Last news in Fakti

24 Юли, 2023 12:13 4 189 105

Нинова от Варна: Ако се събират за промяна на националния празник от 3 март на 24 май, няма смисъл да си губим времето

  • корнелия нинова-
  • национален празник-
  • промяна-
  • събиране

"Тази конституция трябва да важи, ако се промени, за 50 години напред. Не може сега като са на власт да се промени. Защо не сложат ограничение на мандатите за депутати, а слагат за кметове. Нека дадат личен пример", призова лидерът на левицата 

Нинова от Варна: Ако се събират за промяна на националния празник от 3 март на 24 май, няма смисъл да си губим времето - 1
Снимка: БГНЕС

"Ако се събират за промяна на националния празник от 3 март на 24 май, няма смисъл да си губим времето. Ние бяхме готови да водим смислени разговори. Това, че сложиха националния празник на първо място, обезсмисли разговора", коментира във Варна Корнелия Нинова на пресконференция, цитирана от БНР. Поводът беше готвените промени в Конституцията от ПП-ДБ.

"Дайте да се съсредоточим върху бюджета, върху Плана за възстановяване и да свършим нещо добро за България", призова Нинова. Ние получихме покана от Христо Иванов и Кирил Петков за конституционните промени. Нужни са им нашите гласове, допълни лидерът на левицата, цитирана от novini.bg.

Тази конституция трябва да важи, ако се промени, за 50 години напред. Не може сега като са на власт да се промени. Защо не сложат ограничение на мандатите за депутати, а слагат за кметове. Нека дадат личен пример. Да ограничат собствения си вечен мандат в парламента.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обективен

    89 6 Отговор
    За мандатите на депутатите я подкрепям с две ръце . След вторият мандат в бюрата по труда да ходят !!

    Коментиран от #42

  • 2 СЗО

    90 18 Отговор
    Тук май Корни е права....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дърт даскал

    89 17 Отговор
    Историческата истина, като всяка истина е въпрос на гледна точка и може да се манипулира включително и 24 май. Национален празник трябва да остане 3 март, когато съгласно чл.6 на Санстефанския договор е възстановена българската ДЪРЖАВА. Колкото до 24 май неговата характеристика е друга - той е празник на духа, просветата , културата, а от там и на НАЦИОНАЛНОТО САМОСЪЗНАНИЕ, което на сегашните управляващи явно липсва.

    Коментиран от #20

  • 5 Ще е за добро

    19 58 Отговор
    И обединение на Българите да е 24 Май. Денят на Българската Писменост. Това ще е празник и на русофили и на русофоби. Е , мисля че руснаците не смятат че са получили Християнството и Писменост си от нас. Но те така гледат на историята.

    Коментиран от #15, #17

  • 6 България е вечна

    30 12 Отговор
    Рано е още да се променя и националният празник и небългарски наименования на градове, села, улици и пр.! Както виждате дори и наследниците на десарите, комунистите, русофилите, в крайна сметка се отричат от предците си-пример Васил Терзиев🤣🤣🤣Лошото е, че ни трябват поне 50 години още за да се излекуваме напълно от чуждопоклоничеството, от тези, които са готови да продадат майчиния си език и всичко свързано с българското! Народа е търпелив, 500 години търпя турците, та 50 години са нищо!🤣🤣🤣
  • 7 Цял

    19 26 Отговор
    живот нищо положително и продуктивно не е свършила , вечно там където има гювеч , не щяла да ѝ губят времето ? Да ѝ имам самочувствието !
  • 8 оня с коня

    19 46 Отговор
    Ето я и ПОРЕДНАТА НАГЛА ЛЪЖА на Нинова:"Получихме покана от К.Петков и Хр.Иванов за Конституционните промени.Нужни са им нашите Гласове"...А жестоката реалност е съвсем Друга:Поканата до БСП е СТАНДАРТНА от Управляващата Партия и тя е отправена към Всички Партии,независимо дали ще се отзоват.Колкото до това дали са нужни някому Гласовете на БСП - НЕ,НЕ СА НУЖНИ както и на останалите ИТН и Възраждане,щото Сборът от депутатски гласове на ГЕПБ,ПП и ДПС са предостатъчни!

    Коментиран от #27, #92

  • 9 Дай пример

    19 9 Отговор
    с твоя мандат.
  • 10 На тая

    17 20 Отговор
    Няма ли да и искат имунитета за далаверата с Техноимпекс или е изтекла давност?
  • 11 От Трети март 1878 година

    30 14 Отговор
    започна нашето истинско Възраждане като Европейска Държава,като част от културата на Европа.Който посегне на истинското ни присъединяване към истинската Европа е отвъдокеанско мекере,тоест - предател на Всичко Европейско! По-дяволите САЩ!

    Коментиран от #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Тома

    35 5 Отговор
    Според кака асенка най добре е националния празник да съвпада със софияпрайд
  • 14 Българин

    16 25 Отговор
    Още от самото си създаване БКП /БСП е била партия на национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били винаги на първо място. И сега го правят отново. Но не може събитие, на което се развяват чужди знамена да е български национален празник!
  • 15 Само питам

    28 9 Отговор

    До коментар #5 от "Ще е за добро":

    До сега не беше ли празник?Най- чистият и светлият ? Но днес някои чуждопоклонници искат и него да оцапат и боядисат в жълто- синьо и други политцветове.И не говорете,че това било в интерес на България.Остава манифестация да организирате на тази дата и всичко ще си дойде на мястото.С изключение на грижата за работещите,за младите семейства,за малките населени места,за поминъка на населението.Нали вместо Св .Трифон Зарезан вече сме "влюбени".Повече деца ли започнахме да раждане или с алкохолизма се преборихме?

    Коментиран от #18

  • 16 Българин

    19 27 Отговор

    До коментар #11 от "От Трети март 1878 година":

    На 3 март не се появява нищо. Появява се на Берлинския конгрес, който изпълнява точките от Райхщадското споразумение между Австро-Унгария и Русия от 1876 година, според което в случай на руски успех няма да се образува голяма славянска държава на Балканите. Освен това Русия отнема от Турция населения предимно с българи район на Нишко, Лесковатско, Пиротско и Вранско и го подарява на Сърбия! Общо са отнети 14 600 км2 български земи заедно с българите там.

    Русия отнема от Турция Северна Добруджа, територия от 15 500 км2 и я подарява на Румъния заедно с българите там. За какво освобождение тогава може да стана въпрос. За сравнение Княжество България, което е васално на Турция е с територия от 63 752 кв. км и има население 2 007 919 души.

    Коментиран от #84

  • 17 СевМак

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "Ще е за добро":

    "Вашата" писменост у Охрид я писахме.Кирил и Методий едни чертички ви дадоха.

    Коментиран от #75

  • 18 Българин

    13 2 Отговор

    До коментар #15 от "Само питам":

    След 9 септември 3 март е бил обявен за "остатък от буржоазната празнична система на капиталистическа кампания". Трети март е определен за национален празник с Указ 236 на Държавния съвет от 27 февруари 1990 г., и с Решение на 9-ото Народно събрание от 5 март 1990 г.
  • 19 Видьо Видев

    11 10 Отговор
    ДА СЕ ЗНАЕ!

    Независимостта на България е провъзгласена на 22 септември (5 октомври нов стил) 1908 година в Търново.
    С този акт българската държава отхвърля политическата и финансовата си зависимост от Руската и Османската империи.
    Българският княз Фердинанд приема титлата „цар“.

    Затова 22 септември е най-уместната дата за национален празник на България!Денят на независимостта на България!

    22 септември е Денят на независимостта на България!
    Затова трябва да бъде национален празник!

    А не 3-ти март!
    Денят на учредяването на Сан стефанска Задунайска губерния!

    24-ти май какво е?
    На тази дата е написана кирилицата?
    Или е роден някой от Светите Седмочисленици?

    ДА СЕ ЗНАЕ!

    Тленните останки на Цар Фердинанд още са непогребани в България!
    Цар Фердинанд е единственият непогребан цар в световната история!
    ПОЗОР!
    А внук му Симеон е единственият цар, управлявал с комунистите!
    ПОЗОР!
  • 20 Наблюдател

    7 19 Отговор

    До коментар #4 от "Дърт даскал":

    Докато има "даскали" като теб, които повтарят руските фалшификации на историята ще има и безпросветна проруска.....
  • 21 Българин

    9 17 Отговор
    И Румъния, и Сърбия, и Гърция се освобождават от османска власт в резултата на войните между Руската и Османската империи. Но никога и никой техен историк не си е позволил да пише, че дължат свободата си единствено на Русия! Никъде в тези съседни страни няма да видите доминиращи руски и съветски окупационни монументи, засенчващи техните собствени национални паметници. Никъде няма да видите техни храмове, посветени на измислени руски светци. Никой техен политик не би и си помислили да каже, че не са се освободили сами от "турска влада", "stăpânire otomană" и "Τουρκοκρατία", или че дължат собствената си свобода на някой друг.
    Това може да го прави някой наистина робски в своето самосъзнание народ. Никой друг народ!

    Коментиран от #25, #54

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Българин

    7 12 Отговор
    Това, което все пак е възможно да се направи, е да се смени датата на националния ни празник. Така поне митовете и лъжите около 3 март няма да са централно събитие в нашата историческа памет.
    За сравнение ще припомня
    какво празнуват нашите съседи,
    които също като нас са задължени на руско-турските войни за своята независимост, без този факт май да ги вълнува особено.
    На 15 и 16 февруари Сърбия чества две събития като свой национален празник - едното е началото на въстанието в Орешац от 1804 година; другото събитие е първата сръбска конституция от 1835 година.
    Гръцкото кралство възниква благодарение на руско-турската война от 1829-1830 година, но национален празник на държавата е началото на гръцкото въстание от 1821 година.
    Румъния чества като свой национален празник датата 1 декември 1918 година, когато Румънското кралство се обединява с Трансилвания, Банат и останалите области в днешната територия на държавата.

    Коментиран от #26

  • 24 Ихтиандър

    5 7 Отговор
    Все пак да не забравяме, че синът на тази жена е в САЩ и там се замислят дали да не го екстрадират в България или в Русия...
  • 25 Българин

    12 6 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    3 Март е Офицялен Празник на Бг България е Освободена от османско иго Благодарение на Руски и Фински Войски Поклон

    Коментиран от #30, #53, #70

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Антируснаците

    12 5 Отговор
    на Сороска хранилка са антибългари

    Коментиран от #32

  • 29 Моряка

    7 3 Отговор
    Браво Корни,отрежи им квитанциите.Прати Кирчо да променя Канадската конституция,а Кокорчо- Американската.И не се прави на голямата работа,с тези 8% много не можеш да направиш.Повече няма да постигнеш,електората остаря и естествено преминава в по друга партия.Съюзявайте се с Възраждане и ИТН и им натрийте носа на тези либерасти.

    Коментиран от #31, #57

  • 30 Забравяш нещо

    3 11 Отговор

    До коментар #25 от "Българин":

    Българското опълчение.В състава на Руската царска армия над 50 процента украинци ,много поляци и фини.Живеещи в окупирана от русия територия

    Коментиран от #35

  • 31 А бре

    3 7 Отговор

    До коментар #29 от "Моряка":

    Крушовската биволица която получи от И.Костов Техноимпекс и го продаде по късно,мисля ,че няма право на глас.Знам когато бяха на власт с дпс ,с царя каква иправия беше .Основно оправиха Северозапада ,е това тя го може тоест НИЩО.
  • 32 Българин

    6 10 Отговор

    До коментар #28 от "Антируснаците":

    От Съединението до днес Русия и русофилите сте най големите врагове на България и българите!

    Коментиран от #39

  • 33 Много често

    5 4 Отговор
    започнаха червените "лидери" да посещават Варна!?И Йотова и Нинова и Радеф и все посещават сградата на "строителна" фирма срещу входа на община Варна....интересно,какво ли има в тази сграда( освен подземния тунел към общината и руското посолство)!?Що ли си мислят,че някои местни трева пасат?!Защо влизат там и после ги извозват от подзамния гараж в задната улица и винаги колата излиза малко преди да светне зелен светофар,че да не чакат на червено(да не ги видят и да ги познае някой),и потеглят посока Бургас!?По пътя за Бъргас,дали се минава разклона за "оздравителен детски лагер" Камчия!?
  • 34 Българин

    7 10 Отговор
    Русофилите май не могат да разберат, че ден, на който се развяват ЧУЖДИ ЗНАМЕНА не може да бъде БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!
  • 35 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Забравяш нещо":

    Спорно но Благодаря Ви
  • 36 Руската грешка

    13 2 Отговор
    Император Александър Втори не е чел Законите на Хан Крум за да с прецени какво е българското племе.
    Дава хиляди жертви и плаща Съединението и Независимостта на България с 82 млн.златни франка.270 т.злато.
    Сключва договор България да ги върне за 45 т Оригиналът е в Нар.библиотека .
    Пред 1928 г.комумистът Ленин слага презрамките на договора и не плащаме нищо.
    Американците обаче са чели Хан Крум.Затова плащай предварително пък самолетите в дойдат,я не дойдат.Ще ги дадат на укрите ...Подписваш договор че не можеш даарестувал техно военни.Влязоха в цеха и робите по очи на земята.Когс руснаци са правили това?
    Издържаш 4 бази и не знаеш какво има там.
    Гърците и сърбите се освобождават с въстания но армия руска не е влизала.
    Русия строши оковите у създаде Третата Бълг държава, армия у най демократичната конституция за онова време.
    Хората знаят кой ги е освободил и кой ги бомбардира и ликвидира за 33 г

    Коментиран от #55

  • 37 Г-ца каприз

    9 1 Отговор
    Защо се налага промяна на националния празник.... Или 3 ти март не се харесва на господарите от козяк.....
    Ми нека ни стане 4 ти юли....така ще ги зарадваме....
  • 38 Нарцис

    8 1 Отговор
    Абсолютно правилно. Ограничаване мандатите в парламента е много по-добро - максимум до 3 мандата.
  • 39 Ха ха

    7 3 Отговор

    До коментар #32 от "Българин":

    Я прочети по долу кой плаща Съединението изтривалки козарска антибългарска
  • 40 Бен-го

    5 2 Отговор
    1ви Април е най-подходящо!
  • 41 Истината

    3 11 Отговор
    В нито една държава била в рамките на Османската империя този период не е наричан РОБСТВО. Нито в Сърбия, нито в Румъния, нито в Хърватска, нито в Албания, нито в Македониа смятат, че са били турски или османски роби! Единствено в България под руска диктовка русофилите постоянно набиват в главите на хората, че сме били турски роби. Това се прави целенасочено за да бъде изискана вечна благодарност и признателност за спасението от робските условия.

    Коментиран от #44

  • 42 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "обективен":

    Е тя къде ще е тогава,само си приказва😠
  • 43 Права е Нинова

    11 3 Отговор
    Турските снахи на Прокопа ПП и ДБ
    не са българи а продажни антибългари
  • 44 Робството

    4 12 Отговор

    До коментар #41 от "Истината":

    ние наложено от Иван Вазов, т.е. литературните му измислици, и най- вече Под игото.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Борис Христов

    5 10 Отговор
    „Не само няма за какво да бъдем признателни на Русия, но трябва с всички най-силни средства да поставим въпроса за нейната колосална отговорност за изтреблението на българския народ”. И идат поколения, които ще покажат, че не Турция е попречила на българския народ да бъде той днес в реда на най-големите и могъщи народи в Европа, а християнска православна Русия; че по нейна вина са изгаснали много сили, много нереализирани възможности за могъщество и култура”.

    Коментиран от #51

  • 47 Нинчето

    2 7 Отговор
    и нейният послушко радев, що не ходят да доят кравите?

    Коментиран от #49

  • 48 24 МАЙ...

    5 8 Отговор
    ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАЗНИК
    НА КОЙТО ИМА ...
    САМО Б Ъ Л Г А Р С К И ЗНАМЕНА !!!!....
    НЯМА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА И
    ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО☝.....
  • 49 Ясно

    5 2 Отговор

    До коментар #47 от "Нинчето":

    Обаждаш се от Околовръстното
  • 50 Злобно

    2 5 Отговор

    До коментар #45 от "Ха ха ха":

    човече, успокой се и се радвай, че изгонихме тези с ботушите!

    Коментиран от #58

  • 51 Да предателм

    6 0 Отговор

    До коментар #46 от "Борис Христов":

    Бог отдавна те е гръмнал
  • 52 24 май

    4 7 Отговор
    е най-хубавото и безспорно нещо в българската история.

    Коментиран от #56

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Драги

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    моят прадядо , революционер и опълченец, е участвал в сръбско- турската война 1876 година в четата на Филип Тотю, и после става доброволец в Опълчението, сражава се и на Шипка. А 3 ти март действително ни води до свободата на България, и то Сан Стефанска България с всички географски области- Мизия, Тракия и Македония Нито един българин не е отишъл на Берлинския конгрес да защити националния ни идеал . Така, че за мен трети март е истинския национален празник. Но ще бъда винаги за ПП и ДБ.

    Коментиран от #65

  • 55 Русороб

    1 7 Отговор

    До коментар #36 от "Руската грешка":

    и неук, върви ръка за ръка. Ленин и 1928 година - идиотия, измислица като всички руски опорки!

    Коментиран от #60

  • 56 Азбуката

    4 0 Отговор

    До коментар #52 от "24 май":

    е създадена, за да се преведе Библията на славянски език. Т.е. целта е християнизация на държавите, и не е свързано със светската власт.
  • 57 Корни

    1 5 Отговор

    До коментар #29 от "Моряка":

    може да отреже нещото, но само на запъртъка и радев.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Бспар

    1 6 Отговор
    Нинчето е срам за всеки комунист! И Путин с митрофанка се срамуват от нея! А ви е?
  • 60 Недоучен

    8 1 Отговор

    До коментар #55 от "Русороб":

    Колегата е сгрешил датата,яви пише от телефон.
    През 1918 г.Ленин ликвидира договора.
    Оригиналът се нарича Манифест и е в Народната библиотека и Военният музей в Търново.
    Руският император плаща 82 млн.златни франка.
    Това е причината Бълг.армия да се изнесе от Турската на Сръбската граница.
    Русия освен че дава огромни жертви, плаща и Южна. България.
    Иди в библиотеката, прочети и си удари главата в паметника на американските летци освободители на България

    Коментиран от #62

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 червен,ляв и отвратен

    4 2 Отговор
    Писна ми от тая и ,,НЕЙНОТО" БСП...
    Отвратен съм и години вече не ги подкрепям,въпреки че в началото на 90-те се биех със сините талибани от СДС в защита,че не ни трябват БАНАНИ, а РАБОТА И ДА НЕ СЕ КРАДЕ И РАЗГРАБВА И РАЗГРАЖДА...
    По-късно проумях,че ТОЧНО ,,ЧЕРВЕНИТЕ" РАЗГРАДИХА И ЗАГРАБИХА НАШИЯТ ЖИВОТ!
    ТОГАВА!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Това са рускин теории

    2 4 Отговор

    До коментар #54 от "Драги":

    Нито един българин ,прочети в Берлин даже не е спомената България толкова ги е било. еня за нас твоите ребята
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Ти чул ли си

    1 3 Отговор

    До коментар #64 от "Поми":

    За зеления терор.А при кой е бил той.Биячи на Земеделците,тогава е приет закон при които ,може да си във властта без образование.На 9 септември 1944 г.Дядо ми каза ,че е имал пари да купи къща от приятел евреин в центъра на града.Не ми разказвай твоите ком.гкуписти,когато итнемат всичко от селяните и ги вкарват насила в ТКЗС.Малък си мойто момче
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Няма такъв народ

    2 0 Отговор
    То няма смисъл да сте въобще в парламента...
  • 70 С 2 думи

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Българин":

    не са само руски и фински , айде сега и ние сме чели история.....
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ха ха ха аха ха

    2 3 Отговор
    Първо си прати отрочето в москва.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Е затова говоря

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "СевМак":

    Руска и македонска пропаганда че Българската Писменост не е наша. Не вярвам да има Българин който ще приеме че Кирилицата е създадена от македонци, както твърди тавариш Путин.

    Коментиран от #94

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Бесепар

    3 6 Отговор
    Червените кхмери са вън от властта , израждане тоже- все благи вести.
  • 78 Калин

    7 2 Отговор
    България бавно и сигурно се превръща във втора Украйна под вещото ръководство на предателите от ПП и ДБ.
  • 79 Небългарка

    2 4 Отговор
    Таз и личната и свита не са ли доживотни депутати
  • 80 Мнение

    8 2 Отговор
    Извинявайте,ама сегашното профашистко българско правителство,е съставено от напълно луди хора! 3 март трябва остане нацоинален празник на България за век и веков! Без 3 март нямаше да има 24 май! Толкова ли не могат да го проумеят това?! Проумяват го разбира се,ннне им изнася! Както и да е не пипайте свещената дата за България 3 март, гадове проклети!
  • 81 Светъл пример

    4 2 Отговор
    Бе то и 9 септември беше национален празник..тия дати не са чак така константни както ще се опитат да ги изкарат руските хора
  • 82 нено

    6 3 Отговор
    На този" АБЕ" , да не обижда първо жена смела, откровена, борбена българка! Детето и не ползва парите на Сорос, с ума и таланта си доказва, че е българин талантлив!
  • 83 Колко

    2 5 Отговор
    Тъпизми в един пост. И какво точно е станало на 3 . 3 . Не е създаване на България, а за приключване на войната между Турция и Русия. Със същата сила може и да е празник на Черна гора и Сърбия.

    Коментиран от #86

  • 84 ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАР 16

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Кратко и ясно.Това са факти.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Само че

    3 4 Отговор

    До коментар #83 от "Колко":

    В Сърбия и Черна Гора са националисти и няма да приемат руски победа във война за техен национален празник.
  • 87 Гражданин

    6 3 Отговор
    Аз изказвам своето мнение че докато съм жив за мен националният празник си остава 3 март Промяната не е промяна те са едни шайка разрушители на българската държава докато има здраво мислещи хора като нас Българите ще честваме празника 3 март няма да се дадем те може да искат утре да отсъпим Кърджали на Турция ние ще остъпим ли нека всички нека това правителство да бъде махнато преди да са предали и последно което имаме а именно националният ни празник.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 БСП-марксисти

    3 5 Отговор
    Добре си ти крадло Нинова.Изучи си чавето в Америка безплатно (нали маминото е най умното)
    Окраде чрез Техноекспорт милиони с коети стана милионер.Сега даваш акъл чрез БСП с която
    нямаш нищо общо (защото си настоящ милионер).И накрая да попитам:Има ли при тебе
    социалист който да не е откраднал?
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 мдда

    6 4 Отговор
    Нинова, не ни губи времето!!!

    Коментиран от #102

  • 92 Илиева

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "оня с коня":

    Ами,когато ставаш и лягаш с лъжи никой не ти вярва.Такъв е случаят с др.Нинова.Нали тя уж ограничи мандатите на депутатите на БСП но какво стана?Лъжа.Петър Кънев,Вигенин,Нинова,Румен Гечев и т.н.защо са в НС? Лъжата веднага ще каже,че изброените нямат пълни мандати…Имат,нямат стигат им по 20 г.в НС.Да ама не.На Нинова и трябват верни пажове и понеже са кът тя крепи тези около нея,че без тях е аут от БСП.Жалко е,че има малко но все пак ги има наивници,които й вярват и се връзват на обещанията й как ще ги уреди,като победи.Ха,ха,ха
  • 93 💯Не може да е 24 май💯

    2 3 Отговор
    Защото ще имаме два химна- мила родино и върви народе възродени. Независимостта - 22.09. е по- добър вариант🧐
  • 94 Ха ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "Е затова говоря":

    Ти не можеш да четеш нормално.
    Путин казва ....Азбуката идва от Македонските земи...не казва от Македония
    Солун е столица на македонските земи
    Кирил и Методий са от този град

    Коментиран от #100

  • 95 Предложение

    6 4 Отговор
    Предлагам 2 февруари да стане национален празник. Той е олицетворение на управляващите.

    Коментиран от #97, #98, #101

  • 96 Предатели!

    4 4 Отговор
    Ето защо, БКП трябваше да бъде забранена, а не трансформирана в БСП! Проруски мекерета!
    Разбирате ли въобще какво правите?
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 На 2 Февруари

    3 1 Отговор

    До коментар #95 от "Предложение":

    Е Сретение Господне. Празник. Поне за Християните.
  • 99 Бесен

    4 1 Отговор
    Абе, няма ли по важни неща за правене в тая държава, те тръгнали да се джафкат за датите сега.Отидоха още няколко месеца на вятъра
  • 100 Хахахаа

    2 4 Отговор

    До коментар #94 от "Ха ха ха":

    Да, така каза Путин, без да уточнява че това е България. И че Писмеността не е руска, македонска, а Българска. Ма русофилите какво ги боли за изкривяване на историята.
  • 101 Хлад

    2 0 Отговор

    До коментар #95 от "Предложение":

    Малко ще е студено на 2 февруари за гей парада.
  • 102 БСП-марксисти

    3 0 Отговор

    До коментар #91 от "мдда":

    Ще ви губя времето защото както е казал народа:"Аз съм гьонсурат"
  • 103 Точно

    1 0 Отговор
    10% народно удобрение, щели конституция да изменят. От тези 10, 5% ще се наложат закони в изгода на Турция. Това ли искате народе?
  • 104 Ник

    0 0 Отговор
    За да няма спор за датата - да приемат 1 юли.Сещате ли се защо?Тия стигнаха дъното.
  • 105 Саид Алзахер

    0 0 Отговор
    Поредната балъчка дето си мисли, че ще промени света.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове