Last news in Fakti

21 Юни, 2023 15:22 10 088 112

Слави Трифонов: Асен Василев излъга и каза, че ще има намаление на разходите. Заради некадърността му всички ще плащаме

  • слави трифонов-
  • асен василев-
  • намаление на разходите-
  • плащане

Проектът за бюджет на Асен Василев залага и брутално изсмукване на средствата от държавните дружества. Министерство на финансите желае да компенсира по-ниската данъчна събираемост и липсата на реформи в разходната част, като смята да прибере 100% от дивидентите на държавните дружества, коментира лидерът на ИТН

Слави Трифонов: Асен Василев излъга и каза, че ще има намаление на разходите. Заради некадърността му всички ще плащаме - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ИТН Слави Трифонов публикува на страницата си във Фейсбук коментар за представения вчера от финансовия министър Асен Василев проект на бюджет. Коментар, който спокойно може да се нарече доста критичен. В него Трифонов казва,че "най-точно представеното от Асен Василев може да бъде наречено „насипни предложения“ за бюджет." И че "финансовият министър предлага хартиен бюджет пълен със счетоводни врътки, които обаче не могат да спрат реалността и цялата несъстоятелност на тези прогнози ще лъсне. И всички ние, гражданите, ще платим цената за неговата некадърност."

Ето целия текст на Трифонов:

Вчера Асен Василев, който за съжаление отново е финансов министър - благодарение на гласовете на ГЕРБ и ДПС, представи нещо като проект за бюджет.
Най-точно представеното от Асен Василев може да бъде наречено „насипни предложения“ за бюджет. Ето някои акценти, които бяха пропуснати и от Асен Василев, и от ресорните журналисти.
Проектът за бюджет не е реформаторски, а е инерционен. Не се правят никакви усилия за поне някакви реформи в публичния сектор – размер на публичната администрация, пенсионен модел, държавните дружества и предприятия, здравеопазване, образование…
От 2021 г. насам се смята за „нормално“ да има максимални бюджетни дефицити – 3% или над 3% (-3.9% за 2021 г.). Тоест, свикваме да харчим много повече, отколкото събираме. Това е все едно всяко българско домакинство да се оказва с все по-големи потребителски кредити. Просто този финансов министър глупаво вярва, че трябва да харчи веднага всички пари, с които разполага и с които не разполага. А разумната политика би била да няма дефицити, дори да няма Еврозона и Маастрихтски критерии.
Предвидените общи разходи са малко над 40% от БВП (планирани 40.1%). Това прави бюджета не много популистки, но все пак умерено популистки. За сравнение: Тройната коалиция от 2005 – 2009 г. (уж по-лява) завърши мандата си с разходи около 36% от БВП.
И нещо важно. Вчера Асен Василев излъга и каза, че ще има намаление на разходите. Не, няма. Те са същите като в предишния бюджет. А Асен, за да се направи на реформатор, че намалява разходи, ги сравни с предложените от служебния кабинет. Повтарям - с предложените, а не с реалните. Това е пример за хартиено, счетоводно стъкмяване.
Проектът за бюджет на Асен Василев залага и брутално изсмукване на средствата от държавните дружества. Министерство на финансите желае да компенсира по-ниската данъчна събираемост и липсата на реформи в разходната част, като смята да прибере 100% от дивидентите на държавните дружества. Образно казано - да им източи кръвта. Защото те няма да има какво да инвестират и как да се развиват, което ще доведе по-ниската им конкурентоспособност на пазара. А това пряко ще повлияе на приходите в държавата.
Още нещо отвратително. Асен Василев упражнява брутален натиск върху ръководствата и дори одиторите на БЕХ да се изкривят счетоводните практики и да се покаже по-висока счетоводна печалба с цел източване на по-висок дивидент. Това си е чиста измама. Тоест, със счетоводни врътки се опитват да извадят 1.5 милиарда лева от енергетиката, за да му излезе на Асен Василев, на хартия, дефицитът от 3%. За целта министърът на финансите е изпратил Агенцията за държавно финансова инспекция като бухалка да дисциплинира енергийните дружества и да си измисли допълнителни печалби.
В духа на счетоводни врътки, Асен Василев е принудил Агенция Митници да си промени прогнозата, като завиши очакваните приходи с 30%. Откъде, питам аз, ще дойдат тези 30 % увеличение, при положение, че в митниците прекрасно знаят какъв е стокооборотът и колко пари се очаква да влязат. Тоест, тези 30% реално няма да дойдат, но, засега, проектът за бюджет ще е на фалшиви 3 % дефицит. И после, като се окаже, че заложените раздути разходи ги няма, кой ще е виновен? Ще ви кажа - Асен Василев и тези от ГЕРБ и ДПС, които му дадоха власт в ръцете.
В заключение, финансовият министър предлага хартиен бюджет пълен със счетоводни врътки, които обаче не могат да спрат реалността и цялата несъстоятелност на тези прогнози ще лъсне. И всички ние, гражданите, ще платим цената за неговата некадърност.
Затова повтарям за хиляден път – Асен Василев никога не бива да докосва власт.
И в крайна сметка искам да ме разберете правилно – заради некадърността на този човек, всички ние, гражданите на България, ще плащаме. Ние ще плащаме заради Бойко Борисов и Асен Василев.
Слави Трифонов


Поставете оценка:
Оценка 3 от 83 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нов

    86 36 Отговор
    Скрийсе при Кой.

    Коментиран от #98, #101

  • 2 Иван

    99 44 Отговор
    Ти си гледай чалгата там е твойта сила
  • 3 Така ще е Слави

    56 75 Отговор
    Щом българина допусна национални предатели да се обединят в една мафия ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, да го лъжат, крадат и продават на чужди посолства, вместо да са подведени под отговорност за държавна измяна и ОПГ!

    Коментиран от #20, #99

  • 4 ННН

    98 40 Отговор
    Тоя точно ли ще говори за бюджет! Я марш оттука:)))

    Коментиран от #16

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Честният

    90 32 Отговор
    чалгар и интргант се яви !
  • 7 иди ми дойди ми

    58 82 Отговор
    Не само Асен Василев никога не бива да се докосва до властта. Кирчо също не трябва да го прави. Същото се отнася и до новия "министър"на отбраната Тагарев.

    Коментиран от #14

  • 8 Стършел

    77 37 Отговор
    Тоя пак се е нашмъркотил здраво.🤣🤣🤣
  • 9 Време е!!!

    34 10 Отговор
    На 19 май 1934 година е решен проблема с партийките крадливи-това е и днешното решение!!!

    Коментиран от #21

  • 10 Кирпич

    73 23 Отговор
    Още един чалгафинансист . И този като Гечев голям разбирач Да вземе да направи бюджета
  • 11 Бля, бля от злобар

    74 27 Отговор
    Никъде няма числа а само някъкви измислени чалгарски %. От кога този чалгар разбира от финанси, да не да прави каланбури?
  • 12 Авангарда

    44 21 Отговор
    на кРадеффф напада. Пусто много са некадърни и плоски.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Комунистче

    33 19 Отговор

    До коментар #7 от "иди ми дойди ми":

    Защото помагат на Украйна а не на Роша ли

    Коментиран от #18, #105

  • 15 Е да,

    55 22 Отговор
    отг вашата партия по-компетентна няма. Там сте все компетент до компетента. Тесни специалисти и експерти по гръмки изказвания и нищонеправене.
  • 16 А що да не говори

    32 23 Отговор

    До коментар #4 от "ННН":

    Да не би нещо да не е вярно?
  • 17 Всички знаят

    52 22 Отговор
    Политическият труп Трифонов не разбира нищо от политика и финанси! Да се маха!
  • 18 Щото киро и асен са олицетворение

    36 30 Отговор

    До коментар #14 от "Комунистче":

    на пропаднал човек, лъжци, крадци, подлеци, лицемери, национални предатели! Липсата на морал и ценности, е вредна за България!
  • 19 УРА,, Ура

    50 23 Отговор
    Ейййй, много го е яд чалгаря, че Василев им спря парите за Хемус и Каримански не е шеф на БНБ! Много го е яд и много му личи!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 патето Яки

    24 6 Отговор

    До коментар #9 от "Време е!!!":

    с кобургите цъфнахме и завързахме с национални катастрофофи, та сега дедо Мони си има дворци и гори
  • 22 7776

    31 29 Отговор
    Хардвардските Измамници в затвора...

    Коментиран от #25

  • 23 бечев

    30 18 Отговор
    Чалгар,има много да плащаш за стари и нови грехове!
  • 24 Ами просто

    14 14 Отговор

    До коментар #20 от "Ха ха ха":

    Като не чете книжки, мрази се, няма чест и достойнство, тотална липса на морал и ценностна система и става обикновенна марула, продала се на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 25 Ела и виж

    14 12 Отговор

    До коментар #22 от "7776":

    И като влязат в затвора(няма как да стане) ти и твоята глутница ще цъфнете.

    Коментиран от #27

  • 26 Никой

    39 16 Отговор
    Чалгаря и той станал разбирач по финанси. Ти не прибираш ли сам кльопачката от 7/8 и после разределяш. Твоите музиканти по едно време плачеха ,че малко им плащаш. Ти за това им разреши, да ходят да свирят и пеят по сватби и погребения по общините и заведения. Държавата е принципал т.е. собственик на държавните дружества,що да не прибира част от печалбата им за други цели ?
  • 27 Така е

    25 20 Отговор

    До коментар #25 от "Ела и виж":

    Злото на България е ОПГ-то ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, обслужващи олигархичните кръгове капитал, на доган и на чужди посолства!

    Коментиран от #33, #34

  • 28 Еее Факти

    17 7 Отговор
    Много внимание им отделяте
  • 29 Реалист

    31 13 Отговор
    Тоя толуп и.той като Тошко започна да разбира от това което не му е работа. Срийсе и не се обаждай повече.
  • 30 Жалко

    24 10 Отговор
    само да попитам а вие за какво се намъкнахте там като нямате думата кой от къде е или само да можеш да си върнеш парите.
  • 31 ИНЖ

    29 14 Отговор
    А "кадърния" Славчо Учиндолски е разбирач по всичко!!! По външна политика(Македонияяяяяя), а сега и по бюджет и финанси!!!
  • 32 ХАХАХА

    24 12 Отговор
    Да беше пуснал някой специалист да се изкаже о въпроса ,защото твоето изказване дори и да е вярно предизвиква присмех имайки предвид нивото ти на разбирач по финансовите въпроси.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Стършел

    28 10 Отговор

    До коментар #27 от "Така е":

    То се видя кое е злото с отлива на гласове. Имахте възможност да се докажете и показахте колко сте некомпетентни във всяко едно отношение. Правете си мангасарянската музика и не се занимавайте с неща от които не разбирате! Всеки знае че дългия шмъркач направи състояние като клоун, забавляващ олигархията и мафията!

    Коментиран от #36

  • 35 Светлина

    28 11 Отговор
    Оф, писна ми от този ненормалник и всички хейтъри около него. Айде стига сте ни занимавали с него. Големият специалист по всичко, няма що. Той и да пее не може, и нормални песни да издава не може, ама тръгнал за бюджета да се изказва.
  • 36 Злото на България е

    11 15 Отговор

    До коментар #34 от "Стършел":

    мафията и национални предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС и марулите които им се продават и се гърчат в лъжи и по мия!

    Коментиран от #39

  • 37 Макс

    27 11 Отговор
    Систематично си убит , Трифонов. Системата на Слави, шоуто , сценаристите и ИТН е напълно прогнила .Ей така си изкара живота Славчо. А искаше да бъде нещо,нещо,...нещо като нищо .
  • 38 Чалгар гнусен!

    23 11 Отговор
    Точно ти си лъжец, демагог, простак и крадец! И слуга на Мафията! Сакат боклук!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Не прочете ли

    11 14 Отговор

    До коментар #39 от "Стършел":

    Злото на България е мафията и национални предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС и марулите които купуват да се гърчат в лъжи и по мия!

    Коментиран от #41

  • 41 Стършел

    15 8 Отговор

    До коментар #40 от "Не прочете ли":

    Тошко ти ли си бе, няма кой друг освен теб да е толкова проззт и упорит.🤣🤣🤣

    Коментиран от #44

  • 42 Факт

    18 9 Отговор
    и хайде обясни как на изборите от изпаднала партия се добрахте до парламента може би ДПС имат пръст във това.

    Коментиран от #47

  • 43 Славун

    10 8 Отговор
    Освен от музика разбирам и от финанси

    Коментиран от #60

  • 44 Трябва ли да си Тошко

    9 13 Отговор

    До коментар #41 от "Стършел":

    че да казваш истината за злото на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС и продалите се марули на мафията гърчещи се в лъжи и по мия? Ъ? Все си мислех, че за истината ти трябва само достойнство и да не се мразиш и мислиш за марула и да се търгуваш на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС! :))
  • 45 Митко

    18 10 Отговор
    Когато един дърт наркоман-чалгар ми говори за държавен бюджет нямам навика да го вземам насериозно. Всъщност, щом се е оставил някой да го ползва като марионетка и да говори с неговата уста, значи истината вероятно е обратната на думите му. Това ми вдъхва доверие в Асен Василев и неговия бюджет.
  • 46 Специалиста финансист

    15 4 Отговор
    Слави....защитника на държавните дружества
  • 47 Е нали сега

    8 8 Отговор

    До коментар #42 от "Факт":

    ПП и ДБ са ортаци с ДПС! Не ги ли питаха марулите на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС? :)) Хората ходят птрави, а тъпа нари се мислят за марули и се гърчат и лазят в лъжи и по мия на мафията ПП, Дб, ГЕРБ и ДПС!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Фолклор

    19 9 Отговор
    На Славуца мозъкът му скрибуца,
    като циганска каруца!

    Все за нещо ще намери,
    да се начумери.

    Ту парите магистлални
    все му били малко.
    Щом не може да ги гепи,
    плаче, плаче жалко.

    Путлер иска си парите
    дал му ги за Македония.
    И Дългуча е безсилен-
    гърчи се в агония!

    Вече всички бягат
    от пророка Учиндолски.
    Още само Тошко Късия
    го признава за Месия.

    Ще миряса таз държава,
    щом се отървем от Слави.
  • 50 Еееееее.....

    23 9 Отговор
    Кога ще се отървем от този противен нахалитет?

    Коментиран от #51

  • 51 Споко

    9 10 Отговор

    До коментар #50 от "Еееееее.....":

    мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС се отърва от него с лъжи и простотия! Сега може да дерзаеш в страна на национални предатели и мафия ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, които да те лъжат, крадат и продават на чужди посолства!
  • 52 Тъп чалгар

    21 10 Отговор
    да се прави на финансист не става. То омразата няма граници, защото извира от душите на комплексари като ТОА, който се гордее с опростачването на нацията лично от него. Смешник взел се за НИЩО.
  • 53 Бамбука

    10 8 Отговор
    Комедиен финансов дилетант, прочете написаното му от друг комедиант.
  • 54 Ти да мълчиш!

    10 6 Отговор
    Боклук.Подлога

    Коментиран от #55

  • 55 Е мълчи де

    7 2 Отговор

    До коментар #54 от "Ти да мълчиш!":

    Кой те спира? Да не е мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Ами ходи де

    6 7 Отговор

    До коментар #56 от "Мемфис":

    Нали така правят марулите на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Е що се гърчиш

    6 6 Отговор

    До коментар #58 от "Мемфис":

    и лазиш в ниско интелгентните лъжи и по мия на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС? Хората ходят прави, а не се продават като марули на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС и да лазят и да се гърчат жалко и гнусно!
  • 60 Пенчо

    7 10 Отговор

    До коментар #43 от "Славун":

    Да движиш печеливш бизнес 25 години без държавна хранилка, колко могат да се похвалят ? Асен Василев ли ?

    Коментиран от #69

  • 61 Славун

    7 7 Отговор
    Бей се обади. ДПС 2. Купуваха гласове по махалите да го вкарат в парламента. Гледайте как африканския обяснява че са гласували за Пеевски да влезе в конституционната комисия. На Славун бей фирмите са така обвързани с ДПС че не се знае кои са негови и кои на Пеевски.

    Коментиран от #63

  • 62 На времето

    11 8 Отговор
    Когато Слави го играеше патриот, всичките му форми бяха офшорни. Начело със 7/8. Та да не плаща данъци в България и да си върти далавери с ДПС. Викаха му Славчо Офшорката.
  • 63 Верно ,ли

    6 7 Отговор

    До коментар #61 от "Славун":

    А мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, дали обяснява лъжите на продалите се като марули, за да не се гърчат в евтини тъпотии?
  • 64 Пфууу

    11 9 Отговор
    Чалгар, скрий се. Как не каза нещо лошо за Пеевски за Доган, все промяната ти на устата. Продажник -подлога осквернил възрожденските песни на България.

    Коментиран от #66

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Коя е тая промяна

    8 5 Отговор

    До коментар #64 от "Пфууу":

    Да не са националните предатели пп ои дб, дето се обединиха в една мафия ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС? България не е за продан!
  • 67 Българин 🇧🇬

    6 7 Отговор
    Този бокл.ук се гърчи в собствената си агония.

    Коментиран от #68

  • 68 Кой боклук

    6 5 Отговор

    До коментар #67 от "Българин 🇧🇬":

    Те боклуците дето плащат на марулите да лазят и да се гърчат в лъжи, са мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 69 Българин 🇧🇬

    5 8 Отговор

    До коментар #60 от "Пенчо":

    Пенчо слави е изпрал толкова пари , ти нямаш толкова ризи.
  • 70 Болярин

    6 10 Отговор
    Славчо, а ти в какво си кадърен, освен да хейтиш, когато видиш по-некадърен от теб !?!
    Не че се очаква нещо позитивно да демонстрираш, но ... нали имаш скрити таланти - може пък да извадиш "нещо от ръкава" !
  • 71 Клеопатра

    8 8 Отговор
    Какво разбира от финанси,гологлавия Шоумен.Винаги изпълнява чужди поръчки и си личи, че му дърпат конците,тези,които не искат да има редовно правителство.Слави е Троянският кон, както винаги ,да спъва демокр.процеси.

    Коментиран от #94

  • 72 Чест и почитания Слави

    12 8 Отговор
    Благодаря ти за принципите, честта и достойнството! За енергията, пари, средства време, което даваш от теб за общото благо! За обидите и лъжите които понасяш, за да сме всички ние добре! Ако имаше повече хора като теб, които заради принципите си могат да загубят всичко, България щеше да е едно по добро място за живеене! Помня когато костов се заяде с вас, но ти не клекна и бяхте изгонени от БНТ! Помня когато излъчвахте от мазета, но не клекна на продажната власт! Загуби всичко! разпродаде всичко! Помня когато в едно предаване каза, че си продал последното което ти е останало, пикапа и това са последните заплати и всеки е свободен след това предаване! Всички останаха до теб! работеха без пари месеци наред, свиреха по заведения, но не те оставиха! Това показва, защо ги наричаш "моето семейство". Дойде БТВ! Беше добре! Направи най гледаното шоу! Изкара милиони и дойде времето да ти спират предавания, заради истината срещу властта! Един, път, два пъти, три пъти и ти отново верен на принципите и достойнството си, напусна БТВ! Напусна въпреки, че знаеше, че се отказваш от милиони и отново ще загубиш пари! Направи телевизия, но се сблъска с мафията в рекламният пазар! Отново губеше пари! Отново разпродаде имоти и отново остана верен на принципите си! Благодаря ти Слави! Чест и почитания!

    Коментиран от #80

  • 73 Чопъра

    10 10 Отговор
    Кукувските номерана Слави,нямат край.Как не му омръзна да се прави на Великият Разбирач от всичко и сам да си вярва!!!!Жалко,че вместо да гради,той разваля всичко до което се докосне.В политиката се иска опит,ум и олицетворение на доброта и високи морални критерии,които при него липсват.Само пропаднали песнички,гнусотии и присмех.!!!
  • 74 32468792

    10 10 Отговор
    До 72.Чест и почитание Слави.Каква чест и почитание!!!! Развали 3 парламента,разби една четворна коалиция,защото именно Асен Василев не му кихна още 4.5 милиарда,на неговия алчен министър,тогава,-Гроздан Караджов.И започнаха едни след други избори,за които отидоха милиони от бюджета,с които пари щеше да се построи детска болница,пари за образование ,за соц.дейности,икономика и др.И нямаше да има 5 служебни правителства и Президентът да усвоява евросредства без някой да го контролира.Слави е толкова виновен пред хората,че трябва да се извинява за всички глупости,които сътвори като политик .И в настоящия момент има наглостта без необходимите познание да дава акъл и да използва гадни лъжи по адрес наАс.Василев.Много финансови експерти,се изказаха в подкрепа на новия проекто бюджет за 2023 г.Който разбира от Шоу да си гледа диванчето,Шоуто ,защото финансите не са лъжица за всяка уста.

    Коментиран от #75

  • 75 Кое правителство свали

    9 4 Отговор

    До коментар #74 от "32468792":

    На мафията зад националните предатели ПП и ДБ ли? Ами само може да му благодарим на Слави, че имаше честта и достойнството да го направи, вместо да се заиграе с мафията на кръга капитал и сега дружно да ни лъжат и крадат! Човека ти е написал истини, а ти с лъжите на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС лазиш и се гърчиш! Хората ходят прави, а не лазят жалко в лъжи и по мия на мафията, продавайки се като марули!
  • 76 Горицвет

    6 9 Отговор
    Хайде пак смях в залата!!!Дългуча е изтрещял отново и отново!!! Защо само ни губи времето,да му четем тъпотиите и защото забрави,че плачеше на гроба на Георги Илиев,най- великия мутромафиот на ВИС.!!! Лакомията да не си в правителството със свои министри,не му дава мира и не може място да си намери от злоба и завист.Ще пръкне някоя щуротия и ще стане за смях на народните маси.Е,вече не му вярват,колкото и опити да прави ,да лае и изкривява истината.

    Коментиран от #77

  • 77 Хората ходят прави бе

    7 3 Отговор

    До коментар #76 от "Горицвет":

    Не се продават като марули на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС и да лазят и да се гърчат в лъжи и по мия на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 78 Експерт

    6 10 Отговор
    КАКВО РАЗБИРА ОТ ФИНАНСИ И БЮДЖЕТИРАНЕ ЧАЛГАРЯТ ОТ ДИВАНЧЕТО, ЧЕ ПИШЕ И РОМАНИ ПО ВЪПРОСА? ДА НЕ Е АКТИВИРАН ОТ ДОГАН И МИТРОФАНОВА?

    Коментиран от #79

  • 79 Не бе

    5 4 Отговор

    До коментар #78 от "Експерт":

    От марсианците е! Айде бягай учи уроците, вместо да лазиш и да се гърчиш в простотията за лукчето на мафията Пп, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #81

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Не пиши

    5 7 Отговор

    До коментар #79 от "Не бе":

    За ДПС че ще обидиш учиндолския череп. Че какви маанета въртеше на Догана.

    Коментиран от #85

  • 82 Тоя

    7 6 Отговор
    Нааркооман се опитва да каже нещо между две линии.

    Коментиран от #86

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Чарли

    4 7 Отговор
    Славчо скоро ще прави духова на Иво Сиромахов без очила и с отворена .....

    Коментиран от #87

  • 85 Хората годят прави

    6 1 Отговор

    До коментар #81 от "Не пиши":

    а не лазят продадени като марули на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС и да се гърчат в лъжите и по мията им!
  • 86 Тъпо изглежда човек

    5 2 Отговор

    До коментар #82 от "Тоя":

    да лази и да се гърчи в лъжите на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!, вместо да ходи прав!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Ние

    5 1 Отговор
    Вече отдавна плащаме бе Славчо, той не е от сега министър !
  • 89 А стига бе,

    4 7 Отговор
    Верно ли. И затова се надупихте на ДъПъСъ демонстративно. Славчо, чети Алеко К. преди да плещиш, както и всички други в политиката. Ние тая матура сме я минали, ама за вас не съм сигурен.
  • 90 Анонимен

    6 7 Отговор
    Скрий се вие само мътйхте водата и нищо и нищо добра за народа

    Коментиран от #92

  • 91 Гггхййкк

    4 7 Отговор
    Абсолютен некадърник и наглец.
  • 92 Вани

    7 3 Отговор

    До коментар #90 от "Анонимен":

    Научи се да пишеш и тогава можеш да плюеш СЛАВИ. много ми е интересно, дали може да повториш едно изречение на Слави без да четеш!
  • 93 Лазарс

    9 1 Отговор

    До коментар #56 от "Мемфис":

    Едно нищо, казало нещо, а пък то се оказало НИЩО! Когато не можеш да обосновеш своето становище, прибягваш към "чалгар" "некадърник" и т. н. Защо поне един от оплюващите Слави не се яви на публичен дебат с него на каквато да е тема!
  • 94 Тутатксмон

    7 3 Отговор

    До коментар #71 от "Клеопатра":

    Колко смешно Слави не разбирал от финанси!

    Коментиран от #100

  • 95 Тото

    4 6 Отговор
    Човек трябва да е психично болен за да си помисли, че Слави с подарената диплома за образование по музика , може да критикува завършил икономика във Харвард. Типично по български....
  • 96 Генчо,Пенчо,Атанас и АЗ

    1 7 Отговор
    Итн-Еничери,са също така опасно-токсично корпоративно образувание,като техният създател Ах!Доган,а именувалото се Дпс-то.Противоконституционни генетично-грешни изчадия са дпс-итн.........
  • 97 Славчо, откога

    5 7 Отговор
    стана толкова компетентен по отношение на финансите? За музикалното образование знаем. Но кога успя да се сдобиеш и с диплома по икономика? Верно, че си учиндолския гений на България! Вече ще гледам по-уважително към всичките ти изяви, както и на тошковите. Понеже и той в последно време буквално ми грабва акъла. Потоци реч лее, но иди й хвани смисъла, де!? И той ще да е завършил "твоята икономика". Изобщо, всички от итн сте гении от една майка раждани!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Така ще, щом българинът

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Така ще е Слави":

    допусна преди около година резидент, герб и славчовата итн да се обединят и да рушнат коалиционното правителство!!! Така ще е щом българинът НЕ желае да погледне по-внимателно към ЗАДКУЛИСИЕТО, че после да грабне "голямата гега" и гневно да изрече "писна ни от овце"!!! НЕ "всеки коч има право на държавна кариера"!!!

    Коментиран от #102

  • 100 Хич не е смешно даже!!!

    4 6 Отговор

    До коментар #94 от "Тутатксмон":

    Трагично е, че този учиндолския гений смята, че разбира от финанси и още по-трагично е, че се опитва да прилага на практика "знанията си по финанси"!!!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Какво рушат

    6 2 Отговор

    До коментар #99 от "Така ще, щом българинът":

    На ИТН само голямо благодаря, че имаха честа и достойнството да свалят националните предатели ПП и ДБ, вместо да заиграят с мафията зад тях кръга капитал и сега дружно да ни лъжат и крадат! А сега се събра мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС вече и ти може да си щастлив! Гарантирано ще си беден още много години, излъган, окраден и обран! Но на теб ко ти дреме?
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 КИРО ЖЪРТЪ

    4 6 Отговор
    СЛАВЧО. МУТРЕНСКА. ПОДЛОГО,
    ЩО. НЕ. КАЖЕШ. ОТ. КЪДЕ. СА.ТИ ПАРИТЕ. БЕ. БОКЛУК.
    СЪБЕРИ. СИ. ПОМИЯРЧЕТАТА
    ПАРЛАМЕНТА. И. ПЪТУВАЙ. С
    ДИЛИДЖАНСА.

    Коментиран от #109

  • 105 Момчил

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "Комунистче":

    Защото са крадци и национални п.едатели. Искаш примери - веднага. Пример 1 - ГЕРБ купи на хартия 8 американски самолета . Странно съвпадение ,но и ПП купи още точно 8 хартиени самолета. Забравил ли си за това и кажи това не е ли същата далавера ? ПП вдигнаха ветото над Македония,което е върхът на националното представителство. Или може би за теб и това е маловажен факт? Какво ще кажеш и за посредниците на руския газ още в ден 1 от управлението им :) Това е престъпно. Не дели к.адците на комунисти , демократи и д.били недоучили дошли от чужбина. Виж им действията. Всички опоскват и съсипват България. ПП и ДБ не са по-добри от Тиквун ,БСП ,ДПС и т.н. Всички досега затриват България. Дори виж в редиците на ДБ и ПП кадрите им. Всички почти са минали през какво ли не партии. Не бъдете наивници. Б.клукът си е б.клук без значение от партията.
  • 106 Валерко

    3 5 Отговор
    Славчу, прегръщаш ли се с Пеевски?

    Коментиран от #107

  • 107 Пеевски отслабна

    3 0 Отговор

    До коментар #106 от "Валерко":

    Прегърнал е христо иванов, кирил петков, няма място за повече! Ти поради що лазиш и се гърчиш с по мията на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС? Хората ходят прави, не се гърчат в по мия!
  • 108 ай сега

    2 1 Отговор
    Ами кой предизвика броженията 2020? Ако не беше Слави и Чалга Президента, Киро Тъпиро и Асен Василев къде щяха да бъдат?

    Коментиран от #110

  • 109 ай сега

    0 3 Отговор

    До коментар #104 от "КИРО ЖЪРТЪ":

    Ами първо беше онази мънгафа Тодор Колев дето сутрин пееше "Кога ще ги стигнем Американците" пък после ги мразеше. После този Слави Трифонов. Затова и народа е на такова дередже.
    Тези които влизат в НС трябва да им провят периодични тестове за чалга. Който е гледал чалга 14 дни карантина извън НС!

    Коментиран от #111

  • 110 Броженията

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "ай сега":

    ги предизвика кръга капитал, стоящ зад ПП и ДБ, тогава само зад ДБ! Нито Слави, нито Президента имат общо с моряците ристьо и ивчо, изглеждащи толкова жалко и смешно сега, като ристето ходи на тайни преговори всеки ден в стаята на ДПС и обединени с ГЕРБ и ДПС, които уж бяха мафия и най голямото зло тогава за България! :))
  • 111 А какво общо

    3 1 Отговор

    До коментар #109 от "ай сега":

    има чалга, с хора продажници, подлеци, слуги на задкулисия, чужди посолства, лицемери и всичко доло, като в сбралата се мафия ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС? Едното е стил музика, а другото липса на достойнство, чест, морал и ценности! Тъпо звучат подобни опорки, на по голям от 5 годишен!
  • 112 Наблюдател

    2 5 Отговор
    Василев нищо не е излъгал. По скоро ти излъга избирателите. Във това НС зорлем те вкараха, ама то ти е за последно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол