Last news in Fakti

3 Септември, 2023 12:35 2 740 95

Ваня Григорова: Целта е да продължат грабежа на София, започнал преди 33 години с идеологията "Всичко е пазар!"

  • ваня григорова-
  • грабеж-
  • софия-
  • 33 години-
  • пазар

А една голяма победа на сглобката и на местните избори ще отпуши процес не само на промени в Конституцията, но и на демонтиране на паметници, на прекръстване на улици и даже на храмове, на промяна на националния ни празник. Процес на подмяна на цялостното ни ДНК като народ, на изтриване на колективната памет. Ще позволим ли това, попита кандидатът за кмет на София 

Ваня Григорова:  Целта е да продължат грабежа на София, започнал преди 33 години с идеологията "Всичко е пазар!" - 1
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ и ПП-ДБ опитват да си спретнат "дерби" за пред публиката, а в съблекалнята ще уговорят мача и по хавлии ще се прегърнат, за да сложат ръка и на втория по големина бюджет в държавата - този на София. Това заяви Ваня Григорова в словото си по време на Осмото заседание на XIV Конференция на Софийската градска организация на БСП, съобщават от пресцентър на формацията. На него тя беше утвърдена единодушно за кандидат на социалистическата партия за кмет на София и беше избрана за водач на листата с общински съветници. "Срещу настъпващата по същество диктатура може да се изправи ефективно само обединен фронт. Вляво е дошло време за събиране, не за нови разделения, каза още тя. - Управляват ни със "сглобка", както самите те я нарекоха. Надяват се номерът им да мине втори път".

Ваня Григорова благодари на всички районни организации на БСП и на стотиците социалисти, които я номинираха за кандидат за кмет на столицата. "Благодаря на ръководството на БСП - София, че е повярвало в мен, както и на госпожа Корнелия Нинова, която в личен разговор изрази положителното си отношение към моята кандидатура. Вярвам, че това е обективна оценка за моята дейност като синдикалист, каза още кандидатът за кмет на София. - Реших да приема поканата. За мен това не беше лесно решение - да се откъсна от професията, която харесвам, и да заложа всичко в личен план".

Тя посочи няколко причини да приеме предизвикателството и да се бори за столичен градоначалник. "Милионерите вече искат пряко властта, не през свои политически марионетки. Аз не мога да се примиря с това, коментира Ваня Григорова. - Целта е да продължат грабежа на София, започнал преди 33 години с идеологията "Всичко е пазар!". Взеха водата, взеха планината, разграбиха софийските имоти, не забравиха да отмъкнат дори и боклука. За да няма детски градини, да няма общински жилища, да няма нормални улици и зеленина в кварталите".

Григорова цитира и думи на д-р Петър Дертлиев, произнесени, когато той е гост на 44-тия Конгрес на БСП през май 2000 г.: "Една ламя шета из нашата земя, гълта фабрики, гълта болници, гълта хора. България изчезва в алчната паст на самозабравили се хора. Една хищна, мръсна, гадна, прослойка ограбва българския народ".

"Върнете се към тази реч, намерете я в интернет, ако сте я забравили, и ще се уверите колко актуално звучи, макар оттогава да са изминали 23 години. В тази ситуация никой няма право да бъде равнодушен. Всеки трябва да поеме своята отговорност. Ситуацията е нестандартна и изисква нестандартни решения, каза тя. - За да бетонират властта си, узурпирана с измама, управляващите се готвят да променят и Конституцията. Но срещу сметките на сглобкаджиите трябва да събудим истинското конституционно мнозинство - това на работещите софиянци, пълнещи всеки бюджет и мъкнещи върху гърба си тежестта на всяка следваща криза. Макар обезверени, демотивирани, уморени и все по-често негласуващи, те трябва да осъзнаят своята сила. Ние ще ги окуражим да го направят. Отново ще припомня думи от онази реч, че: "Няма в България партия, която да е годна сама да изведе страната на спасителния бряг. Даже сборът на партиите не стига за това. Трябва да се управлява с "таланта на целия народ, със сръчните ръце и умните глави". Именно затова настоявам за присъствие в листата на синдикалисти, представители на работещите софиянци от значими сектори на икономиката. Затова и моят апел е: "Нека личните амбиции и партийният егоизъм отстъпят на заден план!".

Ваня Григорова каза още, че макар и уж временно, правителството се държи като военновременно. "А една голяма победа на сглобката и на местните избори ще отпуши процес не само на промени в Конституцията, но и на демонтиране на паметници, на прекръстване на улици и даже на храмове, на промяна на националния ни празник. Процес на подмяна на цялостното ни ДНК като народ, на изтриване на колективната памет. Ще позволим ли това, попита тя. А сега си представете какъв ще е ефектът в цялата страна, ако в София успеем да спрем всичко това! Срещу настъпващата по същество диктатура може да се изправи ефективно само обединен фронт. Вляво е дошло време за събиране, не за нови разделения. Аз смятам, че вече няма накъде да се отстъпва. Нито крачка назад! Нашата кауза е правилна и... Победата ще бъде наша!".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спокойно!

    35 6 Отговор
    Ние знаем кой започна грабежа преди 33 години и няма да го забравим!

    Коментиран от #35, #50

  • 2 Европейца

    36 31 Отговор
    Най-после факултета има свой кандидат за кмет
  • 3 Габежа започна още 1944

    40 27 Отговор
    Всички знаем истината, а тази недоевана просто иска да продължи традициятА на крадене още от дедо и, активен борец срещи фашизма, само дето не е имало такъв никога
  • 4 Бай Х

    31 32 Отговор
    Тая милфара мисли само за голямата лапачка от Столична община.

    Коментиран от #7, #39

  • 5 Нищоправеца

    30 22 Отговор
    Логорея-двойничка на Сестра Галев. Ще има същата съдба - един месец след изборите ще е забравена от всички
  • 6 Българка

    32 32 Отговор
    В моето ДНК няма поклонничество пред убийци, грабители,окупатори, терористи. Така че другарката да не говори от името на българския народ. Може да говори от свое име, от името на БСП...или Кремъл

    Коментиран от #12

  • 7 Нищоправеца

    29 23 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Х":

    Естествено. Тя знае, че шанса й за кмет е илюзорен, обаче в общинския съвет ще се настани с кеф
  • 8 Последния Софиянец

    32 13 Отговор
    Отрочето на ДС Терзиев трябва да изпере милиардите на ДС.
  • 9 Зглобката

    21 3 Отговор
    Това е целта да се краде безнаказано
  • 10 Данчето кметицата

    11 22 Отговор
    Толкова слаби кандидатури за кмет на столицата никога не е имало. Даскалката е цели класи на тези, но обединени срещу общия враг демократите ще изберат някой папуняк. И какво ще се промени? ами нищо, ако искаха нещо да променят можеха и сега - общинския съвет решава всичко. А той е "анти герб" от години

    Коментиран от #91

  • 11 ....

    9 6 Отговор
    А и чИстито!Кога ще празнувате победата ? Преди изборите или след тях?
  • 12 Българин

    29 38 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    България е с Ваня Григорова

    Коментиран от #15, #25

  • 13 Наблюдател

    19 9 Отговор
    Ако Ванчето беше сигурна, че ще победи нямаше да смени внука на Пеко Таков от първата място в листата за общински за да бъде тя на първо място.

    Коментиран от #87

  • 14 Алигатор

    23 21 Отговор
    И тази ромка си повярва .
  • 15 Бесен- _Язовец

    28 14 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    Русофилската безродна измет не сте българският народ!
  • 16 Бсп

    23 12 Отговор
    Я как се е угоилa ! Имало глад а ???
  • 17 АГАТАа Кристи

    25 20 Отговор
    Тази другарка за чистачка ли се кандидатира в общината - това и е професията, това умее !

    Коментиран от #34

  • 18 Софи Маринова

    28 12 Отговор
    Ванчето е от наште!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ти до

    15 7 Отговор
    сега на Луната ли беше да го кажеш , ами сега се сети да се правиш на честната Калудка ? Номера !
  • 21 Механик

    31 20 Отговор
    Ванчето Григорова е върла путинистка, нещо като Волгин с пола и използва синдикалното си прикритие да прави руска пропаганда. Тя има големи политически амбиции и по популизъм слага Костя Копейкин, Нинова, Радев и Баце в малкия джоб. Навсякъде в биографията си подчертава, че е започнала кариерата си като чистачка в училище и защитава правата на бедните и онеправданите. От доста време обикаля като цветарка из телевизиите за да печели популярност. Злобна и напориста като Мая Монолова но в нова по-млада версия. Отдавна се заиграва със страховете на хората, преди рисуваше апокалиптични картини за това какво ще стане ако не подпишем нов договор с Газпром. След това ни говореше какво черно бъдеще не чака ако влезем в еврозоната. Но винаги като червена нишка в нейните разсъждения са опорните точки на Москва. Логичен избор за кандидат на БСП.

    Коментиран от #44, #51

  • 22 8976

    19 16 Отговор
    Ти коя си да говориш от името на българския народ?
  • 23 Макс

    23 17 Отговор
    Ау, тая ще връща соца, където имаше само извънпазарно планиране петилетка по петилетка . Има хора , които все още се заблуждават , че количеството определя качеството .

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 гост

    17 10 Отговор
    Остана и ти сега да постелиш червения килим на червените крадци
  • 27 Последния Софиянец

    16 6 Отговор

    До коментар #23 от "Макс":

    Ама ти сериозно ли си толкова наивен и мислиш че в България има частен бизнес?Олеле!
  • 28 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 3 Отговор
    33 Години Погубена Бг
  • 29 Мдаа

    7 3 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Който носи цимент получава 50 лева ако го мързи..ако не го мързи стават 150 което си е европейска заплата напрактика
    Туй е математика пък никой не е по-голям от математиката
  • 30 Кочо

    15 11 Отговор
    Бързаш с кампанията, мила Ванечка! А който почва рано, свършва бързо! Няма да е зле някоя твоя медия, без медия не може на избори, да пусне обява, че си циганка, което е много вероятно! Така, ще спечелиш достатъчно гласове най малко за балотаж и победа! Врътни кючек на Лъвов мост, на Орлов едно хоро и ще бъдеш №1!
  • 31 Костя

    12 5 Отговор
    Тази е от нашите
  • 32 Сега стана ли ви ясно

    15 8 Отговор
    Защо толкова години минималните пенсии и заплати са под критични нива на съществуване? Ако не сте разбрали, гласувайте за тази мургавелка, тогава ще разберат и софиянците.
  • 33 Всеки един град

    8 3 Отговор
    България е страна която предстои да бъде във водна криза много години напред..София като консумация на вода е уникален за стандартите на страната..трябва да се мисли мащабно и с хоризонт за 50-100 години напред..числата са големи
    Давам пример какви са проблемите навсякъде в страната е едно и също
  • 34 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 6 Отговор

    До коментар #17 от "АГАТАа Кристи":

    Вие За Спорта ли Хеитърите Вг е по Умна и по Образована от Вас а и Друго Агата Кристи Писателката е Била и Милосърдна сестра а Вие С те Лош
    Лоша

    Коментиран от #40

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 гъзпром

    9 8 Отговор
    Да газираме червеното ванче.
  • 37 АГАТАа Кристи

    19 10 Отговор
    Химна на София ще стане "Чае шукарие", детските градини ще се казват чаве градини, знамето на столицата - скъсана черга, а от"Московска" общината ще бъде преместена във Факултатя или Филиповци.
    ЩЕ се сключи и шевство с град Столипиново, пловдивска околия за съвместни дейности по интегриране на българското малцинство !
    Единственото по-хубаво от това е комунизма, към който уверено ни води "др." Импексова, която по светло е комунист, а по тъмно - капиталист...
    По-добре от това... НЯМА !!!
    БенЦеремУс !!!

    Коментиран от #52

  • 38 Абе нацисте,

    3 5 Отговор

    До коментар #35 от "🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬":

    преведи си ника на немски и ще получиш забранен девиз на Хитлер, за който съдят.

    Коментиран от #41, #42, #45

  • 39 🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬

    9 11 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Х":



    За разлика от "сглобката", "не"коалицията ПП-ДБ-ДПС-ГЕРБ-СДС?

    БСП определено е по-малкото зло от мутренската "сглобка", която ни краде вече няколко десетилетия. ВЕЧНИЯТ преход! Демографската КАТАСТРОФА! Стига толкова!

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Обаче

    10 3 Отговор
    ✔️ Процес на подмяна на цялостното ни ДНК като народ, на изтриване на колективната памет. Ще позволим ли това, попита тя. .............но и на демонтиране на паметници, на прекръстване на улици..Целта е да продължат грабежа на София, започнал преди 33 години с идеологията "Всичко е пазар!".✔️
    Комсомолската секретарка се е родила с 33 годишно закъснение .
  • 44 Точно в десятката

    12 7 Отговор

    До коментар #21 от "Механик":

    🎯 много точно казано. Чудех се на кого ми напомня Ванчето, а то на ММ, сестра Галева

    Коментиран от #47

  • 45 🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬

    7 4 Отговор

    До коментар #38 от "Абе нацисте,":


    🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    Ако мислиш, че България се превежда като Deutschland на немски, жестоко се лъжеш. А изразът е с Deutschland - поредният ЗАПАДЕН агресор, готов да изтреби цели нации за своя изгода и удоволствие. Ние, БЪЛГАРИТЕ, такава история НЯМАМЕ. Научи си историята, родоотстъпнико!
    😉


    🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    Коментиран от #49

  • 46 Балка история/истерия/

    15 6 Отговор
    По традиция чугунените червени кратуни търсят враг и мобилизация! Тази жалка пача няма нито познанията, нито интелекта, нито визия да даде нещо на София!

    Коментиран от #66

  • 47 СКАТ

    4 6 Отговор

    До коментар #44 от "Точно в десятката":

    Грешите Ваня Нее Манолова а мутрите на Мая Манолова Нападнаха Екипна Тв СКАТ а Полицията пазеше мутрите

    Коментиран от #48

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 родоотстъпнико,

    5 3 Отговор

    До коментар #45 от "🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬":

    С този копейкинов гьобелски нацизъм вървиш по стъпките на Гитлер.

    Коментиран от #53, #54, #57, #59

  • 50 Евро-атлантически "ценности"🏳️‍🌈

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Спокойно!":



    Искаме синче или дъщеричка на активен борец за БКП и доносник към Държавна Сигурност да е кмет на София - така е "най-демократично". Ако може и да е ЛГБТ+, веган и т.н. - "страхотно"! Ама децата на политиците не са "транс" - тази пропаганда е да съсипва живота на обикновените хора.
    😂😁🤣

  • 51 Българин

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "Механик":

    Вие не Сте Ваня Григорова а сте с Профил Механик
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ха, ха, ха...

    4 4 Отговор

    До коментар #35 от "🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬":

    Икономика само от продажба на суровини и производство на оръжия не е икономика. Защо Русия не изнасяла велосипеди? Ами защото никъде все още не е открито находище на велосипеди, като полезни изкопаеми. Скоро Москва и със суровини няма да разполага, когато се разпадне федерацията.

    Коментиран от #61

  • 56 АГАТАа Кристи

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "Българин":

    При така зададен въпрос и ти няма да отговориш.
    Приятен след обяд !

    Коментиран от #70

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Наблюдател

    6 4 Отговор
    Браво! Комунист не граби, не убива, не лъже и разрушава, дамо когато е в затворът! Българите няма да гласуват! До като българия не се изчисти от червената зараза! Амин!

    Коментиран от #90

  • 59 🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "родоотстъпнико,":


    🇧🇬🇧🇬

    Според вас "нацизъм" е да кажеш, че принадлежиш към народ, който НИКОГА не е заробвал и изтребвал други народи на база етнос и подобни? Странни и опасни са ви евро-атлантическите "ценности". И изглеждат насочени срещу българите, обичащи и дори гордеещи се с народа и предците си.


    🇧🇬🇧🇬

    Коментиран от #60

  • 60 родоотстъпнико,

    3 3 Отговор

    До коментар #59 от "🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬":

    Научи си историята. Как България е била на три морета? и тя ли водейки освободителни войни си направила излаз на три морета?

    Коментиран от #67

  • 61 САМО КОМЕНТИРАМ 😉

    4 4 Отговор

    До коментар #55 от "ха, ха, ха...":


    А велосипеди без суровини правят ли се? Скоро ще видим кое е по-лесно - държавите със суровини да се научат на инженерство или държавите с "висока добавена стойност" да се научат да живеят без суровини и енергийни ресурси. Не забравяй, че всички енергийни ресурси (включително за "зелената" сделка) са масово под контрола на БРИКС. Пък и Русия е първата държава, изпратила човек в космоса - някакви велосипеди ли ще я спрат? Особено с Китай до себе си.


    ПС: Да не забравяме, че вече 3 от 4-те държави (75%), пратили космически апарати на Луната, са членове на БРИКС - Русия, Китай и Индия. От Г7/НАТО е само едничка.

  • 62 Ако бях

    8 9 Отговор
    Жител на София бих гласувал за тази жена. Изглежда умна и свястна.

    Коментиран от #68, #71

  • 63 АГАТАа Кристи

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Българин":

    А ти си онзи от Козлодуй, с ник-ове - "Истинския", "Леопард", "Враца", "Българин"...
    Плюс всичките ти болежки и глухота, си и деме нтен, та си забравяш и ник-а.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Некой си

    6 0 Отговор
    Верно е това.Навсякъде се строи,а тревни площи и паркинги НЯМА.Да не говорим за тротоарите където ще си счупиш краката.Автобусни спирки НЯМА с умисъл да се ползвало метрото ! Егати политиката.И не на последно място- каква е работата на Общинска полиция ? Центъра е пълен с просяци и вони на урина !
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬

    5 6 Отговор

    До коментар #60 от "родоотстъпнико,":



    Всички територии, присъединени към България, са били РАВНОПРАВНИ. Не са били ПОРОБЕНИ като африканските, азиатските и южно-американските колонии на западняците. Аз историята си я знам. А ти и анти-българската ПРОПАГАНДАТА зад теб сте наистина опасни за българския национален интерес и общество. Извратена работа. Промити мозъци, готови да унищожат дори българските национални символи на държава и българска свобода - национален празник, знаме, химн, собствена валута.

    Коментиран от #84

  • 68 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор

    До коментар #62 от "Ако бях":

    на Власт в Момента е Мутро мафията
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "АГАТАа Кристи":

    Благодаря
  • 71 Абе тя и импексова

    4 5 Отговор

    До коментар #62 от "Ако бях":

    Изглежда умна, свястна , бори се с джендър идеологията като кани мъже отвън да се разберат като мъже а изглежда като жена!
  • 72 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬":

    Да Родината Ние Бг а Държавата е Мащеха
  • 73 родоотстъпнико,

    6 6 Отговор

    До коментар #69 от "🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬":

    Ти вееш българския трибагреник а развяваш руското знаме и в коментарите си защитаваш московието. Висша степен на показно родоостъпничество проявяш.

    Коментиран от #92

  • 74 Сериозно ли

    6 5 Отговор
    И тази е на пазара, преоценения, втора употреба
  • 75 Казуар

    8 10 Отговор
    Ваня Григорова е дразнеща комунистка, разчита на първичните желания на хората.

    Коментиран от #77

  • 76 Айшето от Факултето

    3 6 Отговор
    Убава работа,ама циганска.
  • 77 Шмайзер

    8 8 Отговор

    До коментар #75 от "Казуар":

    Тя е точна и компетентна, дразни само демократичните фашисти със своята смелост и борбеност
  • 78 Само питам

    5 1 Отговор
    Сега разбрахте ли защо в България няма синдикати?
  • 79 Хъхъ

    4 6 Отговор
    В цялата политика ясно се вижда една тенденция. Единствено БСП комунета и русофили мрънкат по телевизиите !
  • 80 Тредстоун

    4 4 Отговор
    Най вероятно импексова ти е обяснила кой как крадеше преди 33 години , аааххх како како и ти изгора покрай комунягите , защо ти беше това публично самутрепване , .... , да знаеш че от петното което остава след като отъркаш в другарите няма отървана , толкова си се пенила за пенсионерите , не забравяй че те най много мразят комунягите , на всеки 10 поне един е загубил родниба по време на селянина от правец , я лагер , я безследно изчезнал , народен съд , враг на народа и дим да те няма ... , много се обърка , никакви шансове , никакви .... , само отврат ще остане след заигравката с импексова и сие ...
  • 81 Теляк

    3 0 Отговор
    Супер е Ванчето. Ший папкам поничката.
  • 82 Айде

    4 4 Отговор
    Куха лейка с опити да демагогства! От анти комунистическата КТ Подкрепа в умрялата БСП! Цинично безсрамие!
  • 83 Павел пенев

    5 5 Отговор
    Браво Ваня. Трябва да се пребориш с тези идиоти от ГЕРБ СДС и измамника Терзиев?
  • 84 родоотстъпнико,

    2 2 Отговор

    До коментар #67 от "🇧🇬🇧🇬БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО🇧🇬🇧🇬":

    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО ПОД ФАШИСТКОТО МОСКОВИЕ ЗА ТОВА БЛЕНУВАТЕ ФАШИСТКИТЕ КОПЕЙКИ.
  • 85 КО?НЕ!

    2 0 Отговор
    Точно ти ще спреш грабежа.
  • 86 Тато от Правец

    2 2 Отговор
    Ама другарко, те и брадчедите от Татарли, Факултето, Столипиниво, Маскуда, Куцкорн, Меден руднинк, ...... са също част от пазара! От изборния пазар, без който нито една партийна групировка и БКП-клан не могат да влезат в общината, парламента и президентството!
  • 87 ВсеЛизар ЧенгЕнчев

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    Тоя ПекоТаковия е с визия и излъчване на надзирател на милиционерска концлагерна барака! Поради това БКП-клана на Луканов-Лилов е принуден да издигне мургавото Ванче от червено-лилавия синдикат! А БКП-номенклатурния и ДС-агентурния изтърсак Терзиев се опитва да ни затвори в ДС+ВКР дигитално-финансов дисцип! А Румчо на Деса-каминото пък ни пласира Шишо-бакшишо, дето уби дете без да знаел!
  • 88 така е

    1 2 Отговор
    сфоийският грабеж продължава вече 34г., Софчете краде за цяла държава, но светът не се върти около нея
  • 89 Неориентиран в обстановката.

    2 0 Отговор
    И ако мога да попитам? Сега Божков ли ще прави политическите инженерства . Ще избира партии , кандидати , и обществените поръчки. След злощастната кончина на гн. Петров?
  • 90 Дедо Пене

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Наблюдател":

    Как ще се изчисти, като не гласуваш а българино - или пак за гъби и друг да се бори с комунистите и бивши ДС?
  • 91 Дедо Пене

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Данчето кметицата":

    Даскалката по русски не може да стъпи на малкия пръст на Терзиев, защото е само лаладжийка и слугинка на Бойчето... зайче-касичка!!!
  • 92 Неотделими са

    2 5 Отговор

    До коментар #73 от "родоотстъпнико,":

    България без Русия загива.
  • 93 Зидаров

    2 1 Отговор
    Ванче, преди да започнеш да строиш нещо, трябва ДА ПОЧИСТИШ ТЕРЕНА НА КОЙТО ЩЕ СТРОИШ!
  • 94 Иван

    2 1 Отговор
    Ха, ха, ха - газ пикаят комунягите, че 33 години не могат да налапат София !
  • 95 Ася

    1 0 Отговор
    Тая ще краде повече от Фандъкова
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове