Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 08:04, обновена 2 Ноември, 2023 08:24 5 343 89

Иван Костов: Изправени сме пред нова световна война

  • иван костов-
  • демокрация-
  • политика-
  • избори

Хората отново се намират в безпътица

Иван Костов: Изправени сме пред нова световна война - 1
Снимка: Архив

Изправени сме пред нова световна война. Хората отново се намират в безпътица и смятат, че един военен конфликт може да е решението, но това не е така. Демокрацията е жива, когато трябва да правим трудни избори.

Това бяха част от посланията, които отправи пред "Здравей, България" по "Нова телевизия" бившият премиер Иван Костов.

Според него кризата, пред която сме изправени в момента, напомня годините преди Първата световна война. Истинският проблем на Първата световна война е пълната безпътица в главите на хората. Ние сме на прага да създадем същата безпътица.

Иван Костов призова всички столичани да участват на балотажа в неделя. Ние сме демократи, когато правим трудни избори, а не лесни. Лесни всеки може да направи, каза още Иван Костов. Посегнаха на демокрацията и на нейната сърцевина, и стана колективно.

Вижте колко много хора участват в това нещо и в този смисъл намирам намирам кризата за взела много големи мащаби в България. Затова трябва да се гласува, посочи Иван Костов.

Бивш премиер на България коментира скандала с машините преди местните избори.

Аз искам да виждам в това неспособност на ГЕРБ да прочете или да се ориентира в тази много сложна и опасна ситуация, в която ние се намираме, защото техни хора, техни лица, назначени от тях или техни представители, първо създадоха провокацията на ДАНС, която въобще няма да коментирам от гледна точка на компетентност. След това създадоха този ажиотаж в председателския съвет на на Народното събрание, което въобще няма правомощие, след това това отиде в ЦИК, който взе решение, с което наруши закона за избирателни права, каза Костов.

Защото СИК ще решава дали ние имаме доверие, ние тримата, имаме ли доверие ние да гласуваме с машини или нямаме. Всеки човек може да прецени това, така казва законът. Законът казва, че всеки избира с какво да гласува. Вижте какво стана накрая с Върховния Административен съд. Удивителното му решение е, че законът действа по един начин преди първия тур и по друг начин на втория тур, допълни той по Нова ТВ.

Министър-председателят в периода 1997 - 2001 г. каза също така, че руската Пета колона в България постави на върха на страната свой агент за влияние.

"Тази Пета колона се опитва да овладява все повече властови позиции в страната. Като казвам агент за влияние, имам предвид президента Радев. Обработва се общественото мнение през възприятието на хората, за да се създадат у тях убеждения срещу европейското единство", обясни той.

”Хибридната война е война за умовете и сърцата на хората. Тя се води през промяна на техните възприятия, през генериране на фалшиви новини. Целта ѝ е да насочи хората срещу базови ценности - като демокрация, като пазарна икономика. Като се нарича капитализма ”корупция” например.”

Това заяви в ефира на Нова телевизия Иван Костов, министър-председател на България в периода 1997 - 2001 г.

Той коментира кризата в Близкия изток, като посочи, че нашите власти се взряха само в риска от усилване на бежанската вълна, който според него е с ниска вероятност да се случи.

"Големият риск всъщност трябва да се гледа на фона на руската хибридна агресия спрямо всички западноевропейски страни. Тя причини криза навсякъде, противопоставяйки различни общности вътре в европейските общества. Хамас фактически създаде нова линия на разделение - изправяйки големи мюсюлмански общности срещу правителствата. Това крие огромен риск да се генерира насилие и безредици", алармира Костов.

Бившият премиер изрази мнение, че войната е започнала да произвежда нови напрежения.

"Много хора ще се противопоставят на това, което войната е произвела. Самите правителства в рамките на обществата не могат да реагират адекватно. Битката за убежденията на хората се води от много години. Няма противопоставяне на тази Пета колона, която разедини българското общество. Имаше много активни мероприятия през годините, както ги нарече премиерът Денков", обясни той.

Относно втория тур на местния вот, Костов отбеляза, че това, което се случи с машинното гласуване, е неспособност на ГЕРБ да прочете или да се ориентира в тази много сложна ситуация, в която се намираме.

"Техни хора създадоха провокацията на ДАНС, която въобще няма да коментирам от гледна точка на компетентност. ЦИК взе решение, с което наруши закона и ни отне избирателни права. Удивително е решението на ВАС. Трябва да разберат тези, които ще поправят Конституцията, че проблемът отива до съдилищата. Всъщност се посегна на демокрацията в нейната сърцевина - на изборния процес в България. Това действие беше колективно. Трябва да се гласува, аз призовавам всички хора от демократичната общност да гласуват, защото ние сме демократи, когато правим трудни избори, а не когато правим лесни избори. За част от демократичната общност очевидно изборът ще бъде труден. За мен това, че трябва да отида да гласувам, е категорично. Не можем да избягаме в този труден момент от собствените си отговорности като граждани", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Оффф

    68 26 Отговор
    И джуревецът се яви !

    Коментиран от #59

  • 3 Нов евроатлантик

    62 22 Отговор
    Благодарение на такива като нас !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Заграби

    61 18 Отговор
    милиарди , ама стиснат и некоректен ! Ескортът се оплаква .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мафия ни управлява

    43 62 Отговор
    Прав е ! Руската пета колона се е активирала да досъсипе България !

    Коментиран от #29

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Прав е

    56 16 Отговор
    И по традиция пак сме на грешната страна.
  • 10 ХАХАХА

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ден":

    А дано ,ама надали!
  • 11 Коко

    56 20 Отговор
    "Изправени сме пред нова световна война"...
    И както винаги до сега, пак сме на страната на "булката"
  • 12 Дано

    54 29 Отговор
    Почне войната та по лесно да ви изтрепеме вас атлантическите крадци

    Коментиран от #42

  • 13 Лошо лошо

    38 6 Отговор
    Светът уверено се е запътил към нова световна война ! Жалко за милионите жертви,жалко за дечицата !

    Коментиран от #15

  • 14 Аййййй

    68 18 Отговор
    Каква демокрация ве бандит мястото ти е в затвора
  • 15 Бъди смел!

    6 11 Отговор

    До коментар #13 от "Лошо лошо":

    Приготвяй се.
  • 16 Костов е

    19 41 Отговор
    ВЕЛИКАН!!!

    Коментиран от #26

  • 17 Нищо не може да накара София

    19 27 Отговор
    да гласува за кухата РОМКА!

    Коментиран от #57

  • 18 Ха ха ха ко стана

    38 14 Отговор
    Де що има жълтопанетник е активиран, да обикаля медийки и студийца и да вие дълвоко и неистово , че ала балата им вече не става ..... та накрая опряха да Костов ,тоя престъпен приватизатор .
  • 19 Бай Лисан

    40 11 Отговор
    Време е на Костов някой да му бомбардира теменужките.
  • 20 българина

    32 17 Отговор
    американската демокрация в европа ни доведе до безпътица, смениха историята ни, отношенията с Русия, етноса подменят, културата ни, с това води само до това което този казва. За каквото гласуват хората това ще получат
  • 21 Българин

    47 13 Отговор
    На снимката,марионетката,която унищожи и подари българската лека и тежка индустрия,селско стопанство,гражданска авияция.Презряно нищожество.
  • 22 Гаргамел се появи!

    17 10 Отговор
    Та нали затова бе преходът, за възстановяване на демокрацията/дивия капитализъм? Колко войни е губила Царска България преди 9 септември 1944, та сега да се плашим.
  • 23 Гъдьо Гъдев

    33 10 Отговор
    Мангала таман се уреди и сега му се живее..
  • 24 ЗЗВ

    9 3 Отговор
    Закон Запазване на Войната
    Войните не се губят те преминават от една форма в друга конвенционални икономически биологически
  • 25 АГАТа Кристи

    26 9 Отговор
    Комуниста,
    "разкатал фамилията" на цяла България....
  • 26 Костов

    23 8 Отговор

    До коментар #16 от "Костов е":

    е Ч Е Р В Е Й ! Питай СДС!
  • 27 Малко фактииии

    30 11 Отговор
    Отвратително нагъл приватизатор далавераджия , тоя трябва с камъни да го изгонят , а те го канят глупости да бръщолеви .

    Коментиран от #37

  • 28 АХА

    27 9 Отговор
    "Хората.....смятат, че един военен конфликт може да е решението". Не, Костов, не хората, а ония, които инсталираха тебе и такива като тебе начело на държави като България.
  • 29 А този на снимката

    20 7 Отговор

    До коментар #7 от "Мафия ни управлява":

    малко я съсипа ,казваш!?!
  • 30 🇧🇬🇪🇺💯

    10 9 Отговор
    Крепостните Селяни на Българските Комунисти от БКП Умряха, Лъжите на БКП/БСП и Червено/Кафявите Фашистки Шамани Костов и Сие не хващат Дикиш.

    Гласуват само Офце и Глупаци на които и Тридесет Години + Четиридесет Години Лъжа е малко.

    Крепостните Селяни на КПСС и БКП след като Руският Император Александър Втори ги беше освободил (Русия 1862 г.)
    БКП, отнеха Земята на Българите, дефакто Окрадоха Земята на Българите и ги натириха в Селски Стопанства и Колхози да превиват гръб за пейсе стотинки на ден и един кат дрехи за година. Форсирана Индустриализация на която Заводите на БКП Принцовете се изпариха Яко Дим след 10 Ноември 1989 г.,
    Всичките Коми са Маскари (по Бай Ганю)

    Коментиран от #45

  • 31 Дааа

    32 7 Отговор
    Мръсен предател, предаде протестиращите 1997 год.
  • 32 Малко Логика

    27 10 Отговор
    Тоя раздаде България на безценица на червената олигархия , а сега седнал и на жълтоповетник да се прави, и реди глупости и лъжи . Сами си правете сметка ,кой ви говори, и що за стока е тоя .
  • 33 🇧🇬🇪🇺💯

    8 7 Отговор
    Да се чете, + Четиридесет и Пет Години Лъжа.
  • 34 РЕАЛИСТ

    20 1 Отговор
    Да припомня едно изказване на Иван Костов "Това, което каза за ДС, аз го чувам от януари 1990 г. Те това говореха - че не са всичките лоши, че има и добри, и лоши. Накрая лошите излязоха явочниците и вербуваните, а офицерите се изпокриха и станаха капиталисти. Знам, че тези хора, които това говореха, са основната спирачка за завършването на българския преход."
  • 35 Аферата Сапио

    25 9 Отговор
    Този Иван Костов трябва да бъде изправен пред правосъдието за продажбата на Нефтохим Бургас.
  • 36 ЕТО ГО ИСТИНСКИЯТ

    29 6 Отговор
    Убиец на икономиката и селското стопанство на България!
    Останалото го унищожиха дпс и дженд@ рите
  • 37 гост

    15 5 Отговор

    До коментар #27 от "Малко фактииии":

    Неговите отрочета още сучат и грабят правейки се на бизнесмени капиталисти.И в момента точат зъбки за местната власт.
  • 38 Войните са следствие на

    7 3 Отговор
    липсата на дипломация . Не е добре да се дърви човек политик на висок пост на друг политик на висок пост . Стратегия ли е да се палят и потдържат конфликти . Да се гордееш с глуповата позиция и да обедняваш и народа да плаща и да изчезва . Финансист или преподавател не могат да ръководят добре . И рейтинга спаада, спаадаа, спаадааа ...
  • 39 Българин

    18 6 Отговор
    Братовчеда на евреите, показва зачътък на мозъчна дейност, след като в миналото ОКРАДЕ ЯКО БЪЛГАРИЯ.
    Целия български народ да се изсипе на ул. Крушева градина в Драгалевци и да види в какъв замък живее цигането.
  • 40 Този този

    13 4 Отговор
    Долен пуяк
  • 41 Студопор

    1 1 Отговор
    Всъщност е крайно време да се случи. Даже закъснява.
  • 42 Червен кхмер

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "Дано":

    Дано отново ще ползваме шлеповете на Дунав.
  • 43 нафталинен марксист-икономист

    19 5 Отговор
    Качи се бе Костов от балкона и Кой не скача е чеврен!
    А сега мавзолея щеше да е за токива като вас , за да ви помним и не ви забравяме за "добрините" дето ни направихте!
    Приватизирахте държавата и си я превърнахте в своя лична на мафията.
  • 44 Гост

    6 4 Отговор
    ти си гледай пенсийката акъл не давай...
  • 45 Големите демократи

    15 4 Отговор

    До коментар #30 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    като върнаха земята, и хората я продадоха за жълти стотинки на 100 фамилии в България много я закършиха! А този продажник на индустрията на снимка да го видиш шамар да му удариш пак ще е малко!

    Коментиран от #49, #86

  • 46 пешо

    16 4 Отговор
    този боклук съсипа българия
  • 47 Ейджи

    4 3 Отговор
    Задейства се цялата компания
  • 48 Мдаа

    13 5 Отговор
    Иван Костов го тресе шубето, че дезата и внуците му няма да могат да се радват на откраднатото от черния клептоман !! На мен не ми пука дали ще стане световна война, защото няма какво да губя, освен мизерния си живот
  • 49 🇧🇬🇪🇺💯

    5 4 Отговор

    До коментар #45 от "Големите демократи":

    Какво и кое точно са върнали на “хората” след 45 години безплатно ползване но много от Българите на която е принадлежала тази земя са превивали гръб на нея за пейсе стотинки на Ден.
    Точно какво са върнали, при какви Условия, има ли Сключен Договор?
    Форсирано Отнемане на Българските Земи (Кражба) и Форсирано Връщане на Българските Земи Кражба (каквото е останало от тях) под някакъв вид?!

    Изгубеното Време и Щети Кой на Кого е Върнал?!
  • 50 Наркос

    10 4 Отговор
    Използваха го да свърши мръсната работа и му биха шута

    Коментиран от #73

  • 51 Механик

    12 4 Отговор
    Малеееее! Какво си ми маймунче тиииии! Какво си ми комсомолско секретарче, начи.....
    Демокрацията това, демокрацията онова.
    Кой докара българите до безпътица, бе комсомолец? Не беше ли и ти и шайката ти? А????
    Кой бомбардира Ирак, Сирия, Сърбия ???????? Кой си разхожда самолетоносачите из цял свят, че да убива хора, а?
    Кой разбуни света, бе агент?
    Какво се правите на отвеяни? Я си кажи нещата както са си!
    Кажи си, че САЩ са реално във фалит и единствени те имат нужда от война! Какво мълчиш?
  • 52 факуса

    9 3 Отговор
    това що не е в затвора
  • 53 US лакей

    12 5 Отговор
    Докато такива като този са живи и на свобода, страната ни ще продължи да се руши и изчезва.
  • 54 Христо

    2 4 Отговор
    това е вожда
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Най-после

    4 13 Отговор
    един мислещ човек.

    Коментиран от #65

  • 57 Алчна мутра БЪЛГАРОУБИЕЦ

    6 3 Отговор

    До коментар #17 от "Нищо не може да накара София":

    Много крадлива и много ебLива.
  • 58 с. Драгалевци, Софийско

    16 3 Отговор
    Лесно му е на Ване от с. Драгалевци, Софийско. Здраво стъъпил на марксистко-ленинската политикономия но социализма, с жена-партиен секретар, извършил приватизация така, че комунистите станаха капиталисти, во това число и той и тези около него, живее охолно, няма грижите на обикновения човек, не знае никакви чужди езици, но това не му пречи да дава оценки за Запада, не познава зап адното обкщество, но говори за демокрация. Но, виж руското и особено съветското го познава. Справка: 1976г.- "обучение" в Кременчуг, СССР . Говорят за някакъв агент Санкин, който после продал Нефтохима на руснаците.

    Коментиран от #83

  • 59 Ъъъъъъ

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Оффф":

    Ето го Сатаната, размириса се на сяра!👺👺👺
  • 60 Коментар

    9 3 Отговор
    Пред световна война сме,защото пускат ИИ и ботове по социалните мрежи да правят пропаганди денонощно и раздухват омраза.Като стане конфликт скачате да взимате нечия страна все едно е футболен мач,а загиват през това време невинни.
    От партията на Терзията обещават предизборно да вдигат данъците,искат да вдигат застраховките на колите над 600 лева и бензина да е 5+ лева,за да се тъпчем в градския транспорт,който и без това е претъпкан,за да "не замърсяваме".Знаете ли кога ще гласувам след такива приказки за тези?!Никога!Ваня ми изглежда неутрална и винаги е загрижена за обикновените хора.
    Заради Костов ни изнасят златото на безценица.Вместо сега да сме богати ние сме във вечни кризи,а сега седнал да си съчинява приказки от 1001 нощ вместо да го е срам...
  • 61 Кози

    6 3 Отговор
    Тоя знае какво е било в главите на хората преди 1 св война. Същински медиум!
  • 62 политикономия

    6 1 Отговор
    Костов е далеч от демокрацията. Демокрацията той я е изучавал в Съветския съюз и после като приет за член на БКП, но неутвъърден от Районния комитет на БКП. Поръчител му е бил проф. Алексиев, когато Костов е "преподавал" политикономия в подходящия за него институт с подходящото име МЕИ "Вл. Илич Ленин". После Костов изостави интелигенцията и сега неговите колеги са "последната дупка на кавала".
  • 63 Мухаа,хаа!

    10 2 Отговор
    Доцент- преподавател във Икономическият,в дисциплината Политикономика на Марксизма" сега разтяга локуми за влияние на Русия? Че точно такива,от твоята семка, разкатаха държавата.Неуспял кандитат- член на БКП,който е търсил червеният билет,за кариерно развитие.Колко съдби си пречупил ,с твоята преподавателска дейност.В онези времена, може да имаш заложби на перфектен икономист, финансист,но като те скъса црън Ванчо-и сесията ти заминава на кино.Втори път,и презаписваш,или напълно отпадаш.Десетки са му сърбали кашата.Точно той защитаваше по " научно му" тезата,че от Социалистическия модел на планова икономика,и централизирано управление от държавата,нищо по добро не е измислено от Човечеството.Гърците( тогава член на Отан,а ние- не) не позволяват на щатски самолети да минат,за да ударят Югославия.Наш црън Ванчо- цоцоманчо,им разреши.

    Коментиран от #69

  • 64 Аве

    1 1 Отговор
    Не се хаби Костов, народа ни е прост и знае само да търси виновник за собствените си грешки. Всеки народ си заслужава съдбата, ако сме толкова прости да се хванем на руските лъжи значи не заслужаваме да живеем като просперираща нация в Европа. Трябва да станем 16 република на Рашастан и точка.
  • 65 дружество "Г. Кирков"

    8 3 Отговор

    До коментар #56 от "Най-после":

    Колко много мислещи хора има, но нямат парите на ване Цигането. Последният ликвидира интелигенцията, той я мрази, защото произхожда от дзъълбините на обществото, замогнал се чрез държавата, станал богаташ чрез държавата, докато бе премиер, не си знае парите, живее като цар, сега му е лесно да дава акъл.Той предаде демокрацията, предаде хората, които мръзнеха по площадите. Уреди себе си, един егоистичен човек, бивш партиец и лектор в дружество "Георги Кирков" към ЦК на БКП.
  • 66 Механик

    6 4 Отговор
    Крайно време е проруската пропаганда и подкрепата за Русия да бъде третирана като заплаха за националната сигурност на България с всички произлизащи от закона последствия.
  • 67 Помнещ

    6 6 Отговор
    На Костов му трябваше още един мандат за да измете мафията от държавата, но Бриго докара цара за да спаси другарето комунисти.

    Коментиран от #77

  • 68 Българин

    2 2 Отговор
    Скоро ще запишем петата колона на Москва в Червената книга!
  • 69 уточнение

    8 3 Отговор

    До коментар #63 от "Мухаа,хаа!":

    Прав си. Само една поправка: Костов е станал член на БКП в партийната организация на комунистите в МЕИ "Ленин" през есента на 1989г. Поръчители са му били проф. Алексиев и един гл. асистент от катедрата по идеологически дисциплини, разбирай комунистическите 4науки: марксизъъм-ленинизъм, политикономия, история на БКП, ДИАМАТ. После, веднага след 10.11.89., той си е изтеглил документите, които е трябвало за бъдат утвърдени от Районния комитет на БКП, така е според техния устав. Така, че той е станал член на БКП, но не е бил утвърден.Това е истината.
  • 70 Гай Турий

    11 4 Отговор
    Тоя маргинал защо още не е в затвора? ЗАщо КПКОМПИ не му конфискува всичко, което е заграбил формализирано под имената на съпруга, роднини, приятели и т.н., неговото ОПГ??!
    Тоя мръсник е първенец сред тия които разсипаха България.
    Възмездие!

    Коментиран от #75

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Светлина

    5 8 Отговор
    Ако Костов имаше още 4 години на власт, щяхме да сме съвсем друга държава. За съжаление с поредното мероприятие докараха онзи нефелен цар и охраната на Живков. Мафията управлява държавата оттогава, повече от 20 години.
  • 73 Моряка

    6 2 Отговор

    До коментар #50 от "Наркос":

    Да в България има Петаколона- Посолството,Атлантическия кучкарник на Пасито и над 1500 НПО- та на Америка за България и обратно.Да не говорим за агентите на ЦРУ, като Пасто,Кирчо и Кокорчо,Шаламана,двойния агент Тагаринко.

    Коментиран от #74

  • 74 Моряка - продължение

    3 4 Отговор

    До коментар #73 от "Моряка":

    При бай Тошо агентите ги разтрелваха хуманно.А сега,когато те са управляващи?
  • 75 Моряка

    9 4 Отговор

    До коментар #70 от "Гай Турий":

    Естествен, че Костов е най големия крадец в 1300 годишната история на България.Чрез Приватизацията.Само личния му готвач Словчо Христов колко
    апетитни хапки владее де факто за ментора си.От Златните пясъци на изток,до СИ банк на Запад.
  • 76 Мнение

    5 3 Отговор
    Този престъпен тип, между другото казва й истини като тази,че капитализмът е корупция! Без да искаш,казваш истината Костов,за бруталният капитализъм! Все още не му е дошъл часа,но и той ще отиде на бунището на историята! Колкото по рано, толкова по добре! Капитанът не може без войни Костов, защото теса най големия бизнес за него,и ти това го знаеш много добре! Капитал и демокрация! Няма такова животно!
  • 77 Мнение

    6 3 Отговор

    До коментар #67 от "Помнещ":

    Прав си кривчо! На Костов,му трябваше още един мандат,но не да измете мафията,а да съсипе напълно България! Е,успя да я съсипе,а днешнте управници я досасипаха! Няма какво повече да се съсипва!

    Коментиран от #87

  • 78 Перо

    6 4 Отговор
    Чичко Шорош активира циганския лаборант, само при кризи. Той е постоянно в Стен-бай позиция и очаква натискане на бутона на дистанционното от NYC! До вчера квичеше с Атанасов срещу ДС, днес агитира за техния Терзиев и криворазбраната демокрация!
  • 79 Гласоподавател

    2 4 Отговор
    Война ще има и не зависи от никого от нас. Природен закон е. Но трябва да се гласува срещу сиганката, която ще вкара в България роднините си палестинци и други подобни.
  • 80 дядо поп

    3 2 Отговор
    Тоя калайджия и той като хвана магаренцето за резервното краче , разбра , че е мъжко!
  • 81 ОКАЗА се сте НЕКАДЪРНИЦИ !

    5 1 Отговор
    И всичко което ни ОБЕЩАХТЕ е ДЕМАГОГИЯ !
  • 82 Суха съчка

    1 1 Отговор
    И тоя коментара решение на съда и ми говори за демокрация.....
  • 83 🇧🇬🇪🇺💯

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "с. Драгалевци, Софийско":

    Много точно сте го охарактеризирали на 100% .
    Ванче Костов от Драгалевци.
  • 84 Мъдрият

    8 3 Отговор
    Лостов, ти закопа България! Така, че скрий се дълбоко в мишата си дупка и не се показвай повече никога!
  • 85 ххммм

    4 2 Отговор
    Toва мекотело от къде се появи??
  • 86 Моряка - продължени

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "Големите демократи":

    Най големия престъпник в България да се отърве само с шамар?Майтапчия?А народната любов обикновено се проявява по малко различен начин-с подръчни средства,ако няма подходящ клон наблизо.
  • 87 Баце

    3 3 Отговор

    До коментар #77 от "Мнение":

    За това говори човека ама кой да го разбере. За хибридната атака на КГБ. Той им сърба попарата свалиха си го, направиха го от дявола по чер и продължават да вИ барат по акъла.
  • 88 кременчугски авиатор

    1 0 Отговор
    "Министър-председателят в периода 1997 - 2001 г. каза също така, че руската Пета колона в България постави на върха на страната свой агент за влияние."

    Все едно за себе си приказва другарят, а годината е 1997.
  • 89 сноу

    2 0 Отговор
    Ето я черната котка ,която пресече пътя на българия по пътя и...какъв ли не го кръщаваха дизгините му...че командир,че велик икономист че магьосник и какво ли не но..той си остава най обикновенна черна котка..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове