28 Май, 2023 11:25 1 557 31

Даниел Митов: Правителството, освен Мария Габриел и Николай Денков, трябва да бъде от експерти

  • правителство-
  • експерти-
  • преговори

Когато Мария Габриел получи гаранции, че няма да има овладяване на службите и на МВР, тогава ще бъдат възобновени преговорите, каза депутатът

Даниел Митов: Правителството, освен Мария Габриел и Николай Денков, трябва да бъде от експерти - 1

Няма друго решение в случая. Не може да останат без последствия нещата, които чухме в записа. Единственото възможно решение в тази ситуация - преговорите ще бъдат замразени, докато не се предоговорят някои условия. Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат предвид ситуацията, възможни са всякакви варианти, но не бива да се спекулира", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ Даниел Митов от ГЕРБ-СДС.

Той определи изтеклия запис като "циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт".

"За да бъдат размразени преговорите трябва да се гарантира, че властта няма да бъде упражнявана така както си говориха тези момичета и момчета. Няма посолство, което да приеме такъв разговор", допълни Даниел Митов.

Според него изреченото от Кирил Петков за назначаването на шефове на служби е невярно и измислено. Никога посолства не са се месили в тази работа, отбеляза Митов.

"По този начин се налива гориво в двигателя на "Възраждане". Когато Мария Габриел получи гаранции, че няма да има овладяване на службите и на МВР, тогава ще бъдат възобновени преговорите. Целият останал състав на правителството, освен Мария Габриел и Николай Денков, трябва да бъде съставен от експерти", коментира Даниел Митов.

Поясни, че ГЕРБ-СДС няма да се съгласуват с президента Румен Радев. Според Митов той прави това, което на на него му е изгодно.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    36 3 Отговор
    Кво правителство те гони, бе, Сю? Избори до дупка!
  • 2 Баце

    36 0 Отговор
    Лъчо Мозъка зад теб по какво е експерт, ти по какво си експерт, у шайката имате само един експерт, който е капо ди тути капи по всичко, но най-вече по усвояване и простащина.

    Коментиран от #6

  • 3 Стига

    33 0 Отговор
    с тези подводни камъни , де ! Какви експерти ? По шашми и грабежи !
  • 4 Последния Софиянец

    28 3 Отговор
    Козяк ще ви намери експерти.
  • 5 Пич

    28 0 Отговор
    Льольо каза........ Истината е , че дори мафията ни стана за подигравка !!! Навремето , бандитите бяха мъже , спазваха омерта , и или се договаряха , или се стреляха ! Сега са ученички с флашки !!! Магията е - Моля другарко , да видите каква флашка имам !!! А държава , на която и мафията и е гола вода , никаква държава не е !!! А политициие ни са мафиоти , но много некадърни !!! И старите , и особено , новите , от Канада !!!
  • 6 Синът

    25 0 Отговор

    До коментар #2 от "Баце":

    му е бил в джипа , който уби Милен Цветков , но вместо да опита да помогне с нещо и остане на мястото , просто духва..... И до днес и бъкел дума за това !
  • 7 Помак

    21 1 Отговор
    И на Герб не може да се разчита... Пак обърнаха палачинката
  • 8 Българка

    22 1 Отговор
    Къдравата Сю ни върна към бляна на ГЕРБ-ДПС за експертно правителство на безотговорността. Няма да правим реформи.Ще си оставим мутри , гнили ябълки и откровени престъпници в силовите структури и на всички нива в управлението и администрацията. Но пък ще си продълвиме разграбването. Не смятам, че моделът КОЙ на ГЕРБ- ДПС вече може да минава преоблечено в експертни одежди. Да разбирам ли, че 3-те мутренски правителства на ГЕРБ бяха от некомпетентни, неекспертни мошеници?
  • 9 Град Симитли

    25 1 Отговор
    Той определи изтеклия запис като "циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт".....
    .... По циничните разговори, митов, Бацето ти е майстор на спорта!
    .... На умен човек се набива акъл, даниеле, на прост човек един.. какво..? се набива!
  • 10 Ченгеджийски номера

    25 1 Отговор
    Борисов успя да ги излъже тия от ПП и сега ще ги изнудва. Купи Гелосания предател за пачки евра от чекмеджето.
  • 11 икуойи

    22 1 Отговор
    Тоя пък Дани толкова се е разхождал под дъгата, че има досие в цирей ю и е агент внедрен в българския политически живот. Във всяка партия ги има ама тоя е най отвратителния. Партньори сме вика със Сащ. Дани един селянин като си натовари магарето с камъни и му изиграе един камшик и много цветисти ругатни, не значи че магарето е партньор. И ти си толкова партньор на краварите колкото и едно магаре. Ще им купуваме скъпите самолети на кредит ще ни крадат златото и ще ни продават собствения ток скъпо и прескъпо, а ти си мисли че си им партньор. Лъжец си ти, и в комбина с най крадливата сган от ГЕРБ. Христос Воскресе

    Коментиран от #22

  • 12 сигурно е

    16 0 Отговор
    В името на гурото ви за да не влезе в затвора , сте готови и с дявола да се сгодите !!
  • 13 Чичо Тони

    13 0 Отговор
    Това, което чух от Митов бе, че е абсурдно да се мисли, че Митрофанова и руското посолство се месят по какъвто и да е начин във вътрешните дела на България. Повтори го няколко пъти в ефира на БНТ - "... абсурдно е чуждите посолства да се месят в нашите дела...". Както каза Андрей Райчев, преди него, американофобията в България, се дължи най-вече на посредствените натегачи в нашата политика. Какво да се прави, политици (пардон плямпала) сър.
  • 14 Мнение

    16 0 Отговор
    Типично за Герб искат още и още. Време е за ИЗБОРи. Никой вече няма да толерира такова правителство.
  • 15 Къдрак

    17 0 Отговор
    И от къде да ги вземем тия експерти - у нас има само "икономисти" завършили "Карл Маркс", други завършили НБУ, завършили Магнаурската школа, милиционери и техните дечица, агенти на ДС, съветски възпитаници, и такива на лизинг от новия глям брат! Ако го попиташ що е то евроатлантическа ценност, ще мигат на парцали и ще стрелят кухи и лишени от смисъл фрази! Чудеса не стават - важна е далаверата! тия, които могат и знаят си живеят от професията, било у нас, било в странство! Ежедневието поражда чувство за безсмъртие! Амин!!!
  • 16 Мнение

    21 0 Отговор
    Това е признание, че винаги ни управляват некъдарници, а не експерти.
  • 17 Пею

    13 0 Отговор
    Може да направят някакво правителство,само и само да не вземе Възраждане властта.Това правителство няма да има живот.
  • 18 Васил

    13 0 Отговор
    Експерти Герб и ДПС не думай защо не го предложихте когато управлявахте 12 години какво ви пречеше а забравих трябваше да пълните чекмеджетата с евраци и кюлчета злато.
  • 19 Шмъркан

    10 0 Отговор
    Тоя го слушах без да искам как оправдава Кики и Коки. Те така се смохвалствали и нищо от това което казали не било вярно,шегували се.Боко в яко на зор и няма мърдане.
  • 20 ????

    7 0 Отговор
    Какви експерти, българи или от посолството?
  • 21 старецът и реката

    9 0 Отговор
    Власт! Жажда за власт, която води до национално предателство! А предателите, за тази власт са готови да служат и на дявола!
  • 22 ийрухф

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "икуойи":

    Това за досието си е лично мнение, не съм го виждал, но които ходи под дъгата обикновенно го хващат със зависимостите и го правят шпионин, подчертавам лично мение и разсъждения. А като го знаем как пламенно защитава всичко свързано с САЩ изводите да си прави всеки сам.
  • 23 Мафиотското семейство

    5 0 Отговор
    На Тиквата.
  • 24 Хахаха ;-)))

    8 0 Отговор
    Лелеее, как били възмутеви лицемерите от ГЕРБ, затова Шефа им Борисов ходеше по три пъти в една седмица до американското посолство.
  • 25 Ей като кажат

    8 1 Отговор
    "експерти" като, че ли знаят значението на тази дума ? Нали вашето управление беше все от ЕКСПЕРТИ бе гьон ? ЕКСПЕРТ е прилагателно което всеки може да сложи в изказът си където поиска, за уточнение, вие наистина сте ЕКСПЕРТИ от ГЕРБ, но по крадене, Копейкин е ЕКСПЕРТ по говорене пред малко умните, Тиквата е ЕКСПЕРТ по обещания по мафиотски, Нинова е ЕКСПЕРТ по намаляване на електорат, Чалгаря е ЕКСПЕРТ само по услуги към ОПГ ДПС+ГЕРБ, а българският народ е ЕКСПЕРТ по ГРЕШЕН ИЗБОР !
  • 26 Иван

    10 0 Отговор
    И кои са тези експерти Доган хидроинженери , Борисов министър на спорта и Сарафов

    Коментиран от #28

  • 27 Трифон зарезан

    6 0 Отговор
    ГЕРБ -Е как ще дадем овладяните от нас служби/ овладяната държава/.
  • 28 Ком

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "Иван":

    Тагарев - военен министър, Елена Поптодорова - външен министър, Мартин Димитров - енергиен министър.
    .
  • 29 Анонимен

    3 0 Отговор
    Какво значи да ни се дадат "гаранции" ? Всеки който чуе тези думи ще даде гаранции, които няма да изпълни както винаги като политик или милиционер, или праворадаващ орган ? Митов, ти си един елементарен червей, като ти дадат гаранции какво значи, веднага ще се съгласите и след това, гаранциите не се изпълняват, какво става ? Като казваш гаранции за пари ли говориш бе Митов, всеки знае, че гаранциите при вас се изразяват в парични знаци, така и корумпирахте държавата, крадяхте от нея и купувахте европейски политически лидери ( баба Меркел например ) които ви държаха на върхът в България, а и вождът ви вечно се хвалеше колко го "почитала" Меркел, ами за такива пачки и аз ще го почитам до живот ? Чекмеджетата и пачките днес пак ви ГАРАНТИРАТ оцеляване чрез медии и "врачки" (политолози, психолози) които купихте да омотават смотаният народ ! НАГЛЕЦИ "политически" !
  • 30 баба ти

    5 0 Отговор
    абеее Митов абе ти едно време нали беше против Борисов или мислиш че сме го забравили
  • 31 ЛАЛЧО

    6 0 Отговор
    АБЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО НАРОДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ И ДПС МАФИЯТА ОГРАБИЛА ДЪРЖАВАТА Е ТОВА НЕ ГО ЗНАМ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове