Last news in Fakti

28 Май, 2023 11:57 4 352 110

Иван Костов предупреди Румен Радев, че ако направи политически проект, ще се провали

  • правителство-
  • парламент-
  • политически проект

След катастрофата на страната в 1996-97 г. политиците потърсихме национално съгласие и успяхме да постигнем консенсус по ключови за страната теми , припомни бившият премиер

Иван Костов предупреди Румен Радев, че ако направи политически проект, ще се провали - 1

"Стана невъзможно да се избере правителството, което беше представено пред обществеността. Този шанс беше пропилян заради това, че се случи рискът да бъдат допуснати политически грешки - да стане известно, че политиците се поддават на излишни емоции, че се изхвърлят в думите си, че говорят нелепости, клюкарстват за съпруга на Мария Габриел. Вярно е, че политиците правят това в частни разговори, но няма оправдание за водачите, когато проявяват слабост и неспособност да приведат аргументи в полза на това, което искат да се вземе като решение, и вместо факти и доказателства - да се позовават на Урсула фон дер Лайен или на Шарл Мишел".

Това заяви пред БНР Иван Костов, министър-председател на България 1997-2001 г. И изказа мнение, че преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ не са само замразени, а са върнати в началната им точка, като допусна да остане евентуално договореността за ротационно председателство.

Според него най-голямата нелепост в коментарите от записа на Националния съвет на "Продължаваме промяната" е твърдението за изпиране на Бойко Борисов:

"Този груб израз означава гражданска реабилитация на Борисов, защото това е невъзможно да го направи която и да е партия за който и да било. Ако някой е направил престъпление и има работеща правосъдна власт, този някой е в ръцете на съдебната власт, не е на политическия терен. Удивлявам се как такива неща могат така леко да се говори, при положение, че самият ти искаш да правиш съдебна реформа. Съдебната реформа точно това означава, че политиците не могат да решават кой е невинен и кой е за затвора".

Костов беше категоричен, че депутатите сами трябва да се отказват от имунитета си, когато той им бъде поискан от прокуратурата:

"Всички в Народното събрание трябва да знаят, че са на разположение и като има съмнение - ще бъдат проверявани".

По думите му политиците трябва да минимизират щетите от това, че рискът се е случил и е провален опитът да се избере правителство, "което бяха почти сглобили":

"Категоричен съм, че трябва да има правителство в страната заради бюджет с 3% дефицит, ПВУ, заради съдебна и конституционна реформа, Шенген, еврозона, за да може икономиката да направи голям технологичен скок".

Иван Костов припомни, че след катастрофата на страната в 1996-97 г. политиците са потърсили национално съгласие:

"Успяхме да постигнем консенсус по ключови за страната теми и не допуснахме да има насилие, защото бяха до такава степен силни противоречията. Тръгнахме по консенсуса за НАТО и ЕС. ... По-късно в политиката големите неща се плащат винаги. Не е уникален случаят някоя политическа партия да плати заради напредъка на страната".

Като груба политическа грешка той определи това, че ключовото решение дали да се прави правителство с ГЕРБ се взема отделно от всяка да от партиите в коалицията ПП-ДБ:

"Ако бяха направили общо заседание на ПГ на "ПП-ДБ" нямаше да се изговорят тези приказки, нямаше да говорят неща, които подразниха цялото общество. ... Заедно трябва да преценяват и да решават".

Костов подчерта, че "още когато президентът Румен Радев се възползва от позицията си - чрез своето правителство да предложи ръководители на службите и след това да си ги назначи с указ, тези специални служби от този момент нямат връзка с българската многопартийна политическа система":

"Те нямат тази връзка, те са опасни тези служби. А те -ПП - са се сетили сега и ще правят революция. Който говори такива неща, той не разбира същината на държавното устройство - ние сме демократична страна".

Иван Костов изтъкна, че моделът на правителството с втория мандат е предложен от политологът и бивш евродепутат от ДСБ Светослав Малинов:

"Могат да останат представител на ГЕРБ и на ПП в кабинета, но останалите трябва да бъдат експерти. Светослав Малинов това го говори два месеца, заслугата е негова за идеята. Добре е, че ДБ е възприела идеята, но ПП не я е възприела. Сега я възприема и ГЕРБ. ... Има ходове, стига да има желание да бъде удовлетворен интересът на цялата страна".

Той предложи да се събере ПГ на "ПП-ДБ" и да реши кого излъчва и какъв мандат му дава, за да води преговори с ГЕРБ:

"Имат договорена програма, имат приоритети, много от нещата са изпълнени, просто трябва да се изпълни Конституцията - това е едно от малкото неща, които са останали в страната".

Демократичната общност в страната е мнозинство от цялото население, а не 7%, категорично посочи той.

Във връзка с твърденията, че президентът бави връчването на втория мандат, Костов заяви:

"Безусловно съществува външният интерес България да няма правителство. Аз, ако съм на мястото на руските специални служби, точно там ще атакувам, ще се опитам да разбия политическата система на България и те точно това правят. Радев може би и не съзнава, защото не е дал доказателства, че разбира рисковете пред страната. Или поради незнание, или поради привързаност, идеологическа близост в режима на Путин, някак си ги обслужва. Не искам да го упреквам директно, че го прави умишлено, защото ми е на върха на езика да го кажа".

Костов предупреди президента Румен Радев, че ако направи свой политически проект, ще се провали:

"Още повече, че не разбира от политика".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    104 20 Отговор
    Ами Костов е специалист в областта на провала. Я вижте какво стана с неговото СДС. Правят битки на баш мутрата.
  • 2 Последния Софиянец

    94 5 Отговор
    В записа Кирчо казва че не трябва да правят импийчмънт на Радев защото ще направи партия и ще ги разбие.Трябва само да му вземат службите и цялата власт.

    Коментиран от #18, #25

  • 3 Индийски БИВОЛАР

    95 8 Отговор
    ЕДНО ОТ НАЙ ТОКСИЧНИТЕ И КАНЦЕРОГЕННИ ОБРАЗУВАНИЯ -ДРУГОТО Е ДЕБИЛНИ БОКЛУЦИ
  • 4 Делю Хайдутин

    116 8 Отговор
    Костов дето унищожи СДС с три милиона избиратели.хи хи хи
  • 5 Пич

    106 14 Отговор
    Цялата слугинска сган , е впрегната за защита на козяшките проекти !!! А самите козяци , се ослушват , като заек в люцерна !!! Урсула също не смее да мецне !!!

    Коментиран от #24

  • 6 Гост

    68 9 Отговор
    Щото на Костюф не му изнася
  • 7 истина е

    110 9 Отговор
    Този швед трябваше да е осъден на 1000 год. затвор още преди 25 год. , защото той започна продажбата на държавата за жълти стотинки !

    Коментиран от #16, #41

  • 8 хасан

    82 10 Отговор
    Тоя сиганин още ли мърда
  • 9 Гост

    94 8 Отговор
    Как не го е срам Костов да се покаже. Помним ква беше приватизацията. До ден днешен думата приватизирам се свързва със срамен грабеж.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гост

    72 8 Отговор
    Костюф пое СДСто с огромен брой избиратели и убедително мнозинство пред опонентите, а днес СДС е бледа патерица на гербажийте.
  • 12 ТОЗИ МИШОК ОТДАВНА

    71 8 Отговор
    ТРЯБВАШЕ ДА КРАСИ НЕКОЙ СТЪЛБ ИЛИ ДЪРВО.
  • 13 Зайко Байко многознайко

    60 7 Отговор
    Де гиди натурален индо-европеец лилав, ти що знаеш, сега ми четеш лекции и издаваш книги , но забрави как разграби родината ни! Свещи за заупокой да си купуваш с откраднатото.
  • 14 М @ н г @ л

    41 7 Отговор
    СъсСиниВенци.
  • 15 Йеронимус БОШ

    63 7 Отговор
    Ако е толкова велик и успешен / както Костов се самоизказва/ , защо народа го изрита от властта и го прати в 9-та глуха ? Имаше в ръцете си СДС , президент , парламент , служби и.......за няколко години унищожи вярата на хората и се самоизолира !

    Коментиран от #67

  • 16 ОМБРЕ

    29 4 Отговор

    До коментар #7 от "истина е":

    ТАКА Е НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ И ПАМЕТНИК ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВДИГНЕ-ЗАБЛУДЕНИТЕ БАЛАМУРНИЦИ РАЗБРАХА ЩО Е ДЕМОКРАЦИЯ- НЯМА ВЕЧЕ СДС УТЕЧЕ У
  • 17 Гост

    33 8 Отговор
    ваньо костов - нереализирания комунист

    Коментиран от #22

  • 18 Българка

    18 44 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Радев чрез служебните си кабинети достатъчно вилня в службите, обезглави ги и си назначи свои хора. Но тогава нямаше изтекли разговори и "Обществотио ни не се погнуси" от точзи пълзящ преврат. А сега видите ли лошите от ПП искали да правят чистки в службите и държавния апарат. Ами да, спешно трябва да се изчистят авгиевите ибори. Грешката на редовния кабинет на К.Петков бе, че не отстраниха мутрите и калинките от властта и държавния апарат, най-вече със съкращения на чантаджии

    Коментиран от #23

  • 19 Тоя престъпник

    40 7 Отговор
    Защо не дава интервюта на бай Ставри
  • 20 Ха¥ха

    12 3 Отговор
    Не мое го изперете Бойко, той ми е любимец 13. Язе
    , Ще се застъпя за Него пред който трябва и както трябва😹🍀🍹🤣😅🤔🤪😂🎃🤩
  • 21 Нека

    27 4 Отговор
    Ванчо да си гледа ДБ-то !
  • 22 Иво

    29 5 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Напротив по времето на соца се беше добре реализирал. И след 1989г. също добре се реализира. С две думи хамелеон.
  • 23 Да питам

    26 7 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    Дават ли ти пари или безплатно го правиш?

    Коментиран от #62, #66

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 дано дано

    10 26 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Дано да го направят. Мръсния зелен Решетников чорап достатъчно поразии направи в държавата.
  • 26 Госあ

    38 8 Отговор
    Мисирките напълно реабилитираха мавъра, унищожил напълно българската икономика. Негови са думите, че “тухла върху тухла не трябва да остане” от граденото 45 години. Направи го. И продължавате да ни бутате в лицето избраника на таксиджиите от София.
  • 27 Tутанкамон

    33 8 Отговор
    Гробокопача на СДС,на надеждите на милиони българи, наднича зад Бойко Борисов и дава акъл...що за наглост..
  • 28 има ли значение

    22 3 Отговор
    Важното е следващите избори да ги прави "нашето МВР". Кой ти гледа тук реабилитацията на Борисов?
  • 29 На Радев

    19 6 Отговор
    не му трябват съвети точно от такива, успели само в кражбите, политикономисти и политици
  • 30 Сталин

    39 9 Отговор
    Абе сиганин 1996-97 не беше катастрофа,това беше преврат на Сорос,с който те сложиха на власт и ти продаде България на западните мародери за едно шише ракия

    Коментиран от #38, #100

  • 31 Пич

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Ха¥ха":

    Хахаха.....С тези маргаритки ме стресираш ! Аз съм хетеросексуален !!!

    Коментиран от #42

  • 32 Индийски БИВОЛАР

    13 4 Отговор
    ЧЕРНО ГНУСНО КРАДЛИВО ЛЪЖЛИВО -БРАТЧЕДА МИ
  • 33 Нашийник

    18 3 Отговор
    „Съдебната реформа точно това означава, че политиците не могат да решават кой е невинен и кой е за затвора.“
    --------------------
    Я пак? Та ТЕ поръчват убийства, бе, м@нгасар!
  • 34 отегчен

    9 18 Отговор
    ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да не се правят на луди, а да правят правителство и да ринат рубладжийския отпадък.
    Радев, Възраждане, БСП, има една Левицата която и нея се опитват де ги вкарат. Страшно много боклук има за чистене.

    Коментиран от #74

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Перо

    20 3 Отговор
    Тоя циганин отдавна трябваше да е в затвора!
  • 38 ген КЪСТЪР

    18 0 Отговор

    До коментар #30 от "Сталин":

    НЕ Е ШИШЕ РАКИЯ -600 000 000 милиона да ВНЕСЕ ДЕМОКРАЦИЯ - и НЯКОЛКО КОРАБА ЦАРЕВИЦА ГЕННО МОДИФИЦИРАНА - САМО ЧЕ ТЯ ВЗЕ ЧЕ МУХЛЯСА ОЩЕ ПРИ ТРАНСПОРТА

    Коментиран от #45

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ами

    12 4 Отговор
    Радев вече се е провалил, каквото и да прави! Провалиха се и всички партии, които бяха в парламента през последните 34 години! Институциите в България трябва да се изграждат наново от нулата! Най-вече властта трябва да бъде на гражданското общество, не на партийните вождове!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 бягай бе

    15 3 Отговор
    Черен тип гнусен.....
  • 44 Сух

    19 4 Отговор
    Тоз защо не гние в затвора, а му давате думата?
  • 45 Сталин

    23 2 Отговор

    До коментар #38 от "ген КЪСТЪР":

    Да и СДС получиха 3 000 000 $ от NED - филиал на ЦРУ ,в който агенти са Цветелина Бориславова и Петър Стоянов,и също Тренчев получи 270 000 $ да изкара глупавите работници да протестират срещу Жан Виденов и всичко това беше подкрепено с парите на Сорос и евреиския канал в БНБ
  • 46 Случаен

    6 18 Отговор
    Отново трябваше Иван Костов да излезе и да обясни с думи прости цялото дередже на политиката в България. Дано да има кой да го чуе защото не е време за игри.

    Коментиран от #72

  • 47 Оше един

    14 4 Отговор
    Мавъре как е твоят политически проекс СДСот името на който разби селското стопенство и проведе проститоционната реститутция който доколкото си спомнам подари 250 танка на Северна Македони и п не си в пандиза ...?!
  • 48 Пич

    5 1 Отговор

    До коментар #42 от "Ха¥ха":

    Скромен човек съм , какво да се прави ?! Затова в кръчмите сядам винаги до вратата ! Ако ме подгони някоя дама , да има накъде да се бяга.

    Коментиран от #56

  • 49 Бибитко

    21 4 Отговор
    Иван Костов е човекът, който управлява еднолично като Бойко Борисов през периода 1997-2001-ва година. И досега той страда от мания за величие и смята, че няма по-успешен премиер от него в най-новата ни история. В това отношение те напълно се родеят с Бойко Борисов. И не случайно Иван Костов толкова много настоява да има правителство на "ГЕРБ ИПОН"ЕООД и ПП-ДБ. Защото и за него нямат никакво значение моралът и политическите принципи. Както заяви послушният слуга на Костов - Атанас Атанасов: "Спешно се нуждаем от евроатлантическо правителство". Не го интересуват непосилните цени на стоките и услугите и високата инфлация. Не, най-важното за тези "отличници" на Брюксел и Вашингтон е да подкрепим с оръжие и войници Украйна, да влезем в Шенген и да приемем еврото - все приоритети, които обслужват елита, но не и народа. Костов удобно забравя, че когато бе премиер, бе взел службите за сигурност под свое ръководство, отнемайки ги от президента Петър Стоянов. Все беше жаден за власт, тя и му изяде главата. Не случайно той получи прозвището "командира". Хората, които всячески компрометираха демокрацията у нас продължават да влияят негативно и деструктивно на политическите процеси у нас. Все президентът Румен Радев им е виновен за безсилието и недоверието, което те пораждат в обществото.

    Коментиран от #103

  • 50 Истината е една

    22 5 Отговор
    ПП и ДБ са национални предатели и нямат място на никакви преговори, на никаква политика, на никакви партии, а трябва да бъдат подведени под отговорност, а тези партии да се закрият!

    Коментиран от #55

  • 51 Съсипахте държавата боклуци

    23 4 Отговор
    От този мръсен и продажен циганин тръгна упадъка и разрухата хубавата ни България.
  • 52 нннн

    18 2 Отговор
    Стига сте го усуквали! Стига сте търсили под вола теле! ИЗБОРИ! Ще плакнем прането до чиста вода.
  • 53 Там където е Радев

    14 3 Отговор
    ти няма как да бъдеш продажнико!
  • 54 И аз така мисля,

    8 18 Отговор
    Руските служби не искат БГ да има правителство, Радев им помага

    Коментиран от #85

  • 55 Напротив

    8 18 Отговор

    До коментар #50 от "Истината е една":

    ДБ ПП са гаранцията че България няма да бъде съсипана от кремълската мафия.

    Коментиран от #58, #92

  • 56 Ха¥ха

    3 1 Отговор

    До коментар #48 от "Пич":

    Яяя, тъкъф убаф Пич и дА го гонят...!? Направо ми скри шайбата😅🤣🤩🤔🤪😂🌼🎃

    Коментиран от #65

  • 57 ха ха

    15 2 Отговор
    я , ваньо крадльото се обади , що не каже за интереса на КОЙ работеха службите по негово време ? та ако не знае има Конституция и всички служби и служители трябва първо да се съобразяват с нея а след това с наредбите на вождове и величия
  • 58 Каква кремълска мафия бе

    18 5 Отговор

    До коментар #55 от "Напротив":

    В очите ти казват кой ги назначава и на кой те продават, а ти имаш наглостта да ми хвалиш национални предатели и да ми лееш ниско интелигентните лъжи на тия нещастници! Това е мръсна долна гнус! България не е за продан!
  • 59 Само тоя липса

    16 1 Отговор
    Съвсем я втасахме, щом и дървото взе да дава съвети??
  • 60 Макс

    7 18 Отговор
    Точно така . Послушайте Костов , той е добър политик , знае какво говори .Това е човекът , който изкара България не само на повърхността след пълния разпад на Виденов, но и неговото правителство подготви почвата за ЕС и НАТО. Костов е възможно най-добрият политик , случвал се на България в най-новата история. ПП имат своя шанс , но са по младежки ентусиазирани и е нормално да правят грешки, които се използуват от противниците им. Не оставяйте България на Радев , а още повече на Копейкин и митрофанова.
  • 61 Българин

    16 6 Отговор
    Дали? Ако направи политически проект ще ви размаже всичките. 4 процента няма да вземат всички останаки козяци, митрофановци, мутрофановци, копейки и сараи. И това им е ясно
  • 62 Дават и,

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Да питам":

    дават и изглежда не е българка
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този

    14 2 Отговор
    Този цига.. , в типичен стил за неговия вид, разпродаде предприятията за скрап.

    Коментиран от #96

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ако не и даваха

    9 3 Отговор

    До коментар #23 от "Да питам":

    нямаше да си гради бозата около опорките и лъжите на националните предатели ПП и ДБ!
  • 67 Макс

    6 6 Отговор

    До коментар #15 от "Йеронимус БОШ":

    Защото същото кремълско посолство владееше бълг. служби, медии и политически боклуци.Не помните ли че дори едно убийство на тригодишно детенце беше използувано за свалянето на СДС от власт.

    Коментиран от #69

  • 68 Кюмюра от Драгалевци

    6 3 Отговор
    Браво Ваньо,браво Костов,кой не скача е червен!
  • 69 Рико

    4 1 Отговор

    До коментар #67 от "Макс":

    Хей Макс ,да те максирам в10 ката на Макс.
  • 70 Абсурдистан

    15 2 Отговор
    Поредното изпълзяло нещо! Гнъс!
  • 71 Ха¥ха

    1 2 Отговор

    До коментар #65 от "Пич":

    Е, то от километри си личи, че си убав, ама дал не си улаф не знам😂🤪🤔💝🌱🍹🎃

    Коментиран от #75

  • 72 Феликс Дж

    6 2 Отговор

    До коментар #46 от "Случаен":

    Вие сте случаен и кост off е случаен. За това се харесвате.
  • 73 Приватизатор #1

    13 2 Отговор
    Друго си е национален предател да ти чете морал.
  • 74 Ветеран от Протеста

    10 3 Отговор

    До коментар #34 от "отегчен":

    Трябва да започнем чистенето от такива като теб,хубавото е ,че не сте много и Белене ще ви побере.
  • 75 Пич

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "Ха¥ха":

    Няма как да знаеш , защото едната ти мозъчна гънка , служи за да пазиш равновесие , а другата - да ядеш , и посещаваш тоалетната ! Като завъдиш трета , ще може да караш и колело !!!

    Коментиран от #76

  • 76 Ха¥ха

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Пич":

    С една дума глей си работата😅🤣🤪🍃🌼🤩🍹

    Коментиран от #77

  • 77 Пич

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "Ха¥ха":

    Като си невъзпитан , така става !

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 НЯКОЙ

    13 3 Отговор
    "Кажи си, Иване!" - призовава го Петър Стоянов, но Иван си мълча ! Сега НИКОЙ не те пита, Иване, защото направи достатъчно поразии за държавата и народа !
  • 80 Ха¥ха

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "Пич":

    Споко, не съм примряла за теб. Бъди щастлив!,♪⁠(⁠┌⁠・⁠。⁠・⁠)⁠┌ヘ⁠(⁠ ̄⁠ω⁠ ̄⁠ヘ⁠)(⁠ノ⁠⁠⁠⁠)⁠ノ

    Коментиран от #81

  • 81 Пич

    3 1 Отговор

    До коментар #80 от "Ха¥ха":

    Извинете ! Значи стр невъзпитана ! И имайки предвид , слабостта ви към пиктограмите - индианка ! Бъдете здравиа и щастлива , и вие !

    Коментиран от #83

  • 82 Тираджия

    12 2 Отговор
    Е тоя е най големия тарикат ! Тоя трябва да лежи в затвора два живота боклук !
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Пич

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "Ха¥ха":

    Всъщност ,пожелах ви хубави неща , защото може да съм ви нагрубил неоснователно ! Но още не съм сигурен , дали сте жена , или някой , който ме будалка !

    Коментиран от #87

  • 85 Значи въобще

    6 1 Отговор

    До коментар #54 от "И аз така мисля,":

    не си могъл никога да мислиш. Радев никога не е бил руски човек. Изкара две школи на цру в щатите. Нали не си въобразяваш, че американците са глупави и са го избрали ей така? Второ назначи си за личен съветник шефа на отровено общество иванка иванова. Така е от първия му ден като президент, та до ден днешен. Стига с тези жълтопаветни клишета.Разнообрази репертоара.
  • 86 Ти нали напълни гушмака

    10 1 Отговор
    Мавър нахален престъпник унищожи икономиката на България

    Коментиран от #95

  • 87 Ха¥ха

    5 0 Отговор

    До коментар #84 от "Пич":

    Много добре знаеш
    ..ФБ, но Ти избра тАзи опасна игра на коментари. Е, и Аз се включих, но вече взе да ми втръсва. И Аз излизам от играта на има много по интересни и смислени неща от едни коментарчета🙈🙈🙈🥳🎉😻

    Коментиран от #88

  • 88 Пич

    3 0 Отговор

    До коментар #87 от "Ха¥ха":

    Еее.....аз знам това , което ти незнаеш ! А именно , нямам ФБ ! Но и да имах , не бих ти го посочил пред всички. Бих те поканил на лична среща , като в старото време . Ако ти стиска !

    Коментиран от #91

  • 89 Общество

    0 7 Отговор
    Браво на Иван Костов
  • 90 Рап

    0 8 Отговор
    Много точно казано! Костов е един ерудиран политик и ПП ДБ трябва да се учат от него...
  • 91 Ха¥ха

    3 0 Отговор

    До коментар #88 от "Пич":

    О, така ли, значи съм се припознала в някой си красив принц на въздух под наЛягане...със здраве

    Коментиран от #93

  • 92 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Напротив":

    Така както се съюзиха с БСП??? Деменцията е нелечима!
  • 93 Пич

    5 0 Отговор

    До коментар #91 от "Ха¥ха":

    Хахаха..... ама Вие сте много зла ! И ме хокате , сякаш сме женени ! Кое за вас е въздух под налягане ? Това , че бих ви поканил на лична среща ли ?!

    Коментиран от #94

  • 94 Ха¥ха

    3 0 Отговор

    До коментар #93 от "Пич":

    Чал и Сбогом, Слънце! 🙈🙈🙈🍹🌼🍃😂🍀😹

    Коментиран от #98

  • 95 Напротив

    0 8 Отговор

    До коментар #86 от "Ти нали напълни гушмака":

    той възроди България!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Бамбука

    4 0 Отговор
    Ако вместо генерал Радев беше сервитьора Христов, Драгавелица щеше да се къпе в Дубай.
  • 98 Пич

    4 0 Отговор

    До коментар #94 от "Ха¥ха":

    Сбогом , любов моя ! Дъждът е по слаб , от моите сълзи ! Никоя друга , няма да те измести от сърцето ми ! Ще се срещнем , в друго време , в друг свят !
  • 99 Теменужките

    7 0 Отговор
    И защо не си стои при теменужките този теменужено-тъмен субект? Откъдето иска да си ги гледа - отгоре,,,,,отдолу...
  • 100 Абсолют точно.

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Сталин":

    Да, точно.
  • 101 сноу

    9 0 Отговор
    Много циганин в тая държава...че и велики мисли реди...Всеки политик трябвало сам да се предаде на правосъдието..пък той се измъкна като пр...я от гащи..после пък видиш ли той колко бил велик ама най великия представител на демокрацията в България ,ама що му викали командира и главния опустошител, няма никаква представа...
  • 102 Потомък на древните индийци

    9 0 Отговор
    На българина не му е необходим писмен документ, за да разпознае дъртия мургавел. И физиономията му и делата му все за едно и също говорят.
  • 103 сноу

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "Бибитко":

    +++++....без думи..
  • 104 Хахаха

    7 0 Отговор
    Църен ваню вместо да виси акъл дава.
  • 105 ганю

    3 0 Отговор
    Тази бих го одрал жив и в Александър Невски
    ще си платите той вижда
  • 106 ганю

    4 0 Отговор
    Костов закри 3300 фирми,остави 8 млн.българи без работа,
    окраде 80 милиарда от приватизацията и ги замъкна при италианската мафия
    Радев е супер обаче европа с комунисти не работи да ви е ясно
  • 107 ганю

    2 0 Отговор
    Да идва Путин с танковете и ще се справим
  • 108 Факти:

    5 0 Отговор
    Мaнгалa Костов, като се усети, че заради грабителското му управление народът ще гласува масово за Симеон
    уреди регистрация на две реално несъществуващи партии с почти същото име като на НДСВ, за които гласуваха
    над 5% от хората. И заради това на НДСВ не му достигна малко за пълно мнозинство в парламента. Но въпреки
    мръсния номер Симеон предложи на Костов да направят каолиция със ОДС, но той отказа, защото бил обиден на
    народа за загубата на изборите ! По този начин дори след като падна от власт ц.иганина oтнoвo "допринесе" за
    доограбването на българите, защото Симеончо не посмя да предложи на БСП и си даде г.ъза на ДПС, което с мерак
    ce нaмърдa и в държaвнaтa влacт ! И нe cтигa, чe крaдяхa якo прeз мaндaтa нa Caкca нo и прoдължихa чaк
    дo cрeдaтa нa 2009 г., зaщoтo и продажното БСП с лидер СерГейчо ги пoкaни нa държaвнaтa coфрa !!
    Измиcлeнитe пaртии c пoдoбни нa НДCВ имe ca нa 6-тo и 7-мo мяcтo !
    Чacт oт рeзултaтитe oт пaрлaмeнтaрнитe избoри 2001 г.:
    1.Нaциoнaлнo движeниe "Cимeoн Втoри"(НДCВ) - 42,74 %
    2.OДC - 18,18 %
    3.Кaoлиция зa Бългaрия - 17,15 %
    4.ДПC - 7,45 %
    5.Гeoргьoвдeн-ВМРO - 3,63 %
    6.Кaoлиция "Cимeoн II" - 3,44 %
    7.Нaциoнaлнo oбeдинeниe зa цaр Cимeoн Втoри - 1,7 %
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Аноним анономов

    3 1 Отговор
    Тоя не пукна ли ве, този ви е виновникът за прехода с поколения!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове