Last news in Fakti

20 Септември, 2023 21:21 3 637 124

Майката на простреляния от полицай: Той никога не е бил агресивен

  • светльо младенов-
  • прострелян-
  • полицай

Сега трябваше да бъде 12 клас, работеше през лятната ваканция и живееше съвсем спокоен живот

Майката на простреляния от полицай: Той никога не е бил агресивен - 1

Майката на застреляния при преследване от полицията след сигнал за нападение и обир Светльо Младенов - с призив от ефира на bTV. Тя поиска справедливо разследване на случая. Според експерти, следствието трябва да установи дали полицаят, който рани смъртоносно 18-годишния младеж, е можел да действа и по друг начин.

Майката на Светльо разказа пред bTV, че той никога не е бил агресивен.

„Сега трябваше да бъде 12 клас, работеше през лятната ваканция и живееше съвсем спокоен живот. Светльо никога не е бил обвиняем, никога не е бил заподозрян и никога не е бил задържан“, каза Мария Богданова, майка на убития.

Подробности за инцидента разбира два дни по-късно.

„Патолога ни каза: Вашето дете е починало от прострелна рана в гърба, която има вход в гърба и изход отпред през белия дроб и е починал от кръвозагуба. Просто искам справедливост и този полицай, който искат всичките да награждават: „Защо застреля дете ми като едно куче?“, каза майката.

Според източници на bTV 33-годишният полицай е разказал, че до стрелбата се е стигнало, след като 18-годишният посегнал към чантата си, а служителят на реда решил, че ще извади оръжие. В ефира на предаването „Тази сутрин“ експерти коментираха, че разследването трябва да установи дали униформеният е действал законосъобразно.

„Този полицай действа по сигнал за един път за престъплението и втори път друг сигнал. Този полицай използва целия спектър от правомощия, които има и той трябва да ги използва, защото ако утре се окаже, че той не е действал достатъчно решително, не е пресякъл престъпление, тогава ще има други въпроси“, заяви проф. Калин Гайдаров, бивш директор на института по психология на МВР.

„При всички положение в закона за МВР не се споменава употреба на лично оръжие, има инструкция за използване на оръжие от полицаите и там се говори единствено и само за служебно оръжие“, Филип Гунев, бивш зам.-министър на вътрешните работи.

Междувременно стана ясно, че Софийската районна прокуратура е повдигнала обвинения по друго разследване за грабеж на двете непълнолетни момчета, които бяха задържани при същия случай след преследване от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Значи

    214 13 Отговор
    Не познаваш това, което си родила и възпитала
  • 2 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    192 8 Отговор
    Законите трябва да са такива, когато има такъв случай да се знае, че полицията има право да стреля и на месо след един предупредителен изстрел. Също когато някой ти влезе непоканен да те краде в дома да имаш пълното право да го ликвидираш.

    Коментиран от #14

  • 3 Мнение

    21 209 Отговор
    Ченгетата трябва да са наясно, че по бягащи хора не се стреля!

    Коментиран от #9, #12, #23, #95

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    184 9 Отговор
    Все мили, добри, кротки деца, пък всъщност БАНДИТИ...
  • 6 Ахааа, хахахаха

    213 5 Отговор
    Никога не е бил агресивен, само нещо му е станало тези дни и е ходил да бие с палка и да души момичета и момчета... нали? Правилно е постъпил полицая. Повече такива полицаи да има...
  • 7 БОГА

    171 5 Отговор
    Работеше през лятото като ограбваше хората !!! Бо@клик долен и ти и цялата ви раса да се срещнете със сина ти горе . Бил добро дете ( на 18 г. бил дете ) , а жертвите му не са били добри деца и хора
  • 8 родител

    143 5 Отговор
    Ами за Ангел да го издигнем тогава !! На 18 години да граби с побои , какъв ще стане -президент ли ,или ще убие няколко човека !
  • 9 Да знаеш

    148 7 Отговор

    До коментар #3 от "Мнение":

    Щом не изпълниш разпореждане и бягаш от полицай - стреля се!

    Коментиран от #34, #44

  • 10 А бе

    156 5 Отговор
    Като застрелят десетина такива за месец и любящите родители ще започнат да се грижат за малките си безделници.
  • 11 Последния Софиянец

    131 5 Отговор
    Майката знае ли че в Ботунец където живее българите ходят само с придружител от местните.

    Коментиран от #96

  • 12 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    110 7 Отговор

    До коментар #3 от "Мнение":

    По престъпниците трябва да се стреля, българският неолиберален съд не осъжда престъпниците или им дава мижави присъди.

    Коментиран от #30

  • 13 Митко

    135 5 Отговор
    Къде работеше с тръбата ли?Не знаех,че да насилваш и биеш хора е работа.Има поговорка-който търси-НАМИРА.
  • 14 глупости

    23 140 Отговор

    До коментар #2 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Полицията може да стреля само в краен случай и само за да спре престъпника - т.е. цели се в краката, не в гърба. Хлапето е убито в гръб, нямало е никаква опасност за живота на полицая, който е решил да се прави на Господ и да раздава смъртни присъди. В България дори съдът няма право да даде смъртна присъда, как така някакъв полицай ще има това право? Повечето полицаи в момента са с криминални прояви, но не са осъждани. Голяма част от тях играят със сводниците и дилърите като си вземат комисионата. Те ли ще имат право да отнемат човешки живот? Полицаят на съд, защото е психопат, който не може да се контролира и оръжието в ръцете му заплашва живота на неограничен брой хора. Ако този случай бъде неглижиран и полицаят оправдан, нормалните хора трябва да бягат от тази държава, която не дава на съда да произнася смъртни присъди, но дава това право на неуки и неуравновесени полицаи.

    Коментиран от #19, #113, #123

  • 15 Кмета

    124 12 Отговор
    Респект за ПОЛИЦАЯ!Този служител трябва да бъде награден и повишен заради преценката и действията които е извършил!Този келеш на 18 е извършил грабежи на 20 ще убива!
  • 16 Бай Иван

    120 11 Отговор
    Цял ден сороспийските телевизии при всички емисии на новини ни пускат майката на простреляния престъпник, която иска съд за полицая изпълнил служебните си задължения. Целта на целия този шум е да се изплашат полицаите и вече никой да не смее да употреби оръжие при съприкосновение с престъпници! И без това се нагледахме на бити полицаи от тумби цигани, а сега още повече ще зачестят! Жълтопаветната сган зашеметена от възможността да се докопа до още някой гранд се е хвърлила, като Матросов да защитава циганския трестъпник, наричайки го момче, дете и прочие и не осъзнава, че подобни случаи на нападения ще зачестяват все повече и повече, защото циганите в България ставват все по-голям процент от населението! Преди няколко години гледах проф. Игнатов, който каза, че в 2012 г., когато е бил министър на образованието, броя на първокласниците в България на които българският език не е майчин се е изравнил с броя на първокласниците на които българският език е майчин. Изводите си направете сами!

    Коментиран от #29, #42

  • 17 Айде

    100 6 Отговор
    Я, стига! Синчето било ангелче невинно! Това е вече наглост и не може да се подминава!

    Коментиран от #28

  • 18 Стършел

    104 5 Отговор
    Хубава работа е работил през лятото, да ограбва хората по малките часове.👍👍👍
  • 19 Не е хлапе, а

    110 6 Отговор

    До коментар #14 от "глупости":

    изпечен грабител. Граби с насилие. Каквото повикало, такова се обадило. Респект към полицая.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Перо

    99 9 Отговор
    Майката е виновна, че е отгледала бандит-рецидевист и сега продължава да лъже, колко е читав, но архивите говорят! Късно е да съжалява!
  • 22 Шопо

    13 76 Отговор
    „Защо застреля дете ми като едно куче?“, каза майката!
    Чл. 325б. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.07.2011 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 67 от 2023 г.) Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.
    Ако убиеш куче четири години затвор, ако убиш човек колко?

    Коментиран от #31, #57

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Служил

    84 5 Отговор
    В казармата ни учеха: първо казваш ,,стой", после стреляш във въздуха, после ,,на месо".
  • 25 Въпрос

    12 83 Отговор
    Фактът, че няма насочено оръжие срещу полицаят е обективен. Другият факт е, че жертвата е застреляна в гръб. Съдията гледа факти, а не развива теории ако беше така или онака.
  • 26 Кара Ибрахим

    12 91 Отговор
    Стрелба и Убийство бес смисъл по бягащи хора....служителката има проблем със себе си и обществото ! ...добре е да напусне Мвр ...полицайката по всички закони ( Божии и земни )трябва да да си изтърпи наказанието- затвор за Убийство !

    Коментиран от #70, #120

  • 27 Хохо Бохо

    68 13 Отговор
    „Защо застреля дете ми като едно куче?“
    Най-малкото, защото "детето" е било с маска и не е могъл да установи възрастта му...
    Иначе.. мойте съболезнования

    Коментиран от #32

  • 28 факт

    17 83 Отговор

    До коментар #17 от "Айде":

    Синчето не е било ангелче невинно, но е било само на 18 години и е можело да се поправи. Да бъде изправено пред съда, да се прецени какво наказание да му се наложи и да си го понесе. Наглост е да си прост полицай и да раздаваш смъртни присъди. Наглост е да твърдиш, че всеки, който е сгрешил заслужава да умре на мига. Какво правим тогава с политиците, които откраднаха не 35 лв., а милиони и обрекоха няколко милиона българи на смърт от глад и мизерия? Те какви присъди заслужават и защо полицаите не ги раздават и изпълняват, ами тръгнали да убиват 18-годишно хлапе по подозрения?
  • 29 Перо

    92 10 Отговор

    До коментар #16 от "Бай Иван":

    Полицаят трябва да бъде мъмрен, че не е разстрелял и другите паразити на обществото и малки, изпечени крадци и грабители! И трябва да бъде награден с пистолет Зиг Зауер, да бъде още по-ефективен и безкомпромисен срещу бандитите! Изпълнил е блестящо всички изисквания на закона за МВР! Браво!
  • 30 Мнение

    9 58 Отговор

    До коментар #12 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Правото на живот е защитето със закон в конституцията на РБ. А ти си развивай теории..

    Коментиран от #40

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 да бе, да

    12 86 Отговор

    До коментар #27 от "Хохо Бохо":

    Един полицай, ако не може да се ориентира за възрастта по все още крехкото и ненапълно оформено тяло и по пъргавината на движенията, значи чеп за зеле не става, какво остава да му се даде огнестрелно оръжие. Такъв е като маймуна с калашник, ще трепе наред. Може и ти да му се видиш подозрителен, защото презди часа някой е нападнал жена и е взел парите. Маската му била проблема на полиция, не акъла.
  • 33 мама

    59 3 Отговор
    То детето кротко по цялата глава
  • 34 Факт

    0 15 Отговор

    До коментар #9 от "Да знаеш":

    Няма такова нещо. Измисляш си.
  • 35 Мама циган

    41 15 Отговор
    Той беше много добро момче, гласува за ППДБ!

    Коментиран от #39

  • 36 Помак

    9 56 Отговор
    Доста ...как да кажа ...елементарни ора пишат тука ...тас полицаика може некои ден да застреля и тях...пу
  • 37 Българин

    60 11 Отговор
    Всички жълтопаветни лгбт-та скочиха да пазят гласоподавателя на ппдб! Отврат!

    Коментиран от #48, #50

  • 38 Риба цаца

    65 4 Отговор
    Хаха хахахахахахахаха нема страшно како другото е на път предполагам ! А да ли е бил агресивен питай жертвите му ! Па и нагли!!!!!
  • 39 А Ти си

    3 12 Отговор

    До коментар #35 от "Мама циган":

    Един Смтаняк
  • 40 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    53 4 Отговор

    До коментар #30 от "Мнение":

    И не само правото на живот в България на престъпниците и убийците всичко им е позволено, понеже знаят, че никой няма да ги осъди! Затова колкото повече хора почнат да взимат закона в свои ръце, толкова по-скоро ще се справим с неолиберастията и престъпниците които ражда!
  • 41 АБВ

    60 7 Отговор
    Гнусна нагла циганка
  • 42 Бай

    12 2 Отговор

    До коментар #16 от "Бай Иван":

    иване , понякога те подкрепям ...пиша ти заштото пишеш и свесни работи ...но ...жунглите са в Амазония ...Азия,Африка ...а на Антарктида никой няма и да чуе ,..не простеи
  • 43 И като не е бил агресивен

    62 3 Отговор
    как обра момичетата! Може би с молби!
  • 44 Адв. Марковски -цитат

    7 39 Отговор

    До коментар #9 от "Да знаеш":

    По думите му особено решаващо ще е заключението от медицинската експертиза на починалото момче - в коя част на тялото е простреляно:
    "Ако се окаже, че е в гърба, полицейският служител ще изпадне в положение на възможен обвиняем. Включително може да се стигне и до повдигане на обвинение за умишлено убийство".
  • 45 Чичо пичо

    41 5 Отговор
    Тая майка кат я гледам е още във фертилна възраст...да ми се обади ,че следващото и чааве да не скита по нощите с тръба в ръка и да бие по главите
  • 46 Роза

    42 6 Отговор
    Съчувствам на майката ,че е загубила сина си,но ако не беше отишъл да краде с другите ,сега щеше да е жив!

    Коментиран от #52

  • 47 Боби

    53 6 Отговор
    Евала за напълно адекватната реакция на Полицията!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Айде бегай

    50 4 Отговор
    Да беше си седял на задника у вас. Не да ходи да краде и да бие чуждите деца.
  • 50 Ахаха

    24 6 Отговор

    До коментар #37 от "Българин":

    Ромите са патент на ГЕРБ, не знаеш ли или се правиш на улав?!
  • 51 ХАХАХА

    59 5 Отговор
    А кога ще отидете да интервюирате родителите еле пък майките на двете момичета,които само по щастлива случайност са останали живи ! Как може непрекъснато да се дава само гледната точка на престъпниците ,на родата на престъпниците ,на тези които бият ,убиват и изнасилват в градчета и села ,на пострадалите и унижени кога ще дадате думата? Всъщност един бъдещ убиец по малко Всъщност някой дава ли си сметка какво е мнението на българите за случая,а?
  • 52 ХАХАХА

    34 4 Отговор

    До коментар #46 от "Роза":

    ХАХАХА, че тая нали и тя от кражбите на сина си се храни!
  • 53 Опааа

    37 5 Отговор
    Тая ко рИвье веееееее! Синът й ограбил момичетата,кой знае при следващ път какво би направил?!? Наистина жалко за детето,но си го е търсел.
  • 54 Опааа

    29 4 Отговор
    Тия са команчи нали? 🤔
  • 55 Майка

    38 4 Отговор
    Тая шведка два дни не знае къде и е гълъбчето?! Ти да видиш каква загрижена майка, ама след като не го е възпитаваля! Бащата - швед, ако се знае кой е, вече се е пропил от мъка горкият!
  • 56 Макс

    31 2 Отговор
    Много родители/да не кажа всички/ нямат представа какви са децата им извън дома си .
  • 57 Макс

    17 3 Отговор

    До коментар #22 от "Шопо":

    Кучето какво престъпление е извършило ?

    Коментиран от #99

  • 58 Мъглиж

    24 1 Отговор
    Последно този мен-гал ли е бил?
  • 59 Моето гардже е №1

    39 3 Отговор
    Какво очаквате да каже майката? Едва ли дванадесетокласникът се е готвил на следващия ден да отиде на училище.
  • 60 София

    38 4 Отговор
    Никога не е бил агресивен,само когато крадеше
  • 61 Механик

    35 7 Отговор
    „Защо застреля дете ми като едно куче?“
    Ми точно за това е застрелян като куче. Кучето го застрелват като куче.
    Синът ти е обирджия, при това е състава на организирана престъпна група (ОПГ). За него е цяло шастие, че е убит на място. Защото с ОПГ-тата се разправят т.нар. Барети. А те много яко трошат кокали, щото си обичат занаята. Малкия обирджия щеше да бъде направен на картофено пюре при задържането, ако бяха действали баретите. После щесе да се моли да го прикончат, щото то това неговото нямаше да е живот.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Исторически парк

    23 8 Отговор
    Полицая да гръмне и тая задето е родила такъв и з род
  • 64 Програмист

    23 6 Отговор
    Тая да си върже маточните тръби задето е родила такова чудовище
  • 65 Ученика

    8 36 Отговор
    Най-голямото провинение на младежа в онзи момент е било НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОЛИЦЕЙСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ!!! Няма как в онзи момент да се установи Е ли момчето участвало в грабеж или не!!!
    Давай тогава да се стреля по всеки, който не изпълни полицейско разпореждане!!!

    Коментиран от #69, #77

  • 66 А50

    26 6 Отговор
    На такива не трябва да се дава думата и трибуна да се оплакват. По медиите се мълчи за многохилядни справедливи протести срещу сащките подлоги, а ни занимават с некакви дегенерати. За такива като тази и синчето й, преди имаше ТВУ-та и ако ги имаше и днес синчето й можеше да е живо
  • 67 прекрасният нов свят

    9 32 Отговор
    Полицаят казва - този ми прилича на престъпник, значи е престъпник. Щом е престъпник, значи имам право да го убия. Щом имаправо да решавам кой да живее и кой да умре, значи съм велик, по-значим от бог дори. Можем да разспускаме съдилищата, не ни трябват. Имаме си полицаи. Те с един поглед установяват кой е престъпник и заслужава смъртна присъда. Супер е демокрацията, не се губят години в тегави съдебни процеси, събиране на доказателства, преценка на смегчаващи и отгечаващи вината обстоятелства, формата на вината и други подобни простотии. Полицаят е достатъчен, той знае най-добре и стреля най-добре. Утре може би ще се прицели и във вашето дете. Обаче, щом полицаят е решил, нека да мре, нали така?

    Коментиран от #72

  • 68 А50

    25 5 Отговор
    Тези келешчета знаят, че и да ги хванат после неполучават никакви наказания и последствия, само така трябва да се спират.
  • 69 най-после

    5 20 Отговор

    До коментар #65 от "Ученика":

    един разумен коментар. Бях се отчаял вече. Поздравления!
  • 70 ффффуффф

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Кара Ибрахим":

    Кюлеш, ще те набарам някъде...
  • 71 Кочо

    35 5 Отговор
    ,,Сега трябваше да бъде 12 клас...." Той от 5 дни трябваше да е в 12 клас, мила госпожо! Днес е 20 септември, а не 20 август! Говорите така, че още 2 седмици ще върши обири и ще тръгва в 12 клас?! Правомощието на полицая не само е право, но и И ЗАДЪЛЖЕНИЕ! Нека си краде, но когато го хванат, да не се опитва да бяга! Пробация!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Язък туй хубав младеж

    36 4 Отговор
    На 18 години с десет регистрации! В гетата всички са агресивни! Така ги учите още от 3годишни! Затова в Гърция запалиха 5 къщи барабар с нашите роми вътре! Направили им забележка че карат бързо в селото, и единия команч обърсал два шамара на гърка! Армията дойде да ги изкара и да ги съпровожда до кораба за да не избият! Ей такива стр! Културни и възпитани!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Пет пари

    25 5 Отговор
    Всяка смърт е трагедия за семейството. Но майката казва, че никога не е бил агресивен. Какво е да нападаш момичета, да удряш с метални тръби и да ограбваш? Според мен си е тежка агресия, но от една майка не може да се иска обективност в такъв момент.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 А50

    26 3 Отговор

    До коментар #65 от "Ученика":

    Заподозрян, бягащ от мястото на извършено престъпление, не се подчинява на полицейско нареждане да не е очаквал баница. Е такива като теб ееахте реда и отговорно поведение на всеки в обществото, щото зеете само за превишени права без грам задължения и отговорност
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Кочо

    6 17 Отговор
    3. след предупреждение при задържане на лице, извършващо или извършило престъпление от общ характер, ако то оказва съпротива или се опитва да избяга;

    (6) Забранява се употребата на оръжие за задържане или предотвратяване бягството на лице, извършващо или извършило ненасилствено деяние, ако лицето не представлява опасност за живота и здравето на другиго.

    Коментиран от #81

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 така е

    6 33 Отговор

    До коментар #79 от "Кочо":

    Кочко, полицаят има право да се защитава и да твърди, че е предупредил хлапето. разстоянието между него и хлапето е около 100 метра. Мислиш ли, че убитото хлапе е чуло какво е казал полицая? Ами ако не е?

    Коментиран от #83, #85, #104

  • 82 Кочо

    15 8 Отговор
    Парадоксалното е, че както полицая, така и този електорат гласуват за Герб! Простата партия има най голяма заслуга този електорат да придобие наглост и чувство за безнаказаност! И последния хъхрек знае, че боя и стрелбата са забранени и тича, без да се притеснява! Ако полицаите ще са с такива ограничени правомощия, то би трябвало за тяхната работа да се наемат предимно спринтьори владеещи сумо, които да настигат крадеците, а не да стрелят по тях, защото са тромави и претрупани със снаряжение! Беглия опит на Кочо показва, че при наличие на служебното кучи Шаро, престъпниците не тичат, защото знаят, че кучето, въпреки,че е умно животно, не разсъждава за закона и правата на махалата, ще ги настигне и ухапе!
  • 83 ХАХАХА

    32 5 Отговор

    До коментар #81 от "така е":

    Защо хлапе ,направо дете го наречи този престъпник . Малиий ама голямо състрадание към престъпника,а защо не питате момичетата оттървали се по чудо как се чувстват!

    Коментиран от #87

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Кочо

    24 5 Отговор

    До коментар #81 от "така е":

    Два изстрела във въздуха, потвърдено от свидетели са повече от предупреждение! Не са 100 метра, защото при 100 метра в градски условия полицая нямаше дори да вижда примитива и дори да го вижда, няма да го улучи в тъмното /5,30 часа/! И да го улучи от такова разстояние нямаше да има рана с изход!

    Коментиран от #89

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 защото

    7 21 Отговор

    До коментар #83 от "ХАХАХА":

    са се отървали. Интересува ме този, който не се е отървал от полицията. Полицията трябва да предизвиква респект, но не и да убива, освен в много крайни случаи, каквото бягащото момче не е.
  • 88 Никога не е бил "агресивен", кюмбето???

    28 5 Отговор
    Само дето си е ходил по улиците запасан със стоманена тръба, че да "изкеши" в удобен случай.

    Коментиран от #93

  • 89 обаче

    6 27 Отговор

    До коментар #85 от "Кочо":

    свидетелите са колеги на полицая-убиец, които имат интерес да твърдят това, за да не станат съучастници.

    Коментиран от #94

  • 90 Един Фончо с БМВ по- малко

    19 4 Отговор
    Браво!
  • 91 Дрота Р

    15 2 Отговор
    Наркотици. Не е единствения.
  • 92 А50

    30 4 Отговор
    Е такива пребиват, убиват и изнасилват старци по селата за 20лв. И никакво наказание освен смъртна присъда не може да бъде справедливо за извършените извращения и гаври с възрастни хора, така че един по-малко
  • 93 ти видя

    7 29 Отговор

    До коментар #88 от "Никога не е бил "агресивен", кюмбето???":

    ли с очите си убитото момче да е ходило запасано с тръба и как реши, че е очаквало да изкеши в удобен случай? Да се разберем - едно е въображението, друго са фактите. Полицаят убиец е имал невероятно въображение и никакви факти. Това е положението. Единственото сигурно е, че полицаят е убил човешко същество. Факт. Налице е труп и доказан извършител. Точка. Другото е в сферата на фантастиката.

    Коментиран от #107

  • 94 Кочо

    17 4 Отговор

    До коментар #89 от "обаче":

    Цял трамвай пътуващи, бе, сербез! Не вярвам всички да са били полицаи! Но, закона е крив - или да има право да употребява оръжие, или да има право да не прави нищо и чака да мине смяната! Във всички случаи, ако за кратко време полицаи и нападнати хора отговорят с ефективна стрелба на такива набези, и бъдат наградени, тези примитиви ще започнат да разбират, че не могат да тичат безнаказано и ако мине номера с обирите - добре! Ако не мине, утре вечер пак! Защото знаят, че никой няма право да ги респектира!

    Коментиран от #97, #101

  • 95 Алфа херинга

    31 5 Отговор

    До коментар #3 от "Мнение":

    Ченгето ти казва: спри или ще стрелям. Ти като искаш бягай, ама после не обвинявай полицаите.
  • 96 ханса

    4 19 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Не е вярно, ходих купувах едни гуми с джанти от там - много добри и любезни хора, дори ми ги свалиха да не се цапам. Вие ако не ставате за нищо сигурно с придружител ходите и до хранителния магазин.
    А това да се делят хора на бели и черни и на по-големи и по-малки не е правилно. Всички сме българи и живеем в България !

    Коментиран от #111

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Ужас!

    36 5 Отговор
    Пребивали са невинни момичета за 20 лв. с тръба и майка му ще казва, че не бил агресивен?! Въпрос на време е било да стане по-лош инцидент!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ЕДГАР КЕЙСИ

    18 3 Отговор
    ИHДOEBPOПЕЙКА
  • 101 добре де

    10 22 Отговор

    До коментар #94 от "Кочо":

    Искаш да ми кажеш, че полицаят, убил момчето, първо е изслушал свидетелските показания на целия трамвай, убедил се е във вината на хлапето и после с чиста съвест го е убил? Това ли ти идеята? Че този полицай много чевръст бе, на прокуратурата събирането на такива гласни доказателства ще й коства поне два месеца, а полицаят свършил работата за има няма 2 часа. Ей такваз полиция ни е нужна. Мдаа...

    Коментиран от #103

  • 102 Кочо

    18 5 Отговор
    Заключение! Първо трябва да се въведе диктатура, за да се дисциплинирате, след което може да се отпусне малко демокрация! работата на адвокатите е да оправдават престъпниците, а на полицаите - да си изпълняват задълженията! Всеки от вас като тип принадлежи на различни етапи на човешкото /хм, да/ развитие, затова не е редно, законите да са еднакви за всички! Има хора, които не се нуждаят от контрол! Има други, които разбират от дума и два шамара! Но, към тези, които принадлежат към първобитния строй, методите на общуване следва да са като точно за тях! Вижте я на фотоса на какво прилича! Това нещо ще ви избира кмет и общински съвет и вие го приемате за нормалност!? Боядисало главата и никакъв прогрес!
  • 103 Кочо

    9 3 Отговор

    До коментар #101 от "добре де":

    Схващаш! Полицейският наряд получава разпореждане от ОД на РУП за случая и действа! Установява опасните престъпни елементи и когато те се разбягват, вади НК, инструкции, закони и чете, дали извършеното от тях деяние е от общ характер и тогава решава, че има право да употреби оръжие! Дори една разследваща полицайка, с юридическо образование ми обяснява, че деянието трябвало да се наказва с лишаване от свобода над 5 години, за да има право служителят да употреби оръжие!? Абе, не е трябвало да стреля и да си пази пенсийката! Но, като не спиш цяла нощ, мръзнеш и се занимаваш с тинята на населението, ти идва да пребиваш!
  • 104 Значи не си чул записа

    22 2 Отговор

    До коментар #81 от "така е":

    Вуйчо, викаха да спрем, стреляха 3-4 пъти във въздуха и накрая уцелиха! Тоя запис е красноречив! Вуйчото команч го пусна пред камерите!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Кочо

    15 3 Отговор

    До коментар #105 от "Адолф":

    Едно магаре и 50 години да го храниш добре, кон няма да стане! Ще стане едно мързеливо, калпаво, дебело угоено магаре!
  • 107 Пилотът Гошу

    16 5 Отговор

    До коментар #93 от "ти видя":

    Ти там ли беше, че се изказваш сякаш всичко си видял?
    Лесно се дрънка пред екрана....
    Никога не съм бил привърженик нашите полицаи да имат правата на колегите си в САЩ, защото повечето от тях не са дорасли за такива права. Но не съм и съгласен, че трябва да се кланя едва ли не на всеки плюнчо, дето се изживява гангстер и да вади списък с точки и да ги зачерква, преди да има право да реагира. Помня, че преди бяха въвели онази глупост да реагира според заплахата, демек ако му вадят нож, да не ползва огнестрелно оръжие, понеже било прекалено.... Не съм наясно дали тези глупости още са активни.... Напълно нормално е полицай, който се е отзовал на сигнал, да има правото да реагира, когато лицето вместо да сътрудничи, почне да се бърка из чанти и тн .... Няма как да знаеш какво ще извади, не е нормално да изискваш полицая да донесе от 10 извора вода преди да може да се защити. Престъпността у нас отдавна е отвъд всякакви граници и няма как да процедираш с идеята, че всичко е наред и няма какво да ти се случи...
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 да да

    14 3 Отговор
    На бясното кучи се убива с кол....
  • 111 Kотю

    11 1 Отговор

    До коментар #96 от "ханса":

    Ейй, а тез гуми от денонощния ли са взели???
  • 112 С тръба в главата на момиче...

    9 3 Отговор
    Мче как, не е агресивно момчето, сваляч си беше, е, малко нестандартен...
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Тъпизъм!

    3 14 Отговор
    "след като 18-годишният посегнал към чантата си, а служителят на реда решил, че ще извади оръжие.."

    Това е така, но в САЩ! От къде български младеж до 20 г ще има огнестрелно и ще стреля по полицай?
    Тъпо оправдание на полицая!
  • 115 Абе

    8 3 Отговор
    Съболезнования, но майката си е майка, тя не би казала друго ! Реалността обаче е различна !
  • 116 Емил

    15 3 Отговор
    Изкараха Рома герой и жертва,нека стрелят полицаите,аз в 4 сутринта съм си у дома,не обикалям да крада и да насилвам.
  • 117 българин

    12 3 Отговор
    мамина душица ма той щеше да става ядрен физик
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 от службите

    8 3 Отговор
    Тази много добре знае, че синът и е бандит и да не се прави на хрисима, защото съзнателно е отгледала бандит, който като такъв е защитен от Европейската Мафия в Брюксел, където всяко престъпление извършено от човек от малцинствена група не е престъпление, полезно за обществото деяние.
  • 120 4321

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Кара Ибрахим":

    Да беше се научил да пишеш на български
  • 121 свведфж

    1 6 Отговор
    Цяло 1 РПУ и охранителите към него се хвърлили тука да бранят колегата си като пръв Матросов на амбразурата. Възхваляват насилието и разстрела. Същите хора защитаваха Георги, който обезобрази Дебора.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 сикара сикуро

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "глупости":

    Вярно всички ,,нормални хора" ,,работещи" с тръба в ръцете трябва моментално да напуснат тази държава. И да се не връщат защото има и доблестни полицаи които защитават наистина нормалните хора и може да получат възмездие.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове