Last news in Fakti

26 Май, 2023 13:42 2 339 39

Тошко Йорданов: Наблюдавахме това, което хората знаят, че в България има политическа отврат и гнусотия

  • партии-
  • имунитет-
  • запис

Чухме как Кирил Петков заявява, че техният електорат е между седем и 10 процента, но понеже са направили ала-бала имат този резултат, цитира част от записа той

Тошко Йорданов: Наблюдавахме това, което хората знаят, че в България има политическа отврат и гнусотия - 1

Ще започна с думите, които Слави Трифонов не обича да казва, а те са „Аз нали ви казах“, каза председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в декларация от парламентарната трибуна и посочи, че са слушали пресконференцията на народния представител от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) Радостин Василев, съобщи БТА

„Слушахме думите на един достоен човек, според Кирил Петков, и той пусна запис, в който обаче говореха Кирил Петков и Асен Василев и дадоха нагледна демонстрация какво е „дълбоката държава“, коментира Йорданов. Службите в страната се съгласуват и одобряват от чужди посолства, това е национално предателство и за тези, които го правят, има член 103 в Наказателния кодекс, от 10 до 15 години е наказанието, посочи той.

„Чухме как г-н Иванов като добър юрист предлага гениално решение да пази имунитета на Бойко Борисов. Чухме как Кирил Петков заявява, че техният електорат е между седем и 10 процента, но понеже са направили ала-бала имат този резултат. Това е фалшификация на изборите, а тези с ала-балата трябва да напуснат залата и да не се връщат никога“, коментира още председателят на ПГ на ИТН.

Той посочи, че са чули и как трябва да влезем в еврозоната, заобикаляйки правилата, а това го договаря Кирил Петков с висши европейски чиновници - с Урсула фон дер Лайен.

„Наблюдавахме това, което хората знаят, че в България има политическа отврат и гнусотия, но това, което наблюдавахме, е, че тази политическа отврат и гнусотия си има име, „Продължаваме промяната“ се казва“, заяви Тошко Йорданов. По думите му „Кирил Петков и производните им недоразумения“ никога не трябва да имат власт, защото държавата е по-важна.

Тошко Йорданов се обърна и към гражданите. От вас зависи да постъпите достойно, защото това, което наблюдавате, се случва, защото понякога не сте активни, посочи той. Псувате политиците, но, негласувайки, позволявате на „подобни политически ала-бали, да правят ала-бала, а след това да правят ала-бала с бюджета и с вашите пари“, допълни Йорданов.

По-рано днес депутатът от ПП-ДБ Радостин Василев пусна запис на пресконференция, за който твърди, че е от онлайн заседание на Националния съвет на партия „Продължаваме промяната“ на 21 май. Той обяви, че напуска ПГ на ПП-ДБ и няма да подкрепи правителство с втория мандат между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потрес

    32 11 Отговор
    А ти точно Тошко адрикански, какво направи срещу това, ммм?
  • 2 Само питам

    18 6 Отговор
    А в Шенген, кога ?

    Коментиран от #35

  • 3 Тошко Йорданов

    37 9 Отговор
    и аз съм един от тях - отврата и гносутията
  • 4 Софийски

    18 28 Отговор
    Руските парцали напират да асвабадят за поред път България ;)
  • 5 хаха

    24 8 Отговор
    И тия са една поми.я амааа Руди вкара ококорения директно в Сливенския .... много ще е интересно продължението .... важното е че подмяната си заминава към Канада ..... ххахах
  • 6 За Христо Иванов

    35 8 Отговор
    Ристьо, а как ще ни обясниш, че по БНТ, бТВ и Нова умишлено не пуснаха пресконференцията на живо? А Йочев заяви сутринта, че ще я пуснат наживо! По Евронюз я прекъснаха преди да пусне записите, защото мисирката се п..ра. И каза, че сме чули пресконференцията. Това ли ви е журналистиката? Тотална цензура и то открита!!! Къде са ОБЕКТИВНИТЕ журналисти като Хекимян, Кошлуков и всички други, които подчертават постоянно колко са обективни? Всичките са платени подлоги. А ти си говориш спокойно, че са жълти новини, отхвърляш всичко и т.н., просто защото се чувстваш безнаказан. Защо да не си безсрамен щом си безнаказан?! Същите са и Кировци, и Асеновци, и Бойковци и др. Сега вече пуснете всички лъжеанализатори и всякакви политолози и др. лози да ви защитават с всички налични опорки: пречи се на създаване на правителство; действа дълбоката държава; жълти новини и манипулации сглобени оттук-оттам; няма нищо притеснително в записите; записите са незаконни, макар и истинни и не могат да се коментират; голям праз, че има такива записи (тук си прав, защото няма кой да ви съди, макар че сте всичките за доживотен затвор); Василев е предател и, моля ти се, затова казаното от него било лъжа и т.н. Хайде, правете си предателското коалиционно правителство с ГРОБ и изпълнете заръките на господарите си. Бидейки безнаказани нищо не ви пречи да отричате всичко и да вървите смело напред! Жалки слуги!

    Коментиран от #25

  • 7 ИСТИНА Е

    23 5 Отговор
    Ама вие сте на върха на пирамидата.
  • 8 Мдаа

    28 14 Отговор
    "Гнусотия" е за вас от ИТН, когато сте вън от управлението! Когато от ИТН не сте на софрата да крадете, тогава ви се вижда "гнусотия".
  • 9 Адам Хилтън

    23 6 Отговор
    Айде пак "виновни сте че не гласувате" бил проблема, дрън дрън! За кого бе? Няма партия от нормални хора които да знаят какво е да се живее на минимална заплата, а ЦИК могат да броят гласовете както си поискат - или както НПО-тата им платят да броят. После по телевизията могат да покажат какъвто си искат резултат, и народа няма право да търси сметка.
  • 10 Анонимен

    21 3 Отговор
    И вие сте пример за това.
  • 11 Наблюдател

    18 10 Отговор
    Тия същества май си мислят, че не помним техните отвратителни мръсотии, развалянето на два парламента и свалането на едно правителство.
  • 12 Пипи

    20 8 Отговор
    Е аз още повръщам от вас!
  • 13 Алооо

    21 8 Отговор
    Че има Отврат и Гнусотии има, и едната от тях сте вие от ИТН.
  • 14 Абе

    13 11 Отговор
    Колкото и да се мъчите да каляте и изопачаване този манипулиран запис, пак ще сте под чертата патерици на мафията.
  • 15 Филипа

    15 2 Отговор
    Ха, значи Гешев е казал истината.
  • 16 НЯКОЙ

    9 7 Отговор
    Ще има правителство, каквото има да стане, ще стане ! Това е положението ! Налага се да се примирят тези, които забъркаха помията за прасета !
  • 17 Един от всички

    14 1 Отговор
    Който и да казва ,каквото и да казва ,"мотиката" трябва да се настъпва и така 5 века.. минават... неграмотно племе сме !
    Ще учим ли ,ще бачкаме ли??
  • 18 до тошко

    14 9 Отговор
    Тоше ,откакто вие се появихте отврата и гнусотията станаха още по-големи.!
  • 19 Емигрант

    14 9 Отговор
    Цялата гнусотия в България тръгна от ВАС ЧАЛГАРИТЕ още по времето през 90-те когато чалгата беше ваша РЕКЛАМНА пропаганда, а вие и до днес едни нагли отвратителни човешки сгрешени създания !
  • 20 хммм

    16 4 Отговор
    Тази гнусотия и отврат до голяма степен беше предизвикана точно от вас. 2 пъти!! 2 пъти!! печелихте избори а после се правихте на улави... Предложихте кабинет шнорхел на турче от Разград.. ка кда ви вземат на сериозно хората??
  • 21 бай Иван

    16 6 Отговор
    Искам да попитам какво правят политиците по чужди посолства? Те имат работа там веднъж годишно на тържества! КАКВО ПРАВЯТ ТАМ ПИТАМ, освен да договарят предателство на националните интереси на страната?

    Коментиран от #30

  • 22 бгпроzzтак

    10 1 Отговор
    Тоше ва, си не стоя на палмата ми слезе на землята а се прайш на фактор.
  • 23 Хаха

    10 2 Отговор
    Днес е един тъжен ден за българската държавност. Само на индивиди със стохастична мисъл все още не им е ясно, че ние българите вече окончателно си нямаме държава. Този факт беше известен на един по-тесен кръг от хора, но вече е публична реалност. Агентите за влияние на чужди държави в нашето държавно управление окончателно свалиха своето смокиново листо, което едва им прикриваше срамотиите. Изхрачиха се в лицето на целия български народ. Публично да заявиш, че чужди посолства одобряват ръководителите на българските специални служби е невероятно падение. Специалните служби са най-чувствителната част от българската държавност. Индивиди, които са доказани безродници отново искат да управляват държавата. България се превърна в територия, която ще бъде употребена за чужди геостратегически цели. Ние българите се превръщаме в демографски ресурс за еднократно ползване от нашите „стратегически“ съюзници. Жална ни майчица!

    Коментиран от #28

  • 24 Минева

    7 2 Отговор
    Има " политическа отврат и гнусотия" - 4 славевчета и 7 мижитурки
  • 25 Няма такава държава !

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "За Христо Иванов":

    Е,сега дават Киро Тъпото навсякъде,плюе по службите.
  • 26 Крокодил

    7 3 Отговор
    Тия от ИТН не пускаха ли записи с руди гела, а и балабанов с бележките значи славчо събирал само ушета и серасета за изпълнение на поръчки
  • 27 Читател

    4 3 Отговор
    Тоше, я ми намери някоя мално агънце от ямбокските села, политиката я остави и ми пиши. Не се шегувам, ще ядете, а от нас, мен гледането.
  • 28 Така е

    5 3 Отговор

    До коментар #23 от "Хаха":

    Всичко, което сте написал е точно така. Неоколониалният статут на отечеството ни обаче е осъзнат и осмислен от повече от 60% от българските граждани, които вече никога няма да отидат до изборните урни.
  • 29 учиндолска отврат

    7 4 Отговор
    Славчу пак на сухо горкият отвратеняк!
  • 30 Слава на ЕС

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "бай Иван":

    Долу руския тероризъм!
  • 31 Доган

    7 3 Отговор
    Казал съм му на Тошо да ги плюе по медиите всеки ден вече, той за друго не става и без това
  • 32 До 2, е как кога,

    1 1 Отговор
    когато кажат посланиците, тогава.
  • 33 От вас по

    6 5 Отговор
    От вас по-гнусни няма.3 парламента взривихте и продължавате да сте отврат.Не се крийте зад другите ,слугинаж мафиотски.Нали Бибитков щеше да го чегъртате,а преди ПП-ДБ вие се бяхте прегърнали с Гроб.Лицемер долен.
  • 34 да да

    5 3 Отговор
    измекярен долен мръсник...
  • 35 този Шенген

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Само питам":

    ще го порим на три ката на мирията...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Отврат

    6 1 Отговор
    Голяма е бг политика! Грабежи и наглост. Пък този подлизурко... Щял да цитира Слави Трифонов,който цитирал Сенека...Боже прибери си вересиите...
  • 38 Тити

    1 2 Отговор
    Тошеее и ти ли се хвана Гербаджийската фалшива пропаганда асе имаш за капацитет
  • 39 Много добре казано Тоше

    1 0 Отговор
    Респект! Истината винаги излиза наяве! Не да не я знаехме всички, които не ни водят като стадо, докато блеем щастливи, че ни наричат "умни и красиви"!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове