Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 06:36 5 402 22

Вижте временните резултати от кметския вот в областните центрове

  • избори-
  • кметове-
  • областни центрове

В Пловдив се очертава балотаж между Костадин Димитров (ГЕРБ) и Ивайло Старибратов -  коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България"

Вижте временните резултати от кметския вот в областните центрове - 1
Снимка: БНР

В Габрово, при обработени 99,60 на сто СИК протоколи в OИК, Таня Христова от ГЕРБ получава 47,17 на сто от вота на хората, следвана от Даниел Петров - "Възраждане" с 11,44 на сто от гласовете.

В Благоевград, при обработени 24,10 на сто СИК протоколи в OИК, Инициативен Комитет за издигане на Илко Стоянов Стоянов взема 27,43 на сто от гласовете.

В Бургас, при обработени 53,24 на сто СИК протоколи в OИК, Димитър Николов, досегашен кмет на града и кандидат на ГЕРБ, получава 61,26 на сто от вота на хората.

Във Варна, при обработени 30,02 на сто СИК протоколи в OИК, досегашният кмет и кандидат на ГЕРБ Иван Портних взема 26,07 на сто от гласовете, а Благомир Коцев от коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" - 22,06 на сто.

Във Велико Търново, при обработени 27,47 на сто СИК протоколи в OИК, Даниел Панов (ТЕРБ) взема 41,48 на сто от вота, а Йордан Терзийски от коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" - 21,64 на сто.

В Пловдив, при обработени 30,68 на сто СИК протоколи в OИК, пръв, с 34,61 на сто от бюлетините е Костадин Димитров (ГЕРБ), следван от Ивайло Старибратов - коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България".

В Кърджали, при обработени 35,75 на сто СИК протоколи в OИК, победител се очертава Ерол Мюмюн (ДПС) с 52,99 на сто от гласовете на хората.

В Плевен, при обработени 55,68 на сто СИК протоколи в OИК, води Валентин Христов (ГЕРБ) с 19,41 на сто от преброените гласове, следван от Георг Спартански - 18,60 на сто.

Във Видин, при обработени 59,74 на сто СИК протоколи в OИК, води Цветан Ценков (СДС) с 41,11 на сто от гласовете. На второ място в тази извадка е Александър Матеев (ГЕРБ) с 18,49 на сто.

Във Враца, при обработени 51,14 на сто СИК протоколи в OИК, пръв, с 67,29 на сто от гласовете е Калин Каменов (ГЕРБ), следван от Красимир Богданов - Местна коалиция ВМРО – БНД със 7,02 на сто.

В Добрич, при при обработени 36,05 на сто СИК протоколи в OИК, Йордан Йорданов от местна коалиция ДБГ взема 27,42 на сто от гласовете. На второ място е Красимир Николов (ГЕРБ) с 21,41 на сто от вота.

В Кюстендил, при обработени 35,84 на сто СИК протоколи в OИК, Петър Паунов, местна коалиция ГЕРБ, получава 27,71 на сто от гласовете, следван от Огнян Атанасов, Партия на Зелените, с 27,09 на сто от пуснатите бюлетини.

В Ловеч, при обработени 83,19 на сто СИК протоколи в OИК, води Валентина Недялкова (ГЕРБ СДС) с 29,33 на сто, следвана от Страцимир Петков - "Има такъв Народ" (Партия "Български възход"), с 19,90 на сто от бюлетините.

В Монтана, при обработени 29,67 на сто СИК протоколи в OИК, води Златко Живков - местна коалиция СДС, с 58,86 на сто от вота. Втори към момента е Петър Петров от "Възраждане" с 16,88 на сто от бюлетините.

В Пазарджик, при обработени 54,64 на сто СИК протоколи в OИК, пръв е Тодор Попов от Местна коалиция "Новото време" с 36,18 на сто, следван от Петър Куленски - от коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" със 17,90 на сто от гласовете.

В Перник, при обработени 38,66 на сто СИК протоколи в OИК, води Станислав Владимиров от "Движение за просперитет на Перник" с 81,96 на сто от пуснатите бюлетини. На второ място е Станислав Стойнев - от "Български съюз за директна демокрация" с 6,17 на сто от вота.

В Разград, при обработени 56,57 на сто СИК протоколи в OИК, пръв е Добрин Добрев с 21,45 на сто от вота, а на второ място е Мирослав Грънчаров - 21,19 на сто от гласовете.

В Русе, при обработени 64,58 на сто СИК протоколи в OИК, пръв е Пенчо Милков - местна коалиция „БСП за България", с 35,85 на сто от гласовете, следван от Иван Иванов (ГЕРБ) с 15,47 на сто от вота на хората.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман

    40 0 Отговор
    Остарявам... Тази година ходих по-често на избори, отколкото на дискотека...

    Коментиран от #7

  • 2 Големи избори

    38 2 Отговор
    Голямо надлъгване падна.
  • 3 Красимир Петров

    33 5 Отговор
    По принцип всички са и-з-м-е-т
  • 4 Човек

    34 29 Отговор
    Пълна излагация за Възраждане. Беше ясно, че нямат шанс за нито един кмет, но да не могат да вържат 15% за общинския съвет във Варна... По другите места са под 10%. Явно хората се умориха от тези кресливи лумпени, също както се случи с Атака. Както съм казвал много пъти - троловете им в интернет създават грешно впечатление, че са някакъв фактор. На терен ги няма никакви.

    Коментиран от #12, #22

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 БАЦЕ Е ВРЪО

    21 8 Отговор
    КАНАДСКИТЕ МЕНТЕТА СА ДО ТУК
  • 7 Аман

    42 2 Отговор

    До коментар #1 от "Аман":

    За вас не знам но много се накефих за резила на Хекимян.
    Ся да си търси работа.
  • 8 Българка

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "Вашето Мнение":

    Бесен герберунгел ще изрита буда и ще разтури седянката. Не може едно стадо от жълтопаветен шибек да няма нито един областен град, а да има претенции да управлява държавата.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ПАК ИМА ФЪРЛЕНИ ЧУВАЛИ В

    9 7 Отговор

    До коментар #4 от "Човек":

    ДЕРЕТАТА. ТАКА НА НЯКОЛКО ИЗБОРИ ОСОБЕННО В АПОГЕЯ НА АТАКА.... ВМРО...... Нима не виждаш МИЛИЦИОНЕРКИТЕ даже не се крият и в петъка ДЕНЯ НА ВРЪЧВАНЕ НА ПРИЗОВКИ ОТ МИЛИЦИЯ ЩОТ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ АДВОКАТИ ЙОК НАПРАВИХА ИЗРИВАНЕ НА МАШИНИТЕ И СЯ ША ИМА 300000 НЕВАЛИДНИ ГЛАСА..
  • 13 Българските турци

    20 2 Отговор
    Българската СИК е най тромавата в целия свят ! Хората обявяват крайния резултат още в рамките на първите 12 часа при 90% изборна активност , а в България са преброили 30% от гласовете !... Това е най явният показател за Бурята от далавери , която се върти сред вихъра на българския изборен маратон !
  • 14 Безумна заря

    14 2 Отговор
    Да правиш царска заря за това, че са те избрали за кмет. В Симитли и Трън зарята беше три пъти по-дълга от празничната заря за деня на града. Местните феодали съвсем са подивели.
  • 15 Наблюдател

    9 5 Отговор
    Яко драскане на бюлетини пада, за гласувалите за ПП-ДБ.
    Само техните проценти намалят от паралелното преброяване и екзит пол.
    ДАНС-ЦИК гейт си свърши работата ... до някъде.
  • 16 Сандо

    6 1 Отговор
    А къде са резултатите от другите областни градове?Отново ни лъжете със заглавието си - правилно е да напишете:" ... от някои областни центрове ...",ама както обикновено я карате през куп за грош.

    Коментиран от #19

  • 17 Срамота

    6 1 Отговор
    МАЗОХИСТИ. Вие си ги избирате. После да няма, ми то тука е така, кво да направиме, той кмета държи всичко.
  • 18 Пенсионер 200+50 изборни

    5 1 Отговор
    ТЪПИЯТ ГАНЬО ДЕЙСТВА НА ПРИНЦИПА: " ЩЕ ИЗБЕРА КРАДЕЦА, ЗА ДА ТРАЕ ПОСЛЕ, КОГАТО АЗ КРАДА!" После реве!
  • 19 Ти пък...

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Сандо":

    Не виждаш ли кой е списал материала? Бай ти Ганя вестникаря!
  • 20 българин 777

    7 1 Отговор
    прост народ избирахте ги години наред те си направиха големите пачки и вече те колят те бесят и срещу тях няма кой да се бори айде честит сбор
  • 21 Мъдрият

    1 1 Отговор
    За съжаление, не само софиянци, но и голяма част от останалите българи показахте, че сте неразумни и не можете да разсъждавате логично! Как може да гласувате за подмяната и герп?

    Ок, нали знаете израза, човек като не иска сам да си помогне - никой не може да му помогне!
    Сега сами ще си сърбате попарата - 5 години!
  • 22 Хаджи протестър

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Човек":

    Възраждане във Варна правят не повече от 7000гласа .Това как изглежда на 300000 потенциални гласоподаватели.Освен това освен Костадинов и още няколко човека нямат кадри които могат да управляват.Само с историци и юристи не става. Освен това Коцето е в управлението вече доста години го играе златен пръст.В момента в който се появиха по нормални хора с експертиза тези си заминават.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове