Last news in Fakti

4 Юли, 2023 10:40 8 807 76

По Черноморието очакват неуспешен сезон

  • сезон-
  • черноморие-
  • туристи

Хотелиери нагазиха в Черно море, за да привлекат туристи. С хаштаг "Чиста е" те искат да покажат, че водата на родното Черноморие не е замърсена и няма поводи за притеснение

По Черноморието очакват неуспешен сезон - 1

Летният сезон ще е неуспешен. Срещу туризма върви негативна кампания от години. Това е една държавна политика, която нагнетява едно отрицателно отношение към всичко българско и особено към морето и към нашия бранш. Това мнение изрази председателят на Сдружението на заведенията в България Емил Коларов в ефира на Нова телевизия.

Припомняме, че през последните няколко дни нетипична рекламна кампания набра популярност в социалните мрежи. Хотелиери нагазиха в Черно море, за да привлекат туристи. С хаштаг "Чиста е" те искат да покажат, че водата на родното Черноморие не е замърсена и няма поводи за притеснение.

"Водата на нашето Черноморие е достатъчно чиста. Така, както е била през всички години. На места е дори кристално чиста", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САНДОКАН

    142 5 Отговор
    Хотелиерите и политиците ни за пари и децата си ще вкарат в това блато

    Коментиран от #24

  • 2 Ааааааааааа

    114 17 Отговор
    От бяло море нямаме оплаквания
    спрямо хотелиерите НИ.
    Могат да си задържат у КраИнските "бежанци"
  • 3 Компира

    73 15 Отговор
    Като минеш с гайгеровия брояч покрай плажа и ти изписва "пиши си завещанието".
    Какъв сезон, кви пет лева?
  • 4 Сила

    148 4 Отговор
    ВРЕМЕ Е ДА СЪБАРЯТ ХОТЕЛИТЕ, КУПОНА ПРИКЛЮЧИ ЗА АЛЧНИТЕ НАГЛЕЦИ И ПРОСТАШКИЯ ИМ ПЕРСОНАЛ

    Коментиран от #62

  • 5 Лиляна

    88 10 Отговор
    Чиста е да , ама аз съм с обриви от два дена / Варна 02.07.2023

    Коментиран от #69

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Последния Софиянец

    78 8 Отговор
    Познати държат заведение на Созопол.По миналата година бяха на печалба.Миналата на нула.Сега ще са на минус.

    Коментиран от #12, #21

  • 8 При тези цени и качество мерси

    126 2 Отговор
    Дръжте си го морето алчни кожодери
  • 9 лош сезон

    92 2 Отговор
    Е, когато трябва да плащаш на работниците заплати и да им внасяш осигуровки.
  • 10 ха ха ха

    107 4 Отговор
    На места водата била дори кристално чиста. Представете си за какъв "интелект" говорим. Тия си мислят, че като е бистра, това означава че е чиста! Цирк!
  • 11 Така така

    105 2 Отговор
    Епа къпъте си се ние нито ви пречим нито забраняваме. На мутроморието аз не отивам има по добри и изгодни места и най важното Без Мутри привстизатори и грабители. Новоизлюпени екплоататори
  • 12 ами

    49 2 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Да ходят в Крим там сезона е силен.
  • 13 НЯКОЙ

    123 1 Отговор
    Сега пак ще искат държавата да ги компенсира, а не помислят, че основната причина е в тях - лакомия и лошо качество на обслужването! Нищо ново не се предлага - сръбска скара и чалга, скъпи чадъри, мръсотия, груби служители - това ли ще привлече туристи?

    Коментиран от #59

  • 14 Булба67

    67 10 Отговор
    Не се бойте! Министър Тангарев ще ви докара една бригада ,,натовци" че и ,,корабчета ще има
  • 15 Созопол Китен Приморско

    100 2 Отговор
    Скъпо , лошо обслужване, лошо качество на храната, мръсни хотели с хлебарки, по улиците мръсотия , очукано и неподдържано
  • 16 Селянин

    107 0 Отговор
    Сезонът е така, не заради качеството на водата. Няма излишни кинти за харчене. Задава се стагнация и всеки къта някой лев. Тези които имат отиват в Гърция и Турция заради отношение, качество и липсата на "ден година храни". Както и заради липсата на толкова много бетон и мизерия.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Почиваш

    95 0 Отговор
    Хората не са луди, пътуват по цял свят и сравняват. Като отида в чужбина ме посрещат с усмивка и добро настроение. В България се чувствам все едно съм отишъл на гости неканен, едни намръщени, сериозни физиономии. Аз такива си ги имам в офиса, за какво ми е да давам пари, да ме гледат сериозни и да питат "Ко шъ искаш?"
  • 20 Ами сега?

    34 36 Отговор
    Народа е казал: "Вола като рие, пръстта пада на гърба му!" Продължавайте да се радвате на руската агресия и разрушенията на инфраструктурата в Украйна, сръбските и косовски разправии, да изпитвате злоба към РСМ и да заклеймявате влизането ни в Шенген.

    Коментиран от #29

  • 21 Малката Рижа

    66 1 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Да хлопват капенци. Много станаха мутрите по черноморието.

    Коментиран от #26

  • 22 Дрън дрън та пляс

    44 3 Отговор
    почвайте още от сега да ревете за помощи че магареф ще източи всичко за уркайна
  • 23 боко

    24 0 Отговор
    Особено с езерото на св.св.Константин и Елена нямаш море,а езеро
  • 24 Виждам

    67 0 Отговор

    До коментар #1 от "САНДОКАН":

    Българският из.мекяр-хотелиер никога няма да отчете успешен сезон! Той не дава заплати, не сменя чаршафи и кърпи, готви продукти с изтекъл срок на годност и иска да му плащат като в РИЦ - е няма как да стане! Приатно курортуване в Гърция и Турция, там получавате повече от това за което плащате! Назначените за милионери да си наемат пакистанци за работа, че украинците и те не искат да им работят ангария!
  • 25 Факт

    85 1 Отговор
    Работил съм 2 години на морето и всичко се държи от мутри и полицаи! За 2 години нито един път не ми платиха обещаното и съм се заклел повече там няма да стъпя по какъвто и да е повод. За нещата които правят в кухнята и злобното им обсъждане на туристи няма смисъл да изброявам
  • 26 Последния Софиянец

    7 3 Отговор

    До коментар #21 от "Малката Рижа":

    Те не са мутри.Работеха в чужда фирма която се изнесе от България и с обещетението взеха заведение под наем на Созопол.

    Коментиран от #74

  • 27 Буха ха

    44 1 Отговор
    Чисто, ама децата се продрискват.
  • 28 инфо от неделя

    64 0 Отговор
    несебър стария град:
    порция октопод 69 лв.

    св. влас:
    яко мутри ...дори продавачите на зеленчуци селенеят мутернски...отврат
  • 29 тука е така...

    31 10 Отговор

    До коментар #20 от "Ами сега?":

    На нас ни трябват богати туристи от Германия, Франция, Израел, а не бедняци като украинци, руснаци, македонци сърби и други подобни. Властите да вземат мерки и никакъв Шенген, а за българите да се въведе даже визов режим за Гърция и Турция. Който иска на море да заповяда в нашите бетонни укрития, да си приготви дебела пачка пари и да се надява да му стигнат, защото тук сме професионалисти на високо ниво, а не като в Гърция или Турция.

    Коментиран от #42

  • 30 Един

    54 0 Отговор
    След прекомерното застрояване - може би това е естествения ход на събитията: редуване на слаби сезони с по-слаби сезони. Какво правят собствениците? Търсят купувачи ... ама такива "лакоми балами" няма в нужното количество! Тогава - събаряй!
  • 31 ПЪЛНОПРАВЕН ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ

    58 0 Отговор
    СТИГА РЕВАЛИ! И ДОГОДИНА СЕЗОНЪТ ВИ ЩЕ Е ОЩЕ ПО СЛАБ ! ВОДАТА НА МОРЕТО НЕ Е ЗАМЪРСЕТА ОТ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ А ОТ ФЕКАЛНИТЕ МИРИЗЛИВИ КАНАЛИ ! ПЪРЖИШ СЕ В БЕТОН ! ОТКАЧАШ ОТ СИЛНО РЕВЯЩА ЧАЛГА НА ВСЕКИ ЪГЪЛ .ПОДХЛЪЗВАШ СЕ ВЪВ ВЧЕРАШЕН ПОВРЪЩОК ИНА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ БЕЗУМНА СКЪПОТИЯ! НЕ БЪЛГАРИНА НЕ Е ТОЛКОВА ТЪПДА СИ ХВЪРЛЯ ПАРИТЕ ЗА ДА СЕ ИЗНЕРВИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!! ПРЕДПОЧИТАМ ДА ДАМ 500 ЛВ ПОВЕЧЕ НО ДА ОТИДА НА КРИСТАЛНО ЧИСТО МОРЕ ФАНТАСТИЧНА ХРАНА ТИШИНА ЧИСТОТА. ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА ДАЛИ МИ СЕ УСМИХВАТ СЕРВИЛНО,ЛИЦЕМЕРНО ИЛИ ИСТИНСКИ, ВАЖНОТО Е ЧЕ Е МНОГО ХУБАВО!!
  • 32 фАНТОМасс

    37 0 Отговор
    Това значи ли , че ще свалят цените ?

    Коментиран от #48

  • 33 модулен модуС

    28 4 Отговор
    В Барселона явно НЕ Е така , щом бат Бойчо е пратил там изгората си и общото им отроче !? Нали ?
  • 34 Бесарабски българин

    20 8 Отговор
    Плажовете около Одеса след Каховка

    Бедата дойде не само в района на Херсон. В желанието си да "подразни" Русия и Крим, Киев всъщност се изплю в кладенеца, от който пие. От делтата на Днепър до плажовете на Одеса, разстоянието е само 100 км. В акваторията и почвата на Черно море са попаднали множество токсични продукти.

    Малко след експлозията водата в курортната Одеса стана подозрително зелена и започна да излъчва миризма, а на брега бяха изхвърлени боклуци и трупове на животни .

    Изследванията разкриват в пробите в района на плажовете бактерии, които провокират тежки чревни заболявания. Санитарните служби са забранили плуването, но хората не обръщат особено внимание на тези призиви.

    Край Николаев в акваторията са открити мини и биологични отпадъци. Местните власти признаха факта за екологичната катастрофа. Трябваше да въведат карантина в редица украински градове. В Николаев на жителите на един от високите блокове, където беше открит т.нар. „нулев“ пациент, беше забранено да напускат домовете си. Пациентът е хоспитализиран, контактните са под наблюдение, но проблемът не е изчезнал.
  • 35 Бесарабски българин

    22 9 Отговор
    Експертите посочват, че патогенът не може да се появи във водата от нищото. Вероятно е попаднал там в резултат на дейността на секретни американски биологични лаборатории . Надеждно е установено, че Съединените щати използват Незалежната като платформа за нечовешки експерименти.

    По данни на руските въоръжени сили около 30 лаборатории са работили в Украйна, включително в Одеса, където под ръководството на Пентагона са провеждани експерименти с патогени на холера, чума, антракс, туларемия, лептоспироза и бруцелоза.

    Руски лекари диагностицираха у пленени бойци от въоръжените сили на Украйна западнонилска треска и кримско-конгоанска хеморагична треска – определено не "украински" заболявания. Сега цялата тази инфекция ще се разпространи допълнително поради наводняването на големи площи и нехигиеничните условия.
  • 36 Бесарабски българин

    23 8 Отговор
    Заплаха за хората е и изплувалата обилна мърша. В района на разлива птиците разнасят мъртвите риби. Непоносимата миризма се носеше не само в района на Херсон, но и в редица райони на Запорожие. Вонята била толкова силна, че хората са затворили прозорците на апартаментите си, независимо от лятните горещини. Но основното е, че мършата е заразила акваторията и почвата.

    Популярният украински лекар Комаровски записа видеообръщение към своите сънародници:

    Опасността от избухване на епидемии от стомашно-чревни инфекции е голяма! Днепър се влива в Черно море. Трупната отрова от гробищата е в състояние да унищожи целия живот около себе си. Дори баналните E. coli и салмонела са смъртоносни за хората. Какво да говорим за по-мощните инфекции.

    А след спад на нивото на водата неизбежно ще се образуват огнища на болести, пренасяни от комари. Като западнонилска треска.
  • 37 Бесарабски българин

    23 7 Отговор
    Унищожаването на снарядите с обеднен уран

    Добавя безпокойство и ситуацията с радиоактивния облак. Припомнете си, че в средата на май в Тернопол беше унищожен склад за снаряди с обеднен уран, доставени от Запада на Украйна . На мястото на експлозията е регистрирано земетресение с магнитуд три бала.

    Секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев заяви за радиоактивния облак, който надвисва над Европа. В Полша вече е регистрирано увеличение на радиацията. Урановият прах прониква в белите дробове и хранопровода, където причинява непоправима вреда на здравето. За него няма граници. Така че Великобритания, която даде на Киев снаряди с обеднен уран, направи лоша услуга не само на Украйна, но и на цяла Европа. Или това е част от плана им да унищожат целия живот около Русия?
  • 38 Бесарабски българин

    16 9 Отговор
    Експертите казват, че всички течения носят морската вода в посока от Крим на запад. След експлозията на Каховската водноелектрическа централа, мръсната вода, която се натрупва във водния резервоар от години, ще бъде отнесена към Одеса и по-нататък към бреговете на Румъния и България.

    Водата на повърхността на Черно море се движи по посока на часовниковата стрелка. Следователно заразени потоци могат да достигнат не само България и Румъния, намиращи се на 400-500 км от Одеса, но дори и Турция. Така че има сериозни екологични проблеми.

    Време е Европа да се вслуша в политиците от Унгария, Сърбия, Австрия , които открито се противопоставят на помощта на Зеленски. Иначе вече ще прави нещата с ръцете на Запада. И колко още ще направи. Въпреки че дори и първите холерни да бъдат откарани в европейските болници, пак ще пищят, че руснаците са виновни за всичко.
  • 39 Клеча в тоалетната

    40 0 Отговор
    вече втори ден.Паркинга скъп.Шезлонгите и чадърите също.Цацата и бирата скъпи.Шумно и мръсно.

    Коментиран от #52

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 1234

    38 0 Отговор
    Да намерят паркинг, шезлонг и чадър на нормална цена, хотелиерите! Заведение в което да ядеш без да се натровиш, персонал който да уважава клиентите и много други неща, които липсват в БГ! Няма как да привлекат дори български туристи, камо ли нормален чужденец! Мутри и чалга, това е негативната кампания, а не качеството на водата или войната в Украйна
  • 42 така де...

    30 2 Отговор

    До коментар #29 от "тука е така...":

    То в българските курорти всичко е обърнато на 180 градуса. Тук още от соц. времената е традиция туристите да се съобразяват с изискванията и да обслужват персонала, а не обратното.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 безумно скъпо

    40 1 Отговор
    според мен, лакомията на хотелиерите е прекомерна. Направих запитване в хотела, в който бяхме преди две години. получих предложение за два пъти повече пари. безумно е една седмица да струва, колкото две месечни работни заплати
  • 48 не така

    22 1 Отговор

    До коментар #32 от "фАНТОМасс":

    Това че са изгладнели не значи ,че са поумнели.......как шсваляме цените , ей!!!
  • 49 предположение

    18 0 Отговор
    За юли ясно - хаштаг чистае ; за август предлагаме друг неескъпо ; за септември ще измислим още нещо..... За октомври....на избори...?!?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Хотелиер

    9 1 Отговор
    Водата е чиста като радомирска девица. Толкова е чиста, че премахване солта и правим лед с нея за коктейлите, а за Маргарита, даже не я и обезсоляваме
  • 52 реалистично

    6 0 Отговор

    До коментар #39 от "Клеча в тоалетната":

    Реалистично предложение към Вас и другите като Вас - вдигайте хаштаг ""искамудома"" !
  • 53 ИРОНИЧНО🤔

    9 0 Отговор
    ЛЮЛЯКА МИ ЗАМИРИСА..👃
  • 54 жорко

    20 1 Отговор
    Девизът на нашите кръчмари и хотелиери е ден година храни...
  • 55 Обиколил света

    22 0 Отговор
    "Чиста е" !Чистотата не е само във водата в морето!Улици и тоалетни ,храсти и цветя са също "чистота!"
    Дали водата е по чиста от тази в Адриатика или на Корсика, не е толкова важно за туризма !
    Виж Турция е Гърция и там има боклук но се ядва!
    Къде са тоалетните ни, по магистралите на паркинг отбивките??Тук е виновна държавата и никой друг!
    Миналата година, споменах главния проблем на България за Туризма и това е проблема да се долети до това "Черно" Черноморие!Да хотели и легла има но няма самолети на конкуретна цена!Повтарям, че чартърния туризъм се промени!
    Има няколко проблема с които България задължително трябва да се пребори, ако иска тези хотели да останат хотели за туризъм , а не хангари за бежанци!
    №1
    Чистотата на "атмосферата "и отношението на Българските мутри и хора към туристите?
    Това е толкова отблъскващо ,че за да се направи нещо ,ще трябва да се използва силата на закона ,
    за обиди и снисхождение, срещу туристи, които биват обиждани и психически тормозени ,
    заради произход и облекло ,постъпки и обноски,
    Това са често хора с липса на
    елементарни човешки ценности , мутри и ниско грамотни люде , та дори и да са собственици на хотели!
    №2
    Друг огромен проблем е как да достигнем, до това "Черно" Черноморие, самолети на ниски тарифи липсват от столиците които са до 3- четери часа растояние на път до морето ни!
    Тук Турция е водеща в този сегмент в Европа и може да се поучим как да транспортираме пътници от бли
  • 56 Иван С

    4 7 Отговор
    Бедняците да му мислят за българското море, ние баровците ходим на Велинград.
  • 57 Природата им го връща

    19 2 Отговор
    за 40 лв. на човек от Укрите, станаха милионери за два месеца алчните хотелиери
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 плажуващ

    25 1 Отговор
    Не водата е проблем на Българското Черноморие, а алчността на концесионерите на плажа.
    Почивка без плаж на море, без чадър и шезлонг не е почивка.
    С тези цени изпратихте всички!!!
    Сега чакайте гости!!!
  • 61 И как става ноя номер?

    7 1 Отговор
    Милиарди тонове л...а от Украйна , а водата чиста? Я вижте какво казват самите туристи - водата е кафява.
  • 62 А недей тъй

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сила":

    Ей сега ще започнат да им раздават помощи пак.
    За ковид
    За украинци
    За незнам си какво
    Ей тъй се прави бизнес.Ревеш и държавата дава(сиреч ние)
  • 63 Приморско ММЦ

    2 4 Отговор
    Супер е водата и времето. Уникално кристална вода и много плитко за деца. За качество на водата не мога да кажа.
  • 64 Геро

    12 0 Отговор
    Само да попитам,крадливите ни политици,парламент,без промяна,хрантутници,алчните ни хотелиери,шум и грабеж до небесата-кое ни е наред,че и онова да ни е отпред!А,не разбрахте,догодина още по зле ще ,видите!
  • 65 радо

    14 0 Отговор
    Каквото посяха това ще пожънат.Не им узряха дебелите кратуни как се прави туризъм.Години наред нищо не научиха от Гърция и Турция.Сега се вайкат и чешат къде са туристите!
  • 66 Айше

    8 0 Отговор
    На Слънчев бряг съм се едно в маалата.Половината работят камериерки и по заведения а тези дето си дойдоха от Европа са на хотелите спане с ядене анаааа
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 никой

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Лиляна":

    Какъв обрив? Сифилистичен май, а ?
  • 70 Цървул трандафор не става

    7 1 Отговор
    Ни водата е мръсна, ни цените са скъпи, ни презастрояването пречи щото основно във Сл бряг се застрои западната част където бяха тръни и храсти. Сезона се проваля щото няма договорени туристи, ТУРИСТИ а не поляци на социални помощи,, скандинавци, англичани, сърби и най важното Р У С Н А Ц И. Турция и Гърция са бъкани със руски туристи. Що бе господа психодесни и жълтопаветни мекерета Турция и Гърция не са ли във НАТО бе, но хората гледат благополучието на своя народ и не сшушкат господарите и воплите на крадеца Зеленски
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Българин 🇧🇬

    3 1 Отговор
    Водата е чиста , но намалете цените кожудери затова хората предпочитат Гърция , Турция и др .туристически дестинации.
  • 73 Радо

    3 0 Отговор
    Чиста е еширихия коли не се вижда в Гърция ще е моята почивка в БГ скъпотия мръсотия никакво обслужване е как да почивам в мизерия
  • 74 Все тая

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Греда … с една дума. 🤷🏽‍♂️покрай сухото..😉
  • 75 алф

    1 0 Отговор
    драмата тепърва ще нараства и за напред тия по морето казват ,,ден година бил хранил да ама за едно семейство четири членно 6000лв за 5 дни ще ме хванат за щлифера тия не познават парите и си режат клона на който са седнали е пък щом един ден ще ги нахрани кво да ги мислим, за 3200 евро -8 -10 дни на Дубровник или Турция. Чао Черно-кафяво море!
  • 76 така ще е

    2 0 Отговор
    Атанасова хотели мастадонти по нашето черноморие стоят от години през сезоните полу -празни но цени надолу няма всяка година по скъпо става нещо не разбират че от голям оборот се правят печалби а не от супер високи цени не мога да разбера тази икономика в този бизнес или още перат пари от 97-98 година?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове