Last news in Fakti

4 Август, 2023 07:19 6 183 131

Костадин Костадинов осъден за клевета

  • клевета-
  • костадин костадинов-
  • съд

Има злоупотреба със свободата на словото, злонамереност и отправяне на оскърбителни лични нападки, приема съдът

Костадин Костадинов осъден за клевета  - 1
Снимка: Нова телевизия

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов е осъден да плати 5000 лв. обезщетение на репортера Васил Иванов, тъй като през май 2020 г. е публикувал във Фейсбук профила си обидни и клеветнически твърдения за него. Това се вижда от решение на Софийския градски съд, за което съобщи първо bird.bg. "Сега" се запозна със съдебния акт.

Костадинов казва за Иванов че е монтирал "поръчков материал" и "прави това, което му кажат. Зависим от системата и от тези, които му плащат да прави нереалистични и подвеждащи материали". Костадинов казва още, че Иванов се е навел пред властимащите и изпълнява политически поръчки.

Иванов съдеше Костадинов за 26 000 лв. като частичен иск от 100 000 лв. Решението на Софийския градски съд, постановено от съдия Гергана Коюмджиева, през месец май не е окончателно и може да се атакува както от Иванов, така и от Костадинов. Заради случая репортерът съдеше и партия "Възраждане" за 10 хил. лв. като частичен иск от 50 000 лв., но съдът отхвърля тази част от иска.

След отхвърлените искове Иванов трябва да плати за разноски 693 лв. на Костадинов и още 1400 лв. на "Възраждане". Костадинов пък му дължи 825 лв.

Костадинов взема Иванов на мушка, след като той разкрива лъжата, че "Възраждане" не са имали законова възможност да се откажат от партийната си субсидия, което беше тяхно предизборно обещание. В репортажите си репортерът се занимава и с придобиването от Костадинов на апетитен имот близо до морския бряг във Варна за 200 000 лв. За партийната субсидия имаше и прокурорско разследване, което обаче беше прекратено през 2021 г. с мотив, че престъпление няма.

В исковата си молба Иванов разказва, че от 6 до 13 май 2020 г., след като е излъчено негово интервю с Костадинов, е бил обект на клеветническа кампания от страна на "Възраждане" и лидера ѝ. Това накърнило честта, достойнството и доброто му име, с които се ползва сред близките си, колегите и в обществото.

"Така посрещнахме екипа на Нова ТВ, който снима около 4 часа, за да монтира поръчков материал в опит да компрометира д-р Костадин Костадинов. Посрещнахме един журналист - жертва на времето, в което живее. Човек, който прави това, което му кажат. Зависим от системата и от тези, които му плащат да прави нереалистични и подвеждащи материали, практикуващ в държава, която е на 111 място по свобода на словото и се управлява от хора с прякори Тиквата, Свинята, Джуджето. Безскрупулни и готови на всичко, за да останат на власт, за да продължат да грабят ненаситно", твърди Костадинов.

Оказва се, че видеото, което Костадинов поства и което стои и 3 дни на сайта на тв "Евроком", е монтирано със субтитри, които не отговорят на истината.

Свидетелите

Свидетелка, колежка на Иванов, присъствала на интервюто, разказва, че след като официалният разговор между Костадинов и Иванов приключил и камерите на тв били изключени, двамата започнали да си говорят приятелски, а двама приятели на Костадинов продължили да снимат случващото се с телефоните си. Костадинов обърнал разговора към политиката, към това че поръчки се изпълняват от журналисти и т.н. Иванов говорел за бившата си шефка в телевизията и думите му били, че тя "се наведе пред гербаджиите", затова между тях настъпил скандал, заради което той напуснал телевизията.

Този разговор не отговаря на монтираното и излъчено във Фейсбук от Костадинов. В монтажа се чува "се наведох пред гербаджиите", въпреки че Иванов не е правил такова изявление.

Показания по делото е дал и Ц.Г., вероятно Цончо Генчев, тъй като той обяснява, че е съучредител на "Възраждане". Той бил случайно с Костадинов по време на интервюто. Лидерът на партията го поканил да му види къщата, а там ги чакал екипът на Нова тв. Ц.Г. свидетелства, че репортерът започнал да задава с изключително арогантно държание провокативни въпроси и две камери снимали Костадинов. Той поканил всички в къщата. Имало въпроси за къщата, за партийната субсидия, за назначението на Костадинов в Регионалния исторически музей.

Костадинов води и свидетелка, която има договор с "Възраждане" с рекламната си агенция, която казва, че е чула реплика на Иванов "Да, ама пред гербаджиите се наведох". Съдът обаче не дава вяра на тези показания, определяйки ги като противоречиви. Освен това по делото има и експертизи, които показват, че записът на Костадинов е манипулиран.

Какво приема съдът

Съдът приема, че изявленията във видеото по адрес на Иванов са обидни и клеветнически. "Липсата на достатъчно фактическо основание в подкрепа на оценъчните съждения означава, че в случая има злоупотреба със свободата на словото, злонамереност и отправяне на оскърбителни лични нападки. Това е виновно и противоправно поведение", пише в съдебното решение.

Според съда използваните от Костадинов изрази по адрес на Иванов излизат "далеч извън допустимия тон и език", внушават "нравствено укоримо, неморално и противоправно поведение и засягащи по недопустим начин правната сфера на ищеца".

В част от изказванията на Костадинов съдът не намира обида и клевета, макар и "да са използвани изразни средства, манифестиращи крайно негативно отношение към личността на Иванов".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нов евроатлантик

    95 41 Отговор
    Търси се под вола теле !
  • 2 Най

    62 90 Отговор
    малкото , за което трябва да бъде осъден ! Както и ямболскиия Тошко !

    Коментиран от #80

  • 3 копейкин

    77 134 Отговор
    хората не те понасят нито теб нито "израждане" руска подлога ходи под полата, на Мунчо създателя ви.

    Коментиран от #31, #122, #129

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Прозрение

    103 62 Отговор
    Това че е осъден Костадинов незначи че е виновен и всичките тия работи които е казал са лъжа всеки сам може да се досети че освен изпълнителната и законодателната съдебната власт също може да е под контрола на посолството

    Коментиран от #11, #16, #82

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Точен

    104 44 Отговор
    Василчо Иванов = Кирияк Стефчов.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Геша

    105 34 Отговор
    Много напоителна и подробна "информация" е предоставена на удобната медия.Явно машината за оцапване и компрометирани на опасния политически противник е задействана на максимални обороти.

    Коментиран от #90

  • 11 Така е

    43 12 Отговор

    До коментар #6 от "Прозрение":

    Истината боли !
  • 12 кокорчо

    69 26 Отговор
    КАКВОТО Е КАЗАЛ КОСТАДИНОВ Е ВЯРНО САМО Е НЕДОКАЗУЕМО

    Коментиран от #58

  • 13 Бялата Златка

    23 28 Отговор
    ПЛАТИ СИ БЕ!
  • 14 Връщай

    23 30 Отговор
    Парите,бе!
  • 15 Последния Софиянец

    44 75 Отговор
    Долу Възраждане

    Коментиран от #33

  • 16 Знаещ

    33 52 Отговор

    До коментар #6 от "Прозрение":

    Поредната опорка. За ввсичко са ни виновни външни фактори. Че Костадинов си е крадец на дребно, (все още) и децата го знаят.
  • 17 Наблюдател

    36 33 Отговор
    Ето въпросният скромен имот на др Костадинов.

    Коментиран от #23, #37, #49, #50, #88, #94, #113

  • 18 Отлично

    30 60 Отговор
    Разорете го тоя национален предател, вземете му и последната копейка, съд до дупка, има за какво
  • 19 Алоха

    25 54 Отговор
    Този противен копанар трябва да бъде съден за цялостно творчество
  • 20 А Ленчето

    53 22 Отговор
    Колко ще вземе? Ще го съсипят с дела напълно демократично, както Байдън съсипва предизборно основния си опонент Тръмп и се кани да го вкара в затвора за 50 години. Само тояга за такива "демократи".
  • 21 Хахаха

    56 14 Отговор
    След отхвърлените искове Иванов трябва да плати за разноски 693 лв. на Костадинов и още 1400 лв. на "Възраждане". Костадинов пък му дължи 825 лв...иначе казано наведения Иванов ще получи 825 лв. а ще даде 2093 лв, краварска му работа:)))
  • 22 Наблюдател

    16 44 Отговор
    "Свидетелят" Цончо Гаев е знакова за партията та Копейкин фигура. Младият Силвестър Ганев, син на депутата от "Възраждане" Цончо Ганев, придобива скъп апартамент на 17 години. Това показва справка в имотния регистър.

    Апартаментът се намира в Горна Баня и е придобит изгодно за общо 197 442 лв. или 1100 евро на кв.м. В цената влиза и подземен паркинг.

    Синът на депутата не може да вземе ипотечен кредит на тази възраст. В декларациите на баща му има влог в евро, но не и такава голяма сума.

    Титуляри на младия купувач са майка му и баща му - Александра Ганева и Цончо Ганев.

    От посочения документ става ясно, че апартаментът е с квадратура от 86 кв.м., а паркинга - близо 22 кв.м.

    Коментиран от #25, #26, #32, #44

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 тц тц

    56 17 Отговор

    До коментар #22 от "Наблюдател":

    Апартамента на Киро струва 350 000 лева, сладкарницата му още толкова, Кокор пък има 5 офшорки, за новите им дружки тулупа и Шиши да не говорим, а платения наблюдател прави на въпрос 200 000 лева, колкото струва една панелка.

    Коментиран от #52

  • 26 УжасТ

    29 8 Отговор

    До коментар #22 от "Наблюдател":

    "197 442 лв. или 1100 евро на кв.м."...абе ти в кашон ли живееш, то моя апартамент струва повече!

    Коментиран от #35

  • 27 Развеселен

    15 33 Отговор
    Хайде, хаирлия да е!
    Пък догодина, дай Боже и затвор!
  • 28 Само Възраждане

    40 25 Отговор
    Скоро ще осъдим фашагите от гербппдбдпс.

    Коментиран от #42

  • 29 😄😄😄😄

    21 30 Отговор
    КОПЕЙКАТА - Мога да платя само ,когато ми пратят РУБЛИТЕ от МОСКВА.😆😆😆😆

    Коментиран от #34

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Виж

    14 10 Отговор

    До коментар #3 от "копейкин":

    минусите към коментара, който си написал и съди дали е така. Можеше да се мобилизирате по-добре...

    Коментиран от #112

  • 32 А палата в Барселона

    34 8 Отговор

    До коментар #22 от "Наблюдател":

    на вожда ти Боко? Пестил е от закуски завалията крвара крадлив, нали?

    Коментиран от #36

  • 33 И ти ли

    18 6 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    фурнаджийска лопато...

    Коментиран от #73

  • 34 Българин

    31 6 Отговор

    До коментар #29 от "😄😄😄😄":

    Копейката я остави ами вземете съберете някой цент за жилище на наблюдателя, че на него 200 000 лв му се струват колкото кюлчета в нощно шкафче и къща в Барселона:) В краен случай му намерете местенце под някой мост в САЩ:)
  • 35 Наблюдател

    7 17 Отговор

    До коментар #26 от "УжасТ":

    С новата субсидия може да придобие по скъп имот.
  • 36 Наблюдател

    6 20 Отговор

    До коментар #32 от "А палата в Барселона":

    Бойко е изпран и аз го обичам!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Анонимен

    4 4 Отговор
    Да навърви!
  • 40 Осъдения

    11 16 Отговор
    Да плаща в Евро не в рубли
  • 41 Политкорект

    30 11 Отговор
    Пак удариха дъното, присъда за публикация във Фейсбук. Който е чувствителен джендър и се обижда, да не чете постове в чужди профили. Вместо да си гледат убийствата и кражбите, се ангажира ресурс на съдебната система за глупости. Ако Костадинов тръгне да съди всички, които го обиждат публично, къде ще му излезе краят?
  • 42 Наблюдател

    6 11 Отговор

    До коментар #28 от "Само Възраждане":

    Първо осигурете децата с имоти, пък след това ще съдите.
  • 43 123456

    36 6 Отговор
    Иванов беше страхотен журналист , докато не му свиха сармите и хвана правилният микрофон. Оттогава не искам да го виждам ...
  • 44 А ти

    13 7 Отговор

    До коментар #22 от "Наблюдател":

    провери ли дали няма други източници, напр. наследство от баба и дядо или ипотека от мама и тате... Ама бързаш да заслужиш жалките стотинки, до които си опрял. Дребна душа - дребни сметки прави
  • 45 Студопор

    14 5 Отговор
    По тази логика ФАКТИ трябва да осъдят половината от коментиращите, ако не и всички. В това число и мен. 😁
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Наблюдател

    10 23 Отговор
    Видно е, че Костя Копейкин има фанатично предани симпатизанти. Както се полага за всеки фюрер.
  • 48 !!!?

    13 27 Отговор
    Копейкин излъга избирателите си, че ще управлява сам. Копейкин излъга избирателите си за "Covid -19". Копейкин излъга, че е за запазването на Лева. Копейкин излъга, че иска излизане от ЕС. Копейкин излъга, че не получава долари от САЩ, Копейкин лъже, че не се навежда на посолството ! Народът не търпи лъжците, а най-наглите нарича безродници !!!?

    Коментиран от #51

  • 49 Някой

    17 11 Отговор

    До коментар #17 от "Наблюдател":

    Остана сега да докажеш, че това е неговата къща, а не си копнал произволна снимка и си я представил за имота на Костадинов. По този начин може да се сдбиеш и ти с присъда за клеветничество.

    Коментиран от #53, #54

  • 50 !!!?

    13 7 Отговор

    До коментар #17 от "Наблюдател":

    Привлича на част от гетото във Филиповци !!!?
  • 51 ???!

    16 7 Отговор

    До коментар #48 от "!!!?":

    Кирташки и Кокорчо: "Искаме да кажем ясно на нашите избиратели, че ние в коалиция с ГЕРБ и ДПС никога няма да влезем."

    Коментиран от #56

  • 52 Да обаче

    11 10 Отговор

    До коментар #25 от "тц тц":

    Кирил Петков е дарил на СУ Свети Климент Охридски сумата 500000 лева, лични средства, не ги е крадил, а честно е спечелил. Когато плювачът с тъщата от БСП, която се е сдобила с няколко евтини жилища за момите си, а после продала, дари на училище или университет, ми се обадете.

    Коментиран от #97

  • 53 Наблюдател

    5 4 Отговор

    До коментар #49 от "Някой":

    Има я в репортажа на Василев по Нова.

    Коментиран от #66, #71

  • 54 Истината

    10 9 Отговор

    До коментар #49 от "Някой":

    Костадин Костадинов става собственик на имота след местните избори през 2019 г., когато лидерът на социалистите Борислав Гуцанов се опитва да го наложи за кандидат за БСП за кмет на морската столица.

    Апетитният имот в луксозен комплекс е закупен за около 215 000 лв., а продавачът по документи е… червена активистка, близка до Борислав Гуцанов. Името ѝ е Невяна Иванова и се води (на документи) управител на „Медийна компания” ЕООД, чийто собственик всъщност е съпругата на Гуцанов – Моника.
  • 55 Тц тц тц

    3 2 Отговор
    Стига уее......този честник,
  • 56 !!!?

    8 12 Отговор

    До коментар #51 от "???!":

    Като сочиш и други като Копейкин само потвърждаваш, че е лъжец...а като гласуваш за него ставаш съучастник !!!?
  • 57 Антонинус Пиус

    8 11 Отговор
    Да бъде разследван за работа в интерес на друга страна, предателство, организиращ фашистки прояви, обиди и като се установи, че не работи за интересите на България, да бъде съден. Също да се провери как е купил земя по 2 лв м2.

    Коментиран от #64, #67

  • 58 Антонинус Пиус

    13 12 Отговор

    До коментар #12 от "кокорчо":

    Абе той си взима тлъстите хонорари от Русия, купува земя на безценица, а вие го защитавате за шепа копейки.

    Коментиран от #62

  • 59 Копейкин

    8 8 Отговор
    Ваксинирам се и си държа парите в евро 😁

    Коментиран от #61

  • 60 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    14 4 Отговор
    В БГ и политици и журналисти са лакеи и правят това, което им кажат господарите.
  • 61 Лижете ли

    11 4 Отговор

    До коментар #59 от "Копейкин":

    топките на Боко? Вкусно ли е облизанчовци лакомници?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 иларий

    10 3 Отговор
    НЕ СЪМ ЧЕЛ ПИСАНОТО НО ЩОМ Е БИЛО ЗА В.ИВАНОВ - БИЛО Е ИСТИНА
  • 64 Докъде стигнахте

    11 3 Отговор

    До коментар #57 от "Антонинус Пиус":

    с чегъртането плужеци?

    Коментиран от #115

  • 65 Козяк мрази 3-ти март

    15 8 Отговор
    Голям пиар се прави на Костадинов. Това фашагите да са срещу теб, да фъргат огън и жупел, газ да пиаят само като те видят, си е реклама отвсякъде. Колкото и ала-бала портокала да има на местните избори, все ми се струва, че Възраждане този път ще поднесат изненади за ужас на жълтопаветните слуги на козяк
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Кики и Коки

    14 6 Отговор

    До коментар #57 от "Антонинус Пиус":

    работят за САЩ. Сами си признаха в записа. Прокуратурата спи.

    Коментиран от #116

  • 68 Eдин

    10 3 Отговор
    цитат: "" След отхвърлените искове Иванов трябва да плати за разноски 693 лв. на Костадинов и още 1400 лв. на "Възраждане". Костадинов пък му дължи 825 лв. "" АНЧЕ, не разбрах моме, е тия 5000 лева в заглавието къде са?
  • 69 киро жабата

    5 3 Отговор

    До коментар #62 от "Боко":

    а дали ще излезе мъжко бе баце?- ще ,ще кики ,само се отпусни
  • 70 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    12 2 Отговор
    Кави времена дойдоха, човек да не може да има лично мнение и да не може да го изкаже.

    Моето мнение е, че и бг журналист и бг политици, са лакеи и правят каквото им кажат господарите. На едните господарите са в Москва, на вторите в Брюксел, Париж и Берлин, на трети във Вашингтон, на четвърти в Анкара и Истамбул, на пети религиозни фанатици в Риад и Мека ...
  • 71 И защо

    9 3 Отговор

    До коментар #53 от "Наблюдател":

    така бе, къща като къща. С такива е пълно около София. Не мойте с лошо, че се излагате.

    Коментиран от #75

  • 72 Българин

    9 19 Отговор
    Костя Копейкин просто е един тарикат, който е разбрал, че в България има много хора, които не искат да им говориш истината а да им говориш това, което те смятат, че е истина. Тези хора се чувстват прецакани и неуспели в живота и са решили, че ЕС, НАТО и САЩ са виновни за това. И за да им е комфортно искат някой да им каже, че не те самите а някакви тъмни сили са виновни за проваленият им живот. Затова Копейкин непрекъснато повтаря, че България е американска колония, всичко се решава в американското посолство, ЕС ограбва България, западните капиталисти са довели българският народ до просешка тояга а приемането на еврото ще ни унищожи като нация. И предлага просто решение - България да възстанови суверенитета си като излезе от ЕС и НАТО. Но не казва, че ако това стане, България ще спре да съществува.

    Коментиран от #107

  • 73 Ром от Лом

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "И ти ли":

    Нема да обиждаш брат ми
  • 74 копейкин

    8 10 Отговор
    Върни субсидията.

  • 75 Наблюдател

    7 8 Отговор

    До коментар #71 от "И защо":

    За 200 000 лева? Ще ми дадеш ли адрес на продавача? Да не е само референция за лидери на Израждане?
  • 76 Възмутен наблюдател

    16 9 Отговор
    “Не е народ, а мърша” (Петко Славейков). Днешните евробългарски роби и подлоги наричат Костадин Костадинов “Копейкин” без нито едно доказателство. Сладко им е евроробството. Не искат независима държава. Дано Господ да ги задави в злобата и подлостта им.
  • 77 За клеветничество има

    20 5 Отговор
    Осъждане, а за национално предателство, няма?
    При наличие на доказателствата от записите, националните предатели даже са на власт.
    Пълна пародия е....

    Коментиран от #84

  • 78 българина

    16 2 Отговор
    защо лицето БМБ не беше осъден от двайсетте мисирки с микрофони??? или пък Паси за май ната му на православието от БПЦ? за каквито сте гласували точно това ще получите
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Абе

    9 6 Отговор

    До коментар #2 от "Най":

    Тоя трябва да бъде съден за всяко негово изказване!

    Коментиран от #100

  • 81 Само питам

    9 10 Отговор
    Значи Костя Копейкин официално е признат за КЛЕВЕТНИК!

    Коментиран от #96

  • 82 Мда

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Прозрение":

    Всеки глупак да.
  • 83 Блатен КУМар

    14 2 Отговор
    Не Ви ли прави впечатление за 30+ години сценария е един и същ. Изключете се от пипълмертрията и не им предоставяйте данни за себе си. Това ако не друго ще е първата Ви крачка към вашата лична свобода...
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Мнение

    17 7 Отговор
    Хубаво е осъден Костадинов,а кога ще бъде осъдено българското военолюбско профашистко правителство во главе с неговия тартор Денков, който тласка България към война, следователно към гибел !
  • 86 тито

    17 5 Отговор
    хаха голяма победа за кученцата на Сорос!
    Сега ще отидат в Юс-ембасито да им дадат саламче.
    Ама може и някой голям салам да им дадат и да се задавят.
  • 87 иво

    16 5 Отговор
    НЕ СЛЕД ДЪЛГО ГЕОПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО ЩЕ БЪДЕ ПРЕНАРЕДЕНО И НЯМА ДА ЗАВИСИМ ОТ ПОСОЛСТВОТО !!!!! НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЛЕД ТОВА С ВСИЧКИ МАРИОНЕТКИ, МАНИПУЛАТОРИ И СЛУГИ НА ПОСОЛСТВОТО ОТ КОЗЯК № 16
  • 88 Това е трета

    15 9 Отговор

    До коментар #17 от "Наблюдател":

    Различна снимка от други и две които са все "имоти на Костадинов"
    Клеветническата кампания срещу Възраждане върви под пълна пара въпреки това Възраждане ще бъде първа политическа сила на следващите избори

    Коментиран от #101

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Тоя "индиец"

    13 7 Отговор

    До коментар #10 от "Геша":

    е най-гадния червей пълзял по нашата земя. Даже по гаден от Бойко.
  • 91 АУУУУУ

    4 1 Отговор
    ПОЧНАХА ГО 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 92 Артилерист

    12 4 Отговор
    Тази присъда на гнилата бг.съдебна система е част от войната на атлантиците срещу инакомислещите. Бг.антлантиците са платени подлоги на американците, които, американци, подкрепят бандеровските фашисти и оттук може да си направим заключение какви са и тези-Пасито, Тагарев, Атлантическия клуб- които те подкрепят в България...

    Коментиран от #95

  • 93 демоНИкрация

    8 6 Отговор
    Ясно е, че сега цялата държава ще бъде впрегната да очерня "Възраждане" и лидера й, за да може да им падне подкрепата до местните избори! Страшното е, че тези политически гонения много приличат на пълзящ фашизъм! Когато беше арестуван лидерът на ГЕРБ, се надигна голям вой в негова защита! Как така партиен лидер ще арестуват... При Костадинов е обратното - всеки ден слушаме призиви от ( "определени лица")да бъде арестуван и партията да бъде ЗАБРАНЕНА!
  • 94 Костадинов

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "Наблюдател":

    Сам публикува снимка на имота си
    Той представлява кръгла постройка разделена на шест сектора като всеки сектор има различен собственик и единият от тях е негов
  • 95 Хаха

    6 2 Отговор

    До коментар #92 от "Артилерист":

    Кви местни избори бе? Един читав няма в тая партия, кой ще ги избере за кметове?
  • 96 Само казвам

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "Само питам":

    Когато мошеничеството и престъпността са официална власт, тогава -да официално е признат. А реалността е противоположна на официалната.
  • 97 Кирил Петков

    4 5 Отговор

    До коментар #52 от "Да обаче":

    Подари една заплата и на Украйна
    Пожела всички да дадем но не съм чул някой да го е последвал
  • 98 Стига бе

    9 4 Отговор
    Паси защо никой не го съди за клевети ,реч на омразата, дискриминация..

    Коментиран от #102

  • 99 Че то

    7 5 Отговор
    Че то ако Костадинов тръгне да съди пуделите на ППДБ ,както и коментиращи тук за расистки обиди ,тия шматароци ще останат и без ръководство , и без електорат.
  • 100 Кой

    1 4 Отговор

    До коментар #80 от "Абе":

    Васко ли? Не мисля. Но съм забелязал, че е от типа "На мъртво куче нож вади, на сухо... зъби точи".
  • 101 Наблюдател

    6 7 Отговор

    До коментар #88 от "Това е трета":

    Вместо да защитаваш фюрера Копейкин влез в сайта на Нова телевизия и виж репортажа на Васил Иванов. То се прави пред къщата и в двора и. Копейкин обяснява как и кога я е придобил. Имал 15 000 рева спестявания и тегли 195 000 лева кредит..
    Първата част на разследването е от 03. 05.2020 със заглавие
    РАЗСЛЕДВАНЕ НА NOVA: Как противници на партийните субсидии харчат държавните пари?

    Втората част е от 10. 05.2020
    РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАСИЛ ИВАНОВ: Нови разкрития за председателя на „Възраждане”

    Коментиран от #104

  • 102 Що стига

    4 3 Отговор

    До коментар #98 от "Стига бе":

    Зависи кой държи съда. А съда го държи който плаща. И властта я "избира" пак този. Що не съдите Сорос?
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 О, в Нова

    3 5 Отговор

    До коментар #101 от "Наблюдател":

    Там никога нищо не е манипулирано. Особено "новините" за Украйна.

    Коментиран от #105, #109

  • 105 Наблюдател

    5 2 Отговор

    До коментар #104 от "О, в Нова":

    Ами виж репортажа е сам прецених дали е манипулиран и дали вместо Копейкин говори някой артист. Накрая помоли фюрера Копейкин да те покани в къщата за да се увериш дали има такава или живее в панелка .
  • 106 Механик

    5 4 Отговор
    Костя Копейкин е патологичен лъжец, може би защото е роден на 1 април. Така например справка на платформата ”Лъжеш ли?” показва, че Копейкин е изрекъл
    17 лъжи по време на предизборната кампания за вота на 2 април. Редом до него с 11 неверни твърдения се нареждат съпартиецът му Цончо Ганев, както и Делян Добрев от ГЕРБ.
  • 107 Анти

    3 9 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    България не е била в НАТО и не е зависела от САЩ много години. И именно през тези години израстана и се утвърди като държава. При окупацията й от САЩ, НАТО и ЕС, вече над 30 г. стремглаво върви към ретопяване и изчезване.

    Коментиран от #108

  • 108 Българин

    6 9 Отговор

    До коментар #107 от "Анти":

    Опорките на Израждане за НАТО ги знаем. Истината е, че ако не бяхме в НАТО досега да сме станали Задунайска губерния с генерал-губернатор госпожа Мутрафонова. Нинова и Манолова щяха да и бъдат камериерки, Радев и Янев назначени за коняри или портиери а Костя Копейкин, като най-млад щеше да бъде фаворит на генерал-губернаторката и да се грижи за развлеченията и.

    Коментиран от #120, #125, #130

  • 109 Истината

    5 1 Отговор

    До коментар #104 от "О, в Нова":

    Ако разследването на Нова телевизия беше манипулирано и показаната сграда не е била къщата на Костадинов а друга сграда истината лесно щеше да се докаже а Костадинов да заведе дело за клевета и да го спечели. И какво общо има тук Украйна? Репортажа е от 2020 година.
  • 110 Копейки

    7 1 Отговор
    Това е началото на края.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Защо ми мучиш

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Виж":

    в множествено число??? И какво ме интересуват минусите, и плюсовете? Това е лично мнение!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Антонинус Пиус

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "Докъде стигнахте":

    Ами почнахме с Копейката.
  • 116 Антонинус Пиус

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "Кики и Коки":

    За тях не знам, но Копейката работи за Русия.
  • 117 Копейкин

    2 3 Отговор
    е руски измамник

    Коментиран от #119, #127

  • 118 Троен Тулуп

    2 0 Отговор
    Костадинов води и свидетелка, която има договор с "Възраждане" с рекламната си агенция, която казва, че е чула реплика на Иванов "Да, ама пред гербаджиите се наведох". Съдът обаче не дава вяра на тези показания, определяйки ги като противоречиви.

    Ами незнам какъв е този съд който взима страна в даден спор като отхвърля свидетелски показания в полза на едната страна. Незнам дали могат да обяснят какво противоречие има в репликата "Да ама пред гербаджиите се наведох" сигурно понеже съдът е силно безпристрастен по отношение на герб може би...?

    Да гаврата с правосъдието в бг си върви безметежно и демократично
  • 119 Верно ли бе

    1 0 Отговор

    До коментар #117 от "Копейкин":

    Кравешко лано...
  • 120 НАФАРФОРИЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #108 от "Българин":

    Но за щастие сега нещата са съвсем други:
    Опорките на лгбт ПП, ДБ ГЕРБ за Путин и Русия ги знаем. Истината е, че Сега като сме в НАТО вече на практика сме ЗадАтлантическа колония с генерал-губернатор госпожа или господинКенет Мертен,зависи сутрин като се събуди, като какъв ще се определи да бъде... КИРЧО и
    Кокорчо са му(и) камериерки, Борисов и Паси са назначени за коняр и портиер, Доган като най-стар и
    Опитен в евроатлантическите и анадолските ценности е фаворит на генерал-губернатора и ще се грижи за развлеченията му(и)
  • 121 Хайли лайкли

    2 1 Отговор
    Невероятен съд, невероятна, съдебна система, невероятна демокрация в новата краварскаКолония- бившаБългария
  • 122 Стоян

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "копейкин":

    Много хора бре ? Народа е с Възраждане а срещу него са само софиискитеСороскиГендари, ПЕте разни, Дебета разни и всякаква софииска наркоманскаИзмет

    Коментиран от #124

  • 123 Възмутен

    0 3 Отговор
    Ко стана!!!!???? Радетеля за България с руското знаме в ръцете и в джоба!!!?
  • 124 3 март

    3 0 Отговор

    До коментар #122 от "Стоян":

    Наесен ППтата иДБтата барабар с тиквата от банкя ще опитат народната хурка, понеже при тях смукателния рефлекс е по силен от инстинкта за само съхранение...
  • 125 От сглобката

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "Българин":

    Опорките на НАТО за Русия и Путин ги знаем. Истината е, че Сега като сме в НАТО вече сме сме станали американска колония с генерал-губернатор госпожа или господин КенетМертен в зависимост от това като се събуди сутрин и реши какъв пол иска да бъде... Според евроатлантическите джендър директиви.. Назначил(а) е Кирчо и Кокорчо за камериерки , тикваря от Банкя и Паси ги назначи за коняр и портиер, а Хр. Иванов, като най-млад ще бъде фаворит на генерал-губернаторката и ще се грижи за развлеченията и.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Левски

    1 1 Отговор
    Това са дрени работи в сравнение с 24 -те години разрушаване на държавата ни.Продадоха и заробиха собственият си народ с век напред.Коцето каквато и къща или субсидия е откраднал бледнее...Ако всичко казано и направено до сега от този човек е много голямо,много рядко някой може да се опълчи против световният американски режим.Ако се пребори печели цял народ...място на луната трябва да му купим
  • 129 Левски

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "копейкин":

    Кои хора? Народът търси спасение от негативите вече 30г. дженъри ли не бяха ,полове,наркотици,икономирата разрушена какво ли не и най важното народът знае и помни кои хора унищожиха държавата си и вместо разстрел със семействата им ние ги оставихме да ни командват и ги канят за експерти по прехода...сега разбра ли проблемите на народа? Най малкият ни проблем е руската подлога...Говоря за народа,ти ако си от богатите това е друго.Нормално е да си вербуван или да се страхуваш...
  • 130 Левски

    2 0 Отговор

    До коментар #108 от "Българин":

    Явно и ти си облъчен. От вчера нато се готви чрез завладяните си около Нигер народи да нападат Нигер.Или няма значение,в Сирия колко народ истрепаха,в Украйна като подготвяха майдана колко българи украинците избиха 2015-16 (репортажите са в тубата бтв броеше труповете) Явно пропагандата или парите променят хората....
  • 131 В. Иванова

    0 0 Отговор
    ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ В. ИВАНОВ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ ПО НОВА ТВ СЪС СКАНДАЛНИ СЛУЧКИ ОТ ЖИВОТА В БГ. ИЗЧЕЗВАШЕ(уволнен) СЛЕД ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ, ЗА НАРОДА. И ЕТО ГО СЕГА УДОБНО"цъфнал, след дълга инкубация" В МЕДИЙНОТО ПОЛЕ. КОЛКО УДОБНО СА ГО ВЗЕЛИ С ГОЛЯМАТА МУ УСТА И НАПОРИСТО НАХАЛСТВО. МОМЧЕТО С 10 НА ДЕЦА ОТ БРАКОВЕ МНГО, ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ИЗДРЪЖКИ"(Детски)" Е..... ВЕЧЕ ЩЕ РАБОТИ ПО "ПОРЪЧКА" ИНАЧЕ Е РАЗБРАЛ ОТИВА В "НЕБИТИЕТО НА ЖУРНАЛИСТИКАТА - СВОБОДНА")!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол