Last news in Fakti

13 Юни, 2023 09:55 3 553 151

Кирил Петков: Ще има увеличение на пенсиите, доходите ще продължават да растат

  • доходи-
  • правителство-
  • служби

Реформата в службите е следващата голяма реформа, която трябва да се случи. Ако те не работят, няма как да има нормално правосъдие, смята съпредседателят на ПП

Кирил Петков: Ще има увеличение на пенсиите, доходите ще продължават да растат - 1

Президентът Румен Радев трябва да издаде указа за освобождаването на Иван Гешев от поста главен прокурор до края на седмицата, освен ако не се опитва да излезе от реалните си правомощия. Това заяви в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия съпредседателят на ПП Кирил Петков. От ПП се надяват изобщо да няма следващ главен прокурор. Според Кирил Петков следващата голяма реформа, която трябва да бъде направена, е в службите.

„Какво се случи вчера? Когато преди година и половина заложихме Механизъм за разследване на главния прокурор, хората не му обърнаха много внимание. Тази начална реформа беше засята тогава и тя започна да предизвиква различни динамики – минахме през Венецианската комисия, ЕК каза, че това е много важно, стана условие да си получим парите по ПВУ. Това създаде конфликт в цялата система, защото главният прокурор не искаше тази реформа да се случи. Той мислеше, че това ще е срещу него, защото най-вероятно има за какво да се притеснява. Ние вкарахме много по-рано реформата, която даде резултат днес”, заяви Петков.

„Акцентирам колко е бавна промяната и тя се случва през институционалност. Трябва да продължим по същия начин”, смята съпредседателят на ПП.

Според Петков вчерашното гласуване във ВСС е „добра стъпка”. „Този човек не е за тази позиция. Но трябва да продължим”, продължи Петков.

Относно поисканите от Гешев депутатски имунитети, Петков каза, че от ПП-ДБ тази седмица предлагат в парламента да се направи комисия.

„Тя да не заседава дълго, но да покаже какво се е случило, например в моя случай, прокуратурата е открила производството 2 години след като го е затворила. Какво се е случило през 2 години, за да го възобновят? Ще настоявам заседанията да са открити и нито ние, нито ГЕРБ ще оглавяваме тази комисия, за да няма никакви идеи, че се използва за „чадър”, каза Петков.

„Отваря се комисията, изнасяме всички документи, за да се види прокурорите дали не са използвали тези документи за „политическа бухалка”. Когато това се случи, аз ще си дам имунитета преди решението на комисия, за да покажа, че тази комисия не се използва за „чадър””, каза Петков.

От ПП-ДБ ще поканят всички парламентарни партии за дискусиите по Конституцията.

„Отваряме широко дебата. Ние сме 63-ма от 240. Това е единственият начин систематично България да напредне”, смята Петков.

„Това правителство ще управлява дотогава, докато има 121 депутати да го подкрепят. Никой не може да избяга от собствената си отговорност. Всички ние носим отговорност”, коментира още Петков.

„Това правителство ще остане само дотогава, докато виждаме, че се движи в правилната посока. Надявам се, заедно с подкрепата от ГЕРБ, да продължим с реални реформи”, каза съпредседателят на ПП.

Според него президентът Румен Радев трябва да издаде указа до края на седмица.

„Указът си е указ, той трябва да се издаде бързо. Играта с времето не може да е тактическа игра на президента”, смята Петков.

Петков е категоричен, че следващ състав на ВСС трябва да избира следващ главен прокурор.

Самият той не бил доволен от настоящия състав на ВСС. „Знаем как последните 2 години не предприемаха никакви действия, сега предприеха бързи действия. Това, че има добър резултат от вчера не ми дава комфорт, че този ВСС може да си върши работата както трябва. Бихме се радвали конституционните промени да се случват максимално бързо и да движим България напред”, каза Петков.

Той каза още, че ако е възможно да бъде премахната фигурата на главен прокурор без Велико народно събрание, това ще бъде направено. „Ако не може – тогава този човек трябва да стане един нормален администратор, без да има цялата тази власт, която има в момента”, каза Петков.

По темата „Бюджет”, Петков каза, че ще има увеличение на пенсиите, доходите ще продължават да растат. Ще бъдат съкратени излишните разходи по различните министерства и публичните предприятия.

Следващата стъпка е назначаване на областни управители. В понеделник всичките настоящи подадоха оставки.

„С ГЕРБ решихме, че няма да слагаме политически лица, ще бъдат общественици. Търсим най-добрите кандидати по области”, каза Петков.

„Реформата в службите е следващата голяма реформа, която трябва да се случи. Ако те не работят, няма как да има нормално правосъдие. Има огромна работа да се свърши там. Аз и ПП ще предложим спешна промяна в закона, така че шефовете на службите да бъдат избирани от Народното събрание с помощта на правителството. Народното събрание е правилният орган за това, а не президентът”, каза Кирил Петков.

„В момента ДАНС е първата и най-важната служба, от която да започне тази промяна”, каза Петков.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    69 12 Отговор
    Правят ала бала с бюджета.4 млрд капиталови разходи ги отлагат за следващата година за да ни вкарат в еврозоната.
  • 2 Мнение

    88 14 Отговор
    Киро "Парапета", известен само с това, че успешно забременил Лена. Та тоя неадекват щеше да изчегъртва Борисов, сега му стана пръв приятел. Заедно плющят с 200. За едни 3 милиона евро на човек, накупиха 14 "топ" съдии, дето им се смя цяла България на махленския говор...

    Коментиран от #50

  • 3 Киро Острото

    78 9 Отговор
    Доходите на харвардските измамници ще продължават да растат.

    Коментиран от #57

  • 4 Кирооооо пази главата

    52 5 Отговор
    Че има нископрелитащи Кълвачи
  • 5 Ани

    62 8 Отговор
    Вече успешно правим Ала-Бала с Али-Бабойков. Ще променим и Конституцията с бай Доганя. ПП - проституция и порнография
  • 6 Мнение

    38 4 Отговор
    А ще спре ле тормоза на хората от страна на Герб?
  • 7 123456

    44 6 Отговор
    Патологичен лайър !
  • 8 Дрън дрън та пляс

    40 6 Отговор
    и след 9 месеца като дойде бойко всичко ще тръгне на обратно ,човека не екрал от почти 3 години и ще има да си наваксва
  • 9 Язе

    37 9 Отговор
    За съжаление, инфлация не се бори с повишаване на доходи.

    Коментиран от #17

  • 10 Този е

    58 7 Отговор
    Патологичен лъжец
    Само пълни идиоти могат да му вярват
  • 11 Коментар

    44 3 Отговор
    Доставчиците на кристални пици нямат търпение да се махне Гешев,за да може наново да си правят доставките на спокойствие...
    Миналият път видяхме увеличенията на Кирчо....увеличиха си техните заплати с пълно единодушие,а МРЗ се пробваха да я намалят като въведат понятието "нето".Токът като увеличат по заповед на посолствоТО пак ще се увеличи инфлацията,а на Кирчо още ще му порастне носа...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дада

    42 2 Отговор
    Доходите щели да растат ?!?! За това ли миналата седмица заедно с БКП ГРО-Б и ДС ДПС гласувахте против увеличаването на жалката афро заплата на 850 лв ? Едно говори друго прави . Ай сик-тир
  • 14 патето Яки

    26 6 Отговор
    Ако шефовете на службите се избират в НС разбирам че ще ги избира правителството-Кирчо лъжеца.
  • 15 Българин

    35 8 Отговор
    Стягайте се за вдигане на данъците яко. Ама яко. Оръжията за украина не са без пари
  • 16 ДА САМО ЧЕ

    33 8 Отговор
    когато се превърнем във втората Украйна каква фаида ве олигофрен
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Nехиs

    23 3 Отговор
    А инфлацията пак ли ще е 200%?

    Коментиран от #34

  • 19 Хохохо

    28 4 Отговор
    Поръчките от посолството вървят с пълна сила.Пичват службите,после оръжията останали на армията ще заминат за Украйна,АЕЦ-а ще заробят и накрая еврото щем не щем без да чакат референдума и сме свършени
  • 20 Вече

    28 3 Отговор
    Посолството кадрува чрез тези двамата (Петков-Василев) - в момента, в който някоя марионетка стане неудобна, се изхвърля на боклука...

    Метаморфозите на ВСС (същият, който избра Гешев) са удивителни...и същия ВСС го свали. Метаморфозите буквално са моментални.

    Метаморфозите на ППДБ и ГЕРБСДС са не по-малко удивителни. 2 г . се "плюха" и заканваха един срещу друг, а ги "ожениха" за два дена...!

    Бързането е заради хибридната им война срещу Русия!
  • 21 Какво работят хиляди кифли

    17 5 Отговор
    в огромната като Пентагонона, луксозно ремонтирана сграда на ВКР-то в кв. Манастирски ливади? А тука е пълно с руски шпиони!

    Коментиран от #29

  • 22 Неграмотник

    16 1 Отговор
    Кога ще се проверят фирмите, които укриват доходи и неплащат данъци!
    Повсеместно работещи се осигуряват на минималната заплата, на ръка им се доплаща нещо и ….. за каво увеличение на доходите говориш? И на кого най- вече!
    Отрепки!
  • 23 Един лъжец или просто Киро парапетов

    16 3 Отговор
    Краварската марионетка, некадърника назначен ни от Козяк простия Киро направи нагледна презентация за ефекта от кристалите върху човека! Леля Асена Спецова как е подготвя ли София прайд или печата пари и вдига инфлацията? Просто Кирчо обра ни с инфлацията всичко доходи и спестявания, какво може да купи човек с 100 лева преди година - две и сега, пък и си нагъл да ти вярваме! Разкарай се ненормален наркоман!
  • 24 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    19 3 Отговор
    Те така в У---йна махнаха Главния прокурор , защото се захвана с едра риба и сега виждаме последствията 🤔🤔🤔
  • 25 Модела Грузия

    12 2 Отговор
    Уволниха всички милиционери от всички служби на 100% и назначиха нови с конкурс!
  • 26 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор
    да бе да Повярвах Ви
  • 27 Сандо

    19 1 Отговор
    Пенсиите не се увеличават от първи юли,а се индексират с12 процента по швейцарското правило.Не заблуждавайте хората.

    Коментиран от #53

  • 28 Пешо

    13 0 Отговор
    А къде отиват моите данъци, да попитам същото което питаше Петков на протестите преди 3 тодини
  • 29 Искаш

    12 0 Отговор

    До коментар #21 от "Какво работят хиляди кифли":

    да кажеш американски шпиони - кирчовците ги издадоха. Лъжата вече не минава...!
  • 30 гаджи

    9 0 Отговор
    То остава и да не ги увеличите и на другият ден сте изметени.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    9 0 Отговор
    Трудна е българската азбука 😉
    "К" се бореше срещу "Б" , а сега му стана булка❗
    "Г" помоли "Д" да изпрати "А", да свидетелства срещу "Б" , ама му се случи "И" , като на "В" и "М" .....
  • 33 нека се знае

    9 1 Отговор
    Кирил Асанов Парапетов - ще има увеличение на пенсиите от 1 % и 100 % увеличение на доходите на шарлатаните!

    Коментиран от #37

  • 34 Пенсионер

    3 16 Отговор

    До коментар #18 от "Nехиs":

    Стига говори глупости. Асен Василев ти го каза, бюджетен дефицит 3%, актуализация на пенсиите, никакво пипане на социалните плащания и строга фискална дисциплина. Затваряне на кранчетата за крадене. Значи можело нали? А не като кабинета Донев, 6.4% дефицит и предложение за отмяна актуализацията на пенсиите и свиване на социалните плащания? Е...., за какво говорим. Засрамете се

    Коментиран от #125

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Пенсионер

    6 3 Отговор

    До коментар #33 от "нека се знае":

    Кабинета Донев предложи да няма увеличение на пенсиите.Е....? Марш от Форума.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Ъ!!!?

    11 1 Отговор
    Я как се е озъбил и гледа като борсук в капан хванат. Даже наглее тапото.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Истината!!!

    5 16 Отговор
    "Ще има увеличение на пенсиите, доходите ще продължават да растат."

    Ето затова винаги ще гласувам за ПП, защото мислйт за Доходите на хората!!!

    Омръзна ми да слушам лъжци, които всеказват, че нямало пари в държавага и трябва да се свиваме като уплашени мишки. Истината е, че Пари Има, ако Не се краде! България не е бедна държава, а окрадена. Трябна да има контрол, прозрачност при разходване на държавните пари и събиране на данъците, особено от големите данъкоплатци!

    Коментиран от #46, #52

  • 42 Пенсионер

    6 3 Отговор

    До коментар #38 от "Факти защо изтрихте коментар 23":

    Ще те изтрият защото лъжеш.Трябва да ти сложат филтър на айпито да не може да пишеш.
  • 43 Сега

    10 1 Отговор
    Експериментът на задокеанските "приятели" с ротационното правителство в Букурещ вече рухна. Скоро и тук. Вървим по стъпките на Киев и Букурещ. Не бъдете безразлични!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ганьо

    7 2 Отговор
    10% другото ала бала. Ама се правиш на началник на държавата. С 10%.... Ти си го каза Киро, не друг.

    Коментиран от #48

  • 46 Пенсионер

    4 3 Отговор

    До коментар #41 от "Истината!!!":

    Браво ,виждам още един разумен форумец, а не тролове дошли на куп да плюят по Правителството.
  • 47 Мнение

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Факти защо изтрихте коментар 23":

    Кравешка глава имаш ти! Мисленето не ти се отдава, затова не се напъвай!
  • 48 Пенсионер

    4 6 Отговор

    До коментар #45 от "Ганьо":

    Не лъжи, погледни истината в очите. Правителството не пипа заплати, пенсии, социални плащания и т.н.Какво искаш? Служебното ли, което ни завлече на дъното на мизерията.
  • 49 бай онзи

    5 1 Отговор
    Много бързо действат някои хора които са забъркани в попарата и гледат да се спасяват Гешев проспа две години като ги пазеше сега те му се отблагодаряват
  • 50 Я не пиши глупости бре!

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Ти свидетел ли си им бил? Дай доказателства! Или си евтина клюкарка и злосторник, който дори си доукрасява клюката.
  • 51 Коалиция Ала-Бала

    12 3 Отговор
    Гласуваш за шарлатаните от ПП и ДБ и получаваш мутрите от Герб и еничарите от ДПС, а за десерт Борисов за рекламно лице на Ариел, Пеевски за главен конституционалист, Сарафов за главен прокурор, а съветникът на украинският военен министър Тагарев за наш военен министър. Каква идилия само ! Резултатът ще е втора Украйна!

    Коментиран от #56

  • 52 Да знайш

    7 3 Отговор

    До коментар #41 от "Истината!!!":

    След предателството към Посолството Петков/Василев нямат морално право да са във влатта. Имат право на защита в съда!

    Коментиран от #60, #66

  • 53 Пенсионер

    4 6 Отговор

    До коментар #27 от "Сандо":

    Служебното Правителство и това не искаше да направи.Предложи на НС да отложат с 3 месеца актуализацията на пенсиите и им трапоса 6.4% бюджетен дефицит. Е...? За какво говорим троле.
  • 54 Опааа

    4 2 Отговор
    Киро-тъпирО-дебилО-лъжецО! Мошеник!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Завистта е отрова за душата!

    3 10 Отговор

    До коментар #3 от "Киро Острото":

    Завиждаш май за образованието в Харвард на някои хора, каквото ти никога няма да имаш! Завистниците като теб се вълнува повече от това да наклеветят успелите хора, отколкото да заложат в собственото си развитие.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Пенсионер

    2 5 Отговор

    До коментар #52 от "Да знайш":

    Троле, спри да пишеш глупости. Хората по джобовете си разбират при кое Правителство най добре се живее. Оказа се това на ПП и ДБ. Вече един път го доказаха, на път са 2-ри път да го докажат.

    Коментиран от #75

  • 61 Тото

    4 3 Отговор
    Ама защо лъжеш бе ????? От къде ще дойдат тези пари?????

    Коментиран от #71, #73, #81

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Не искаме евро

    7 3 Отговор
    Не искаме дългови спирали, не искаме заеми. Не пипайте Валутният Борд! Готвите сценарият Гърция. Къде е докладът на БНБ за еврото? Къде е анализът по Закон от МФ? Къде са публичните дебати, не онези платените. Не искаме цифрови портфейли. СПРЕТЕ ИНФЛАЦИЯТА. Цените са безобразни ток, вода, парно, храни. Таргетирайте помощите, бизнес, малък и среден, потребители? Спрете по ПВУ безобразният строе на перки и фото! Всяка инфлация е намаляване на Покупателната Способност. Не искаме дигитални фактури!. Не искаме зависимост от ЕЦБ и СЗО! Парно април 200 лв. за гарсониера, без топла вода и сградна. Това е безобразие. Върнете символично такса мощност за сградна инсталация за хора с нулеви отчети, или направете индивидуален отказ от парно. А какво правим ако имаме истински студен декември минусови температури 400 лева за гарсониера?

    Коментиран от #68, #69

  • 64 дядото

    3 1 Отговор
    въпросът е с колко нашите и с колко вашите.подозирам,че накрая ще има средно
  • 65 Дедо ви...

    8 3 Отговор
    ГЕРБ и ППДБ са не просто коалиционни партньори, те вече са едно и също. Първата им работа е да изперат тиквата.......

    Коментиран от #67, #74, #77, #94

  • 66 Да се знае!

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Да знайш":

    На евтини компромати, клюки и фейк новини не се вярва! Кой къде има право да е в политиката - казва Народа с вота при избори! Ти можеш да изказваш само личното си мнение. За другото си има прокуратура и съд. Зад ПП-ДБ стоят 621 069 души!!!!
  • 67 Хахаха

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "Дедо ви...":

    Изтъркани опорки на озлобени невзрачни партийки останали извън властта! Гроздето е кисело, нали?!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Искаме еврото!

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "Не искаме евро":

    Искаме в Еврозоната! Искаме в Шенген! Искаме европейски заплати! Искаме всичко искаме!
  • 70 Красимир Петров

    0 3 Отговор
    Така ще реформираме,че всичко да работи в интерес на мафията.

    Коментиран от #72

  • 71 Пенсионер

    4 0 Отговор

    До коментар #61 от "Тото":

    Не лъжат, идва 1 юли и с очите си ще видиш как актуализират пенсиите. Правителството на Донев не искаше да направи това.Мисли, не пиши глупости.
  • 72 Стамат

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "Красимир Петров":

    Не лъжи хората излишно ги плашиш.
  • 73 Ето от там

    5 1 Отговор

    До коментар #61 от "Тото":

    Ще дойдат парите от спрените кражби, от събраните данъци на големи фирми, които 15 години не плащаха данъци като шикалкавеха.

    Коментиран от #76

  • 74 Анонимен

    4 1 Отговор

    До коментар #65 от "Дедо ви...":

    Това са глупости. Правителството ще вдигне СТАНДАРТА НА ЖИВОТ на българите. При Правителството на Гълъб Донев потънахме в мизерия.
  • 75 изкуствен интелект

    0 4 Отговор

    До коментар #60 от "Пенсионер":

    само че тези джобове са от кредити напълнени, дето ще ги плащаме всички. нещо разлики да виждаш?

    Коментиран от #79

  • 76 Наблюдател

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Ето от там":

    Точно така и крадците взеха това да го усещат.
  • 77 Алооо

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Дедо ви...":

    Никой не може да изпере Тиквата, той ще бъде съден така или иначе.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Пенсионер

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "изкуствен интелект":

    Това са глупости.Ще има СТРОГА ФИСКАЛНА ДИСЦИПЛИНА и СЕЧ на крадците които крият доходи. Няколко милиарда са това годишно. Сега това ще влезе в държавният бюджет.Ще има за пенсии, ще има детски, пари за майките и т.н. ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ПАТРИОТИТЕ НА ПП и ДБ.
  • 80 има ли бунаци да му вярват на тоя

    2 3 Отговор
    Кире , амбулантино , стига си ги разтягал лакърдиите от мошеническите ти търговски практики . Ти имаш един единствен поет ангажимент да ни затриеш като държава и народ и да разчистиш територията за интересите на неолиберална Америка , известна още като САЩ . Действаш нагло , безскруполно и брутално .

    Коментиран от #83, #84

  • 81 Фъргов

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Тото":

    А да ти идва на пипката, че като се вдигат заплатите се вдига и пенсионната вноска.

    Коментиран от #88

  • 82 Пенсионер

    3 3 Отговор

    До коментар #78 от "бай герги":

    Той не е шарлатанин, а истински Патриот. Шарлатанинът си ТИ, че незаслужено го обиждаш.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Пенсионер

    4 2 Отговор

    До коментар #80 от "има ли бунаци да му вярват на тоя":

    Народа му вярва, защото 2022 година на практика го доказа. ВДИГНА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕ. Свалиха ги от власт, дойде служебното Правителство на Гълъб Донев и дойде мизерията, високата инфлация, скачащите цени и т.н. Това ли пак искате ....а?
  • 85 Пенсионер

    4 1 Отговор

    До коментар #83 от "Хахаха":

    От тези е, не се съмнявай в това и затова сега му треперят гащите...
  • 86 мошеник от дивия запад

    0 3 Отговор

    До коментар #83 от "Хахаха":

    Не , наблюдавам фактите и обстоятелствата .

    Коментиран от #90

  • 87 Тетовае

    4 0 Отговор

    До коментар #78 от "бай герги":

    Разпада се пирамидата на мафията-държава и мафиотите се разквичаха срещу строгите мерки срещу кражбите, измамите и укриването на данъци, които новото правителство предприема!
  • 88 Пенсионер

    4 0 Отговор

    До коментар #81 от "Фъргов":

    Какво се вдига ще видим? Още не е вдигната нали? Бързаш лошо да пророкуваш. Защото си крадец, който краде и крие доходи от държавата.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Механик

    2 4 Отговор
    Ще. Ще.
    И на мен ми обещаха, че ЩЕ ми купят колело. Половин век мина, а колелото го няма и няма.

    Коментиран от #97

  • 92 Кирчо,

    3 5 Отговор
    президента с любезното съдействие на Байдън те направи политик. Несериозно е да го напътства какво да прави. Настоявай за бързина при разглеждането на имунитетите в НС. Не се прави на "шменти капели".
  • 93 Студопор

    1 2 Отговор
    Доходите продължават да растат, за да насмогнат на инфлацията, респективно постоянно растящите цени и сметки.
    Да не и се преструват, че щениизсипят тонове злато и сребро в ръцете...
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Наблюдател

    4 2 Отговор

    До коментар #89 от "Кирчо кажи нещо за инфлация и":

    Не няма да е такава ще видиш! 2022 година за 6 месеца управление доказаха че са истински професионалисти. Свалиха ги, дойде служебното на Гълъб Донев и всичко свърши.Мрак и мизерия настъпи в държавата.
  • 97 Пенсионер

    4 2 Отговор

    До коментар #91 от "Механик":

    Е..., сега ще имаш колело. При Гълъб Донев и тротинетка нямаше. Пеша и това е.
  • 98 Българска народна приказка

    4 2 Отговор
    Лъжливото овчарче!

    Коментиран от #100

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Пенсионер

    4 3 Отговор

    До коментар #98 от "Българска народна приказка":

    Не е лъжливо овчарче.Други са лъжливите овчарчета, знаят се кои са.Сега на 1 ЮЛИ при актуализацията на пенсиите ще видиш с очите си как Патриотите Денков, Петков и Василев изпълняват дадената дума. Това е началото... ще има и други неща в полза на хората.

    Коментиран от #103

  • 101 Наблюдател

    4 4 Отговор
    Крадците взе да им става напечено под краката и се разшаваха...Здраво плюят по кабинета Денков. Знаят какво им предстои....

    Коментиран от #106

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Ако разбираш нещо де

    5 2 Отговор

    До коментар #89 от "Кирчо кажи нещо за инфлация и":

    Инфлация Винаги ще Има в една пазарна икономика! Тя не е от Киро, а е световна. Тя е предизвикана от ковид кризата, войната и цените на горивата на световната борса.
    "Хората започнаха отново да пътуват и да посещават ресторанти. Те купуват повече неща, харчат част от парите, които не са могли да похарчат по време на ограничителните мерки. Когато една икономика се разраства, за фирмите е по-лесно да повишават цените, без да губят клиенти..."
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 отворения

    1 4 Отговор

    До коментар #101 от "Наблюдател":

    Знаеш ли да копаш окопи и да се риеш в земята , като си толкова запознат с предстоящото ?
  • 107 дедогошо

    2 6 Отговор
    Женен човек с три деца, който обарва Ленчето на парапет - КАКЪВ МОРАЛ ОТ НЕГО, една дума не искам да чуя от тоя долен мазник.

    Коментиран от #109, #110

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 мошеника мръсен

    2 5 Отговор
    Кире , а йодни таблетки ще има ли ?
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Хахаха

    2 2 Отговор

    До коментар #114 от "имаш проблем с осъзнаването":

    Ааа призна ли си похотливецо! Не съди другите, за да не бъдеш съден!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Компира

    3 5 Отговор
    Намалете му пиците с кристали. Излага се като кифладжия.
  • 119 аааааа

    3 5 Отговор
    Според мен Кирцата газ пикае, че не е премиер и де факто говори по-точно бърбори дивотии повече от веяната скумрия Сладоледенков.
  • 120 Брендо Евелинов

    3 5 Отговор
    Пак са му доставили от пиците с менте кристали и бълнува.

    Коментиран от #122

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Хахаха

    4 2 Отговор

    До коментар #120 от "Брендо Евелинов":

    На Копейкин ли?
  • 123 неолиберастче

    3 3 Отговор

    До коментар #115 от "Съдия":

    А да ми обясниш защо го обиждаш " на циганин " като всъщност е циганин , по-скоро би било логично да го обидиш ако му кажеш българин .
  • 124 Киро Сицилията

    4 4 Отговор
    Отрицателен ще е растежа
  • 125 Nехиs

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "Пенсионер":

    Глупостите ги говориш ти. Едното не изключва другото. За покуптелна способност на заплати и пенсии чувал ли си или само наблягаш на ракията?

    Коментиран от #126

  • 126 Пенсионер

    3 4 Отговор

    До коментар #125 от "Nехиs":

    Не само съм чувал но най вече го усещам по джоба си. Като ида в магазина и трябва да напазарувам, или вляза в аптеката и трябва да купя лекарства за 110 лева по НЗОК. Без НЗОК струват 167.37лева.Знам при кое Правителство кое как беше. При Правителството на ПП и ДБ след 30 години ПРЕХОД джоба ми беше най пълен. Ти ли на мен ще ми говориш за цени и инфлация ...а?. Как не те досрамя.

    Коментиран от #130

  • 127 Пенсионер

    4 5 Отговор
    Аман бе?. Мръднах малко отидох до А1 да си платя кабелната, връщам се отварям темата и УЖАС. Крадците на прехода се надпреварват да плюят по кабинета Денков и Пламен Петков. Засрамете се господа тролове. Сега на 1 юли ще видите държавническо отношение, като Правителството актуализира пенсиите по швейцарското правило. Не искате да се случи това нали? Кабинета Донев дори предложи да няма актуализация. Как не ви е срам.

    Коментиран от #131, #132

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 тегленето

    3 2 Отговор
    на кредити от името на държавата и раздаването на пари за всякакви глупости не са политика, а заробване и фалиране на държавата - при това съвсем умишлено.
  • 130 Nехиs

    6 1 Отговор

    До коментар #126 от "Пенсионер":

    Не е важно колко ти е пълен джобът, а колко неща можеш да си купиш със съответната сума. И тъй като при Кирчо и Кокорчо се купуват по-малко неща, отколкото при Борисов, има няколко варианта: 1) Не си от най-умните - това е факт; 2) Ти си трол; 3) И двете са верни.

    Коментиран от #133

  • 131 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 4 Отговор

    До коментар #127 от "Пенсионер":

    Малко ли си мръднал или МНОГО не знам , ама вече трети път пишеш за ПЕТКО ПЕТКОВ‼️
    А аз трети път те питам кой е тоя ПЕТКО ПЕТКОВ‼️
    Двата пъти вече ги из-3-ха ‼️
  • 132 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 4 Отговор

    До коментар #127 от "Пенсионер":

    " ... кабинета Денков и Пламен Петков....."

    Денков го знам ! Кой е другия бе наборе ❓❓❓❓❓

    Коментиран от #134

  • 133 Пенсионер

    4 5 Отговор

    До коментар #130 от "Nехиs":

    Напротив това е нагла лъжа. При Борисов заплатите и пенсиите едва мърдаха. А, при Пламен Петков стандарта на живот полетя нагоре. Несравними величини.

    Коментиран от #137

  • 134 Пенсионер

    4 1 Отговор

    До коментар #132 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Пишеш глупости.

    Коментиран от #135

  • 135 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 5 Отговор

    До коментар #134 от "Пенсионер":

    А коментар 133 видя ли го ❓
    Немецът (Алцхаймер) май те е стигнал ❓

    Коментиран от #138

  • 136 1234

    1 3 Отговор
    Киро триъгълната тиква
  • 137 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 5 Отговор

    До коментар #133 от "Пенсионер":

    Кой е този ПЛАМЕН ,
    дето толкова ПЛАМЕННО го "фалиш❓❓❓

    Коментиран от #139

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Наблюдател

    5 0 Отговор

    До коментар #137 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Престани с глупостите, които пишеш. Колко пъти форумците да ти го казват? не се прави на интересен.

    Коментиран от #140, #142

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Сеирджия

    4 0 Отговор

    До коментар #139 от "Наблюдател":

    Отговори на човека , кой е Пламен Петков, като си умен, че да спре да пише глупости!

    Коментиран от #143

  • 143 Сиси

    5 2 Отговор

    До коментар #142 от "Сеирджия":

    Всеки в България, който следи политическият живот в държавата знае, кой е господин Пламен Петков от ПП. Не се иска кой знай колко много акъл за да се знае това.

    Коментиран от #146

  • 144 Пора

    0 3 Отговор
    Ка-пут-ка-пут-ка.

    Коментиран от #145

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Йо Несбьо

    0 3 Отговор

    До коментар #143 от "Сиси":

    Кой е, че тук чета за него, а иначе не съм го чувал. Да не е бащата на бившия премиер, Киро про100?!

    Нямам нищо против доходите да растат, само да не е от бюджети с дефицит.

    Коментиран от #150

  • 147 Йо Несбьо

    3 3 Отговор
    За мен доходите трябва да дойдат от:
    - балансиран бюджет с търсене на излишъци;
    - съкращаване на броя държавни служители и оставащите да си плащат сами осигуровките;
    - най-накрая да се въведе електронното правителство и електронните документи;
    - привличане на качествени инвеститори и по-големи инвестиции в наука и развойна дейност;
    - по-високи осигуровки за пенсия и натрупване на сумата в собствени капитални сметки. Това значи, че за 40 години трудов стаж х 12 месеца х например 200 лева осигуровки за пенсия, да разполагаш с натрупаните примерно 80 000 лева ти лично или твоите наследници, а не да остават за държавата.

    С предлагото увеличаване на пенсионната възраст, изведнъж се губи смисъла човек да се осигурява - той просто работи до 65, живее до 68 и за тези 3 години дори не ползва онова, което е внесъл за пенсия.
  • 148 Питащия

    1 5 Отговор
    А в частните фирми КОГА и С КОЛКО?!
    ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК иначе ГЛАД!

    Коментиран от #149

  • 149 Отговор

    5 0 Отговор

    До коментар #148 от "Питащия":

    По това питане, ще питаш шефа на частниците другаря Велев. Той ще ти отговори.
  • 150 Сиси

    5 0 Отговор

    До коментар #146 от "Йо Несбьо":

    Ми виж го по телевизията бе? Медиите, много често го показват.
  • 151 Мустафа

    1 0 Отговор
    Ашкулсум Кирчо нещата вървят добре.
    На харлия да е!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове