Last news in Fakti

28 Май, 2023 04:22 5 310 181

Кирил Петков след замразените преговори: Не виждам смисъл да стоим живи, без да имаме възможност да променяме света

  • кирил петков-
  • продължаваме промяната-
  • преговори-
  • правителство-
  • замразяване

Съпредседателят на ПП излезе с кратък коментар във Фейсбук

Кирил Петков след замразените преговори: Не виждам смисъл да стоим живи, без да имаме възможност да променяме света - 1
Снимка: БГНЕС

"Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия и ефективността от това дълголетие." Така от "Продължаваме промяната" коментираха изявлението на ГЕРБ-СДС, с което бяха замразени преговорите за кабинет с втория мандат.

В публикация във Фейсбук ПП цитират и думи на Кирил Петков, изречени по време на Националния съвет на партията на 21 май, запис от който бе разпространен в от народният представител Радостин Василев в петък - „Не виждам смисъл да стоим живи, без да имаме възможност да променяме света”.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ………..

    177 27 Отговор
    Първо промени себе си ! Измамник такъв , а после мисли за света !

    Коментиран от #171

  • 2 Червената шапчица

    134 18 Отговор
    Абе я си....аре нема нужда!
  • 3 Бонев

    174 17 Отговор
    Инфантилният мошеник вече е и мислител. Толкова смешно и жалко че почва да ти се гади.
  • 4 Студопор

    152 17 Отговор
    Правилно, Кире! Няма смисъл да стоиш жив.
  • 5 Тото

    132 19 Отговор
    Ей наглеци ти изобщо няма смисъл да си жив ти си срам за нашата държава!!!!!
  • 6 Шайка

    34 150 Отговор
    Прав е някой не иска правителство мафията и олигархията....браво на Кирил Петков.и Асен Василев...само ПП ДБ .....
  • 7 КОКОРЧО

    122 19 Отговор
    Ако имаше малко морал, да си се гръмнал отдавна, освободи българите от себе си!
  • 8 Тоя е толкова ограничен

    103 16 Отговор
    Но това му пречи да осъзнае цялата си дебилност. Най-добре е да се удари в някой ръб и да си отиде. Пълен капут! Такива като него и кокорчовия фалираха окончателно Харвард. Кой луд щеттугне да или повече там и да излезе такъв дебил?

    Коментиран от #173

  • 9 Не ставате

    71 9 Отговор
    Както и колегите ви в НС. Нови хора трябват, чисти и обичащи България. Вчера се зачетох 1996 сме имали БВП 250 милиарда лева. За какво говорим? А 2021 140 милиарда лева. Големите икономисти? След предателството Македония, приложенията в ПВУ и заемите по него, приемането на още перки и фото-скъпи, неекологични. Промяната на семеен кодекс и насилие. Прием на евро без съгласието на българите. Единствената държава в света, в която фото и перки не поевтиняват с годините е България. Без заеми и обслужване на чужди интереси не може да съществувате и един ден. Същото важи за ГЕРБ, БСП, ДПС. Бъдещето е в Пасков, Иво Христов, Клисаров от Канада, Ренета Инджова, някаква нова лява формация, но без сегашните, и задължително с Виденов, да да ви гледа лошо.
  • 10 ТрампЛин

    28 66 Отговор
    Българина е свикнал да живее в Безвремието на Соца, затова и Реформата у нас продължава 30 години без да е мръднала и на милиметър!
  • 11 Трол

    105 12 Отговор
    Дори да сте имали добри намерения в началото,реално още повече оср@хте нещата в България... По-добре си отивайте с мир,откъдето дойдохте! Не сте вие хората за промяната,нещата в момента са по-зле от момента,в който се появихте на политическата карта. Дали от неопитност,некадърност или жажда за власт-няма значение. Не помогнахте с нищо на България!

    Коментиран от #80

  • 12 дуйаъе

    92 13 Отговор
    Мръсен Киратак да ходиш в посолството и да ти обяснят смисъла да си жив. Шарлатанин със шарлатанин българския народ не ти е Лена парапета та да го ротираш когато си искаш. Сега ние българите ще ви покажем на сектата ПП и ДБ, как се ротира и как се врътка всеки шпионин на краварите. Под строй отивайте да ви изротират в посолството, щото в България приключихте. И да си вземаш Тагара, като шпионин на цирей ю, на гръб.
  • 13 Фон дер Миндер

    76 9 Отговор
    Киро у канала ! Там е мястото за нечистотиите , макар ,че за тоя "убавец" е редно прокуратурата да се погрижи
  • 14 БКП

    64 9 Отговор
    Ти нямаш качества да промениш света, така че....

    Коментиран от #180

  • 15 ТрампЛин

    12 35 Отговор
    “4030 души съветски спецчасти влизат с кораб през Варна, за да започне чистката срещу Трайчо Костов

    В края на 1948 г. става ясно, че Трайчо Костов е укривал търговски данни от Съветския съюз. Истината е, че той се позовава на новоприетия Закон за държавната тайна и отказва да каже на съветския посланик в София Бодров на какви цени страната ни търгува, основно тютюн и селскостопански стоки, със страни от Западна Европа и на какви със Съветския съюз.

    Българинът му казва, че това не е разговор за телефон, и очаква да се изяснят очи в очи. Вместо това Бодров се оплаква на Сталин, че българите крият важна информация от СССР и това било проява на вражеско поведение. Костов от юли до ноември е фактическият ръководител на партията, тъй като Георги Димитров е в Москва за лечение.”
  • 16 ТрампЛин

    9 29 Отговор
    “На 8 юни 1949 г. от Москва в София долитат Лихачов и Шварцман - и двамата от Специалния отдел на Министерството на държавната безопасност на СССР, ръководено от генерал-полковник Виктор Абакумов. Те трябва да окажат помощ при разследването.

    На 16 юни се срещат с Антон Югов и му казват, че Трайчо Костов трябва да бъде арестуван. На 18 юни излиза Протокол номер 34 за арест на Трайчо Костов. На 31 юли двамата руснаци съобщават, че той признава за вражеската си дейност, и с изпълнена задача си тръгват. При доклада си в Москва те казват на Виктор Абакумов, че българските следователи имат малък опит и заради това още не са арестували финансовия министър Иван Стефанов и управителя на БНБ Цоню Цончев.

    Шварцман се връща в София с поръката да лансира и нова версия - престъпни връзки на групата на Трайчо Костов с Тито, но влага и свой принос - тайни връзки с югославското посолство в София.“
  • 17 БЪЛГАРИН

    76 7 Отговор
    Този е опериран от морал. Що за наглост и простотия? Поне да беше се снишил?! Аз, ако бях на негово място, щях да потъна в земята от срам и щях да изчезна с 200. Отделно, че не се усеща, че го сготвиха и е политически труп. Сега и родителите му няма да гласуват за него. Боже, Боже, какво доживял?!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Анджело

    57 6 Отговор
    Колко трябва да ти е акъла че да си мислиш че нещо можеш да промениш? Че и света.... Острия нарцисизъм води до големи обцесии и психо зависимост
  • 20 ТрампЛин

    12 51 Отговор
    Да четат и да помнят всички русофили и Изрожденци!
    Щях да забравя да ви по елия крепко здраве и дълъг живот, за да се наслаждавате на Свободна и Независима от русия България! Да живее България!!!

    Коментиран от #22, #32, #176

  • 21 ДеБил ППодлогов

    39 3 Отговор
    Мрш койоте, чиба!
  • 22 Колко ли трябва да си увреден?

    42 5 Отговор

    До коментар #20 от "ТрампЛин":

    Жив и здрав да си,и дано да се оправиш. От един българофил.

    Коментиран от #23

  • 23 ТрампЛин

    10 36 Отговор

    До коментар #22 от "Колко ли трябва да си увреден?":

    Аааа, бртчед, на тебе не съм ти пожелал нищо! Пожелах на русофилите!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Свиня балканска

    15 3 Отговор
    Да надувм ли житото?
  • 26 Анатомия на едно падение

    38 6 Отговор
    Хайде Кире, оди си с тати у Канада, да си арчиш паретата от ГРУто.
    Или ги потрошихте та затова сте тука?
  • 27 ТрампЛин

    13 34 Отговор
    Тези откъси от Историята ни са за онези които се възмутиха от споменаването на думата “посолство”!! Ама кое посолство, само те си знаят. Сега сме били колония, територия, губерния…..А каква Независима Държава бяхме под крилото на БКП-КПСС!

    Коментиран от #45, #83

  • 28 Оле затвори очички

    47 3 Отговор
    Нагъл , алчен ,арогантен и в крайна сметка не особено умен .... Кире , вземи се цани за шеф европата . Оная ,акушерката ,скоро ше я повишават и такива улави като теб ше трябват .
  • 29 ТрампЛин

    12 24 Отговор

    До коментар #24 от "рокаи":

    Кофти а? Малко срам ако имахте, само малко…..
  • 30 Просто Киро разкарай се или ходи да

    33 4 Отговор
    Питаш посолствата нали те ви казват да или не.
  • 31 ТрампЛин

    13 22 Отговор
    “Проф. Лилков: Няма друга държава като България в Северното полукълбо, която през 20 век да е претърпяла три финансови фалита.”
  • 32 Костадин

    27 7 Отговор

    До коментар #20 от "ТрампЛин":

    Как може да пожелаваш здраве на предатели ?! Те са предали Родината си , а за семейство и чест да не говорим!
  • 33 ТрампЛин

    9 22 Отговор
    Потресаващ анализ за фалитите на България вследствие на комунистическия режим представи проф. Вили Лилков пред БНР.

    "Когато се изправим пред числата и пред фактите, изводите не са в полза на соцносталгиците". С тази констатация започна коментара си в предаването "Политически НЕкоректно" проф. Лилков, политик, изследовател на българския комунизъм, и добави:

    "Разговорът със соцносталгик никога не завършва, защото въпреки всички факти, той пак те връща в начална точка. Затова аз излагам факти, а в книгите ми работя основно с документи от Държавна сигурност и оставям читателите сами да си направят изводите. Истината не предполага само да се запознаеш с фактите, трябва да ги приемеш и емоционално да ги преживееш и осъзнаеш, за да следва някаква полза от това. Много хора се запознават проформа с фактите, но остават на същата си емоционална позиция".
  • 34 ТрампЛин

    12 27 Отговор
    “Животът доказа, че промените след 89-а година бяха абсолютно необходими за страната. Докато 9 септември е отворил много широка рана и много дълбока пропаст в нашето общество. Освен това, много от нещата, които са се случили около и след тази дата, дълго време не бяха известни, а много от тях все още не са известни, и продължават да разделят обществото, най-малкото заради това, че не чухме искреното извинение на БКП за това, което е направила след 1944 година".

    Изследователят цитира Доклад от 1988 г. на Емил Христов, секретар по икономическите въпроси на ЦК на БКП, който казва, че 70% от българите са живели през 1987 г. под прага на социалния минимум от 672 лева за четиричленно семейство.”

    Коментиран от #40

  • 35 Българин

    27 5 Отговор
    Сега ако вземе да умре циркът ще стане пълен.
    Не му го пожелавам, но може някой инсулт да изкара от пренапрежение....
  • 36 Ирена

    34 8 Отговор
    Киро да си вцима куфари и марш да променя света в Канада или ФАЩ.
    Тук нашия си свят така ни харесва.

    Коментиран от #175

  • 37 Вземи

    19 7 Отговор
    Да си подбираш приказките и хората.Нямаш усет и прекалената ти откритост и добронамереност ти са във вреда.Ако искаш да си държавник чети и ходи на лекции при Цветан Цветанов.Не съм му фен,но ще ви бъде от полза.Академик Денков правилно каза да не се изхвърля преди да е станало нещо.С какъв акъл дрънкаш щяло и нещяло и си въобразяваш,че мафиота и мутрата няма да ви изиграе.Къдр вървиш като му нямаш доверие.Христо Иванов му е ял попарата и затова стои настрана.Ти с комсомолски ентусиазъм си тръгнал с главата в стената.Цялата мафия скочи и ви плюят сега.Кой мислиш ти погоди този номер,само Тиквата.Нямаш идея Доган и Шиши и те колко са отмъстителни.Ако искаш да се запази ПП си подай оставката като съпредседател и един стабилен авторитет на твое място да влезе с опит,такт и шахматист.Ти наистина не ставаш,колко пъти да те удря мотиката,да мислиш преди да дрънкаш каквото и да е за който и да е.Иванов го записаха и колко време плюха без да имаше нещо особено.Сега вас.Вие не слизате при хората да им обяснявате,къде сте отишли?Радев ходи по дела и градове и си плете мрежите.Нямате политика за визия на партията си ,а за държавата?Почвайте да ходите да си търсите избиратели и привърженици.Интереса към вас ......

    Коментиран от #142

  • 38 Tутанкамон

    23 3 Отговор
    Киро, много сте тъпи ,откъде намери тоя хасковски каунь,жалка картинка сте...дайте път на други по умни и интелигентни... направете го както Панайот Волов навремето
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Оффф

    20 4 Отговор

    До коментар #34 от "ТрампЛин":

    Искаш да кажеш,че през 1987г. социалният минимум е шестстотин и незнам колко си лева? Успокой се ,човече!

    Коментиран от #41

  • 41 Трамплин….има и още!

    11 17 Отговор

    До коментар #40 от "Оффф":

    В Доклад от декември 1989 г. Петър Младенов казва, че всяка една година, преди 89-а, е била по-лоша от предходната и че са фалшифицирани данните за т.нар. растеж на нашата икономика. Казва, че икономическата политика през последните години преди 1989 г. е била "След нас и потоп". ... Има доклади на Четвърто главно управление на ДС по въпроса как се лъже и как се манипулират данните в статистическите отдели в статистическите институти. България получава упреци от другите държави от СИВ, че информацията, която представя, пречи на нормалното планиране в рамките на Съвета за икономическа взаимопомощ (СИВ)", уточни проф. Лилков.
  • 42 ТрампЛин

    9 14 Отговор
    След 50-те години на 20-и век ДС е била абсолютно наясно с всичко, което става в икономиката на страната. Всяко предприятие, цех, фабрика, ТКЗС е имало досие в ДС. Паралелно на информацията, която официално е вървяла към Политбюро на ЦК на БКП, която е била розова, е имало и информация за истинското състояние на предприятията - самоотлъчки, неспазване на технологичната дисциплина, огромен брак, разхищаването на средства, кражби на всички нива, фалшифицирането на данни. ДС е наясно, когато към 80-а година започва Перестройката в Съветския съюз, какво е положението в икономиката ни и че процесите ще доведат до промени в системата.
  • 43 Трамплин

    14 10 Отговор
    Попаднах на един много интересен документ, в който Първо главно управление на ДС прави разработка за това къде най-добре ще се пласират кадрите му (на Първо главно управление - б.р.) в условия на Перестройка, когато трябва и някои от чужбина да се върнат в България, и банковата система е нишата, която се открива. В новите банки, още преди 1989 г., рязко нараства броят на кадри на БКП, в някои банки 35% са членове на БКП, които окупират най-ръководните длъжности. Т.е. банковата система започва да се подготвя. ... Абсолютно бандитски подход, аз съм го описал в книгата "Стопанските абсурди на българския комунизъм".

    Коментиран от #46

  • 44 Петър

    20 5 Отговор
    Пак е предрусал!
  • 45 Агата Кристи

    13 19 Отговор

    До коментар #27 от "ТрампЛин":

    Адмирации !!!
    Перефразирано от един анекдот /бие ме мамо, ама ми е хубаво/ - лошо живяхме под съветски диктат , научихме се на мързел и затова си ги обичаме. Това са русофилите в Бг. И историята не признават, истината отхвърлят, защото са повече руснаци от самите руснаци. А истината е, че са родоотстъпници и не са българи. Слънцето е изгряло, той го вижда, на казва : това не е слънцето, това е луната...

    Коментиран от #56, #63

  • 46 Асен

    23 9 Отговор

    До коментар #43 от "Трамплин":

    Абе с тебе всичко наред ли е?
  • 47 Стела

    13 21 Отговор
    Защо Баце като казва,че ходи по три пъти и по пет пъти в посолството Израждане мълчите и не го дадете на съд?Фантазирате си ,че като смачкате ПП и вие ще управлявате.Но как никой не е разбрал.ПП-ДБ поне имат програма и даже ОПГГЕРБ им я предлагат на други партии като своя.А израждане са платили на тролове да плюят позорно.Одврн крепостни да ни направят на империалиста Путин,да търсим визи за Европа и да тънем в мизерия какво могат да ни предложат.Копейкатс се е развел с жена си да запази имотите си купени със субсидиите.Колко прост трябва да си да поддържаш човек с прякор Копейката.Българите безпогрешно слагат прякорите,както Тиквата,Каскета.

    Коментиран от #72

  • 48 Байрактар"70

    14 8 Отговор
    Веднага дай пример. Въжето ще ти изпратя. Да ти кажа и да си избереш мястото--- пред ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!
  • 49 SDEЧЕВ

    17 4 Отговор
    Два месеца преди Президента да им разпише слабата оценка със термина ШАРЛАТАНИ,аз редовно и систематично тук определях Киро Истината,като SNAKE OIL SALESMAN,,което е американския термин за Шарлатанин.Пусках и редовно препратки към дескрипцията в Гугъл.. Този форум сечете от съветниците на Президента.Гордо мога да заявя,че аз ги кръстих тези хубавци тук,чрез този форум. Сега отново се доказаха ,като истински ШАРЛАТАНИ

    Коментиран от #55

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Четете

    13 11 Отговор
    Сайтовете Народ бг и Афера ,там ви предупреждаваха,че нещо ви се готви ПП и излезнаха прави.Като видях мутрата на Радев отмъстителя,когато Габриел му върна мандата,а неговия съветник рекетьора Копринков така ще оставят тези парични потоци на някой друг.Йотова пак изказване с подтекст и стрели към партии.Тия трябва да се разследват за безконтролно харчене служебните мутри.
  • 54 НАСАКОТО ЯКАТА

    16 2 Отговор
    ПО мияр.
  • 55 Равда

    5 6 Отговор

    До коментар #49 от "SDEЧЕВ":

    Трябваше на руски, нека някой ми помогне да не се ровя в нета ...и твойта не е наред , човек с акъла си няма да тръгне да пише на институциите и да слага етикети на тоя или на оня !

    Коментиран от #57

  • 56 ТрампЛин

    12 9 Отговор

    До коментар #45 от "Агата Кристи":

    Мисля че беше: Бие ме но ме обича! Та и ние така, когато скъсахме оковите на Диктатурата на Каскетариата, изведнъж се усетихме че Демокрацията не ни понася. Стокхолмски Синдром!
  • 57 ТрампЛин

    8 8 Отговор

    До коментар #55 от "Равда":

    Кръстник, Калтата…..
  • 58 Румен

    28 3 Отговор
    Най-смешното е, че тези политически измамници смърдят още от появата си, а успяха да излъжат толкова много български наивници. Проблема е в главите на българите, а не в появата на тези шарлатани.

    Коментиран от #61

  • 59 Георги Илиев Митев

    15 3 Отговор
    В чужбина на това ли ви учат - да ставате камикадзета . В България от векове се знае , че промените не са добре дошли у нас . За нас е характерно да си жив , а за промените чуждите държави да му мислят и да се грижат за нас .
  • 60 ХаСикТирБе

    20 5 Отговор
    ПРОСТО КИРО... ИЛИ КИРО ПРОСТИЯ
  • 61 ТрампЛин

    8 15 Отговор

    До коментар #58 от "Румен":

    Аз се уплаших когато видях двадесет и кусур % гласували за Учиндолеца. Отдъхнах си на следващите избори, след появата на ПП!
  • 62 Румен

    28 1 Отговор
    И какво значи "Изборите ще ги правим с НАШЕТО МВР"?
  • 63 Българин

    22 7 Отговор

    До коментар #45 от "Агата Кристи":

    Американските роби сте много забавни и прости като идола ви Киро:)
    Ето и малко факти: при лошия социализъм бяхме толкова "мързеливи", че българската икономика беше на 29 място в света и на първо място на Балканите, сега като американска колония вече сме толкова "работливи", че икономиката ни е 148 място:)

    Коментиран от #77, #119

  • 64 Уау

    18 1 Отговор
    Тоз завалията и той психически нестабилен
    Не ходи в гората мой без помощни средства
    Точно сега да заекваш не е добра идея
  • 65 Румен

    17 3 Отговор
    От записите излиза, че Борисов си е много ОК, а "борбата срещу ГЕРБ" е само маркетингов трик. И как да не е, след като в деня, в който обявиха, че България влиза в чакалнята на Еврозоната, кукловодите задействаха неподготвения Радев да се покаже през прозорчето и да гракне "Мутри вън!". И те излезнаха от дупките.
  • 66 Наистина няма смисъл от шарлатани,

    23 4 Отговор
    видяхме какво правят, искат да направят преврат по украински сценарий, даден им от САЩ! Тук без майдан щяха да ти продадат. Цялата ПП+ДБ са за съд и затвор! Докато са на власт, да си направят и затвор.
  • 67 Много врява

    6 20 Отговор
    Абе ушанчици родни вие наистина ли се правите че не разбирате какво се случва ви питам??
    Бг мафията отчаяно се опитва да ги извади тия от играта като партньори на американците за да продължават да ви съдират кожите
    На никой не му пука нито за вас нито за Русия нито за България
    Гагаузина ще си прибере парите и ще го виждате да бори колониалистите от някой плаж
    Пък за излизане от НАТО И ЕС няма да сте живи да ги видите това нещо

    Коментиран от #75

  • 68 КИРО Е ПРАВ - ПО ДОБРЕ Е ДА НЕ БЪДЕ ЖИВ

    20 5 Отговор
    ТАКЪВ БОКЛУК КАТО НЕГО И КОКОРЧО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ....................ЩЕ ДОБАВЯ И ОЩЕ ЕДИН ..................Ген. Атанасов: Имаме крещяща нужда от редовно евроатлантическо правителствоГен. Атанасов: Имаме крещяща нужда от редовно евроатлантическо правителство
    "България има крещяща нужда от редовно правителство. Правителство, доминирано от реформаторски, евроатлантически сили". ТОВА Е ОТ ДНЕС - ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ОТКАЗВАТ ОТ УСЛУГИТЕ НА ПОСОЛСТВАТА !
  • 69 КовидманЯк

    20 2 Отговор
    Свободен си да се гръмнеш, шушляк сричащ!
  • 70 Реалност

    19 4 Отговор
    Киро Простото да се радва, че това става в България, защото ако беше където и да е другаде вече щеше да е в затвора, а в неговите любими САЩ щеше да е в Гуантанамо без съд и присъда в очакване на смъртоносната инжекция. И най много ме учудва колко прост трябва да си за да се хвалиш онлайн, че си извършил държавна измяна.
  • 71 Ковида

    18 2 Отговор
    Бери си лайката, измамник!
  • 72 Стела, лилито,пепо

    7 0 Отговор

    До коментар #47 от "Стела":

    Ах гиди Ломско сигане. Докога ще си сменяш биковете бе сиганско джендърче?
  • 73 ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЕ ВЪРНЕ РУСКО

    12 11 Отговор
    ТО РОБСТВО И ДА СИ ХОДЯ ПО ДВА ПЪТИ НА ПОЧИВКА НА МОРЕ ЗА ПО 20 ЛЕВА И ЗА ПО 20 ДЕНА !

    Коментиран от #103

  • 74 кире ама много тъпо парче си

    18 3 Отговор
    Кире , па си се напънал с някаква просточа дебелофразна , като онова сето му викаме дебелосepнo . Нема да питам какво му е на света , какво да му променяш баш ти и към какво да го променяш , че онова много ще се разсмърди . Спокойно можеш да си избереш първото да се не мъчиш , па и ние да се кортулисаме . Бориш се с фразите като прасе с тиква .
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 КИРО ВЗИМА ПАРИ ОТ ПОСОЛСТВОТО И

    20 4 Отговор
    НЯМА ДА СПРЕ ДА ИСКА ДА НИ УПРАВЛЯВА И КРАДЕ !
  • 77 Агата Кристи

    9 14 Отговор

    До коментар #63 от "Българин":

    А случайно да знаеш, че преди ВСВ у нас са идвали австрийци да работят.?
    А случайно да знаеш, че при СОЦ-а всички данни се завишаваха в угода на ЦКна БКП.
    Забрави ли соц.лозенга "Учи, за да не работиш" ... "българино"?
  • 78 ПРОМАНАТА С ВТЕЧНЕНА ГАЗ

    17 4 Отговор
    ТЕ НАПРАВИ ТЕБ ПО ЩАСТЛИВ И БОГАТ , НО НИЕ ПЛАЩАМЕ ТАЗИ ТВОЯ КРАЖБА ! ЩОМ МИСЛИШ ЧЕ ЗА ТОВА СМЕ СЕ РОДИЛИ ПО - ДОБРЕ ЩЕ Е ДА НЕ СИ ЖИВ КРАДЕЦО ПРЕСТЪПЕН !
  • 79 ЕДГАР КЕЙСИ

    19 3 Отговор
    ШАРЛАТАНИТЕ РАЗБРАХА ЧЕ ........ СЛЕД КАТО БЯХА ХВАНАТИ И РАЗОБЛИЧЕНИ ....... ТРЯБВА ДА ....... СИ ХОДЯТ ....... ФАКТ !
  • 80 За 30 години

    5 16 Отговор

    До коментар #11 от "Трол":

    България вървеше към дъното! Те за шест месеца поне я изкараха на повърхността! Не може да им се отрече!
  • 81 Дик Марчинко

    6 1 Отговор
    ПЕБОБИЗП
    (положението е безнадеждно ос.рано без изглед за почистване)

    ФАКТ
  • 82 Много зле

    9 2 Отговор
    Този е на свръх дози от унуй силното, американското.....
  • 83 И това трябва да ти е за урок

    14 2 Отговор

    До коментар #27 от "ТрампЛин":

    А не да опрвдаваш това нещастно мекере на снимката, предало ни на САЩ! Историята е да се помни, за да не я повтаряш, а ти си тръгнал по същият път! Дали е Русия, САЩ, Англия, Франция или Замбия, все тая! България трябва да е сууверенна, а не нечия подлога или колония!

    Коментиран от #85

  • 84 Доротея

    5 6 Отговор
    Докато не се забрани на всички, които са гласували на последните 3 /три/ избора да гласуват, ще стават още по неприятни последици! А тези проблема им е 50:50! Половината им проблем е, че мафията е мого по силна от тях, другата половина, че самите те не стават за тази работа! И като народ сте ниско качество, а евроатлантическите ви партньори не вземат сериозни мерки да ви вкарат в пътя! Пратили тия бурсуци тук и очакват чудеса! Държавната измяна според вас я правят децата ви, защото са отишли а Запад! Нима са изменници на родината!?
  • 85 Предало ни на САЩ?

    8 5 Отговор

    До коментар #83 от "И това трябва да ти е за урок":

    САЩ ли имат интерес в България да няма стабилна власт? 98% от америкннците не знаят къде е България на картата.

    Коментиран от #92

  • 86 СЛЕД ТАКЪВ СКАНДАЛ

    16 4 Отговор
    КИРО СЕ САМОУБИ И ПОСОЛСТВОТО ЩЕ ГО ПОХАРЧИ НАЙ - СКОРО ! КОКОРЧО СЪЩО - ТОЙ ПЪК СЕ ОКАЗА ОЩЕ ПО - ГОЛЯМ ГЛУПАК С ОЩЕ ПО ОСТЪР ЕЗИК !!

    Коментиран от #179

  • 87 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 6 Отговор
    ИСТИНАТА КОЯТО Е ...... ПРОЗРЯЛ ЗА ....... ЖИВОТА НА ПАРТИИТЕ(МАКАР И КЪСНО) ......... НЕ СЕ ЛИ ОТНАСЯ ........ И. ЗА .......... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ? ? ? ........
  • 88 Политолог

    11 2 Отговор
    Господин Петков, НЕ СЕ НАУЧИХТЕ ДА ИМАТЕ БАЛАНС НА ПРИКАЗКИТЕ.То не беше един, два, три гафа. Истинският голям политик мисли преди да говори и говори мислейки. Можете да имате и десет дипломи, ако нямате опит и честност, откритост, ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ЕДИН АНДРЕШКО. А Вие все повече ставате един елементарен,, простичък, провинциален политик на ниво общински съвет
    Семейството ми гласува за вашата партия, бяхме излъгани, подведени- ДО ТУК,НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС
  • 89 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    7 2 Отговор
    Хубава снимка е сложил Кирето, хубав изглед има,
    сега остава да направи 2 крачки напред...
  • 90 хаха

    6 2 Отговор
    Ще ти бъде помогнато да умреш скоро, и без това си ходещ труп
  • 91 размисли

    3 9 Отговор
    Показателни са тролските напъни да ни убеждават, че ПП са американски проект. Да не би случайно да си помислим, че са руски проект. Какво от това, като Кирил Петков е израстнал покрай семейния приятел Георги Гергов.....
  • 92 Обикновенният американец не знае

    8 3 Отговор

    До коментар #85 от "Предало ни на САЩ?":

    Но тези които ти дирижират живота знаят по добре и от теб! Ползват те за евтини интриги и лични интереси, като те омайват с високопарни думи и обещания! Гледай действия, а не приказки! Нареждат ти правителства, закриват ти реактори, газопроводи, съсипване на армия и където и да се обърнеш, ще видиш намеса! Разбира се благодарение на продажници които избирате! Без тях щяха да се безсилни.

    Коментиран от #94

  • 93 Анчо

    13 4 Отговор
    Краварска подлога !!!!
  • 94 И за какво?

    2 6 Отговор

    До коментар #92 от "Обикновенният американец не знае":

    Защото сме необятен платежоспособен пазар и искат да ми вземат милионите скрити в буркани под леглото ми?

    Коментиран от #95

  • 95 Ами да

    6 2 Отговор

    До коментар #94 от "И за какво?":

    Взеха ти! И не милиони, а милиарди! И тепърво още ще ти взимат! Факт!
  • 96 Измамник

    14 2 Отговор
    Гръмни се и не "стой жив"...тъп и нагъл, а тоя американец, дето ти нарежда е руски агент сигурно, хахаххаха.....не може да не те виждат колко си жалък, дъмми:)
  • 97 Дъното

    17 3 Отговор
    Кой му написа това изявление на Кико, защото му беше трудно дори да го прочете? Въпросът е от кои посолства, или от Посолството. Звучеше много "искренно". След Боко ни налетяха шарлатаните, а вкупом сме направо приключени. Става все По-отвратително. Хайде ми кажете какво ще правим с чувала на Марко Тотев? Една деградира Ла държава и опростачен народ, това сме ние, ей ни на!

    Коментиран от #99

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Той боко е създаден

    9 4 Отговор

    До коментар #97 от "Дъното":

    от същото котило! Затова и всичко им е еднакво! Лъжа, пропаганда, манипулации, внушения и после кражби, схеми и чужди интриги и интереси! Позната схема! ПП и ДБ, са просто ГЕРБ 2!

    Коментиран от #100

  • 100 Викаш

    0 5 Отговор

    До коментар #99 от "Той боко е създаден":

    Цялото котило скочи срещу рожбата се Борисов? Дали?

    Коментиран от #105

  • 101 Софийски

    4 17 Отговор
    За да се спаси държавата това е пътя, друг няма. Браво на Василев и Петков, ние това искаме - за това сме гласували!

    Коментиран от #104, #106, #107, #109

  • 102 АБВ

    13 2 Отговор
    Гове@да хващайте си парцалите и се махайте
  • 103 левче

    5 3 Отговор

    До коментар #73 от "ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЕ ВЪРНЕ РУСКО":

    Трябва да си нечий роб , за да ходиш на море ? Жалък човечец си тогава .
  • 104 Това ли е

    8 2 Отговор

    До коментар #101 от "Софийски":

    Да те продадат и обслужат чужди интереси! За благодарност да те лъжат и крадат! Нещо не ми се връзва всичко това с мислещ човек! Обичайте си страната и не я продавайте хора!
  • 105 Чети и мисли

    6 4 Отговор

    До коментар #100 от "Викаш":

    Не викам, а казах, че ПП и ДБ, са от същото котило, от където се пръкна ГЕРБ! Кръга капитал!

    Коментиран от #108

  • 106 Прав си

    8 2 Отговор

    До коментар #101 от "Софийски":

    Важното е изборите вече да ги прави "Нашето МВР"
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Нали

    1 4 Отговор

    До коментар #105 от "Чети и мисли":

    И за това кръга Капитал съзи всички свои отрочета да се борят срещу най-успешния им проект ГЕРБ? Или малко послъгваш и умишлено ни насочваш в грешна посока?

    Коментиран от #120

  • 109 Макс

    3 8 Отговор

    До коментар #101 от "Софийски":

    Да, ставаме двама . Мнозинството обаче предпочита Борисов да ги лъже , че е евроатлантик , а да обслужва руски интереси , Копейкин да ги лъже , че е русофил, прибирайки евра .

    Коментиран от #114, #116, #177

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 факуса

    11 2 Отговор
    браво,умирай и ни остави сами да преценим в какъв свят да живеем
  • 112 бай герги

    11 2 Отговор
    Най големият шарлатанин и измамник, такъв рядко се ражда, защо се случи на нас

    Коментиран от #168

  • 113 Кируу

    9 1 Отговор
    Толкова си тп, че не можеш да разбереш колко си тп.
  • 114 иваило

    10 1 Отговор

    До коментар #109 от "Макс":

    стига с тези Руски интереси бе подлого ,кажи кой подписа съкращаване на енергетика с 40 % ПП кажи кой затвори блокове на атомна централа ?? КУНЕВА ЗА ДА СМЕ пак В Ес кажи кой скапа селско стопанство май Русия нали ма подлого сороска ,кажи кой скапа индустрията пак ли Русия .кажи къде заминава нащето злато в Рсуия или канада

    Коментиран от #130

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 пипо

    8 0 Отговор

    До коментар #109 от "Макс":

    какви евра бе подлого като да теглиш кредит в България в повечето случаи е в евро ,бягай да си лакираш ноктите не ти минала джендърския коментар .по големи крадци от ПП и доностническа българия не е имало ,я кажи и за нпо сорос спонсор на тези
  • 117 Бял Кристал

    9 0 Отговор
    Кире, пак си презобил снощи, а намали тия пици, че не ти е добре.
  • 118 Пенчо

    6 0 Отговор
    Сам си сложи въжето и сега само приритва.
  • 119 факуса

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Българин":

    изобщо не е та,лъгали са за всичко в докладите и заводи не е имало,от картон са правени,и аец и той е бутафория,и пътища нямаше,всичко сега за нула време великите сащ го построиха
  • 120 Аз ти той

    1 2 Отговор

    До коментар #108 от "Нали":

    дали лъжат или не, се вижда от случващото се! Явно теб по една или друга причина, не те влече да гледаш какво се случва и каква е истината, а те радва да блееш! Твой избор човеече! Фактите са това! ГЕРБ излезе от кръга капитал и щеше да бори доган! Бутна едно барбекю и един мандат, бяха верни на капитал! И след платените протести и орешарски, дога н стисна бате ти бойко, явно с компромати и той предаде кръга капитал и ГЕРБ пристана на доган! Борбата днес е между тези два кръга! На доган и капитал! Създават си проекти, манипулират с медии, а вие блеете и се обричате да сте бедни и лъгани за години напред!

    Коментиран от #123

  • 121 Ако това, което правят,

    3 0 Отговор
    Е това което са учили в Харвард и в Европа, значи че са проспали часовете или не са ходили на лекции. Прилагането на уж наученото води до коментираната ситуация

    Коментиран от #166

  • 122 накрая сите ще си найдете майстора

    6 0 Отговор
    Кире , то Буцито по-тарикат от теб бе , след като им оближеше трътките на " партньорите " на нас ни разправяше , че било всъщност процедура по " оправяне " с двеста .
  • 123 много интересно

    3 1 Отговор

    До коментар #120 от "Аз ти той":

    А пък докато бее Борисов в Бългрия текоха реки от европари. Без Борисов държавата го кара на нови държавни заеми. Брей тоз Доган!

    Коментиран от #124

  • 124 Аха

    0 0 Отговор

    До коментар #123 от "много интересно":

    И колко реки изтекоха, вместо да са в твоя полза! Та по добре е човек да се позамисли, вместо да блее!

    Коментиран от #125

  • 125 Толкова

    1 0 Отговор

    До коментар #124 от "Аха":

    Има сайт на БНБ. Не ми задавай отговори.

    Коментиран от #126

  • 126 Ти питаш, аз отговарям

    0 0 Отговор

    До коментар #125 от "Толкова":

    И се дразниш от истината! :))) Аз за това, че не искаш да се огледаш и замислиш, нямам! :))

    Коментиран от #129

  • 127 кико

    8 1 Отговор
    като почне киро козяка да ми говори за Руски интереси става смешен ,я да видим самолети на чертежи за 5 милиарда ,злато което се изнася от българия последните 10 год може би 40 милиарда ,затваряне на енергетика която за миналата година е на печалба от 4 милиарда, а от европа ще ни дадът за целия период само 2 милиарда .златото ни е в английска банка и не може да го върнем .та се питам къде са тези Руски интереси .а да не забрава милионите дадени и продължаваме да даваме на ес за ваксини е пак са руски интереси !!! А не на последно място генерал наско години наред с комунистите и плюе по америка сега най големия им пудел
  • 128 а парапетът все му падава

    6 0 Отговор
    Кирето па се барна за парапета .
  • 129 така е

    2 0 Отговор

    До коментар #126 от "Ти питаш, аз отговарям":

    Ако имаш да избиваш накакви комплекси относно интелигентността си, не е мястото тук.

    Коментиран от #133, #134

  • 130 Иве

    0 7 Отговор

    До коментар #114 от "иваило":

    Селското стопанство го скапа разпада на ТКЗС и премахването на крепостничеството. Така вече няма кой да копа доматите.

    Коментиран от #131

  • 131 иваило

    5 1 Отговор

    До коментар #130 от "Иве":

    патенце бягай да си лакираш ноктетата знаем живял съм и през социализма и съм видял кой какво
  • 132 много минуси

    7 0 Отговор
    са надраскали ПП откачалките! Ако само един от тези промити започне да мисли и направи прост сбор на всичко случващо се, може и да получи просветление... Явно в ПП има таен лозунг- принципно тъпи и ако другите не са достатъчно тъпи се хвърляме...
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Ами не го прави тогава

    0 3 Отговор

    До коментар #129 от "така е":

    Не е нужно да се дразниш, че някой не ще да е достатъчно глупав, че да се радва докато банкянският крадаец и лъжец го лъже и краде! Някой ден еволюцията достига при други! Къде по рано, къде по късно, въпрос на интелект и развитие!
  • 135 Я ФАЩАЙ ЛЕНА

    5 0 Отговор
    И С ПАРАПЕТА ПОЧВАЙ ДА УПРАВЛЯВАШ - ИМАШ БЛАГОСЛОВИЯТА НА ПОСОЛСТВОТО , НИКОЙ КОПЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ТИ КАЖЕ ! И БАЩА ТИ МОЖЕ ДА ТИ ПОМАГА !
  • 136 ТОЯ НОРМАЛЕН ЛИ Е ?

    7 0 Отговор
    ПРОФ. ГЪЛЪБОВА КАЗА ЧЕ НЕ Е ! ......... ЩО ГО БАВИМ ТОГАВА ЗА КАРЛУКОВО ИЛИ ПРИ НЕЯ В НОВИ ИСКЪР ?
  • 137 Бай Дрънд Дрън

    9 0 Отговор
    Тъкмо щях да записвам детето в харвард ,но се отказах в зародиш,ами ако излезе същия тъпанар като този, само да събирам срам от комшиите-thanks!
  • 138 Да де, само, че да

    6 0 Отговор
    го направиш трябва много да си чел, преживял и да знаеш, че някои неща не са за продан, нито на западните, нито на източните брокери.
  • 139 агент Буда избудалка Промяната

    4 1 Отговор
    водещият офицер на агент Буда – Младен Георгиев, е направил впечатляваща кариера, преминавайки през ръководен пост в охранителната фирма на Борисов "Ипон" и завършвайки като главен секретар на ДАНС, което го прави вторият човек в йерархията на българското контраразузнаване
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Каква истина

    2 1 Отговор

    До коментар #140 от "Госあ":

    Темата е за националният предател и лъжец кирил петков, а не за история! И що да е ватиран! Иде лято! Зимните дрехи са прибрани!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 НЕ СМЕ И ОЧАКВАЛИ ДА ГИ Е СРАМ

    2 1 Отговор
    И ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВАТ НИКОГА ПОВЕЧЕ ТИЯ МРЪСНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ГАДНИ ДОЛНИ !
  • 144 Д. Димитров

    2 1 Отговор
    Чиста проба НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! До кога?

    Коментиран от #162

  • 145 койчо от койнаре

    3 0 Отговор
    Че кой ви брои вас за живи бе мекотело !
  • 146 Бай Ставри

    2 0 Отговор
    Пак опорна точка. Тези нито разум, нито сърце. Само вход, изход и копче Ентер.
  • 147 огтот

    3 0 Отговор
    пак развален български , но може да дислектик кирчо , най вероятно това искат да изтъкнат , да кажат , че е луд
  • 148 БеГемот

    1 2 Отговор
    Само Копейката му е майката!
  • 149 Възмутен

    5 1 Отговор
    Кирил Петков е пълно разочарование за гласуварите за ПП!!!

    Коментиран от #157

  • 150 Мнение

    3 1 Отговор
    Добрите намерения на ПП паднаха в канала!
  • 151 Вредни са

    4 1 Отговор
    Има само един важен въпрос- защо им позволяваме изобщо отново да се появяват и да говорят? Трябваше веднага да са отведени директно в затвора, за национално предателсгво! Те сами се изобличиха. Какво още трябва, за да се предприемат действия? Стига думи!
  • 152 И докога така?

    2 1 Отговор
    То бива толерантност, бива търпение, но нашето граничи със слабоумие.
  • 153 123456

    6 1 Отговор
    ПП Педал Продажен - изгоряхте като кибритена клечка , около вас мирише на гняс и малоумие! Това не са кредити от банка , които може да не връщаш веднага - става дума за живота на децата ми , yйчo смотан!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Толкова им е акълът

    3 0 Отговор
    Те съвсем открито обявиха пред целия свят какво са вършили и какви са им намеренията, злепоставиха и най-висши органи в ЕС, а ние още се чудим дали да не ги изберем да ни управляват държавата! Не те, ние не сме добре!
  • 156 Карлсон от покрива

    2 1 Отговор
    Ленин? Сталин? Хитлер? Енвер Ходжа? Чаушеску?
  • 157 Дали ще осъзнаят и разберат

    4 0 Отговор

    До коментар #149 от "Възмутен":

    Защото това беше ясно от начало, но те блееха и избираха националният предател!
  • 158 Ленчето

    4 0 Отговор
    Боже! Колко е умен и сладкодумен Кирчо! Обичам те Кирчо!
  • 159 Ами киртако

    4 0 Отговор
    тегли си ножа или въжето - няма да ни липсваш!
  • 160 пенко

    2 0 Отговор
    ЗА СПОРТЕН РИБОЛОВ -В БЪЛГАРИЯ ИЗПОЛЗВАМЕ -ГЛАВНО - БЕЛИ ЧЕРВЕЙЧЕТА ; ПП -ЛЕЖЛЯЦИ И ПИНКИ --ОТ ДайБе -ДеБе !?!?!?!?!?
  • 161 Моряка

    3 0 Отговор
    Кирето по наглост и гьонсуратлък надмина младия Георги Марков и Дебелия Сашко даже.
  • 162 Моряка

    1 0 Отговор

    До коментар #144 от "Д. Димитров":

    Докато не тръгнем с паветата,бе Митко.Това е толкоз просто и логично.Алтернативата е да продължаваме да сме мълчаливи или блеещи агнета.И в двата случая агнетата стигат на едно и също място.Досещаш се къде,нали?

    Коментиран от #164

  • 163 Чвор

    1 0 Отговор
    Да ни вкараш тука Ружа, и Нексо, не е положителна промяна. За това ти трябваха батерии, пикльо

    Коментиран от #165

  • 164 Кочо

    1 0 Отговор

    До коментар #162 от "Моряка":

    С вас на протести, не излизам! Толкова лесно ви манипулират, ще хвърлите павето в погрешната посока, и пак от същото.

    Коментиран от #167

  • 165 Доктор Хей

    1 0 Отговор

    До коментар #163 от "Чвор":

    За да оправдаят нуждата от батерии, повредиха ПавецЧаира!
  • 166 Моряка

    2 0 Отговор

    До коментар #121 от "Ако това, което правят,":

    Ами той цитира мот а мо тезиса на К.Маркс,бе колега- "Досега философите само обясняваха света,задачата е сега той да бъде променен".Май ПП ще драсне кибрита за новата революция.Юнак!Нинова може само да му завижда.То и Ленин така е започнал ВОСР- като начало се е сдобил с две жени .И при Ленин първата е живяла мирно и кротко с втората.
  • 167 Моряка

    2 0 Отговор

    До коментар #164 от "Кочо":

    Е,Кочо,не преувеличавай.Поне ние,моряците,цял живот работим с компаси.И не бъркаме посоката.
  • 168 Моряка

    2 1 Отговор

    До коментар #112 от "бай герги":

    Ами случи се при нас,защото ние го избрахме.След 30 години упорито промиване на мозъците от чалгата на Слави и реалититата на БТВ и Нова,,след образователната реформа на Меглена Кунева, не магаре,ами зелена еуглена да ти посочат от Козяк,пак ще я избереш за хардвардски лидер на ПП и естествено,за Премиер.

    Коментиран от #174

  • 169 Ако си заченат в грях

    2 1 Отговор
    И живееш в грях твоето дълголетие отива на последно място в Божиите планове.
    Хитлер също е искал да промени света и милиони са поискали чрез него нови ресурси и пространство за супер-нацията си, но другите народи не са го допуснали. Така че след като на Киро му видяхме изцапаните гащи да се прави на месия? Не, благодаря. Danke schön. Искам изборът да си е мой.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Моряка

    1 0 Отговор

    До коментар #174 от "От новия":

    А бе Новия,не виждаш ли че тук във Форума избягваме да се обиждаме,поддържаме някакво приемливо ниво на диалог , монолог и коректност.Иначе много безлични Никои са минали и заминали,ама човек помни ли ги.И избягвай да си пишеш псевдонима с малка буква,не се принизявай.Може пък след няколко хиляди години да ти се пръкне някоя мозъчна гънка и ще се срамуваш за тъпотиите,които си писал,когато си бил малка буква.
  • 179 НОИ

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "СЛЕД ТАКЪВ СКАНДАЛ":

    Изобщо не се надявайте на такъв развой на събитията. Излизте в пенсия. :))))
  • 180 Споко, феодални старци!

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "БКП":

    Ако неговите не са достатъчни, аз имам. И още хиляди като мен.
  • 181 Гошо

    1 0 Отговор
    Важно е към какво го променяш - към добро или към лошо...
    Ако ще го променяш...към " добро" за себе си...и лошо за другите...
    До колкото си спомням и Хитлер е искал да промени света и да въведе нов ред...Сега му викат реформи:-))))
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове