Last news in Fakti

26 Май, 2023 20:21 2 692 35

Радан Кънев се чуди защо Радостин Василев е бил в лагера на ПП-ДБ

  • радан кънев-
  • радослав василев-
  • записи-
  • подслушване

Управлението има за цел да обезпечи националната сигурност, сигурността на индивидите в обществото

Радан Кънев се чуди защо Радостин Василев е бил в лагера на ПП-ДБ - 1
Снимка: Архив

Това, което става, е доста по-важно от записи, обвинения и самата персона на Радостин Василев, чието присъътвие в нашия лагер си остава необяснимо от първия ден. Това заяви в интервю за БНТ евродепутатът Радан Кънев.

Според него, сме свидетели на концентрирана политическа атака с цел да се провали вторият мандат и през август-септември да се проведат нови избори. По думите на Кънев, нов предсрочен вот ще доведе до разпад на държавността. "Два дни преди балотаж на изборите в Турция с крайна поляризация на турското общество и в деня, в който Вучич разпореди мобилизация на армията до границата с Косово, макар и не за първи път", посочи евродепутатът.

Кънев смята, че по принцип е "грозно" да се правят подобни записи, каквито Радостин Василев представи. "Важният политически въпрос е какви са целите на едно ново управление. Защо ПП-ДБ и ГЕРБ от друга страна сме готови да понесем очевидно тежки политически щети и политически и криминални по същността си атаки? Управлението има за цел да обезпечи националната сигурност, сигурността на индивидите в обществото. Първа задача на такова управление трябва да е много сериозна реформа на системата за национална сигурност", категоричен бе той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 007 /агент/

    26 2 Отговор
    "Мъни, мъни".... на АББА ли бе изпълнение ???
  • 2 Красимир Петров

    41 4 Отговор
    Рада дълбоката се чуди

    Коментиран от #6, #24

  • 3 Гешев

    25 1 Отговор
    Ще се сезираш ли.доло ппдб и герб
  • 4 Как защо бе раданчо

    29 7 Отговор
    Там е плявата и отпадъка на България! Къде да отиде отпадък като радостин василев, освен при себеподобни?
  • 5 Напазарен от Киpтa Paдкo им го сложи

    33 2 Отговор
    без смазка, а Рада Дълбоката не се кефи.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 публикувай

    46 3 Отговор
    Значи да се будалкаш с избирателите е ОК! Но да правиш такива записи е грозно. Г-н Кънев навремето направи един много странен завой по посока на ГЕРБ и Борисов. В тази връзка, да не ми обяснява кое било "грозно". "...По думите на Кънев, нов предсрочен вот ще доведе до разпад на държавността." По скоро до разпад на некой партии, което ще добре за България и държавността..
  • 9 Правителство на народното спасение -

    9 29 Отговор
    ПП-ДБ-ГЕРБ. Цялостна промяна в институциите, край на руската агентура у нас, всички местни путинисти да се лишат от избирателни права и публични прояви ! За по-недоволните от тях еднопосочен безплатен билет до Сочи !
  • 10 боко

    29 2 Отговор
    Да ви разобличи, че сте от крадливите Мутри- Мафията
  • 11 Анонимен

    37 3 Отговор
    Раданчо що да не се правят записи...българският народ трябва да знае какви хора го управляват уж за неговото добро
  • 12 Конспиратор

    26 2 Отговор
    Я колко е учуден и късопаметен евродепутатът за руди гела, неудобно му е да помни шестимата най-съвестни според кирката отцепници от ИТН без при това да са привлечени от никакви користни предложения.
  • 13 вдяср

    23 3 Отговор
    Българите излязоха едни от най простите на земята. Как ще отидеш и ще гласуваш за този Рада? Как 33 г. гласувате за най долнопробните прослоики в обществото и въпреки че загивате не поумнявате и не променяте нещо? Само много простите не се променят до финала си.

    Коментиран от #16

  • 14 Никой

    11 1 Отговор
    Най лесното в България е да намериш кандидат за Юда.
  • 15 Тони

    7 20 Отговор
    Само копейкаджии ли коментират тук ?

    Коментиран от #17

  • 16 Обяснение

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "вдяср":

    защото в истината се съмняваме, а за лъжата - сме сигурни, че има зрънце истина (дано е толкова, колкото за цял хамбар, а в хамбара ще хляб за всеки). затова залагаме на куция кон (поне е усмихнат)
  • 17 Не бе

    23 4 Отговор

    До коментар #15 от "Тони":

    Има и достойни хора мразещи отпадъци като ПП и ДБ да им продават страната!
  • 18 хххх

    12 1 Отговор
    Защото депутатската заплатка си му върви..
  • 19 Кво лошо има в записа?

    15 1 Отговор
    Да не се срамувате от това дето дрънкаха Кикикоки? Нема скрито-покрито, картите на масата. Секи сам да си преценя. Хехе.
  • 20 Виждате ли

    16 2 Отговор
    Как се опитват да заметът проблема под колима и да ни го поставят на два ката.. Важното е ПОСОЛСТВОТО да е доволно. Тоз е един от предателите на България и трябва да си понесе отговорността!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Радостин Василев е Доносник!

    8 12 Отговор
    Радостин Василев ми прилича на Доносник, на Ухо на Службите от ДС от времето на соца! Такъв, който те дебне какво ще кажеш и бяга при шефовете си да доносничи и да съсипе живота ти!
  • 23 6нтщ5ж

    9 11 Отговор
    Аз не виждам нищо компрометиращо в записа на Доносника Руди Гела.И не ме интересуват интерпретациите на Доносника Руди Гела! Това е един подлец, на който са подали ръка, пуснали са го в партията си, а той подлеца бил там, за да шпионира и записва, да вади компромати и да злепоставя съпартийците си. Човек, който не я лоялен към партията си, е предател. Ако не ти съвпадат решенията на партията, напусни, ама да осе.ре.ш хората, които ти имат доверие и са те пуснали в редиците си е гнусно подло!

    Коментиран от #32, #33, #34

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Максима

    8 6 Отговор
    На Радостин Василев някой да му каже максимата “Не прави на другите това, което не искаш те да правят на теб”!!!
  • 26 Реалист

    11 4 Отговор
    За да ги разкрие какви са дол.ни затова е бил там
  • 27 Лоялност

    8 7 Отговор
    Радостин Василев се присъедини към ПП по силата на т.нар. “психологически договор”, който подрежда отношенията между неговите собствени ценности и тези на ПП. В зависимост от характера на този психологически договор, се реализират и конкретните прояви на лоялност към ПП.
    Да правиш тайни записи, да ги вадиш, за да злепоставиш съпартийците си, които ти имат доверие и са ти доверили тайните си, открити са с тоб, това е подло, доносническо и брутално неморално!
  • 28 ДА КАЖЕШ ИСТИНАТА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ

    8 2 Отговор
    А НЕ ПРЕДАТЕЛСТВО БЕ МРЪСНИКО РАДАН КЪНЕВ СПОРЕД НК ! ПОМНИМ ЧЕ СИ УЧЕНИК НА КУНЕВА ПРЪМОВА !
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 мале

    9 1 Отговор
    ма то Радан Кънев, ПП и ГЕРБ ще излязат бетер многострадална Геновева, ужас! Такъв цинизъм не бях гледал отдавна. Цирка е пълен! Готови били да страдат за нашата сигурност, още малко и ще искат да ги обявим за национални герои.
    Сякаш не виждаме, че страдат защото, ако още се проточи времето на служебно управление, те няма да могат да докапат еврофондовете. Всичко е за едните парички, дето ще им разрешат да барат, стига да слушкат и правят каквото им кажат тези в САЩ. Ако президента слушкаше, то на тези от Козяк щеше да им дреме дали ще ходим пак на избори, но поради обстоятелствата в Украйна, сега са ги натиснали да се вземат. Раданчо да не се прави на ощипана мома и да не мисли българите за глупави. Комичното им вземане с ГЕРБ няма нищо общо с нашата сигурност.
  • 31 Куку Рус

    6 0 Отговор
    Свидетели сме на чиста проба държавна измяна. Я си представете, че вместо американското, на записите се споменаваше руското посолтво. Дали всички пак щяха да се правят на разсеяни, а някой даже ни обяснят как това е нормално да подаряваш държавата си на чужди интереси
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Пор Чвор

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "6нтщ5ж":

    Ти не би видял и феккал в тоалетна чиния из микяр долен
  • 35 Буци

    2 0 Отговор
    Изпърделчо, май се чудиш какво да обясняваш на телетата а
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове