Last news in Fakti

11 Октомври, 2013 11:57 40 079 17

Двама загинаха при жестока катастрофа

  • двама-
  • загинаха-
  • жестока катастрофа

Инцидентът е станал на разклона за с. Полско Косово

Двама загинаха при жестока катастрофа - 1
Снимки: БГНЕС

Днес около 06:45 часа на пътя Русе – Велико Търново на разклона за с. Полско Косово, лек автомобил “Opel” с великотърновски регистрационен номер при извършване на ляв завой, губи контрол, завърта се на пътното платно и се блъска в насрещно движещия се лекотоварен автомобил “Nissan”, управляван от О.П. на 52 години.

В резултат на удара са загинали водачът и спътникът му в лекия автомобил “Opel”. Пътуващите в лекотоварния автомобил не са пострадали, като алкохолната проба на водача е отрицателна. Самоличността на загиналите и причините за ПТП-то са в процес на установяване, съобщиха от МВР.

Завоят, на който е станал пътния инцидент е опасен, тъй като няма видимост. По първоначални данни водачът на “Opel”-а е карал с висока скорост и не е успял да вземе завоя.

Движението в участъка е затруднено.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    5 1 Отговор
  • 2 Бай Иван

    1 2 Отговор
    За водача не ми е жал защото си го е търсил ,но жалко за пътника.
  • 3 Васил Сейменов

    4 2 Отговор
    oleee ujas .... dori na 1 ot snimkite ima trup ... hora karaite po bavno !!!!
  • 4 ХЕЛЕНА СТОЕВА

    4 3 Отговор
    Te ne sa samoubijci a ubijci
    karajte vnimatelno
  • 5 Пламен Пепелов

    4 1 Отговор
    нямало видимост, все едно завоят съществува от ния ден и тоя не живее в областта и не е наясно за кво иде реч, е карал турбо бързо, странно е и, че ударът е в задницата, а и двамата са умрели , само да отбележа, че джибката НЕ Е ЛЕКОТОВАРЕН АВТОМОБИЛ
  • 6 ВИП АМГ

    2 1 Отговор
    ujas.karaite vnimatelno
  • 7 Светлин Атанасов

    2 0 Отговор
    Почивай в мир Стефко.
  • 8 Dimitar Stoianov

    4 0 Отговор
    От всички колеги от ТРАНСПОРТЕС ЛАС МАРАВИЯС !!!
    ПОЧИВАЙ ТЕ В МИР БРАТЛЕТА!!!
  • 9 Кобрата

    2 1 Отговор
    Ами тъка е, не си взеха поука как се кара, това да не е детска игра и най-много ме е яд, когато заради такива, които се придържат към високи скорости умират невинни хора

    Коментиран от #10

  • 10 Milen Valkov

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Кобрата":

    ei ne pi6i taka za horata
  • 11 Ivailo Ivanov

    2 1 Отговор
    tova e nisan navara jip a ne lekotovaren avtomobil
  • 12 sa6u

    4 0 Отговор
    Минах към 9:30 от там имаше 100-ина човека зяпачи и 20-ина полицаи и никой несе беше сетил да покрие загиналия на снимката с нещо, пътуват хора с малки деца, хора със слаби нерви, а да не говорим че е неуважение към загиналия и близките му. Това са повече от 2 часа след инцидента . Редовно пътувам по този път и наистина тоя завой е опасен, но ако се кара със съобразена скорост не е проблем.
  • 13 Красо Зелето

    3 0 Отговор
    Жалко, много жалко, че се избиваме само по пътищата! Определено не му е за първи път, минаването по тази отсечка с висока скорост, в което съм сигурен! Но така се получава, като си надценяваме възможностите по пътищата! И завоя не е виновен, той си стои там и не отнема човешки животи! Самите ние си го търсим! Лека им пръст на хората, и дано отидат на по-добро място!
  • 14 Iliana Nikolova

    2 1 Отговор
    Съболезнования на близките.И нека никой не коментира кой как е карал на защото който не е изпитал не знае,ОТ СТРАНИ Е МНОГО ЛЕСНО!
  • 15 Lubomir Stoilov

    4 0 Отговор
    Така ще е като нямаме качествени пътища,а повечето българи карат трошки на по 20 години като този Опел....Това е най-натовареният участък в България,а нашите строят само за София и Посока Гърция....
  • 16 Желязко Георгиев

    1 0 Отговор
    Като е толкова опасен този завой, да направят още една лента и да спасят човешки животи. Здрави хора да умират по толкова нелеп начин е много жалко. Пътищата в България са най - зле от където и да съм бил до сега. В Албания не съм ходил, но и там сигурно ще са по -добре. Всички загинали по подобен начин трябва да тежат на съвеста на нищожествата които източваха и източват парите за инфраструктура. Лека им пръст на хората.
  • 17 Atanas Nikolov

    0 0 Отговор
    нито пътищата...нито завоя е виновен,когато караш като малоумник за съжаление така се получава понякога...накрая късмета ти изневерява...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове