Last news in Fakti

7 Юни, 2023 17:19 4 154 33

Кольо Парамов: Вече има готовност за операция "Чисти ръце" у нас. Това, което се развива в парламента, много ме тревожи

  • кольо парамов-
  • чисти ръце-
  • операция-
  • парламент-
  • тревога

Българската политика трябва да я разглеждаме като производна база на корупцията. Това е фундаментът на прехода, коментира експертът

Кольо Парамов: Вече има готовност за операция "Чисти ръце" у нас. Това, което се развива в парламента, много ме тревожи - 1
Снимка: БГНЕС

"Констатирам парадокси на българската политика. Това е фаталното за днешния ден. Очакванията не са добри, защото това, което се развива в парламента, особено онова, което стана с Делян Пеевски, страшно много ме тревожи заради безпринципността и заради условията, в които се лансират тези идеи. Вече има готовност за операция "Чисти ръце" в България, но главният прокурор Иван Гешев може "да си тръгне тази или другата седмица и тогава мечтаните "чисти ръце" остават пак мръсни":

Това коментира пред БНР финансистът Кольо Парамов. Той допълни още:
България се нуждае не от странни хора, които да правят промени в Конституцията, а от хора, които да стартират програмата "Чисти ръце", която да гарантира, че ще имаме честа демокрация, която чакаме от 30 години насам".

"Когато кажем пред Конгреса на САЩ, че трябва да направим конституционна реформа и съобщим, че Делян Пеевски е член на комисията за тези промени, Вашингтон знае, че той има 19 адвокати в третата най-голяма адвокатска къща по делото "РИКО" (RICO - Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act), те знаят, че който влезе и е подсъдим по това дело, няма случай да не е осъден. Говорим за българска политика, но трябва да съобразяваме в международен план кога и как предлагаме, за да мотивираме варианта. ... Българската политика трябва да я разглеждаме като производна база на корупцията. Това е фундаментът на прехода. Ако не можем да проумеем това и заместваме едно отрицание, като вариант, с друго, това е абсолютният парадокс", каза още Парамов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    15 4 Отговор
    А да ви видим,успех.И да побързате с Украйна,не си забравяйте основната функция!

    Коментиран от #14

  • 2 Има

    38 4 Отговор
    Ама кой ще я проведе? Като мафията и националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС се обедини! Сега държат изпълнителната и законодателната власт! От там и службите и реално погледнато, те могат да проведат такава пародия, срещу тези които им пречат! Няма вече държава! Българина я подари на мафията!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 истина е

    50 2 Отговор
    Поне 70% от депутатите ни са за затвора ,а те закони в територията щели да коват !!
  • 5 Парламентът просто

    12 28 Отговор
    Трябва да се изчисти от Израждане.Има си законови механизми.

    Коментиран от #11

  • 6 Пич

    37 2 Отговор
    Най гадното настана , за капитан Ристе - Черната брада !!! Вече няма да прави пиратски набези , с лодка еднодръвка към Росенец ! Там ще го чакат с баклава !!!
  • 7 Бойко Борисиенко

    11 14 Отговор
    Ватата по амбразурите. Запчва операция чемадан, вакзал, Масква
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 анализатор

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Да не ги праща шефати, че не чистиш добре ресторанта му ????

    Коментиран от #20

  • 10 Когато руската 5- та колона се активира

    6 20 Отговор
    в България става страшно!
  • 11 Абе селски

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Парламентът просто":

    Кукуригуууууу...
  • 12 ПЕЕВСКИ

    32 0 Отговор
    блакодаря от сърце на българския народ.
    Да живее правителството от крадци и предатели на което аз, ПЕЕВСКИ съм констуционалист.
  • 13 Коалиция на мутрите и фашистите

    30 0 Отговор
    Нали затова скачахте по площадите?! За да върнете ДПС и ГЕРБ на власт а с тях и всички мутри и крадци.
  • 14 фен на ПП

    18 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хихихи..":

    С Кирчо и Кокорчо, светло бъдеще ни чака, а не дебелата тояга !!!
  • 15 Чуторан

    27 2 Отговор
    Не пипайте Гешев! Точно започна нещо да се случва в държавата и мафията ще го махне. Това означава, че в тази клета държава никога нищо няма да се подобри към по-добро. Толкова е жалко всичко, което се случва и е видно, че мафията ще ни довърши. Няма спасение за нас. Един човек се гаври с всички нас, а това е толупа от Банкя и ненаситната хунта около него.

    Коментиран от #16

  • 16 Охоо

    3 10 Отговор

    До коментар #15 от "Чуторан":

    Копейките и изрожденците станахте Гешевисти.Късно.Следващият ще ви покаже къде зимуват раците.Нали се сещате от къде ще бъде назначен?
  • 17 Справедлив

    11 4 Отговор
    Операция чисти ръце" се прави от хора с чисти ръце,а Гешев не е с чисти ръце
  • 18 Сципион

    4 1 Отговор
    Като за Картаген: Тохара трябва да бъде изгонен от МО и съден за предателство!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Последния Софиянец

    3 6 Отговор

    До коментар #9 от "анализатор":

    Хванаха ме че изхвърлям боклука зад ресторанта в градинката, омръзна ми да влача чувалите до контейнера, цяла нощ мия чинии и лъскам пода, спряха копейките!

    Коментиран от #24

  • 21 И на Парамов му лъсна

    6 11 Отговор
    руския диференциал !
  • 22 Lоста

    3 3 Отговор
    Кой е Кольо Парамов?

    Коментиран от #25

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Защо

    3 4 Отговор

    До коментар #22 от "Lоста":

    Е енезнаеш ли кой е?Този бе съветник на Тодор Живков - т.е. Правешката мафия.Проблемът е че и Бойко беше май от тйната?
  • 26 Анонимен

    4 1 Отговор
    Всички без изключение гълъбе крадете, защо се натискате всипки в НС, защото има далавера, нито сте по умни от много умните, но ви гледат сеира и страдат и са недохранени, а ако знаете, какви маси пълни с храна километър бяха. Ицеее вятър ве вейна бял кон И разбираемо е, в Брюксел ще ходиш при жена си, видил ли тоягата и беш да те няма, много се крадеее
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 В момента тече

    3 0 Отговор
    Операция чисти задни части под ръководството на ДПС....
  • 30 Борба на отрицанията

    3 0 Отговор
    Парамов е прав. Борба на отрицанията. Когато Гешев започна да играе на правилната страна, другите две фундаментални фигури, Борисов и Пеевски, правят всичко възможно да се отърват от него. Така вместо до операция Чисти ръце, се стига до операция Мръсни ръце. Но все пак има надежда в делото РИКО и в това, че Петков и Василев очевидно преиграват в отношенията си с европейските и американски институции. Това е причината Урсула фон дер Лайен преди седмица да не желае да разговаря с Кирил в Братислава.
  • 31 Матей преображенски

    0 0 Отговор
    Да,на Гешев времето му изтича,привършва като в пясъчен часовник,хиените въртят разни мурафети за да го свалят.Не могат да изтъкнат нищо съществено като фактология и само извъртат някакви префинтосани и моралистични основания.По рано и дума не даваха да се отвори за отстраняване,защото се вписваше в общоприетата конфигурация,осигуряваше чадър на боковци.Все още не е късно да ги излови,тая сицилианска мафия,КОза НОстра,както фройдистки се изцепи киро,би било истинска революция,отгоре,дворцов преврат,и все ще раздвижване в блатото,което белким се пресуши.
  • 32 Артилерист

    1 0 Отговор
    Прав е. Американците се правят на умряла лисица със закона "Магнитски", който използват избирателно и провокативно, но в същност те предпочитат дискредитирани, да го кажа, за да не ме изтрият, като мутрата Борисов, мошеника ПЕЕВСКИ, Данчо-ментата, агентите Тагарев и Шаламанов, безквартирните Делян Добрев и Владко Горанов и подобни. Мръсотията е толкова безобразна, че е омерзително даже да се коментира...
  • 33 Спас

    0 0 Отговор
    Кольо Парамов-съветника на Тодор Живков.Би трябвало да се скрие и никога да не се показва.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол