление срещу държавата , независимо , че ти нямаш капацитет да го осъзнаеш , за теб фиск идея е да извършиш националното предателство за което си сключил сделка със Сатаната / САЩ .
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Нещо станало казаха

    4 10 Отговор

    До коментар #128 от "Беден си по душа драги":

    Мой човек това са записи на разговори в непринудена среда в които най-вероятно не се обсъждат извършени престъпления
    или планирани такива..ЮРИДИЧЕСКА СТОЙНОСТ НУЛЕВА..за да са намесени служби разни трябва съдебна заповед
    а пък за подслушване на политици които са с имунитет..нали се сещаш какво означава..тоя имунитет е точно затова защото иначе всичко ще спре..Кирчо направо да подава жалба в кварталното районно за опит за изнудване и да отвори работа на милицията да установява колко човека и кои са замесени защото става въпрос за криминално престъпление застрашаващо националната сигурност и демократичните основи на държавата

    Коментиран от #153, #174

  • 148 хихи®

    6 5 Отговор

    До коментар #143 от "Ани":

    Да и с минута мълчание да отдадем почет на прецедента, който ни натресе Хардвардските Измамници
  • 149 фенче

    12 0 Отговор
    провалиха му на Радостин пресконференцията утре, а тези другари от службите, имат ли си имена и длъжности, пак с половин уста говорим истината
  • 150 Уникален Тъпа.к

    12 2 Отговор
    Ристо от Дъе.ба Дон.България с големия нос два пъти настъпва мотиката,пак са забравили да изключат микрофоните....
  • 151 читател

    11 2 Отговор
    Известно е че Бийко няма къща в Испания, но Бойкикев има в Брюксел купена на подозрително ниска цена.
  • 152 Милко Кавалджиев

    12 2 Отговор
    Тези още не са съставили правителство и вече чакам да подадат оставка.
  • 153 До кога ще блеете

    11 0 Отговор

    До коментар #147 от "Нещо станало казаха":

    Лъжат ви, крадат ви и вие им оправдавате лъжите и търсите юредическо право! Те дали търсят докато ви лъжат и крадат? :)) Поумнейте вече и спрете да преизбирате и толерирате мафията в България! От морална гледна точка, лътжец ли е, вреден е!

    Коментиран от #157

  • 154 Чики-Рики

    5 3 Отговор
    Абе,не помня след като вашето правителство (на Кирил Петков) смени всички шефове на служби ,да са сменяни с други! Плюс това, активно мероприятие е нещо друго, например боядисване на паметници, протести, замеряне на сгради с боя, яйца и домати,а това за което говори Киро,ако се докаже разбира се,е чиста проба опазване на националната сигурност, ако някой с действията или бездействията си я застрашава,толкоз!Те всъщност службите са затова! Нали никой не си мисли че там от сутрин до вечер се ,, играят,, карти и се решават кръстословици и Судоку?!

    Коментиран от #164

  • 155 любопитен

    12 1 Отговор
    Споменава шантаж. Ще има ли порно? Искаме да гледаме. Не че Ленчето има някаква естетическа стойност.
  • 156 Пенчо бре чети

    8 0 Отговор
    Киро каза че записите са дело на СЛУЖБИТЕ, а Гела е бил само инструмент. Не знаем дали тези 10 часа от които са извадени 4 минути са събрани в съответствие със закона за СРС.или не.
  • 157 Нещо станало казаха

    5 4 Отговор

    До коментар #153 от "До кога ще блеете":

    Другарю..в една развита държава съда решава кой какви закони нарушава..ти разбираш ли че няма фактическо събитие квалифицирано като престъпление или не..напротив закона е нарушен от тоя който ги записва с цел изнудване

    Коментиран от #163

  • 158 Я ОТГОВОРИ ТЪПАКО КАКЪВ БЕШЕ ТОЯ ЗАПИС

    6 3 Отговор
    С ПАРАПЕТКАТА , БОКЛУКО !!

    Коментиран от #165

  • 159 Анонимен

    5 6 Отговор
    На саме си казвайте кирливите ризи, но ми прилича на руски преврат. Кире, бог да те пази, моето момче. Прочухме се.
  • 160 Кочан

    6 8 Отговор
    През 1997 Жан Виденов отърва затвора, но на тези не трябва да им прощаваме.

    Коментиран от #168, #170, #172, #178, #180

  • 161 Мухаа,хаа!

    11 1 Отговор
    С това изпреварващо интервю ( толкова е зле,че при написан текст срича) много ми заприлича на онази,нашенската фриволна,но точна за подобни случай..Лелее, кой ми се и,зз ака в гащите? - Не че го харесвам гелосания.Дано не ми ударите гумата!
  • 162 не мога да повярвам

    4 0 Отговор
    Аз използвам "повръща", вместо "връща", но това е игра на думи. Не стига че са изплагиатствали, но и ги тресе параноята. Шефът горе е само един и ще бъде царството Му!
  • 163 Аз разбирам

    4 0 Отговор

    До коментар #157 от "Нещо станало казаха":

    Въпроса е вие кога ще разберете, че не сте стока да се търгувате! Бъдещето ти не е за продан на такива отпадъци като този на снимката и другият в Банкя!
  • 164 Очевидно е какво се случва

    6 1 Отговор

    До коментар #154 от "Чики-Рики":

    Службите могат да ги подслушват..но тия записи остават секретни..преди да се намесят съдии и прокурори..този случай на тоя етап изглежда абсолютно нелегален опит за шантаж..и най-вероятно е с външен източник
  • 165 има си ред

    5 0 Отговор

    До коментар #158 от "Я ОТГОВОРИ ТЪПАКО КАКЪВ БЕШЕ ТОЯ ЗАПИС":

    Преди него други записи чакат обяснението си.
  • 166 бай Даньо

    5 2 Отговор
    А Киро няма се плашиш няма само вие да разбивате държавата, нека и Радостин се пробва. Киро и да не би тези медийни внушения да идват от медии който подкрепяха вашето разбиване на държавата преди 2 години!? И знаеш ли Киро защо е възможно защото направихте коалиция с БСП за да не може да се изринат някой медийни обори ... схващаш ли Киро генезиса на събитията днес и защо са възможни !?
  • 167 Кочан

    7 0 Отговор
    Гешев остана жив и Къро умря. Тъпака се страхува. Чете някакви записи, но гласът му трепери. Ще има продължение.
  • 168 не елеметаризирай нещата

    12 3 Отговор

    До коментар #160 от "Кочан":

    Понаучи някои неща около управлението на Виденов и тогава го давай за пример . Примерно отказът му да продаде БТК , както са настоявали тогава едни наши днешни " съюзници " и разни други подобни неща свързани с деидустриализацията на държавата ни , нещо , което после направи Костов . Има бая интересни неща как " партньорите " ни са ни унищожили впоследствие като държава , тогавашната инфлация не е плод на Виденова некадърност , а на " съюзна " атака .
  • 169 Опа

    7 1 Отговор
    Човек с чиста съвест и без задни мисли и честни намерения няма от какво да се страхува. А този се страхува да не го хванат, явно има нещо което крие, а тия записи на публични места са законни.
  • 170 Той

    6 1 Отговор

    До коментар #160 от "Кочан":

    Жан Виденов не беше за затвора! Други бяха! Глупаво е да продължаваш лъжите след толкова време, когато всичко е станало ясно!
  • 171 генерал ефрейтор

    5 0 Отговор
    Това принципно със записите е стилът на един невисок човек от тяхната коалиция който подхвърляше флашки случайно донесени.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 киро

    6 1 Отговор
    Кир4о е много гнусен тип и голям лъжец,хахаха сега трябва да му повчрваме.4е тези записи са манипулирани ахахахах след толкова много лъжи
  • 174 киро

    5 0 Отговор

    До коментар #147 от "Нещо станало казаха":

    ахахах само да ти кажа Бойко 3 месеца е записвал ПП в Министерски съвет и една вила,пиците на кристали затова сега има коалиция.ама правителство няма да има
  • 175 въпрос

    3 0 Отговор
    Знаем че един дребен коалиционен партньор има навик да събира записи и да ги записва на флашки.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 абе

    1 0 Отговор

    До коментар #135 от "Факт":

    че му има нещо на Кико, има му, ама и нещо му няма, липсва му.
  • 178 хъхъ

    2 0 Отговор

    До коментар #160 от "Кочан":

    и за кочан не ставаш, щом не ти е ясно кой и защо продуцира и режисира играта тогава.
  • 179 Кой не иска

    0 2 Отговор
    Правителство, кои са службите и на кое подчинение, що си мисля за едно и също място, и вие ли така
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Гладиатора

    3 3 Отговор
    Пълни глупости и лъжи, всъщност Кирил Петков е прав на 100 процента, защото другаря Президент Радев Решетников смени всички ръководства на всички служби, а те не работят за националните интереси на европейска и НАТОвска България, а работят основно за БСП, ДС и президента Радев и за руските интереси. Така, че Петков е прав и задължително трябват тотални промени навсякъде. Президенството, задкулисието и тъмните кремълски сили нямат интерес от редовно правителство и работещ парламент. Руската агентура в България работи за президенското управление и против редовен кабинет. Кой разбрал разбрал, а останалите неразбрали на поправителен докато си научат урока.

    Коментиран от #184

  • 182 Пенчо

    2 0 Отговор
    Всички които се натискат да управляват, харчат и разпределят обществени средства трябва да бъдат следени и контролирани денонощно от колкото си може повече инстанции!
  • 183 Дядо Йоцо

    1 0 Отговор
    Наблюдаваме ПълнияПровал на Бандата на Румен.
  • 184 Дядо Йоцо

    1 0 Отговор

    До коментар #181 от "Гладиатора":

    Звучи добре, но защо не искат импийчмънт какъвто трябваше още преди две години. Но и сега един импийчмънт ще бъде на полза народу.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове