Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 20:04 1 346 22

Лидерът на ГЕРБ стяга структурите в Смолян за вота

  • смолян-
  • герб-
  • бойко борисов

Хвалим се, че с Гърция и Италия сме страните с най-много исторически паметници. Затова държавата трябва да има отношение към това нещо, посочи Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ стяга структурите в Смолян за вота - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава предизборните си обиколки в страната. Днес той е в Смолян, за да се срещне със симпатизанти и съмишленици на партията.

Кметът на Смолян Николай Мелемов откри събитието с кратко слово и представи кандидатите за кметове на общини. Златоград - Мирослав Янчев, Неделино - Емил Войводов, Баните - Павлин Белчев, Мадан - Светослав Филипов, Рудозем - Радослав Филизов, Чепеларе - Горан Хаджиев, Девин - Красимир Даскалов, Доспат - Елин Радев.

Археологът проф. Николай Овчаров заяви от трибуната: „През 2020 г. господин Борисов ми се обади - трябва да правим приоритетни обекти - от днес за утре. И седнах и ги направих - Перперикон, Рациария, Провадия солниците, Тараклия синтика. На следващата година финансирането беше спряно. Важно е да има държавна политика от гледна точка на културно-историческото наследство. Хвалим се, че с Гърция и Италия сме страните с най-много исторически паметници. Затова държавата трябва да има отношение към това нещо".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе посрещнат с бурни аплодисменти.

"Това, което се случва в света, е ужасно - събитията в Близкия Изток, гигантското противопоставяне на колоси в света, убиването на цивилни граждани и от двете страни. Ние сме заявили подкрепа на Израел заради вероломното нападение, но и трябва да се отнасяме човешки към цивилното население, каквото и да е то. Руски самолети "Кинжал" патрулират над Черно море. А беше време, когато правихме политики на добросъседство, на етническа толерантност. За тази политика сме били упреквани, но с времето ще видите, че е било правилно. Виждам и реакциите на Виктор Орбан, на президента на Сърбия. С всички на Балканите сме водили ежедневен диалог. Ежедневен! Мен ми е криво, че от водеща сила на Балканите, когато където и да отидех, и видеха флага на България - ръкопляскаха хората", заяви той.

"През Босна и Херцеговина до Сръбска Крайна моят екскорт с българския флаг беше сигурен - носеше просперитет и неслучайно всички балкански държави ме наградиха с най-високите си отличия. Всичко това към днешна дата оставям на политолози и социолози да го коментират. В същото време ще попитам - а кога в подводната археология се е правило толкова много в България", обърна се той към проф. Овчаров. И припомни постиженията на родната археология по времето на управлението на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Толупа

    31 2 Отговор
    Мафия барселонския измамник
  • 2 българин

    23 1 Отговор
    Тиквата си търси кратунки да го крепят на свобода, ама бай Ставри го чака с нетърпение.
  • 3 Егати

    20 0 Отговор
    Вечер преди да си легна гледам в гардероба и под леглото да не изскочи Бащицата отнекъде.

    Коментиран от #7

  • 4 Град Симитли

    19 0 Отговор
    ".... Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе посрещнат с бурни аплодисменти...."
    . Те помаците и на диво прасе ръкопляскат!
  • 5 оня с коня

    2 7 Отговор
    Около 1/3 от Депутатите от ГЕРБ начело с Борисов ОТСЪСТВАХА при гласуването на Вота на Недоверие,като Нинова моментално "Съзря" пренебрежително отношение на ГЕРБ към Стабилността на ПравителствотоОтговорът на Борисов бе,че има отпреди Уговорена среща с избирателите в Разград и няма как да не отиде.И така:Направил е точната сметка ББ колко Депутати от Партията му са необходими да присъстват в НС за да не мине вота ,а Той и другите са "НА ТЕРЕН" при Хората по Градове,села и паланки за да решават сегашни и бъдещи проблеми.А Изборите чукат на Вратата,след което оплетената във Вотове Нинова като пиле в Калчища като види Резултата,отнове ще се провикне злобно колко много са Купените гласове и колко безпардонно са фалшифицирани Изборите!
  • 6 Тартарен

    8 2 Отговор
    Борисов като стигна до Смолян,отпиши го! Виж Кърджали и Варна са по друга работа.
  • 7 Тутанкамона

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Егати":

    А надникна ли под юргана? Жена ти кметица не е никак лошо!
  • 8 Бобайко груп

    2 11 Отговор
    Давай Вожде, ще онодим ПП.
  • 9 Да се

    20 0 Отговор
    стяга за затвора !
  • 10 Уточнение

    16 0 Отговор
    а бай Ставри стяга западното крило.
  • 11 ББ от Банкя

    14 0 Отговор
    Оох аман, от раздаване на тоя на оня дъното на чекмеджето се видя, ай да минават изборите и да почнем да наваксам че от нерви почвам да тлъстея още повече
  • 12 Хе-Хе

    3 1 Отговор
    Кмета на Смолян ще бъде полковник Димитър Кацаров !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бибитко

    4 1 Отговор
    Тоя смешник Борисов страда от тежка и неизличима мания за величие. Върхът на цинизма е обаче толкова компрометирана личност като него да се отъждествява с националния флаг. Всички помним как като отидеше на някоя среща на правителствени ръководители участниците гледаха да го заобикалят, за да не им се навира с байганьовските си плоски шегички, мазни целувки и мечешки прегръдки. Направо се срамувахме, че такъв човек ни представлява. Както сега ни представлява още по-голямо недоразумение като Денков.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ПЕТКО РОДОПСКИ

    1 0 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ КАЖЕТЕ НА ДЕЦАТА СИ!
  • 18 ОТ ИСПАНИЯ

    1 0 Отговор
    да го тура на Деси от ДУЛОВО НАЙ ДОБРАТА ПИИЧКА В БЪЛГАРИЯ
  • 19 1111

    0 0 Отговор
    Смолян стана строител, не рачи картофи да сее и ви храни. Страхотни македонски песни. Да живее мизия македония и тракия, това бяха и си остават най умните и трудолюбиви хора, но са в църна земя. Дойде друг народ, а хубавите са на Запад. Ссамо на дс бкп децата им са у мвр на бойко от смолян неделино кирково, и гук там някое ограничен момък в някое кварталче на вашата живка, с пари, които не заслужава, но имотите им се роят, не завиждамна простите, а ми става тъжно за някои юристи, лекари и то известни, че си погубиха младите си деца и зетьове и всеки ден обикалят гробищата. Простотията ме дразни, от тях нищо умно не можете да чуете и така лесно с тая среда ставате и вие като тях, пари, земи, жилища много на брой, трушии или купуват препродават от закъсали българи, останали без родители и без работа. Това в бг за мен е див капитализъм и нио общо с Европейските държави. До анадола сме, но не и до ЕС.
  • 20 ХХХХ

    0 0 Отговор
    Работохолици са. Женят се малки и по 2 деца, родителите им на 50 г им помагат, а бабите им на 70 г им пълнят багажниците, а те 3 дни почиват от държавната и при братовчедите си в частни фирми им работят и живеят, събират се, единни са, уважават се, новите българи на саръев от дс, а расото може да ми е в друго расо след 10 и по малко години. Ех, мъко моя ти, що ме залюби, що ме остави.. Както се пее в маке песни
  • 21 гражданин

    0 0 Отговор
    Третото дете е родено за тия българи, които нямат деца. На 40 г децата на българите в телевизии на 20 г разведени и за втори път, как са ги приемали 2002 със средно по телевизии и навсякъде, ълен блокаж бомбаж. Всичко бе ала бала далавери.
  • 22 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 0 Отговор
    Банкянските тикви пълни с вакуум, виреят ли толкова високо в планината?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове