Last news in Fakti

28 Май, 2023 12:52 2 239 95

Деница Сачева: Нашите условия са-експерти с ограничен мандат и ясна задача за ПВУ, Шенген, еврозона

  • правителство-
  • втори мандат-
  • експерти

Мария Габриел е човекът, който има както капацитета, така и подготовката, контактите и политическите качества, за да ръководи изпълнението на тези задачи, смята депутатът

Деница Сачева: Нашите условия са-експерти с ограничен мандат и ясна задача за ПВУ, Шенген, еврозона - 1

"За да има редовно правителство, то трябва да бъде стабилно. Не може да се даде цялата власт на 37 души, колкото са депутатите на ПП. ... Ние сме 69 народни представители, ПП-ДБ са 64. За да може да има стабилно мнозинство, то трябва да подкрепя политики и действия на изпълнителната власт, които да са обществено полезни и приемливи за каузите и идеологиите на отделните партии. ... Трябва да се изведат големите задачи пред България. За да има редовно правителство, трябва да бъдат излъчени експерти, които да са взаимноприемливи и за двете парламентарни групи - и на ГЕРБ-СДС, и на ПП-ДБ, че могат да свършат задачите, които ще им бъдат възложени".

Това заяви пред БНР депутатът от ГЕРБ Деница Сачева и отново подчерта, че преговорите са замразени, а не прекратени, защото пред страната има важни задачи, които не могат да бъдат решени без редовно правителство:

"Най-доброто за България е да има стабилно редовно правителство. ... Това е държавническото, мъдрото, отговорното решение, от което може би ще пострада имиджът на някои политически партии, включително и на ГЕРБ, но това решение трябва да бъде взето и си струва да бъде взето. Ако колегите от ПП не са възмъжали за такова решение, тогава ще отидем на нови избори с всички рискове от това".

"Трябва да бъде зачетен вотът на българските избиратели. Трябва да се даде възможност политическите страсти да се уталожат и да има ясни разговори какви ще бъдат основните задачи пред едно редовно правителство с ограничен мандат - ПВУ, Шенген, еврозона, по-плътна евроинтеграция на страната. Те трябва да бъдат изпълнени от хора, които имат нужните качества да го направят. Това са нашите условия. Ние даваме възможност на ПП-ДБ да преосмислят позициите си към момента. ... Очакваме да чуем какво е общото мнение на ПГ на "ПП-ДБ", а не единствено и само отделни гласове от ПП", обясни още тя.

По думите на Сачева, когато се говори за големите политически задачи пред България, Мария Габриел е човекът, "който има както капацитета, така и подготовката, контактите и политическите качества, за да ръководи изпълнението на тези задачи".

Според нея Габриел трябва да е първият ротационен премиер на страната.

"Не сме си представяли нито мащаба, нито начина, по който ПП си представят да упражняват властта", каза тя и уточни, че по време на преговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ не се е говорило за неща, които се чува на записа на НС на ПП, че са обсъждани:

"Нито се е говорило за това, че ще се правят мащабни чистки в държавната администрация, нито се е коментирало това, че няма значение как ще се упражнява властта - законно или незаконно. Служби, посолства - всичко това, което чухме, за нас беше потресаващо. Това бяха едни скандални факти, които бяха изнесени".

Деница Сачева беше категорична, че никой в ГЕРБ не се страхува от прокуратурата, но се притесняват от т.нар. дела на трупчета.

Тя потвърди, че никой в партията не е бил уведомен за прекратяването на досъдебното производство, свързано със снимките на чекмедже с банкноти евро и златни кюлчета, за които се твърди, че са от спалнята на бившия премиер Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голата истина

    49 6 Отговор
    Коалицията габриел с киро и косово изкара 3 дена като швецка тройка

    Коментиран от #16, #32, #48

  • 2 Шайка бандити сте

    58 7 Отговор
    Герб ппдб
  • 3 Айде

    52 1 Отговор
    Нивото на Габриел е ясно! А мутрата кога!?
  • 4 Експерти,та експерти

    60 0 Отговор
    Кел файда,ако са корупционери?

    Коментиран от #9

  • 5 Хахаха

    57 0 Отговор
    Сачева Бат Боко се откупи.За вас обаче не стигнаха парите.Дали Гешев или новия след него ще ви разкарва като панаирджииски мечки по съдилищата да си прави Пи Ар.
  • 6 Гост

    63 1 Отговор
    Условията ви са да се разпореждате без да питате народа за волята му. Това не е демокрация, а диктатура.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Аззаззз

    58 3 Отговор
    И откъде ще ги вземете тия експерти?!? Калинки и посочени от посолството,нали! Айде нЕма нужда! Избори и толкоз!
  • 9 Именно

    45 0 Отговор

    До коментар #4 от "Експерти,та експерти":

    Тая Габриел след като поне един път се е облагодетелствала след като е "стокирала" общинско жилище в София как може да й се има доверие занапред???В Европата таквиз номера не минават,но тук....
  • 10 дедо Герчо

    34 1 Отговор
    НЕМА КЪ А СТАНЕ ТАА РАБОТААА,ДЕНИЦООО...ХЪХЪХЪ...МАРООО...

    Коментиран от #91

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Омазани

    47 0 Отговор
    до ушите , условия поставят ? Яяя , марш !

    Коментиран от #60

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 без имена

    18 14 Отговор
    тия от пп се оказа ха наакани и вече са съгласни да правят правителство. преди бяха най-чисти. или не ? от факти-те излиза , че още са чисти. фактите факти ли са ?
  • 15 ийкуед

    31 6 Отговор
    А направихте уйдурмата а загубихте още избиратели. То това вашето вече на нищо не прилича. Какво общо имате с тези отпадъци от ПП и Демократична България? Явно ще е че искате всички да ядете от трапезата, да крадете българите дружно. Иначе какво друго ви свързва???

    Коментиран от #31

  • 16 Тъй ли?

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Голата истина":

    "ШвеЦка тройка",ако имаш предвид шведска тройка е обратното-един мъж с две жени,ама карай да върви...

    Коментиран от #35

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Редно е да помислите!

    24 0 Отговор
    Имате ли експерти въобще?
    Едно е да искаш!
    Второ е да можеш!
    Трето е да го направиш!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Трите, лява ръка десен джоб

    20 0 Отговор
    С приоритетите.
  • 21 бушприт

    19 0 Отговор
    Деница Сачева: Нашите условия са:Експерти с ограничен брой мандати и ясна задача за ПървоВторокласноУчилище в Шенген,дето е в еврозоната.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Даа!

    20 0 Отговор
    Шенген,План за " усвояване на милиарди" и еврозоната.Друго в кошницата ни няма драги ми Хелекторат.! Минимална заплата- пречи на 3% инфлация.Ръст по сектори на заплати - пречка за 3% инфлация.Политики срещу спекулации на пазара за храни,стоки услуги- не става.Ще има дърпане на уши от Акушерки и шолцове.Бюджет- няма проблем.Ще се примирявате с онзи- миналогодишния.Така ще ни бъде по лесно и бързо,да приложим първите три от кошницата в действие .Виж за бизнеса- ще ги улесняваме.Преди им намалихме ДДС- няма да го пипнем.Енергиини помощи- ще продължат.Защото вие- хелекторат от двуноги,не можете да ни бутнете от стола. Докато те могат ако решат, само за месец.
  • 24 горски

    23 1 Отговор
    И сега какво...Правим ротацията веднага,с министър председател от Герб и "незаисими"експерти/пак от Герб.
    А след 9 месеца "ще видим"
    Е това е да имаш голяма уста ,и малко акъл...класическа комбинация за провал.Нали Кире...
    Ако не стане комбинацията -избори ,Герб оцеляват с твърдия електорат ,ПП отичат в канала....

    Коментиран от #37

  • 25 Българка

    16 8 Отговор
    Аз предлагам на ПП изцяло да се оттеглят от всякакви разговори с ГЕРБ. Явно е, че от ГЕРБ са против чистка на зависими ,продажни хора и откровени мутри както в силовите структури, така в съдебната власт и държавния апарат. Явно е, че ГЕРБ искат да се реабилитират и едновременно обстрелят и унищожат ПП. И в момента им се получава. И предлагам Кирил Петков и Асен Василев или окончателно да замълчат като лидери ,о;о като мъже излязат и се извинят на избирателите си за това, че ще избелват ГЕРБ или бранят от съдебна отговорност лидерите им. За чистка в държавния апарат и силовите структури са прави. Авгиевите ибори трбва да се почистят

    Коментиран от #41, #45, #68

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бус Кец

    23 3 Отговор
    Супер, значи не ни трябвате. Нито шенгей искаме, нито еврозона. Чаааоооо
  • 28 ха ха

    23 0 Отговор
    експерти от криминална групировка скрити зад политически постове ? айде стига толкова
  • 29 истина е

    23 0 Отговор
    Най сте стабилни в кражбите !! Гуруто ви няма да отърве затвора !!
  • 30 съдия изпълнител

    21 2 Отговор
    Гответе се за моргата герберасти и пеперасти, а не за шенген.

    Коментиран от #33

  • 31 Аззаззз

    28 1 Отговор

    До коментар #15 от "ийкуед":

    Общото е че боко и кирчо са обещали едно и също в посолството. Боко спасява собствената кожа, а гербаджиите около него не се усещат или не смеят да се усетят че са бита карта...
  • 32 12345

    21 5 Отговор

    До коментар #1 от "Голата истина":

    И З Б О Р И И З Б О Р И Без участие на държавни предатели - Кокор , Киртак, Гаргамел, Нос, Тиква и подобни.....
  • 33 А ти

    2 8 Отговор

    До коментар #30 от "съдия изпълнител":

    Кой си
  • 34 Гост

    23 0 Отговор
    Сачо деницов, нищо не мъцкаш за съдебните неща там, реформи и тем подобни
  • 35 днес

    13 2 Отговор

    До коментар #16 от "Тъй ли?":

    Тук тройките се правят от предатели мекокитковци....
  • 36 НЯКОЙ

    28 1 Отговор
    Дошъл е звездният момент на Иван Гешев - време е да извади компроматите срещу негодниците от ГЕРБ, начело с Борисов, за да млъкнат с тези претенции ! А Гешев да получи желаното възмездие ! Хайде г-н Главен прокурор, ДОКАЖИ, ЧЕ НЕ ТЕ Е СТРАХ !
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Българин

    21 2 Отговор
    Тва с евроатлантизма, еврозоната и шенген са залъгалки за наивни глупци. Реално борбата е за овладяване на служби и структури от алчни за власт и пари. Всички до един политици са служители на чужди посолства и работят в техен интерес за това е и цялата тази мизерия тук
  • 39 Сачева, има и по - лошо!

    25 1 Отговор
    САЧЕВА, ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО! НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ: 1. ЩЕ НИ СТИГНАТ ЛИ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ ЗА ХРАНА, ОТОПЛЕНИЕ, ЛЕКАРСТВА, ДРЕХИ, КНИГИ... ИЗОБЩО ЩЕ ЖИВЕЕМ ЛИ КАТО БЕЛИ ХОРА! 2.ИСКАМЕ НАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ ДА СЕ ВЪРНАТ В БЯЛАТА БЪЛГАРИЯ! 3. ЗА ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ 1. И 2. ИСКАМЕ ВИЕ ПОД СТРОЙ ДА СЕ ОТПРАВИТЕ КЪМ ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР И ТАМ ДА ОТРАБОТВАТЕ ОТКРАДНАТОТО 10 ГОДИНИ ОТ НАРОДА! А ТОВА,ЗА КОЕТО СЕ НАТИСКАТЕ С ВАШИТЕ ЕКСПЕРТИ ДА СЕ РЕШАВА КАТО В ШВЕЙЦАРИЯ - ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ! САЧЕВА, ТОВА Е ЛЕСНИЯ ВАРИАНТ, ИМА И ПО - ЛОШ!

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Лелее

    13 2 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Ама те говорят за законно или НЕЗАКОННО,т.е на всяка цена.Продъниха ни ушите за инхаус процедурите,които бяха на ръба на закона ,но се строяха пътища,а сега кардинални решения --може и незаконно.Важното е да са "наши хора",които да слушкат и изпълняват.Ами то ще настъпи АНАРХИЯ,бе мила българке,щом ще може всеки да си прави каквото му е изгодно.Първо --нищо от записите не комуникира с морал и второ--поне да спрат да говорят за върховенство на закона,докато си правят далаверите.

    Коментиран от #50

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Даамм

    11 4 Отговор
    Ха! Референдум за еврозоната ще има ли? Имаше подписка, или всичко приключи с изборите?

    Коментиран от #62

  • 44 Град Симитли

    13 0 Отговор
    ".... Мария Габриел е човекът, "който има както капацитета, така и подготовката,.? . контактите..? . и политическите качества, за да ръководи изпълнението на тези задачи".....
    ......половите контакти, най-паче!
    .... Това си е" експертиза", нема спор!

    Коментиран от #46

  • 45 Пенсионер 200+50 изборни

    10 5 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Мило момиче, тук се завъртяха чужди интереси, освен това, 🎃 и двамцата КК + другите 2 КК отдавна надушиха парите и се въртят като акули около тях. Въпросът е как да накараме Гешев (като главен прокурор) и Костадинов (като политик -законотворец от парламента) да подкарат необратимо съдебните дела срещу управленската мафия.
  • 46 Аз си стоях в Банкя

    10 0 Отговор

    До коментар #44 от "Град Симитли":

    И тест за бащинство Барселонааааа! Барселонааааа!
  • 47 Мара, Кирчовица номер 2

    9 1 Отговор
    А, ясно. Експертите първо директорите на училищата ли ще уволняват или за да не си приличат с ПП ще започнат от директорите на отдел чистота.
  • 48 Та им е грешката

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Голата истина":

    Един от тях си плачеше за специалиста спец.
  • 49 Хахо

    14 3 Отговор
    Не става правителство по никакъв начин. Идват избори.
  • 50 Българка

    14 1 Отговор

    До коментар #41 от "Лелее":

    Като се има предвид ,че ГЕРБ-ДПС узакониха беззаконието; като се има предвид , че мутри за затвора са на върховни и ключови позиции в силовите и правосъдни структури, то кое е законно и кое е беззаконно в наше време е въпрос на тълкуване
  • 51 Ясно, експерти

    12 0 Отговор
    Израелските експерти кацнаха ли вече в София?
  • 52 аре стига

    15 0 Отговор
    Какъв капацитет има гая коза Мара??!?

    Коментиран от #63

  • 53 Васил

    16 0 Отговор
    Мафиотите от Герб експерти не думай ама по крадене!
  • 54 аре стига

    13 0 Отговор
    Какъв капацитет има тая коза Мара??!?
  • 55 Козяк

    6 1 Отговор
    Трябва да има сватба! Вече си налях благ бърбън!

    Коментиран от #61

  • 56 Дупничанин

    14 0 Отговор
    Кравешкият поглед пак ръси акъл.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Алооо

    14 0 Отговор
    Нали Мария Габриел си решаваше, защо излизат някакви съпартийци преди нея да дават изявления?!
  • 59 Абе ППДБ са умряли!

    6 9 Отговор
    След записа са за затвора ПП!
    И забрана на партията!

    Коментиран от #67

  • 60 ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Омазани":

    Да, вратата е някъде там. 👉🚪
  • 61 като в приказките

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Козяк":

    Да. И каляска от 🎃.
  • 62 Истината

    6 6 Отговор

    До коментар #43 от "Даамм":

    Ти не разбра ли как те излъгаха от Възраждане? Това им беше маркитингова стратегия на Израждане. За никакъв референдум не им дреме, а да наловят шарани като тебе да гласуват за тях. Затова им викат Популисти на Възраждане.

    Коментиран от #64

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Възраждане

    8 5 Отговор

    До коментар #62 от "Истината":

    са единствените българи в целата тази каша и блато от мафия и чужди агенти!

    Коментиран от #65

  • 65 Възраждане

    6 8 Отговор

    До коментар #64 от "Възраждане":

    са рашистка партия, която трябва да бъде забранена. Крайно противни, нагли и лъжовни хорица, начело с един ром. Те са в любовна връзка с Митрофанова, и непрекъснато налагат путиновата политика. Нищо българско няма при тях.

    Коментиран от #66

  • 66 Трябва да се забранят

    4 1 Отговор

    До коментар #65 от "Възраждане":

    всички фашистки идеи и пропаганда по света!
    Това са нечовеци!
  • 67 Е, кво?

    5 4 Отговор

    До коментар #59 от "Абе ППДБ са умряли!":

    Щракате минуси? Така си е? Или искате "посолството" да постави навсякъде про-американски служители?
    Страх ги е от Русия, ама Русия е много, много далече от това, което имаме сега!
    ФАЩ вече са навлезли много дълбоко в системата!

    Коментиран от #74

  • 68 Макс

    4 5 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Точно така . Извинение към електората на ПП -ДБ е това , което ще възстанови вярата в добрите сили . Лично аз не съм загубил доверие в ПП , защото ми е ясно, че това е умишлино записван разговор между съпартийци. Все едно да ме подслушват какво си говорим със съпругата ми на тема политика , служби, толупи, сарафовци и митрофани. Толкова много престъпления са извършени от политици, а сега се хванаха за думи, изречени в откровени обсъждания. Успех на ПП ! Не искаме Борисов, Митов, Дончев , Атанасова и прочие ПКП .

    Коментиран от #69, #70

  • 69 Ти вярваш ли си,

    8 4 Отговор

    До коментар #68 от "Макс":

    какво говориш?
    Било "нормално"? Записа разкрива ужасни неща. Тези ПП открито говорят, че държавата се управлява отвън!
    Тези са за затвора! Какво има да им вярваш? Те са национални предатели!
  • 70 Ами като не искаш

    6 2 Отговор

    До коментар #68 от "Макс":

    Митов, Атанасова, Сачева,Тиквата, Добрев и т.н., защо си съгласен с тази РОТАЦИЯ, нали те "щеш не щеш" ще дойдат на власт след 9-месечният период, а за какво напусна Р.Василев ПП, нали заради същите искания като твоите - НЕ ИСКА ГЕРБЕРАСТИ В УПРАВЛЕНИЕТО РЕСПЕКТИВНО ТИКВАТА ? Какво искаш и ти не знаеш !
  • 71 деничке поздрави семеджиев

    6 1 Отговор
    И от къде да ги вземем тия експерти - у нас има само "икономисти" завършили "Карл Маркс", други завършили НБУ, завършили Магнаурската школа, милиционери и техните дечица, агенти на ДС, съветски възпитаници, и такива на лизинг от новия глям брат! Ако го попиташ що е то евроатлантическа ценност, ще мигат на парцали и ще стрелят кухи и лишени от смисъл фрази! Чудеса не стават - важна е далаверата! тия, които могат и знаят си живеят от професията, било у нас, било в странство! Ежедневието поражда чувство за безсмъртие! Амин!!!
  • 72 АДВОКАТ

    10 0 Отговор
    ГАБРИЕЛ И ДЕСИ ОТ ДУЛОВО МАЖАТ ЛИ СЕ ОЩЕ С ИНТИМОХЕЛ ЗА ВАГИНЕЛНИ ПРОБЛЕМИ ДОШЛИ ОТ СТАЙЧКАТА С ЧЕКМЕДЖЕТО!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 А ти малко умния,

    2 6 Отговор

    До коментар #67 от "Е, кво?":

    като не искаш САЩ, защо искаш ЗАВИСИМОСТ от държава като Русия в която ти няма да можеш дори да си помислиш, че може да изразяваш мнение свободно както сега ? Не се ли сещаш, че твоята болшевишка Русия обяви родната ти държава за ПРОТИВНИК ? Можеш ли да сравниш например населението което зависи от Русия като белоруските с населението с което "съжителстваш" ти например по свобода (каквато и да е), по демокрация, ако щеш и по заплати, защото в Беларус са много по-ниски от в България, а ти ЗАВИСЕЩИЯ от САЩ или ЕС нали знаеш, че белорусинът няма право да напуска държавата си свободно като теб само с една лична карта и да итидеш до всяка държава в Европа ! Но аз се поулякох, забравих, че вие болшевиките сте с празни глави от чугун !

    Коментиран от #77

  • 75 Цуца

    6 0 Отговор
    Тетка Деница да ходи да бърка букамачи на Алибегов и да се маха от политката
  • 76 Иван

    9 0 Отговор
    Тази ли скумрия ще ни оправя дето излъга че е доктор и после че не живеела в общинско жилище

    Коментиран от #92

  • 77 Ало тъпия!

    6 1 Отговор

    До коментар #74 от "А ти малко умния,":

    Ти можеш ли да четеш? Да съм казвал, че искам някаква Русия да ме командва?
    Ама това сте вие! Свикнали сте, да имате господари и мислите, че всички други са като вас!
    Не искам никакви САЩ!!! Нито пък Русия или Индия или Китай!

    Коментиран от #81

  • 78 4444

    9 0 Отговор
    Тоя грозен хипопотам какви условия бълнува! Аре, стига дивотии, избори!!!
  • 79 Всичката леш която

    1 6 Отговор
    гласува за Копейкин искат диктатура и тоталитаризъм каквито имахме преди при комндурите които сами си стъкмиха преварата на 10.11.1989 г. и днес предизикват хаос и бъркотия искайки наложително ( в лицето на ГЕРБ и ДПС ) редовно правителство ! Какво лошо има засега в служебното и какво гарантира, че редовното няма да е по-лошо от служебно ? Тази бъркотия в момента е предизвикана умишлено от ГЕРБ и целта им е или те да продължат имунитетите си, или Възраждане техните и на ДПС клонинги да превземат властта, като до днес Копейкин доказа, че няма нищо против ГЕРБ и ДПС ( никога не ги е критикувал както например САЩ, "ваксините", сертификатите и т.н.но никога двете шайки на Доган и Тиквун ) ! Смятам, че ПП/ДБ фатално сгрешиха с тази РОТАЦИЯ с врагът на България - мафиотската ГЕРБ подведоха елементарно противникът си и го вкараха в кошарата си и ако тази РОТАЦИЯ не бъде отказана, ПП/ДБ ще се окажат следващите ИТН !

    Коментиран от #84, #86

  • 80 Коментар

    4 1 Отговор
    СОП ли имате?Не ви искаме еврозоната.Как да ви го обясним,за да ни разберете?Да ви го нарисуваме ли?
    Само банкерите и чужденците искат еврозоната,за да оберат спестяванията на обикновените хорица,които са си останали в България.

    Коментиран от #82

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Анонимен

    1 4 Отговор

    До коментар #80 от "Коментар":

    Опитай пак да говориш от името не народа, но е редно да кажеш кой те подведе толкова лесно за да му подражаваш, това не са твои мисли, ти не умееш тази дейност на мозъка - мислене ! Опитай да обясниш как се обеднява с евро и възможно ли е най-бедните да станат ПО-БЕДНИ от "НАЙ", има ли такава степен на бедност ?

    Коментиран от #83

  • 83 Отговор

    4 1 Отговор

    До коментар #82 от "Анонимен":

    Напълно е възможно да станем от най-бедни още по-бедни.При прехода към еврото нашите далавераджии гаранция ще вдигнат цените.На Балканите нашите далавераджии са всеизвестни хаха.
    Отделно като падне валутния борд банките ще дават по-лесно заеми,което неминуемо ще доведе до масови фалити на банките заради несъбрани дългове както е било едно време.Възможно е пак да се появят кредитни милионери.А спестяванията на хорицата ще заминат.
  • 84 Пълни глупости!

    5 2 Отговор

    До коментар #79 от "Всичката леш която":

    "Смятам, че ПП/ДБ фатално сгрешиха" ???
    Абе тези са ЗА ЗАТВОРА! ТЕ СА ГРЕШКА НА СВЕТА ИЗОБЩО!
  • 85 Абе мало умния!

    6 1 Отговор

    До коментар #81 от "Както казах - МАЛКО УМНИЯ":

    Аз ти отговарям НА ТЕБЕ! Ти споменаваш Русия, че ми била идол и подобни глупости!
    НЕ ИСКАМ МАЛОУМНИЦИТЕ ФАЩ да са ми господари!!!
    Русия ТИ въведе, че ме интересувала? Отговорих ТИ, че НИКОЙ не ме впечатлява и смятам за идиотско, да сме подчинени, на когото и да е!!!

    Ама толкова ти е умствения багаж! Да не си учил и ти в Харвард? Училището на глупците, дето даже нито български, нито и английски добре знаят! :)!!!
    Ама май и не можеш да мислиш? Не само не разбираш текстовете!
  • 86 Само Възраждане!

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "Всичката леш която":

    За свободна и велика България, ПАК!
    Никакво чуждопоклонничество!
  • 87 Абе дори и да искам,

    4 1 Отговор

    До коментар #81 от "Както казах - МАЛКО УМНИЯ":

    Русия да ми е господар, това не доказва, че нямам ум! Мога да ти гарантирам, че съм много по-умен от тебе, ама нямам лични заслуги за това! Каквото природата е дала, това е!
    Има и много умни, но заблудени хора. Виж тези, които се кефят, че сега САЩ напълно са ни подчинили! Има и такива! И не мисли, че хората са лесно манипулируеми. Само необразованите и такива, които сами искат да бъдат манипулирани, на тях им влияят лесно.
  • 88 Като взема едно дърво

    6 1 Отговор
    Какво правителство, каква еврозона, какъв Шенген, бе като вземем всички по една гьостерица и ви подкараме само на експерти ще ми станете....
  • 89 Анонимко

    1 4 Отговор
    Защо ми се струва, че тук Костадинов си е докарал стадото да плюе като камили и да отказва принадлежността си ?

    Коментиран от #93

  • 90 Тази

    4 0 Отговор
    Сачева е много неприятна както всички в ГЕРБ.Помните ли ,когато майките с децата от Системата ни убива ,като бяха отишли в коридора на НС да си защитават интересите как ги дърпаха и разпердушиниха като парцали по пода.Тази от злоба и инат даже върна една договореност между тях мръсницата.Сачева имаме памет колко си долна и тука да ни говориш точно ти за държавност,етика и тинтири минтири не става.Цялата шайка сте нелепи и корумпирани.Книгата за вашата шайка от Тодоров е пълната история за същността и престъпленията ви.
  • 91 всички не се връткат

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "дедо Герчо":

    като Деница - ледения блок и томата бичето, които в по-ранни времена злословеха срещу Борисов. Помните ли излиянието на Деница и обръщението на тома към него - вие сте диктатор и то не какъв да е диктатор?
    Палачинката им се обърна. Те си знаят защо. Не е от любов към "демокрацията" на онзи в зайчарника.
  • 92 трябва да се пита дана

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Иван":

    селяндана за обитаваните общински жилища от богаташи. Например казват за Юксел Кадриев, че живее в четиристаен общински апартамент при 80 лева месечен наем, а заплатата му е 27 хиляди лева.
    Мария Габриел е другата и това знаем от доста години. Деница живее с Илко Семерджиев.
  • 93 не съм анонимна,

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "Анонимко":

    не ме е страх. Защо ми се струва, че сбърканите ни войнолюбиви соросоидни и наглосакси партии работят срещу хората и КОГАТО и ДА Е, ще си получат своето. Костадинов не ви е виновен. И той си играе играта. Но се опитвате да изместите фокуса от себе си.
    Но вие сте противонародни, некадърни, продажни и гадни!!!! Сега ситуацията около "коалицията" ЯСНО ВИ ПОКАЗВА грозната физиономия.
  • 94 Анонимен

    1 1 Отговор
    Надигат се, защото имат страх да не останат без работа, то пък някой луд да се върне в комунистическа диктаторска държава
  • 95 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Безсрамни лъжци! Тоя курник около бащицата е епитомия на безцеремонното невежество. Индивиди които имат нужда най-малкото от психолог се мъчат да ни убеждават в правотата на безмислените си ходове!🙉🙈🙊🤢🤮
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове