Last news in Fakti

29 Май, 2023 14:32 1 642 24

Стефан Янев: При липса на идеи, визия и аргументи какво искаш да направиш, започваш да търсиш конспиративни теории

  • стефан янев-
  • визия-
  • аргументи-
  • конспиративни теории

Трудно ПП-ДБ ще съберат подкрепа и ако се състави правителство, то ще работи много трудно. Когато говорим за управлението на държавата, са нужни морал и доверие, коментира бившият служебен премиер 

Стефан Янев: При липса на идеи, визия и аргументи какво искаш да направиш, започваш да търсиш конспиративни теории - 1
Снимка: NovaNews

"При липса на идеи, визия и аргументи какво точно искаш да направиш, започваш да търсиш конспиративни теории. Като че ли като общество сме изгубени без цел и посока... Когато две от властите не работят нормално, да разклатиш и третата власт, и то в ситуация на перманентна криза, правиш кризата още по-дълбока. И ако разградим държавата до нейните основи, как ще я съграждаме след това отново".
Това коментира в ефира на БНР Стефан Янев, лидер на "Български възход", бивш служебен премиер и бивш министър на отбраната. А темата е скандалът, който избухна, след изнесен разширен запис от Радостин Всилев от заседание на ръководството на ПП.

Според него ПП-ДБ трудно ще съберат подкрепа и ако се състави правителство, то ще работи много трудно. "Когато говорим за управлението на държавата, са нужни морал и доверие. Трусовете и скандалите показват ерозия на доверие в политическата класа... Какъв вид конструкция на правителство е възможна, това е трудно да се каже", коментира още Янев.

В "12+3" той допълни, че заради актуалната ситуация е редно да бъде свикан Консултативният съвет за национална сигурност и да се чуе гласът на службите - дали е имало чуждо вмешателство в българската политика. И ако има такива данни, прокуратурата да се самосезира.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    37 5 Отговор
    Стефчо, не философствай, а се омитай! Няма да забравим, че ти въведе фашисткия зелен сертификат!

    Коментиран от #6, #16, #17

  • 2 Много генерали,

    31 3 Отговор
    много липса на мозък, много носени зелени чорапи на купища станаха.
    Мирише и изглежда зле, цялата ситуация.
  • 3 добре

    28 0 Отговор
    Че вече не си в парламента.
  • 4 Читател

    22 1 Отговор
    То само бла бла... Нищо конкретно.
  • 5 Оффф

    23 1 Отговор
    И тоя другарИН "експерт" !
  • 6 Мутафчийски

    5 10 Отговор

    До коментар #1 от "хммм":

    Какво имате против ковид сертификатите и локдауните?
  • 7 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    17 5 Отговор
    Буци спешно търси ПЕРАЧИ ‼️
    Каскета явно е разплел кълбото към село Барселоново ❗
  • 8 дон

    14 1 Отговор
    Ето го, изпълзя президентският мишок.
  • 9 Българин

    20 1 Отговор
    Тайната е, че всички сте слуги на американците и по-точно на ционистите. И ти, и Радев, и Киро, И Бойко и политиците с нищожни изключения. Такива са и всякакви анализатори, журналисти, социолози, политолози, икономисти и пр., които не спират да използват уродливите думи: "евроатлантизъм", "партньори", "посолства" и т.н. Днес "възмутеният" Радев говори, че службите ни били български, но специално подчертава, че получили награда от САЩ за защита на американската сигурност!??? Да кажеш това в този момент означава само, че се отчиташ с думите си на своите господари. Такъв е и Гешев, който уж се бори с мутрата Борисов, и ходи да се среща с ционисти в САЩ, Израел, Украйна и къде ли не. Закривай!
  • 10 дедо Герчо

    6 1 Отговор
    АЙДЕ ЗЕМИ И РУМЕНЧО И БОЙЧЕТО И У ЧУЧУЛИГОВО,ГОРЕ НА ПЪРДИКОН, ПРИ РАЗБОЙНИКОВИ,БРЪЧКОВ ВИ ЧЕКА...ХЪХЪХЪ...ЧЕ У ЧЕПЪРЛЕНЦИ НЕМАМЕ БАСЕЙН...
  • 11 Време е

    8 0 Отговор
    Всъщност, отдаване е време "някой да изхвърли боклука!" от политиката, икономиката, образованието......обществото. Слави не успя-дали защото и той е зависим, или пък не му достигна капацитет,,,не знаем. Но докато позволяваме жалки продажници да кешират на наш гръб, разпродавайки България, без самите те да са създали нещо,ще си сърбаме попарата. Докато наричаме "инвеститори" откровените грабители на нашите богатства като злато, природа, интелектуален потенциал... Този боклук не ни трябва. Той е необходим единствено на официозните "правители на обществено мнение", защото те не могат да създават, могат само да смучат като паразити. Но пък ние, българите, можем да им покажем, че сметките им са криви. Дано

    Коментиран от #15

  • 12 Еййй

    10 0 Отговор
    Направо ми се гади от тази бълвоч.Искам да живея в нормална държава,не в завладяна от мафията.Искаам си Родината без зелени чорапи и всякакви други лапачи на държавната софра.Те я искат само за себе си,а ние тънем в мизерия,заради крадците.
  • 13 Aндрешко

    7 0 Отговор
    Всичкото Политик...ангал!!!
  • 14 среднощен

    6 0 Отговор
    "...И ако има такива данни, прокуратурата да се самосезира...";
    Не може - Гешев е в отпуск... Когато се завърне, главният прокурор - ще има много работа... Ако ГЕРБ подкрепят втория мандат - по-скоро Радев ще има ядове...
  • 15 А, също

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Време е":

    Много интересно кого кирчето визира като " интелектуалци" в онзи запис.....щото ако има предвид себеподобните като асенка и Ристо или пък Марчето, и , и , и други а може би жорко писателя, ясно е повече от заблуден. Интелектуалец идва от "интелект", а той не се продава! Или пък купува...
  • 16 Адрес 4000

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "хммм":

    Защо тръбата е цяла
    Защо газът тече
  • 17 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "хммм":

    Зеления сертификат го въведе КРадев, беше в Брюксел и в същия ден въведоха сертификати по негово нареждане....
    Да се подмаже на началството зеления чорапогащник.....
  • 18 Артилерист

    4 0 Отговор
    Факторът време е решаващ, за да са действията ефективни, колега Янев. Ти знаеш, че ако по обекта/целта-особено ако той е първостепенен- не се въздейства навреме, вероятността да го поразим не само се намалява, но може и да се нулира, ако той ни изпревари. Изпреварването БЕШЕ достатъчно дълго на твоя страна, бивши генерале от АРТИЛЕРИЯТА. Индикаторът за готовност на тези на позицията долу бляскаше ослепително, но команда за пуск/огън отгоре, за съжаление, не последва...

    Коментиран от #23

  • 19 тоя

    1 0 Отговор
    колко е хлъзгав, като г ол охлюв е лъзгав и лепкав.
  • 20 българка

    1 1 Отговор
    Морал и доверие - да нужни са, но са дефицитни в съвременното ни общество! И по-добре човек да не вярва на никого и да бъде много подозрителен към всеки ! Младите от Промяната са доверчиви, но ще се научат на тези правила при общуването, животът е учител ! И въпреки християнското "обичай ближния си", да не бързат да го заобичат, преди той да го е заслужил !
  • 21 Истинолюбец

    2 0 Отговор
    "И ако разградим държавата до нейните основи, как ще я съграждаме след това отново".
    Точно така се прави ако искаш да построиш нова къща, с малко средства -- рушкаш стените - цялостно или частично и въз основите и трегерите градиш наново.
    Подобно се прави и в бардаците -- в новите бардаци стари к ви няма.
  • 22 Драги ми Смехурко,

    2 0 Отговор
    "конспиративни теории" няма, има конспиративни практика.
    Когато ти извадят доводи за конспирации и не можеш да се противопоставиш с доводи на обвиненията в конспирация, си служиш с присмехулство -- хе, хе .. "конспиративни теории". Това е стар трик и само немислещите се връзват на присмехулници и присмехулствата им.
  • 23 Истинолюбец

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Артилерист":

    Едно от най-големите умения е да уподобиш, пренесеш и приложиш познанията от една област в друга.
    Хвала за тълкуванието, Артилеристе.

    Коментиран от #24

  • 24 Истинолюбец

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Истинолюбец":

    И това е възможно само когато вникнеш и проумееш същността на нещата. Сетне всичко сякаш става ясно и просто, виждаш проумяното навсякъде и схващаш че сякаш едни и същи положения важат във почти всяка област.
    "Има 3 вида хора:
    1) такива които виждат,
    2) такива които виждат, когато им се покаже,
    3) такива, които не виждат даже и когато им се покаже" Леонардо да Винчи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол