Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 18:42 3 761 91

Бойко Борисов: Излизам и разбирам, че отново аз съм им виновен. Аз, който си дадох мандата, дадох си 69 депутати

  • бойко борисов-
  • лукойл-
  • дерогация

„Разбрахме се за Митниците, за "Булгартрансгаз", за горивата и складовете. Казват, че било предизборен пиар. Кое ги уплаши, кое считат, че би навредило на имиджа им предизборно?”, попита той

Бойко Борисов: Излизам и разбирам, че отново аз съм им виновен. Аз, който си дадох мандата, дадох си 69 депутати - 1

Излизам и разбирам, че отново аз съм им виновен. Аз, който си дадох мандата, дадох си 69 депутати, съм им виновен за нещо - не искат да ходят в петък в парламента. Ако те не дойдат, ветото на президента ще го отложим за друг ден. Вижда ми се озадачаващо, че само заради "Лукойл" няма да разгледаме ветото. Вместо да дойдат и да отхвърлим делото, което ще е общ успех, те казват, че правим пиар акция Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора по повод напрежението в коалицията по повод дерогацията на „Лукойл”, съобщи novini.bg.

„Разбрахме се за Митниците, за "Булгартрансгаз", за горивата и складовете. Казват, че било предизборен пиар. Кое ги уплаши, кое считат, че би навредило на имиджа им предизборно?”, попита той.

„Когато те удариха по "Газпром", абсолютно правилно, ние ги подкрепихме и платихме много скъпо за това. Нашите хранилища са пълни със скъпа газ, ходиха до Америка да търсят танкери, ние ги подкрепихме. Не мога да разбера какъв е този страх за "Лукойл", каква е тази неистова подкрепа. Не мога да разбера какъв е този страх за „Лукойл”, че са готови да се скараме. За газа нямаше проблем, ние удържахме и запазихме от руското влияние българската енергетика. Сега искаме да направим същото за "Лукойл" - късат си ризите за тях. Ние казахме само да си платят данъците. Добре, няма да говорим на коляно. Къде виждате конфликт на темата „Лукойл”, освен да направим горивата достъпни за българите”, чуди се Борисов”.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че „Лукойл” винаги ще я има, защото е голяма компания.

"100% сме лоялни и няма да внасяме дерогацията в петък, докато не стане ясно дали "Лукойл" ще си плати данъците", увери Бойко Борисов. "Ако в петък отхвърлим ветото на президента, от вторник всеки ден ще се връщат 3 млн. лв. от "Лукойл", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точно тъй

    91 6 Отговор
    Тя и Мата Хари 69 ти даде.

    Коментиран от #38

  • 2 Адрес 4000

    72 10 Отговор
    Да ти който си даде кохонес-ите на Козяк
    Точно ти си виновен
  • 3 бай Даньо

    84 9 Отговор
    Бойко време за пенсия . Зайчарника те чака.
  • 4 Какво

    72 9 Отговор
    Т.о.л.у.п.
  • 5 Питам:

    94 8 Отговор
    Е, сега разбрахте ри, че 69-те депутати на ГЕРБ са лична собственост на Борисов и той ги е дал на ПъПките !

    Коментиран от #21

  • 6 Собственик, той и водач

    94 10 Отговор
    Дадох си, дадох СИ... едноличен господар на стадо маймуни. Всеки човек с достойнство, не може да бъде гербаджия, защото трябва да е от стадото му!

    Коментиран от #26

  • 7 цачева

    57 6 Отговор
    Повервахме,нема що
  • 8 Град Симитли

    62 6 Отговор
    Св Великомученик Бою Банкянски Най-Невинни Изпраний!
  • 9 Веселин

    87 7 Отговор
    Тая тъпа , нагла мутра , защо е на снимка без решетки? И защо няма номер на ризата , раираната риза?
  • 10 Джон Креймър

    64 5 Отговор
    И винаги ще си остане виновен! Лъжи, далавери, кражби! Началник на "Граждани за Европейско Разграбване на България" / ГЕРБ!
  • 11 анонимен

    59 3 Отговор
    отврат!
  • 12 мммм

    59 6 Отговор
    Тоя проклет банкянски ром отдавна да е в затвора доживот, ако зад негонне стои шиббаното американоеврейско посолство!
    мамаТидеебациганин
  • 13 Пуфи

    46 3 Отговор
    Оох горката девица Борисова
  • 14 Жалко

    58 1 Отговор
    Срам няма! Те с пеефски смятат България за феодално владение, а хората за крепостни селяни и си ти продават както депутатите.
  • 15 бай Даньо

    50 1 Отговор
    Бойко тия 69 като ги "даде" как стана това на синджир ли ги заведе при промянаджиите!? Тия па 69 които още се навъртат около теб как не ги хвана срам бе да ги даваш !? За какво друго стават освен да ги водиш на синджир ...
  • 16 Шопски цяп от Банкя

    53 2 Отговор
    Мандата - негов, депутатите - негови, партията - негова. Той от неговите пари вдигаше 12 години минималната заплата и пенсиите с нула лева. Мазнката от пари, която оставил в държавата и тя негова. Мата Хари на кого е и коя е? Мъж ли е или жена? Президента пускал дронове да го заснема докато спинка?
  • 17 Кой

    43 2 Отговор
    друг ? Та ти дори нямаш представа какво си причинил на България и народа ѝ , а и не само ! Не , че те докосва , но поне се покрий , както и останалото ти престъпно обкръжение !
  • 18 Азиим

    56 2 Отговор
    Крайно противен и нарцистичен индивид. Няма отърване от него!
  • 19 С Делка

    46 1 Отговор
    Даваш ли даваш балканджи Бойо, 69 на турска вяра? 69 им давам, с Доганя да ги калесват, сал едно им не давам, събрано от мене имане, имане още алтъни.
  • 20 НЯКОЙ

    45 1 Отговор
    ТОЙ бил дал, а ако не бяха те приели, щеше да подсмърчаш пред едно посолство. Още помним как се молеше "Хайде бе, защо да не направим правителство!" - не искам да пиша това, което ми идва на езика!
  • 21 Така е

    24 8 Отговор

    До коментар #5 от "Питам:":

    Депутатите на костя също са собственост на Бойко. Само, че с тях се разправя Деса.
  • 22 Горкия Бойко

    41 0 Отговор
    Както го изкарва , всичко е негово, даже депутатите са някакви бездушни фигури и всички са избрани заради Бойко. Не знам депутатите от ГЕРБ как склоняват главица пред Бойко, изглежда нямат никакво самосъзнание и са му роби.
  • 23 килия 216

    33 0 Отговор
    Мирише ми на командировка в Централния Софийски Затвор… От мен един съвет: килия 216, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите.
  • 24 Калин

    34 7 Отговор
    Гласувайте масово срещу всеки един кандидат на сглобката иначе оправия няма и такива престъпни ликове като тоя ще слушаме постоянно от тук нататък. България въобще не им е мила и нищо българско не ги интересува. Мислят само за нацистите от Украйна и как навредят на братята руси, като за тази си дейност наглосаксонците им плащат от щедро по-шедро с нашите пари и с нашето злато, което ни заграбват. България в ръцете на новата тройна коалиция я чака много мрачно бъдеще, ако не се обединим срещу това зло.

    Коментиран от #85

  • 25 А стига бе

    40 2 Отговор
    Борисов престани с глуппостите си. Не хващат декиш. Говориш така сякаш депутатите са крепостни селяни. И непрекъснато да се измъкваш. Най-малкото не е достойно. Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче.
  • 26 Реалист

    22 4 Отговор

    До коментар #6 от "Собственик, той и водач":

    Къде не е така ?
    При ДПС е каквото каже Доган, при БСП каквото каже Нинова.
    При ИТН, какво беше - "Реших да изтегля хората си и да сложа край на правителството" , слаФчо.
    Същото е при сектата на Къстадин Къстадинов - разкрачен вожд и останалото е фон, даже на плакатите беше така на предните избори, ТОЙ и някакви мижитурки за фон.
    При ПП-ДБ само се се видя някаква демокрация от изтеклите записи .

    Коментиран от #34

  • 27 Паулито Куельо

    20 1 Отговор
    Ми,ай, разтурвай ,,седянката като не ти харесва.
    К1во само рИвеш?
  • 28 Мнение

    33 2 Отговор
    Много е неадекватен този Борисов. Той не знае на коя земя се намира. Плещи глупост след глупост!
  • 29 Българин 🇧🇬

    20 1 Отговор
    Крадливата прана 🎃🎃🎃🎃🤮🤮🤮
  • 30 рфийакс

    24 2 Отговор
    Той бил дал??? Тоя простия пожарникар освен да лъже където види микрофон друго не може да даде. Не можа да разбере тоя простия, че е един бай никои, и ако по простите българи се събудят и го изгонят ще си остане само с лъжливата си кратуна и калинките си. Прости българи събудете се и спрете да му давате на тоя да си мисли че е някакъв фактор. Никакъв глас за сглобката и мошениците от ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС. Идва Възраждане.
  • 31 Маймуните

    24 1 Отговор
    От ГРАБ пак ги направи на маймуни. И те нали са си добитък продължават да му целуват пи.... От благодарност и с благоговеене, както го направи ПКП
  • 32 Левски

    17 1 Отговор
    Аааа бееее БОКО пак ли не си разбрал? Нема ПЕТРООООЛЛЛ бе! Дъртата мумия от Вашингтон нали за това отмени петролните санкции срещу кръвният враг Венецуела!!! Нема Петрол!!! Списание "ШПИГЕЛ" изкара данни от германското министерство на икономиката и енергетиката от които става ясно, че Германия е увеличила 12 пъти покупката на Руски петрол от ИНДИЯ! Боже господи какъв цирк! Пртрол има в САЩ но е по-скъп и ако годокарат на 12 000км. до БГ. и мине през всиките протоци Босфор, Дарданели и като прибавим и това да може да крадат по малко от всеки литър нашите политици на хранилка в Лукойл целата на колонката в момента ще е близо 4,80 - 5лв. за литър! Хай честито! За това се дърпат бе БОКО, а и ти знаеш какво се правиш!
  • 33 6нтщ5ж

    30 2 Отговор
    Този е такъв глупак, нищо не разбира от политика. За 12 години нищо не научи. Тъ.па.ка си остава тъ.пак! Който от съветниците му го подведе и той хоп скача ... после като размисли, дава заден.
  • 34 Собственик, той и водач

    18 1 Отговор

    До коментар #26 от "Реалист":

    Хайде сега си отговори, що за народ ще търпи винаги да е в стадото? При Бою има една демонстративна наглост и собственичество, докато при останалите само косвени прояви показват подобието. Едно е да знаеш, че си овца, а друго е някой на сцената да те представя, като представител на племето овце.
  • 35 Бойко Българоубиец

    18 3 Отговор
    Правих 69 с киро в посолството хехе ГЕРБ ПОБЕДА!
  • 36 мдааа

    19 3 Отговор
    Тоя ромски клептоман командван от американоеврейското посолство трябва да е в централния затвор доживот, вместо да ни управлява, но това ни наложи 33 години американоеврейския господар

    Коментиран от #49

  • 37 Аман

    26 0 Отговор
    Миличкият той. Пак е невинен и пак го набеждават.
    Ама този път май идва Кьовеши да пита за къщата в Барселона, защото някой й подшушнал, че е купена с евросредства. Ами лошо няма - на колана на Кьовеши скалп на бивш премиер.
  • 38 психиатър

    24 2 Отговор

    До коментар #1 от "Точно тъй":

    Като го гледам, бат Бойко изглежда вече е изстрелял патроните !
  • 39 Последния Софиянец

    21 2 Отговор
    Мястото ти е в затвора
  • 40 Без име

    28 2 Отговор
    Селски хитрец и голям нарцис!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Синя София

    25 2 Отговор
    Тиква,кой ли го слуша...и неговите гербаджии не искат да го слушат, посмешище жалко
  • 43 Ялчин

    23 1 Отговор
    Ти бе крадец, ти си виновен 12 години геноцид над народа.
  • 44 Механик

    18 2 Отговор
    "Си", "ми", "моята", "моите" са любимите местоимения на Баце. Не знам само дали депутатите МУ изпитват удобство да са крепостни селяни, които Борисов може да отдава под аренда да временно ползване

    Коментиран от #47, #51

  • 45 така е

    0 16 Отговор
    Щом всичките ДС креатури в българската политика са против Борисов, значи той е моят фаворит. Враговете на моите приятели са и мои врагове. Казах.
  • 46 Заслужил народен артист

    16 1 Отговор
    Бойко ме удари в земята. Хем се кара гневно и убедително на пепетата, хем заповядва на крепостните си депутата да поддържат с ръце и крака същите тия пвпета. .. Денем се карат, нощем се сдобряват в леглото. На ротационен принцип.
  • 47 защо?

    15 3 Отговор

    До коментар #44 от "Механик":

    ГЕРБ е авторитарна партия, както е ДПС, и Възраждане, и ИТН, и НДСВ и т.н.
    Цялата партия се крепи на лидера си.
  • 48 Българин

    18 1 Отговор
    Борисов ГЕРБ СДС са ПОЗОР
  • 49 Тётя Мутрофанова

    3 8 Отговор

    До коментар #36 от "мдааа":

    "американоеврейския господар" - Как си го измислил само къстя
    Молодец ! Так держать !
  • 50 Бойко, ти им даде мандата защото така

    24 1 Отговор
    ти наредиха! Ти си Марионетка на Посолството!! Но играеш Курвачката на тези, на които им даде Мандата!! НЕПРЕКЪСНАТО ИМ СЛАГАШ Динени кори и ги Риташ през Ашиците!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Коч Ина

    20 1 Отговор
    Грандоман както обикновено. Ако не беше боцестият, щяхме да имаме АЕЦ и газопровод. Единствено щеше да ни липсва дебилизирано население и голям брой мафиоти
  • 53 Стако Томов

    21 0 Отговор
    Гнус!
  • 54 Любчо

    4 18 Отговор
    Баце ако оправи пенсиите ще бъде герой и пак ще спечели изборите

    Коментиран от #64, #91

  • 55 🇧🇬🇪🇺💯

    15 1 Отговор
    Незнам дали сте разбрали, Той бил виновен, Той бил дал, Император Бостанский ако не се разбрали?
  • 56 дядото

    18 1 Отговор
    тоя много велик бе.дал си мандата,дал си и неговите 69 депутати. къде ли живеем
  • 57 Уса

    7 7 Отговор
    Толкова ли имаш само 69 дупетата...Вие сте по зле от Възраждане,ако не се бяхте сглобили сега българите щяха да си живеят живота,като при социализма напук на фашисткия ЕС

    Коментиран от #66

  • 58 Буци

    8 3 Отговор
    бъди мъж събори ППІДБ напук на електромагнитски!
  • 59 въпрос

    19 0 Отговор
    Как за толкова години в управлението на клетата ни държавичка тоя не се научи да не говори ашлашки, а да се държи прилично и да си мери думите? Този превърна държавата в кръчма, в която то взима, той дава, той решава. Как пък един от депутатите му не се обиди, че ги раздава като гърнета и прави сделки с тях? Как един не прояви достойнство и да каже, че това поведение е вредно за държавността? И сега на из.борите в листите му са едни м.утри милио.нерчета с хотели, яхти, десетки имоти и офшорни сметки, и мачкат хорицата по места, зап.лашват ги, унижават ги. Няма нещо по-вредно от това пл.ашило, което превърна държавата ни в би.так.
  • 60 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    11 4 Отговор
    ДА, Г-Н БОРИСОВ.
    ВИЕ СТЕ ВИНОВЕН, ЧЕ ДОПУСНАХТЕ ТЕЗИ ПУХЛЙОВЦИ ДО ВЛАСТТА.
    ВИЕ СТЕ ВИНОВЕН, ЧЕ ОЩЕ ГИ КРЕПИТЕ ТЕЗИ БЕЗИДЕЙНИЦИ.
    ВИЕ СТЕ ВИНОВЕН, ЧЕ ОЩЕ НЕ СТЕ ИМ ОТРЯЗАЛИ ГЛАВИЧКИТЕ.
    ВЪОБЩЕ ВИЕ СТЕ ВИНОВЕН ЗА ТОВА БЕЗИДЕЙНО УПРАВЛЕНИЕ.
    А АКО И ПРИ РОТАЦИЯТА ИМ ПОЗВОЛИТЕ ДА ВИ ПОСТАВЯТ В ПАРТЕР, ТОГАВА ВЪОБЩЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВИ ЗАБРАВИМ.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ххммм

    18 0 Отговор
    Пак взе да се прави на умряла лисица... точно преди изборите... Чудя се, някои хора така ли не го разбраха този човек... точно в най-неподходящият момент започва да се прави на ощипан, все някой го притеснява.. А управлява и краде от 17 години.
  • 63 Емигрант

    20 0 Отговор
    Противен измамник и манипулатор ! При кого Лукойл не плащаше данъци бе иzмакар, Божков при кого икономиса 700 млн. срещу 70 млн. за чекмедже ! Още ли този народ е толкова проsт, че този си позволява простотии ?
  • 64 Та Пунгер

    13 2 Отговор

    До коментар #54 от "Любчо":

    Как точно да оправи пенсиите като с непартньорите му ликвидират държавата отрасъл по отрасъл
  • 65 Да, бе

    16 0 Отговор
    Не е виновен туфлека, а майка му, че не е абортирала... Няколко пъти.
  • 66 Бок Лук

    9 2 Отговор

    До коментар #57 от "Уса":

    Какво им е злето на Възраждане бе кълмук
  • 67 Отявления русофил банкя

    5 2 Отговор
    Нали харизих 3 милиарда на господарите от Москва,да си правят тунел,

    Коментиран от #82

  • 68 Българин

    9 1 Отговор
    Разтуряй седянката адаш.Това е най-доброто за България което следва да направиш.Каквото си правил, правил, но престани повече да се излагаш пред хората.Подкрепяйки такива явни мошеници като Петков, Асенов, Христо Иванов и Пеевски, допълнително си пишеш много черни точки пред българския народ.Отегли се и дай малко въздух и на своята партия или каквото е останало от нея.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Сводник.

    9 0 Отговор
    Дано да пукнеш боклук.
  • 71 един

    13 0 Отговор
    Ти който купуваш и фалшифицираш изборите,само за това престъпление/другите престъпления да ги оставим настрана/ трябва да си във затвора,а не да се изтъкваш,че даваш мандат!
  • 72 Ясно е

    4 9 Отговор
    Рубладжиите реват за Лукойл
  • 73 Истини

    3 0 Отговор
    Той уби хора много, в преносен смисъл, сега щели в Кв Болярово, хасково, преди бе сели Болярово, да строят игрище, а земята е наша преди 1944,но ги убиха дядовците й, а бойко и неговата пкп я пратиха в Бюрото по труда. Не трябваше, много изстрааха от режима. Посегнахте на децата ни с караянчева комунистката, бедни, едвам са я изгледали, тъжно бе за нас, моите хора. Добри хора, работливи, но здраве да е. Бог забавя, но не забравя. Стадион на наши земи.
  • 74 зрител

    4 0 Отговор
    Папай чората....
  • 75 Хейт

    8 0 Отговор
    ...а те те изпраха, Баце! Танто за танто.
  • 76 Бгг

    9 1 Отговор
    Корумпиран лицемер и национален предател. Народен съд за сглобката и лидерите им.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Край

    10 1 Отговор
    ДАДОХ си 69 депутати. Това ваши представители ли /народни/ или негови депутати. Ще ви кажа каква е разликата- разликата е в избирателната система. При мажоритарна избирателна система в 2 тура имате народни представители. При имитацията на избори - пропорционалната система която се практикува сега - Той има депутати. Той ги е назначил за такива а вие само сте потвърдили това.
  • 79 Очевидно

    9 1 Отговор
    Да, виновен си. И днес резултата е на лице.
  • 80 Киро и Ристю

    5 2 Отговор
    играят кръшни кючеци на Боко и Пеевски
    Избирателите на ПП и ДБ са отпадъци като тях
  • 81 Пешо

    6 0 Отговор
    Двете "свине майки" много се напъват да гушнат, я индулгенция, я кинти, но да не вземе някоя от тях да гушне букетЯТ.
  • 82 ха ха ха

    7 0 Отговор

    До коментар #67 от "Отявления русофил банкя":

    хариза повече от 3 милиарда за едномоторни таралясници Ф 16, на цента 30% по скъпа от цената на двумоторните и модерни Ф 35.
    Ефките наши заминават за Украйна льольовци
  • 83 Справедлив

    10 0 Отговор
    Ти нищо не си дал.Само вземаш.Не сме толкова тъпи,за да ти вярваме.
  • 84 анонимен

    7 0 Отговор
    Фъфляк!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ти им

    5 0 Отговор
    даде 69 салама, горките салами как ги раздава само.
    Мутрата пак раздава едни нещастници които му вярват.
  • 87 Ван дер Любе

    5 0 Отговор
    Борисов ти си крадец и виновен за смъртта на много хора, т.к. катастрофи като Хитрино, Своге са поради твоите кражби.
  • 88 Начо

    3 0 Отговор
    Ама чекмеджетата не даваш
  • 89 Раев

    3 0 Отговор
    Колкото по скоро тоя парапитек бъде въдворен в психиатрия до живот,толкова по скоро държавата ни ще се оправи
  • 90 Рангел

    5 0 Отговор
    И какъв извод ще си направи обикновения бг гласоподавател,че гласува за стадо овце,които дори нямат собствено мнение,командвани от овчар еднокнижник и с iq около нулата.Жалко, много жалко
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове