Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 09:54 1 580 29

Андрей Зографски: Няма да позволим извиване на ръце

  • андрей зографски-
  • сос-
  • борис бонев

Имаше много спекулации за сглобки. В сглобка няма да влизаме

Андрей Зографски: Няма да позволим извиване на ръце - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Борис Бонев направи голям компромис с факта, че изобщо влязохме в тази обща коалиция, само София да се управлява по-добре и да се откопчи от управлението на ГЕРБ. Борис Бонев е доказан градски активист, има рекорден брой преференции. Чакаме аргументи да видим защо не е подкрепен."

Това заяви пред БНР Андрей Зографски, общински съветник от "Спаси София", след като новият Столичен общински съвет не успя да избере председател на първото си заседание. Борис Бонев бе един от двамата кандидати, преминали през първия тур на избора.

"Имаше много спекулации за сглобки. В сглобка няма да влизаме", коментира Зографски в предаването "Преди всички".

"Сделка с ГЕРБ може да се направи най-лесно. Сделката с ГЕРБ е много лесна, ако искаме да я направим", подчерта той и допълни, че подават "ръка към всички за избор на председател", но с ГЕРБ в управление няма да участват, с "Възраждане" също не мислят да управляват заедно, но могат да се обединят "около някои прагматични неща".

Зографски изрази надежда програма минимум да бъде част от "сделката", за да може органът да заработи. Той е категоричен, че усилията им за избор на председател не са "за да разделим баницата".

"Не мислим, че изборът на председател трябва да е на всяка цена. През тази седмица ще направим максимума да проведем сериозни разговори."

"Няма да позволим да ни се извиват ръцете", декларира Андрей Зографски. По думите му от кандидатурата на Борис Бонев те няма да отстъпят, "за да имаме симбиоза с кмета, а не друга партия да диктува дневния ред".

Институциите този път участваха в демонтирането на демокрацията, изрази мнение той, визирайки ЦИК и ДАНС и протеклите при ниска избирателна активност местни избори.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    29 7 Отговор
    ПосолствоТО ги вади тия от детската градина и ги монтира по постове, докато телевистан им Приглася Прилежно.
  • 2 Гаро

    31 8 Отговор
    Какъв е този хобит бре, за първи път го виждам - кой му дава трибуна?

    Коментиран от #12, #16, #23

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ФЕЙК

    21 5 Отговор
    Предлагам пред община София вече да се развяват цели 6 байрака! Защото 6 е числото на отличниците: Знамето на София, на България, на ЕС, на Украйна, знамето на дъгата, а най отгоре знамето с 50-звезди за да се знае кой е чорбаджията и кой чирака в общината!
  • 5 София

    19 4 Отговор
    Не е честно да се извиват меки китки!Както и да се пердашат брадясали дами обути в джинси.
  • 6 берберина

    23 4 Отговор
    За този фризьор и бръснар няма ли? Запустил се като талибанин!

    Коментиран от #8

  • 7 българин 777

    17 3 Отговор
    пропадаме като държава и народ всички политици са абсолютни мошеници и малоумници чакат само да лапат яко някой пари някой нещо друго
  • 8 Веждичката рашида

    9 5 Отговор

    До коментар #6 от "берберина":

    Обаче е махнал третата вежда начи е поддържан се пак !
  • 9 Майора

    21 6 Отговор
    Зоографски и сие от "Смучи София" вие нищо няма да направите за градс , освен да го доосмучете както направи любимия ви Бонев , получавайки по 4000 лв на месец! А колкото до ЦИК , не те , а вашините машини с ала бала ви избраха както публично си приза про100 Коро!
  • 10 От де

    11 4 Отговор
    го намерихте тоя ? В затворите са по - добре подстригани !
  • 11 Теодор

    4 25 Отговор
    Това младо момче е достойно единствено, за пример и уважение, всички нападки и подигравки, и каламбури, касаещи външния му вид са меко казано неуместни и пошли. Ако вие се изтъпанчите със снимка някъде надали сте като манекени, но другите оплювате! Запомнете момчето не се явява на конкурс, за красота а се изказва, четете какво пише и коментирайте написаното, а ако нямате какво да кажете - мълчете си и не се излагайте повече !!!

    Коментиран от #13

  • 12 аз съм пак

    10 5 Отговор

    До коментар #2 от "Гаро":

    Понеже от добре познатите муцуни нещо добро е дошло ...дай да храним новите щото са нови
  • 13 Гост

    13 2 Отговор

    До коментар #11 от "Теодор":

    Ти май си му гадже на тоя грипостат,за да се екстраполираш с тези смешни коментари.
  • 14 Чухте ли бе

    10 2 Отговор
    Това момче Зографски, няма да го хулите бе, само той и Борис Бонев, ще направят от столицата райско кътче, за живеене.

    Коментиран от #28

  • 15 Ами да

    1 3 Отговор
    ПП провалят Бонев и София! Правилната комбинация беше Бонев кмет и Лилков шеф на СОС!
  • 16 запознат

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гаро":

    Как какъв - този е гаджето на Борис Бонев. С кмет-гей логично е и председател на СОС да бъде гей, за да са в симбиоза разбираш ли. Те в Спаси София нищо чудно всички да са от левия тротоар, на прайда ще ги видим.....
  • 17 Фарс

    7 0 Отговор
    Простете предразсъдъците, но някои хора просто си личат. Чете се в очите им. А започнат ли да говорят и да се натягат публично, само оправдават предразсъдъците..
  • 18 Румен

    7 1 Отговор
    Не са нужни "аргументи" за да харесваш, или не, дадена личност. Всеки има право на свободен избор. От изборните резултати е видно, че по голяма част от софиянци не харесват бонев. Въпроса е, защо харесващите бонев искат насила да го наложат на мнозинството??? Дори си позволяват да обиждат, критикуват и осмиват избора на мнозинството вместо да се замислят.
  • 19 Михал

    7 0 Отговор
    а аз пък мислех, че тоя и ББонефф си падат по .... извиване на ръце и други неща.
  • 20 Анонимен

    8 0 Отговор
    Божеее, тези край нямат!
    Тцтцтц !
    Стига с този Бонев! Не виждате ли , че за нищо не става! Да го избирали по заслуги! Лично аз не смятам, че е досега е направил нещо съществено за София, а и съм напълно убедена , че за нищо не става!
    Ще я досъсипете тази София, нещаст.ни кариеристи!
    Не съм от Герб, но най-добър да председател е Георги Георгиев. Но по указания на Баце, не предложиха кандидатура! Нямам думи!
  • 21 Може ли

    5 1 Отговор
    Може ли някой да ми каже едно едничко нещо,което този Бонев да е направил,за да му повярвам,че е можещ.Аз за него знам,че плюе непрекъснато хората,които правят нещо.Всички знаем каква беше София преси 20-30 години.Тези като Бонев,живеят със самочувствието,че са ни ощастливили, само защото са се появили на този свят.На тях им дай само на приказки да го докарват.Работа да се свърши,явно според тях е за будалите.
  • 22 БАЙ село

    2 0 Отговор
    Циганин и комунист не лъжат и .не крадът5555

    О
  • 23 никола гешев

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гаро":

    На тоя глист майката е Солза Гърчевска - югославски боклук от Скопие, излял тонове помия против България! Не знам как е получил бг гражданство.
  • 24 Ти да видиш

    6 0 Отговор
    Ако искате общинския съвет да заработи някак си... изберете Вили Лилков за Председател. Нали сте "десни". Компромисна фигура и за вас - ментетата, и за ГЕРБ.
    ;)
    Нали този пост "не ви е самоцел и на всяка цена"? Или.... послъгвате .... отново? ;)
  • 25 Всички знаем

    4 0 Отговор
    Всички знаем откъде са многото преференции за Бонев.Във всеки случай не са нито от "лицето родило детето",нито от "лицето заченало детето".Просто са силни и задружни в момента.На мен лично не ми пречат,но ЧАК да се натискат да ни УПРАВЛЯВАТ--мерси.Много нещо си повярваха,че са голяма работа,ама не са.Казано е "по делата ще ги познаете".Да де,ама като НИЩО не са свършили...
  • 26 127

    1 0 Отговор
    този прилича на някой избягал от тву
  • 27 Кухото самочувствие

    4 0 Отговор
    Мамин Андро, понеже оправи Скопие и Македония, че си купил БГ-паспорт преди 2-3 години - за да "спасява" и оправи и София и България! Тия момченца са свикнали цял живот да получават привилегии и облаги и да са дондуркани от мама, тате, баба дедо, чичо, вуйчо, Партията, Службите, ..... и сега се имат за собственици на "общонародната собственост"!
  • 28 12345

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Чухте ли бе":

    И двамцата със свалени шортички ще правят всекиш ден прайдчета със соя и кетохлебчета....
  • 29 МИНА

    0 0 Отговор
    ВЕЧЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КОЙ КОЙ Е В ТАЗИ ТЕРЕТОРИЯ УЖ СА МЪЖЕ ПЪК НЕ СА УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове