Last news in Fakti

26 Август, 2023 21:30 2 650 10

Важните новини във ФАКТИ на 26.08.2023 г.

  • васил божков-
  • удавник-
  • лиляче-
  • бойко борисов-
  • стефан софиянски

Правосъдие в България още няма. Има бухалки. Реформирани

Важните новини във ФАКТИ на 26.08.2023 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Васил Божков: Ще обжалвам решението на съда, това за Пригожин са глупости

“Ще обжалвам решението на съда, това за Пригожин са глупости”. Това заяви бизнесменът Васил Божков след решението на СГС да го остави в ареста.

"Правосъдие в България още няма. Има бухалки. Реформирани", написа във Facebook профила си той.

Георги Гатев, адвокатът на Божков, каза, че материалите нямат отношение по това дело. “Делото се касае за друго, няма една дума за чужденци в него. Начинът, по който се отразяват нещата около него в последните дни, говори, че има хора, които имат интерес да не е на свобода. Появи се информация в медиите, че е виновен за убийството на Алексей Петров”, каза Гатев.

Ангел Кънев, прокурорът по делото, бе лаконичен, като подчерта, че всички доводи са били изнесени вътре в съдебната зала. Той не отговори на въпроса какво общо имат отношенията на Божков с чужденци по обвиненията му.

Съдът: Васил Божков остава в ареста за постоянно

Софийският градски съд реши, че бизнесменът Васил Божков остава в ареста, предаде БТА.

Подкупен шеф от комисията по хазарта спестил на Васил Божков над 500 млн. лева

Политици от България са предупредил Васил Божков за готвената акция срещу него, затова той е напуснал страната дни преди операцията през 2020 година. Това разкри в Софийския градски съд прокурор Ангел Кънев, съобщи "24 часа".

Прокуратурата: Компании на Васил Божков работили с фирми на Пригожин

Софийският градски съд гледа мярката за неотклонение на Васил Божков. По-рано днес прокуратурата внесе искане за постоянния му арест по делото за хазартния му бизнес, съобщи БНТ.

Васил Божков: Прокуратурата може да иска каквото си ще

Днес Софийски градски съд гледа мярката на бизнесмена Васил Божков.

Любомир Канов: Връщането на Черепа вещае опасност за България

Черепа, който беше инструментален и финансов спонсор в протестите оглавени от Чорапа, пристигна след като неговият антропологичен близнак и криминален враг Трактора беше окончателно заземен. Това написа писателят д-р Любомир Канов във Фейсбук.

Черна прокоба? Нови четирима души се удавиха за ден по Южното Черноморие

Четирима души са се удавили по Южното Черноморие през последните 24 часа. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Оттам призоваха за по-голямо внимание към плажната сигнализация и къпането в августовското море. Особено внимателни трябва да бъдат родителите, чиито деца използват надуваеми съоръжения, тъй като вълнението може лесно да ги повлече навътре в морето.

От село Лиляче Бойко Борисов отправи тежки думи

Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в село Лиляче, Община Враца, на мероприятие на младежката организация на партията. Ще видим как ще продължим да участваме в тази „сглобка“, добави той. „Ние подкрепяме 36 депутати от партията на промяната, те управляват на 100% , изключвам външното министерство“, посочи Борисов, цитиран от БТА.

Бойко Борисов и с първи думи за Алексей Петров

Съболезнования към близките на Алексей Петров и надежда, че извършителите ще бъзат заловени, изказа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Врачанско. Това са първите думи на Борисов след смъртта на някогашния му съдружник.

Стефан Софиянски: Притеснявам се за живота на моя сват Васил Божков

"Притеснявам се за живота на моя сват Васил Божков! Притеснението ми е свързано с това, което се случи с покойния Алексей Петров. Надявам се да не стане като с Алексей Петров." Това каза бившият премиер и столичен кмет и сват на Васил Божков - Стефан Софиянски.

Тихомир Безлов разкри отношенията на Васил Божков с ъндърграунд средите

„В едно от обвиненията за подбудителство към убийството лицето, което се коментира е А. П. В ъндърграунд средите това е едно от обясненията за смъртта на Алексей Петров – отношенията с Васил Божков, но това са спекулативни неща“, каза експертът по сигурност от Центъра за изследване на демокрацията Тихомир Безлов в предаването „Тази събота“ по бтв.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Френдо

    8 1 Отговор
    Масова истерия и отвличане на вниманието от жизненоважните неща! За целта – цял ден спекулации, лъжи, клевети и инсинуации единствено и само спрямо Васил Божков.
  • 2 безпартиен

    4 0 Отговор
    За всичко което се е случвало и продължава да се случва,няма как да е само с един ръководител-Божков!Колкото и да е умен,сам нищо не може да направи!Сам нито бизнес на такова ниво може да изгради,нито да организира ОПГ!!!Други са "водачите" и няма да ги видите и чуете по медии!И А.Петров и В.Божков както и много други вече заминали в отвъдното за просто едни "бушони" до които стига напрежението!Когато се повиши-изгарят!
  • 3 Ангел Кънев...

    3 1 Отговор
    прокурор или махаленска клюкарка, какъв прокурор ,каква " миризлива поръчка" и от
    къде изрови, убития Пригожин ,и какво има това , като доказателство по делото !!!
    Луд прокурор , умора няма!
  • 4 Ха ха ха

    2 0 Отговор
    Айде стига с тоя криминал , че сега всички ще мисирстват още три месеца само за него ......
  • 5 Нещо да ти

    2 0 Отговор
    идва наум? А.П. ощене е изстинал в гроба и веднага ВБ. Разсейване, заблуждение и отклонение от Важното , което се случва, или Не в БГ. Конфликти между президентсвото и изпълнителната власт, предстоящи избори, скрита и явна инфлация, едни подкрепи ( финансови и не само) за едни други извън границата ни, работещи бедни и още, и още...
  • 6 Тяната

    2 1 Отговор
    Кой е съдия по делото!!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Факт

    3 0 Отговор
    Сега всички мисирки ще имат тема за прехрана още една година и нищо повече .
  • 9 Галя от

    0 0 Отговор
    Посолството. Тази кака е бола в 3 държавни аггенции и 2 министерства. След тия показания, явно не е много умна. Човек гледа да започне в министерство и да се пенсионира там. Тази има бая силна ракета носител, я семейна линия, я любовница, я наш човек на посолството.
  • 10 Ботев

    0 0 Отговор
    Усети че може да е следващия и реши по добре в затвора и жив
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол