Last news in Fakti

22 Юли, 2023 14:51 1 589 25

Пътят Плевен-Ловеч ще бъде затворен от мотористи в 18.00 часа при Тенекиения хан

  • мотористи-
  • затворен път-
  • катастрофи

Искаме да покажем, че повече това не може да продължава! Всеки божи ден по пътищата излизат шофьори, които нямат книжки, които са употребили алкохол, наркотици, казват организаторите

Пътят Плевен-Ловеч ще бъде затворен от мотористи в 18.00 часа при Тенекиения хан - 1

Мотористи и техни приятели затварят пътя Плевен-Ловеч в 18.00 часа при Тенекиения хан. На бдение те ще почетат паметта на моторист и неговата спътница, загинали при тежка катастрофа, причинена от неправоспособен и пиян водач на лек автомобил, съобщи БНР.

Трима са загиналите при катастрофата на 20 юли в 22 часа, когато 30-годишен без книжка и пиян с лек автомобил "Мерцедес" Ц200, навлиза в а насрещно движение, бълска моторист, вследствие на което той и спътницата му загиват на място. По-късно в болницата умира и возещия се на предната дясна седалка мъж. Прокуратурата повдигна обвинение на 30-годишния водач , който е без книжка и с алкохол в кръвта , той е в ареста.

Божана Костова сподели:

"Искаме да покажем, че повече това не може да продължава! Всеки божи ден по пътищата излизат шофьори, които нямат книжки, които са употребили алкохол, наркотици. Тези шофьори погубват невинни човешки животи".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Реалист

    20 3 Отговор
    Какво ще покажете бе карате, като луди, не спазвате никакви ограничения, криете си номерата.
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    13 4 Отговор
    Уточнете, донори или мотористи?
    От едните до другите има голяма разлика!
  • 4 Реалист

    19 2 Отговор
    Хора без работа по цял ден ручат с тези бръкми и се трепят по пътищата пък даже и втори човек карат.
  • 5 Умишлено престъпление

    16 4 Отговор
    На 30 години ако не може да командва себе си и да си седи кротко, значи му трябва и лечение, или трябва да полежи за да се научи!
  • 6 ХАХАХА

    19 2 Отговор
    А да говорим ли за форсирането на така не може да продължава на моторите, които по нощите не позволяват кварталите в София да спят? Хайде стига с тъпи протести! Ако се движат нормално няма да Ива толкова жертви от тях. Освен това са нагли и нахални!

    Коментиран от #21

  • 7 глоги

    3 1 Отговор
    БЛЪСКА,а не бълска моторист.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ФЕЙК

    16 1 Отговор
    Уважаеми мотористи, велико щастие за българския народ е, че всяка вечер озвучавате българските села и градове с великолепните си звуци, пред които геният Моцарт с неговата "Малка нощна музика" не струва. Вашите солови изпълнения са уникални, а когато се в група - оркестърът ви е върхът в звукоизвличането. И още нещо: Вие и целият ви род предизвиквате овации и благи думи когато тръгвате да изпреварвате в отсечки с остри завои дълги не повече от 50-100 метра, а на светофарите сте световни- тръгвате на задна гума и карате гаргите от парковете да се крият. Зачитането на законите и взаимното уважение е тема ТАБУ! Бъдете преди всичко ЖИВИ, а после и ЗДРАВИ!
  • 10 Григорян

    13 4 Отговор
    Никъде в правилника не пише пази живота на моториста.Изпреварване на 20 см.и какво аз да го пазя ли? Никога.
  • 11 Питам:

    7 1 Отговор
    Кога депутатите ще променят закона в който да пише, че предизвикването на ПТП след употреба на алкохол, наркотици и ЛЕКАРСТВА С НАРКОТИЧЕН ЕФЕКТ е опит за ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО ? Според нашето законодателство сега тъй като не познаваш загиналия не е предумишлено. Да не би тези които стрелят в тълпата в братските САЩ да ги оправдават и да считат че убийствата са не предумишлени ???
  • 12 Троян

    12 2 Отговор
    Надявам се да си изпочупят главите по дървета и мантинели. 20 години работих във Германия, по тихи са от водата, но тук царува беззаконието и простащината.
  • 13 Куката

    13 0 Отговор
    Към пишещите които пишат и не знаят за какво става дума ще поясня, полуграмотен ром без книжка с 1.15алкохол влиза в насрещното платно и убива тези невинни хора(момичето го познавам и бяхме приятели и колеги) които си вървят по пътя.Апелирам за гласност по тази тема защото нито една телевизия дори и не спомена инцидента.
  • 14 Дрън дрън та пляс

    13 0 Отговор
    комбинацията е била просто гибелна ,моторист със спътник в 22 часа и насреща пиян ром (ако напиша друго ще ме изтрият) с мерцедес ц200

    Коментиран от #23

  • 15 Иван Грозни

    8 1 Отговор
    Министърпредседателя да набие канчето на министара ВР, а той от своя страна на катаджиите.
  • 16 цигането

    9 1 Отговор
    утре рано сутринта да застанат на фхода на село ДЖУЛИНИЦА И ДА ПРОВЕРЯТ всички идващи автомобили на ПАЗАР БИТАК те цяла нощ са пили и веселили икарат АФТОМОБИЛИ

    Коментиран от #17

  • 17 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "цигането":

    Също и в село Ябланово област Сливен, където битак - пазарът е на главния път и в неделя не може да се мине. Особено в тези дни когато е пълно с "белгийци" !
  • 18 костов

    3 1 Отговор
    НЕКА ВСИЧКИ ДА СЕ ОБАДИМ НА НАЦИОНАЛНА ПОЛИЦИЯ И ДАСЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА ПИЯНИТЕ КОИТО КАРАТ РАНО СУТРИН АВТОМОБИЛИ И БУСОВЕ ЗА БИТАЦИТЕ ИЗ БЪЛГАРИЯ
  • 19 той не е виновен,понеже няма книжка

    2 0 Отговор
    не е знаел че не се кара в насрещното и че не се шофира като си пил алкохол
  • 20 хатче

    3 1 Отговор
    БРАТЯТА СА ТУК ОТ БЕЛГИЯ ВСЯКА ВЕЧЕР ИМА СВАДБИ ДО ЗОРИ И СУТРИНТА ТЪГВАТ НА ПАЗАР ИЛИ БИТАК КАРАТ ПИЯНИ
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Грогорян

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Дрън дрън та пляс":

    А може да бъде и българин с алкохол,защо си. Написал пиян ром.
  • 24 Протеста няма да свърши работа

    1 0 Отговор
    Затвор 20г. за такива случаи!!!

    Коментиран от #25

  • 25 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Протеста няма да свърши работа":

    Затвор и наказания няма да ви помогнат,ганчоовць!Научете са да играете шах на определено ниво за да преодолеете лошата си карма,да се понаучите да мислите и да станете отговорни!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове