Last news in Fakti

28 Септември, 2023 10:17 4 156 155

Димитър Стоянов: Нито парче ракети С-300 не трябва да излиза от армията ни

  • димитър стоянов-
  • ракети-
  • с-300-
  • украйна

Ген. Атанасов не действа адекватно. Той можеше да покани председателя на ДАНС в комисията, да коментира казуса с изгонения служител на Руската православна църква

Димитър Стоянов: Нито парче ракети С-300 не трябва да излиза от армията ни - 1
Снимка: бТВ

Нито парче от ракета не трябва да излиза от българската армия конкретно за този комплекс. Някой може ли да прогнозира от тези граници сега, дали няма да навлезе по-дълбоко в Черно море и дали някой дрон няма да прелети над България. Точно затова са необходими зенитно-ракетните комплекси. Трябва да имаме способности да защитим нашето небе. Това каза секретарят по сигурност и отбрана на президента Димитър Стоянов за решението да дадем ракети С-300 на Украйна.

„Вчерашното решение на Народното събрание е скандално – с темповете, с които беше вкарано. Скандално е с това, че превърна депутати, които така и не разбраха за какво гласуват, в обикновени натискачи на копчета. Това беше емоционално, но не и рационално решение. Това е най-малкото за скандал. Министър Тагарев знае, че ако бъдат предоставени тези ракети съгласно решението от декември, той ще попадне под ударите на закона“, допълни той.

По думите му решението на Народното събрание е отворено и това е неправилно.

„Това е отворено решение, което пoзволява на изпълнителната власт да предостави до 100% от ракетите на зенитните ракетни комплекси С-300. Когато написаха неизправни ракети, дали депутатите знаят какво се крие зад това. Неизправна ракета е всяка една, чийто един или няколко параметри се отклоняват от експлоатационната документация. Тези параметри са срокови, до обяд днес ракетите могат да бъдат изправни. Неизправна ракета не означава неработоспособна. Да бяха записали определена бройка. Броят на ракетите е изключително ограничен“, допълни Стоянов.

По думите му началникът на отбраната скоро ще коригира процента ракети С-300, които могат да бъдат дадени на Украйна.

Секретарят по сигурност и отбрана на президента коментира скандала с Руската църква в София и изгонените служители.

„Ген. Атанасов не действа адекватно. Той можеше да покани председателя на ДАНС в комисията, да коментира казуса с изгонения служител на Руската православна църква и чак тогава да предприемат действия. Дали с осветляването на тази информация Атанасов не прекъсна една контраоперация, която може би ДАНС са провеждали. Актът за тази църква вчера беше публикуван в социалните мрежи, той е от 1997 г. Тогава за директор на НСС беше назначен ген. Атанасов, защо той не е предприел действия да върне собствеността на тази църква на България“, попита Стоянов.

По думите му председателят на ДАНС може да кажи дали е развивана контраоперация и дали са внедрени хора, които са вербувани да работят в наш национален интерес.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 187 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гледайте

    42 61 Отговор
    си пенсиите , бе , хора !

    Коментиран от #59

  • 2 Георги

    135 54 Отговор
    Трябва по най-бързия начин тея национални предатели ПП, ДБ да бъдат изритани от парламента!!!!!
  • 3 ЕвроАтлантически безродници

    101 28 Отговор
    четете ли:

    „Това е отворено решение, което пoзволява на изпълнителната власт да предостави до 100% от ракетите на зенитните ракетни комплекси С-300. Когато написаха неизправни ракети, дали депутатите знаят какво се крие зад това. Неизправна ракета е всяка една, чийто един или няколко параметри се отклоняват от експлоатационната документация. Тези параметри са срокови, до обяд днес ракетите могат да бъдат изправни. Неизправна ракета не означава неработоспособна. Да бяха записали определена бройка. Броят на ракетите е изключително ограничен“, допълни Стоянов.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кикимяу

    30 29 Отговор
    Украйна вече разполага с системи Пейтриът. Холандия ще им даде самолети Ф16.
  • 7 нали са стари

    17 10 Отговор
    е дрон на 8000 мили едва ли лети . призвеждаме разни оръжия и ще се справим някак . ако не ще слушаме бойко и трифонов по тв . щом прави гебрев бомби , нашта натовска армия да е от миномети и оръдия . ако правимракети , тогава ракетна войска . неможе както едно време и кораби, лодки, самолети, нали е скъпо . хората печелят . америка и германия дадоха 30-40 стари танка и 100 тона муниции на киевския режим и сметнаха 200 милярда евро била помоща .
  • 8 Хасковски каунь

    52 9 Отговор
    Сещам се как по времето на др. Т.Живков, партийния секретар на ТКЗС-то помоли овцевъдния бригадир да даде едно агне за чеверме. Бригадирът се опъна , че всички са под бройка и не става.

    Ех, пиши едно си счупило крака, бракувай го , и да го завъртим на огъня.
  • 9 Браво на генерала

    80 35 Отговор
    Все още има достойни българи, милеещи за България!

    Коментиран от #15, #81, #96

  • 10 икплон

    79 30 Отговор
    Браво Митко, браво. Явно че има и хора които не ги е страх да кажат истината пред камерите. Нищо не трябва да се дава на бандера фашистката хунта в Украйна и стотинка от българските пари не бива да се прахосват от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Предателите от сглобката да се изхвърлят от гърба на българите, длъжни сме да ги изгоним.
  • 11 Писна ми!

    66 24 Отговор
    Ще има общонационален протест! Време им е на тези да разберат кой точно управлява в тази държава! Ние с уверен ли сме и за какво са поставени на тези позиции от народа! Посолството не ме интересува! Време е да отидат на местата, които заслужават!

    Коментиран от #57, #87

  • 12 Българин

    50 22 Отговор
    Мъдър човек, мисли държавнически
  • 13 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    26 41 Отговор
    ТОЗИ (.......)ГЕЕНЕРАЛ
    ЩЕ СВАЛЯ СЪС РЕАКТИВНИ СИСТЕМИ🔌
    „ДРОНОВЕ” НАПРАВЕНИ В
    КРЪЖОК ПО АВИОМОДЕЛИЗЪМ....😀
  • 14 Докато не затрият народа няма да мирясат

    40 21 Отговор
    Стоянов, ей сега по ТВ т.н.геерал Събев каза, че акумулаторите на ракетите ако си отидат, те стават на скрап. Моля ви, нека някой поиска да изпратят техник от Украйна да ги смени, защото ще си умрем от сиромашия при такива покупко - продавачи! Вземете му пенсията на тоя глупак и я дайте на някой старчески дом или на заведението на д-р Гълъбова!

    Коментиран от #21

  • 15 ТОЯ КАТО ОНЯ,ли

    14 18 Отговор

    До коментар #9 от "Браво на генерала":

    С ШАЛТЕТО...ДЕТО ИСТЕРИЧНО
    ВИКАШЕ ПОД ДЖАМА НА БАТЕ😀

    Коментиран от #18

  • 16 ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ

    37 13 Отговор
    Ще провеждат вече сбирките на КОЗЯК

    Коментиран от #30

  • 17 Кикимяу

    26 2 Отговор
    Дронове се свалят с зенитна артилерия. С300 е за сваляне на ракети земя-въздух
  • 18 Кое не разбра

    37 21 Отговор

    До коментар #15 от "ТОЯ КАТО ОНЯ,ли":

    Браво на генерала! Все още има истински българи,милеещи за тази страна!
  • 19 УРА,, УРА

    21 57 Отговор
    Това са мисли на натовски генерал! Той не усеща ли, че се дели от общата политика на алианса. Аман от руски подлоги! Ако стане конфликт в държавата кой ще ни помогне бе, генерале? Моце би ще се молиш на Путин.

    Коментиран от #24, #73

  • 20 Вярвай си

    40 8 Отговор
    Никой не очаква от ПП и от ДБ да действат нормално. Това което са взели от Сорос е само аванс. Разплащането ще е в недвижима собственност, та през цялото време юларя да е до муцуната на продажниците наши. Ще им излезне солено търкалянето по българските площади. Пинокио, Кирето, прелюбодееца, зачервения бузест шопар, дъртия Кокорчо, който не успя да се намърда в ДАНС, евреена, не по малко изкокорен за власт и пари успяха за отрицателно време да се осветлят и лъснаха пред целият народ с наглостта, злобата и очевидната зависимост от Посолството. Явно Сорос познава само алчната им страна, но си няма на представа за злобата и завистта им. Добре е да ги остави сами да се доизядат и да не си харчи парите за тези отрепки. Синът му може да излезе по далновиден и да ни оттърве навреме от боклуците български.
  • 21 Кикимяу

    17 37 Отговор

    До коментар #14 от "Докато не затрият народа няма да мирясат":

    Американците ни предлагаха Пейтриът, срещу С300 за Украйна. Гълъб Радев отказа. Сега И Украйна разполага с Пейтриът, а България с С300 с бракувани ракети.

    Коментиран от #100

  • 22 Любо

    50 14 Отговор
    България в момента се управлява от откровени фашисти в прегръдка с откровени бандити и еничари по поръчка на посолството на улица Козяк, които са решили да унищожат и малкото останали читави неща и хора в тази държава ! Изключително вредни и опасни! Промяна ще има само след нов народен съд!

    Коментиран от #53, #56

  • 23 Реалист

    27 11 Отговор
    Бокл.ук сглобката на козяк с фашиските знаменца на реверите и общината друго мислят.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Боклуци вън!!!

    36 12 Отговор
    Оставка на фашизоидите боклуци от ПП и ДБ и техните ортаци от ДПС и ГЕРБ!

    Коментиран от #31

  • 26 ИНЖ

    14 30 Отговор
    Тоя е шизофреник и продажен руски трол!!!! На какво разчитаме - на самолети, танкове и ракети на повече от 40 години ли??? Това е имитация на армия!!! РР, ББ, КК, ДП и др. - в затвора!!!
  • 27 незнайко

    28 8 Отговор
    Последно какво ще даваме ? Ракетите или целите комплекси за изстрелване ? Защо се вземат решения без да ги интересува мнението на населението ? Това са стратегически отбранителни системи . Носила се мъчат да ни вкарат в конфликт с РУСИЯ а това ще е пагубно за нас !!!

    Коментиран от #32, #42

  • 28 Мдаа

    31 16 Отговор
    Гледах го по БТВ този Димитър Стоянов и е абсолютно прав, и за това продажно правителство, и за ракетите Ц-300

    Коментиран от #35, #36

  • 29 И кооо

    12 12 Отговор
    Ще ги горим в Змейово. Изтровихте Заралии. Агнета и кози с по 5 крака и с по две глави. А вашите са по празни и от техните!
  • 30 Гражданин

    16 1 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ":

    Ами като махнаха петолъчката от Партийния дом, и то няма вече къде да се събират :)
  • 31 Цървул скъсан

    16 24 Отговор

    До коментар #25 от "Боклуци вън!!!":

    Чупката комунде спижурено!!
  • 32 Любопитния

    13 26 Отговор

    До коментар #27 от "незнайко":

    И какво разбира населението от ракети бре,продажна руска папагал марионетка??
  • 33 ВЕДНАГА!

    20 4 Отговор
    Веднага да се затвори американското посолство, както и американоеврейските НПО-та !! След това да се затвори и руското посолство!!

    Коментиран от #65

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 А бе

    11 17 Отговор

    До коментар #28 от "Мдаа":

    На тебе какво ти разбира шамандурата от С 300?,ПРОДАЖНИКО!!
  • 37 Гоце

    14 23 Отговор
    Руските подлоги се задействаха
  • 38 Бълг

    12 23 Отговор
    Тая руска подметка да млъкне!

    Коментиран от #61

  • 39 Българин

    15 28 Отговор
    Цялото руско подложество се е наредило зад Румен Радев и със зъби и нокти брани интересите на руските престъпници в България.

    Коментиран от #40

  • 40 Това е безспорен

    6 11 Отговор

    До коментар #39 от "Българин":

    Факт.
  • 41 един

    14 21 Отговор
    Питам само,това комуне Стоянов кой го познаваше преди, та го направиха сл.министър на Отбраната?Знае ли някой каква работа вършеше в президенството,та получаваше дълги години немалка заплата от народа?Или член 1 от комунистическата конституция не е премахнат още и комунистите се ползват с привилегии!
  • 42 Запознат

    13 19 Отговор

    До коментар #27 от "незнайко":

    Русия ни обяви за неприятелска държава,като ни нападне с тези кюнци с 300 ли ще се отбраняваме бре умнико??

    Коментиран от #49, #50, #51, #67

  • 43 Абе,мамин,

    14 7 Отговор
    С 300 е против ракети,а не против дронове.Тия ги разправяй в някоя детска градина.
  • 44 АУУУУУ

    13 11 Отговор
    АЙДЕ СЛУЖЕБНИТЕ ПЛЪХОВЕ ИЗЛЯЗОХА ОТ ДУПКИТЕ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Реалист

    13 14 Отговор
    След предоставянето на ЗРК С300 на окраинските фашисти идва и ред да предоставят жива сила от козяшката сглобка. Стягайте си багажа българи ще ви пращат в Окрайна.
  • 47 И що си трол

    12 9 Отговор

    До коментар #35 от "Стършел":

    Ко щяха да правят лъжците и крадците ПП ДБ и ГЕРБ без такива глупаци продадени като сардини?
  • 48 Българин

    14 19 Отговор
    Проруската шайка на Радев самоотвержено брани руските интереси. Тоя надут цървул не знае ли, че дронове не могат да се свалят със С 300?

    Коментиран от #55

  • 49 Гост 2

    14 10 Отговор

    До коментар #42 от "Запознат":

    Заминавай за, Окрайна дефектен
  • 50 Без глупави опорки

    3 4 Отговор

    До коментар #42 от "Запознат":

    Не върви ли да си продадеш страната?
  • 51 Професора

    17 11 Отговор

    До коментар #42 от "Запознат":

    Сглобката на посолството се обяви за враг на Русия като подкрепи окраинските фашисти!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Даа бе

    12 11 Отговор

    До коментар #22 от "Любо":

    Ще го видиш народния съд през възможно най кривия макарон на планетата,русоробе?!
  • 54 Българин

    14 9 Отговор
    Първо поокраинчения електорат на сглобката заминава за Окрайна

    Коментиран от #63

  • 55 А докато лазиш жалко

    15 9 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Я ни обясни детските тъпотии с които националните предатели ПП ДБ и ГЕРБ опростачват децата, ко общо има Русия, с тема за България. Голям зор безродници да си продавате страната.

    Коментиран от #68

  • 56 А бре

    7 10 Отговор

    До коментар #22 от "Любо":

    Още ти ли отекват заловете на Аврора в главата.няма ли малко почивка?
  • 57 Хъхъ

    9 20 Отговор

    До коментар #11 от "Писна ми!":

    На теб кой ти даде право да говориш от името на народа бе русофилска кратуно ?
    Да си гласувал на изборите, там личи какво иска народа и кого избира да управлява ....

    Коментиран от #62, #79, #82

  • 58 Димитър Георгиев

    10 17 Отговор
    И тоя ми бил български генерал?! Срам са такива комунистически подлоги! Точно заради такива червени бетонни глави като Радев и Стоянов 1944 година ни превземат руснаците! Такива дават кураж на Кремъл да хвърля ресурс спрямо България!

    Коментиран от #60

  • 59 Учуден

    6 11 Отговор

    До коментар #1 от "Гледайте":

    Това фаш комуне няма ли кой да разкара?
  • 60 Факт

    17 6 Отговор

    До коментар #58 от "Димитър Георгиев":

    Български генерал, милеещ за България. Теб ко ти дреме за България американецо?
  • 61 В България няма русофили.

    4 16 Отговор

    До коментар #38 от "Бълг":

    В България има руски подлоги.
    Русофил е бил капитан Петко войвода.
    Спас Турчев го е лекувал.
  • 62 стоян георгиев

    14 2 Отговор

    До коментар #57 от "Хъхъ":

    А ти какъв демократ си, да не признаваш правото да си говори свободно човекът? Я беги..

    Коментиран от #70

  • 63 Баш Българин

    10 7 Отговор

    До коментар #54 от "Българин":

    Гледайте само вие първи да не заминете за Белене,национални предатели??!
  • 64 Kирил

    4 8 Отговор
    По физиономия, типаж, цървул.
  • 65 Прагматичния

    3 6 Отговор

    До коментар #33 от "ВЕДНАГА!":

    ВЕДНАГА! Най напред трябва да затворим вас !!

    Коментиран от #71

  • 66 Перо

    6 11 Отговор
    Радев доведе целия този боклук от ПП, защо тоя не се оплаче на него и арменския поп сега? Радев е българския Горбачов!
  • 67 Леле

    4 2 Отговор

    До коментар #42 от "Запознат":

    С-300>пейтриът. Разбираш ли? Или в училище не си учил кой знак какво означава

    Коментиран от #74

  • 68 Откъде ви намира

    8 10 Отговор

    До коментар #55 от "А докато лазиш жалко":

    Копейката толкова глуупави, бе?

    Коментиран от #89

  • 69 и кво от това?

    5 13 Отговор
    Това са натовски генерали! Този, онзи шашкънин пРезидента , Шебеков , Янев. Взимат пенсия по 3500 лв от НАТО , но искат и Путин да им отпусне по толкова!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ма верно

    7 3 Отговор

    До коментар #65 от "Прагматичния":

    Ли?? Човека абсолютно с право ти говори, ти не, та не.. После ще ми обяснява че иска демокрация.

    Коментиран от #80

  • 72 Синя София

    5 12 Отговор
    Има ли още съмнение,че нашите генерали са путинови генерали,те служат на Путин,както и резидента Радев

    Коментиран от #83

  • 73 Алфа херинга

    13 3 Отговор

    До коментар #19 от "УРА,, УРА":

    Типични мисли на един родоотстъпник. Ако станело нещо в държавата, кой щял да помага? Ами, ако си имаме боеспособна армия, няма да се налага никой да помага. Вие все чакате на чуждото да ви оправи. Ама, капацитетът ви не стига да проумеете, че чуждото си гледа неговите интереси, а не вашите. И запомнете, колкото повече седите надупени, толкова повече ще ви оправят. Проблемът е, че май започна да ви харесва.

    Коментиран от #77

  • 74 Запознат

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "Леле":

    Не съм написал подобно нещо,лелекащата,не се прави на по интересна от колкото си??!
  • 75 Гост

    4 3 Отговор
    Кво искаш да ми кажеш , че руски дрон или изтребител навлезе във еъздушното пространство на България ще бъде свален ?
  • 76 Американски фашистки ботуш

    13 5 Отговор
    гази България! Така се започна и в Украйна...

    Коментиран от #84

  • 77 Опиняк скъсан

    4 11 Отговор

    До коментар #73 от "Алфа херинга":

    В кои епохи живее бре??Ако не е НАТО, сега щеше да тацуваш казачок прав под масата!!
  • 78 Развеселен

    3 7 Отговор
    Този пръд..льо няма думата!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Онзи

    5 0 Отговор

    До коментар #71 от "Ма верно":

    Ти ли ще даваш оценка кое е право и кое не?? Чупката!!

    Коментиран от #86

  • 81 12345678

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "Браво на генерала":

    Айде, генерали , защитете националния интерес, стига само брътвежи, ако военните не знаят как стоят нещата от хората ли очаквате адеквтна реакция?

    Коментиран от #85

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Нямаме съмнения

    4 3 Отговор

    До коментар #72 от "Синя София":

    Че ПП ДБ ГЕРБ и ДПС са лъжци, крадци и национални предатели и за капак опростачват деца, плащайки им за лъжи. Благодарение на теб и такива като теб, знаем какво зло за България са. Благодарим!

    Коментиран от #92

  • 84 Констататация

    4 8 Отговор

    До коментар #76 от "Американски фашистки ботуш":

    Единствените фашисти,другарю в България ,сте вие,другарю! Но за всеобща радост вече спижурени!!
  • 85 Браво на генерала

    14 4 Отговор

    До коментар #81 от "12345678":

    И както виждаш, генерала защитава българският интерес, напук на продажниците и лъжците ПП ДБ ГЕРБ и ДПС продаващи България.
  • 86 Ами той

    5 1 Отговор

    До коментар #80 от "Онзи":

    Не е с продадено достойнство като глупаците продали се като сардини на националните предатели ПП ДБ ГЕРБ

    Коментиран от #90

  • 87 Даа бе

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Писна ми!":

    Хайде излезте и се пребройте?? Ха ха ха ха ха........хи хи хи хи хи.......
  • 88 Димитър Стоянов!! Нито парче от

    10 6 Отговор
    Наша ракета не трябва да отива в Украйна!! Прав сте, за разлика от Марионетките Б Борисов, Хр Иванов, Пеевски К Петков и Мирчев!! Тея последните са Политическа Смет, Изроди!!
  • 89 Не знам къде ви намират

    10 2 Отговор

    До коментар #68 от "Откъде ви намира":

    Но по полезно е да прочетете някоя книжка, вместо да лазите в лъжите и глупостите на националните предатели на България ПП ДБ ГЕРБ и ДПС!
  • 90 Констататация

    7 9 Отговор

    До коментар #86 от "Ами той":

    ЕДИНСТВЕНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ СТЕ ВИЕ-РУБЛАДЖИИТЕ!! ДРУГИ НЯМА ДРУГАРЕ!!

    Коментиран от #93

  • 91 Упплашени ли са?

    4 5 Отговор
    Не трябва, защото може да поканят теб или шефа ти на чай в Кремъл ли?
  • 92 А бе

    3 0 Отговор

    До коментар #83 от "Нямаме съмнения":

    НЯМА ПО ГОЛЯМО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ВАС,ТОВА И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ!!

    Коментиран от #95

  • 93 Така е

    8 3 Отговор

    До коментар #90 от "Констататация":

    Чухме ги в записите ония нищожества киро и асен как продават България, виждаме и жалките опростачени деца по форумите гърчещи се в лъжите им, в зора си да са безродници.

    Коментиран от #107

  • 94 ПОКЛОН

    9 3 Отговор
    Поклон пред един истински генерал ПАТРИОТ
  • 95 Така е

    8 4 Отговор

    До коментар #92 от "А бе":

    Какво по голямо зло, от хора ударили дъното като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, лъжещи, крадящи, продаващи България и опростачващи деца?

    Коментиран от #104

  • 96 Военния

    5 9 Отговор

    До коментар #9 от "Браво на генерала":

    Какво браво заради този генерал армията яде сега консерви

    Коментиран от #99, #145

  • 97 Българин

    4 1 Отговор
    правилно
  • 98 Курти Вълев

    3 6 Отговор
    Аз пак не разбрах, с ракетите С300 ще сваляме дронове, които могат да прелетят над България така ли?
  • 99 Ами

    10 4 Отговор

    До коментар #96 от "Военния":

    Голямо браво на един истински българин като този генерал.

    Коментиран от #102

  • 100 Госта.

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Кикимяу":

    Украйна РАЗПОЛАГАШЕ с Петриот
  • 101 Иван

    5 7 Отговор
    Този е долнопробна руска марионетка
  • 102 Какъв Генерал

    5 4 Отговор

    До коментар #99 от "Ами":

    Е тоя Смешко с обратната захапка.Къде са комплексите с300..Единия София др.Козлодуй.Кви дронове го гонят този екземпляр с Руска физиономия.

    Коментиран от #105

  • 103 Чолаков

    6 2 Отговор
    Всичките ни комплекси С 300 ги отпишете. Кенет Мъртън ни направи на парчета за три месеца.
  • 104 Аре бе ти.

    2 4 Отговор

    До коментар #95 от "Така е":

    Вчера ли се роди.Кой опоска тая държава и я фалира 3 пъти.Комунделите и техните разклонения,царе и др.Ако не си бил тогава те си прибраха държавата .

    Коментиран от #106

  • 105 Ами

    3 2 Отговор

    До коментар #102 от "Какъв Генерал":

    истински генерал, милеещ за България, за разлика от гнусните продажници!
  • 106 Явно вчера си се родил

    4 1 Отговор

    До коментар #104 от "Аре бе ти.":

    след като не знаеш, че България се управлява от два олигархични кръга, капитал и доган, наследници на ВИС, СИК и Мултигруп и стоящи зад лъжците, крадците и национални предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #111

  • 107 Е Ламби

    4 5 Отговор

    До коментар #93 от "Така е":

    Дете съм бил преди 45 50 г.Не ми разказвай небивалиците си.Живял съм в гад....ния руски .комунизъм.А прадядо ми е посрещал ребятата в Добруджа през 1916 г.Ама не като твоя с питка ,а с пушка и Напред на нож.Така ,че замълчи

    Коментиран от #112

  • 108 Трайчо

    4 2 Отговор
    Ти, като протеже на Радев, пак изпълняваш негови поръчки. Както каза № 1 - гледай си пенсията
  • 109 Град Симитли

    2 3 Отговор
    Тагарунгела отдавна е занесъл всичко в Украйна...
    ... Сега само дим..
  • 110 Разберете ги и вие!

    2 6 Отговор
    Разберете, руските слуги в България не са притеснени заради някакви морални съображения, и дори някакъв философски избор.

    Те са притеснени, че свързаните с Русия фирми, в които работят, фирми, от които зависят, икономически интереси, с които са свързани могат да им дръпнат канчето.

    Притеснени са, че агентите на Дръжавна сигурност, които са събирали и имат информация за всяко тяхно закононарушение и престъпление, могат да бръкнат в папката и да извадят на светло тези факти.

    Притеснени са, че тези от тях, работещи в самото ДС, могат да бъдат извадени на светло, а връзките им с престъпните групировки - показани.

    Притеснени са, че могат да изобличат връзките им както с олигарси, за едрите играчи, така и със селския бирник и разбойник, за кръчмарското ниво.

    Притеснени са, че комфорта, който са изградили от оплитането в мрежата на руски престъпления, зависимости, близости и взаимни интереси, може да бъде нарушен и че могат да бъдат застрашени работата им, имотите им, наследството им, кариерата им и парите им.

    Притеснени са, че може да рухне света на илюзиите в който са заменили почтеност, трудолюбие, развитие и приличие, за сервилност, подчинение, страх и липса на собствена воля.

    И накрая, притеснени са, че северноазиатските варвари могат да решат, че ПОВЕЧЕ НЕ СА ИМ НУЖНИ, а те много добре знаят на какво са способни господарите им, когато се стигне дотам..

    Моля ви, трябва да ги разберете, защо са такива каквито са . Наложително е да ги

    Коментиран от #114

  • 111 Ей Миндьо

    2 3 Отговор

    До коментар #106 от "Явно вчера си се родил":

    Знаеш ли предисторията до 2009 г .Кой ги създаде всичките тия неща .Единствено и само комунистите ,другото е следствие.Първо е причината.Когато момунделите грабеха държавата нямаше Герб и Дпс.Шефове на всички жанки бяха другари от БКП.И прочети как е протекла приватизацията тук и в Чехия примерно.Тогава ще разбереш истината.Миндьо

    Коментиран от #115

  • 112 Жалко за теб

    4 3 Отговор

    До коментар #107 от "Е Ламби":

    Щом на 50 години драскаш с интелект на първолак глупостите на националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #118

  • 113 Сглопката

    4 3 Отговор
    Обяви че дава дефектни ракети на Окраина.
    Дефе ктните ракети негодни ли са?
    Това е въпросът но те не говорят за негодни..Защо?
    Защото лъжат и заблуждават обществото.
    Ако са дефектни те са поправими.
    Престъпници Сър Джон

    Коментиран от #120

  • 114 Град Симитли

    2 1 Отговор

    До коментар #110 от "Разберете ги и вие!":

    Нещо собствената ти тиква не може ли да роди, та преписваш като двойкаджия?!
  • 115 Явно да

    3 3 Отговор

    До коментар #111 от "Ей Миндьо":

    Остава и ти да разбереш къде отидоха комунистите и да не им драскаш за дребните на проектите им от лъжци, крадци и национални предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #116

  • 116 Как къде?

    3 2 Отговор

    До коментар #115 от "Явно да":

    "къде отидоха комунистите"

    В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

    Коментиран от #119

  • 117 Ясно като бял ден

    4 1 Отговор
    Да покажат пред господарите си, че активно защитават руския интетес по медиите, че иначе месечната издръжка ще секне. Те се виждат ясно кои са: Фатмака и кликата около него, Нинова, Копейкин и Славун куция кон.

    Коментиран от #124

  • 118 Националните предатели

    4 4 Отговор

    До коментар #112 от "Жалко за теб":

    Са комунистите заедно с Червената им армия довлекли се тук и натрапили най гадния строй.Издигайки прости и необразовани хора за ръководители.Избили интелигенцията и озурпирали земята фабриките и имотите.За късопаметници като теб използвайки имена на сег.партии всичко е елементарно,ама не е.

    Коментиран от #121, #122

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 7те козякливи джуджета:

    1 3 Отговор

    До коментар #118 от "Националните предатели":

    У з у р п и р а л и, интелигенциооо! :)))
  • 122 Така е

    1 1 Отговор

    До коментар #118 от "Националните предатели":

    Те затова тези комунисти стоят зад олигархичните кръгове капитал и доган и създават национални предатели, лъжци и крадци като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!
  • 123 Не е тайна

    3 1 Отговор

    До коментар #119 от "Не президенството":

    Румен Радев обслужва чужди посолства и това не е никаква тайна.

    Коментиран от #125

  • 124 Не е ли марсианската

    1 1 Отговор

    До коментар #117 от "Ясно като бял ден":

    Няма ли националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС да сменят малко детските лъжи на опростачените деца! Ей така за разнообразие малко!
  • 125 Може

    0 1 Отговор

    До коментар #123 от "Не е тайна":

    Ама в записите чухме лъжците и крадците киро и асен! Ти си ги пропуснала в зора си да лазиш в лъжите на националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, опростачващи деца!

    Коментиран от #127

  • 126 "Партньори"

    1 1 Отговор
    Американците ни предлагали Пейтриът, казва коментиращ по-долу. Всичко което купуваме от американците е на двойна, тройна, дори четворна от нормалната цена. Мерси от такива "партньорски" услуги. Когато купуваш оръжие само от една страна ставаш зависим от нея. Когато й е изгодно ще ти дава резервни части и боеприпаси, ако си на зор - на космически цени , ако иска да те съсипе - няма да ги достави точно когато най-много ти трябват.

    Коментиран от #128

  • 127 В записите

    1 1 Отговор

    До коментар #125 от "Може":

    Чухме как доведените от РУМЕН РАДЕВ Кирчо и Кокорчо правят "ала-бала" с ... РУМЕН РАДЕВ.

    Коментиран от #129

  • 128 Хмммм

    3 2 Отговор

    До коментар #126 от ""Партньори"":

    Ние не купуваме оръжие само от една страна, но ми е интересно, дали руските ви господари щяха да приемат предложението ви да "купувате оръжие от много страни" ако още бяхме под руски ботуш?
  • 129 В записите чухме

    0 3 Отговор

    До коментар #127 от "В записите":

    как инсталираните от кръга капитал чрез ДБ, киро и асен, продават България на американското посолство! Същите са и бащи на крадците и лъжците ГЕРБ!

    Коментиран от #131

  • 130 Чупки в кръста - стига вече

    1 1 Отговор
    Тези силни чупки в кръста от нашите управляващи пред САЩ и ЕС са унизителни за нашия народ.
    Нека запазят ако не националното достойнство, поне човешкото си достойнство на личности и хора.
    Обидно и оскърбително за нацията.
  • 131 Румен Радев

    3 3 Отговор

    До коментар #129 от "В записите чухме":

    ни доведе лично Кирчо и Кокорчо и ЛИЧНО гарантира за тях.

    А след това ЛИЧНО прави "алабала" с тях.

    Коментиран от #133

  • 132 додо

    3 0 Отговор
    Нито парче от ракета не трябва да излиза от българската армия. Тогава ще дадем 2 парчета. Ей само мозаци на примати в тоя държава.
  • 133 Румен Радев

    0 2 Отговор

    До коментар #131 от "Румен Радев":

    назначи кирчо и асенчо за служебни министри! От там нататък глупостите на опросатачено дете, лазещо в лъжите на крадците ГЕРБ, нямат никакво значение! Голям зор да си продаваш родината, да си бедна, обрана и нещастна! Имаш всички шансове за това!

    Коментиран от #139

  • 134 Да живее България!!!

    1 5 Отговор
    до № 128-Хмммм
    Аз господари нямам. Нито руски, нито американски. Аз съм български патриот. Милея за България и българите, а не за чужди държави и техните специални служби, които прокарват интересите си тук в ущърб на народа ни чрез подобни на теб лица.
    Аз не казвам да купуваме оръжия от Русия, а защо не - виж Турция (С-400) и тя е незаобиколим член на НАТО, аз съм за разнообразяване на доставчиците - може да са германски, френски, швецки и други. Напоследък всяко закупено оръжие ни налагат да бъде американско.
  • 135 Прокремълски червей е тоа

    4 2 Отговор
    Това овно ще се пръсне. Поздрави от Украйна
  • 136 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 3 Отговор
    МИTKO-sms E ......... ФСШИCT , KATO ........ ZEЛЕНИЯ ЧОPAП ........ ФАKT !
  • 137 Митко сърдитко

    3 2 Отговор
    И той да се плюнчи големия корифей нема що пенция и заплата
  • 138 Българин

    1 3 Отговор
    Напълно вярно.Никакви ракети не трябва да се дават.на Украйна.Как досега до преди войната бяха изправни,а сега по време на тази война станаха неизправни? Това правителство не работи да защитава българската национална сигурност,те предават българите.След местните избори трябва да има протести и това вредно правителство да си подава оставката.А може и даването на тези ракети /а то е/ напук на президента.Ще видим.
  • 139 Румен Радев

    2 1 Отговор

    До коментар #133 от "Румен Радев":

    "назначи кирчо и асенчо за служебни министри! "

    Гарантира ЛИЧНО за Кирчо и Кокорчо.

    Румен Радев прави и изборни "алабала" с Кричо и Кокорчо. Има го на ЗАПИСА.

    Коментиран от #141

  • 140 инж. Ганчо Илков

    5 3 Отговор
    Жалко на България с такива Генерали от Социалистическо Време. Един действителен Генерал трябва да се занимава единствено с Проблемите на Вътншната Сигурност на Страната и Военно-Техническите Проблеми в Дългосрочен Период. Той следва да бъде Политически Безпристрастен и да Служи на Народа, а не на Политическа Личност "назначена" за Президент от Логистичен Анализаторски Център на чужда Държава изповядваща Агресивна Антинародна Идеология. България е член на НАТО. Превъоръжението на Българската Армия следва да е по Стандартите на Съюзниците. Вършавския Договор отдавна е в миналото (уж, заедно с Болшевизираният Комунизъм). Останките от онова време или са с изтекъл за годност Срок, или са в крайно ограничено количество. В Защитата си, България все още не е сама. Вътрешното Политическо Противопоставяне (а може би това е Целта диктувана ни от Руския Диктаторски Режим) застрашава Сигурноста на България. В Промените на Конституцията следва да засегне Текст: Българската Армия и Органите на Националната Сигурност Служат на Народа. Ръководствата им се избират от Доказани Неполитизирани Сертифицирани Експерти. Чуждото Поляризирано Пристрастие на "Политиците" и Прилагания към Момента Квотен Политически Принцип са опасни за България. По отношение на Външната Политика, Политиците трябва да бъдат Единни. Противопоставянето им нарушава Националната Сигурност на България. В случая Президента, БСП и ВЪЗРАЖДАНЕ играят ролята на Троянски Кон в членството на България - ЕС и Н

    Коментиран от #143

  • 141 Румен Радев

    0 3 Отговор

    До коментар #139 от "Румен Радев":

    не прави ала бала, а националните предатели на България ПП, ДБ направиха ала бала използвайки му рейтинга! Голям зор имаш да си бедна, обрана и окрадена! Имаш всички шансове да живеш в мечтите си на лъжи и кражби! България в момента е собственост на мафията и национални предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #142

  • 142 Румен Радев

    3 1 Отговор

    До коментар #141 от "Румен Радев":

    "не прави ала бала"

    Прави изборни "алабала" с Кирчо и Кокорчо.

    Има го на ЗАПИСА!

    Коментиран от #144

  • 143 Така е

    1 4 Отговор

    До коментар #140 от "инж. Ганчо Илков":

    Жалко за България с национални предатели, лъжци и крадци като ПП, ДБ и ГЕРБ, плюещи всеки милеещ за България с лъжи и по мия! Жалко и за продадените като сардини глупаци по форумите, опростачени, с продадено достойнство и бъдеще, лазещи в лъжи и глупости!

    Коментиран от #153

  • 144 Така е

    0 3 Отговор

    До коментар #142 от "Румен Радев":

    Ако не се въртеше като фурнаджийска лопата в лъжи и глупости, ко щяха да правят крадците и лъжците ГЕРБ! Как щяха да продават България?

    Коментиран от #146

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Румен Радев

    3 2 Отговор

    До коментар #144 от "Така е":

    Прави алабала с Кирчо и Кокорчо, след което се върти като фурнаджийска лопата, че не знае нищо за това!

    Коментиран от #147

  • 147 Така е

    2 1 Отговор

    До коментар #146 от "Румен Радев":

    Ако не се въртеше като фурнаджийска лопата в лъжи и глупости, ко щяха да правят крадците и лъжците ГЕРБ! Как щяха да продават България?

    Коментиран от #149

  • 148 Чорапът

    2 3 Отговор
    колко плати, че да ни го показват този сутринта? Та той сам се оплита в собствените си опорки.
  • 149 Румен Радев

    4 4 Отговор

    До коментар #147 от "Така е":

    Продава България на Путин.

    Коментиран от #150

  • 150 Не са ли на марсианците

    3 3 Отговор

    До коментар #149 от "Румен Радев":

    Няма ли националните предатели на България ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС да сменят малко лъжите на опростачениет деца, лазещи в лъжите им и продаващи си бъдещето за някое лукче?
  • 151 КИРО ЖЪРТЪ

    1 3 Отговор
    РЕЗИДЕНТ. РАДЕФФФФ, ПО
    СКОРО. СИ. СЪБИРАЙ. НЕКАДЪРНИТЕ. СИ. СЪВЕТНИЦИ, РАЗНИ. ГЛУПОВАТИ. ЗКПЧ-ТА. И
    ВКР-ТА. И. СЕ. ПРЪЖДОСВАЙТЕ
    БАРАБАР. С. НИНОВА И. ВАШАТА. ПРОБОЛШЕВИШКО
    ФАШИСТКА. ПАРТИЯ --БКП-БСП
    ДИРЕКТНО. КЪМ. ВАШИЯ МИЛ
    МИРОТВОРЕЦ БАЩИЦАТА
    ПУТЛЕР .
  • 152 Митю есемеса

    2 0 Отговор
    Голяма Мусура Дебела картуна пълна с бетон
  • 153 инж. Ганчо Илков

    3 1 Отговор

    До коментар #143 от "Така е":

    Обръщам се към поредния анонимен Русофилски Трол. Незнам кой си, но в Света Техническите Решения отговарят на Утвърдени Стандарти. Съветвам те поне малко да се ограмотиш и да разбереш, че България е член на ЕС и на НАТО. За да има Реална Национална Сигурност, Въоръжението на Българската Армия следва да съответства на Въоръжението на своите Съюзници. Това което правите с неграмотността си и припявате на Поддръжниците на Руския Диктаторски Режим с Коментарите си, някой Статистик го приписва на Тезата за Противопоставяне на Народния Вот. Не бъдете Троянски Кон в Избора за Демократичната Ценностна Система. Путин рано или късно ще бъде отстранен. Народите остават. Руският Народ ще захвърли Режима на Путин, както бе захвърлен Режимът на Хитлер. Бъди благоразумен. Ограмоти се и осъзнай къде грешиш. Всичко Хубаво. Здраве и Късмет.

    Коментиран от #154

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Като глупаци...

    1 0 Отговор
    Тия съветски морално технически остарели варели са били боеспособни да бранят държавата ни преди 30 дори 40 г . Сегашното състояние на тези СССР железа е в окаяно състояние на безплодна защита която само, Радев и подлата пропагандна зганн на възражданийее и БСП твърдят че е народно предателство. Ние сме наясно че трябва да се преворажим с модерна и боеспособна армия както направи Румъния, вече имат 2 ескадрили Ф -16 ма не крадат от бюджета като нашето статукво от 30 г. а текива като Радев умишлено да бутат страната му олигархията на Путин... ма всичко е платено нее случайно . Ще одговаяш другарите си от възраждане и БСП пред народен съд за лъжи и предателски дейности. Само пингвина да го свалят от власт.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове