Last news in Fakti

25 Септември, 2023 13:14 2 492 19

Бой между рибари след разходка с лодка в язовир "Огоста"

  • рибари-
  • инцидент

Свадата възникнала след упрека на заложили въдиците си техни колеги, че им плашат рибата

Бой между рибари след разходка с лодка в язовир "Огоста" - 1

Рибар пострада след побой на язовир "Огоста" край Монтана, съобщи БНР.

39-годишен софиянец е настанен с черепно-мозъчна травма в хирургично отделение на болницата в Монтана. Той е пострадал при свада между рибари, уточниха от пресслужбата на полицията в Монтана.

Трима мъже - един на 35-години от Радомир и двама софиянци - на 38 и 39 години, били на палатка в района на Горно Церовене. След 21.00 часа решили да се разходят с лодка във водоема. В района на "Калиманишкото" навлезли в обсега на хвърлени въдици от други рибари, които с неприлични думи изразили негодуванието си, че им плашат рибата.

Тримата мъже от лодката слезли на брега, за да се саморазправят, но получили удари с дървени клони. В резултат на побоя по-възрастният софиянец е с нараняване на главата, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 с. Орляк

    35 1 Отговор
    И те така ЕВРОПЕЙЦИ с акъл на павиани!!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Поредната простотия

    33 6 Отговор
    Хората са издивели вече от системата. Вече всякаква вяра загубиха в доброто и в бъдещето. Някога за нас мечта беше Западът. Но вече разбрахме, че и те са един балон само. Нали сме с тях и какво? Даже по-зле стана и от социализма ни. И вече само кражби, лъжи, измами и от парламента и правителството, разпад по цялата структура на страната. И такава простотия да се обиждат и бият, като животни, без особена причина... Пропаднахме много с тази "демокрация"!
  • 4 Коментаторски клишета

    28 2 Отговор
    Опита се нападателното трио от София да пробие сгъстената защита на домакините от "Монтана", но не се получи. Опитът от Северозападната трета лига си каза думата и за пореден път се убедихме, че стадион "Огоста" не правят компромиси и имат уникален контраатакуващ стил на игра.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 анти-бракониер

    23 2 Отговор
    След 21:00 не е ясно чий ще търсят в язовира, по това време е пълна тъмнина вече. По-скоро на бракониери приличат, следователно са си изяли заслужено боя! Биячите и те нарушават ЗРА - риболовът в тъмната част на денонощието е забранен.

    Коментиран от #11

  • 7 Мишо перничанчето

    15 1 Отговор
    Удари с дървени клони? Кви са тия лиготии, наште клони са от винкел
  • 8 Ха ха ха

    5 4 Отговор
    В северо-западналия врачански край всичко е възможно......но.....там си заслужават съдбата....
  • 9 Клоните са възпитателни

    9 3 Отговор
    В такива случаи, дано не плашат рибата друг път, че втория път може да не са клони а дървени стъбла
  • 10 Иван

    13 1 Отговор
    Това не са рибари. Рибарите не ходят да се разхождат с лодка върху въдиците на колегите си. Малко бой са яли, щом само един е в болница.
  • 11 Миризлив пор

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "анти-бракониер":

    Много хора изпускат напрежението по различен начин. Понякога 2 дена и 2 нощи с приятели на палатки, барбекю и определено количество алкохол свалят стреса повече от колкото ходене на психолози, семейни консултанти и т.н. паплач! Виж въдиците не се вадят от колата, най-много като се напият вземат ги изгубят. И по време на такова "лечение" някой да дойде да те бие и ти развали пиенето -ами за бой са си!
  • 12 Чобанията

    1 0 Отговор
    Общо взето, уплаши рибата!
  • 13 Ром Бакарди

    4 0 Отговор
    Сига....аз не бях чувал бой сас клони, ама щом джорналистката казва....За сопи знам, за колове-знам, ама клони....
  • 14 комунистче

    2 0 Отговор
    нахакани софиянци, срещу безпросветни и безкултурни диванета от Северозапада, прилича на сценария в Коиловци, и там нещата са се случили по горе долу същия начин
  • 15 ФАКТИ

    5 0 Отговор
    Бой между браконери по тъмно .
  • 16 дядо поп

    5 0 Отговор
    Дървени клони , ти да видиш! Май , че глупости се пишат не само в новините за безкрайните успехи на украинците.
  • 17 един от многото

    4 0 Отговор
    По принцип най големите бракониери са тези лодкари. Би трябвало да им определят 4 – 5 язовира и да си правят регатите там!
  • 18 Боздуганов

    3 0 Отговор
    Келеши шопски, дървените "клони" са ви малко. С колове трябваше да ви напътят!
  • 19 Хахаха

    2 0 Отговор
    Среща между едни селяци и други селяци, приключила по селски. Не можаха ли да се избият взаимно и всички в поликлиниката
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове