30 Ноември, 2023 08:09 3 108 32

Пребитата жена от Бургас: След побоя имам гной и кръв в белия дроб

  • бита жена-
  • бургас-
  • насилие-
  • крими-
  • мария русчева

Инцидентът е от миналия четвъртък

Пребитата жена от Бургас: След побоя имам гной и кръв в белия дроб - 1
Снимка: Нова телевизия

25-годишната жена от Бургас, която се превърна в поредната жертва на домашно насилие, с разказ за жестокия побой. Мария Русчева е била зверски пребита и заплашвана с пистолет от мъжа, с когото живее на семейни начала миналата седмица. Жестокият побой е станал пред очите на 4-годишното им дете. В момента жената е настанена за лечение в бургаска болница със множество вътрешни и външни травми. Вече е подала жалба в полицията, съобщи "Нова телевизия".

„Случи се миналият четвъртък. Бяхме взели окончателно решение, че се разделяме. Събирах си багажа и при изнасянето той пощуря. Започна да ме блъска и удря. Помня, че ме удряше с юмруци в лицето и по тялото. Бях на земята, риташе ме по корема и в гърба. Имам кръв и гной в белия дроб. Малкият се изплаши и започна да плаче и да вика. След това мъжът ми ми опря пистолет и каза, че ще ме гръмне. Изведнъж седна и се успокои. Успях да взема детето и да избягам. Между нас имаше намесена друга жена и не можахме да се разберем затова взехме решението да се разделим”, разказа в ефира на „Здравей, България” Мария Русчева. По думите ѝ това не е първият път, в който става жертва на насилие.

„Предната седмица ме би, лятото също. Имах уважение до този момент към него, защото е баща на детето ми. Реших обаче, че това е краят и детето ми не може да вижда такива неща. Наех адвокат. В последните дни получавам заплахи, опитаха се да разбият дома ми”, допълни тя.

Задържаният за побоя е с постоянна мярка „задържане под стража”. Тя беше наложена във вторник следобед от състав на Бургаския районен съд.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хех

    44 22 Отговор
    Абе хубаво, ама в медиите ли се решават тези проблеми? Сега като си известна, по-малко ли ти стана гнойта от тая работа?

    Коментиран от #5, #12

  • 2 ццц

    43 17 Отговор
    ...какво ли не дават джуклите да са известни. Предполагам, че и венците са лилави...
  • 3 Нямаме закон за НПО

    34 7 Отговор
    Ромското насилие е в пъти по-голямо и е най-много в сраната, и това го знае всеки служител на МВР.
    Но за него няма репортажи, няма ни дума, ни вопъл, ни стон...
  • 4 Реалния

    18 9 Отговор
    Хубаво цигане
  • 5 Чоко

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "хех":

    Ами хубаво де, ама така и комплексарчетата като теб, които си мислят, че могат да решават проблемите си с насилие, стават известни.
  • 6 Жмуц

    27 11 Отговор
    С малки джуки си Марче.С по-големи трябва. Колкото по-големи, толкова повече щастие.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Риболовеца

    34 6 Отговор
    Жалко за жената, но като гледам снимката, устните й не са надути от побоя, а от козметична корекция. Това говори много за нейното интелектуално ниво и за влечение към определен тип мъже. Трябвало е да се изнесе тихомълком и впоследствие да разчита на подкрепа от приятели и роднини. Държавата не прави нищо друго, освен да наднича в чаршафите на хората. Санкцииите ги отнасят наивните и глупавите, а не истинските насилници.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Зомбират чрез антените

    22 2 Отговор
    Българите полудяват и мъже и жени, полицаите стават крайно агресивни, явно сменят честотите на всички ни! Жалко за жената!
  • 11 Ами

    24 0 Отговор
    откъде има пистолет този комплексар?

    Коментиран от #14

  • 12 Пешо

    23 8 Отговор

    До коментар #1 от "хех":

    Защо не викаше медиите , когато е пилила нервичките на избранника си?!

    В Бг всички трябва да се върнат в 1ви клас и да изучават в детайли дедукция и причинно следствени връзки. Трябва даа знае човек че всяко дествие или бездействие води до някакво следствие...

    Коментиран от #17

  • 13 1234

    17 3 Отговор
    Такъв тип жени предпочитат комплексирани мъже и им берат гайлето
  • 14 Жоро Бекъма

    23 2 Отговор

    До коментар #11 от "Ами":

    Охрана е! Българска мечта, татуировки, фитнес със зоб, гола глава и брада. И охрана, че няма бачкане.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 А бе шматка

    9 7 Отговор

    До коментар #12 от "Пешо":

    Не знаех,че в 1-ви клас се уми дедукция и причинно следствени връзки… я по-добре ти се върни в на баща ти семенниците.
  • 18 Пустиняка

    9 2 Отговор
    Човеко е бил нервен що два дена не е имал ток
    Връни оно му е минало
  • 19 Чалга партия

    11 3 Отговор
    25годишна циганка?
  • 20 Нищо не може да

    7 2 Отговор
    Оправдае побой над жени
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Жоро Бекъма

    16 0 Отговор
    Васил Киричев е момъкът. Точно с гола глава, брада, татуиран и назобен фитнес маняк. Българската младеж силно заприлича на латиноамериканската.
  • 23 един от многото ...

    13 3 Отговор
    Това постоянно НПО лобиране и социално инженерство насочено срещо човека ще ви довърши тохо и безмълвно, защото ще сте подтиснати и разединени. Антихрист означава нечовечен ,от тук и всичката омраза изсипваща се като организирана финансова кампания срещу всичко присъщо на човешкия живот.Всичко е за пари и земя (ресурси). Вкл и вие за тях сте ресурс. Ако щете тихо, от десетилетия вървящи по план. Забрана на: естествените храни, ограничаване на производствената база, достъп до информация/образование, здравеопазване, развитие на районите и т.н. Няма нищо случайно в този живот вкл. и многото глашатай къде платени къде доброволни в своята уверена глупост натискат с безсилно/безлично шумолене за въвеждането на новия( корпоративен) дивен свят в който от всякъде ще потекат мед и рози...

    Коментиран от #24

  • 24 Бранимир Колев

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "един от многото ...":

    Всъщност сте много прав. Моята теория е, че насърчаването на самотността е дело на антихриста. Самотните хора са разединени и слаби и по-лесно се контролират и унищожават. Много е вероятно изкуственият интелект също да е дело на антихриста, все пак е разработван от евреи, някои от които и гейове. Кой знае!?
    Етап 1: правят хората самотни ЛГБТ персони, които ядат насекоми
    Етап 2: вземат им собствеността и ги чипират
    Етап 3: изкуствения интелект контролира хората и постепенно намалява броя им
    Етап 4: изкуствения интелект унищожава човечеството напълно, и всъщност антихриста печели победа над Бог, защото това му е целта.

    Коментиран от #26, #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 един от многото ...

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "Бранимир Колев":

    Последния човек ще изчезне като личност, когато тихо мълком променят всичко присъщо на човешкото същество, от етническата идентичност през храната-материалната, духовната и изчистят емоциите от лични мисли ! Физически същества ще останат, но те ще са контролирани от ИИ в изкуствен свят според сценарии и нужди, но не вашите. Идеалния приемник е този който възприема заложената програма за свой мисли. Идентичност и личности може да има само и единствено когато имате природа и околна среда НЕ КОНТРОЛИРАНА и подходяща компания. Развитието е роля на държавата, защото е скъп и всеобхватен процес не е по силите на отделния човек, защото може да се случва само в неограничени територии и подкрепян от много процеси. Останалото е оцеляване - без значение от опаковката !
  • 27 Сянка от фенерче

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Бранимир Колев":

    Да не бъркаме нещата ! Антихриста винаги в човешката история е излизал от редиците на земната популация представяйки се за божия син и говорейки от името на БОГ ! Но поради тленноста на ръкотворните човешки деяния той не може да се изпрви срещу божието творение. IT компании последните 75 г. възлагат големи надежди на ИИ да се превърне в новия исус и нова световна религия, но дали ще успеят да овладеят човечеството под единен контрол бъдещето ще покаже. Засега се справят много успешно с найвното съдействие и вяра в ддоброто на повечето население...
  • 28 Насила конвенция

    3 5 Отговор
    защо все бият някакви джукести напомпани със силикон в лицето същества ? Ще прокарат насила инстанбулската конвенция заради това, в което се превърнаха жените. Причината - нещо като естествено продължение на "развитието" на обществения упадък. И този ден ще дойде, всячески се работи над това
  • 29 Батко

    2 3 Отговор
    Когато си падаше по лоши момчета не рева...
  • 30 Тити

    3 2 Отговор
    Явно Бай Ганьовщинита е заложена генетично във Българина.
  • 31 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    .........това са плодовете на ФЕМИНИЗМА.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове