18 Юли, 2023 16:12 15 923 101

650 лева сметка за обяд плати семейство във варненски ресторант

  • ресторант-
  • сметка-
  • варна

100 грама от пържола от "специален вид говеждо месо" струва 35 лева, при общо тегло близо килограм и триста грама , само трите пържоли струват над 400 лева

Семейство плати близо 650 лева сметка за обяд в ресторант във Варна. Това стана ясно от видео, публикувано в социалната мрежа Фейсбук. На видеото се вижда, че мъжът плаща 649, 81 лева за сметката в заведение, намиращо се в близост до плажа, цитира потърпевшите trafficnews.bg.

След като разбира каква е сумата, която трябва да заплати, мъжът пита сервитьорката на какво се дължи тази сума. Сервитьорката обяснява, че една пържола е между 400 и 500 грама, като общото количество на трите поръчани пържоли е килограм и 400 грама, като цената за грамаж, като 100 грама от пържолата струва 35 лева.

Момичето пояснява, че закупените пържоли са от специален вид говеждо месо. Оказва се, че пържолите, които семейството са консумирали са Рибай стек, като цената, за която можем да ги закупим в суров вид е между 50 и 100 лева.

Основните ястия във въпросното заведение варират от 20 до 40 лева.

“Цяла крава ли изядохме, какво става тука? Ние ще фалираме. Аз повече на море няма да идвам. Може ли такова нещо. Три пържоли – 500 лева”, коментира възмутено мъжът.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    101 22 Отговор
    Та те са поръчали цялото меню.

    Коментиран от #97

  • 2 Гост

    126 11 Отговор
    От клипа става ясно, че тези са от"боята" да бяха чели, какво пише в менюто, а не да бързат, да се наплюскат!
    Като гледах и какви телефони носят, едва ли са изрядни платци към държавата, НО пък реват яко!

    Коментиран от #16

  • 3 Кокошката🐔🐔🐔

    118 7 Отговор
    Като отида на ресторант, първото, което правя, е да видя какви са цените. Тоя като е балък и не е гледал какво поръчва без меню сега да плаща❗

    Коментиран от #20

  • 4 У него град

    49 24 Отговор
    е само паплач и това е нормално, палете ресторанта
  • 5 Панта

    92 2 Отговор
    Е не четели менюто преди да поръчаш ?
  • 6 Тарзан АлиБегов

    56 17 Отговор
    Ше плащате и бакшиш ще оставяте, че персонала е на минимална, а политиците не искат да ни правят ДДс-то 0%.
    И 800 лв. ще стане ако направят задължително плащане на заплатите по сметка.

    Коментиран от #26

  • 7 Ице

    77 9 Отговор
    Тоя селяк не е ли гледал в менюто цените преди да поръчва?
  • 8 Познавач

    86 18 Отговор
    Цената на месото е напълно нормална за висококачествено месо.

    Друг е въпроса, ако в менюто не е написано, че е на грамаж.

    От цените на останалите неща се вижда, че всичко си има нормални цени.
  • 9 Хихихи..

    30 40 Отговор
    Казах ви - Частният Интерес и Капитализмът са Враг N-1 на цялото Човечество и генераторът на Злото!
  • 10 Бай Тошо

    61 21 Отговор
    А при мен едно кебапче- 18 стинки

    Коментиран от #58

  • 11 Хънти Бай Дхн

    47 4 Отговор
    Докато има балъци, ще има и тарикати!
  • 12 Буко Баламата

    55 5 Отговор
    Кьорав карти не играе! Гусине Вие менюто не го ли видяхте преди да поръчате? Толкова са решили от заведението,че им струва и такава цена са сложили.
  • 13 бгпроzzтак

    29 10 Отговор
    Бафааму квой тва.теле ва. Те
    цяло ли са го.яли.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Тези хвалят ли се?

    46 4 Отговор
    Тарикат не писка. Като поръчваш с широка ръка после плащаш с широка ръка.
  • 16 Съдията Дред

    38 6 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Къде има клип ? А ако наистина са от боята , те може и да не са успели да прочетат , че цената е за 100 грама, за менюто се предполага, че ще го четат грамотни

    Коментиран от #29

  • 17 Еми да

    33 4 Отговор
    Да са си яли в къщи !
  • 18 фенче

    25 18 Отговор
    да им е сладко, Варна е новия Миконос, и там сметките са такива
  • 19 Трицона

    30 1 Отговор
    Не стана ясно клиентите доволни ли са от храната и обслужването?
  • 20 Факт

    13 5 Отговор

    До коментар #3 от "Кокошката🐔🐔🐔":

    Цените, като вътрешни телефонни номера !
  • 21 Порно

    41 7 Отговор
    Боже, колко прост народ се навъди, боже. Да не може да си прочете менюто? А като гледам как вади само двайсетачки.....
  • 22 тази бележка там

    36 4 Отговор
    6 десерта по 7.80. Доста гладни са били.
  • 23 Леля Гошо

    58 9 Отговор
    На сметката от снимката се виждат поръчани миди, калмари, десерти и напитки. Цените изглеждат може би леко високи, но не и безумни. В София има един магазин за специални стекове, преди увеличението купих оттам три броя сурови, много хубави, но не по 500 гр. И платих 160 лв, сега вече сигурно струват 200 лева. Ако някой си въобразява че ще яде ribeye steak за 10 лева порцията, да се качва на самолета, да отива в Аржентина и да си го поръча в крайпътно заведение някъде из пампасите.
  • 24 Само айна фууд

    30 5 Отговор
    Едно китайско е 10 лв. с кола още 3 лв. влак варна и обратно 80 лв. Ям на плажа и се прибирам за 100лв. нал тъй . за ко да ходя на 6 звезди да тъпча миризливо златно телешко и да скубя косите
  • 25 и кво от това?

    36 6 Отговор
    Поръчвали като за световно и после ; Ай голяма ми е сметката!
    Да се ограничават и ще платят по- малко!
  • 26 Деций

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тарзан АлиБегов":

    Тя пък е много сложна да им платят 800 лв по банка и да им дадат остатъка на ръка!Това са палиативни мерки от които държавата няма да има полза,а само банките ще вземат някой лев за услугата!Много са малко тези които имат желание да платят осигуровки в пълен размер.щ,и причината е в липсата на перспектива някой ден да получат това което са платили! Да те в цифрово изражение може да вземат дадените пари (ако доживеят до пенсия),но стоковият еквивалент никога!И понеже, качественото население което формира фондовете намалява,то е повече от ясно ,че ще пият една студена вода накрая . Глупаци няма!
  • 27 Мнение

    29 9 Отговор
    За това Гърция.

    Коментиран от #84

  • 28 още едни загубени клиенти

    50 4 Отговор
    Догодина в Гърция на кренвирши и лютеница.
  • 29 Гост

    12 3 Отговор

    До коментар #16 от "Съдията Дред":

    Проверете, в един друг сайт го имаше ако не е премахнато...
    100% са някакви "търгаши"
  • 30 хората по света гладуват

    10 3 Отговор
    тука дигнали цените и мълчат, законно обиране - повечето доктори 2 милиона за 2 години, депутатите и те, горките рестурантиори изгъзици печеха филе, а сега изгъзица атомна изненада в дзъбите
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 оня с коня

    31 7 Отговор
    Такива "семейства" изобщо не са за съжаление и да уточим:Още със сядането на масата сервитьорът слага пред всеки от Клиентите МЕНЮТО ,където СЪС СНИМКА И С ЧЕСЛА е уточнена Цената на предлаганото Блюдо.Ама били гладни като вълци въпросното Семейство и тръгнали да поръчват като за "световно" смело и безотговорно...Ама КОГА НАЙ-СЕТНЕ Ганьо ще разбере че Мястото му е Строго ограничено?

    Коментиран от #65

  • 33 Морски

    34 1 Отговор
    Аве още като седнете на масата ви дават меню с ЦЕНИ какво се правите на интересни!?Тоя келеш се хвали просто че разполага с пари,утре най вероятно и по телевизията ще го покажат
  • 34 типично

    32 2 Отговор
    Не се и съмнявам, че теленцето е било много спецЯлно. А в статията някак странно объркват 100 гр с килограм.
    "Можем да купим това месо за 40-50 лв"... на килограм или на 100 грама както тарикатите са го ценообразували? Апропо, неслучайно от време оно на тези заведения им викат "капанчета".
    И не говорим ли за подвеждащо меню?
    Примерно, пише "телешка паржола 45 лв 100 гр" - човек веднага си мисли, че цната на паржолата е 45 лв, а количеството й е 100 гр. Ама после идва сервитьорката (тя какво л ие виновна горката) и казва : "Сори пичове, измуахте по 2 кила мЯсо - 2 000 сметка"
    ....

    Е така беше едно време с такситата. Нормално такси от гарата до Младост - 3лв. Качваш се на някой с "помпа" и цената е 55 лв преди Тракия..
    Всичко се нормализира когато големи монополисти взеха пазара и започна да им пука за имиджа.
    Та... свободния пазар не е за всяко обшество. Примерно за варненската обшественост не става. Тук дори милионерите се гордеят ако "измуфтят" кафе или цигара. хвалят се на себеподебните си примитиви и получават овации.
  • 35 Някой си

    34 6 Отговор
    Цената би трябвало да е написана в менюто за порция, а не за 100 гр.Тарикатски номера, затова клиентите се чувстват измамени.Ноооо, там си е правило да се прилагат "дребни" хитринки.От хотели,чейнчбюра и т. н.Мила родна картинка...

    Коментиран от #100

  • 36 Напълно нормален

    18 10 Отговор
    Този иска да яде хубава храна на цената на кофти кебапчета Не ти ли направи впечатление бе човек че вкуса на тази пържола не е като на тази от 8 лева
  • 37 и в моето капанче е тъй

    20 5 Отговор
    Уиски 12 годишно - 7 лв с едър шрифт (цена за един грам - с дребен шрифт)
    Мн яко захлебвам.
    Ша крада кат улав, докато някой не ми нацепи канчето.
  • 38 Българин 681

    20 7 Отговор
    Велкоме тУ дъ "българското" Черноморие!?!?!
    Поздрави от Елада.......
  • 39 ЛЕЛЯ

    23 7 Отговор
    Като поръчват не четат ли колко струват пържолите ???? Винаги пише грамаж и цена...защо се правят на ощипани???? Има всякакви заведения по морето и за хора с ниски доходи и за богаташи...всеки си преценява според джоба!!!

    Коментиран от #83

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Кога

    20 2 Отговор
    Кога яли и пили - пели, кога плащали - плакали!
  • 42 Байчо Ганев

    14 1 Отговор
    Имал си бол пари - платил си
  • 43 Байчо Ганев

    10 1 Отговор
    Имал си бол пари - платил си!
  • 44 Бай Ганю

    29 6 Отговор
    Тоя ГОСПОДИН /гледах видеото/ работи по Европа,друг е въпроса какво работи,а се прави на голям патрон.Въпросният ресторант е от верига такива заведения и цяла Варна знае,че е скъпарски.Още повече преди да порчаш има и меню,но тоя явно не може да чете.Представете си как такива "българи"ни излагат в цяла Европа.
  • 45 халибегов

    13 1 Отговор
    Върви си напазарувай в магазина,а заведението да го лап-
  • 46 Реалист

    16 4 Отговор
    Кат се правят на баровци и не гледат цените в манюто е така!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Баа

    6 2 Отговор
    това месо па на мене пръжолите са безплатни га си гледам прасета на село
  • 51 АБВ

    3 1 Отговор
    Хак то е тъпак
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Бай Митко

    15 8 Отговор
    Сметката им е нормална съобразно специалитетите, които са си поръчвали!
    Безплатни обяди няма!
    Цирк!

    Коментиран от #94

  • 55 гост

    12 4 Отговор
    Абе цървул, правиш се на баровец, а после какво стана.
  • 56 Във Варна

    12 7 Отговор
    Много се радват на дивите селяни, които пъплят с ококорени очи и се прехластват пред шаренията и кафявото море. Добре че има тъп аци , та да има и тарикати
  • 57 Майора

    16 3 Отговор
    Така е защото в България всеки гледа да спечели за три месеца колкото за цяла година и затова курортите по Черно море са празни! Да не говорим и за високите цени на чадъри и шезлонги , а в съседните страни са или безплатни или се плаща минимално!
  • 58 Алигатор

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бай Тошо":

    А заплатата 90 лева .
  • 59 Минувач

    26 5 Отговор
    Гледах видеото, към 10 минути е .. Вярно е, че хората са от боята, но в случая не те са отрицателните герои. Семейството седнали, имат кеш, дошли на море, поръчали без да гледат цените, защото не са и предполагали за изненадата. Но той и не се направи панаир, дори се усмихваше постоянно и много над нещата. Напомни ми на Коцето, някакъв ухилен и нееб.вка пълна. А иначе за заведението - сервитьорката разправя - цена 100 гр. от СПЕЦИАЛНОТО телешко за 35 лв и то било за сурово тегло, хахахахахаха. Няма такова нещо НИКЪДЕ!!!!! Как за сурово тегло, бе? И каква е тази цена .. значи килото е 350 лв сурово тегло. Та то да не е японското телешко Уагю, бе, защото това гони нея цена? А после той вика - ами това, което остана от порциите, ми го дайте в кутия, сервитьорката вика - ОК, после идва управителката и казва - ами те го хвърлиха :-)

    Коментиран от #101

  • 60 Живанши

    7 1 Отговор
    Струва си. За 650лв не можеш да си купиш много по-интересна история. Ще разправя в кварталните кръчми за тоя случай до живот.
  • 61 дядото

    6 2 Отговор
    така и не става ясно,къде е по-скъпо- в гърция или у нас.за качеството на услугите още не говорим.пфу
  • 62 Интересните

    12 1 Отговор
    Има стекове от японско незнам кво говеждо 150 лв 100 грама ,и всеки който ходи по тези заведения много до ре го знае това ,ако поръчаш и вино от 1000 лв бутилката ,ко викаш ялото лозе ли поръчах хухуху
  • 63 Тапа Нар

    6 12 Отговор
    айде бе, подаряваме милиони на украйна, тоя тсарвул за 600 лева се размрънкал. Излага ни пред партньорите
  • 64 Пореднстс почивка

    13 2 Отговор
    с горчив привкус на Кафяво море...
  • 65 Оки

    9 3 Отговор

    До коментар #32 от "оня с коня":

    Човече имаш супер ограничаващо и робско-покорническо мислене . И ти пожелавам някога и ти да усетиш какво е да си поръчаш в ресторант каквото ти се яде

    Коментиран от #68, #70

  • 66 Гаглей

    8 0 Отговор
    То това не е касова бележка я меню. В такива случаи има едно животно казва се калинка
  • 67 Миле

    7 6 Отговор
    Селяка се насвил като ммо5еле и после квичимче трябва да плаща . В менюто има цени , като не са ти по джоба , маршюда ядеш дюнер , не калмари на плоча , миди натюрр имскаридимс вино и масло .....скъсяняк
  • 68 Ли Гавхуй

    2 10 Отговор

    До коментар #65 от "Оки":

    това е същият тъпан дето ходил на къщата на баджанака на море и си пазарувал от лидл и му било супер на феккаломорието. Дребни жалки бубулечки
  • 69 ухйтасаес

    15 5 Отговор
    Ще помни докато е жив този наш събрат българин кога е ял пържоли на морето. Нищо чудно като чуе телешко да му става лошо до живот. Морето дето се вика крие своите изненади. Казвам го с ирония ама си давам сметка че хич не е смешно да получиш такава сметка.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 кочо чистеменски

    13 12 Отговор
    Къде са регулиращите институции бе изроди български .Вие сте истиндките престъпници които ограбвате българския народ Веднага да се закрие този ресторант
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Славай Орком

    17 2 Отговор
    Че в София има и много по скъпи стекове.. какво се жалнат като са гледали менюто и са го поръчали
  • 74 кочо чистеменски

    10 9 Отговор
    Какво значи висококачествено месо .Месо като класа не струва повече от 20 лева на килограм ,каквото и екстракачество да е .Това са измишльотине на лбългарски бандити ,мутри и мафиоте на рестнорентьорите на цегенето али бегов
  • 75 Селяни,стига с тези касови бележки

    6 2 Отговор
    Га еди кифтетата ни рива?
  • 76 Софиянец

    21 1 Отговор
    Манге, само се прави. Много добре е знаел какво поръчва и какво яде.
    Случайно рибай стек!!! Пък и 3пържоли 1.4 кг. Хайде сега. Нас да не са ни хапали комарите. И ние знаем какво е това и затова , ако случайно си купим , си го приготвяме вкъщи и го купуваме на намаление.
    Търси евтина интернет сензация!

    Коментиран от #80

  • 77 Плажуващ за малко

    8 5 Отговор
    То цяло печено агне на пещ в продължение на 6 часа струва по-малко. Възмутен съм. Напишете как се казва ресторанта.
  • 78 Хитър Петър

    8 4 Отговор
    Яли са специална порода "Лудо българско теле"! Тази порода сами се досещате вирее само на Лайноморието!
  • 79 Примоция

    9 1 Отговор
    Магазини с готова храна за вкъщи няма ли във Варна област бре ,че с 650 лв (то си е една пенсия) били само яли ???
  • 80 нужен е морско-български разговорник

    17 3 Отговор

    До коментар #76 от "Софиянец":

    Цена на пържените картофи - 10 лв за 200 гр.
    Обаче, внимание - говорим за сурово тегло картоф. Като се поизпържат кубаво и 200гр стават 20 гр.
    Отделно мазнината е много спецЯлна по 100 лв на капка. А солта е дирекшън от Хималаите - мн е ценна на кристалче я продаваме, ръйш ли.

    Хич да не е - 3 пътя да си бонеш - към 500 лв масрафа, нищо работа.
  • 81 Гост

    10 1 Отговор
    Ако наистина са им сервирали мраморно говеждо месо, цената си е нормална за ресторант. На магазина е 150-200 килото....
  • 82 Куку

    9 6 Отговор
    Щях да ходя във Варна, отказах се. Ще ходя в Гърция.

    Коментиран от #88

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Мексо

    7 2 Отговор

    До коментар #27 от "Мнение":

    Там за такъв вид месо и останалите работи ще платиш същата сметка само че в Евро. Личи си че от село не си мъРдал..
  • 85 Истината!!!

    11 0 Отговор
    Цената на зрял рибай стек е доста висока като варира от 150 до 500 долара за килограм!!! Този нищо не е платил и се оплаква!
  • 86 Мнение

    8 0 Отговор
    Един от най-добрите видове стек е рибай стекът. Хората често го наричат ​​rib-eye или буквално преведено на български „ребрено око“. Той е много скъп, този дето се оплаква даже малко е платил.
  • 87 Напълно нормална сума

    10 1 Отговор
    за такъв вид месо. Мангосарян се прави на интересен пред маалата. А иначе относно глупавите коментари за цената...наскоро в Япония продадаха на търг няколко череши за 150.000$ Така че всяка жаба да си знае гьола.

    Коментиран от #92

  • 88 Най

    0 1 Отговор

    До коментар #82 от "Куку":

    Добре на май На та си
  • 89 Любител

    10 1 Отговор
    Тоя черноглавия си поръчал стек рибай.При стартова цена от 80-100 лв./кг. за колко да му го продават-За 5 лв. ли?Ами да отиде в Германия,откъдето вероятно идва и да си поръча в техен ресторант.Идват арбайтен в България с някой лев в джоба и си мислят,че са много велики.Като се върнат обратно обаче, са по-ниски от тревата.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Нострадамус

    5 5 Отговор
    Яж бял хляб с домашна лютеница у Вас. Топни си краката в леген с морска вода и си пусни гларуси на запис. Ще ти излезе евтино. Пий вода от чешмата и готово.
  • 92 да бе

    0 1 Отговор

    До коментар #87 от "Напълно нормална сума":

    Ти верваш ли, е са изяли 3 кила телешко?
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ти да видиш

    7 0 Отговор

    До коментар #54 от "Бай Митко":

    Абсолютно съм съгласен с теб.
    Като гледам цените на калмарите и десертите. И аз на такива цени хапвах в Обзор. А тортичките бяха и по - скъпи от посочените. А тук гледам - безглутенови, ала - бала, все глезотийки. Така че... даже са си съвсем нормални цените.
  • 95 Тремор

    5 0 Отговор
    Във всяко меню има цени, толкова са гледали. Но бележката изглежда включва цялото меню - торти, кола, бира, калмари, пържоли. Кой може да натъпче такова количество и разнообразие?
  • 96 Петкан

    4 4 Отговор
    Никъде не се споменава кое е заведението,,най вероятно се казва ден година храни.... Долна варна,пълна с селяндури
  • 97 Последния Москал

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Да не са били в ресторанта на рубладжията Последния Софиянец ?😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #98

  • 98 7676

    1 1 Отговор

    До коментар #97 от "Последния Москал":

    Неговия ресторант е супер спешъл
    елегант.Преди демокрацията свински
    бут по еленски, сега свински бут по
    аржентински.И трябва да носиш
    държавната хазна със себе си.После
    що ходели у гръцко и турско.Ами ще ходят.
  • 99 Циник

    2 0 Отговор
    Цените на бележката са съвсем нормални за хубав ресторант. И без да се обижда господинът, ама що за идиот поръчва килограми гожежди пържоли в крайморски ресторант.
  • 100 Алфа херинга

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Някой си":

    Зависи от месото. Някой пържоли излизат повече като грамаж, а никой няма да седне да ти кълца месо за 200лв, за да го докара до някаква определена порция. Затова и цената е на грамаж.
  • 101 Алфа херинга

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Минувач":

    Пишеш без да разбираш. Цените се образуват на сурово тегло. При топлинната обработка грамажа малко намалява. Проблемът е точно, че са седнали и не че не са прочели менюто, а са прочели отгоре отгоре, че скъпото телешки е 35.лв и са казали, това е евтино за цяла пържола, дай да минем тънко. Ама греда.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове